Sziasztok,
A hétvégén látom nem sok minden történt itt
. Nekünk viszonylag jól telt, főleg, hogy apa a pénteket kivette szabinak. Azért péntek 13-án reggel sikerült a vadi új kávéfőzőmnek az üveg kannáját eltörnöm grrrrr
, ráadásul, mivel teljesen új modell, a márka szervízben még nem is rendeltek ebből, így jó 2 hetet kell várni mire megérkezik az első adag. Apa jót nevetett rajta, én meg bosszankodom
. Szombaton kicsit mászkáltunk, vásárolgattunk, Lili kapott a szobájába egy új csillárt. Nagyon aranyos, 3-as spotlámpa, az egyik pillangó, a másik katica a harmadik meg egy méhecske. Így most már elég fény van a szobájában a fali lámpájával együtt.
A ma reggelünk viszont elég rosszul indult. Amikor Lili felébredt, mondja, hogy bepisilt (este nagyon sokat ivott), aztán látom, hogy Bala is eláztatta teljesen magát pisivel, aztán reggeli közben Lili kicsit félrenyelt és persze ki is hányt mindent
. Örültem, hogy épségben eljutottunk az oviba időre
, most állok neki ágyat rendbe rakni, takarítani, mosni, főzni.
Lányok, nincs valakinek állarc sablonja elektronikusan? A gyerekeknek készítenék az oviba farsangra, olyat amit majd ők kiszíneznének, de csak pár használhatóm van, jól jönne még néhány.
Lili is fél 8-kor kel reggel, aztán reggeli mindkét manónak és úgy indulunk negyed 9 körül, az út nem több 5 percnél gyalog, így átöltözve bőven bent van fél 9-re a csoportban
. Itt 9-ig van reggeli, de mindig látom, hogy amint bemegy ül is le az asztalhoz és eszik ott is, pedig itthon is rendesen bekajál mindig. Viszont mostanában nagyon szegényes a reggeli náluk, szinte mindig csak vajas kifli, vajas zsemle, vajas kenyér van, hol kakaóval, hol teával, így nem bánom hogy itthon is eszik, mert itthon bőven kap a szendóhoz zöldséget is, felvágottat, sajtot és még utána gyümit is eszik gyakran. Nagyon szereti azt amikor egy nagy tálra kirakom ami itthon van, felvágottak, sajtok, zöldségek és ő pakolhatja meg a szendóját, ilyenkor mindent megeszik egy szálig, rá is szoktunk most erre minden reggel, én csak a vajas kenyeret adom, a többi az ő feladata
.
Conti,
Drukk a munkához, hogy maradhass!
Gumicukor,
Irigykedem a szabad hétvégéért
, már nagyon régóta vágyunk mi is egy ilyenre.
Panda,
Jogsival mizujs? Azt hittem már megvan, de emlékszem írtad, hogy zűrök voltak az oktatóval. Abbahagytad?
Rit,
Jelmez ötleteket a
www.farsang.lap.hu –n találsz. Lili még tavaly karira kapott külföldről egy olyan ünneplő rucit, ami egy álom, olyan kis hercegnős rózsaszín habos szoknyával, de annyira szép, hogy bármit ki lehet belőle hozni
. Már vettem is neki alá egy hímzett fehér hosszú ujjú pólót, már csak valami fejdísz kell majd és kész is.
Nyuszi,
Szegény Emi
, biztosan sok volt neki a betegség miatt kiesett idő. Beszélgessetek róla, hátha megenyhül.
Puszi,
Ilke