Új privát üzeneted érkezett!

Renoka!

Amennyire tőlem telik próbálok lelket önteni beléd. Amikor fogyókúráztunk akkor ettünk diétás csokit, kóstold meg szerintem.
A 6 kg hízás sok? Mondjuk nem értek hozzá (sajnos), de nem tűnik soknak.
Remélem minden rendben lesz, drukkolok ezerrel!!!

Tiko

tiko

amit meg még írni akartam... bocs, ha a cspból is én folyok.
a vérnyomásnál az, hogy 1szer valahol mit mérnek semmit nem jelent. Ha sejthető, hogy gond lehet, akkor az a legjobb, ha a védőnénid szerez neked egy vérnyomásmérőt és minden nap, azonos időben megméred és írod, naponta kb. 3-4 alkalommal. Otthon a saját környezetedben.
mert pl. már attól is felmehet, ha stresszelsz azon, hogy "jajj, mennyi lesz a vérnyomásom, vagy mi lesz a cukorértékemmel".

na, eldugulok...

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tiko Kép
Semmi baj!
Ne add fel! Hinned kell abban, hogy laknak a pocidban!!!
Zsebinek kell megadnod az adataidat, hogy a táblába felkerülj. Hja és rendesen kell írogatni, különben Zsebi kivesz a táblából Kép

Remélem, tényleg új fejezet indul nálam, Borsókás Kép, köszi a bíztatást.

Renoka Kép
Van cukros a családban?
6 kg a 26. héten? Az szuper! Én 9 hét alatt híztam 3-at... Ez biztos nem baj!
Olyan édesen parás vagy Kép

Lara Kép
Ezek jó hírek Andorról!
Én is szeretnék fotót!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Köszi! Kép

Nehéz ennyi idő után hinni, de próbálok erősen. Kép
Mindenesetre ti segítetek, az biztos. Kép

Egyenlőre elég lelkes vagyok és rendesen írok, szerintem ez nem fog változni.

Zsebi most eltűnt, de majd írok neki.

Tiko

tiko

Kiscsillag!
Ne izgulj Krizsa sem csinálja feleslegesen az inszemet!!! Kép
A terheléses cukronál nálunk teszen be kanürt és akkor csak egyszer kell szurni, szeritnem kérdezz rá főleg ha ilyen rossz vénád van.

Niki, Kiscsillag!
Bocsi csak most olvasom, hogy kérdezted a talpmasszi számát, elérhetőségt. Õ ezt ne főállásban csinálja és sajnos nagyon elfoglat most nem tud új "betegeket" fogadni. Kép

Tiko!
Ez aztán az izgalom! Holnap teszt, nagyon drukkolok!!!!
Mi soha nem mertük bevállalni a szexet transzefer után, bár igaz valahogy nem is kívántuk. Kép Ha nem mondták akkor is mehetsz vérvételre a recepción egyszerűen megmondod miért jöttél és megcsinálják. Kép

Fanni!
Én is csak este tudok jönni, nálunk nagy a hajtás. Kép

Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara!

Örülök, hogy Andor jól van, és Ti is.
Puszi Andornak.

Timi
latimi

Nem kell nekem melléklet, hihihi...

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=15495

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép
Andor már nem is babás! Egészen férfias jelenség!
Az utolsó kép a kedvencem, a feliratos Kép pólóval!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Bocsi a toalkodásért.
Febr. 21-re kaptunk első időpontot a szegedi Kaáliba. Addigra kell csináltatnom hüvelyváladék tenyésztést.
Volt valamelyikőtöknek ilyen? Milyen vizsgálat ez pontosan?
Köszi a segítséget előre is!

Kép
Kép
beuka

Lara,

Tök jók a képek KépKépKépKép Andor már igazi kiscsávó KépKépKép Az is szuper hogy tudod még szoptatni, biztos minden Ok lesz vele a kontrollon fél év múlva, olyan stramm kölyöknek látszik...

Renoka,
Látom a cukor kérdést kiveséztétek Orsival... A barátnőm 8ezerért vett olyan mérő kütyüt, amivel otthon is tudja mérni, és nem kell befeküdni....
de remélem neked nem lesz rá szükséged.... A másik profi info igazi cukrosoktól- mozgás !!! azzal könnyebben helyreáll a dolog mint a szigorúnál szigorúbb diétákkalKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok Csajok!!!!

Szóval,megcsináltam a tesztet. És nem tudom mit mondjak. Egy nagyon-nagyon-nagyon halvány rózsaszín csík volt. Kérdeztem a páromat ő is látja-e, hátha én csak beképzelem, de ő is látta. Jó sokszor megnéztük, mert ilyent még nem láttunk. Kép
Persze ez még nem jelent biztosat (ezt ti is tudjátok), hétfőn csinálok még egy tesztet és bármi lesz az eredménye elmegyek vérvételre.

Amúgy ma is volt egy piri pötty a betétemen.

Köszi a drukkot mindenkinek!!! Kép Kép Kép

Zsebi!

Láttam felraktál a táblázatra, kösziiii! Még csak annyi, hogy 35 éves vagyok, majd ezt is be tudod írni. Köszi. Kép

Tiko

tiko

Jó reggelt! Kép
Tiko Kép
Nagyon várom már, hogy mi újság!! Egész reggel drukkolok!!! Kép

Icsilya Kép
Igen, sajnos nekem az első reggeli volt egyszer ismétlem egyetlen egyszer 8. Utána diétára fogtak, majd sorozatban megismételték. Mindig jó lett!!! Majd csináltak terhelésest az is jó lett!!! Ez volt kb. 3-4 éve, de lehet már több is. Mindegy, a lényeg az, hogy most újra meg kell csináltatni. Kép Én is elkezdtem a diétát, hogy nehogy rossz legyen az eredmény, bár ez lehet, hogy nem sokat számít. Most igyekszem nagyon visszafogni magam! Kép Eléggé megijesztettetek és én nem akarok kórházba menni!! Brrr...

Borsókás Kép
Megvan már a műtét időpontja??? Ettől azt várják, hogy majd emelkedik a kiskatonák száma?

Zsebikém Kép
Köszi szépen ez a kanürös dolog nem is rossz ötlet, bár elég veszélyes nem? Kép Jaaaj, de félek!! Kép Semmi baj, majd keresek a neten valami talpmasszázst. Kép Remélem is, hogy nem huzza az időt felesleges inszemekkel!! Kép

Lara Kép
Andor gyönyörű baba! Kép És milyen ügyes, hogy már egyedül eszik, iszik! Kép Ne félj, nem fog emlékezni a rossz dolgokra, sajnos nekem is volt műtétem 6 hónapos koromban, de szerencsére nem emlékszem a szörnyűségekre!!! Gyors felépülést, teljes gyógyulást kívánok!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko Kép
Naaa, ez szuper!!! Kép Drukkok továbbra is mennek!!! A hétfő már mindjárt itt van meglátod, addig pihenj sokat, nehogy megeröltesd magad!!!
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Köszi a drukkot, ránk fér. Kép

Lara!

Nem tudom mi volt a picivel, de mindenképpen jobbulást és gyógyulást kívánok és drukkolok, hogy most már minden rendben legyen!!!

Tiko

tiko

Lányok, Stella Kép
Mi az a ciklus beállító tea?? Ennek ez a neve?? Így kell kérni a patikában?? Bocsi csak olvastam a régi hozzászólásokat és ott láttam. Érdekelne engem!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko Kép
Továbbra is szorítok! (Sajnos a tesztek borzasztó megbízhatatlanok... Kitartás!)
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

TikoKép
Kép
10 percen belül volt ez a halvány csíkocska? Akkor továbbra is lehet reménykedni!A drukkok mennek hétfőig mindenképpen!!!

LAraKép
Gyönyörű nagy már Andor!Olyan szép gömbölyű!Kép Külön köszi a pancsolós fotókért!Kép

KiscsillagKép
Igen, megvan az időpont.Kedd este befekvés, szerda délelőtt műtét!Kép Elvileg 2-3 nap múlva haza is jöhet!Kép
VAn esélye, hogy több lesz műtét után a kiskatonák száma, de nem bíztatnak nagyon vele. A doki szerint kb. az estek 50 %-ában nő a létszám. A műtét nélkül viszont tovább romolhatna a helyzet:még kevesebb lehetne a sperma, illetve fájdalmat is okozhatna. Tehát mindenképpen meg kell csináltatni.
Én remélem, hogy javul nálunk is a helyzet. Annyit nem fog jelenteni, hogy elfelejthetnénk a Kaálit. De legalább nőne esély egy spontán gyerkőcre!Kép

ZSebiKép
Õszinte részvétem a rengeteg meló miatt. Én ma csúsztatom a túlóráimatKép, szívesen pihenek helyetted is,jó?Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Fanni!

Köszi a szorítást! Hát még nem is merek örülni.

Borsókás!

A halvány csíkocska 5 percen belül volt, utána még kicsit erősödött. Köszi, csak ki kell bírnom hétfőig valahogy. Kép

Drukkolok a párodnak nagyon, gondolok rátok kedd-szerdán és persze utána is!

Tiko

tiko

Tiko Kép
drukkolok, hogy erősödjön a csík!!!! ezek nagyon jó hírek Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

TikoKép
Nagyon jó az a halvány csíkocska!!! Pláne a pungi utáni 14. napon!
Nálunk mindig a transzfer utáni 13-14. napon van a vérvétel, úgyhogy tessék nagyon bizakodni!!!
Nagyon várom a hétfői eredményt!!!!!!!

KiscsillagKép
Az a bizonyos tea: cickafark-palástfű-zsálya 1-1 kiskanálnyi mindegyikből. Reggel és este 2-2 dl.
Csupa gyógynövény, borzalmas ízzel.
A ciklus elején kell inni, kb félidőig.
Nekem egyszer lett (talán ettől) 30 napos a ciklusom 35 helyett, aztán hiába ittam visszaállt 35-re!
De van, akinél működik. De peteérés szempontjából, mindenképpen hatásos.

LaraKép
Nem semmi kölyök ez az Andor!!!
Remélem most már tényleg minden rendben!
Stella

Kép
stella9

Borsókás Kép
Nagyon kellemes pihenést! Használd ki a szabadnapod! Kép Gondolok rátok én is és drukkolok, hogy minden simán menjen!! Mi is abban bízunk, hogy ha több katonánk lesz, lehet, hogy sikerül a spontán baba. Kép

Csajok Kép
Nektek is szokott vacakolni, hogy nem küldi el az üzenetet???
Ezt írja ki:
Ez a funkció le van tiltva, amíg a Társalgó "Karbantartási üzemmódban" van.

Kérlek jelezd, Társalgó Adminisztrátor ha ez a probléma továbbra is fennáll/megismétlődik.

Stella Kép
Köszi! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Icsilya, Stella!

Nagyon, nagyon köszi a drukkot!!! Kép
Remélem hétfőre erősebb lesz a csík!

Tiko

tiko

Jelentem elindultunk Kép
Ma megvolt az elso szuri, hej mennyi lesz még! De ez a nap is olyan hamar eljött. Kép
Szerettem volna magamnak beadni, de képtelen voltam megbökni magam. A férjem nagyon ügyes volt, nem fájt, de valahogy nem esett jól. Utána egy nagy pohár kakaó nagyon jót tett velem Kép

Tiko ez szuper, hétfőn a vérvétel remélem csak megerősíti a teszt eredményét.

Mka
Vendég

Tiko : úúú, ez szuper ! Ha ott volt a halvány csík, akkor nem kétséges az eredmény Kép Én a helyedben tutira tesztelnék holnap is Kép

Zsebi : te hol csináltattad a cukorvizsgálatot ?

Lara : Andor baromi helyes kiscsávó ! A kedvenc képem az, amikor az apjával van és nagyon tetszik a cumisüveges is. Ügyesen fogja a kajcsit ! Tényleg szuper, hogy naponta 2x még szopizik is, biztosan sokat számít !! Örülök, hogy rendben vagytok !!!

Reno : nekem valahogy nem tűnik soknak a 6 kg hízás, azt tapasztalom, hogy egyes orvosok eléggé eltúlozzák a hízással kapcs. dolgokat Kép
Remélem a diétádat nem kell drasztikusra venni !

Fanni : ezek az álmok nem véletlenek Kép

Én most döbbenek le, hogy akár jelenthette ez az álom azt is, hogy otthon fog "elkészülni" a babánk. Na, talán túlzásba viszem, de most szükségem van ilyesfajta gondolatokra.

Képzeljétek !! Reggel voltam a Kaáliban és megint van SPONTÁN peteérésem !! Krizsa szerint a nyálkahártya gyönyörű, 12-es és a jobb oldalon van egy 24-es tüsző, ami hamarosan megreped. Úgyhogy hétvégén csak egymással leszünk elfoglalva és remélem "megcsináljuk" a kisbabánkat KépKép
Annyira örülök, számomra ez hihetetlen...
ja, és kiderült, hogy egyáltalán nem ellenzi a gyógynövényes terápiát, örömmel hallotta, hogy iszom a cickafarkot és tényleg lehet, hogy ez is segített pé ügyben KépKép

Puszilok mindenkit
Niki, aki 5 méterrel lebeg a föld fölött Kép

mniki

Lara!

Andor meseszép. Hatalmas baba és nagyon ügyi. Minden kép nagyon jó lett.

Timi
latimi

Niki!

Ezek nagyon jó eredmények.
Akkor hétvégén szorgosan dolgozzatok. Hajrá!!!!

Timi
latimi

Mka Kép
Szuper! Ezeket a szurikat most miért is kell adni?

Mniki Kép
Ez is szuper! Kép Előre a babócáért!! Kép Mindent bele a hétvégén! Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko!
De jó!!!!! Annyira szorítok neked!!!! Kép Kép Kép Kép

Lara, igazi naygfiú lett Andor, irtó helyes, gyönyörűek a nagy barna szemei, szerintem rád hasonlít az arcaKép

Orsi, mindent elolvastam a témában, diétázok aztán majd kiderül. Értesítelek benneteket a fejleményekről.

Kriszta, igazad van, a mozgás is nagyon hasznos, úgyhogy ma sétálok is egy jó nagyot.

Még valami, úgy fáj a torkom, hogy alig aludtam az éjjel. Mit lehet rá bevenni? Gargalizálni szoktam, meg szopogatós gyógyszerek, de azok most úgy tudom nem jók nekem (nekünkKép).

Tiko, még most is beleborzongo, olyan jó egy újabb pozitív tesztről hallani.

Fanni, hogy vagy?????? HAmarosan kezdhetsz, de jó! KAptál szép nagy tortát a szülinapodra? Meséld el, hogy milyen volt, csorgatni alkaroma a nyálamatKép

ZSebi, sok puszi neked! Jó sok munkád lehet, olyan keveset írsz, de ez lehet, hogy jó is, mert lekötöd magad.

Kiscsillag: szuper talpmasszőr (nem fogsz benne csalódni!!!) Szalai Eta: 06-20-9611-033 Ha érdekel, írok róla pár sort.

reno

26+0 Kép
renoka

Sziasztok, köszi a tanácsokat. Minden jót nektek is! Alíz
alíz

Renoka Kép
Köszi szépen! Igen, érdekel! Írjál róla lécci a mailomra is jöhet. Kép Amúgy merre, hol tevékenykedik helyileg?

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Kép
Én sem tudtam írni. Tehát nem téged utál a háló, hanem karban tartás miatt nem lehetett írni.Kép

TikoKép
Hétfőig pihi, nyugi, relax és pozitív gondolatok.Meg kell érkeznie végre a táblába a következő zebrának. Szorítok ezerrel!!!!
(Egyetértek Nikivel, én is tesztelnék holnap is!Kép)

NikiKép
Ez fantasztikus! Éljen a cickafark tea!!!!!
Zárkózzatok be a hétvégén, kapcsoljátok ki a telefonotokat! Nagyon drukkolok a spontán babócához!!!

MkaKép
Végre eljött ez is. Innentől kezdve már rohannak majd a napok. Milyen protokol ez most? Milyen szurit kapsz?

Borsókás

Borsi
borsókás

Renoka Kép
Magam sem értem, de jól vagyok! Köszönöm kérésed!
A torta? Ez jó kis diétás sztori lesz! A napokban rámtört az optimizmus, így most inkább nevessünk rajta együtt Kép

Vasárnap mentünk a szüleimhez ünnepelni! Szombaton csörög a telcsim, hogy nem vagyunk-e véletlenül hentes közelben, mert brassóit kértem ebédre, de amit vettek hozzá húst, azt elöl felejtették... és megromlott! Mázlijuk volt, mert épp egy Sparban voltunk... szóval vettünk frisset...
No aztan Anyuci rátette a gyertyákat a tortára! Elfújtam, szedem le... 2-vel kevesebb volt (azért remélem, ettől még a kívánság érvényes!?)!
Nem vagyunk nagy sütisek, meg a Mami nem is tud sütni, úgyhogy "gyári" torta volt... romlott... vagy nem tudom... talán a gyertya folyt bele, de szörnyű íze volt! Mondtam is magamban, hogy ez méltán jellemezte az elmúlt időszakot!
De a brassói fincsi lett, másnap meg a férjecském étterembe vitt, de sütit már nem is ettem, mert nem fért belém Kép

Niki Kép
Akkor mindent bele Kép

Timi Kép
Szépül már a kisszoba?

Borsókás Kép
Szegény párod, jól be lehet parázva! A férfiak amúgy is minden betegségtől/műtéttől/fájdalomtól jobban rettegnek! Kényeztesd addig is! Remélem, megéri majd a sok szenvedés!

Szép hétvégét Nektek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Először is: Alíz! Hú, nehogy megharagudj ránk, csak éppen mindenki nagyon el volt foglalva a maga vagy más (főleg az én) bajommal. Az lett volna a legjobb, ha mégegyszer írsz nekünk, hogy hahó itt vagyok, de amúgy is nehezet és nagyon hosszú választ igénylő összefoglalót kérdeztél. A Kaáli honlapján megvannak a vizsgálatok, egyáltalán nem biztos, hogy mindet végig kell csinálnod, mert ha netalán a vérvétel hormon elégtelenséget mutat nálad, akkor petevezék átfújás nem valószínű, hogy lesz stb. Az nagyon jó, hogy a pároddal minden rendben van, akkor "elég" lesz nálad kutakodni, de ezt egy személyes beszélgetés alatt nagyon részletesen kivesézheted egy orvossal, aki lehet Dr. Krizsa, ő itt az egyik kedvenc. Szerintem kérj egy időpontot, ne habozz és ne várj tovább, kívánom, hogy mielőbb célba érj!

Kiscsillag, a Thököly úton van Eta mama az egészségházban, jól megközelíthető hely. Elég jó kapcsolatot ápol az ezoteriával, nagyon pozitív személyiség. Rólam nem tudott semmit, de amikor kb. 1,5 éve beléptem hozzá és levettem a cipőmet, az volt az első kérdése, hogy tudok-e róla, hogy el van záródva a petevezetékem. Majdnem hanyatt estem, uis, előző héten volt az átfújásom, amin ez kiderült. Honnan tudta? Szóval iylenekt tud, aztán ahogy elkezdődött a lombik, nem mehettem, ő mondta, hogy ilyenkor nem szabad, már rég jártam nála, de nem felejtem el, mert ő volt az egyik, aki határozottan állította, hogy hamarosan jön a baba, nem kell már sokat várni (Viola is ezt mondta). Ha rámhallgatsz, próbáld ki, kicsit nehéz hozzá bejutni, sokan járnak hozzá.
reno
renoka

Mka, Mniki, Renoka!

Azért ezt én még nem hívnám pozitív tesztnek, inkább pozitívocskának. Kép

Kösziiiiiii nektek! Kép

Tiko

tiko

Borsókás!

Hát én is úgy gondoltam, hogy pihizni fogok, mondjuk megerőltetőt eddig sem csináltam. Nem hiszem hogy értelme lenne a holnapi tesztnek, nap alatt nem változhat annyit a hormonszint szerintem. De messze még a holnap,ki tudja, lehet meggondolom magam. Kép

Niki!

Hajrá, hajrá! Drukkolok nektek!

Tiko

tiko

Renoka Kép
Köszi szépen!!! Mindjárt fel is hívom!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Fanni!

Még nem döntöttük el, hogy milyen/melyik bútor lesz véglegesen. Kiegészítőket nem merek venni, mert nem tudjuk, hogy kislány lesz-e vagy fiú.
Tegnap az Imi begyűjtött egy távirányítós autót, hogy majd azzal játszanak.
Úgy látszik, a szíve mélyén kisfiút szeretne. Ettől függetlenül azt írtuk be, hogy mindegy milyen nemű, csak kapjunk babát.

Timi
latimi

Képzeld Timi, az én barátosnőmék úgy kapták a babócát, hogy 3 napjuk volt csak ezeket megoldani!
Ha kislány lesz, akkor az autót majd elteszitek az öcsikének Kép
Neked nincs vizsgaidőszakod véletlenül?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mka
Jó neked, hogy már szurizhatsz, nekem még kb 3 hét, mire elkezdhetem. Írd már le légyszíves, hogy miket kapsz most, engem is érdekel.

Lányok,
én az első lombiknál suprefact, gonal, menopur -t kaptam. A 10 tüszőben 1 petesejt volt. Laikusként úgy gondolom, hogy most majd más lesz a menete az egésznek, hisz ez nem volt valami jó eredmény. A kérdésem az lenne, hogy milyen alternatívák vannak még. Pl a fogigátlós kezelésnek pontosan mi a menete? Én jan 28-án megyek UH-ra és ott fogják megmondani, hogy most másodjára mi lesz.

Tiko, örülök a tesztednek, s szurkolok, hogy a vérvétel ezt megerősítse.
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi : fogigátlós úgy műxik, hogy a ciklus 3. napjától ált. 21 napig fogigátlót szedsz. Majd kb. 5 nap múlva elkezded a Suprefactot szúrni az első napon csak ezt, majd a másodiktól Suprefact + Gonal F. Ezt még 3 napig. Az 5. naptól kezdve csak Gonal F. Majd UH és ott kiderül hogy mit termeltél Kép
Nem tudom, hogy a szurikon nálad hogyan változtatnak majd. A Kaáliban ált. ezeket adják. 28-án a ciklus hanyadik napján leszel majd ?

Tiko : a pozitívocska tesztekből lesznek az erős pozitív tesztecskék Kép Nem is a hormonszint miatt kéne a teszt... (kb. 1,5 naponta duplázódik az érték) bár lehet, hogy te olyan vagy, aki bírja cérnával. Bevallom, én nem bírnám ...

Lányok, köszönöm a szurkolást, lassan havonta kell értem izgulni KépKép De ez jóóóóóó érzés

mniki

Zsuzsi, Mniki!

Legyen igazatok, bár kezdek kételkedni. Nem azt mondom,hogy megjött, de van egy kis rózsaszínes barnás vmi. De ha megjön, azt azért nem nagyon fogom érteni, mert a teszten tuti ott volt a csík. Hát asszem ma veszek egy tesztet és megcsinálom holnap reggel is. Szörnyű ez a bizonytalanság! Kép
Én sem bírom cérnával, főleg így, igazából már most csinálnám azt a tesztet, de reggel biztosabb.

Ha kell, akkor havonta drukkolunk! Kép Kép

Tiko

tiko

ZsuzsiKép
Szerintem is tuti, hogy másképp fognak stimulálni a köv. lombiknál. Nálam picit másképp volt a stimu, mint ahogy Niki írta.
A ciklus 1. napjától fogigátló, de csak 16 napig. Közben volt UH, és mivel nem volt peteérés, előbb abbahagyhattam. Aztán 5 nap kihagyás után kezdtem a szurikat: 4 napig decapeptyl és gonal együtt, majd csak a gonal. Sőt, mivel nem voltak még elég nagyok a tüszik, a végén 2 napig Menopurt is szúrtunk.

Borsókás

Borsi
borsókás

TikoKép
Tudom min mész most keresztül, kb. két hete én is ugyanezt éltem át. Ezért írtam, hogy én megcsináltatnám a vérvételt, vagy az újabb tesztet a helyedben. ebbe a bizonytalanságba bele lehet őrülni.
Bíztatót nem tudok mondani. A tesztek sajnos nem túlzottan megbízhatóak. Gondolj csak Orsi legutóbbi tesztelésére, amikor kettő -, kettő + lett ugyanazon a reggelen.
Másrészt viszont az okosabbak azt mondják, hogy egy kis pecsételgetés még a terhesség elején előfordulat. Tudom hogy nem segítettem sokat. Lényeg, hogy ne add fel. Bízni kell egészen addig, míg biztosan ki nem derül az eredmény. Én mindenesetre nagyon szorítok!!!!!

B.

Borsi
borsókás

Borsókás!

Köszi Kép
Fel nem adom, a remény hal meg utoljára, csak izgulok.
Asszem most már tuti reggel tesztelek. Kép

Tiko

tiko

Niki!
Nekem a munkahelyemen van lehetőség orvosiba menni és ott minen reggel van vérvétel is. És a kolléganőmnek csinálták meg így a cukorvizsgálatot. Nekem még nem volt, de magamtól akarok majd menni ha lesz időm.
Szuper a spontán pé!!! Drukk és akciózni!!!!

Tiki!
Neked hatalmas drukk hétfőig!!!!!!!!!!!!

Elutazunk hétvégére majd jövök.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Mka
Én is ma kezdtem magamat szurni.Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

MKA, Kagyló!
Drukkok mennek nektekis!!!!!!

Kiscsillag!
Szerintem nem szabadna mindentől félni.Jó valóban érzi az ember a kanürt,de nem egy nagy dolgo. Az altatásnál is fogsz kapni és hidd el ott ez lesz a legkevesebb. Lebegjen a szemed előtt hogy ez a sok dolog mind a babátokhoz vezet és máris nem fog fájni. Mik ezek egy szüléshez képest. Kép

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így "betörök" közétek, de mentségemre legyen, hogy sorstárs vagyok, továbbá, hogy itt nincs privát üzenet (vagy csak én nem tudom, hogy kell).
Régóta olvasgatlak benneteket, sok tapasztalatot és erőt gyűjtve az írásokból, amit ezúton köszönök.

TIKO!
Miattad írok. Együtt voltunk punkción, aztán az ET napján is láttuk egymást. Ha van kedved beszélgetni, kérlek a vizslak@citromail.hu címre írj (én a fórumozáshoz túl szégyenlős vagyok). Köszi.

Sok sikert kívánok midenkinek!!!

Radó
radó

Zsuzsi, Borsókás

Nekem most long protokoll van, ami kb. igy nez ki:
Ma van a 23. ciklusnap (olyan 30 naposak a ciklusaim), el kellett kezdeni a suprefactot, ami visszafogja a petefészkeket. Amikor megjön a mikulás be kell majd menni vérvételre, annak eredményétől függ, hogy mikor kezdődik a stimu, ami egyébként gonal-f lesz, 6 napig, a hetediken UH, majd az dönti el hogyan tovább. A suprefactot a stimu alatt lecsökkentik majd felére, de az is lesz végig a Gonal-f mellett.
Én az előző körben is ugyanezeket kaptam, de más adagban, mert akkor short protokoll volt fogigátlóval.
Az előző körben 5 tüszőből 5 petesejtem lett, dokibacsi kicsit keveselte, ezért most kicsit több gonalt kapok majd.

Kagyló, hajrá, remélem ezúttal célba érünk!
Te hol, kinél, milyen módzser szerint szurkálódsz? (Bocsi, ha volt már, nem emlékszem)

Mka
Vendég

MkaKép
Akkor neked február közepe tájára várható a transzfer? Vagy a long azért tovább tart?
Olyan jó, hogy végre megint lesz kiért izgulni!!!Kép

KagylóKép
Neked eddig fogigátló ment, ugye? Vagy rosszul emlékszem? Most mit szúrsz?
Neked is mennek a drukkok ezerrel!

RAdóKép
Ne legyél szégyenlős! Sokkal jobb kérdezni, mint csak keresgélni a korábbi üzenetek között. Az meg különösen sokat segít, hogy értő fülekhez jut el az, amit elmesélsz. Hidd el, tapasztalatból mondom!Kép
Egyébként a privát mailcímeket megtalálod, ha rákattintassz az üzenetek feladóinak nevére!

Borsókás
(Aki ma jó kislány volt, így kapott végre egy új mobilt.KépA régi már haldoklott.Kép)
Kép

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?