Tiko : úúú, ez szuper ! Ha ott volt a halvány csík, akkor nem kétséges az eredmény
Én a helyedben tutira tesztelnék holnap is
Zsebi : te hol csináltattad a cukorvizsgálatot ?
Lara : Andor baromi helyes kiscsávó ! A kedvenc képem az, amikor az apjával van és nagyon tetszik a cumisüveges is. Ügyesen fogja a kajcsit ! Tényleg szuper, hogy naponta 2x még szopizik is, biztosan sokat számít !! Örülök, hogy rendben vagytok !!!
Reno : nekem valahogy nem tűnik soknak a 6 kg hízás, azt tapasztalom, hogy egyes orvosok eléggé eltúlozzák a hízással kapcs. dolgokat
Remélem a diétádat nem kell drasztikusra venni !
Fanni : ezek az álmok nem véletlenek
Én most döbbenek le, hogy akár jelenthette ez az álom azt is, hogy otthon fog "elkészülni" a babánk. Na, talán túlzásba viszem, de most szükségem van ilyesfajta gondolatokra.
Képzeljétek !! Reggel voltam a Kaáliban és megint van SPONTÁN peteérésem !! Krizsa szerint a nyálkahártya gyönyörű, 12-es és a jobb oldalon van egy 24-es tüsző, ami hamarosan megreped. Úgyhogy hétvégén csak egymással leszünk elfoglalva és remélem "megcsináljuk" a kisbabánkat
Annyira örülök, számomra ez hihetetlen...
ja, és kiderült, hogy egyáltalán nem ellenzi a gyógynövényes terápiát, örömmel hallotta, hogy iszom a cickafarkot és tényleg lehet, hogy ez is segített pé ügyben
Puszilok mindenkit
Niki, aki 5 méterrel lebeg a föld fölött