Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most csak beugrottam, este jövök újra.

Kata!
Akkor akár ismerhetitek is egymást, mert a férjem is akkortájt dolgozott ott. Gyurkó Lacinak hívják.
Köszi mégegyszer a babatej infót. Akkor legközelebb ha megyek iratni, már ilyet kérek a dokinénitől.

Lányok!
Ti mit adtok a lurkóknak napközben inni? Eddig ezeket a gyümis csecsemőteákat adtam neki. Csakhát azért lekéne szokni róla. Csapvizet apszolute nem issza, csak néha napján üvegből az apja buborékosát.
Apropó. Ti még forraljátok a vizet nekik tápihoz vagy iváshoz?

Mica!
De jó, hogy Zolika jobban van. Lackónak is volt 4 napos hasmenése,úgyhogy eltudom képzelni, hogy nézhet ki szegény popsija. Esetleg használsz rá Sudocream-ot (ha jól írtam), neki nagyon hamar helyrehozta a popsiját.

Lackó már itt rángatja a kezem, úgyhogy elbúcsúzom.

Puszi!

Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok,

Judit,
Igen, hasznalok Sudocreamot, ez hozta helyre ennyire a popsijat, mert ez jol hamosit. A fertozes elkerulese vegett meg idonkent kene ra Canestent a vedono javaslatara.

Ivas: Zolcsi is kapta ezeket a teakat, amiota hasmeneses, azota fozok neki gyumolcsteat es citromosan kapja, cukorral es egy kis soval, hogy potoljuk az elveszitett anyagot, mivel nem eszik.
Forralast feleves koratol hanyagoltamKép

Nah, megyek, mert jatszani akarKép

Mica
mica

Mica!

Örülök,hogy jobban van a kislurkó.

Zolcsika!KépKépKép

Sok puszika neked,gyógyulj meg!

Puszi,Saxi
saxi

GIGI!Kép
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!
Kép
VIKTORNAK IS BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK HOLNAPRA!DIA ÉS DOMI
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!KépKépKép

A család összes szülinaposát Isten éltesse sokáig!

Kép

Ezt a tortát a párom szülinapjára sütöttem,de nektek is sok szeretettel küldöm.Kép

Puszi,Saxi
saxi

Kata!

Igen,gondolom az altatás miatt nem vállalják.
Legalábbis nekem ezt mondta az orvos.
Azt azért hozzáteszem,hogy ne gondolj egy szuperul felszerelt kórházra,így a műszerek sem a csúcs.
Elvégre ez csak egy vidéki kórház.

Puszi,Saxi
saxi

Judit!

Lackó,mint angyalka.KépKép
Nagyon cuki lehet.

Puszi,Saxi
saxi

Dia!

De jó neked,hogy ilyen forgalom van nálatok.
Egyik mini tali a másik után,kicsit irígy vagyok.Kép
Én itt árválkodok egyedül mert már a barátnőm is dolgozik,úgyhogy anyuékon kívül más nem jön hozzánk.
Tesómék a Balatonon laknak,így őket is csak egyszer látom egy hónapban.
De így jár az ember,ha a világ végén lakik.Kép
Domi szemeitől elkábulok,nagyon szép ez a kilegény.

Puszi,Saxi
saxi

Többieknek is sok puszi!

Saxi
saxi

SziasztokKép

Köszönjük a köszöntést!

DiaKép
Ma Viktornak van, nekem meg holnapKépKép Kérlek ne öregíts!!! FIúk nagyon édik!

Most megyek is mert fürdés idő van!!

Ja és ma voltam egy barátnőmnél és végre láttam egy olyan nagy gyereket mint az enyémKépKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Szilvi!
Mi is így jártunk a szülinapon, hogy a kamerán lógtunk, fotót meg elfelejtettünk csinálni pl. a tortáról Kép Kép Kincsesbödön Kép
Jobbulást Gergőnek!

Saxi!
Sajnálom, hogy Lilikét műteni kell, de ne izgulj, annyira strammok a picurik, hogy sokkal jobban viselik a műtéteket, mint mi felnőttek.
Marcit a SOTE I-en műtötték, mi sem ismertünk senkit, de ennek ellenére én tökéletesen meg voltam mindenkivel elégedve (talán egy nővért kivéve). A főorvos, orvos, nővérek, műtősfiúk annyira kedvesek voltak, foglalkoztak a benn levő anyukákkal, volt még hozzánk is egy jó szavuk. És hozzáteszem, nem adtunk senkinek egy fillért sem! A felszereltségük is jó, szerintem egy vidéki kórház felszereltségével össze sem lehet hasonlítani. Sokkal kisebb babákat is műtöttek, mint akkor Marci volt. Ezek fényében én a SOTE-t csak ajánlani tudom, ha már végképp elkerülhetetlen a műtét.

Judit!
Imádkozó Lackó Kép Nagyon aranyos lehet és szerintem kárára sem válik Kép

Zsófi-Dia!
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de a harmadik kisfickót nem ismertem fel... Tényleg ennyire hülye vagyok, de szerintem nem topikos baba.

Kata!
Nem a nagy fehérrel dumcsiztam Kép Szerencsére Kép Már alakul, egész jól vagyok, csak egy picit talán fáradtabb.
Raullal egyébként mi volt a dokinál? Skarlát, az nagyon gázosan hangzik. Annak milyen tünetei vannak, az is valami pöttyös betegség? Kép

Mica!
Örülök, hogy Zolika javulófélben van Kép Úgy sajnálom ezek a kis törpöket, amikor ennyit szenvednek Kép Puszi a gyógyuló popsira Kép

Gigi!
Viktort Isten éltessen szülinapja alkalmából Kép
Milyen örömök, hogy az ember lánya összefut a sajátján kívüli kisbivalyokkal Kép Kép Kép

Nagyon szépen köszönöm a bókokat mind Marcikám, mind Ketteske nevében Kép Jól estek ám nagyon Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!Kép
Gigi!Kép
Bocsi az öregítést.KépElvileg mozgó gifek lennének.KépKinél voltál Nórinál?Kép

Saxi!Kép
Szivesen látlak Titeket is gyertek nyugottan.KépIgérem tavasszal elmegyünk hozzátok a fiúkkal!Most nem válalkozunk rá mert a végén még ott ragadunk egy hétig a hó miatt.KépIstinek boldog szülinapot kivánok!Kép

Judit!Kép
Én ezeket szoktam Dominak inni adni:Hipp tea,Millupa tea,Nestle narancs ill.zöldség-gyümilé,pár napja kubu felesbe vízzel.De ha csak víz van itthon az se baj,simán megissza.KépAmúgy én soha nem forraltam még vizet neki,mert csak babavizet iszik.Talán ez azért is van,mert én se szivesen iszom meg a csapvizet.Ezek mellett Humana bébyfitt/banános/2 tápszert kap 2x,de ez az utolsó csomag elfogy és nem veszek többet.Kipróbálom én is /Zsófi után szabadonKép/a bio tejet.De ma pl:uzsira nestle babatejes tejbegrízt evett,igaz többet hagyott a keresztanyának mint amit ő evettKépKép

Zsófi!Kép
Köszi,hogy eljöttetek,szupi volt a tali.Esetleg jövőhéten is jöttök?KépÖrülök,hogy rászóltál Domira,engedélyezve van máskor is rád legalább hallgat!KépDomi fürcsi után 3perc mulva már aludt.KépMa még küldök újabb képeket,készülj!Kép

Kata!Kép
Domi szerencsére már nem ébred éjjel,pedig most is megvan dagadva az ínye fölül kétoldalt.Viszont k...a"bocsi"kevesett alszik nappal/1-1 1/2óra/amitől halál nyűgi,stb....Aztán az is baj,hogy már 8-kor durmol és 6-kor már kukorékol minden nap.KépAz én fiam miért nem tud 9-ig aludni?KépKépNa jó,nem panaszkodom tovább.KépSkarlát.KépKépRemélem javult hétfő óta Raul!Jobbulást kivánok!

Mica!Kép
Örülök,hogy Zolcsi javulgat.KépPuszi.

Szilvi!Kép
Sajnálom Gergőt,jobbulást neki!Jövőhétre remélem meggyógyul!KépJó lenne Anettal is talizni,ma is jöttek új arcok a bölcsibe.Kép

Akit véletlenül kifelejtettem bocsika!Kép

Kicsit rólunk.KépMa is voltunk a bölcsiben.Képzeljétek!Domi mindig azzal kezd,hogy odamegy a játék konyhához,"főz kávét"koccintunk,kávézunk stb...KépMa még egy kicsit takarított is egy terítővel.KépAztán szokott babázni is és ma mindenáron a csúzda elejéről szeretett volna felmenni.Persze a többi gyerek szeretett volna lecsúszni,ő pedig veszekedett,hogy ne jöjjenek lefelé mert ő felfelé igyekezik.Haláli volt.KépSzerintetek ciki lenne ha vennék neki játék konyhát?Olyan jól eljátszik vele.Na és most jön a csattanó!Szerintetek a fiam mit csinált hazafelé?KépELALUDT A KOCSIBAN!!!!!KépDe úúúúgy,hogy itthon leráncigáltam róla az overált és még arra se ébredt fel.KépIstenem megértem,hogy elaludt egyszer a kocsiban,ez hihetetlen!KépPedig pont tegnap szomorkodtam azon,hogy már megint előjött,hogy utálomababakocsitkiakarokszállni!!Kép
No,szóval ez történt ma velünk.KépMindenkinek szép estét!Tudjátok,nemsokára született.....!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Melinda!Kép
Igazad van nem topikos babuci.KépÕ Benedek,11 hónapos és fölöttünk laknak.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Ma egy kicsit utánanéztem a Net.-en a kórházaknak.
Nekem a Heim Pál jött be a legjobban.
Van egy szakértő,egy nyugalmazott prof.,akinek lehet "emilt" írni és kikérni a tanácsát.
Holnap írok neki és megvárom,hogy mit válaszol,aztán elindítjuk a dolgot.
Egy valami azért eléggé megrémített,van egy szülői tájékoztató amiben leírják egyes betegségek okait,műtéti eljárást,szövődmények,stb..
Ebben írták,hogy a lányoknál van amikor a petefészek türemkedik ki a sérvkapun,és ha nem vigyázunk akkor megtekeredhet és elhalhat,ezért ne halogassuk a műtétet.
Hát lányok rendesen betojtam,ilyen borzalmak.
Remélem Liliánának nem lesz semmi baja,mert akkor tényleg megőrülök.
Bogikám is megint beteg,köhög,fáj a torka.
Egy hete sincs még,hogy ovizunk és máris elkapott valami trutyit.
Pedig adom neki a Béres cseppet,az immunerősítő,és ahoz minden nap kap külön egy C vitamint is,és mégis elkapja ezeket a vackokat.
Ráadásul haza is hordja így csak napok kérdése és megint dögvészen az egész család.
Berágok és tényleg nem viszem tavasznál előbb oviba.
De szegénykém úgy imád menni,hogy nem akarok vele kitolni.
Na megyek én is aludni,család már szunyál,de nekem mostanában nem valammi jó az alvókám.
Agyalok ezerrel,és ha el is alszom olyanokat álmodok,hogy iszonyat.
Most azért nem küldenék képet magamról.KépKép
Lehet ,hogy úgy járnék ahogy Isti barátja mondta egyszer.
"Ismertem egy olyan csúnya nőt,hogy amikor emilben elküldte a képét felismsrte az antivírus."KépKépKép

Szerintem ennyi elég belőlem.KépKépKép

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Tök jót szánkóztunk ma a fiúkkal,nagyon élvezték.És én is.Kép
Raul jól van,még köhög,de ehhez sajnos lassan már hozzászokunk.

Saxi!
Ha lehet,tényleg ne halogassátok a műtétet.Nagyon kíváncsi vagyok,mit ír a prof.Bízzunk benne,hogy hamar válaszol.
Boginak próbáltad már a Multitabs Immuno Kid-et?Ez elég jó,Raulnál beválik.Most sem tört ki rajta durván a kórság,fél napig volt lázas és magától lement.Neki a Béres nem vált be.
Hasonlóképpen árválkodok itt,mint Te ott.Kép
Antivírus.Kép

Kedves Gigi kartársnő!
Isten éltessen sokáig!!!KépKépKépViktorodat is!

Melinda!
De jó,hogy lassan talán kifelé kacsintgatsz az émelygős korszakból!Kép
Skarlát úgy indul,mint egy tüszős mandulagyuszi,aztán 2.,3. jönnek a pöttyök.Én szakközépben szedtem össze,hogy honnan nem tudni.Azonnal a fertőző osztályra dugtak elkülönítőbe.

Judit!
Férjed nem rémlik,de ez nem jelent semmit,pocsék a mindenféle memóriám.Kép
Vízforralóban mindig van friss forralt víz,így Patrik azt kap,na nem magában,azt én sem innám meg.Vagy teázik,vagy gyümilevet oldok fel Neki vízzel.De kapott már vizet kis szörppel.

Dia!
Olyan szita agyú vagyok,de ezt már megszokhattad tőlem.Szóval hány foga is van már Dominak?Patrik még csak 8-at növesztett nagy kínkeservvel.
Domi sem az alvás bajnoka.De hát annyi dolga van!Kép
Szerintem egyáltalán nem ciki,ha kap konyhát!!!Látnád fiaimat,hogy Anyuéknál hogy játszanak a régi"sírós"babámmal.Raul és az unokatesói(mind fiúk)még a haját is megmosták nyáron.Kép
Bölcsiért örök-irigy.Domi nagyon aranyos lehet,de jó helyet fedeztél fel Neki!Nem csodálom,hogy elaludt hazafelé!Kép

Ideje szunyálni.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Nos a javulas tovabb alakul, ma reggel vegre a boltban ravetette magat Zolcsi a kiflikre, es egynek az 1/3at meg is etteKép Ez olyan orom 3 nap nem-kajalas utan..KépKép Najo, tegnap este (vedonoi engedely utan) eleg jot nasizott a testvere altal felkinalt tejcsokibolKép A kakao ugyis hasfogoKép
Voltunk dokineninel, halistennek nem mandulagyulladasa van, csak a torka pirosabb, csak ez a virus mutat olyan tuneteket, mintha a mandula lenne gyulladt. Most Nurofent kell napi 2x szednie, mert fajhat neki, hallom is a hangjan neha, nameg turkal a szajaban. Ja, es a legjobb, mindezek kozben bujik a felso, jobb orlojeKép Felig mar kint van, a kulso szele latszik szepen. Dokineni mondta is neki, hogy nem aprozza el a dolgokat, mindent egyszerreKép
Holnap fodraszhoz vittem volna a legenyt, de inkabb lemondtam, ne kapja el szegeny csajszi is a virust, az apjanak mar sikerult...

Most gyors pussz, mert ceges telefon csorog..

Mica
mica

Sziasztok!

Gigi!
Születésnapod alkalmából sok-sok boldogságot kívánunk mindhárman!

Kép

Saxi!
Remélem megnyugtat a prof. az emilválasszal. Most így belegondolva, Marcival rémisztgetős dolog történt, csak éppen fiúmódjára, mivel Neki a golyócskája záródott ki Kép Ne halogassátok, 3-4 nap a kórházban, kis lábadozás és utána elfelejthetitek! Sok-sok erőt küldök Neked!
Bogikának jobbulást!

Mica!
Örülök, hogy már rácuppant a kiflire Zolika Kép Itt már tényleg nem lehet nagy baj! Kép

Dia!
Megnyugodtam, hogy nem ismertem fel Benedeket Kép Attól függetlenül, hogy nem topikos baba, nagyon édes Kép
Szerintem is nyugodtan vehetsz konyhát Dominak, nincs abban semmi. Olyan hülyeség, hogy egy kislánynak simán vehet az ember kocsit, bezzeg, egy kisfiúnak lányos dolgot, akkor már furcsákat gondol az ember... Jó kávéfőzést! Kép

Kata!
Jobbulást Raulnak! Ezt a skarlát dolgot tényleg nem ismertem, de nem is hiányzik!

Judit!
TEgnap elfelejtettem írni, hogy Marci kb. 2. hete simán vizet iszik, a Szentkirályit adom Neki. Előtte egy nagyon pici granulátumos teát raktam a vízbe, de kipróbáltam és simán megissza most már simán a vizet. Azért pár hete még nálunk sem csúszott az only víz, de aztán felnőtt a kisfiam ehhez is Kép

Tegnap volt a védőnéni Kép Hát ha a legelejétől egy ilyen tündéri csajszi segített volna, teljesen más lett volna a felfogásom a védőnői szolgálatról. Nagyon kedves volt, Marci is imádta Kép Viszont úgy elszomorodtam, mert szerinte sürgősen abba kéne hagyni a szopit, de én azért annyira még nem akartam sürgetni a dolgot. Persze tudom, hogy lassan itt a vége, hisz reggelente pótlok, de olyan jó így összebújni.

Zsófi!
Te hogy fejezted be a reggeli szopikat? Egyik nap még volt, aztán semmi cici?

Jelentem fogaink száma (pontosabban kibújt fogcsücsköké) 11 növekedett. Ma bemerészkedtem Marci szájába és kibújt a bal szemfoga is Kép El nem hiszitek, milyen cirkuszt levágott, amíg megnéztem a fogait. Két napja szerintem azért - szépen kifejezve - furcsa a fiacskám: mindig a lábam alatt van, nyüszizősebb, most is az ölemben ül, mert nem volt hajlandó félméternél messzebb menni tőlem.

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi
Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked és Viktornak!

Melinda!
Miért kéne abbahagyni a szopit? Kukacka miatt? rengeteg olyan kismamáról olvastam akik terhesen is szoptatták a nagyobbat, sQt amikor megszületett a pici még utánna is.

Mica!
Akkor már nem lehet nagy a baj ha megkívánta a kiflit. Azért még küldök gyógypuszit.

Kata!
A lányom már megint elkezdett köhögni és persze kb. 3 hét telt el. meg kell próbálnom beszerezni újra ami nekünk nagyon bevált és ez a MADAUS ECHINACIN szirup. Ez egy homeopátiás szer, de csak gyógyszertárakban lehet kapni, már ahol, mert itt Kispesten sem nagyon van. Tavaly ettQl nagyon jól álltunk télen.

Saxi!
Kijutott rendesen most neked a bajból. De remélem az év többi része már örömben és boldogságban telik.

Na megyek fQzni!
Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!

Gigi
Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked és Viktornak!

Melinda!
Miért kéne abbahagyni a szopit? Kukacka miatt? rengeteg olyan kismamáról olvastam akik terhesen is szoptatták a nagyobbat, sQt amikor megszületett a pici még utánna is.

Mica!
Akkor már nem lehet nagy a baj ha megkívánta a kiflit. Azért még küldök gyógypuszit.

Kata!
A lányom már megint elkezdett köhögni és persze kb. 3 hét telt el. meg kell próbálnom beszerezni újra ami nekünk nagyon bevált és ez a MADAUS ECHINACIN szirup. Ez egy homeopátiás szer, de csak gyógyszertárakban lehet kapni, már ahol, mert itt Kispesten sem nagyon van. Tavaly ettQl nagyon jól álltunk télen.

Saxi!
Kijutott rendesen most neked a bajból. De remélem az év többi része már örömben és boldogságban telik.

Na megyek fQzni!
Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat,aranyosak vagytok.
Eddig még nem kaptam választ,de amint tudok valamit jelentkezem.

Istivel nekifogtunk,és arhiváljuk a képeinket.
Ez azt jelenti,hogy megnézzük a összes eddigi képet és,kiválogatjuk őket.
Hát ráakadtam egy két csemegére,ha nem bánjátok felteszek egy párat.

Kép
Megszületett Boglárka!

Kép
Egy hónaposan ennyi volt a súlya.Kép

Kép
Ez egy igazi Bogis vigyor.

Kép
Anya szeme fénye.

Kép
Itt még csak gyakorolta,a vigyorgást.

Kép
Liliána első fotója.

Ennyi gondolom elég.
Olyan jó nézegetni a régi képeket,csak sajna nem mindíg van időm.

Puszi mindenkinek,Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Nagyon jók a képek Kép Bogi annyira hasonlít magára Kép Mennyivel született Bogika, hogy Kép fejecskét rajzoltál az 1 hós súlya mellé? Lili milyen mázas volt! Marcin semmmi se volt. Tényleg jó visszanézegetni a fotókat, én is havonta előkapom az albumot és ámulok-bámulok mennyit nőtt a Vakarcsom. Kép

Szilvi!
Igen, Kukacka Kép miatt kellene abbahagyni szerinte, mert a tapadásban nem segít. Én nem akartam elkezdeni vitatkozni, hogy szerintem Ketteske már igencsak megkapaszkodott...
Mindkét oldalt (szopi vagy nem szopi) végiggondoltam, mert én is olvastam, hogy valaki egész babavárás alatt szopiztat, sőt utána is (lsd Sofka), viszont az az én agyamban is elindított valamit, hogy a szopi méhösszehúzódást okoz. Egyszerűen nem tudom. Pont a méhösszehúzódások miatt a dokimnak direkt nem is mondtam, hogy még tart a szopi, mert szerintem ő tutira azt mondaná, hogy hagyjuk abba. A védőnőtől viszont nem erre számítottam. No mindegy, megy a dilemma, de most azért parázok is, mert görcsölget a hasam, most vettem be a második Mg+B6-omat.
Reninek jobbulást!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Remélem nem haragszol a Kukacka megszólítás miatt Ketteskének.
Hát ha görcsölget a hasad akkor lehet hogy tényleg abba kell hagyni a szopit. A védQnQk meg csak azt hajtogatják amit a könyvben tanultak. A mienk is rosszul lett amikor elkezdtük az egyéb kajcsik kostolgatását, hogy úristen, 6 hónapos koráig csak anyatejet kapjon.

Saxi!
Tündériek a csajok és hasonlítanak is egymásra rendesen.

Saxin felbuzdúlva én is teszek fel egy képet GergQrQl
Kép

Puszi
Szilvi
sys

Kata,Melinda!Kép
Lányok köszi,hogy válaszoltatok a konyhás dilemmámra.Kép
Kata!Kép
Domi 10 fogacskánál tart és úgy látom most jön a 11-es,12-es.Kép

Melinda!Kép
Látom átvettétek a vezetést fogügyileg,gratula.Kép
Piszpusz mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kata,Melinda!Kép
Lányok köszi,hogy válaszoltatok a konyhás dilemmámra.Kép
Kata!Kép
Domi 10 fogacskánál tart és úgy látom most jön a 11-es,12-es.Kép

Melinda!Kép
Látom átvettétek a vezetést fogügyileg,gratula.Kép
Piszpusz mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Köszönjük a jókívánságokat!Kép

Most tuti nem fogok mindenkinek külön írni mert már a felére nem emlékszem.

MelindaKép
Szoptatás téma. Ahány ember, annyi félét mondd. DE ha logikusan végig gondolod akkor tényleg jobb lenne ha lassan elválasztanád Marcit. Mert ezek a büdös kölkök kiszípolyozzák az összes vitamint és ásványi anyagokat belőled. A tejhez is kell sok na meg Kukackának is. Neked aztán meg nem marad. Marci nagyon édes a képeken!!! Kiváncsi vagyok, hogy ketteske mennyire fog rá hasonlítani.

DiaKép
Köszi a filmet, de egyik nap megnéztem a neten. Most ingyen meg lehetett nézni. És jövőhéten lesz a TV2-n. Szerintem sem gáz a konyha. Azt kell neki venni amivel játszik. Nem a Nórinál voltunk (Kolos jó fél fejjel kissebb Olikánál) hanem annál a lánynál akivel terhes tornára jártunk együtt.

SaxiKép
Rémtörténetek sajnos mindig vannak. Próbálj most nem ezekre gondolni. Persze tudom, hogy ez nagyon nehéz. Sajnos ha muszály a műtét akkor inkább esettek túl rajta. Talán könnyebb Lilinek feldolgozni amíg ilyen pici. SZorítok!!!

JuditKép
Olivér vízet iszik. Én anno végig néztem ahogy elrohadnak a keresztfiam fogai. Akkor megfogadtam, hogy csak víz lesz. Persze tudom, hogy nem csak a lötyiktől ment tönkre a foga, hanem rossz fogakat örökölt. Tegnap elött vettem gyümölcsprést és minden nap facsarok neki almát és narancsot. Na ezt issza még. (mivel nem eszi meg simán) ImádkozásKép Olyan érdekes, hogy van aki még imádkozik evés elött. SzépKép

Kaptam szülinapromra anyuéktól egy nagyon szuper biciklit. Már alig várom, hogy tavasz legyen és mehessünk bicajozni Olikámmal meg az apjával. Még ülést kell majd vennem a kismajomnak meg bukósisakot.Kép Addig meg fagyoskodunk még egy darabigKép

AKinek nem írtam annak külön puszi!!

Jó éjt

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda!

Bogi súlya 2kg65dkg volt születéskor.
Csak azért írtam a szomorú fejecskét mert más gyerek nagyobb súlyú születéskor,mint Boguskám egy hónaposan volt.
Minden ruha leesett róla,és mikor tanácsadásra vittem mindíg ő volt a legkissebb.
Aztán rendbejött,most már szép hosszú lábú kiscsaj.

Vigyázz magadra,remélem hamarosan abbamaradnak a görcsök.
A szopi ügy meg csak a te döntésed.
De szerintem Marcika már rég nem a táplálékot keresi benne.KépKép

Szilvi!

Nagyon édes Gergő,olyan jó nézni ezeket a képeket.
Köszi a dicséretet,szerintem is hasonlítanak,de sok mindenben mégis teljesen más a két cicus.

Dia!

Szerintem sem gond a konyha,Liliána is imád autókkal játszani és Bogi is sokszor kardozik.
Szerintem ha ennyire leköti,akkor nyugodtan beszerezhetsz neki egyet.
Még később jól jöhetnek a játékkonyhában tanult trükkök.KépKép
Sok nő szereti a házias pasikat.KépKép
Nincs Gáz???
Nekünk még mindíg 6 fogunk van,de mindent eszik amit ér.
Bogihoz képest zabagép.KépKép

A prof. még nem válaszolt.Kép

Puszilok mindenkit,Saxi
saxi

Dia!Kép

Az előbb lemaradt.
Köszönjük a meghívást,de hasonló okokból mi sem sokat utazgatunk mostanában.
Gyertek nyugogtam amikor szeretnétek,örülnék a látogatásnak.

Puszi,Saxi
saxi

Dia!Kép

Az előbb lemaradt.
Köszönjük a meghívást,de hasonló okokból mi sem sokat utazgatunk mostanában.
Gyertek nyugogtam amikor szeretnétek,örülnék a látogatásnak.

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Nagyon kiborító volt ma a fiam. Most végre elaludt.
Hú! Jó nagy volt a forgalom az elmúlt pár napban.
Most elvonulok visszaolvasni, s utána jövök. Már ha a Lackó hagy.Kép

Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok!

Először is ismét jól lemaradva...
BOLDOG SZÜLINAPOT GIGI ÉS VIKTOR!
Kép

Dia
Köszi a képeket. Kép Szerintem egyáltalán nem lenne béna, ha vennél Dominak játék konyhát. Azért ettől nem lesz még sexuális identitás zavara. Kép Kép Ha ez tetszik neki, akkor játszon főzőcskét. Kép

Kata
Szegény Raul. Kép Jobbulást neki.

Saxi, Szilvi
Nagyon aranyosak a képek, én még ezeket nem is láttam. Kép

Melinda
Pontosan így történt a szopi elhagyása. Istvánnak nem volt kedve egyik reggel lemenni a kutyákkal, mondtam, hogy én leviszem, de akkor adjon neki reggelit. És így is lett. Először a kakaó kellett neki és utána ette meg a szendvicsét.

Képzeljétek! Ma labdáztam a fiammal. Olyan aranyos volt. Õ állt az előszoba egyik végén, én a másikon és gurígattuk egymásnak a labdát. És vagy negyed órán keresztül. Olyan aranyos volt. Kép

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Újra a fedélzeten jelentkezek!!!!!!!KépKépKépKép

Most csak bejelentkezte, este majd jövök bővebben!
El sem hiszitek mennyire örülök, hogy újra itt lehetek!

MIndenkinek puszi!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Először is, KEDVES GIGI!
Én is nagyon boldog születésnapot kívánok neked és a párodnak is.
Kép

Zsófi!
A tejkérdéssel kapcsolatban még hadd kérdezzem meg, hogy higítani szoktad még a biotejet,vagy úgy ahogy van adod neki? Forralni kell-e?

Dia!
Vigasztalódj egy picit, az én fiam is hajnali baglyok népes táborába tartozik. Kép Este 1/2 8 körül már alszik, s reggel 6-kor már kukorékol. Na jó, azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy viszont 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát.
Szerintem is vehetsz Dominak játékkonyhát. Lakcó is előszeretettel szokott "főzőcskézőt" játszani, az otthoni edényekkel, poharakkal.

Saxi!
Professzor úr válaszolt már?
Bogi jobban van?
Nagyon édesek a lányok a képeken.Kép
Nekem nagy bánatom,hogy az uram a nagy izgalomban Lackó közvetlen születése után elfelejtett fotózni. Úgyhogy sajna "maszatos"képünk nincs.

Kata!
Raulnak sok gyógypuszit!

Melinda!
Szoptatás kérdésben nemnagyon tanácsot adni, de tény, hogy nekem is van olyan ismerősöm, aki végig szoptatott a második terhessége alatt, és után is. Hát igen, vannak érvek és ellenérvek is.

Mica!
Az tényleg jól jel, ha már 1/3 kifli lecsúszott. Remélem azóta még több lecsúszik. Azért küldök még gyógypuszit!Kép

Képzeljétek tegnap elmentem Lackót megméretni, 10,5 kg és 74 cm.
A régi védőnőnk elment szülni, és egy vén tyúk került a helyére. Hát egy biztos, sűrűn nem megyünk hozzá. Olyan unott, undok volt, bármit kérdeztem, szinte leszidott, hogy ezt és ezt miért nem tudom. Ha nincs ott az uram, tuti, hogy rádöntöm az asztalt. Na, most jól kidühöngtem magam.Kép

Györesz!
Bár még nem ismerjük egymást, de régebben aktív olvasótok voltam, így mindent tudok rólad. KépKép
A többiekkel együtt nagyon örülök, hogy újra itt vagy.Kép

Puszi mindenkinek, este még megpróbálok jönni!

Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

SziasztokKép

Most csak egy kedvenc kép, majd még jövök!
Kép

GyöreszKép Hurrá!!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Olyan jó volt most Titeket olvasni, mert Marcitól megőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőrülőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőők!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Tiszta hiszti, dilinyós egész nap: egyik pillanatban vigyorog, másikban vagdalja magát, harmadikban bambul nagy szemekkel. Ja és egész nap kiabál, sikít. Délután 3/4 órába telt az elaltatása és ezek után domborított egy 1,5 órás alvást, úgyhogy remélem hamar ágyba tudjuk dugni este.
Köszönöm a szopis tanácsokat, támogatásotokat. Mindenkinek van igaza, amit ír és tényleg nekem illetve nekünk kell éreznünk kisnagyságával, hogy mikor lesz vége.
Egyébként ma már nem görcsölt a pocak, de azért tegnap izgultam egy picit. Meg azt nem is meséltem, hogy az uh-kor a doki talált egy cisztát, ami valszeg peteérésből maradt, de megnyugtatott, hogy majd visszafejlődik. De a tegnap görcsölés alatt rinyáltam emiatt is.

Györesz!
De jó, hogy itt vagy!!!!!!! Kép Kép Kép A héten már többször eszemben voltál, hogy mikor jössz vajon vissza, már sms-t készültem írni, de megelőztél Kép Várunk este!

Gigi!
Hajrá bicalyozás! Kép Az a fránya tavasz is eljön majd hamar! Nekem is van egy bringám a garázsban, de Gáborral kb. 1-szer voltunk biciklizni. Sajna a szénanáthám miatt 2 méterenként meg kell/kéne állni orrot fújni és úgy nem túl élvezetes. Kép
Logikusan végiggondolva, tudom, hogy nem ártana abbahagyni a szopit, de aztán a logika helyére belép a szívem, amikor látom ezt a szaros kis örökmozgót, aki legalább 10 percre úgy hozzámbújik... Tudom, hogy nem szopizhat csak ezért még az iskolában is Kép, de még egy picit engedélyezek magunknak, ha nem érzek semmi jelzést Ketteskétől.
Remélem Ketteske is ilyen gyönyörű lesz, mint Marci Kép

Dia!
Hajrá fogacskák előre! Kép Bizony most mi vezetünk, úgyhogy gyertek utánunk Kép

Szilvi!
Dehogy haragszom a Kukacka miatt! Tetszett, meg mintha én kukacoztam volna le először leendő másodszülöttemet, vagy nem?! Kép Gergő nagyon édes, kis piroska a képen Kép Jót sivíthatott Kép Marcinak alig volt hangja, de ma aztán jól bepótolta Kép Kép

Judit!
Védőnőci Kép Én nem is értem, hogy hogyan lehet valaki ennyire ellenséges, ha épp gyerekekkel foglalkozik?! Nálunk épp a fordított helyzet van, mert a Marcis terhességem alatti vén banya (sajnos szebben nem tudom írni) nem sok vizet zavart, de Marci 3 hónapos korában kaptunk egy újat, akit viszont nem is láttam. A harmadik védőnőci nagyon aranyos Kép
Gratula Lackó súlyához! Te is jót súlyzózhatsz a Prücsökkel Kép
Bocsi, de megnyugtató, hogy Lackó is kiborító volt ma, akkor biztos a levegőben van valami Kép Együttérzek Veled!

Zsófi!
Köszi a szopis választ, akkor idővel nálunk is így lesz. Csak rá kell majd találnunk az ideális tápira/babatejre, amit minden zokszó nélkül elfogad helyettem.
Labdázás Kép Marcival is szoktunk néha, ha nem is ilyen sokáig: Õ unja meg, nem én Kép

Saxi!
Nem is kell a Kép fejecske, hisz annyira édes, egészséges Bogi Kép Nem születhet minden baba 4 kilóval, mint az én kis bálnám. Legalább nem terhelted magad, bár sajna nem is lehetett...
Remélem a prof hamarosan válaszol és megnyugszol teljesen.

Még az jutott eszembe, hogy a védőnőci, amikor itt volt, kérdezte, hogy mond-e már valamit Marci. Erre én: APA és halandzsa ezerrel. Erre ő: sokat kell ismételni Neki dolgokat, amikor csinálunk valamit stb. Mondtam, hogy persze, hogy beszélek hozzá (egyébként begolyóznék...), mutogatunk Neki mindent, de ha Õ nem akar beszélni, hát nem akar. Nem értem, mit kell ezen ennyit parázni, hogy még nem beszél, hisz még csak 13 hónapos múlt. Megérti a dolgokat, amit mondunk Neki, úgyhogy engem nem izgat. A lényeg, hogy mást is abalygatnak ilyen kérdésekkel a védő/dokinéni, ahol nem beszél még "folyékonyan" a gyerkőc?

No megyek!

KépKép

KépKép
bujka

Gigi!

Most láttam a képet! Nagyon édes és nem csodálom, hogy a kedvenced! Kép
A háttérben levő finomságokat tízóraiztunk ma Kép

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!
Most csak gyorsan. A "beszéd" volt az egyik dolog, amivel kiborított a védőnő. Lackó is csak az any-t(anya) meg jee (gyere) mondogatja, no meg a halandzsa. Erre ez a banya tette a megjegyzését, hogy biztos keveset foglalkozunk a gyerekkel, meghogy egy 1 évesnek már több mindent kellene mondania. Kép Úgy látszik ez valami védőnő-betegség. Kép

Gigi!
Oli tüneményes Kép

pussz

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a konyhás megnyugtatást,ma vettem is egyet Dominak!KépEgész délután sütött-főzött.Kép

Sys!Kép
Amikor integettem,azt hittem játszózni jöttök.KépJövőhéten remélem már talizunk.KépBár,ha nagyon minusz lesz akkor nem megyünk.Figyu!A piaccal szenben az Üllőin a plusz melletti gyógyszertárban vannak homeós dolgok.Esetleg megnézheted ott is Reninek a gyógyszert.Én is ott vettem anno a szüléshez bogyókat.Kép

Judit!Kép
Védőnő.KépGratula Lackó méreteihez.KépKöszi a vigaszt.KépBár ma Domi fél 8-ig aludt és napközben is 2 órát lehúzott.De reggel tuti,hogy 6-kor kel,mert hát ugye szombat lesz.KépKép

Margit!Kép
Holnapra boldog névnapot!Kép
Kép
Tetszett a film?Én ma nézem a második részét.Kép
Tényleg Kolos inkább Domi súlycsoportja.Kép

Györesz!Kép
Hurrá!Üdv újra közöttünk!Meséj mizus veletek!!

Zsófi!Kép
Várunk kedden benneteket!KépMajd főznek a fiúk valami fincsit nekünk.KépVan grill csirke is a sütőben.Kép

Saxi!Kép
Ok akkor talizunk tavasszal.KépNincs gáz!KépKöszi,hogy megkérdezted.Kép

Mindenkinek puszi!Akinek nem írtam külön annak dupla adag:KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok lányok!

Éppen csak beugrottam (olvasgatlak ám néha benneteket, de egyszerűen nincs időm írogatni, persze azért sokat gondolok rátok!KépKép)

Saxi! Remélem, hogy minden rendben lesz és szívből drukkolok nektek! Gyönyörűek a lánykáid, és nagyon szép mini-manók voltak KépKép.

Gigi!
Oli tüneményes D.J.! egyszerűen szívdöglesztő a kiskrapekod! KépKép Ugye jól vagytok?

Melinda!
Napok óta próbálok írni neked, remélem most már össze is jön! Naponta többször eszembe jutsz ám! Esetleg egyszerűbb lenne telefonon beszélnünk? Picuri manód jól viselkedik, nincs már hányingered? Millió puszi nektek! KépKép

Dia! Mi újság Domival? Még mindig élvezi a csavargást? Nem csodálom, hogy téged kicseréltek, néha már én is bekatanok a négy val között!Kép

Kata! Kép Raulnak sok gyógypuszit küldök! Kép Hogy megy az altatás? MI újság a fiúkkal, te jól vagy?

Györesz! Kép HUrrrá, újra itt? Norbika micsoda nagy fiú! Hogy bírsz vele? Apával minden rendben?

Judit! Szia, mi még "nem ismerjük egymást", pedig szomszédok vagyunk, ugyanis mi Imrén lakunk!Kép

Zsófi! Ti hogy vagytok? Bence miket mond már, az én fiacskám gyakorlatilag semmit (ez neked is szól Melinda). Max. a vau-vau, brumm-brumm megy, pedig itt aztán folyton beszél valaki, mitöbb ismételgetünk is Kép! Bence nem akaratos nagyon?

MicaKép Remélem már jól vagytok, meggyógyult a nagyfiad! Még mindig folyton mozgásban vagy?Kép

Mi jól vagyunk, Rolcsi továbbra is anyamániás, rövid pórázon tart, semmit nem tudok mellette csinálni. Éjszaka is sokszor kel még, mi most azt találtuk ki, hogy a kiságyát odaraktuk a mi ágyunk mellé, de az a baj, hogy a rácsokat nem lehet csak úgy kivenni, így meg nehézkesátemelni! Én meg kivagyok attól, hogy több, mint egy éve nem aludtam végig egy éjszakát sem. Egyébként továbbra is mosolygós, kedves manó, csak ne lógna mindig rajtam Kép.

Na mára ennyi, remélem senkit nem hagytam ki!

Mindenkinek sok puszi:

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

SziasztokKép

ÉviKép
Örülök, hogy írtál egy picit nekünkKép

MelindaKép
VédőnőKép Írtam múltkor, hogy itt volt nálunk az új védőnéni. Olikám elkezdett dumálni (apa, gyertya stb...) És Õ meg volt lepődve, hogy már ennyit beszél. Állítólag a fiúk később kezdik a dumát!!! Szóval baromság, hogy sokat kéne beszélniük. Én is egész nap nyomom neki a sódert, mert hát amúgy kihez szólnék???? Úgyhogy senki ne parázzon ezen, hogy mennyit beszél a gyerek. Annyit amennyi jólesik neki!!!

DiaKép
Jókat röhögtem a filmen! Kalózipart nem támogatjuk, úgyhogy majd inkább moziba megyek (vagy nem, mert sehová nem jutok el). Köszi a virágcsokrot!Kép

Teszek fel még egy két képet! Voltunk ma sétálni. Nagy merészen elvittem a motorját. Tetszett is neki, de amikor két métert tíz perc alatt tettünk meg, akkor rákötöttem a motorra a kutya pórázát és azon húztamKép Így a negyed órás utat legalább sikerült egy óra alatt megtennünkKép
Kép
Kép
Kép

Ja képzeljétek, hogy Olivér ma este bejelentette, hogy kaka és tényleg kakilt egyet!!!! Lassan elmegyek aztán veszek egy wc szűkítőt ha ilyen okos kisfiú lesz!!! Igaz múltkor a pukkancsra mondta azt, hogy kakaKép
Hihetetlen, hogy az embernek milyen dolgok okoznak örömötKép

Jó éjt

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Hát nem ilyenkorra terveztem az írást, de mintha az én drága kicsi fiam megérezte volna, hogy mit akarok az istenért sem akart elaludni! Úgyhogy ha nem haragszotok most nem írok mindenkinek név szerint, mert ahhoz visszakéne olvasnom! Bár azért nagyjából képben vagyok, mert anyu ha tudta kinyomtatta nekem a terméseket, úgyhogy azért mégiscsak megpróbálkozom!

Gigi!
Tündéri fiúcskává cseperedett Olika! (A többiektől előre is bocsi, mert még nem tudtam viszanézni az idáig feltett képeket!) Neked és a férjuradnak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!

Saxi!
Borzasztóan sajnálom, hogy Lilivel is újra át kell élned azt amit Bogival a sérv miatt! Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!

Dia!
A bölcsiről irigykedve olvastam, nagyon jó lehet Nektek! A főzőcske cucc szerintem sem gáz, ha veszel, Én a kis söprűn, kis lapáton gondolkodtam, mert Norbi egy kis takarítómániás!

Judit!
Utólag is boldog szülinapot Lackónak! Örülök, hogy újra csatlakoztál hozzánk!!!!!

Kata!
Remélem Raul már jobban van és nem fertőzte meg Patrikot! Puszi!!!!!

Évi!
Ne aggódj, nálunk sincs átalvós éjszaka, jobb esetben kétszer-háromszor kelünk, rossz esetben inkább nem mondom, úgyhogy többnyire Norbi is mellettem köt ki reggelre! Igaz voltak jobb éjszakáink is, de mostmár két hónapja így megy! Ja és még mindig kézben, cicin elalvós a lelkem!!!!!!
Apával nagyon jól megvagyunk, csak hát várunk a csodára!Kép

Melinda!
Bár Én is szopi párti vagyok, hisz Norbi is még szopizik, de ha egy újabb babó fejlődne bennem, akkor azt hiszem nem lenne merszem tovább szoptatni! De tégy belátásod szerint! Remélem mostanság jobban vagy!!!!

Szilvi!
Gergőnek utólag is boldog szülinapot és gratulálok a menéshez!!!!!

Zsófi!
Hűűű Neked nem is tudom mit írjak! A Bio tej engem is érdekelne! Norbi is imád labdázni, Õ mostanába focizik!Kép

Azt hiszem ezt most elküldöm, aztán ha tudok jövök még!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Mica!
Bocsi Te lemaradtál!
Olvastam, hogy Zolika milyen ramatyul volt! Remélem mostanra kigyógyult a betegségből és már nem csak kiflit meg csokit eszik!Kép

Lányok, ha kihagytam valakit akkor ezer bocsi!

Mártival tartom a kapcsolatot és azért nem ír Nektek, mert szegény rengeteget dolgozik, folyton határidőkkel versenyez és hát nem lehet egyszerű egyedül! Szerencsére egyre többen tudja akár éjszakára (hétvégé) anyukájára bízni a Gigit és így tud egy kicsit haladni a melóval! Amúgy jól vannak, Gigi átalussza az éjszakákat és nagyon ügyes kiscsaj!

Minden anyukának üzenem, hogy Norbinak semmi baja nem lett a 15 hós oltástól!!!Kép

Velünk minden rendben, csak mint írtam Évinek az éjszakáink elég ramatyok, de már egész megszoktam!
Norbi továbbra is egy igazi kis rosszcsont, szinte egész nap azt hajtogatom, hogy "nem szabad", sokszor úgy érzem, hogy már nincs erőm mégegyszer kimondani!
Előkerült a bili, mert Norbi egyre jobban érdeklődik iránta és sokszor rá is akar ülni, persze még nem sikerült semmit belecsinálnia, de legalább ismerkedik vele!
Nem is tudom mi mindent írjak még! Na majd valamelyik nap visszaolvasok és akkor lesz mit írjak!

Addig is mindenkinek sok-sok puszit küldök!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Annyira jó olvasni Téged és tudni, hogy jösz majd folyamatosan ezután Kép
Norbika nem semmi, hogy bilizik már lassan. Én nyárra tervezem ezt az akciót, amikor alig van rajta ruha. A "nem szabad" ismerős, lehet hogy veszek egy papagájt és megtanítom rá, így ő hajtogatja a rosszcsontomnak Kép
Sajnálom, hogy éjszaka ennyi kelésetek van még Kép Ilyenkor hátsimivel visszaalszik, vagy rosszat álmodik és ringatás is kell? Szerencsére nálunk tényleg egy jó ideje nyugi van éjszaka, azért néha hallom, hogy félálomban nyikkant egyet-kettőt, forgolódik, de utána (hála az égnek) visszaalszik magától. Kívánom, hogy minél hamarabb nálatok is ilyen eszményiek legyenek az éjszakák!
Klassz, hogy semmi baja nem lett az oltástól! Én annyira örültem, hogy a védőnőci minket is megnyugtatott, hogy Marci is már az új rendszer szerint kapja az oltást Kép Remélem mi is ilyen jól vészeljük majd át.
Szopiügyben köszi a tanácsot. Lassan követem is Kép
Mártit nagyon sajnálom, hogy ennyi munkája van, de ha muszáj, akkor sajna muszáj. Jó, ha van segítsége, de gondolom, hogy milyen fárasztó lehet Neki. Üzenem innen is, hogy sok puszi Nekik Kép

Gigi!
Meg kell zabálni a szelíd motorosodat Kép Az a cumi biztos belefagyott a szájába Kép Kevin nagyon szép, olyan okos feje van.
A nem beszéden abszolúte nem aggasztom magam, csak annyira idegesítő, hogy a védőnő baszogat ezzel és még magyarázkodjak, hogy nem hülye a gyerekem, csak nem beszél! De látom nem csak nálunk ez a helyzet, hanem Juditék is így jártak.

Ha nem is most tartod, de akkor is! Isten éltessen Névnapod alkalmából! Sok puszi!

Kép

Dia!
Tudod, mit össze agyaltam ki az a Margit? Kép Aztán végiggondoltam, hogy kinek lehet most névnapja és persze hogy a Giginek Kép Te annyira lökött tudsz lenni Kép De így a jó!
Kérnék képet Domi szakácsról! Kép

Judit!
Elhiszem, hogy felhúzott a védőnőcit, ha ilyen bunkóságokat tudott mondani. Egyébként is milyen jogon jelent ki ilyet, hogy nem foglalkozik valaki a gyerekével, ha most találkozott Veletek először. Szomorú Kép Te se foglalkozz vele, nem ér annyit. A Srácaink olyanokat fognak dumálni pár hónap múlva, hogy ketté áll a védőnőcik füle Kép Kép Kép

Évi!
De jó, újra itt látni Téged Kép
A család legkisebbje most már nem nehezíti meg annyira a napjaimat, nem érzem magam annyira fáradtnak sem, de azért túl fittnek sem. A hányinger is visszahúzódóban, de azért néha még rámtör. Érezhető, hogy lecsengőben van a nehéz időszakom. Aztán majd jön a következő Kép
Persze, hogy beszélhetünk telefonon. Kép Nekem napközben 1-4 között az ideális általában, amikor alszik Marci, mert egyébként szétszedné a házat, ha látja, hogy nem tudok utánafutni Kép
Rolcsi igazi főnöktípus, jól megaszongya Neked, hogy mit is csinálj Kép Kép Puszi Nektek!

Azt hiszem ennyi. Még délelőtt elindulunk apósékhoz Kép, hát nincs hozzá sok kedvem. Meg röhej, hogy amikor le akarunk menni hozzájuk, mindig esik a hó.

Tényleg, olvastátok az őszieknél, hogy Csirkesznek megszületett a kislánya? Nem semmi súllyal, több mint 3,5 kiló és 57 cm! Csirkesz pedig az egész terhesség alatt hízott max. 6 kilót! Jó lenne utána csinálni (álmodik a nyomor Kép)!

KépKép

KépKép
bujka

Újra én!

Most néztem, hogy 50 gramm híján 4 kiló lett a kiscsajszi Csirkeszéknél Kép

Na most már tényleg dugulok Kép

pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Hát ez annyira hihetetlen, mintha mostanába olvastam volna az őszieknél, hogy Csirkesz újra terhes és már el is repült kilenc hónap! Mikor az embernek gyereke van hihetetlen, hogy mennyire gyorsan szalad az idő, úgyhogy Melinda Te is mindjárt szülni fogsz!Kép Amúgy biztos, hogy sokkal hamarabb el fog telni ez a terhességed, mint amikor Marcit vártátok!Kép
A bilizést még mi sem akartuk elkezdeni, Én is nyárra programoztam, de egyszer anyu hazaállított egy bilivel, hogy nem árt ha van, mert hát nem lehet tudni, hogy mikor jön rá Norbira, hogy nem akar pelust és mióta meglátta a bilit, azóta rákattant! Amúgy előtte már sokat meséltem neki róla, meg mutogattam babás újságokba, stb., persze azért még írtó messze vagyunk a rendes bilizéstől!

Norbi már elég korán lent volt szánkózni! Reggelizett és anyu gyorsan levitte míg el nem olvad a hó, úgyhogy jól kifáradt, most alszik mint a bunda! Én meg nemsokára megyek tornázni! Ja amúgy multkor nagyon jól estek a dicséretek, amiket kaptam Tőletek, de nem azért fogytam ám le mert annyira kitartó voltam, sőt... már november óta nem jártam tornázni (most kezdtem újra) és ettem is rendesen, mégis azt vettem észre hogy szép lassan mennek le a kilók, úgylátszik nálam tényleg el kellett telnie több mint egy évnek mire újraformálódtam.

Annyi mindent írnék, de nem is tudom, hogy mi az ami érdekel Titeket! Írok hát ami eszembe jut Norbiról, ha nem baj!
Na szóval, Norbi mostanába imád takarítani, leginkább a konyharuhával szokta felsuvickolni az egész lakást, de ezt most szó szerint értsétek! Aztán imád autózni, ami van dögivel, szeret nagyon gyurmázni meg rajzolni! A zsírkrétát úgy fogja mint egy felnőtt, az elején mindig úgy adtam a kezébe, mint ahogy azt a gyerekek szokták fogni, de Õ mindig megigazította magának! Még nem tudom eldönteni melyik kezes lesz, mert mindkettővel rajzol, sőt van, hogy egyszerre!
Mostanába kapott rá a motorozássra, és bár még le nem vittem vele, de otthon körbemotorozza a lakást! Egyre több mindent mond, persze vannak szavak, amit csak mi értünk. A legújabb a bigam-bigam, ez a csiga-biga és még mindig sok szónak csak a végét mondja, pl. a lámpa az pa, meg hasonlók! Ja és én maradtam nyanya, pedig szépen ki tudja mondani az anyát, néha mondja is, főleg ha valamit nagyon akar és nem vagyok a közelbe, de a nyanya mégiscsak jobban tetszik Neki! Napközben iszonyú anyás, mindig a seggemben van, ha megyek wc-re akkor jön utánnam, beül a wc sarkába és onnan mutogat, hogy mit csinálja, pl. hogy tépjek papírt és töröljekKép. Hát úgy hirtelen ennyi, nem akarlak untatni Titeket nagyon!
Azért este még biztos benézek!

Mindenkinek szép hétvégét!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!Kép
Melinda!Kép
Igen,én is olvastam Csirkeszt és úgy örülök Csengének mintha ismerném őket.Kép
Ok,este teszek fel képet a kis szakácsomról.Kép

Évi!Kép
Örülök,hogy jelentkeztél!KépÍrtam Neked anno pár levelet,de nem reagáltál rá.Hát gondoltam akkor nem zavarok.Köszi,Domi jól van.Már megy két lábon néha elég sebesen és persze rosszcsont mint mindig.KépTi,hogy vagytok?Rolcsi miket csinál újabban?

Györesz!Kép
Én is naponta kb:500x mondom el,hogy nem szabad.KépErre rámnéz Domi és rázza a fejét,hogy NEM,de már csinálja is megint.KépHajrá bili!KépHány fogacskátok van?Sajnálom az éjszakát.KépMártit puszilom és üzenem azért néha nézzen be ő is mert hiányzik.Kép

Gigi!Kép
Tündéri Oli.KépAmikor húztad a motorral,akkor felemelte a lábát????KépHolnap találkozunk......Kép

Beszéd:Én gyártottam Dominak egy csomó figurát üvegfestékkel a konyhába.Pl:A csempére,tigris,micimackó,hófehérke,malacka,holdacska,napocska,autó stb...A mikróra,banán,narancs,pari,padlizsán,ananász,cseri,gdinnye stb...Nos,amikor kajálunk mindig mondom neki mi micsoda amire rámutat.Szerintem így is tanulja a szavakat,beszédet.Nem akartam okoskodni csak egy tipp volt!KépPuszi mindenkinek!Jó szombat délutánt.KépÉn megyek vasalniKépa fiúk pedig szunyálnak.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!Kép
Most láttam,hogy írtál előttem,így visszaugrottam.KépKépzeld!Domi is pár napja takarít ugyan úgy mint Norbika.KépCsak ő nem konyharuhával,hanem,terítővel,takaróval,zsepivel stb...KépOlyan édes.Én még nem merek zsírkrétát vagy hasonlót adni neki.Tegnap a játszóban a gyurmából is befalatozott.KépKépÉn is szoktam nyanya lenni.KépMinden érdekel ami veletek történik,szóval írj sokat,sokat!!KépTényleg szuperül nézel ki!Én csak álmodhatok ilyen alakról.KépNa de most ismét belevágok a fogyiba én is.KépApával mizus?Tesódék jelentkeztek?Puszi.D

Kép
Kép
lldicsi

Melinda!Kép
Itt vannak a képek a kis séfemről.KépAz utolsón hozza nekem a kávét.KépAmi a bölcsiben van konyha sokkal jobb/a derekamig ér/de az biztos nagyon drága.De biztos csak 1-2 hónapig játszik vele aztán már nem kell/vagy addig se/.KépAkkor majd eladom a neten.KépPuszi

KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

GyöreszKép
Nagyon jó, hogy most már rendszeresen leszel. Csatlakozom Diához, írjál minderől ami eszedbe jut! Mártit puszilom, légyszíves mondd meg neki.
Mostanság én is fogytam, igaz fogyókúrázom is. Szerintem ne csodálkozz, hogy mennek le a kilók. Gondolom Te is egész nap a törpe után futsz mint énKép Én bilit nem veszek mert nincs nagy kedvem mindenféle állagú kakát takarítani belőleKép Marad a szűkítő. Nyáron meg lógatjuk majd a tiki-takit.

MelindaKép
A téli sétákon a cumi, mint hőszigetelő funkcionálKép A dokinéni mondta, hogy ha elfogadja a cucut akkor nyomjam a szájába mert így az orrán vesz levegőt és nem fázik meg a tüdeje. Szóval tudományos cumihasználók vagyunkKép Csenge babáról én is olvastam. Nem semmi súlya vanKép

DiaKép
Jópofa a konyha. Szerintem nem kell ennél nagyobb. Az a lényeg, hogy játszik vele a nagyfiú. Én tegnap vasaltam egy órát.Kép

Most megyek, legyetek jók!
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Dia!
Hát tündéri Domi ahogy látszik mennyire élvezi a főzőcskét! Képzeld ma mi is vettünk seprűt meg lapátot Norbinak és totál odáig volt az örömtől, mondanom sem kell, hogy ragyog a lakás!Kép
Norbinak kilenc foga van, nyolc elől és egy felső rágó, de nagyon duzzadt az inye a rágóknál, úgyhogy folyamatban vannak nagyon, azt hiszem ez az oka annak, hogy ilyen szörnyűek az éjszakáink!
Norbi is sokszor meg akarja enni a gyurmát, de azért hagyom gyurmázni, de csak úgy, hogy mindig ott vagyok vele. Erről jut eszembe, biztos emlékeztek, hogy annak idején mennyire örültem, hogy Norbi szinte semmit nem vesz a szájába, hát most kamatostúl bepótolja! Szóval szerintem nyugodtan kipróbálhatod a rajzolást, gyurmázást.
Apával megvagyunk, csak hát nincs lehetőségünk az együtt élésre, mert anyagilag nem állunk úgy, hogy egy kölcsönt vagy egy albérletet be merjünk vállalni, szülőkkel meg mégegyszer nem akarok együtt élni, az kegyetlen volt!
Tesómékkal szinte minden héten beszélünk, jól vannak, sokszor irigykedem is nagyon rájuk és már többször megfordult a fejünkben az apjával, hogy nekünk is ki kéne menni gyerekkel és kint is maradni! Idén beadjuk a vízumkérelmet, aztán ha megkapjuk akkor kimegyünk egy hónapra, aztán majd meglátjuk!

Lányok!
Ki hogy áll bölcsikérdéssel? Én úgy döntöttem, hogy Norbi két évesen megy bölcsibe, mert elég eleven gyerek és biztos élvezni, meg nekem sem ártana egy kis munka, de az tuti, hogy ha nagyon beteges lesz akkor visszacsinálom az egészet! Viszont egyre közelebbinek érzem a dolgot és néha úgy izgulok miatta! Ki viszi még szintén bölcsibe a lurkóját két évesen??????

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Én is úgy gondolom, hogy Ketteskével gyorsabban eltelnek majd a hetek-hónapok, mert nem lesz annyi időm magammal foglalkozni, Marci totál le fog kötni. De néha emiatt már most lelkiismeretfurdalásom van, mert Marcival napközben is beszélgettem a pocakban, este meg totálra. Most viszont változatlanul Marcival tartom a kapcsolatot ("nem szabad", "ne dobd el" stb.), míg Ketteske a háttérbe szorul. Este meg szabályszerűen bedőlök az ágyba és már alszok is, annyira fáradt vagyok.
Rajzoláson már én is gondolkodtam, jelenleg még "csak" mágneses táblán rajzolgat Marci, de az is 2 perc, mert rohan tovább Kép Komolyan mondom ha 5 percet a sejhaján tud ülni, akkor sokat mondok. Lehet, ha színesen rajzolgat, akkor majd elfeledkezik a rohangálásról Kép
Bölcsikérdés nálunk nem merült fel, mert ugye Ketteskével úgy is itthon leszek és sajna ha szeretnénk sem valószínű, hogy felvennék, mert ovihely mellett bölcsihely még kevesebb van és biztos nem olyan gyerkőcöt fognak felvenni, akinek otthon van az anyukája a kisebbik tesóval Kép
Nyanya Kép Nálunk is formálódik valami anya féle, de amikor visszakérdezek, hogy 'anya?', akkor hallgat ezerrel és jön az 'apa' Kép
Örülök, hogy Norbika apukájával jól megvagytok Kép, csak ez a francos lakáskérdés nagyon nehéz Kép.

Gigi!
Tetszik ez a tudományos cumihasználat Kép
Viszont jól ráébresztettél erre a biliből kakikiszedés problémakörre. Erre eddig nem is gondoltam, hogy milyen klassz lesz kakit vadászni a biliből Kép De szép is ez az anyaság Kép Kép Kép

Dia!
Tökéletes a konyha és Domi pedig a tökéletes szakács Kép Ahogy viszi Neked a kávét, olyan boldogság ül a szemében Kép
Én is hasonlóan mutogatom az üvegfestéseimet (ha nincs is ilyen tömérdek, mint Nektek Kép), meg az újságban nézegetjük a babákat, néniket, bácsikat stb. Meg egész nap tépem a számat Kép De majd, ha egyszer kinyitja a száját...

Biztos akartam még valamit, de én ma megint olyan koki vagyok. Napközbeni alvásom ugrott, mivel apósoztunk, így nem csoda, hogy a fáradtabbnál is fáradtabb vagyok.

Puszi Mindenkinek: Melidna

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?