Sziasztok!
Kicsit elmaradtam a forumozassal. Azt hittem ma is elmaradok vele, pedig nagyon keszultem, hogy irok egy hosszu hozzaszolast. Katikam majdnem meghiusitotta, de sikerult ujra visszaaltatni.
Idoben lementunk setaltunk negyed orat, o szokasos modon elaludt, feljottunk, majd szuk ora ora mulva csongetett a postas (persze ketszer), kutya vadul ugatott, de csodak csodajara nem ebredt fel. 10 perccel kesobb szomszedasszonyka kopogasara felebredt.
Utana persze nem akart elaludni, de nyugos volt nagyon szegeny.
Vegul nemreg elaludt cicin es sikerult belecsempeszni a babakocsiba.
Remelem meg alszik legalabb egy oracskat.
Orrfolyas megszunt, tulajdonkeppen hetfon mar alig volt vele gondunk es a fogacska is akkor tort at. Kedden mar nem lattam ertelmet annak, hogy orvoshoz vigyem, szerdara akartam tanacsadasra menni, de allitolag nem volt hely, pedig en mindig latom a fuzetukben, hogy ki van huzva 1-2-3 nev... Jovo szerdan megyunk hivatalosan, akkor lesz pont 5 honapos a lanyka.
Legalabb dicsekedhetek a fogacskaval.
Seriff, koszonom megy egyszer a telszamokat, felhivtam oket. Sajnos joval dragabban adjak a hazakat, mint amennyi nekunk tellik ra. A sorhazat nem hivtam, mert az egyelore kilottuk.
Cukker, apa ugyes volt! Hozott pillangos rovid ujju bodyt, haromnegyedes katicas bodyt es egy rozsaszin pulcsit. Ezenkivul pelenkat es babakonyhas konyvet is.
Ez utobbi csak felig-meddig nyerte meg a tetszesemet, de belelkesultem es a babaszobas babakonyharol kigyujtottem a recpeteket egy doksiba. Ha valakinek kell szoljon, atkuldom szivesen! 4-6-8-12 honaptol adhato pureket, fozelekeket, huseteleket, desszerteket es egy db.
levest gyujtottem ki. Jo nagy lett (83old.), csak becsomagolva tudom atkuldeni a fajlt.
Cukker, pocaklako?
Nana, ti hogy vagytok?
Balim, Eszternek jol all a fulbevalo! Szep nagyon!
Linacska, milyen surun teszed mellre Lilit? Tapszert ugye csak cicizes utan kap? Nekem nagyon bevalt az oszibarackle tejcsinalasra, igaz napi egy litert is megiszom belole! Erdemes cukormenteset valasztani! Tudom, hogy joparszor mar leirtam ezt, de nem hiaba reklamozom olyan nagyon! Tenyleg jo, meg a kismama teanal is jobb!
Kobudo, mennyi butasagot osszehordtak neked a dokinal! En az ilyeneken nagyon ki tudok akadni.
Hazi tej: anyukamaek evek ota csak azt isszak, nekem kulon kellett tejet venni mig otthon laktam, mert nem birtam meginni.
A parom kapott a munkatarsatol egy doboz erdelyi tejfolt (35%-ost), hat abban is megallt a kanal!
Gondolkodoba estem, hogy mibe is kellene Katit megkeresztelni. Milyen ruhat szokas adni ilyenkor a babara? Van valakinek tanacsa?
Most hirtelen ennyi, kesobb megprobalok meg jonni!
Dori