Új privát üzeneted érkezett!

Erszényes!Rege az utolsó két hónapban naponta többször is csuklott!És utána is!Ez normális!
mrege

Erszenyes, harom kilo tokeletes!Kép
CSuklas termeszetes, lehet hogy kint is sokat fog csuklani eleinte.Kép Kati az utolso ket honapban egyre kevesebbet mozgott es mindig akkor nyugodtam meg, amikor csuklott, mert tudtam, hogy el.Kép

Mrege, de jo neked, hogy hat orat tudsz egyhuzamban aludni!Kép Ilyen picinel szerintem tok jo az egyszeri, ketszeri eves.
Beanak szerintem extra szerencseje van Lilla alvokajaval.KépKépKép
A fogcsirak mar megindulhattak, ettol is a nyalzas, de ez meg nem azt jelenti, hogy nemsoka kibujik az elso fogacska, bar az is meglehet.
Egyik ismerosom kisfia lassan het honapos, sehol egy fog, de mar honapok ota nyalzik.
Ugy latszik az ujjacska finomabb, mint a cumi es mindig keznel van!Kép

Roz, kalacsreceptet leirom, azota itt van a szg. asztalon, hogy megtalaltam (jopar napja). Sajnos tejes.
2,5 dl tej
7 dkg cukor
1 vanilincukor
1 ek tejfol
2 tojassargaja
7 dkg Rama
35 dkg finomliszt
15 dkg retesliszt
1 tk so
1,5 dkg eleszto

Baba receptek allergiasoknak:
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=331

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ser, végre megtaláltam amit írtál, valahogy átszaladtam rajta Kép. Szóval külön bejárat lesz a dokihoz, a patika felé kell menni és ott. Valahogy így magyarázták. A leletet egy Sz.V. nevezetű doktornő írta alá, nem tudom, hogy ügyeletes-e vagy sem? Most még vissza kell majd vinnem a képet. Még csak negyedszer megyek be ebben az ügyben, de remélem utoljára Kép. Egyébként tényleg nagyon sokan vártak leletre, pedig már délután fél négy volt.

Lina, ez nagyon jó, hogy így össze tudjátok hozni a nőgyógyászt és a fülszúrást Kép. Lassan már 6 hetes lesz, igaz? Hogy telik az idő, hisz még csak most született. Én is azt mondom, hogy ne méricskélj. Én akkor hagytam abba a kisebbik fiamnál, amikor evés után kevesebbet mutatott mint előtte. Eszternél csak kéthetente, havonta egyszer használom. Milyen ügyes, hogy így elvan magában Kép.
balim

Dóra, Mrege, Lina: köszönöm a megnyugtatást! Kép

Szegényt azért sajnálom kicsit mert én például utálok csuklani remélem neki ez nem kellemetlen. Kép

Lányok ha valaki nem előfizető és 1 hónapig ingyen szeretne kapni Petőfi Népét az szóljon mert apával az a dolgunk hogy 5 kérdéses kérdőívből 100-at ki kell töltenünk és mit mondjak 1 hét van még és a fele hiányzik. Kép Ja és aki válaszol erre az 5 kérdésre és kéri 1 hónapig megy a Petőfi Népe ingyen.
Szóval semmibe nem kerül de nekem nagy-nagy segítség lenne.

És bocsi hogy ilyennel zavarok. Kép

KépKép
erszényes

Csajok köszönöm a hozzászólásokat.KépAsszem próbálkozok még a hálózsákkal.

Hú Seriff ennek a pizzás muffinnak a receptjét azonnal kinyomtattam.Nagyon jól hangzik,apa érdeklődését is felkeltette.(főleg,hogy hús is van benneKép )

Mrege Lilla alvókájával sz.tem szerencsénk van,meg lehet,hogy tőlem örökölte.KépBírok ám aludni én is.Kép
Ja és már írtam,hogy nekünk is bélelt,újjatlan hálózsákunk van,és én alá Lillára egy hosszú újju bodyt,és egy zoknit adok.A szobájában éjjel 24-25 fok van.

Balim ez a leányzó gyönyörű!És milyen édesen szopizza az újját.Kép

Erszényes Lilla is nagyon csuklott a pocakomban,sőt még most is.Kép
Én is sajnáltam szegényt,főleg mikor megszületett.De csak engem idegesített,ő tojt rá.Kép

Dóri az mit jelent,hogy becsomagolva tudod átküldeni a fájlt?Vagy most nagyon ostobát kérdeztem?Kép
Nekem átküldenéd?Nagyon köszönöm,előre is.

KépKép
KépKép
sbea

Balim,
Lili pont ma egy hónaposKép Már csak két hét, és beleülhetek a fürdőkádba!!!!!!!!!!!!!Kép

Mrege,
igazság szerint nem nagyon stresszelem magam a méricskélésen, őszintén szólva nem is feltétlen azért mérem, hogy mennyit evett, hanem hogy elhigyjem, hogy van ám nekem tejem. Olyan megnyugtató látni, hogy ugyan nekem a fejés valamiért nem megy, úgy nem sok jön ki, de ő akár 100 g-ot is tud szopizni.
Amúgy tápit kapott este 7-kor, aztán éjszaka csak szopizott, meg a reggeli kajcsinál evett, de csak 40 g-ot. Napközben is csak szopizott, mondjuk este a 100 g szopira rányomott vagy fél deci teát, de nem bántam, nagyon sokat ment a hasa, meg meg van fázva, kell a folyadék.

Erszényes,
mi mindent kipróbáltunk Lili csuklására, hogy elmúljon, aztán rájöttünk, hogy tényleg nem zavarja. Még a jól bevállt citromlé trükköt is, de ő csak szlopálta befele, egy kicsit sem hökkent meg tőle. Csak az válik be, hogy hagyjuk, egy idő után berág rá, elkezd sírni, és a sírástól elmúlik.
Milyen kérdőívet kell kitölteni? Vagyunk itthon ketten, ha tudunk segítünk!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, en ha Kati csuklott, akkor megszoptattam.

Bea, tomoritettem a doksit, mert nagyon nagy, nem biztos hogy sima levelezon atmenne. Apa viszont megoldja, hogyha megerkezik akkor kicsomagolja magat.Kép Kicsit kesobb kuldom!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ja igen, es a recepteket tessek fenttartassal kezelni! Lehet rajtuk modositani, kivenni belole, hozzatenni stb.!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

úgy látom akkor kint már van rá módszer hogy elmúljon a csuklás és valamelyest én is tudok segíteni neki, csak amig bent van addig van csak magára utalva. Kép

A kérdőivet holnap elmondom hogy van. nem nagy ügy csak ha nem találok még 40 embert aki válaszol a kérdésekre akkor addig nincs fizetés. De még van idő, nem aggódom. Kép

Szép estét!!

KépKép
erszényes

Köszönjük Dora!

Itt van egy mai kép:

Ki van a ruháskosárban??

Kép

Apával vacsorázok:

Kép

És desszertet is kaptam:

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Erszényes Mi szjvesen jelentkezünk a kérdőívre.

KépKép
KépKép
sbea

Erszényes,
én is szívesen kitöltöm! Írj mailt!

Dora,
a recepteket átküldenéd nekem is? Köszi!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Most nincs időm olvasni és írni, de ezt muszáj feltennem.
Ha tudok, jövök még, ha nem jönnék már, akkor szurkoljatok nekünk holnap, hogy Leona kibírja az egri kiruccanásunkat.(hú, még az osztálytársaim nevét is meg kell tanulni, jó vagyok, nem? De sajna nem emlékszek mindenkireKép)

Na ki van a képen?
Kép

Kép
sygnum

lina

gatulálok az 1 hónapos nagylányhoz Kép reméljük gyorsan meg gyógyul Kép

beáék
édes lilácska nagyon Kép ilyen fini kajcsiktól lehet ám nagyra nőni Kép

dora
reci jöhet ide is Kép

erszény
nekm is jöhet a kérdőivKép

seriff
sikerült bevásárolni Kép el is költötem 20 e forintot bár ebben van 5 csomag pelus meg 4 csomag törlökendő már ez nálunk egy kis bevásárlásnak számít ettől sokkal többet költök ha kajcsit is kell venni
adri azért pukkadt reggel mert én nemvoltam jó kirakózni én már uncsi vagok Kép neki csak bácsika kell ( syg robija nem tudom mivel vette le a lábárol adri és még csak 2 sezr találkoztak de nagy hatással volt rá az bizti Kép Kép )

megyek egyedül vagok gyerekek már alszank elapkolom a maradék bevásárolt cuucot

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Borzasztóan jók a képek! Egy kicsit korán kezdik a gyerkők. Kép Nagyon aranyosak. Kép

Balim, nagyon szép Eszti ezzel a fülbevalóval. Kép Zsófinak csak febr.26-án lesz meg az "igazi". de már nagyon várom.

Erszényes, mi is szívesen töltünk ki kérdőívet, ha ezzel tudunk segíteni. Kép És a hordozón gondolkodtál? Mert mi holnap megyünk Soltra.A tel. számomat megtalálod a táblázatban, ha kaptál olyat, h. mindenki elérhetősége.

Sbea, ezt a nagy életkedvet a gesztenyepüré evése közben. Kép Oltári jóóóóóóóóóóó. Kép Ha én enném így....? akkor nem lennék ennyi kiló....Kép

Roz, mit sikerült vennetek a Tescoban?

És Nektek Kecsoné?

Mi csak popsitörlőt vettünk. Az nagyon jó áron volt. A pelenka is....de azt nem vettünk.

Nana, jól vagy? "Kihevertétek" Dani ovi kezdését? Kép

Cukker, Te is jól vagy? Jelentkezz, h. tudjuk, még itthon vagy. Kép

Mi már jól vagyunk, Zsófi meggyógyult, úgy néz ki, most már jókat is alszunk, megint. Eddig bújkált volna benne a betegség? És kész, mintha elvágták volna, visszajött a "jó" Zsófi. Kép
Ma voltunk rtg-en Zsófinak rtg-ezték a lábait, meg kezecskéit. Olyat arcot vágott....nagyon aranyos volt. Nem tudta, hogy mi történik vele, nem tudta, h. sírjon vagy nevessen, mert beszéltem hozzá egyfolytában, és engem figyelt. Nézték is az orvosok, h. az anyáról le nem veszi a szemét. Kép nincs baj, mielőtt bárki megijedne, csak a családban lévő genetikai dolog miatt kellett, jövő héten pedig vért is vesznek tőle. Találtak még egy családot, akiknek ugyanilyen fejlődési rendellenességük van, mint nálunk, a mi családunkban. És ezt ki szeretnék vizsgálni, mert ez egy új ág. Ezért kell Zsófika is hozzá. remélem megtudunk majd valami bővebbet is majd az évek múlásával.

Képzeljétek, ma aludt el Zsófi cumi nélkül 2*-ra. Cicizett, és félálomba letettem. Nem tüntetett, hanem szétnézett, rájött, hogy ez az ő ágyikója, és kész, elaludt. Kép Úgy örültem neki. Jó lenne, ha elhagyná a cumit.

Jó éjt mindenkinek.
birolili

Lina, jobbulást nektek!
birolili

Dora, én is kérem a recepteket. Kép Köszi! Aranyos vagy! Kép

Majdcsak végére érek a visszaolvasásnak.....ugye aki msn-ezik inkább. Kép
birolili

Seriff, köszönjük a receptet, már le is mentettem. Kép Szeretném megcsinálni, nagyon jól hangzik. Kép

Hálózsák: Zsófi is abban alszik, egy vastagabban, alatta van neki egy body, meg egy vékonyabb kezes-lábas. Nálunk a szobában szinte hűvös van, Zsófi nem bír a meleg szobában aludni. A 24fok neki meleg. Szerintem 21-22 van a hálóban.

Kob, én is szorítok a hétfői vizsgádhoz! Kép

Syg, Nektek pedig jó utat holnapra, gondolok Rátok, ma estére jó tanulást (névügyileg! Kép )
birolili

Bea, Syg édesek a képek!!!!! Kép

Lili: örülök hogy Zsófi jól van. Kép

Lina: hogy eltelt ez az 1 hónap. Kép Gondolom neked még gyorsabban. Kép

Maradt még valami a Tescoban nekem is??? Kép
Mert mi holnap mennénk. :D

Lányok akkor küldöm a kérdőívet e-mailen és plusz az utolsó kérés hogy aki szeretne 1 hónapig ingyen kapni Petőfi Népét az írja meg és Márciusban menni fog egész hónapban! Kép
Köszi mindenkinek!

KépKép
erszényes

Erszényes, nekem is küldhetsz!

SYg, jó utat, remélem Leona bírni fogja, mikor jöttök vissza? Bálcsi a vőlegény?Kép

Bea, Lilla nagyon édes, de nem vmi nagy kedvvel eszi a gesztenyepürét!Kép

Lili, jó,h meggyógyultatok!Kép

Lina, Lilinek mielőbbi gyógyulástKép!

Roz, nem szilikonosom van,mert az nagyon drága, ez a hagyományos, sőt ebből van kicsi is, így uaz a mennyiség,több darab.Kép

Mennem kell
puszi mindenkinek!

Kép
seriff

Nem bírtam ki, végigolvastam a napot, de gyors leszek.

Hálózsák: Leona is bélelt hálózsákban alszik, csak egy hosszúujjú body van alatta. Megfordul benne és kúszik-mászik is.

Csuklás: Manó is csuklott pociban és kinnt is, de őt zavarta is egy idő után. Most is elkezd sírni, ha sokáig csuklik.

Cumi-ujjszopás: előfordul, h eldobják a cumit az ujjuk kedvéért.

Fogzás: Leonának 2 hónapos kora óta (de rég volt, 6 hónapja) folyik a nyála, de foga még 1 sincs.

Fülbevaló: őszinte leszek, nekem nem tetszik, ha egy babának fülbevalója van, de nem akarok senkit megbántani, nem vagyunk egyformák. Tudom, én tartozok ezzel a kisebb táborba. Mi várunk még ezzel.

Lina,
leányzónak jobbulást, ciciztesd sokkat, kapja vele az immunanyagokat tőled.
Nem lehet tudni, h kinek melyik szer a jobb. Lilinek az urtica, Minonak a ricinus, nekem meg együtt a kettő és most jöttem rá, h a lac caninum. Ezt ki kell próbálni, de nyugodtan szedheted őket együtt is.
A herbalakt is tea, kicsivel jobb, mint a laktoherb, de ez nem filteres.
A baracklé tényleg jó, azt én is ittam az elején.
Már írtam, h az, h nem tudsz fejni, nem azt jelenti, h nincs vagy nem elég! Én sem tudtam fejni, 10 ml tejért kínlódtam fél órát, Leona mégis jól hízott. Inkább ciciztesd sokat és ne a fejéssel bajlódj.

Roz,
Bácsika azt mondta, hogy elmegyünk majd és segít Adrinak kirakniKép
Kicsit kipihentebb vagyok, de ha nem Leonához kell felkelni, akkor Robi horkolKép

Seriff,
este jövünk is vissza, nem akarunk ott aludni.
Igen, Bálcsi. Leona nagyon ismerkedni akart, rögtön vigyorgott rá és simizte. Igaz, aztán meg megtépte szegényt.
Nektek is jó utat!

Lili,
örülök, h Zsófi "megjavult"!
Jó éjszakát!

Kép
sygnum

Jaj, még annyit, hogy velünk már az is előfordult, h Leona szoknyában volt és megkérdezték, hogy kisfiú-eKépKépKép Na erre mit válaszolhattam...

Sztem holnap nem leszek.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Syg, Mino,
micsoda titkos randik!!! Nagyon édesekKép

Kérdés:
ilyen picilánynak lehet orrszívót használni? Vagy hogy tudom kitakarítani az orrát? Úgy veszem észre, hogy nem nagyon zavarja, hogy beteg, nem is lázasodik, de nagyon szortyog az orra, és jó mélyen lehet, mert látni nem látszik benne semmi. Viszont ettől nagyon nehezen eszik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Syg, Mino,
Pont most néztük Szlávával a "csókolózós" képeket, Szláva megkérdezte, hogy milyen idősek a gyerkőcök, és pont most esett le, hogy Leo szülinapja a Szláváé előtt van egy nappal, Bálinté meg az enyém előtt egy nappal. Ebből még lehet valami...Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt.

Remélem mindenkinek jó éjszakája volt. Nekem most a változatosság kedvéért a fogam fájt. Csak tudnám melyik, mert már mindet megcsinálatattam. Mindegy ez nem rontja el a kedvem. Kép

Lányok ide feltettem a kérdőívet:

http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=7655&page=1

az e-mailem a profilomban van oda küldjétek a választ és aki kéri is márciusra a Petőfit az azt is irja meg!!

Mindenkinek szép napot!

KépKép
erszényes

Erszényes,

nekem is jöhet a kérdőív.
És nagyon boldog névnapot kívánok Neked! Képzeld, az én édes nagymamimat pont úgy hívják, mint Téged!
balim

Sziasztok!

Végre itt!! Kép

Éppen csak beleolvastam az aktuális oldalba... Kb. 1 hetet kell bepótolnom... Nem tudom, Bálcsi mennyire fogja engedni?! KépKép
Köszönöm az smseket, e-maileket! Nagyon hiányoztok, csakhát Bálint éjszaka lestrapál, szinte már nem alszunk.. Nappal meg rohangálunk Bálcsival, mert tele vagyok intézni valókkal. Talán már jövő héttől kevésbé zajlik az élet.
Tegnap délután meglátogattuk Leonát és családját! (mint látható, Leo egyre nyitottabb Kiscsibe, és igencsak "vonzódott" Bálint Vitézhez!) KépKép
Syg elmesélte tapasztalatait, hogyan próbál Leona megtanulni aludni. Sokat segítettek nekünk is az Õ tapasztalataik!
A mai éjszaka nem hagytam magam megtörni, és Andris is segített! Pedig ma megint egész nap dolgozik, de bevállalta!
A problémánk kombinált. Cicifüggőség, pocifájás, és valószínű egy kisreflux okozza az éjszakai borzalmakat. Tegnap már nagyon rosszul éreztem magam. Hánytam, szédelegtem, lezuhant a vércukrom (ez pont Sygéknél) a fáradtságtól! Olyan volt, mint amikor ifjúKép koromban buliztam egész éjjel, majd másnap dolgozni kelett menni.. Ma kissé jobban vagyok. De volt azért bőgés...kiabálás. Pedig kézben vígasztaltam Bálcsit, és símogatva, és beszélve, suttogva neki. Aztán sikerült a felállított szabályokat betartani. Remélem megfogja tanulni, és rájön, h neki is sokkal jobb lesz, ha nem negyedóránként ébred!

Most hozom, mert felkelt, és már szűkös az ágyikóban..

Oh.. hát így sem az igazi, most megyünk játszani!

Nagyon sok puszi MINDENKINEK!!

Légyszi, ha valaki írt hozzám üzit, párt sort, akkor megtennétek, hogy ítt megismétlitek? Nem szeretnék felszínesen visszaolvasni, de azt hiszem a mennyiség miatt nem fog másképp menni!
Nagyon köszönöm, ha esseznciálisan olvashatnám a hozzám szóló szavaitokat! (már ha voltKépKépKép )

Látom, ma Erszényes napja van! Nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!!

(Kazacsaynak meséltem, h mennyien vagyunk a babanetesek közül, akik az Õ páciensei! Meséltem, h van két kismamája is, akik szinte együtt fognak szülni. Természetesen inkognitóban tartottalak benneteket!!KépKépKépKép Õ meg csak irult-pirult.)

MOst tényleg mennek kell a Fiatalemberhez!

Kob
Megtennéd, h elküldöd az egész banda elérhetőségét?! Már nagyon frissítenem kellene.. NAgyon köszönöm!! Hétfőn mész megint Szegedre??

Kép

KépKép
mino

Mino,
csak annyit írtam neked, hogy itt a Lajosmizsei gyógyszertárban megpróbálják beszerezni a Ricinust, mert Pesten sem volt.

Erszényes,
sok boldog névnapot kívánok neked én is!!!

Szegény picilányom, úgy sajnálom, semmi sem jó neki, kicsit cicizik, de aztán azon is üvölt, nem tudom, hogyan tudnék neki segíteni, ilyen pici, és máris beteg lettKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziazstok

mino
de jó téged látni Kép

erszényes nekem ezen a cimen csak fotóalbum kezdőoldala nyilik meg mondj nevet és ugy megnézem

Kép

Kép

Kép
roz23

erszényes az előbb elfeljttetem sok boldog névnapot Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

erszényes:boldog névnapotKép

mino:jó olvasni téged,én is nagyon hinyoltalak

lina:sztem lehet orrszívózni,jobban vagytok már...
apa nálunk is beteg,remélem mgeússzuk mert szerdán kéne 4hós oltást kapni...

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa,
most hozott a Szláva orrszívót, csak végre elaludt Lili, majd utána kipróbáljuk. Tüsszentett egy nagyot, valami elég érdekes dolog közben meg kijött a száján, és azóta nem szortyog, meg el is aludt. Remélem ő is olyan lesz, mint én, hogy csak egy-két napig náthás.
Ja, és egyre kevesebb tápit eszik, már nem minden kajcsi után!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,

nyugodtan porszívózd Neki, sőt szerintem muszáj is... Az Õ kis orrjáratuk olyan szűk, hogy egy pici váladék is nagy szortyogással jár ám,biztos furcsa Neki, hogy nem tud rendesen levegőt venni.
Ha nem jönn a porszívózással több, de hallod, hogy sortyog, próbálj pár csepp anyatejet csepegtetni az orrába, az is nagyon jól feloldja a trutyit. Remélem segítenek ezek pici Lilinek Kép

Mino,
puszi Nektek, örülök, hogy vagytok! Küldöm a táblázatot!
Megyünk holnap du Szegedre, megkérdezem, hogy van-e pelus, jó?

Erszényes,
boldog névnapot!
Kép

Kép

Kép
kobudo

Erszényes Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok neked! Kép Kérdőívet majd kitöltöm én is szívesen. Hú én a csuklását nagyon nem csípem, felfordul tőle a gyomrom és idegesít az állandó lüktetése. Én azt hallottam, hogy a csuklás a bébiket nem zavarja annyira, mint minket, és azt is, hogy vizet kell nekik adni, nem citromot, mert az allergizálhat. De kis rendes feleség vagy, hogy segítesz a férjednek a munkában.

Dóra

Kalácsreceptet én is kipróbálom.

Roz

Van ám kiadás 3 gyerkőc mellett.

Bea

Lilla kis csini bini, apa szeme fénye. Mit eszik? Vmi habosat látok.

Linácska

Ezt a kádban fürdős dolgot én is nagyon várom. Most kitaláltam egy új technikát a fürdésre, hogy elérjem az elérni valókat. Kép Hogy repül az idő, már egy hónapos. Gratula. Hamarosan itt a tavasz is, az olyan jó lesz. Lehet tologatni, sétálni velük. Ügye majd talizunk is? Hisz majdnem egyidősek lesznek a csajaink.

Mino

Jó, hogy jelentkeztél.

Syg

Jó utat kívánok nektek és érezd jól magad a bulin.

Balim

Egyszer talán összefutunk egy meccsen.

Tegnap délután már görcsölgettem és hajnalban is arra ébredtem, hogy erősen görcsölök. Úgy örültem neki, azt hittem, hogy itt az idő, de kb 2 óra után abbahagyta. Este már mondtam apának, hogy lehet, hogy szülünk, ő meg mondta, hogy nemá ő most aludni akar. ))) Holnap megyünk Akasztóra, remélem útközben nem lesz semmi.
38+4

Kép

Kép
cukkermáz

Bálcsi a Casanoca, hát persze. Leonának tetszett a helyzet mi? Kép

Bea

Mégegyszer megnéztem, gesztenyepüré igaz? Kívánós vagyok, ma szerintem hozatok somlóit a delikátból.

Kép

Kép
cukkermáz

Bálcsi nem hagy olvasni..Kép

Erszényes
Megakadt a szemem, h a légzésfigyelőkről érdeklődsz. Nekünk BC van. Nem is tudom, mit csinálnék nélküle. A fejlesztőket személyesen ismerem. Nagyon jutányosan tudok Nektek szerezni, ha kell. Természetesen garanciával, originál csomagban, több féle van! Írj e-mailt, ha részletek is érdekelnek!
Szívesen segítek.

milyen marha sokat írtatok?!? Döbbenet..., Kép Kép Kép

Köszi Cukker az sms-t is, és Bepa, Kob, Rozka Nektek is, h gondoltatok Rám!
Ser
Kösszke a mail is! Igazán jól esett! Kép
Most olvasás off, megyünk megint játszani..Kép

Kob
Ha lesz pelus, nagyon fogok neki örülni!!! NagyonnagyonnagyonKépKép

KépKép
mino

Sziasztok!! Kép

Még csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni, remélem a többire is lesz még lehetőségem. (mostanában Flóra is ideül néha, "egyszervoltponthúzni")

Remélem mindenki jól van, nincs komolyabb baja sem babáknak, sem mamáknak. Édesek a babák a fotókon, mint mindig Kép

Én már talán kezedek kivergődni a megfázásból, bár még nagyon köhögök. Hétfőn, kedden tetőzött a dolog, amikor lázas is voltam, de nem maradhattam itthon, mert akkor kezdett az új munkatárs, akit be kell tanítanom. Még legalább két hét intenzív munka, és utána itthon lehetek végre.
Bébi jól van a hasamban, ő is csuklik nagyon, de már megszoktam, mert Flóra is ilyen volt. Vérvételen is voltam, remélem ott sem lesz semmi gubanc.

Mino! Megnéztem volna a doki arcát, amikor beszélgettél vele Kép Csütörtökön voltam nála.

Erszényes! Boldog névnapot kívánok!
Megkérdeztem a dokinkat, hogy ugye nem lesz szabadságon abban az időszakban, amikorra ki vagyok írva, mert Flóránál is így jártam. És nem mondott jó hírt, mert márc. 4. és 11. között nem lesz itthon. Kép(lehet, hogy már tudsz róla) Én 14-re vagyok kiirva, és azt mondta, hogy a második gyerkőc sem szokott hamarabb jönni, ha az első sem jött. Úgy legyen.

Cukkermáz! Aranyos apa hozzáállása Kép Mi Kiskőrösre szoktunk zötykőlődni úgy két hetente, ott élnek anyósék.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Erszenyes, boldog nevnapot!KépKép
En sem latom a kerdoivet! Anyueknak en is toltenek egyet!

Roz, mi a mail cimed?

Bea, nincs mit!Kép Edes a kis Lilla!KépKép
Hu, megkivantam en is gesztenyepuret, de en ilyenre most nem is gondolhatok.Kép

Syg, hogy utaztatok?
Jol latom, hogy megkostoltak egymast Balcsival?KépKépKép

Cukker, drukk!KépKép

Mino, nekem ma ugyanolyan rosszulletem van mint neked volt. Reggel mikor felkeltem szedultem, az ajtofelfaban kellett megkapaszkodnom, sajnos utana is meg elofordult, szerencsere nem volt Kata a kezemben. Hanyinger, gyongeseg, enyhe fejfajas Kép - ezek meg most is megvannak, szerencsere nem szedulok mar.
Valoszinuleg nekem is faradtsagtol van. Ejjel vagy 8-szor ebredt meg Kata.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Erszényes én nem látom a kérdőívet

Pille

Hány hetes vagy most?

Kép

Kép
cukkermáz

dora

jozica @ freemail .hu
köszi Kép mitől ébredhetet kicsi kata 8 * szegénykém pihenj egy kicsit biztos nagyon fáradt vagy van segitséged ???

syg
hogy sikerült az utazás ?? leoka hogy birta és az embereket ?? te mindneki nevét tudtad végül Kép

seriff
a ti bulitok hogy sikerült ?? vagy még tart ??

cukker

hogy vagy ma milyen volt az éjszakád??tudtál aludni ??
tényleg neked lesz segitséged ha kicsi megszületik vagy férjed segit majd mindnenben ??
kiadás az akad a gyerköcök mellett Kép éppen azt beszéltük apával mi lesz majd ha saját egyéniségük lesz egyik koncrte menne másik moziba harmadiknak uj ruha kell majd mert nincs egy rongya amit felvegyen főiskola ......hu de soká lesz ez Kép

pille
de jó rólatok hallani Kép lakás hogy áll ???

mino+syg
még meg sem dicsértem a két gyönyörű csókozózos bébit hát valami haláli Kép olyan jót nevettem mikor megláttam őket tündériek Kép nemkezdik egy kicsit korán Kép

mi ma sok mindnet csináltunk megfőztük az ebédet sütöttünk sütit, kenyeret kint voltunk az udvaron hintáztunk motoroztunk és babkocsival üldöztük a csajokat Kép apa focizni van estig valmikor 9 körül jön én még fürdetek altatok mosgatok és jövök olvasni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok.

Köszönöm szépen a sok névnapi köszöntést!!
Kép

Nemrég értünk haza a tescoból azota egyfolytában takarítunk, rendezkedünk. Most tettük be a kiságyat a hálónkba. Kép

A káosz még mindig nagy egyenlőre olyan kupi van hogy le sem tudok feküdni, úgyhogy folytatom is. Kép

Pille: nagyon gáz amit Kazacsay-ról írtál meg a szabiról mert én 8-ra vagyok kiírva. Kép

Lányok ha lejár a 40. hét akkor mindenképp be kell feküdni a kórházba?? Akkor is ha semmi gond nincs?

Ne haragudjatok de nagyon felületesen volt csak időm átolvasni a mai írásokat egész nap csak mentünk...
A Tescoban sikerült egy csomó mindent megvenni, otthagytunk vagy 30.000 Ft-ot de megérte és nagyon figyeltem arra is amikor a gépbe ütötte a pénztáros, nehogy átverjenek. Kép

Lányok a kérdőív a fotóalbumomba van berakva a cím meg a profilomban van és e-mailen el tudjátok küldeni az adatokat meg a válaszokat. Az e-mailem is a profilban van. Kép

Szép estét!

KépKép
erszényes

ja amúgy tényleg nem lehetett megnyitni a fotóalbumot , de mostmár megcsináltam. Kép

KépKép
erszényes

KépKép
erszényes

erszényes mail ment a profilos mail cimedre Kép remélem tudtam segiteni

Kép

Kép

Kép
roz23

Erszényes,
orvosa válogatja, hogy 40. héten be kell-e feküdni. Nekem kellett, az osztálytársamnak csak 41+1 naposan. Mondjuk nekem mákom volt, mert így észrevették, hogy szineződik a magzatvíz.

Syg,
létezik, hogy 3*5 utricától már beindult a tejem? Ennyinél jártam, aztán du. fél ötkor lefeküdtünk Lilivel, 7-kor kelt, és szokás szerint a mellkasomra vettem. Ekkor vettem észre, hogy még az is fáj, ha hozzáér a cicimhez, és akkora, mint egy ház. Soha ilyen kemény még nem volt. Most öltözteti Szláva, kíváncsi vagyok, mennyit bír szopizni, és hogy én mekkorákat fogok jajonganiKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina
jobban van már lili ??? és ti ? éjszaka nem zavarta nátha? tudott aludni ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
úgy néz ki javul, hősiesen viselte az orrszívást, a lázmérést. Nem lázas, az orrából is kijött sokminden, szóval alakul.
Éjszaka is aludt rendesen, kétszer kelt csak fel, evett, egyszer másfél óráig fent maradt, de ez a 3-hoz képest már haladás. Ma is nagyokat alszik fél 11-től fél 3-ig, meg aztán fél öttől 7-ig.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Este már csak végigolvasni volt időm.

A "buli" jól sikerült, régi osztálytárs-barátnők vagyunk, már majdnem mindenkinél babával, szóval klasszul elvoltunk.Kép

Lina, remélem,h reggelre már teljesen meggyógyultok mindketten!Kép

Erszényes, utólag is Boldog névnapot kívánunk mi is! Ígérem kitöltöm a kérdőívet, de lehet, h csak holnap, és visszaküldöm, Az még úgy jó?

Mino, üdv újra a fedélzetenKép!

Cukker, hú ez már nagyon a vége! Jól vagytok?

Dora, Kép a 8x ébredést!

Roz, megint visszatértünk mi is a 3-hoz, nem baj, csak az a kevés amit a kettő között alhatok-1.5-2óra. Lehet, h nálunk is el kell kezdeni a tanítást?

Kép
seriff

sziasztok Kép

seriff
és ha felébred hanci mindig cicizik is ?? vagy csak elég simi vagy ringatni kell ??
nálunk most 3 napja állt le áki az ébredésről bár azért még nem bontok pezsgőt általában 1 hétig jól alszik aztán megint visszatér ahoz hogy nagyon sir és akkor be kell mennem és meg lkell simizni hátát mondjuk ez nem sok idő max 10 perc az a baj hogy amióta áll ugy fordul meg az ágyában hoy megkapszkodik az ágrácsban és néha fel is áll és ugye félálomban néha le is fejeli na kkor kellek én de azért már ügyi de amit most észrevett hog ylehet valami ebben stresszes hasfájáésban nálunk vagy csak rám van szükésge nem tudom szóval tegnap nem tudom mi volt adrival de nem lehett vel birni csapkodot pofozkodott és ákit is meg ütötte meg elvett tőle mindent pedig ő egyáltalán nem ilyen és áki most este s töbször felkellt sirdogált bár csak pár percre voltak nagy pukik is meg mindne de vissza aludt egyedül és olyan hirtelen sirásai voltak olyan mint amikor belehasit fájadalom sajnáltam de nagyon ügyi volt mert ugyan bemnetem és figyletem hogy kellek e hogy vssza simogassam de nem kellettem visszaludt

lina
ma hogy vagytok éjszaka hogy telt nátha ?? lilibaba .. tejcsi több van végül hogy látod??

syg
utazás hogy sikerült leoka hogy birta és az éjszakába nem kavart be a sok inger ??

mino
ti hogy aludtatok ?? hogy haladtok a " tanítással " apa segit ?

cukker
te tudtál aludni ? remélem az uton mindne rendben lesz Kép vagy márkórházba mentek eybőlKép

dora
ami gépünk sajna nem tudta meg nézni még a recepteket de megkaptam köszönöm Képamióta apa másikat rakott ösze egy csomo progi hiányzik róla és nem tudunkmindent megnyit és képeket sem tudunknézni egyenlőre
ti jobban aludtatok ???

erszényes
szerintem is orvosa válogatja az én dokim beftet a pont a betöltés napján de szerintem ha nincs gond akkor nem feltétlenül kell befeküdni szerintem

kob
ma indultok ??? vagy csak holnap
ez az utolsó vizsga nagyon drukkolok Kép ügyes vagy Kép

nana
rége irtálminden redben ??

megyek adok regglit a 4. gyerekemnek hazatalált Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, hát amikor először ébred, ma épp hajnali 1-kor, akkor csak ringattam picit, 10 perc és újra ágyban voltam én is, ha csak simizem az ágyban az nem elég, akkor dobálja a popóját, és nyöszörög hozzá. Aztán 3-kor gondoltam, h már akár éhes is lehet, akkor evett is mindkét ciciből, reméletem, ezzel legalább 6-ig, vagy inkább 7ig kihúzzuk, hát nem jött be, mert 5-kor már megint fent volt, megint csak ringatni akartam, de 2 perc után rájöttem,h gyorsabb és egyszerűbb a cici, és tényleg negyed óra múlva aludtunk mindketten, de Õ csak 7-ig bírta. Tudom, h ezzel elrontom, meg cicifüggővé teszem, de tényleg az van bennem, h hátha kicsit ettől is nő a súlya, és nem akarom, h Apa is felébredjen.
nem tudom, de így elég fárasztó.

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?