sziasztok mamik
már régen jártam erre, de ahogy átfutottam sokan írják ezt.
múlt héten voltak 4 hónaposak és 7 kilósak.
fog nincs nyál annál több.
reggel 7-ig (7,30-ig) alszanak
minden rendben van náluk.
habár Natika sokszor még mindig ökölbe szorítja a kezét. (az orvosok azt mondták utólag h bizti minden másodpercben kapott oxigén-ő volt a császáros-remélem ez így is volt.)ha nem voáltozik a helyzet a körzeti dokinéni elküldené ideggyógyászvizsgálatra, amire jobb félni mint megijedni alapon majd elmegyünk.
az ökelbe szorítás nálatok meddig volt? volt vki hasonló helyzetben?
a "nagy" szereti őket, oda van értük de elkezdte a minden napi többszöri hisztikéjét a féltékenység miatt.
mi a teendő a szép szó, finom elmagyarázás nem segít. a kiabálás sem. addig maradsz a szobádban amíg abba nem hagyod a sírást sem.
elkezd nyüszizni legyen az bármi és nem hagyja abba.
most így marha nehéz mert ő leszívja így az energiám. nem bírom ezt az állandó nyüszit és tudom h nem tehet róla..
segítsetek!!!!!!
amúgy szerencsére minden o.k.
Heszter
bizti annyira fáradt vagy h már nem tudsz aludni.
ez nagyon rossz lehet. nem tud leállni a tested és az agyad mert annyira fel vagy pörögve.
ilyet én is érzek csak sokkal enyhébb mint a tiéd. du ha alszanak aludhatnék én is de nem tudok. ha meg mégis lefekszem és 1 óra múlva a másik kettő sír h éhes nagyon nehezen kelek fel. egyszerűen nem akarok felkelni.
szerintem még a mozgás lehet jó h az embert kikapcsolja. otthon egy kis torna vag y ha van rá lehetőséged és vigyáznak a kicsikre a legközelebbi torna-kondi terem. tudom senkinek sincs ideje, ereje erre de én úgy érzem ha mozgok egy kicsit sokkal több energiám lesz és jobbban fogom bírni ezt a mókuskereket.
Dina
üdv neked és minden újnak!!!
akkor a gyerekeink között 3 nap van. a mieink 5-én születtek
milyen sok "reklám"baba van itt gartula a mamiknak.
Gyöngyi
köszi jól vagyunk csak a gyerekek és a költözés lefoglalnak.
a karácsonyi üdvölőlapok is nagyon szupik
puszi mindenkinek: Vikta