Új privát üzeneted érkezett!

Nana,
köszi, aranyos vagy Kép A tanár ügyet majd megbeszéljük, kösz az infot!

Roz,
Bea képére én is emlékszem, Lilla születése előtt pár nappal készült a kép, oldalról látszik. Valamikor április környékén keress vissza!

Megyünk sétálni, meg házi tejet venni. Olyan finom, 100 ft egy liter, felforralom és még finom tej föle is van belőle... Szereti valaki? A családban csak én rajongok érte Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Nana,
Boldog szülinapot!
Kép
Én is idén leszek 30.

Balim,
én is felvettelek.

Seriff,
és miért nem tud róla a főnököd?
Szerencsére megjavult Hanci isKép

Roz,
nem láttam még mászni Ákit, de sztem nem baj, ha szétcsúszik a lába, Leona is ezt csinálja. Majd megtanulja, de az is lehet, h nem, ha előbb tanul meg rendesen járni, akkor már nem fogja őt érdekelni a mászás. Miután gyedül áll fel, nem hinném, h kórosan gyenge lenne.
Akkor ezek szerint Adri jobban alszik, ha nappal nem alszik?

Erszényes,
ne szomorkodj!

Kép
sygnum

kob,
én nem bírnám meginni. brrrrr...

Kép
sygnum

Bea pocakos képe május 13-ban van. nagyon csini! Kép

Már mindent csinálok csak tanulni ne kelljen. Kép Kép
A fodrászig már csk kihuzom tanulás nélkül. Kép

KépKép
KépKép
nana09

nana
én nem látom ott sem látok 4 lilácskát meg egy babkocsit de beát nem Kép Kép

kicsit belovastam a régiekbe olyan jó volt..... Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

4 lillácska és 1 babakocsi utáni oldal

KépKép
KépKép
nana09

Cukker!!!

Mi van veled??? Csak nem megtette hatását a kettős fronthatás?

KépKép
KépKép
nana09

Húú,
tényleg,Cukker !! Tegnap jelentkezett utoljára?
Nana, érzel valamit? Kép

Tejcsi megvan, kedden lesz túró is Kép

Kép

Kép
kobudo

nana Kép
kösszi Kép tényleg milyen csini volt bea Kép

kob
én nem szertem eztházicuccokat bár a tejfölt és túrót sem akkor utáltam meg mikor csak iylen házit ettünk nálunk anyuék és mamámék ezel foglalkoznak-tak már akkor is mindneki be akrta nekem bizonyítani hogy miylen fini anyu azt hiszi át tud vágni mikor túrós csuszát küld át kaporral Kép azt hiszi nem érzem rajta Kép hát nem jött be neki Kép mindig kiszúrom egyszerűen van valami mellék ize amit nem bírok ( nekem oylan istáló szag van ) pedig egész gyerek koromban ezt csináltuk nem bírnám megenni de állítólag baromi finomat csinálnak anyuék tibor kanállal eszi uggy magában ugy imádja és meg csak hüledezek Kép ja és régen vajat is csináltunk ma ezt már nem csináják anyuék persze mert szerinted kiköpüélte Kép és már ki nincs otthon Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana))))))Boszi, aranyos vagy
Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánok neked és anyukádnak is.

Még nemtudtam olvasni, most készül az ebédem, csúszásban vagyok. Sétáltam, most meg takarítani fogok. Nana nálunk százágra süt a nap, olyan jó. Muszáj lefárasztani magam, ma csak hajnal 4-kor tudtam elaludni, rémes volt. Már megint tök jól vagyok, görcsnek még csak nyoma sincs. Nana nehogy izgulj a kilók miatt, ha nem zabálsz tuti nem fogsz elhízni. Egyébként az én súlyom is az elején ugrott, aztán leállt. Idáig 13 kilót híztam. Picike torna csak használ, óvatosan, és elmulasztja ödémát gyomorégést.

Lina már nem bírtam ülni a gépnél sajnos, aztán meg az áram miatt kapcsoltam ki.

Jövök később.

Kép

Kép
cukkermáz

Nana))))))Boszi, aranyos vagy
Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánok neked és anyukádnak is.

Még nemtudtam olvasni, most készül az ebédem, csúszásban vagyok. Sétáltam, most meg takarítani fogok. Nana nálunk százágra süt a nap, olyan jó. Muszáj lefárasztani magam, ma csak hajnal 4-kor tudtam elaludni, rémes volt. Már megint tök jól vagyok, görcsnek még csak nyoma sincs. Nana nehogy izgulj a kilók miatt, ha nem zabálsz tuti nem fogsz elhízni. Egyébként az én súlyom is az elején ugrott, aztán leállt. Idáig 13 kilót híztam. Picike torna csak használ, óvatosan, és elmulasztja ödémát gyomorégést.

Lina már nem bírtam ülni a gépnél sajnos, aztán meg az áram miatt kapcsoltam ki.

Jövök később.

Kép

Kép
cukkermáz

sziasztok.

megvolt az ebéd, aztán meg egy fél tábla epres Mikla. Kép
Határozottan jól vagyok.

A kettős fronthatás szerintem nálam megtette a hatását mert nagyon nehezen aludtam el, főleg mert 1 órán keresztül görcsiztem, olyan volt mintha meg akarna jönni. Kép nagyon megijedtem. Ráadásul reggel mikor a legjobbat aludtam volna felébresztettek. Elmentem boltba ott meg 3 eladó is szabad volt és mégsem szolgáltak ki. Hgyták hogy ott ácsorogjak 8. hónapos terhesen. Szóval ennyi volt a napom. Kép

De a csoki jó volt!!! Kép

Nemsoká jön haza apa, holnap meg megyek terhesgondozóba. Utálom mert meg fog mérni hogy hány kg vagyok. Remélem 72-nél még nem vagyok több.

Beleolvastam nemrég én is a régi irományokba, amikor én még nem is voltam a fórumon. Megnyugtató volt hogy nektek is hasonló aggodalmaitok voltak mint nekem a terhesség alatt és most itt van a sok egészséges, gyönyörű babóca!! Kép

KépKép
erszényes

cukker

szerinted azét nem tudsz aludni mert nem avgy elég fáradt ??
nem lehet hogy ez inkább már végét jelentő izgalomtól való nem alvás lefárasztás nem biztos hogy legjobb ötlet n ilyenkor mindig arra gonodltam hogy ja mi lesz ha akkor szülök mikor nagyon fáradt vagyok lesz elég erőm ?!
inkább otthon tevékenkedj és ne fárszd magad anyon Kép vigyázz magadra Kép

erszényes
örülök hogy jobb a kedved Kép
ki védőnőd ?72 nikivel é nis annyival végeztem hu de örülnék ha csak annyi lennék Kép Kép

seriff
mi ms n-ezünk te nemvagy egész nap Kép Kép Kép mikor eszitek sinlacot tezsik hancinak ?

lili
zsófika hogy van jobban van már??

dora
és kati jobban van ??

syg Kép
köszi valahogy igy gondoltam énis csak apa sokkol minidg Kép remélem leonak ez csak egy kósza ébredése volt és ma már megint jol aszotok vagyis jobban mint az elmult pár hónap Kép

okb
sütibe teszed túrót ?? szoktl csinálni fantás szelette na ezt a zegy túrós sütit megeszem Kép

nana
már délelőt is akrtam kérdezni hogy meddig tart ez tanfolyam ?? mármint az angol babuci mellet is csinálod majd
bár ha danus ovis lesz és tanár is házhoz jár azért ugy könnyebb bár még tanulni is kell valamikor

beszéltem ma minoval
nem nagyon alszank még minig nincs ideje olvasni minket kb1 hete
itézi az inzulin pumpát meg sok mindent fáradt szegény nagyon
és nyugtassátok meg ti is hogy azért emlékezetk még rá Kép

én ma egész nap takaritottammár csak a terasz van de olyan hideg van hogy nincs kedvemkimenni
még szönyegeket is kimostam

Kép

Kép

Kép
roz23

Bea, kopkopkopKép!

Kob, nekem a Nagyikámék ilyet ittak, én nem szerettem, de mindig volt Nála tejszínhab -amit a macskák imádtakKép! De a házi túró bizti tuti jó lehet, itt is szoktak árulni a Vásárhelyi sulinál.

Én is idén leszek 30, már egy hónap sincs Kép...

Syg, ez hosszú, majd egyszer belefogok és elmesélem.

Lina, jobbulást! Sikerült eljutni a védőnőhöz?

Dora, és mit mondtak a tanácsadáson? vagy írtad, csak én nem figyeltem?

Erszényes, hát persze, h uilyen gondjaink, gondolataink voltakKép

Cukker, jól tetted, h kihasználtad ezt a szép napos időt egy sétára!KépItt iszonyú szél volt!

Nana, én szerettem angolt tanulni, és ha nem jön össze ez a suli, akkor hátraballagok az angoltanárhozKép.

Roz, nem hinném, h baj van Ákival, méghogy gyenge hisz 9kgKép! Néha Hanci is elnyaklik mászás közben...

Kép
seriff

Roz, ki ne menj, iszonyúan fúj a szél, és amúgy talán elviselhető lenne, de így... Este eszi HAnci a sinlacot, fürdés előtt-utána cici és alvás-, megint 3 púpos ek-nyit, megmértem az olyan 125g-nyi kész, aztán -én hülye naív-még csináltam, mert az utolsó kanálnál is hatalmasra tátotta a száját, még 2 ek-nyit csináltam, mondanom sem kell, egy kanálynit(mármint az Õ kiskanalával) sikerült még megenni. De ízlik Neki ténylegKép! D.e főztem, aztán séta, aztán takarítás, de itt vagyokKép.

Dora, nem tudom, h érdekel-e, de az Arborétum lakóparkban is árulják megint a lakásokat, ahogy hallottam 140-150ezer/nm-től,

Kép
seriff

seriff
ez olyan érdekes áki is pont ilyen ezért szoktam többet csinálni minidg mint amennyit én gonodlok mert ha 4 dl van tányérben annaiyt eszik de ha 2 akkor anyit eszik visziont ha megállunk és csinálok akkor már nem kell neki Kép Kép
ez végülis egy zárt rész amit takaritenom kellne csak üvegből van és nincs fűtés hideg van de szélvédett bár akkor sincs kedevm kimenné és most hogy igy mondtad ne menjek nem megyek majd rádfogom Kép nem ém csak vicceltem egyébként is már niki itthon van meg már áki sem alszik ugyhogy maradok bent mert szétszednék hazat ha kimennék ( bár igy is ) meg nemmerem őket benthagyni egyedül bár az ablakon látnám őket de akkor sem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Nézzetek be, megéri!
http://www.gportal.hu/portal/pelus/
Pampers és libero betétes légáteresztős pelusok már 33 Ft-tól, ingyenes házhozszállitással. Popsitörlők- vékony 100 db-os 399 Ft, vastag 72 db-os 459Ft
remka

Sziasztok!

Megjöttünk a mázsálásból. Lili baba hozta a formáját, egy hét alatt hízott 25 dekát, meg nőtt 1,5 centit, most 4750, meg 55,5. És én még csodálkozom, hogy miért szűkek az 56-os rucikKép
Mondjuk pont kajcsi után mérték, szerintem azért nem hízott ő ennyit.
Ja, és sikerült lekakilni a mércét, meg úgy megfogta a feje felett, hogy alig bírtuk kiszedni a kezéből.

Erszényes,
A vége fele én is sokmindenen kiakadtam, hogy állnom kellett a metrón..., csak még a csokit sem kívántamKép

Cukker,
majd egyszer biztosan összejön Lili mutogatás. Ma is néztelek párszor, de nem voltál. Majd mindig próbálkozom, ha ébren van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

megint mindenki msn-ezikKépKépKép!

Mino, hol vagy? Mino, hogy vagy?

Kép
seriff

Lina, akkor pont jó ez hízásKép!

Kép
seriff

Seriff,
Mino nekem írt e-mailt, hogy sokfele járkál, és vagy egy hete nem nézett babanetet, de jól vannak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

én itt vagyokKép
lina mi a msn címed

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa,
dunai.melinda kukac axelero.hu

Syg, Lányok,
a Szláva hozott nekem Urtica Urens homeobogyót, de nem tudták elmondani, hogyan kell használni, hányszor ötöt, mikor, hogy kell beszedni? Laktoherb mehet mellé?
Ja és mikor várhatok tőle eredményt?

Mino,
ha véletlen jársz erre. Pesten sem volt a Ricinusos, de Lajosmizsén tudnak rendelni. Rendeljek???????

Seriff,
nem aggódom a hízás miatt, legfeljebb nem tornász lesz belőle. Bár én is voltam az 4-5 évig, pedig nem vagyok vékonyKép Viszont sose lett lila a medencecsontom a felemáskorláttólKép
Ja a védőnő azt mondta, hogy egy tápi helyett kapjon kamillateát pótlásnak. Egyrészt nem hízik tőle, másrészt hátha nem csak három naponta kakilna, azt is a hosszúságmérőreKép

Nagyon kitört rajtam a nátha szegény Lilit alig birom szoptatni, végre bekapja a cicit, én meg kiköhögöm, kitüsszögöm a szájából, meg fél percenként orrot fújok. Fejtem neki egy nagyobb mennyiséget, ha elfogyna a türelme, inkább kapja azt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

mi vásárolni voltunk, nem msn-eztem, seriffKép

oké, biztos lesz vmikor időnk, h elmeséld. majd öreg korunkban a vén diófa alattKép (amit még el kell ültetniKép)

Lina,
pont kamillateát? Igyál inkább baracklevet, egyél magnéziumot, kálciumot. A hízása meg úgyis lelassul majd idővel, de ha anyatejtől hízik így, akkor az se baj, ha sokat hízik.
Urtica: napi 4*5 golyó 2-3 napig, aztán 2*5 g 2-3 napig. 2-3-4 nap kell, h beinduljon, mehet a tea mellett is.
Biztos, h kapnak is ricinust, ha rendelnek? Mert itt is próbáltak már rendelni, de hónapok óta hiánycikk.

Roz,
tényleg ne aggódjatok!
Tegnap éjjel is csak 2* kellett felkelnem hozzá.

Jó éjt!

Kép
sygnum

Syg,
kamillateát a babának kell innia, mert ritkán kakil.
A súlyát meg fél órával 120 g kajcsi után mérték, szóval nem túl reális.
Azt nem tudom, hogy kapnak-e ricinust, de majd megpróbálom.
Erre a bogyóra is érvényes, hogy előtte és utána fél órával nem lehet enni? Szopogatni kell?
Remélem használ, olyan jó lenne ezt a tápit kihagyni.
Tényleg, ha belázasodok nem szoptathatok? Akkor mi van, kifejem és kidobom, addig meg csak tápizik Lili? Bár soha nem voltam még lázas, kivéve születésemkor, remélem nem most kezdem el.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Syg,
még egy kérdés: A Szláva meg vett magának Kalium Bichromicumot a köhögésre. Na és ezt? Erre se tudtak mondani semmit.

Köszi

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
értettem, h Lilinek kellene innia a kamillateát, ezért is írtam, h én nem adnék Leonának. De ha te iszod amiket mondtam, akkor az ő széklete is lazulhat. Mennyi tápszert kap még? Mert anyatejes babánál 8-10 nap kaki nélkül még normális lehet.
Minden homeopátiás szerre igaz, h előtte-utána nem szabad enni-inni, torokfertőtlenítő tabl. szopogatni, mentolos dolgokat enni, légúttisztító akármiket beszippantani...Ezek gátolhatják a felszívódását. Ha nehéz a fél órákat tartani én néha csak 15-20 percet tartok be.
Szopogatni kell a golyókat.
Szoptathatsz, ha belázasodsz, sőt, paracetamol tartalmú gyógyszert is bevehetsz, ha muszáj. Csak ne túl sokat.
Szlávának is 3-4*5 golyó 3-4-5 napig. De nem biztos, h ez lesz a jó szer, nehéz kiválasztani. Én sosem egyfélét, hanem többet adok neki, ha vmi ilyen gond van és én is többfélét veszek be. Csak árnyalatnyi különbségek vannak a szerek között. De ha egyszer vmi jó, akkor azt jegyezzétek meg, mert ált. ugyanúgy zajlanak a betegségek és így uazok a szerek használnak.
Köhögésre Robinak is és nekem is jó volt a Stodal, Leonának már nem.
Herbalaktot próbáltad már a laktoherb helyett?

Kép
sygnum

Lina,
300 g/hét az első időszakban egyáltalán nem sok hízás, emiatt ne vedd el a cicit Lilitől Kép Emese is ennyiket hízott, Kamilla meg volt, hogy 7-8 naponként kakilt. Ez nem azt jelentete, hogy éhes, hanem, hogy jól hasznosítja a kajcsit. Aztán amikor megint többet szopizott, több lett a tejem, és újra naponta többször kakilt.
A Herbalakt tényleg jó teának, és lázasan is nyugodtan szoptathatsz, én is azt tettem. Te szedsz valami homeot a köhögésre? A múlt héten engem is elkapott valami a lányoktól, a Jókai utcai gyógyszerésszel beszéltem, hogy vagy homeós, vagy lándzsás útifű szirup mehet. A Stodal nekem is tök jó volt, csak a nem-ivást volt nehéz betartani, így amikor lehetett lenyomtam 0,5 l-7 dl vizet egyszerre,mert ugye a szopihoz meg nagyon kellett.
Szóval kitartás Kép

Kép

Kép
kobudo

Lina, én értettem, nem gondoltam, h sok ez a hízás kaja után félórával. Bár nehéz mindig uúgy mérni, mindent figyelembe venni.Kép Kiderült, h milyen gyakran kell menni? Ilyenkor ( ha már úgyis méritek ) sztem mielőtt indultok otthon is mérd meg, és akkor tudni fogod a két mérleg közti különbséget, és akkor talán nem kell hetente menniKép. Bár én elfogult vagyok, mert utáltam, h állandóan menni kell méreckedni. Ha nem muszáj, én sem adnék teát Lilinek. Szoptathatsz lázasan.

MA is kétszer ébredt a drágám, de én ezzel már kiegyeznékKép! (Bea, elszóltuk magunkatKép)

Kép
seriff

jó reggelt
a miénk most tök jó volt mármint az éjszakánk adri egyszer ébred csak akkor sem üvöltve csak nyöszörögve Kép

syg
adri itt agitál mert nem tudja kirakni kirakót mondom gyere segitek azt mondta nem bácsika -bácsika Kép
hogy aludtatok ??
tekipihentebb vay már ?

bepa
multkor nem válaszoltam nem szertik nálunk sem gyrköcök a hálózsákot

mennem kell adri pukkkad Kép
majd jövbök

Kép

Kép

Kép
roz23

már jó babnet irjtok jó sokat most kemegyünk atesoba és utánna csak olvasni akarok Kép jó sokat !!!!! Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, mit írjunk? Pizzás muffint sütök, mert holnap Bp-re megyünk barátokhoz, többen. Meg ebédre is pizza lesz itthon. Tücsök alszik.
Miért pukkadt Adri?

Többiek?

Kép
seriff

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.Lilla régebben nagyon szerette a hálózsákot.Béléses volt.Aztán mikor azt kinőtte,akkor vettünk egy szintén bélésest,de ez már nem tetszik neki.Jött a takaró.Azzal meg nekem van bajom,mert állandóan kitakarózik,én meg így nem tudok aludni.Állandóan felébredek,és megyek át takargatni.Félek,hogy megfázik.Most este hálózsákba tettük,hát elég nyugtalanul aludt,de azért aludt.A ti gyerkőceitek hasra tudnak benne fordulni?Mert sz.tem Lillának ez a baja.Háton alszik el,de aztán hasra fordul.Szerintetek mit csináljak?Erőltessem ezt a hálózsákot?Vagy lehet,hogy túl vastag?Szerezzek egy vékonyabbat?Nektek milyen van?És mit adtok alá?Vagy melege lenne benne?Hú..,jó sok kérdés.KépTanácstalan vagyok.Kép

Roz jó vásárlást!Kép

Ser én kiabáltam el,a kutyafáját!Kép

Tegnap este ránk is ránkjött a nosztalgiázás.Visszanéztük a régebbi írásokat és képeket.Tök jó volt.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Küldök egy képet a fülbevalós Esztiről

Kép
balim

Bea,nekünk elég vastag hálózsákunk van, ujjatlan, alatta van egy rövid és egy hosszúujjú body,+ujjatlan rugdalózó,vagy ehelyett egy vékony hujjú rug. Hanci hasra tud benne fordulni,meg fel is áll (mondjuk, csodálkoztam volna,ha nemKép). A takaró alól nálunk is kimászott,ezért vetettük ezt be. Nem tudom, h hány fok van nálatok. Esetleg egy vékony,nem bélelt, hálózsák, és jobban aláöltöztetni? Akkor hasra bírna benne fordulni is...

Képzeld,tegnap megcsináltam az aszaltbarackos túrót-jó is lett, estére Apának a túrós zsemlébeKép, mert Hancinak nem kellettKép! Lillácskának bejött? Rég láttunk Róla képet!

Kép
seriff

és még egy, ezen jobban látszik a fülbevaló Kép

Kép
balim

Roz, nem hallgatnak Rád!Kép

Balim, nagyon édes ez a csajszi, annyira kis cuki pufipofi ezen az oldalfekvős képen! Szép a fülbevaéója isKép!

Nana, mailt megkaptad?

Kép
seriff

Jó reggelt! (ezt még reggel akartam küldeni)

Balim

Eszti gyönyörű. KépÖrülök, hogy Eszti csípője rendben van. Voltatok múltkor a foci
meccsen?

Dóra

Férjed vett babaruhát?

Erszényes

Mi volt a gond? Miért voltál kibukva? Én már rájöttem, ha nekem
hangulatingadozásom van, le kell foglalnom magam. Mindig
tevékenykednem kell, hogy ne agyaljak ennyit. Vagy egy séta, vagy a
csoki nálam is bejön. Kép Amúgy úgy veszem észre, hogy rám semmiféle
hatással nincs a front. És tényleg így van, manapság tisztelet a
kivételnek, de szarnak rá, ha terhes az ember, vagy pl idősebb száll fel
a buszra. Ez az álldogálás nekem akkor esett a legrosszabbul, amikor
fájt a viszerem. Most tudok sorrban állni minden gond nélkül.

Roz

Ez nekem is eszembe jutott, hogy szülésre nem kellene lefárasztani
magam, de az sem jó, ha túl kényelmes és kipihent vagyok. Egyébként
azért ésszel csinálom a dolgokat. Ebbe a nem alvásba már minden
bejátszik. Valóban, sokat agyalok, hogy mi lesz. Milyen lesz a szülés,
meg állandóan a babáról ábrándozok. Az már a jobbik változat, hogy
alszok, de óránként ébredek, mert elzsibbad a lábam. A gyerekeknek
nagyon különböző az alvásigényük. Bence nagyon keveet aludt
napközben.

Nekünk az oviban nagy szerencsénk volt a dadussal. Nagyon aranyos
volt, ő mindig hamarabb észrevette, hogy valamelyik gyerek pl beteg
vagy nem érzi jól magát. Olyan szeretettel bánt a gyerekekkel, nem is
feledkeztünk meg róla 3 év után búcsúzáskor. Egyébként Erdélyből
jött, és farsangkor mindig készített fánkot, az ő helyi specialitásukat.

Kob
Én imádom a házi tejet. Persze azt csak melegen és cukrosan tudtam
meginni. Amikor még otthon laktam, egy bácsika hozta házhoz nekünk.
Főleg az abból készített ételek voltak isteniek, pl palacsinta. Aztán
szegényt elütötte egy autó. Idős volt már nagyon, és szomorú, hogy
így kellett meghalnia.
Szorítok a hétfői vizsgádért.

Kép

Kép
cukkermáz

Lányok, köszi, hogy felvettetek msn-re Kép.

Cukker, volt focin, tetszett Marcinak. Kérdeztem páromat milyen volt, azt mondja, hogy egy csomóban rohangáltak a labda körül. Egyből a Magyar vándor ugrott be Kép. Olyan aranyosak lehettek.

Kob, én a bolti tejet sem szeretem Kép.

Ser, pizza... nyami, ide is jöhet Kép.
balim

na itt vagyunk Kép

serif pizzás muffin miylen fifni ? tibor minidg azt mondja ne süsek sóst mert ugy sm fogyna el nekem is van egy csomó recim és azok között egy csomo sós melyik pizzásst scsinálod mi reci ?
na ezt jó bonyulutan irtam le Kép

bea
szerintemis probálj vékonyabbat egyébként mi is igy alszunk vagy nemalszunk hoy járok betakargatni ákit
nálunk sem szerette egyik gyerköcsem a hálózsákot

csnegettek majd jövökmég

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, ez olyan, h 2dkg élesztőt felfuttatsz a szokott módon, 4dkg margarint elmorzsolsz 25 dkg liszttel, bele 1 tojás, só, 1 kkanál pizzafűszer, és összegyúrod, félóráig pihen, magyarul kel. Addig 1 kis fej hagymát olajon megpirítasz, és 5 dkg szalámival és 5dkg gombával együtt a tésztába gyúrod. én ezeket is odadobom a hagyma mellé,és ált. sonkát használok. 200 fokon 20-25 perc. Ja és 5 dkg sajtnak a felét is bele kell gyúrni. Hm én a másik felét meg elfelejtettem atetejére tenni:9, a múltkor a sót hagytam ki a pogiból Kép...Nálunk nagyon menő, mindig elfogy.Kép
Sikerült bevásárolni?

Cukker, mindjárt itt az időKép! Aztán meg leeht, h visszasírod még ezt Kép!

Balim, pizza elfogyott.... Nem válaszoltál, van kengurutok? Mert szívesen odaadom amiénket, semmi extra.

Kép
seriff

balim de édes ez a csöpp lány Kép hol csináltataáto a belövést ??

niki egyre többet mondja hogy szertne fülbevalót

seriff
te miylen formát használsz szilikoost vagy teflont ?
elküldtem már nked muffin reciket vagy csak akrtam egyszer emlékszem elkezdtem elkezdtem szétküldeni recepteket de emlékszem kinek küldtem el

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Balim,
Eszter nagyon édes a fülbevalóban. én is gondolkodom, Emesének. Valamelyik nap a dokinál (rózsaszín rugi volt rajta) megkérdezték, hogy fiú vagy lány, merthogy nincs rajta fülbevaló Kép Mondtam, hogy nem az döti el a nemét Kép Igaz, akkor azt is mondta egy anyuka, hogy milyen kicsi, az Õ ilyen korú gyerekismerőseiről folyik le a háj, Emesének meg nics nehízva a csuklója KépMikor mondtam, hogy milyen súlyú, visszakozott, és azt mondta, hogy akkor biztos, hosszú Kép Na mindegy, nem azért meséltem, mert annyira zavar, csak azért, hogy mennyire nem szabad hinni az ilyen ismeretlen következtetéseknek...

Bea,
hosszú ujjú kombi, vékony hálózsák (vagy rövid ujjú, plüss zsák), vékony takaró. A hálóban kb 22 fok van, szerintem nem fázik. Kamilla majd 2 éves koráig ebben aludt, pedig ő is utálja takarót (most is). Most harisnya (természetesen), és hálóing a menő cucc...

Éljen a házi tej, aki szereti! A tegnapi két literből már csak fél van, nem éri meg a palacsita sütést, sajna...

Kép

Kép
kobudo

Ser, bocsi, lehet, hogy átsiklottam felette. Köszi, van kengurunk, bele is szoktam tenni Esztit. Csak nem igazán csípi. Valahogy nálunk egyik sem szerette. Ez a pizza reci nagyon jól hangzik, biztos nagyon finom is. Én sokkal jobban szeretem a sós cuccokat, de azért néha az édes is jöhet. Bezzeg a fiúk mind édesszájúak!
balim

Megint írtam egy hosszút, és nem másoltam ki, el is szállt.

Szóval:
Balim, a fülbevalót honnan hozta a Jézuska, szerintem Lili is ugyanilyet kapott, csak még kicsit várunk a belövetéssel.

Seriff, Syg,
Teát végül nem itta meg Lili, reggelre így is volt kaki, sőt azóta már háromszor, elég tisztességesen, már nem is mutat annyit a mérlegKép
Amúgy éjszaka ő is beteg lett, az egy hónapos szülinapot a doktorbácsinál kezdtük.
Herbalaktot nem ismerem, az tea? Szerintem nekem a Laktoherb nem sok mindent csinál.

Syg,
ma megrendeltem a gyógyszertárban a Ricinus Communist, négyre hozzák, ha sikerül. 4-et kért Mino, meg magamnak egyet kipróbálásra. Szerinted melyik a jobb, ez, vagy az Utrica?

Bea,
Lilit még be lehet takarni, hason alszik, így nem is tornázza le magáról. Ja és ma először végig az ágyában aludt, éljen a légzésfigyelőKép
Amúgy van rajta ujjatlan body, hosszú ujjú rugi, meg zsák, de az nem bélelt, csak síma pamut anyag, meg van neki plüss is. Szerintem abba meg tudna fordulni, ha egyébként már menne nekiKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
a védőnőnk csinálta a fülcimpa szúrást. Kicsit sírdogált, de este már meg sem érezte amikor forgattam neki Kép. Ma már nem is piros.

Kob, rózsaszín ruciban volt és nem tudták eldönteni, hát ez tetszik. Pedig olyan kis lányos pofija van. Megnéztem volna, hogy milyen arcot vág mikor mondod neki, hogy nem ez dönti el a nemét Kép. Egyébként annyi hülyeséget beszélnek egyesek össze, nem is kell foglalkozni vele.

Bea, nagy fiúk pizsiben és állandóan kitakarózva (nálunk kb. 24-25 fok van), kicsi lány body, vékony pamut hálózsák plusz takaró. Még nem rúgja le magáról. Később majd kiderül, hogy elviseli-e a zsákot. A fiúk nem szerették Kép.

Lina, a fülbevalót nagymamitól kaptuk, Tbányán vette anyósom. 1 grammos, 14 karát. Szerintem ne várjatok vele sokáig.

Nana, merre vagy? Volt tegnap meglepi? Írj egy kicsit, hadd irígykedjünk Kép.
balim

Sziasztok!

Kicsit elmaradtam a forumozassal. Azt hittem ma is elmaradok vele, pedig nagyon keszultem, hogy irok egy hosszu hozzaszolast. Katikam majdnem meghiusitotta, de sikerult ujra visszaaltatni.
Idoben lementunk setaltunk negyed orat, o szokasos modon elaludt, feljottunk, majd szuk ora ora mulva csongetett a postas (persze ketszer), kutya vadul ugatott, de csodak csodajara nem ebredt fel. 10 perccel kesobb szomszedasszonyka kopogasara felebredt.Kép Utana persze nem akart elaludni, de nyugos volt nagyon szegeny.Kép Vegul nemreg elaludt cicin es sikerult belecsempeszni a babakocsiba.Kép Remelem meg alszik legalabb egy oracskat.

Orrfolyas megszunt, tulajdonkeppen hetfon mar alig volt vele gondunk es a fogacska is akkor tort at. Kedden mar nem lattam ertelmet annak, hogy orvoshoz vigyem, szerdara akartam tanacsadasra menni, de allitolag nem volt hely, pedig en mindig latom a fuzetukben, hogy ki van huzva 1-2-3 nev... Jovo szerdan megyunk hivatalosan, akkor lesz pont 5 honapos a lanyka.Kép Legalabb dicsekedhetek a fogacskaval.Kép

Seriff, koszonom megy egyszer a telszamokat, felhivtam oket. Sajnos joval dragabban adjak a hazakat, mint amennyi nekunk tellik ra. A sorhazat nem hivtam, mert az egyelore kilottuk.

Cukker, apa ugyes volt! Hozott pillangos rovid ujju bodyt, haromnegyedes katicas bodyt es egy rozsaszin pulcsit. Ezenkivul pelenkat es babakonyhas konyvet is.
Ez utobbi csak felig-meddig nyerte meg a tetszesemet, de belelkesultem es a babaszobas babakonyharol kigyujtottem a recpeteket egy doksiba. Ha valakinek kell szoljon, atkuldom szivesen! 4-6-8-12 honaptol adhato pureket, fozelekeket, huseteleket, desszerteket es egy db. Kép levest gyujtottem ki. Jo nagy lett (83old.), csak becsomagolva tudom atkuldeni a fajlt.
Cukker, pocaklako?

Nana, ti hogy vagytok?

Balim, Eszternek jol all a fulbevalo! Szep nagyon!Kép

Linacska, milyen surun teszed mellre Lilit? Tapszert ugye csak cicizes utan kap? Nekem nagyon bevalt az oszibarackle tejcsinalasra, igaz napi egy litert is megiszom belole! Erdemes cukormenteset valasztani! Tudom, hogy joparszor mar leirtam ezt, de nem hiaba reklamozom olyan nagyon! Tenyleg jo, meg a kismama teanal is jobb!

Kobudo, mennyi butasagot osszehordtak neked a dokinal! En az ilyeneken nagyon ki tudok akadni.Kép

Hazi tej: anyukamaek evek ota csak azt isszak, nekem kulon kellett tejet venni mig otthon laktam, mert nem birtam meginni.Kép
A parom kapott a munkatarsatol egy doboz erdelyi tejfolt (35%-ost), hat abban is megallt a kanal!Kép

Gondolkodoba estem, hogy mibe is kellene Katit megkeresztelni. Milyen ruhat szokas adni ilyenkor a babara? Van valakinek tanacsa?

Most hirtelen ennyi, kesobb megprobalok meg jonni!

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!!

Balim: eszter gyönyörű és nagyon szép a kis fülecskéjében a fülbevaló. Kép

Most értünk haza. Voltam terhesgondozóban és képzeljétek csak 3 kg-ot híztam az elmúlt 3 hónapban! Most nagyon örülök!! Kép

Hétfőn meg megyek vérvételre meg a szülésfelkészítőre apával, hát kíváncsi lsezek nagyon!!

Cukker: igzad van tényleg a rosszkedv ellen a legjobb ha az ember lefoglalja magát, mert ha mindig csokit ennénk bele sem merek gondolni. Kép
Én éppen ezért mostanában apa munkáját csinálom helyette. Õ meg örül neki !! Kép

Lányok az normális ha Minijanika mostanában leginkább csuklik és innen tudom hogy mozog?
Mármint szokott rugni is meg tök cukin hullámoztatja a hasam időnként de sokat is csuklik és azzal kezdi mindig a napot.

KépKép
erszényes

Sziasztok!Próbáltam olvagatni,de rengeteget írtatok!
Kob!Mikor szokott túróvásár lenni a Vásárhelyinél?Én is szívesen vennék.Jobb volna,h.nem kell átautóznom a városon a piacig.

Nana!Remélem kellemesen telt a szülinapod,én is sok boldogságot kívánok!

Mi ez az msn-ezés?Világosítsatok fel!Le vagyok maradva úgy érzem!Chateltek?

Lina!Mi újság tápszerügyben?Lehet,h.már írtál róla,de nem győzöm végigolvasni.A hízásal ne törődj szerintem.Úgyis annyit eszik,amennyi jól eseik neki.Ha meg kevesebbet adsz,nem alszik,meg nyűgös lesz.Nem lennél nyugodt,ha nem mérnéd?Ha szépen gyarapszik,akkor lehet,h.feleslegesen stresszel.Nem?

Bea!Sokat eszembe juttok,h.mondtad,h.már 2 hónapos kora óta végigalusszátok az éjszakát.Nekünk még mindig a max.6 óra(pl.fél9-fél3-ig)De mindig van minimum 1 evés éjszaka.Mostanában meg inkáb 2.Van ennek valami trükkje,vagy a gyerek típusától függ,és nem tehetek semmit?

Akartam már tőletek kérdezni,h.ezeket a bélelt zsákokat hogyan kell használni?A paplan helyett van,és pizsistől kell beletenni a babucit,vagy mesztelen lábakkal,és rá a takaró?Nem tudom eldönteni,így inkább nem használjuk.

Regének mostanában folyik a nyála.Kb azóta amióta elkezdte szopni az ujját.Általában akkor folyik,ha háton fekve magyaráz.A foga nem jöhet még,ugye?Amúgy nem hittem volna,h.a cumi mellett rászokhat az ujjára.A cumi már szinte nem is kell.Furcsa!
Esténként mostanában sír,ha leteszem.A mesét sem "hallgatja".Eddig olyan jól működött,h. este a mese alatt elaludt.Ami egyik nap beválik,az a másikon miért nem?Ezzel ki tud akasztani a lány.Várom,h.meg tudja mondani mi baja!

Puszi!
mrege

Sziasztok,
picilányom tényleg beteg lehet, felébredt és csendben fekszik az ágyban. Semmi cicikövetelés.

Erszényes,
Lili is nagyon sokat csuklott, sőt csuklik most is.
Volt, hogy nst alatt csuklott, le is halkították a gépemetKép

Balim,
a védőnő, aki beteszi mondta, hogy várjunk 6-8 hetes koráig. Egy helyen rendel a nőgyógyászommal, megpróbálom, hogy amíg én 6 hetes kontrollon vagyok, apával tetessék be. Én ne is lássam, hogy szurkodják a picilányomKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?