Sziasztok,
ma már sokkal jobb a helyzet! Marcus többet alszik, a lakás így kezd olyan állapotokat felvenni, mint amilyen szokott lenni, amikor nincs kupi!
És hálistennek abszolút keveset fáj a pocak. Hurrá!!!! Csak nehogy elkiabáljam. Gyorsan le is kopogom....még jó hogy fából van a szg-asztal...
Ilba,
milyen sokan vagyunk már a táblázatban!!!!
Azt akartam még kérdezni, hogy mikor kezdtétek el ezt a hason fekvős, fejmegtartós dolgot Benivel?
Szorsi ezt tőled is kérdezem. Mikor érdemes elkezdeni?
Brin,
csatlakozom Ilbához, Szorsihoz, az Istvánban jó szülni. Nagyon jó!!! Nekem nehéz szülésem volt (dec 19), vákummal, EDA - val (ezt hajnal 6h-kor kaptam meg, méhűri betapintással (ez az, amikor sajna nem egészben jön ki a méhlepény
) és mégis nagyon jó emlékeim, élményeim vannak. Jók ott az orvosok, jók a szülésznők is. Még a takarítónénik is olyan kedvesek!!!
Nem borotválnak, és nincs igazán beöntés sem, csak ha nagyon akarsz. Eda kérhető bármikor.
Szorsi, elfelejtettem írni, hogy Beni sapkái szenzációsak. Haláli pofákat vág hozzájuk!!!
Ja, apósoméktól megkaptuk ajándékba a pihenőszéket, ami a Tesco-ban most 7000 Ft. Azt amit valamikor nem régen Gabi írt. Tök jó, állítható a támlája, tud hintázni, van füle amivel vihető, és lehet rá akasztani játékokat. És még a színe is tetszik!
Marci egyenlőre kb. negyedórát volt el benne. A kis gézengúz, mindig kiköveteli magának, hogy a karomban (vagy apa karjában) alhasson el.
Árulja már el nekem valaki, hogy az hogy van, hogy éjjel egyáltalán nem fáj a pocakja Marcinak, csak napközben? Éjjel úgy alszik, mint egy kisangyal. Elejétől fogva így csináljuk. Nem értem. Na nem mintha ez nagyon baj lenne, sőt!!!
, csak olyan fura. Talán, ha egyszer volt olyan, hogy az éjszakai szopi után egy kicsit nyűglődtünk. de max fél órát, mert utána alszik, mint a bunda. Van valakinek erre valami magyarázata?
Vagy lehet hogy túl fáradt már estére, és azért alszik ilyen jól éjjel? Ötletek??
Gabi,
Livi teljesen Marcira emlékeztet azon aképen, amelyiken még olyan pici. Tisztára így szokott Marci is aludni!
És milyen sötét volt itt még Livi haja!!
Novum,
Szilvi is egy kis angyalka volt kicsinek is, bár azon aképen nem látszik a szép kis kék szeme!
Milyen édi babák voltak kicsiknek is a szomszéd kis barátnők!!!