Új privát üzeneted érkezett!

Gabi:
Persze, jól van!
Most ugyan rendkivül nyügi,mert álmos,úgyhogy indulunk sétálni+vásárlás!

Tücsökmami:
A dokinéni mit mondott az arcára?Gondolom észrevette,ha olyan feltünő?

Kép

Kép
novum

Nem tudjátok, hogy ehhez hasonló meleg hálózsákot hol lehet kapni? Mindenhol ilyen hülye plüssöket árulnak (bocsi attól, aki ezt szereti Kép)
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Tücsökmami,
nem próbáltad, hogy 1-2 napig figyeled, hogy mit eszel és így hogyan változik a kis arca?
Benin kiüt például a tej, joghurt, tojás. Ilyeneket nem nagyon eszem most és így egész szép a pofikája. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Megvolt bizony a nagy séta Orsival, Benivel és egy másik anyukával!
Több újdonságot tudtam meg, mint egy szülésfelkészítő előadásonKép És nagyon büszke voltam magamra ,mert tök sokáig bírtam a sétálást! És hát gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, hogy Beni élőben még édibb, mint képekenKép Na, most irigykedhettekKép

Gabuska!

Nem abban a lakóparkban lakunk, hanem a Szarvas-csárda térnél. Amit írtál, az egy villamosmegállóbal visszább van. De ellátszott ám hozzánk az integetés!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Köszönöm a javaslatokat. Néztem már a keresőben is.Tulajdon képpen azért kérdeztem mert a dokim (Dr Mészáros László) felajánlotta , hogy megpróbálják megfordítani és gondoltam hátha volt valakinek iylen "élménye."
Eszti:
Sziaszia!! Hát igen kicsit eltüntem. Megmondom őszintén nem volt annyi időm , hogy figyelemmel kísérjem a topcot mert akkora volt a forgalom. Minden rendben van attól eltekintve , hogy faros a drága.Még dolgozom 31-ig.A dokim viszont megy síelni 4-10-ig és ez egy kicsit aggaszt.Ti hogy vagytok? Jártok az előadásokra? Most hol tart éppen? Egy előadáson voltam a párommal de nem nagyon tetszett.....
Icu
czuli

Orsi!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ennyire fárasztó a játék: Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Itt még a kutya volt a nagyobb és erősebb:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hát Livike azért már ügyesebb, mint a lusta kis barátja. Kép
Millió puszit küldünk neki! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Lányok ne fájdítsátok a szívem!!!
Nagyon édesek a babucik, el se hiszem, hogy már ilyen nagyok, jó ez a két összehasonlító kép Liviről.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Lányok!

képzeljétek Szilvi ma először tudott pohárból inni!!!Eddig is pohárból kapott ebéd után,de a fele mellé folyt,most pedig nagyőkat kortyolt!!Kép

A babák annyira édesek!Livi milyen picuri volt!!
Annyira gyorsan telik az idő,hogy nem is emlékszem,hogy Szilvi is volt ilyen kicsi!

Ilba!Látom kitartóan gyakoroltok!Kép

Kép

Kép
novum

Gabuska,
Ilyenkor látszik, mennyit nőtt Livi.

Ilba,
Látom te is földre teszed. Azért fontos, mert a kemény felületen (na nem betonon) könyebben fordulnak. Mi most épp járókát készülünk venni. Már 3 napja mást se nézek az interneten, csak eztKép Mert a kanapénk puha, meg félek, hogy onnan hipp-hopp leesik, a padló meg kicsit hidegnek tűnik.
Kár, hogy a cumi mellé nem tudom a számba gyümöszölni a csörgőt is:Kép
OKép

Kép

Kép
szorsi

És hogy el ne felejtsem milyen pici volt Szilvi:
1 naposan:Kép

Kép

Kép
novum

Ilba,
azért van 3 hónap előnye Lívinek. És ne merészeld lustának nevezni a vőmet!

Szorsi,
ezzel a módszerrel nem áll fenn a veszélye, hogy ha nem kell a kezére támaszkodnia, akkor azt később tanulja meg?

Vuka,
türelem Petrát terem!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

ÁÁÁÁÁ, ez nem lehet Szilvi!!!!!!Kép
Gratulálunk a kis "iszákosnak"!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:
köszi!Itt táncikálunk együtt a nagy örömre!

Már akartam kérdezni,hogy Livi amikor elalszik a játszószőnyegen azt teljesen egyedül minden nyügi nélkül teszi?Mert akkor irigykedünk!Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok !
Én kórházválasztás elött állok, tudnátok segíteni.
Doktornőt keresek, szeretném tudni, hogy EDA+t csinálnak-e ha az ember kéri, éjjel-nappal rendelkezésre áll-e, hogyan viszonyulnak a gátvédelemhez.
brin

Gabuska,

Nem csak a pokróccal kell a hsára fektetni. Úgy soktam, hogy egy kicsit így gyakorlunk, aztán kiveszem és úgy is. (vagy fordítva mindegy) Azért így, mert igaz, hogy ez így nem annyira fárasztó, de összesen mégis többet csináljuk, mint a pokróc nélkül. Meg már pokróc nélkül is egyre ügyesebben csinálja.

Sajtinéról nem tudtok valamit? Nagyon eltűnt.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Brin,

Állandóan 2 aneszteziológus van ügyeletben, hogyha a sebészeten kell az egyik, azért hozzáférhető legyen a szülészeten is. Bármikor kaphatsz. Én hajnal 2-kor kaptam. Nagyon jó választás az István. Én gátvédelemmel szültem, minden szülésznő törekszik rá, ha lehetséges nem vágnak. (nekem nem kellett pedig első baba volt 3,72 kg)
Doktornő ügyben majd a többiek segítenek.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Brin,
feldobom a táblázatunkat, itt láthatod, ki kinél szült, szerintem mindenki tudja a sajátját ajánlani. Én legalábbis igen!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

ma már sokkal jobb a helyzet! Marcus többet alszik, a lakás így kezd olyan állapotokat felvenni, mint amilyen szokott lenni, amikor nincs kupi! KépKép

És hálistennek abszolút keveset fáj a pocak. Hurrá!!!! Csak nehogy elkiabáljam. Gyorsan le is kopogom....még jó hogy fából van a szg-asztal...Kép

Ilba,
milyen sokan vagyunk már a táblázatban!!!!
Azt akartam még kérdezni, hogy mikor kezdtétek el ezt a hason fekvős, fejmegtartós dolgot Benivel?

Szorsi ezt tőled is kérdezem. Mikor érdemes elkezdeni?

Brin,
csatlakozom Ilbához, Szorsihoz, az Istvánban jó szülni. Nagyon jó!!! Nekem nehéz szülésem volt (dec 19), vákummal, EDA - val (ezt hajnal 6h-kor kaptam meg, méhűri betapintással (ez az, amikor sajna nem egészben jön ki a méhlepény Kép) és mégis nagyon jó emlékeim, élményeim vannak. Jók ott az orvosok, jók a szülésznők is. Még a takarítónénik is olyan kedvesek!!!KépKép Nem borotválnak, és nincs igazán beöntés sem, csak ha nagyon akarsz. Eda kérhető bármikor.

Szorsi, elfelejtettem írni, hogy Beni sapkái szenzációsak. Haláli pofákat vág hozzájuk!!!KépKép

Ja, apósoméktól megkaptuk ajándékba a pihenőszéket, ami a Tesco-ban most 7000 Ft. Azt amit valamikor nem régen Gabi írt. Tök jó, állítható a támlája, tud hintázni, van füle amivel vihető, és lehet rá akasztani játékokat. És még a színe is tetszik! KépKép Marci egyenlőre kb. negyedórát volt el benne. A kis gézengúz, mindig kiköveteli magának, hogy a karomban (vagy apa karjában) alhasson el.KépKép

Árulja már el nekem valaki, hogy az hogy van, hogy éjjel egyáltalán nem fáj a pocakja Marcinak, csak napközben? Éjjel úgy alszik, mint egy kisangyal. Elejétől fogva így csináljuk. Nem értem. Na nem mintha ez nagyon baj lenne, sőt!!!KépKép, csak olyan fura. Talán, ha egyszer volt olyan, hogy az éjszakai szopi után egy kicsit nyűglődtünk. de max fél órát, mert utána alszik, mint a bunda. Van valakinek erre valami magyarázata?
Vagy lehet hogy túl fáradt már estére, és azért alszik ilyen jól éjjel? Ötletek??

Gabi,
Livi teljesen Marcira emlékeztet azon aképen, amelyiken még olyan pici. Tisztára így szokott Marci is aludni! KépKép És milyen sötét volt itt még Livi haja!!

Novum,
Szilvi is egy kis angyalka volt kicsinek is, bár azon aképen nem látszik a szép kis kék szeme! Kép

Milyen édi babák voltak kicsiknek is a szomszéd kis barátnők!!! KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,
Ezt a hálózsákot a Kenguruban vettük, mi is direkt jó meleget kerestünk, igaz csak ez az egy darab volt, a többi mind plüss. Nagyon szeretjük, olyan benne Bogi, mint egy kis jegesmaci.Kép
Kép

Tücsökmami,
A bukásoknál szenved is Gergő? Mert Bogi kisebb korában sokat sírt és kínlódott is evés után. Most már szerencsére nem jellemző.Kép

Jucus
jucus73

Sziasztok Lányok!

Néztem a táblátokat és konstatáltam ,hogy Gajdos Edit viszi a prímet!Horváth Mihálynál senki sem szült?fura...

Jó ide is benézni,hogy milyen cukik a babák!!!KépKép

Ilba!!!Kép

Képzeld megnéztem a kiskönyvet és láttam, hogy mégis megvizsgálták a gyerekeket!Volt csípő,hallás és anyagcsere vizsálat is!!!Jó,hogy észrevettük ,hogy megnézték őketKép ,na mindegy !Akiskönyv 11. oldalára van beírva!!!

Na pusz:Gabi+Peti

Gabika& PetiKépKép
77gabika

Sziasztok!

Először is megpróbálom én is a nosztalgia kedvéért Benit 10 percesen feltenni, korábban nem sikerült:
Kép

Timi,
gratula Szilvinek! Kép És ééédi volt picinek is! Kép
És az elalváshoz hadd dicsekedjek, ma ezerrel püfölte a játékait, kimentem wc-re (1 percre) és mikor visszajöttem, akkor csináltam a korábbi fotót. Szóval Beni is magától aluszkál el. Kép

Orsi,
nálunk dettó ez a helyzet, pont mi is beszélünk már a járókáról, mert úgy húz az erkély alatt, hogy hiába takarom be Benit, mindig attól félek, hogy jól megfázik.
Ha kiokosodtál ez ügyben, légyszi írd meg! Kép
Beno cumikázik? Ari, ahogy néz. Kép
Az enyém már majd egy hónapja nem, akkor elvettem tőle, de azóta sem kapta vissza. (A gonosz szülőkKép) De nem is hiányzik neki, néha az ujját szopikázza. Kép

Bubek,
nem emlékszem, de már egy jó ideje gyakoroljuk. Szerintem Te is elkezdheted. Mennyit van Marci hason?

Jucus,
sajna itt az óbudai Kenguruban nincsen ilyen. Lehet, hogy holnap megnézem Kecskeméten. Hátha Bumpy tud jó boltot. Kép

Szis Gabi!
Jó, hogy néha itt vagy. Kép
Igen, én is észrevettem tegnap, remélem tényleg minden ok, ezzel a nyelvnyújtogatással teljesen beparáztunk mi is Kép
Jól van Peti?

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek,

Már egész korán ha hasra raktam emelgette a kis fejét, de kb 2 hónapos korától csinálunk gyakorlatokat. Szerintem már most is hasra fordíthatod, hogy kicsit erősödjön és ha látod, hogy nem jó neki, fordítsd vissza.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Ilba,

Igen cumizik, de inkább csak akkor, ha nyűgös. Már elég világos a járóka kérdés: Emelhető fekvőfelületűt akarok és fa rácsosat. A hálós szerintem nem jó, abban nem tud majd kapaszkodni, ha majd fel akar állni. Használtan nem nagyon találtam. Amit találtam elég drága volt 22-ért, a KIKA-ban az új 25 ezer és találtam 18- ért is újat. A hétvégén elmegyünk megnézni, majd leírom, milyen.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Helllllló!

Szorsi,
Sajtine mintha írta volna, hogy egy darabig nem lesz. így emlékszem, de nem 100 százalék.

Timi,
magától a pihiszékben alszik csak el, a szőnyegen úgy, hogy ha látom, hogy álmos, melléfekszem, odafordul és már alszik is. Én meg aljasul felkelek és teszem a dolgomat.

Bubek,
örülök, hogy Marcika jobban van!Kép Lefényképezed a pihiszékben?

Brin,
Gajdos Edit!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Orsi,
köszi, várjuk a járókás infót! Kép

Rossz hír: a mit nem szeret Benedek bőre listára a túró rudit is fel kell, hogy rakjam sajna. Kép

És a jó: ma gyönyörűen eszik végre (kopp-kopp-kopp), 140-155 között! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
Lívi meg ma nem hajlandó főzit enni, csak tápszert.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csajok van egy egész jó bababolt a Visegrádi utcában. Az internetes oldalán (www.bebibolt.hu) láttam állítható magasságú járókát (75 x 100) 12.550 Ft-ért. Nézzetek be arra az oldalra.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Novum,
a dokinéni nem nagyon méltatta figyelemre, azt mondta ez jön meg megy.... a tejtől van, és hintőporozzam.
Gabuska, Jucus
bukunk evés közben többször és két evés között is, eléggé szenved, gyakorlatilag egész nap. alig van az alváson kívül fél órácska amikor nem sír..már kész vagyok
Vendég

Tücsökmami,
nem ijesztgetni akarlak, hanem csak a megnyugtatás végett nézesd meg reflux-ügyben. Amiket írtál, nagyon egyezik azzal, ami nálunk volt, mielőtt kiderült. A tejes kiütésekre mi egy nagyon jó krémet kaptunk, gyógyszertári és 2 alkalom után végleg elmúltak. Előkeresem és megírom a nevét. Szerintem a hintőportól csak kiszárad és viszketni fog. Átérzem a helyzeted, Lívi kisebb korában mi is így voltunk.

Visszaolvastam még egyszer a tegnapi üzidet, ránézésre megmondta az orvos, hogy nem reflux?! Hát...
Ugyanígy vagyunk most ezekkel a hülye fuldoklásokkal. A doki szerint nem kell aggódni, de nehéz elhinni bármit is az alapján, hogy megnyomkodta a hasát, meghallgatta a mellkasát és belenézett a torkába és a fülébe...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Ilba!

Rendicsek az időpont. Szólj, ha 30 perc múlva indultok, mert én a város külső részén lakom, az ideiglenes otthonotok pedig a központban van. Majd sietek, csak nehogy odafagyjatok!

Puszi!
bumpy

Vuka, Ilba
Ezt a járókát már én is megtaláltam a neten, de a méretei alapján szerintem nem túl jó, mert kevés a 75 cm. Az alvós ágya 70x140 cm. Én legalább 100x100cm-est szeretnék, hogy tudjon forogni. De azért köszi Vuka.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Ebből is látszik, hogy még nincs babám és még nem nagyon tudom mire kell figyelni. Hát igen a gyakorlati tapasztalatok még odébb vannak. (Bár vasárnap-hétfőre frontot mondanak Kép)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
Jön a front és jönnek a tapasztalatok? KépKép
OKép

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok!

Ilba, Orsi
Köszi a hasas infókat.
Marci nincsen sokat hason, de egyszer már a pelenkázón - pont a dokinéni amikor itt volt!!! - hason feltámaszkodott, megemelte a vállait, és tartotta kb 4-5 mp-ig a fejét is. Dokinéni meg itt ámuldozott, hogy milyen erős. KépKép
Ha a hasán fekszik, akkor már átfordítja a fejét egyik oldalról a másikra, de egyébként nem szeret hason lenni sokat. Egy-két percig elvan, utána meg már ordít, hogy ez így neki nagyon snassz. És elkezdi enni a kezét megnyugtatásképpen. Általában.
Amúgy ezt a fejátfordítást a kórházban a születése másnapján is megcsinálta. Akkor csak lestem, milyen kis bika erő van benne. Most meg már...!!! Néha nem tudom ráadni a ruginak a lábát, mert úgy nyom, hogy ha vissza akarom tolni, akkor tolom az egész gyereket, nem csak a lábát. Na ezt most remélem értitek hogy gondoltam...KépKépKép

Gabus, íme a pihenőszék MarcivalKép
Kép

Vuka,
te vagy 27-ére kiírva? Szokott rád hatni a front? Mert most nagyon hideg lesz hétfőtől...
Aztán csak hajrá, nagyon szurkolunk!!! Kép

Ma tényleg nagyon jó baba volt Marci. De az is lehet, hogy az elmúlt napok fáradalmait piheni most ki.KépKép

Most búcsú, megyek fürdeni, és Marci míly meglepő de megint alszik. asszem most éppen Apa mellkasán, hason. Na ott bezzeg imád hason lenni!!!KépKépKép

Mit is akartam az előbb csinálni??? Jaaa, Anya igért valami szopit, vagy mit...KépKép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Szeretnék bejelentkezni hozzátok, már egy ideje olvasom a topicot, nyáron is az itt írtak alapján választottam dokit magamnak az Istvánból.

Pár szót magamról: febr.28.-márc.2. magasságába vagyok kiírva a második kisfiammal, Gajdos doktornőhöz járok. Nekem is van egy Benedeken, ő 2004. aug. 25-én született a Bajcsy kórházban. A IX. kerületben lakunk, a Klinikák magasságában, terveim szerint, ha majd eljön az idő, csak besétálunk a kórházba.

Illba,
Kecskeméten a Malom központ első emeletén van egy játékbolt, aminek a hátsó része Kenguru Gold bolt, novemberben vettem ott hálózsákot. De nagyon gyönyörű, nem plüss hálózsákokat láttam a héten a Brumi-Maci bababoltban, a Mester utcában itt Pesten. Sokféle volt, nekem nagyon tetszettek.

Az én Benedekem:
Kép

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kép

Beni ma angyalka volt, szerintem a közelében volt a napi adagjának is, ki érti ezt??? Lehet, hogy tényleg a hülye frontokat érezte most 1-2 hétig??? Na mindegy.
Viszont az egyik cicim, ami eddig is gyengus volt a nyelv balhé után, már szinte tiszta üres, úgyhogy ma már szinte csak a jobb mellemből evett. Valahogy vissza kéne hozni abba is a tejcsit, délután mikor szopizta az ujját, egyből odaadtam neki, meg fejem is (azt a fél ml-t ami van benne), meg most éjjel is két óránként szerintem masszírozni fogom és fejni, majd meglátjuk, remélem lesz benne egy kevés ezentúl is.
Connie, már nem jössz ide? Írnék Neked szopi ügyben Babafalvára, csak nem jön be nekem valamiért. Kép

Bubek,
szupi Marcus pihiszéke. Kép

Gabi,
Livikének millió puszi hétvégére is Kép, remélem nem lesznek már ilyen rohamai és megeszi a fini "boros, sörös, rumos" főziket is! KépKépKép

Lányok!
Mindenkinek nagyon szép és kellemes hétvégét, remélem nem fagy össze senki, vasárnap jövök!
Viszünk gépet, remélem sikerül Ágival talizni! Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Szia Kormi!

Üdv. köztünk, újabb Gajdos páciens és egy újabb Benedek!!! KépKépKép

Most utazunk el, ahogy látom tudod, nekünk igazi nagy túra lesz, az első az én 10 hetes Benedekemmel, de ha visszajöttünk, légyszi szólj rám, hogy tegyelek be a táblába. Persze, ha van kedved és küldesz adatokat. Kép

Most tényleg megyek, jó éjt, vasárnap jövök, ha lesz net valahol (a tanyán???Kép) akkor azért benézek ám!

Kép
Kép
Kép
ilba

Hali Ilba!

Sikerülni fog! Én ott leszek, én is viszek gépet, és csinálunk sok-sok-sok-sok és még több képet! Jó?
Beugrunk majd a malomba, és megnézzük a hálózsákot, amit Kormi mondott, jó?

Puszi!
Ági
bumpy

Sziasztok Kép

régen voltam bocsánat
vizsga időszak vanKép
Sajnos van egy UV is.

A szöveget képtelenség visszaolvasni, de képeket nézegettem.
Nagyon édesek a bébik. Hihetetlen, hogy mennyit nőttek.
Livi nagyon cukor falat mikor olyan picurka volt.
Most is édi persze.
A Benedekek nagyon nagy fiúk lettek.
Ilba Te, hogy raktad le Benit mikor hason van és nézi a játékát? Valami párna van a mellkasa alatt?
Bubek, Marci is hihetetlen mennyit nőtt.
extra fürdés (tele lett a pelus fürdés utánKép)
Kép

Amúgy Mindenki jól van?
Valamiről lemaradtam?
Újdonság, pletyka, hírek?

Remélem mostmár tudok majd gyakrabban jönniKép

Kép

Kép
sajtine

Gabuska,
Pedig a dokinéni szeme láttára produkáltunk egy akkora csodás bukást, hogy élmény volt nézni. Néha 20-30 cm-re landol, még íve is van.KépKép
A krém nevét várom, köszi. Recept nélkül kapható?
Livinek refluxa van? Tudom, hogy valamije van, csak a régebbieket nem olvastam. Kivizsgálták? Hol? És mit csináltok rá? Szed valami gyógytápszert? Mi azt kaptunk, dehát az bezavarhat a szopiban, és a doki azt mondta csak utolsó megoldásként. Ezért ki sem váltottam. A Livi kaja közben, vagy csak úgy natúrban fuldoklik?
Most lekopogom, az utolsó 3 etetés során is volt bukás, de nem akkora mértékű. Bár most próbálom gyakrabban cicire tenni, hátha akkor nem olyan mohó. A dokinéni, már látom hogy pancser. Volt más problémánk is, ami ijesztő volt, arra is egy nagy semmi volt a válasz. Létezik magánrendelő gyerekorvosban is? Akkor megpróbálkoznék azzal.
Ismeri valaki a Gripe Water készítményt? A hasgörcseire kaptuk, hogy ne sikítson annyira kaja közben, meg is vettük, már adtam is....egyelőre semmi változás, van valakinek tapasztalata? Még az Infacolt is adok neki.

Sajtine,
Ez nagyon édi ez a lavoros fürdés. Mekkora az átmérője? Ez babalavór, vagy egy hagyományos?

Bubek,
Mi meg pont fordítva vagyunk, csak hason szeret lenni, ma volt az első éjjel, hogy oldalra fektetve altattam két etetés között, de egy idő múlva felébredt és követelte a hasonfekvést. Sőt kézben is így szeret lenni. Nagyon klassz a pihiszéked, hol vetted?
Vendég

Bubek igen én vagyok kiírva 27-re, bár eredetileg 23-ra voltam (utolsó menzesz utáni 40 hét ekkor telik le), de a doki néni eltolta a várható időpontot 4 nappal mivel nem 28 napos ciklusaim voltak. Szóval most már nagyon várom az eseményeket. Nem tudom Petra miként reagál a frontokra, majd meglátjuk. A múltkori telihold nagyon megviselte egész éjszaka rugdosott a pocimban és nem hagyott aludni.

Kormi én is a Klinikáknál lakom (Viola utca) és mivel már 1 hete nincs bérletem, én is be szoktam sétálni a kórházba a tornára. Bár hazafelé már hozatom magam apával, mivel nagyon elfáradok a tornán Kép.

Csajok a képek nagyon aranyosak, csak így tovább!!!

Ilba jó utazást, és várjuk az élménybeszámolót Bumpy-val való találkozásról.
Kép

Üdv Mindenkinek
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Nem akart beengedni tegnap a Babanet Kép
Ilba, én a Mini Manóban vettem hasonló hálózsákot. Bélelt és pamut.

Csajok, faros lett a mindig fejvégű csajom Kép Lehet csaszi lesz. Még jó, hogy nem vagyok az az abszolut hisztériába menő csaszi ellenes. De azért most trükközünk (jógagyakszik, kislámpa), hátha még helyezkedik egyet. Közben lett szülésznőm, de látom senki sem szült nála. Hétfőn randizom vele, akkor lesz ctg is Kép Egyébként minden más nagy OK.

Járókaügyben sajnos nem tudok hozzászólni, de lese minden szavatok!

N

Kép Kép
natasa1975

Natasa!

Még van időd, hogy megforduljon!
Amúgy faros babát is meg lehet szülni simán. Ne félj!

Ki lesz a szülésznőd?
bumpy

Szia Bumpy!
A minap csomó fiatal lányt láttam az Istvánban. Meresztettem is a szemeim hátha köztük vagy Kép
Kéri Magdolna?! A vezetéknév nem tuti.
Nem félek, de nem szeretném a faros babát simán szülni, nem kockáztatnék. A dokim sem javasolta. Inkább szugerálom neki, hogy megforduljon Kép
Vizsgák???? hogy állsz? Kissé kiestem a fórumról és nagyon felszap. a hsz-ok.
N

Kép Kép
natasa1975

Natasa!

Nem. Simon Ági. Sikerültek a vizsgák! Van 1 utóvizsgám natómiából. Attól függ, ha sikerül, akkor megvan a félévem, ha nem, akkor nem.

Remélem jól vagy.
bumpy

Bumpy, szuperul vagyok egyébként. Még se gyakori pisilés, se hátfájás. Ezeket úgy vártam, de csak nem jönnekKép
Simon Ági???? Õt nem ismerem. Tuti Magdolna, de lehet nem Kéri hanem Kári vagy vmi hasonló. Hétfőn megtudom ha sikerül találkoznom vele.
Akkor csak a fránya anatómia van hárta?! Szurkolok, nehogy már ezen műljon a féléved!
N

Kép Kép
natasa1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?