Sziasztok!
Olyan jó volt most Titeket olvasni, mert Marcitól megőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőrülőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőők!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Tiszta hiszti, dilinyós egész nap: egyik pillanatban vigyorog, másikban vagdalja magát, harmadikban bambul nagy szemekkel. Ja és egész nap kiabál, sikít. Délután 3/4 órába telt az elaltatása és ezek után domborított egy 1,5 órás alvást, úgyhogy remélem hamar ágyba tudjuk dugni este.
Köszönöm a szopis tanácsokat, támogatásotokat. Mindenkinek van igaza, amit ír és tényleg nekem illetve nekünk kell éreznünk kisnagyságával, hogy mikor lesz vége.
Egyébként ma már nem görcsölt a pocak, de azért tegnap izgultam egy picit. Meg azt nem is meséltem, hogy az uh-kor a doki talált egy cisztát, ami valszeg peteérésből maradt, de megnyugtatott, hogy majd visszafejlődik. De a tegnap görcsölés alatt rinyáltam emiatt is.
Györesz!
De jó, hogy itt vagy!!!!!!!
A héten már többször eszemben voltál, hogy mikor jössz vajon vissza, már sms-t készültem írni, de megelőztél
Várunk este!
Gigi!
Hajrá bicalyozás!
Az a fránya tavasz is eljön majd hamar! Nekem is van egy bringám a garázsban, de Gáborral kb. 1-szer voltunk biciklizni. Sajna a szénanáthám miatt 2 méterenként meg kell/kéne állni orrot fújni és úgy nem túl élvezetes.
Logikusan végiggondolva, tudom, hogy nem ártana abbahagyni a szopit, de aztán a logika helyére belép a szívem, amikor látom ezt a szaros kis örökmozgót, aki legalább 10 percre úgy hozzámbújik... Tudom, hogy nem szopizhat csak ezért még az iskolában is
, de még egy picit engedélyezek magunknak, ha nem érzek semmi jelzést Ketteskétől.
Remélem Ketteske is ilyen gyönyörű lesz, mint Marci
Dia!
Hajrá fogacskák előre!
Bizony most mi vezetünk, úgyhogy gyertek utánunk
Szilvi!
Dehogy haragszom a Kukacka miatt! Tetszett, meg mintha én kukacoztam volna le először leendő másodszülöttemet, vagy nem?!
Gergő nagyon édes, kis piroska a képen
Jót sivíthatott
Marcinak alig volt hangja, de ma aztán jól bepótolta
Judit!
Védőnőci
Én nem is értem, hogy hogyan lehet valaki ennyire ellenséges, ha épp gyerekekkel foglalkozik?! Nálunk épp a fordított helyzet van, mert a Marcis terhességem alatti vén banya (sajnos szebben nem tudom írni) nem sok vizet zavart, de Marci 3 hónapos korában kaptunk egy újat, akit viszont nem is láttam. A harmadik védőnőci nagyon aranyos
Gratula Lackó súlyához! Te is jót súlyzózhatsz a Prücsökkel
Bocsi, de megnyugtató, hogy Lackó is kiborító volt ma, akkor biztos a levegőben van valami
Együttérzek Veled!
Zsófi!
Köszi a szopis választ, akkor idővel nálunk is így lesz. Csak rá kell majd találnunk az ideális tápira/babatejre, amit minden zokszó nélkül elfogad helyettem.
Labdázás
Marcival is szoktunk néha, ha nem is ilyen sokáig: Õ unja meg, nem én
Saxi!
Nem is kell a
fejecske, hisz annyira édes, egészséges Bogi
Nem születhet minden baba 4 kilóval, mint az én kis bálnám. Legalább nem terhelted magad, bár sajna nem is lehetett...
Remélem a prof hamarosan válaszol és megnyugszol teljesen.
Még az jutott eszembe, hogy a védőnőci, amikor itt volt, kérdezte, hogy mond-e már valamit Marci. Erre én: APA és halandzsa ezerrel. Erre ő: sokat kell ismételni Neki dolgokat, amikor csinálunk valamit stb. Mondtam, hogy persze, hogy beszélek hozzá (egyébként begolyóznék...), mutogatunk Neki mindent, de ha Õ nem akar beszélni, hát nem akar. Nem értem, mit kell ezen ennyit parázni, hogy még nem beszél, hisz még csak 13 hónapos múlt. Megérti a dolgokat, amit mondunk Neki, úgyhogy engem nem izgat. A lényeg, hogy mást is abalygatnak ilyen kérdésekkel a védő/dokinéni, ahol nem beszél még "folyékonyan" a gyerkőc?
No megyek!
Pusz: Melinda