Sziasztok!
Végre itt!!
Éppen csak beleolvastam az aktuális oldalba... Kb. 1 hetet kell bepótolnom... Nem tudom, Bálcsi mennyire fogja engedni?!
Köszönöm az smseket, e-maileket! Nagyon hiányoztok, csakhát Bálint éjszaka lestrapál, szinte már nem alszunk.. Nappal meg rohangálunk Bálcsival, mert tele vagyok intézni valókkal. Talán már jövő héttől kevésbé zajlik az élet.
Tegnap délután meglátogattuk Leonát és családját! (mint látható, Leo egyre nyitottabb Kiscsibe, és igencsak "vonzódott" Bálint Vitézhez!)
Syg elmesélte tapasztalatait, hogyan próbál Leona megtanulni aludni. Sokat segítettek nekünk is az Õ tapasztalataik!
A mai éjszaka nem hagytam magam megtörni, és Andris is segített! Pedig ma megint egész nap dolgozik, de bevállalta!
A problémánk kombinált. Cicifüggőség, pocifájás, és valószínű egy kisreflux okozza az éjszakai borzalmakat. Tegnap már nagyon rosszul éreztem magam. Hánytam, szédelegtem, lezuhant a vércukrom (ez pont Sygéknél) a fáradtságtól! Olyan volt, mint amikor ifjú
koromban buliztam egész éjjel, majd másnap dolgozni kelett menni.. Ma kissé jobban vagyok. De volt azért bőgés...kiabálás. Pedig kézben vígasztaltam Bálcsit, és símogatva, és beszélve, suttogva neki. Aztán sikerült a felállított szabályokat betartani. Remélem megfogja tanulni, és rájön, h neki is sokkal jobb lesz, ha nem negyedóránként ébred!
Most hozom, mert felkelt, és már szűkös az ágyikóban..
Oh.. hát így sem az igazi, most megyünk játszani!
Nagyon sok puszi MINDENKINEK!!
Légyszi, ha valaki írt hozzám üzit, párt sort, akkor megtennétek, hogy ítt megismétlitek? Nem szeretnék felszínesen visszaolvasni, de azt hiszem a mennyiség miatt nem fog másképp menni!
Nagyon köszönöm, ha esseznciálisan olvashatnám a hozzám szóló szavaitokat! (már ha volt
)
Látom, ma Erszényes napja van! Nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!!
(Kazacsaynak meséltem, h mennyien vagyunk a babanetesek közül, akik az Õ páciensei! Meséltem, h van két kismamája is, akik szinte együtt fognak szülni. Természetesen inkognitóban tartottalak benneteket!!
Õ meg csak irult-pirult.)
MOst tényleg mennek kell a Fiatalemberhez!
Kob
Megtennéd, h elküldöd az egész banda elérhetőségét?! Már nagyon frissítenem kellene.. NAgyon köszönöm!! Hétfőn mész megint Szegedre??
Pá