Új privát üzeneted érkezett!

Hali

Koszi a koszonteseket.Kép

Kataa

Megint irtam.Kép Msn Messengeren is szoktal nyomulni,nem?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Kataa!

Igazából az utazás miatt én nem Emmával töltök kevesebb időt, mert 7-re járok dolgozni, szóval 3-kor már itt se vagyok, így 1/2 5-re érek érte, az csak fél óra , amit elveszek tőle, idézőjelben. Épp azon gondolkodtam,hoyg ha közelebb dolgoznék se érnék előbb érte, mert általában mindnehol 4-ig kell dolgozni legalább, csak annyit nyernék vele hogy reggel később kéne kelnem. Nálam az alvástól elvett idő a fő gondKép És ebben nagyon közre játszik hogy Emma katasztrófa éjjeli bagoly, tegnap is este 11-kor sajnos ordibáltam vele, mert iszonyú álmos voltam, ő meg táncolt az ágyon hogy nem vagyok álmos, nem vagyok álmos. Na ez a fő gond. Így mire ő elalszik én hulla vagyok, azt nem is részletezem, hogy a férjemmel mennyi időnk van egymásra. Reménykedem hogy majd ha lesz külön szobája valmennyit segít a dolgon, bár amíg volt is későn alvó volt, de azért legkésőbb 10-kor lefeküdt. Taki nő hozzánk is jár 2 hetente, de így is szalad a lakás. Pedig kicsi is. A mosoás az egyetlen ami tényleg nem gond, sőt valami gyors vacsit is sikerül összeütni általában, ha nem akkro megcsinálja a férjem, de a mosogatás az mindíg elmarad, nagyon szeretnék már egy mosogató gépet.
Jó lenen nem visszajönni a 2. gyerkőc után, de tartok tőle hogy ez nálunk csak álom.

Judy!

Tanuláshoz én is gartulálok, nagyon ügyi vagy, én most nem bírnámKép Egy nyomoronc angol tanfolyamra járok, de még arra sincs időm készülni, főleg szavakat tanulni. A házit van hogy összedobom, az óra előtti este, de komolyabban foglalkozni veleKép

Kataa!

A vacsikészítés nálunk is úgy zajlik hogy Emma ott van körülöttem, nekeünk most úgyvan hogy a konyha az étekező is, és ott matat, vagy játszika szobában, de ez azért enm teljesen az, mintha azt csináljuk amit ő kér épp ( pl tegnap is jött hogy olvassak neki, vagy vetítsek). tegnap méga kutyák is alkottak, a már simán szobatiszta kiskutya bepisilt meg bekakilt a szőnyegre. Hogy miért???????

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Manó
Hát nekem még a napi 1 óra is sok lenne, a 3mal meg kis sem egyeznék tutira. Ígyis reggel egy rohanás du meg max 2 órát tudunk játszani aztán fürdés, alvás és általában hiszti, hogy még akar játszani vagy még mesét vagy még valamit, csak velünk lehessen.

Hát az én alvásigényem most a toppon van, amúgy is 10-11 óra a mélypontom, de most sepc úgy érzem, hogy ha leborulnék ide az asztalra, már menne is.

Amúgy jelenleg én még szt sem tudom, hogyakkor hogy fogunk megélni, mikor gyeden leszek, ennél továbbra már álmodni sem mernék. Így is jó lenne valami plusszt találni közben amit úgy tudnék csinálni, hogy a gyerkQcöt is ellátom. Bár erre nem sok esélyt látok.

Én nem tudom, hogy hogy csináljátok a nyugis reggeleket, de nálunk pl fél 7kor kel Dodesz, mire felöltözik, mi lezuhanyzunk. Utána reggeli, na és ez a húzós.. egyszerqen álmodozik, játszik, mindent csinál és ha rajta múlna akár 1,5 órán át reggelizne. Nekünk meg haladnunk kéne. Reggel általában apával megy oviba, de egyrészt fél 9ig oda kellene mindenképp érni, másrészt az sem megvetendQ, hogy apa kártyás melóhelyen van, tehát érkezéskori kártyalehúzástól kéne meglennie a napi 8 óra munkaidQnek. Szóval minél késöbb ér be, annál késöbb tud hazajönni, azt meg azért nagyon nem szeretném. Olyan jó, hogy gyakorlatilag du 5 töl együtt a család.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Hát igen, én is csak álmodni próbálok, hogy 2 gyerek után semmit, bár én biztosan vissza fogok jönni már a TGYÁS után dolgozni, de szigorúan csak távmunkába a kicsi 2 éves koráig. vagy gyed, a lakástörlesztőt úgy számoltuk ki, hogy ha gyedre is kellene mennem, akkor is ki tudjuk fizetni, a pároméból meg csak megélünk addig valahogy. mindenesetre a lakásberendezés nagy részét most kell megtennünk, amíg nincs tesó.

reggelizés - nálunk is ilyen álmodozós Dani van reggelente. igaz, hogy 1/2 8kor kel, de volt már hogy 8kor, és félre bent voltunk az oviba, de reggeli nélkül sosem megyünk el otthonról, bár az oviban 9kor van reggeli. mellesleg azt is mind megeszi gyermekem, annak ellenére, hogy otthon bekajál. azt meg nem szeretném, hogy útkökzben tömje magát, mit ahogy láto, sokan úgyjönnek oviba. így talán megszokja, hogyan kell helyesen enni és nem kutyafuttában.

kártyalehúzás - nekem a régi melóhelyen úgy volt, hogy jóban voltunk a portással, odaadtuk neki a kártyát és ő lehúzta Kép ennek már 7 éve és még ahogy hallom az ottani kollégáktól most is műxik. Kép

csics - nem azt akartam mondani, hogy minden antibiotikum rossz. de az sem jó, ha egyikre jön a másik, majd a harmadik. kikészíti a májat a vesét, kiöli az összes védőflórát és sokkal hamarabb jönnek vagy ismétlődnek a betegségek. pl. szerintemm ahogy szoktad írni, ti extrém sokat szedtek, ha egyik nem jön be, akkor jön a másik. nekem is volt ilyen már felnőttkoromban és akkor azt mondtam, hogy állj. nem is vagyok csak ritkán beteg. persze amikor nagyon súlyos a helyzet, akkor én is beszedek, de csak akkor ha tényleg muszáj. és a gyerekemnek is beadom, ha tényleg már semmi más nem segít, eddig szerensére csak 1x kellett vmi lötyi.

kataa- nem bántottál meg! és örülök, hogy drukkolsz! Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Hú, amiket írtok, hogy hánykor keltek, ilyesmi... Hát, én csak álmodozom arról, hogy 7-ig alhassak. Mi 7-kor általában már az oviban vagyunk. Most, hogy reggel nagyon sötét van és hideg, a férjem visz minket autóval, de ö 8-ra jár Pestre dolgozni, így már 1/2 7 után el kell indulnunk, hogy ö is beérjen idöben a munkahelyére. Én legkésöbb 1/2 6-kor már kelek, a gyerekek 6 elött pár perccel. Öltözés, mosakodás, reggeli, aztán már indulunk is. Modjuk, ezen a héten picit jobb volt a helyzet, mert kivételesen délutánra jár a férjem dolgozni, hogy anyósomat meg tudja látogatni a kórházban. Most én kelek 6-kor, a gyerekek 1/2 7-kor, és 1/4 8-kor indulunk, hogy én is beérjek 3/4 8-ra dolgozni. Délután ált 4- 1/4 5 körül érünk haza, akkor gyorsan valami csinálok valami vacsorát, de 6-kor már esznek, fürdés, 3/4 8-kor villanyoltás, hogy reggel fel tudjanak kelni.
Szerencsére a lefekvéssel nekünk nincs gondunk, szó nélkül mennek aludni, ha itt az ideje. A nyugis reggelekröl én is csak álmodozom, mert nálunk ált. rohamtempóban müködik a reggeli szertartás. Ha lassan készülödnénk, akkor még korábban kellene keltenem öket, azt meg nem akarom. De azért viszonylag olajozottan müködik a dolog, csak Ádámmal vannak néha vitáink, amikor megmakacsolja magát, és nem akar öltözni, pisilni stb.

Viszont azon már most gondolkodom, hogy hogy lesz, ha 3 gyerekünk lesz. Mert amíg csak ketten vannak, nekem jobb, hogy közel vannak a munkahelyemhez, de ha itthon leszek a picivel, akkor az lenne jó, ha itt lennének a közelben. Igaz autóval csak 8-10 perc tölünk az ovi, de ahhoz vezetni kellene. Bár, mintha lenne jogosítványom...Kép

Judy!
Milyen jogi suliba jársz? Az egyik kolléganöm, férje is ügyvéd, és ö a titkárnöje és rengeteget segít neki amúgy is. Szeretne valami sulit elvégezni, hogy könnyebb dolga legyen, de nem tudja, mit is kellene.

Hoppá, picit elment az idö, gyorsan vacsi, fürdés, alvás...

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van és csak a péntek 13. miatt nem írtok!!!

Szia Orsi!KépKép

Én már most 2 hét után annyira fáradt vagyok mint múlt év végén.
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok
alvás
nálunk az hétközben anyit tesz hogy este fél10 elöbb nem érdemes leteni ökett mert ugyse alszanak el mert az oviba,bölcsibe alszanak igy aztán lefekvésig vacsi fözés és játszás és meseolvasás van .utána apával együtt lefekszünk és megprobáljuk rábirni hogy aludjanak végre ami ugy +fél orát jelent még ébren nekik Kép Kép .

Panda
irigyelek hogy nyolckor már alszanak neked mert anyimek csak hétvégén alszanak el korán mert itthon nem alszanak napközben igy 6kor már alszanak igy én nyugodtan tv ilyenkor .

bagoly gyerekek
imikénél senki nem lehet bagolytipusubb mostanában tegnap éjel 10 lefekütt éjfélkor fölkébredt és 2fél órén keresztül sirt és nyafogott valamiért nem tudtam megnyugtatni igy otthagytam apának és átmentem egy másik szobába aludni aludtam 3és fél órát mert hogy 6 kelnem kelett mert viszük ökett oviba bölcsibe és megyünk dolgozni .

Lányok
tud valaki egy jó reumatologust? mert irtora fáj a hátam meg a gerincem .

pusz csics
csics

csics
én természetgyógyász orvost tudok. de a hátas dolgokkal inkább ortopéd orvos foglalkozik, nem? legalábbis nekem a szertorna utáni gerincproblémámat ott tették rendbe, illetve javítottak rajta, anno.
annak a drnőnek az elérhetősége:

OORI Scoliosis Ambulancia
Dr. Temesszentandrási Hedvig -
1121 Budapest, Szanatórium u. 2.
Tel: 394-5733

itt pedig az ortopédiai szakrendelők linkje:
http://www.doki.net/tarsasag/ortoped/upload/ortoped/document/szakrendelok.htm

remélem segítenek, mert az nem jó, ha már fáj.

mi most kettecskén vagyunk a párommal, az ördögfiókánk hétvégén nagyizni akart, így most ott boldogítja a jónépet. Kép
kitakarítottunk, majdnem 11kor keltünk Kép, csoki, pizza, madagaszkár rajzfilmet néztünk Kép, mint a gyerekek. meg most pont a vh1-en GNR hétvége volt, úgyhogy képzelhetitek, mi van/volt itthon KépKép de nagyon élvezzük. persze azért hiányzik Dani, de azért jó ez a kis nyugi. most megyek varrni az afrikai nőcit.

szép hétvégét nektek!
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Alvás téma: Én 6-kor kelek, Bettiben meg radar van, mert alig ülök föl az ágyban, már jön utánam. Jó reggeltKép Így legalább még játszik is indulás előtt, nekem ugyanis egy óra kell míg elkészülök, 7,10-kor indulunk a bölcsibe. Mostanában a munkahelyi stressz miatt nagyon fáradt vagyok, öt körül esünk haza és alig bírok valamit csinálni a vacsin kívül. A nagylányomra alig van időm, a kicsi annyira lefoglal.
Az a baj, hogy ez később sem fog változni, ha a munkahelyemhez közelebb költözünk, mert akkor meg visszamennék 8 órába, ugyanúgy ötre érünk haza.
Ha ugyan megmarad a munkahelyemKép A két fúzionált cég alkalmazottai persze nem csípik egymást, mindenki félti az állását, 1-2 hónap után derül majd ki, kit küldenek el.

Betegeskedőknek jobbulást kívánok, pocisok vigyázzatok magatokra!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Conti
Én pont a fQzést spórolom meg, gyerkQc eszik meleg kaját az oviban, én itt, a páromnak meg innen viszek, tök fincsi és olcsó. Így hétvégén fözök csak, hétköznap hideg vacsi és így még több idö jut egymásra.

Nálatok is lesz ovis farsang?? Jelmezötletek???

Én egyenlöre a pillangóra vagy zümikére gondoltam, ahoz van csíkos harisnyánk, csíkos felsönk és akkor csak szárnyat kell varázsolni + csápformászás hajból. Csak nem tudom menniyre lenne neki kényelmes szárnyakkal mászkálni, játszani.

Rit

rit

anemona7

Hali

Pliz help!
Emike ma reggel megmakacsolta magat es nem birtam elvinni az oviba. Olyan hisztit rendezett, hogy meg.Csak neztunk anyuval. A ferjem meg megint kulfoldon persze.KépKépKép
Nem ertem mi van vele, meg tegnap mondta mennyire hianyzik neki az ovi, meg a gyerekek, most meg ez....teljesen tanacstalan vagyok.Tudom hogy sokat volt beteg, de maskor is hianyzott tobb mint egy hetet mar es utana tok siman ment oviba...

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok,
A hétvégén látom nem sok minden történt ittKép. Nekünk viszonylag jól telt, főleg, hogy apa a pénteket kivette szabinak. Azért péntek 13-án reggel sikerült a vadi új kávéfőzőmnek az üveg kannáját eltörnöm grrrrrKép, ráadásul, mivel teljesen új modell, a márka szervízben még nem is rendeltek ebből, így jó 2 hetet kell várni mire megérkezik az első adag. Apa jót nevetett rajta, én meg bosszankodomKép. Szombaton kicsit mászkáltunk, vásárolgattunk, Lili kapott a szobájába egy új csillárt. Nagyon aranyos, 3-as spotlámpa, az egyik pillangó, a másik katica a harmadik meg egy méhecske. Így most már elég fény van a szobájában a fali lámpájával együtt.
A ma reggelünk viszont elég rosszul indult. Amikor Lili felébredt, mondja, hogy bepisilt (este nagyon sokat ivott), aztán látom, hogy Bala is eláztatta teljesen magát pisivel, aztán reggeli közben Lili kicsit félrenyelt és persze ki is hányt mindentKép. Örültem, hogy épségben eljutottunk az oviba időreKép, most állok neki ágyat rendbe rakni, takarítani, mosni, főzni.
Lányok, nincs valakinek állarc sablonja elektronikusan? A gyerekeknek készítenék az oviba farsangra, olyat amit majd ők kiszíneznének, de csak pár használhatóm van, jól jönne még néhány.
Lili is fél 8-kor kel reggel, aztán reggeli mindkét manónak és úgy indulunk negyed 9 körül, az út nem több 5 percnél gyalog, így átöltözve bőven bent van fél 9-re a csoportbanKép. Itt 9-ig van reggeli, de mindig látom, hogy amint bemegy ül is le az asztalhoz és eszik ott is, pedig itthon is rendesen bekajál mindig. Viszont mostanában nagyon szegényes a reggeli náluk, szinte mindig csak vajas kifli, vajas zsemle, vajas kenyér van, hol kakaóval, hol teával, így nem bánom hogy itthon is eszik, mert itthon bőven kap a szendóhoz zöldséget is, felvágottat, sajtot és még utána gyümit is eszik gyakran. Nagyon szereti azt amikor egy nagy tálra kirakom ami itthon van, felvágottak, sajtok, zöldségek és ő pakolhatja meg a szendóját, ilyenkor mindent megeszik egy szálig, rá is szoktunk most erre minden reggel, én csak a vajas kenyeret adom, a többi az ő feladataKép.

Conti,
Drukk a munkához, hogy maradhass!

Gumicukor,
Irigykedem a szabad hétvégéértKép, már nagyon régóta vágyunk mi is egy ilyenre.

Panda,
Jogsival mizujs? Azt hittem már megvan, de emlékszem írtad, hogy zűrök voltak az oktatóval. Abbahagytad?

Rit,
Jelmez ötleteket a www.farsang.lap.hu –n találsz. Lili még tavaly karira kapott külföldről egy olyan ünneplő rucit, ami egy álom, olyan kis hercegnős rózsaszín habos szoknyával, de annyira szép, hogy bármit ki lehet belőle hozniKép. Már vettem is neki alá egy hímzett fehér hosszú ujjú pólót, már csak valami fejdísz kell majd és kész is.

Nyuszi,
Szegény EmiKép, biztosan sok volt neki a betegség miatt kiesett idő. Beszélgessetek róla, hátha megenyhül.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Judy
29.-en lesz,legalabbis ez az utolso megbeszelt idopontKépTenyleg Nyuszika,foglalnal helyet???

Nyuszi
ValaszoltamKép
Hat gondolom hogy nme esett jol a reggeli hisztiKépViszont szerintem Emike probalgatja hogy meddig mehet el nalad.Mivel most engedtel neki hogy ne menjen oviba,azt hiszi ezt majd maskor is megteheti.Tudom nagyon nehez kemenynek lenni,meg azt hisszuk ezel rosszat teszunk a gyereknek ha hiszti ellenere is elvisszuk,viszont a kovetkezetesseg nagyon szamit.Mar pontosan olyan okos tudja ezt.
Mi lenne ha dolgoznod kene??Akkor ugye fel sme merulhetne az otthonmaradas lehetosege.Nehez igy tanacsot adni ,mert nalunk nem fogdult ilyen elo,de azt tudom hogy kardinalis dolgokban nem szabad nekik engedni.Nalunk ilyen az edesseg csak vacsora utan problemaja,vagy hiszti ide vagy oda,aludni kell este mar korul.Megfigyeltem amint engednek neki egy icsit is,mar tobbet akar.En nem vagyok szigoru,sot a ferjem szerint kicsit semKépde seretnem ha mgtanulna vannak szabalyok amikhez alkalmazkodina kell.

Mano
Hat igen,de reggelente nem vagytok egyutt,es az eaz egy ora is olyan jo egyuttKép
Hat talan pont aza gond hogy kicsi a lakas.Drukk hogy hamar befejzztek az atalakitast es mindenkinek legyen kulon szobaja.Fontos hogy az ember a ferjere is szakitson idot,marcsak azert is mert az is feltolt tegedKépKép
Hat igen a fozes nem egyszeru,de en mar kifejlesztettem a 20 per munkat igenylo recepteket ugyhogy hetkozben ezeket fozom,addig meg jo elvan mellettem vagy epp egyedul jatszik.

Rit
Hat nem tudom a reggelek megis nyugisakKépEn nagy szervezo vagyok..este elkeszitem a cuccait elore.Reggel emg felalomban kitalalom miti s veszek fel,kozben apa kesziti a reggelit ami nagy segitseg.Mire Alex felebred en mar fel vagyok oltozveKépAlex kb fel orat reggelizik,de ez igy pont jo,nem siettetjuk.Utana gyorsan feloltozik es indulnuk isKépPErsze van hogy neha nyugosebb,de az ugy erdekeben ilyenkor engedunk neki dolgokat,csak jobb kedve legyenKép
Hat gyed melletti munkat eleg nehez talalni,plane hogy meg is erje anyagilag es meg ne vegyen el tul sok idot a picitol.
Mi is eszunk mindannyian meleget ebedre,de valahogy a hideg kajat nem preferaljuk minden este,Persze neha azert johet a virsli,vagy salata,vagy szendvics,de max heti1*,ha valami miatt nem erek ra fozni.A bolcsiben azert nem adnak olyan szinvonalas ebedeket meg ki tudja mennyit is eszik.Mi vacsiknal potoljuk be az egeszseges dolgokat isKép

Gumicukor
Akkor gondolom a tesoval maradsz topvabb mint Danival.Hat igen 2 eves korig fontos hogy egyutt legyunk velukKépNalunk is ugy van a lakastorlesztes kiszamitva hogy menjen akar gyes melett isKépA gyed meg arra lesz jo hogy abbol fizessukKép
IGazad van reggelizes teren,fontos hogy mar most felvegye a jo szokasokatKép
Jo lehetett a hetvegetek Kép

Panda
MAr en is ugy keresem az ovit hogy a lakashoz legyen kozel,mert ha otthon lszek majd kesobb akkor is az lesz a kenyelmesebb.Bar most is hogy nem kell szegenynek utaznia naponta ketszer.

Halacska
Kene nemi feltoltodes faradtsag ellen KépKép

Conti
Azert ha kevesebbet kell majd utaznod csak egyszerubb lesz.Remelem a munkahely kerdes megoldodoik,mert ennyi mar jar nekedKép

Mennem kell,
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Nyuszika! Talán emlékszel, nálunk kb. másfél hónapja játszódott le ugyanez a hiszti. Nagyon rossz volt, hirtelen, váratlanul kezdte el Nóri. Kb 3-4 napig tartott, hogy nem akart oviba menni. Ennek ellenére én elvittem, folyamatosan biztosítottam arról, hogy nagyon szeretem, dicsértem az ovit, az óvónéniket. Beszéltem az óvónénikkel is, egy csomó dolog akkor tisztult le (Gusztika, Margit néni furcsaságai). Nekem 2 dolog jött le akkor:
1, az óvónénik az Ún. "jó" gyerekekkel nem foglalkoznak annyit, és ez egyfajta figyelemfelhívás,(látja, hogy a nehezebben kezelhető gyerekekkel többet foglalkoznak)
2, lehet, hogy érte valami rossz dolog, amit nem tudott kibeszélni magából (nálunk ez az eset egybeesett azzal, hogy Margit néni igazságtalanul megszidta)
Nagyon rossz ez, de muszály következetesnek lenni, hidd el pár nap és újra szeretni fogja az ovit. Szerintem beszélj az óvónénikkel is.Kép Kitartás, én maximálisan veled érzek!!!!!Kép

Panda és többi extra korán kelő anyuka! Minden tiszteletem a tiétek. Mi fél9-re megyünk oviba, de így is néha kész rohanás a reggel. Persze biztos jobban meg fogom szervezni, ha már én is megyek dolgozni, de most igazándiból nincs nagy rendszer a reggeleinkben.

Megyek készülődni, lassan elballagunk Nóriért az oviba.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Rit!

Emma póni lesz, tagaszkodik hozzáKép

Kataa!

Na igen, a reggeli egy óra, akkro a férjemmel van, én nem bánom, mert amúgy vele amíg nem járt bölcsibe nem volt semmit egyedül szinte, szóval kifejezetten jót tett. Amúgy ők is ynugisan készülnek, főleg hoyg a férjem 9-re jár, de azért mindíg van egy ksi autóból visszajövős, levetkőzős, pisilnem kell esetKép

Nyuszi!

Sorry, de én is Katával értek egyet, próbálgatja mit ér el. Én a helyedben megvárnám amíg lecsillapodik, elmondanán neki hogy a hiszti nem változtat semmin, és elvinném oviba később (Emma is ért már be más okból 10 körül, be szoktam szólni telefonon). Emma nagyon hisztis, úgyhogy tudom hogy nem könnyű, de ha hagyod hogy kitombolja magát lenyugszik, és utána folytatni kell a napot úgy mintha semmi sem történt volna.
Pl. (biztos annak idején meséltem) első ottalváskor a bölcsiben Emma irtózatos hisztit csapott, üvöltött 1 órán át mint sakál, znegetta bölcsi, írtó szar volt ezt hallgatni, a gondozónő se tudott vele mit kezdeni. 1 Óra után lenyugodott, elaludt fáradtságában, alvás után hazahhoztam. Másnap megától lefeküdt mint egy kisangyal az ágyba és aludt. Ha akkor bemegyek, vagy a gondozónő kihozza (felmerült ebnne, csak én előr emondtam neki hogy ne, mert a következő héttől dolgoznom kellett), akkor tuti még mindne nap megpróbálkozik, hátha nem kell ott aludni.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Koszi a velemenyeket.
Tudom, hogy igazatok van, el kellett volna vinnem, de ez most nem olyan volt ,mint maskor. Maskor is nyafizott mar, de az "csak" nyafi volt, jott, oltozott stb kozben. Most kitepte magat a kezembol, igazi konnyekkel sirt es bevallom megrettentem a gondolattol, hogy vegig kell huznom egy uvolto-kapalozo gyereket az utcan, vagy olben kell vinnem az oviig.
Biztos vagyok benne, hogy valami van a fejeben, azt kene kiszednem, csak eddig meg nem sikerult. Reggel mindent megprobaltam, ami eszembe jutott, szep szoval, faggattam, kerdezgettem, semmi. Utana mar kinomban meg is fenyegettem, hogy nem nezheti a kedvenc mesejet ha itthon marad sem,lehet ezt mar nem kellett volna, de nagyon ketsegbeestem.

Mano

Miert haragudnek, ha mas a velemenyed? Illetve dehogyis mas, csak azt sem akarom, hogy annyira eroltessem, mikor latszott rajta, hogy annyira nem akarja. Mondom, ilyen meg sosem volt. Ha szineszkedett nagyon jol csinalta, de szerintem nem.
Az, hogy kesobb vigyem nem jutott eszembe...Kép

Magdi

Lehet ,hogy valami trauma van mogotte, kerdezgettem azt is, tudom, hogy nem szeret ott ebedelni, mondtam semmi baj, ha nem tetszik nem eszi meg az ebedet, meg azt is felajanlottam kinomban ,hogy ebed elott erte megyek. Maskor i s volt mar beteg hosszabb ideig, es semmi gond nem volt utana.
December 21 ota 1 napot volt oviban. Es akkor ugy jottunk haza, hogy szivesen ment reggel.
na megyek, meg faggatom. Most azt mondja, megy holnap, dehat ki tudja mi lesz...

Bea

Tok jo volt, hogy irtal otleteket, ilyenkor mindig vegigveszem, hogy nem felejtettem-e el valamit megprobalni.Bocs ha kicsit morcosan valaszoltam, csak zuros napom volt. Be kellett meg mennem egy rokonert a Keletibe, ott egy orat kavarogtam, ugy eltereltek a forgalmat, aztan irany haza, aztan jott az asztalos....

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi!

Tényleg szerencsés vagy hoyg Emike alapvetően nyugodt kislány, én nem tudom megszámolni sem egy kezemen hogy hányszor vittem Emmát hisztizve, földhöz vágva magát, üvöltve az utcánKép Mert épp szomjas lett a játszótéren, én meg elfelejetettem innivalót vinni, de a 100 m-re lévő zöldségesig nem jött el hogy vegyünk valamit, mert ő játszik, de szohomjahahahas és üvöltött és ilyenkor potyognak a krokodilkönnyek. Mindíg kizárólag valódi könnyek. Ilyen a hiszti. Persze amiről magdi írta zat ki kell szűrni, hogy nincs e olyna a háttérben. Én egyébként az 1 év bölcsi alatt úgy vettem észre hogy periódusok voltak. 2 hétig ment sírás nélkül, aztán ordított mindne reggel megint 2 hétig stb stb. szeptemberben minden reggel sírva adta be a férjem. Szóval ilyen visszaesések vannak. A lényeg hogy napközben ne sírjon amikor ott van.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok, én szerencsére még mindíg nem tapasztaltam, hogy mirQl beszéltek, nekem még nem volt utcán üvöltözö, bömbölö gyerekem sem pedig olyan aki földhöz vágta volna magát vagy kitépte volna magát a kezemböl. Még otthon sem. úgy látszik, szerencsém van, bár én a kezdetek kezdetétöl a következetesség elvét vallom, ha egyszer kimondunk valamit, az úgy van és nem változtat rajta sem hiszti, sem kérlelés. Így feladta már régen.
Viszont abban lehet valami, hogy idönként trauma éri az oviban az olyan gyereket is, aki egyébkét imád oda járni. Dodi pl. már irtózatosan régóta szobatiszta és mégis múlt héten 3 egymást követQ nep is bepisilt az oviban. Na jó, ebböl 2x csak úgy becsurgott, mert nem ért oda idöben, egyszer viszont totál bement. Teljesen el voltam keseredve, mert nem tudtam az okát. Kérdezgettem, hogy van-e valakivel vitája, bántotta e valaki, de semmi. Otthon egyszer sem pisilt be, és amúgy sem volt felfázva, tehát a betegséget is kizártam. Aztán a végén a legkézenfekvöbb megoldás lett a válasz, csak erre valahogy nem gondoltunk: az egyik ovónénije beteg lett és a másik nem tudott végigvinni egy egész napot kora reggeltöl délutánig, így alvás után át kellett emnniük egy másik csoportba, illytve kettöbe osztották szét az övéket és valahogy ö nem azzal a kislánnyal került egybe, akivel akart és nem abba a csoportba. Szólni nem szólt, csak így reagálta le. De mire rájöttünk, mondom, 3 nap volt. Csütörtökön már rákérdezett Bea néni, hogy hova szeretne menni, melyik szobába, így nem is lett gond és azóta sem Kép

Rit

rit

anemona7

Hali

Mai nap sem sokkal jobb. Reggel ebredeskor meg akar menni, szokasos keszulodes, reggeli, oltozes, kis mesenezes kozben, aztan mikor itt az indulas, indul a siras is.
Emi nem hisztizik, ez nem hiszti, amit most csinal, hanem latom hogy reszket, fel hogy ,menni kell. Azert bemegyunk, kis csusztatassal, azt mondtam neki, megyunk, beszelunk az ovonenikkel, mert tegnap este azt mondta, hogy a Bence bantotta. Na igy hajlando jonni. Ovoneni, gyerekek(6db!!!!!) orulnek, de Emi, ahogy elhangzik a "na maradj egy kicsit" mintha kicsereltek volna, potyognak a konnyei, kapaszkodik belem. Egyutt faggatjuk az ovonenivel, persze megint elojon a Bence-tema, nem tudom higyjem-e. Ovoneni persze vedekezik, o nem tud semmirol. Mondom az en lanyom mimoza lelkenek az is eleg, ha csunyan neznek ra...."Ja az, lehet..." 9-tol 10-ig gyozkodjuk, az ovoneni mar kezdi azt javasolni, hogy ne eroltessuk, latva a lanyom reakciojat. Aztan valahogy belemegy Emi, hogy egy kicsit jatszon, miutan kicsit maradtam mellette, mar azt sem banja, hogy elkoszonok, de azert ezerrel kapaszkodik az ovoneni nyakaba...

Mano

Nekunk nem epult igy be az eletunkbe a hiszti.Kép Emi tenyleg nyugodt gyerek, volt neki is probalkozos korszaka, de mar tudja, hogy hisztivel nalam hiaba probalkozik.
Ez nem hiszti amit csinal, latom a kulonbseget.Biztos hogy valami bantja, hogy ez a tul sok kihagyas, vagy tenyleg valami serelem, nem tudom. Mindenesetre most fokozatosan vissza-szoktatok, ugy tunik. Eleinte ugy sem akart maradni, hogy latta, hogy 6 kisgyerek van osszesen, annyira be volt gozolve az agya az ovi ellen.Aztan ebed elott erte mentem.

AMugy ami miatt meg jobban aggodok, hogy mondta az ovovneni hogy a mult heten meg 22-en voltak, hetfore mar csak hatan! Hat csodalkoznek ha ez a virus nem talalna meg Emiket is es akkor megint kezdhetjuk az egeszet elolrol.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

AGi

Nalatok mi a helyzet ovi teren Petraval???

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Nyuszi!

Igen, sajnos mindenhol vannak olyan gyerekek,akikkel valami probléma van, lásd Magdi GusztikájátKép, nálunk Emma egy Linett nevű kislányra panaszkodik, állítólag lökdösi és rugdossa őtKép Ovónéni nem mondott semmit hogy gond lenne, de biztos igaz valamilyen szinten. Hétvégén még azt is mondta Emam hogy a Linett mindíg lökdös, nagyon rossz nekemKép Sőt, azt is hogy másik oviba akar menni (mindíg elmegyünk a busszal a közelebbi ovi előtt, ezért látja). Hát nem tudom. Ugyanakkor szívesen megy és jól is érzi magát bent, nincs sírás. Nehéz ügyek ezek.
Betegség érdekes, nálunk nincs msot ilyen nagy hiányzás ah jól tudom.

Rit!

Én hisztire továbbra is állítom hogy típus kérdése is, szóval 70-80% szerencse (alkat) és a maradék max a nevelés. A nem ér el semmit a hisztivel nálunk is működik, azzal a különbséggel hogy ő akkor is megpróbálja újra és újra. Volt már olyan hogy zokogja hogy de nem tudom abbahagyni, tehát tudja hogy semmi értelme, csak jön és kész. Olyan is volt hogy ő kérte hogy mossuk le az arcát hideg vízzelKép Ilyen a csaj és kész. De ezt úgyis mindneki csak akkor hiszi el ha neki is születik egy ilyen típusú gyerkőce.2 hetesen ha 5 ml-el kevesebb kaját kapott mint gondolta, akkor ordított mint a sakál, telei torokból és vörösödve. Ha megkapta az 5 ml-t akkor teljes volt a béke. Mi ez ha nem ösztönös akaratosság.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok,

Magdi
Szerintem jol csinaltad hogy vittedKépBar a gyerekek nem elik meg ezt ugy hogy nem szeretjuk oket csak azert mert oviba mennek.En naponta csomoszor mondom Alexnak hogy szeretem,es O is csak ugy viszontKépNa ilyenkor kesz vagyok es elolvadok tole annyira cuki ahogy kozben olelgetKépKépKép

Mano
Latom Emma poni maniaja meg tartKép Ez jo ksi jelmez lesz.Eleg ha csinalsz neki fonalbol sorenyt/farkat es barna harisnya+poloKép
Hat hisztiben ti viszitek a palmat,de le a kalappal elotted mar olyan jol kezeledKép

Rit
Tenyleg szerencse kerdese is, hogy nem hiszits a gyerekKép Meg hat az oroklott genek is mervadoak, de ettol fuggetlenul vallom hogy a kovetkezettesseg + napirend nagyon fontos.
En sem tudom elkepzelni hogy mit is kezdenek ha mindig sirna/hisztizne. Alexnal hetek teltek el hogy meg csak egyszer sem sirt , plane nem hisztizett.Szoval nekem a tesonal ez is a kivansaglistan van,a lenyeg hogy egeszseges legyen+nyugis, a neme nem olyan fontos marKép
Na jo hogy megoldodtt a bepisiles dolog,engem is agassztott volna.Nalunk a szobatisztasag ota egyszer pisilt csak be,azt is ejjel,de azert mert a nagypapaval este sokat ittakKépKép

Zsuzsa
Szuper hogy Elodnek tetszik az ovi.Sajnos a betegseg az jon barmikor,telen konnyebben.Az immunerosito valamit azert segit.Persze en csak a homeopatiara eskuszom,mert gyogyszert nem adnek neki,de van aki a Broncho Vaxom-ot adja es nem is beteg a gyerkoc toleKép

Cajok
Talival mi ujsag???? Mert tegnap kataunk egy gyerek szulinapi bulira meghivot pont 29.-reKépKerdes hogy mi hanykor talalkozunk?

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa

Akkor foglaljak a Via Lunaba?
Gumicukor Neked volt valami mas javaslatod?
Kik jelentkeztek?

KAtaa
MAgdi
Nyuszi
Gumicukor
????

Halacska?Forti?Beszti?Ilke?MAno?Zsuzsa?Rit???MIndenki????

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa
az én kívánságlistámon ilyenek is vannak:
- szóltam apának, hogy remélem most a riasztót nem építette be az új konstrukcióba, vagy legalább ne kezdjen el riasztani már 5m távolság esetén Kép
- továbbá az a híres mozgásérzékelö sem kéne, ami anno megkeserítette az életemet, mert csak mozgó babakocsiban volt hajlandó aludni, ergo az csak egy szép álom volt, hogy én kiülök a parkban egy padra olvasni

Nyusz
Mai helyzetjelentést is kérünk!!! Drukk, hogy javuljon!!

Dec8ról tudtok valamit?? Nem jelentkezett senkinél?

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Nyuszika
Azért nem nyüzsizek most mert úgy néz ki, hogy ki kell hagynom a mostani talit. Apa dolgozik, anyós lesz azon a héten pénteken ügyeletes és nem vigyázna még vasárnap is Pancsira.
De nektek jó talit!!!

Anna is beteg, bár láza nincs de köhög és folyik az orra, rekett is. Máskor is volt már ilyen és akkor vittem oviba, másnapra semmi baja nem volt de ezt most másnak érezm. Ráadásul ma mondta az ovinéni, hogy a mellettük lévő csopiban van egy skarlátos kisgyerek. Szal most a mi ovinkban is zajlik az élet...

Itt bent is, bár ma már jobb, tegnap mindenki, -köztük én - is tiszta idegbeteg volt, lehet, hogy a havat éreztük?
Ma meg sokan esenyőnek használták az auótjukat így Mátyásföldig állt a sor az Örstől.Kép
Bea

u.i. Anna teletabi akar lenni bár már van egy angyalkás jelmeze is.Kép Még hezitál.Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Helló!

Sok időm megint nincs, mert főznöm kéne, de "izibe" amíg alszik a Dani, mert tőle aztán semmit sem lehet csinálni. Na nem azért mert olyan hű de rossz baba, bár tény, hogy neki is sajtkukac van a fenekében, hanem mert még mindig beteg.

Azt hittem a Gabi hurcolja haza a betegségeket szép sorjában de közben kiderült, hogy nem is. Ez még mindig a novemberi betegsége!!!
Tegnap elvittem a Szigony utcai Fülészeti klinikára ahol mikroszkóppal megnézte egy tök ari doki. Nem sorolom fel miket modnott a lényeg a lényeg, valószinű műteni kell. De ott nincsenek berendezkedve 3 év alattiakra ezért a Madarász kórházat ajánlaná, vagy a Sultész dokinőt a Heim Pálból. (ő is a Madarászban volt) Szerencsére voltunk már nála 2x is, de karácsony előtt szabin volt, meg most januárban is, így kénytelen voltam 2 másik dokihoz vinni a gyereket. Az egyik azt mondja, hogy ha nem jön az orrából semmi akkor szívjam 10x naponta! Jah, a nagy semmit aztán ki lehet szívni. Mikor a füle amikor kifakad sötétbarna (!!!) váladék jön ki belőle először, utána meg sötétsárga büdös genny, az orrából meg alig jön valami az is víztiszta!!! Persze, mert az orrmandulák elzárják a füléhez vezető utat így nem tud távozni, csak valahogy gyűlik. Ja a Daninak már szinte folyamatosan hőemelkedése van. 38 fölé nem megy, de a Panadol-Nurofen legalább kétszer kell egy nap, na meg éjjel is 1x mert fájdalmai vannak a gyereknek! Még mindig. Na ezért nem tudok tőle semmit csinálni, mert jön hogy szeretgessem, babusgassam, folyamatosan ölben lenne. Máskor meg beindul mint akit felhúztak. Talán km hiánya lehet, mert azzal a kis totyogós lábaival "rohangál" ki-be a szobából és visszafelé mindig az ölembe kell kapni, mert vetődik.
Gabi oviban. Már ott is alszik. És már csak uzsonna után mehetek érte, mert ott akar enni, de tegnap is alig bírtam elhozni. Még fél órát rohangált a folyosón de még így is hisztizett, amikor öltöztettem. Lecseszett, hogy miért ilyen korán mentem érte!? Bezzeg reggel meg küzdeni kell, hogy elinduljunk, mert nem akar menni. De az is lehet, hogy csak lusta kikecmeregni az ágybólKép mert még utána ruhástul végigfekszik a kanapén és nézi a meséket a minimaxonKép
Na szóval ma csak olyan 4 felé megyek érte, hátha így már jobb lesz.
Tényleg mennem kell, mert nem tudom meddig alszik a Dani, bár nemrég kapott Nurofent, talán most jól van.

Jajj lányok úgy félek egy műtéttől. Nem nagy dolog tudom, de mégiscsak altatják és olyan kicsi még. Bár a műtét még nem biztos, csak javaslat volt, de jáááj. Annyira idegesít, hogy már 3 hónapja beteg. November 16 óta!!!!!!!! Komolyan belehülyülök.

sasha

Remélem nem idegesít senkit, hogy néha felbukkanok, nyavajgok, aztán senkinek nem írokKép De kicsit kusza minden. A házunk sincs még kész és az is csak viszi a pénzt és viszi és viszi. Lenne már befejezve a felújítás, akkor kicsit össze tudnákn szedni magunk anyagilag is, mert most még azon a fronton is padlón vagyunk.

Kép
sasha

HAli

Koszi a drukkot.Kép
Ma reggel mar ahogy kinyitotta a szemet kozolte, hogy nem akar oviba menni...Kép Oltozes es reggeli kozben folyamatosan gyurtam az agyat, beszeltem, beszeltem sztem annyi hulyeseget osszehordtam, hogy csak na. Az ovirol. Meg hogy mennyire szeretjuk...meg ilyenek.Kép Egyik pillanatban ram nez:"ANya, mirol beszelsz?"KépKépKép
Nyafizas az uton vegig, majd orditas az oviban, pedig maradtam vele meg.Nem olyan sokaig, mint tegnap ,de majdnem 10-ig igy is. Es tudom, hogy inel tovabb maradok, annal rosszabb. De ma mar hajlando volt az ovis ruhajat-szandijat is felvenni.De aztan megis ment az uvoltes, amikor eljottem. Aztan ebed elott mentem erte megint, az ovonenik azt mondtak hamar megnyugodott...
Szoval van fejlodes. Es ma ott volt a Bence...Kép

Sasha

Hat nem irigyellek, szegeny Te es szegeny kicsi DAni!!!! Ez a mutet nem hangzik tul jol, de ha kell, akkor kell .Foleg ha szendved a gyerek.
Meg jo, hogy GAbcsinak igy tetszik az ovi.Kép

Nehany pelda Danny legaribb szavaibol:

maszita - matrica
küköj - tükör
tejjem - szellem
pupi - puki

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Nyuszi!

Lesz ez jobb is, ez most egy ilyen periódus nála. emma is ezt csinálta a bölcsiben, mikor azt hittük már beszokott megint jött a nyavajgás. Lényeg hogy hamar megnyugodott.

Sasha!

Ez a műtét nagyon rosszul hangzikKép, d eha muszáj hát muszáj. Ha ilyen cucc folyika füléből és nem tud tisztulni akkor sokkal veszélyesebb halasztgatni a dolgot.

Mi tegnap fogászaton voltunk EmmávalKép Képzeljétek kb 1,5 éve, van a két alsó 4-s fogán a barázdában elszineződés, mindíg sikáltam neki, hol eltűnt, hol vissazjött, a bölcsis fogorvos azt mondta annak idején nem kell vele semmit csinálni, akartam barázdazárást de azt állítólag csak csontfogon lehet. na mindegy, de most az ovis fpgorvos üzent, hogy vigyem el emmát. Sajnos az egyik oldalit be kellett tömni, a másik oldali még mindíg csak elszineződés, mondta mossam sokt (jó vicc, eddig is ezt csináltam) A többi fogán semmi ilyesmi nincsm csak a két alsó 4-esen. De amúgy pozitív élmény volt, nagyon aranyos volt a fogdoki néni, és Emma egy hang nélkül tűrte hogy megcsinálja a fogát, igaz max 15 másodpercig fúrta, mert nagyon apró luk volt, és kapott bele egy picike tömést. Végig csacsogott a fogorvosnak, pedig ő inkább az idegenek előtt megkukukós fajta.

Manó

KépKép
manó

Nyuszi
Azt hiszem Judy is biztosra mondta a talit.
Hanykor is lenne???Nekem csak ettol fugg hogy tudok-e menni,mert 5-kor buliba kell mennem AlexxalKépKép

Rit
Emlekszem Anno mindig mentel DodivalKépNa neha azert le is ultunkKépKép
Alex a kisagyban is szepen aludt,sot emlekztek mar azon aggodtam hogy sokat alszikKépKép En volt ohgy kitettem az erkelyre es mellette olvastam a napsutesben,de nyugis idok is voltak azokKépKép
Dec8 nem jelenkeik mar regota.Nekedm egvan a mobilszama?Racsoroghetnel hogy minden OK-e.

Halacska
Mit mondott a doki??Remelem Anna mar jobban vanKép

Sasha
Hat ez nem semmi hogy ennyi ido kellett mire valaki rajott mi is az igazi baj.De a lenyeg hogy a mutettel megoldodoik.Milyen mutet is ez pontosan?
Persze gyere csak es mond el barmikor ami bant,ezert vagyunkKép

Nyuszi
Sok erotKépBar szerintem ez meg azt jelenti hogy nem szokott be teljesen es egy hosszabb kihagyas is igy hat ra.

Mano
FogaszatKépNem semmi hogy mar ilyen kicsinek is tomnek, de Emma tenyleg hos volt ha nem sirt KépKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Manó
Ez nagyon jó, hogy Emma így reagálta le a fogorvos. legalább nem fog később sem rezelni. viszont az már kevésbé, hogy be kellett tömni Kép és mit mondott mi lehetett az az elszíneződés? pedig ha jól emlékszem ti is mindig mostátok a fogát. az én fogorvos barinőm azt mondta még tesómnak, hogy akár gyógyszerektől is elszíneződhet a fog. igaz tesómnak már a maradandók olyanok. és a lényeg, hogy elmentetek vele és figyelitek.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa

Hat nekem mindegy mikor van , akkor van a tali a mikor mi akarjuk, nem????
Nalunk ebed utan a legjobb, mert legkesobb 1.30-kor mennek aludni. Apanak konnyitett muszak, amig nem vagyok itthon.Kép
Szoval felolem lehet 14.30-tol akarmeddig.Akkor legyen a Via Luna? Nagyon fincsi edessegek voltak, emlexem.Kép(profiterol, tiramisu stb.) Akkor foglalok vagy 6 szemelyre, aztan aki akar jon. Es akkor a most vasarnap legyen???? 22.-e?

AMugy tovabb javul a helyzet az oviban, kell a gyozkodes, megy a nyafi, de mar nem konnyekkel sir, nem remeg. Igy azert konnyebb nekem is. Es a dadus neni ma utanam szolt, mikor eljottem 2 perc utan, hogy ne aggodjak, mert 1 perc es mar nem nyafizik utanam.Kép Szoval bizakodo vagyok.

Mano

Emma egy hos! En is tervezem elvinni Emit valahova, csak nem tudom van-e itt helyben valami jo gyerekfogorvos. Majd erdeklodom.
Eminek van egy kis csoporttarsa, egy kisfiu ,akinek valami fertozesbol van fogromlasa, de olyan szintu, hogy a gyerek felso fogsora alig latszik ki az inyebol, nem is nagyon tud rendesen harapni.Kép Nem tudom hogy nem vettek eszre idejeben a szulei.Habar az anyjarol csak annyit, hogy otthon van az 5 honapos hugival, de megis bent akarja altatni Gaborkat az oviban, pedig 2 haznyira laknak az ovitol. Az ovonok pedig pont tegnap kozoltek vele, hogy jo lenne ha megis meggondolna, mert a kisfiu mar az ebedtol ordit, vegigbogi az alvast szegeny, persze masokat sem hagy aludni....

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Most vasárnap nekem is jó lenne, mert anyum viszi annát, sőt szombat is okés.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Nyuszika,
Nekem jo a most szombat is. KépKépVasarnapra mar van program.
Miert ne lehetne most,nem kell ezt agyon szervezni.Jaj tiramisura en is vagyom, persze egy kis pizza utanKépKép
Fel 3 tokeletesKép

Na latod Emi belejon ujra az ovibaKép
Hat Gaborka anyja azert csak nem szornyeteg, sajons nem mindenkinek fontos a fogmosasKép
en is ugy tervezem hogy ha otthon is leszek egyszer attol meg Alex az oviban fog aludni. Plane hogy igy szokta meg,minek is bojgatnam meg a napjat,na meg az enyemet is...

Halacska
Te mazlista,lehet akkot pihenni a hetvegenKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Anyum akarja én meg nem tiltakozom. Ha már anyós nem partner...
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Lanyok

Most szombat????
En csak 17.00-ig erek ra, de az boven eleg...KépKépKép
Eddig:

Halacska
Kataa
Nyuszi

Kataa

Hat persze ha mar igy szokta meg ok, meg mire te otthon leszel o mar nagyobb lesz.Nem kis beszokos 3 eveske. Egyebkent a Gaborka is kis felos, csendes gyerek. En az anyja helyeben nem eroltetnem...mindegy.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Lanyok
Akkor fel 3Kép
Lista:

Halacska
Nyuszi
Kata
Parazita (beszeltem vele telefonon es jon )

Tobbiek????

Nyuszi
Mi is a pontos cim,mert en azt nem tudom....

Halacska
Hat meg joKép Hat anyos nekem sem eroltetiKépde tudom hogyha elne nagy segitseg lenne,mert nem dolgozna es meg pesti is lenne. Tul szep hogy igaz legyenKép...

Megyunk februarban wellness hetvegere Hajduszoboszlora egy barati parral+AlexxalKépUgy varom mar,mert Ok nagyon szeretik Alexet es jol elszorakoztatja majd mindig valaki,bar szerintem a vizbol nem lehet majd kiszedni egesz napKépMar ugy varomKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Zsuzsa!

Jössz velem talizni? Szívesen hozlak viszlek ha van szittered!

Karol!
Neked kötelezően ajánlott mert még nem voltál.
Többiek is írjanak! pls.!
címet én is kérek, és azt, hogy hol tudok parkolni.
Köszcsi, puszcsi!
b.

u.i. manamana, tüptütürürüp, manamana, tüptürüptü.and so on.Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Nekem szombat nem jó, vasárnap igen.
De max. most nélkülem taliztokKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

sziasztok, nagyon eltűntem, de valahogy nem volt kedvem semmihez...

nyuszi,
tényleg nagyon következetesnek kell lenni, illetve ki kell deríteni, ha esetleg valami áll a nemovibamenniakarás mögött. solymi is majdnem minden reggel eljátssza, de esélye sincs Kép

hiszti: szerintem is alkati kérdés, solymi se ér el semmit, de így engedi ki a gőzt, és utána általában megnyugszik. utána úgy kommentálja, hogy "nagyon sírtam..."

elismerésem a korán kelőknek - nekünk az is hőstett, ha angolos napokon fél 9-re beérünk az oviba. persze nem valami jól alszom, mert csongi is kel éjjel, meg solymi rugdos és kitúr és lehúzza rólam a takarót.

Conti,
ügyes legyél!!!! én is átéltem egy ilyen egyesülést, de szerencsére idejében elmentem szülni, és utána hívtak, mert kellettem. mázlim volt.
zita
Tali: én is szeretnék menni!!!! Hol, mikor?
parazita

Haliho

Halacska

Manamana...Kép birom, mikor ilyen jo kedved van...

CIM:

VIA LUNA etterem
V. kerulet Nagy SAndor Jozsef utca

metroval az Arany J utcai megallonal kell kiszallni, autoval a Hold u.ban lehet parkolni.(Bank u .felol ,ami pedig a Bajcsy felol egyiranyu)
terkep: az a piros maszat a terkepen az etterem akar lenniKép
Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Asztal foglalva, szombat, fel 3-ra...

Beszti

Kar hogy neked nem jo....

Zsuzsa

Tessek gyorsan meggyogyulni!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!
Látom előrehoztátok a talitKép Sajnos én 38 fokos lázzal küzködöm, de szombatig még bármi történhet!!! Kérdőjelesen feliratkozom a listára, biztit ígérni nem merek, megfertőzni senkit nem akarok.

Sasha! Szomorúan olvasom, hogy műtik a kicsi fiadat! Drukkok mennek, remélem megoldódik a probléma, és ezentúl elkerül titeket a betegség.

Puszi:
Magdi

Magdi
mléna

Hali
Nekem is csak a 29. lett volna jó, mert most bálba megyünk szombaton vidékre.

Sasha
Megy a drukk a műtét miatt.

Panda
Jogi szakokleveles közgazdász képzés az ELTE-n. szóval ez jogi képzés közgazdászoknak. de nagyon sokféle van, az ELTE Jogi Továbbképző Intézet honlapján.
a titkársághoz amúgy szerintem a jogi asszisztens képzés lehet hasznos.

Nálunk a változatosság kedvéért a nagy beteg. manduláival, de nem tüszős. egyelőre csak homeozunk. és iszonyű nyügös és bevagyunk zárva a kicsivel is, szóval rongyoljuk egymás idegeit rendesen.

Magdi
JobbulástKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Judy, Beszti es a betegeskedok

En raerek az eredeti idopontban, azaz 29.-en is.Kép Szoval akar duplazhatok is, ugyse jarok el sehova, apa meg alig volt mostanaban a torpekkel. Bar a jovo heten itthon lesz.

Kataa

Neked van kedved duplazni?
Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Hiszti
nálunk ha petikére rájön a nem akarok oviba meni hiszti akor azt kell mondani neki hogy megyünk megnézük a lányokat megnézük ott van e a kisbarátnöje ere abahagya a sirást ,nyafogást Kép és megy igan oviba .

Kataa
egyetértek veled petike is hisztizik majd minden reggel hogy nem akarok oviba meni fáradt vagyok de ilyenkor fentebb leirt dolgot mondom neki igy simán jön .

Magdi
petike 7re jár oviba és fél4 -fél 5 van ott mivel mi fél8-8 ra járunk dolgozni .

Rit
nekem viszont van olyan gyerekem aki ezt bárhol bármikor képes megcsinálni imike ö nagyon -nagyon akaratos és hisztis is volt már hiszti gyogyszertár elött uttesten nem is egyszer ugyhogy hisztizö gyerek látvány majdhogynem minden napos nekem Kép Kép

Mano
nekem pont ilyen akarotos imike minenért,mindenhol képes hisztizni ha nem hisztizik akor is nagy hangja van tul tudja beszélni még a tv hangját is olyan hangos Kép .viszont a rosszcsontságát elensulyozando nagyon bujos és képes bárkit megvigasztalni .Kép

Kataa
irigyelek a wellnes hétvégéért én nekem is igérve vagyon de ez idáig nem sikerült eljutni hónap elején azért mert fiuk betegeskedtek most meg azért mert megjött igy most nem tudom mikor megyünk .

pusz csics
csics

Sztem akkor maradjon az eredeti tali időpont, többen már arra készülnek, én majd csatlakozom a következőhöz!

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hát csajok, bizti jó lesz a most hétvégi tali, de én már korábban írtam, hogy csak 29-én tudok menni, ha akkor lesz. most hétvégén vidékre megyünk, szülinap, névnap, ház. évford. ünneplésre.
Tegnap volt a 4. évünk apával.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok,
Sajnos a holnap nekem sem lenne jó talira, mert apuékhoz megyünk.
Jobbulást mindenkinek aki beteg!

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Haliho

Az hogy mi 4en holnap talizunk, nem azt jelenti, hogy a jovo heten nem lehet masik.Kép(Megjegyzem meg lehet holnap is csatlakozni.

Magdi

Mi ujsag Veled?

Emike ma reggel kisebb hisztit rendezett az ovi miatt, de vegul elmentunk. Persze elvolt utana, nem nyafizik ha eljovok.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszika!

Ma már nem volt lázam, de a fejem tele van trutyival, alig látok-hallok.
Igyekszem gyógyulni, de túl sok reményt nem fűzök ahhoz, hogy holnap taliképes állapotban leszek.Kép
Azért nektek jó talizást, remélem jövő héten én is tudok csatlakozniKép

Pusza:
Magdi

Magdi
mléna

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?