Új privát üzeneted érkezett!

Ildimama, Tibicsoki

köszönömKép

üdv: Györgyi
eper8

Sziasztok!

Ildimama és Eper8! Nagyon szépek a lányok.

Kép
Kép
sidney

Tibicsoki, Sidney, köszönöm!

Ildimama

Kép
ildimama

SZiasztok,
Nagyon örülök, hogy jókat írtok a Kórházról. Mi nemrég költöztünk Erzsébetre, így én is itt szeretnék szülni. Lenne pár kérdésem :
Olvastam, hogy 1 db 1ágyas szoba van. A többi milyen?
Igaz, hogy napközeben végig ott lehet a pici mellettem és valóban nem jöhetnek be a látogatók? Ha ez igaz, szuper, mert annál idegesítőbb nincs, ha egy kórházi terem átjáróház.
Meg egy nagyon buta kérdésem lenne még: Hol szoktak vajúdni a kismamák? Gondolom nem ott, ahol szülnek, Vamn külön vajúdó szoba? És ha többen szülnek , akkor többen vannak itt?
A babának mit kell bevinni? (pelenka, ruhácska stb. ilyenekre gondolok)
Még van pár hónapom, de azért már egyre jobban szülésen jár a gondolatom.

Köszi előre is
betti2

Betti!

Egyágyasból 3 vagy 4 van és van még kétágyas is.
A többi 4 ágyas.
Látogatók tuti nem jöhetnek be, én egyágyasban voltam és még oda sem jöhetett be a férjem sem.

Vajúdni nem tudom hol szoktak, Ha már a finishben vagy a kkor egy szülőágyra kerülsz de ez nem azt jelenti, hogy 15 perc és megvan a gyerek én 11-kor mentem be a lila szobába és 13:45-kor bújt ki a lányom. Igaz én már 3 ujjnyira nyitva voltam.

Gyereknek csak pelus kell, meg popsitörlő.

Mikor jön a pici? Van választott dokid?

Üdv :Dóri
Vendég

Betti!
Én nagyon sokat vajúdtam és mindez a szülőszobán történt. Függönnyel vannak elválasztva a helyiségek és amikor közeleg a nagy pillanat, akkor átfektetnek egy másik ágyra, ahol lehet szülni.
Én 4 ágyas szobában voltam és ha nem kerülsz össze idióta anyukákkal, akkor jó. Lett 3 barátnőm is, de sajnos volt egy olyan, aki nem akarta a gyereket és földhöz akarta vágni meg ilyenek...(és ez nem vicc!!!)
Iszonyatosan utáltam szegényt!!!!!

Üdv:
Liliviki
liliviki

Sziasztok,
Dóri, Liliviki köszi a választ. Májusra várom a picit, és Tolnay dokinál fogok szülni. Szerencsére eddig még csak jót olvastam róla.
Ú, remélem nem kerülök össze fura anyukákkal a szobábam, mint Te, Liliviki.
Még van egy elég kényes kérdésem. A szülőszoba mellett van WC? Csak azért mert mikor nagyon erős menstruációs görcseim voltak, mindig ment a hasam. Bár gondolom, nem én vagyok az egyedüli ilyen.
Meg most az is eszembe jutott, hogy a férjem nem jön be velem, kint lesz a folyósón, mint a régi filmeken. (én sem szeretném, ha bejönne, meg Õ sem szeretne bejönni) Szerintetek ilyenkor feltétlen kell dúlát fogadni? Mert ugye mostmár szinte mindenkinél bent van valaki.( a császáron kívül)
Na, össze-vissza írok butaságokat.
A Ti babáitok mekkorák?
betti
betti2

Betti!

A szülőszobán 5 vajúdó helység van, melyek fallal vannak egymással elválasztva, az elején pedig függönnyel lehet bezárni a területet, hogy ha nem akarod, akkor senki se lásson téged, ha esetleg több kismama is szül. Egy olyan wc van ott, amit a kismamák használhatnak, ez is a szülőszobán belül. Mellette van a zuhanyzó. Azt hiszem amiatt nem kell aggódnod, hogy hasmenésed lesz szülés közben, hisz ilyen esetben mindenféleképpen kapsz beöntést, míg más esetben kérheted azt, hogy mellőzzék ezt a folyamatot. Megjegyzem nem olyan kínos, mint ahogy hangzik a beöntés, és persze mindenkire nézve sokkal higiénikusabb kitolás közbeni "baleset" elkerülése végett.
Nem muszály hogy kisérőd legyen, elég ha együtt tudsz "dolgozni" a szülésznővel, aki mindent meg fog tenni a te érdekedben, pláne ha egyedül vajúdsz.
Ha tusz, menj el szülésfelkészítőre, ott minden lényeges dolgot elmondanak, és meg is mutatják a szülőszobát.

Zsuzsa

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Betti!

A szülőszobán 5 vajúdó helység van, melyek fallal vannak egymással elválasztva, az elején pedig függönnyel lehet bezárni a területet, hogy ha nem akarod, akkor senki se lásson téged, ha esetleg több kismama is szül. Egy olyan wc van ott, amit a kismamák használhatnak, ez is a szülőszobán belül. Mellette van a zuhanyzó. Azt hiszem amiatt nem kell aggódnod, hogy hasmenésed lesz szülés közben, hisz ilyen esetben mindenféleképpen kapsz beöntést, míg más esetben kérheted azt, hogy mellőzzék ezt a folyamatot. Megjegyzem nem olyan kínos, mint ahogy hangzik a beöntés, és persze mindenkire nézve sokkal higiénikusabb kitolás közbeni "baleset" elkerülése végett.
Nem muszály hogy kisérőd legyen, elég ha együtt tudsz "dolgozni" a szülésznővel, aki mindent meg fog tenni a te érdekedben, pláne ha egyedül vajúdsz.
Ha tusz, menj el szülésfelkészítőre, ott minden lényeges dolgot elmondanak, és meg is mutatják a szülőszobát.

Zsuzsa

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Betti!

Tényleg nem átjáróház, adott időben mutogatják a bébiket üvegfalon keresztül.
Vigyél, amiket Dóri javasolt, bár kapsz repicsomagot, de nekem kevés volt mivel bénáztamKép
Ha császárod lesz a párod segíthet behozni a cuccokat a szobádba ha egyágyasban vagy. Többágyasba csak akkor mehet be lepakolni ha nem szoptat senki és be kell öltöznie.
A szülőszoba látogatás jó dolog, így nem lesz olyan idegen az egész.
Van mikró, hűtő, minden szobához tusoló wc.
Az ottani dolgozók lelkiismeretesek, remélem nem fogsz csalódni.
Az én kis tündérkém 4 hónapos lesz vasárnapKép

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok!

Betti! Minden szülőszobában 1 vajúdóágy és 1 szülőágy van.
Azt hiszem 5 db egyágyas szoba van, 1 db kétágyas a többi 5 ágyas. Második babával egyágyasban voltam pedig nem volt szándékomba egyedül lenni, de nem bántam meg sőt. A szomszéd egyágyasban első babás lány volt.És ha valamit nem tudott akkor megkérdzte. A csecsemősök is sokat segítettek neki a szoptatásnál. Pl.az egyik csecsemős külön jött hozzá az esti szoptatásnál hogy segítsen mellre tenni a babát és megvárta míg az anyuka végez a tisztálkodással és nem türelmetlenkedett. A többi kismamával is sokat beszélgettem reggelinél, ebédnél meg vacsoránál, de mikor fáradt voltam akkor szépen bementem a szobába és lefeküdtem. Szerintem, ha mersz kérdezni és segítséget kérni akkor nyugodtan válaszd az egyágyas kórterem valamelyikét.
Senki nincs aki szívesen bemenne veled a szülésre? /barátnő, sógornő, szülő, tesó/ Vagy Te nem szeretnéd?
Sidney

Kép
Kép
sidney

Betti!
Nekem 9 hónapos a pici lányom!!! Õ is a Tolnay Doktor Úrnál született és nyugodt lehetsz, a legjobb kezekben leszel!!!! Rendkívül jó szakember és nagyon emberséges!!!
Tudjátok már mi lesz a babuci?
Én is azt kérdezem amit Sidney, nem akarod, hogy valaki melletted legyen a szülésnél? Szerintem a férjed is megbánja ha kihagyja ezt a csodálatos élményt. Ezt azért merem állítani, mert először az én férjem is vonakodott, de ahogy közeledett a szülés egyre erősödött benne az érzés, hogy mégis szeretne ott lenni és azóta mindenkinek elmeséli, hogy milyen jó volt és butaság lett volna kihagyni (pedig nekünk császár lett a vége, tehát a végkifejletet nem is látta). Természetesen nem lehet erőltetni, de azért szerinted van esély rá, hogy meggondolja magát?

Üdv:Liliviki
liliviki

Sziasztok,
Nagyon köszönöm Nektek a sok értékes infot. Minden nagyon tetszik, amit írtatok a kórházról. Főleg azt, hogy a nővérkék nagyon segítőkészek.
A 20. héten kisfiút mondtak. Megyünk majd 4D-re, ha ott is azt látják, akkor már bizti lesz.
Majd megkérdezem a védőnőt a szülőszobalátogatásról, biztos jó lesz, ha nem idegen helyre megyek. Férjem biztos nem jön be maga a szülésre, bár annak lehet, hogy örülnék, ha a vajúdásnál bent lenne. Vagy még anyun gondolkozom.

Mégegyszer köszi mindent:
betti
betti2

Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok segítséget, amit tőletek kaptam. :D Természetesen azóta is megfogalmazódott bennem néhány kérdés, fel is tenném őket:
- Mikor van a látogatási idő a kórházban? Szeretném, ha a rokonoknak egyszerre meg tudnák mutatni a babucit majd. Nem lenne külön turizmus... :D
-Valaki készített szülési tervet?
-Voltatok szülőszoba látogatáson? Hogyan lehet oda eljutni?
Már többször szerettem volna nektek megmutizni az én pocaklakómat, de a program hibát jelzett. Miszerint a kép túl nagy. (szerintem nem itt lesz a bibi)

Betti2!
Szurkolok és kiváncsi vagyok a majdan készülő ultrahang felvételre, ha tudsz majd töltsd fel ide, ha lehet.... :D Olyan klassz dolog, amikor kedved tartja megnézheted majd a picurod.... Hihetetlen élmény... :D

Amikor, keresgettem a neten, h mégis mit kéne vinni a kórházba ezt a segítséget találtam. Remélem valakinek segíthetek vele:
Kismamapakk: , személyes iratok (személyi igazolvány, házasságot igazoló okirat vagy apasági nyilatkozat, a várandós anya gondozási könyve, TB- kártya, vizsgálati leletek) , két elöl nyitható hálóing , köntös, papucs, két pár (vastag) zokni ,eldobható steril bugyi ,két szoptatós melltartó, melltartóbetét ,mellszívó, bimbóvédő , tisztasági- és pipereszerek (2 törölköző, szappan, intim folyékony szappan, fogkefe, fogkrém, vizespohár, WC papír, speciális tisztasági betét, papírzsebkendő, melltörlő, kendő, mellbimbóra krém) , tejserkentő teakeverék , evőeszközök, szalvéta, konzervnyitó ,telefonkártya, olvasnivaló, notesz, toll, rostos üdítő;

Szerintem ez igen kimerítő lista a mamának. Régebbi hozzászólásban pedig olvastam, h popsitörlő és pelus a babának elég.

Mégegyszer mindenkinek köszönöm a segítséget és a megnyugtató sorokat.... :D
Majd jelentkezem, hiszen biztosan akad még kérdésem. :D

legyetek jók!

Samonyo
samony

Hétköznap du 5 től hatig lehet a babákat megnézni. És persze ha te kéred akkor csak egyszer mutatják meg a babákat amikor összejött a család, becsengettek az ablaknál és mondjátoka baba nevét és kihozzák. ennyi.
kira

Szia Samony! választottál szülésznőt vagy orvost? Ha igen akkor ki/ke/t? Most hányadik héten tartasz? A listád tényleg elé kimerítő. vigyázz magatokra és élvezd ki a kismamaság minden percét.

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!
Most költöztem bp-re, ott lakom a JfKórház közelében.Tud vki ajánlani gy normális nőgyógyászt?
Köszi: Zsóka
kicsibartos

Kedves Zsóka!
Ahogy ez lenni szokott mindenki a sajátját fogja ajánlani.
Olvasd vissza az üzeneteket és biztosan találsz orvost.
Babát vástok vagy még csak tervben van?
Üdv.
Liliviki
liliviki

Zsóka, az orvost, akivel szültünk, dr. Hartman Gábornak hívják, tudom ajánlani.

Samony, úgy tudom, hogy minden hónap első keddjén van lehetőség végighallgatni az egyik szülésznőt, és bejárni alaposan a kórháznak azt a részét, ami érinteni fog. Szerintem hívd fel őket, és csekkold, hogy így van-e még, és a februárira el is tudtok menni. Mi nem vártunk az utolsó hónapig, hanem akkor mentünk (5. hónap), amikor még normálisan tudtatm járni, igaz, hogy nekem ikerpocakom voltKép

Sok sikert!

Ildi

Ildimama

Kép
ildimama

Köszi a választ.Hát nagyon tervben van: A férjem már könyörög, hogy ne kelljen...! Annyira szeretném ezt a picit, hogy hajtom az embert, mint a lovat...Hartman Gábor? Pécsett a megyei szülészeten is volt egy ilyen nevü doki...Lehet, h ő az? Fiatal,kb 30-35 éves, picit köbcös?
kicsibartos

Zsóka!
Az én orvosomat dr. Jávorkai Imrének hívják, nagggyon jó! Itt van Erzsébeten a magánrendelése is, és a kórházban is rendel folyamatosan.
Csak ajánlani tudom!
Eszti

Kép Kép
fricky

Szia Zsóka,

Én is Hartman doktornál szültem, én is csak ajánlani tudom. Szerintem nem dolgozott Pécsett, mert én már 10 éve hozzá járok itt Budapesten.

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Judit!
Hát akkor legyen a Hartmann doki! Kényes kérdés, de mennyire anyagias?
kicsibartos

Szia Zsóka!
Én két gyerkőcöt szültem a Farkasinszky Tibor dr-nál, ő is nagyon jó doki. A kórházban általában mindennap el tudod érni.
A Hartmann doki 50 körüli. Egyébként rendi ő is.
Szerintem ebben a kórházban nincsenek elszállva a dokik pénz terén.
Pécsről költöztetek Bp-re? Két barátnőm is lakik ott. Szerintem nagyon jó hely Nekem nagyon tetszett. Üdv.Sidney

Kép
Kép
sidney

Zsóka!

Nyilván itt mindenki a saját orvosát fogja ajánlani neked, de mindenkinél tuti jó kezekben leszel. Mivel itt mindenki nagyon jó - szerintem - ezért ami alapján tudnál dönteni az a szimpátia, ami nagyon fontos. Nem biztos, hogy egy nőgyogyászt az alapján kellene választani, hogy itt a fórumon a csajok mit mondanak. Bocsi, hogy bele szóltam!!!

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Szia Zsóka!
Hát akkor sok sikert Nektek.
Reméljük hamarosan jó híreket írsz:-))))
Olyan nagy boldogság egy gyerek, majd meglátod!!!
Egyébként ha már mindenki ajánl, én a Tolnay Doktor Urat is ajánlom. Õ sem pénzéhes, nagyon nagyon rendes!! Az erzsébet szakrendelőben rendel.
Üdv. Liliviki
liliviki

Szia Tücsök!
Örülök,hogy írtál,de ugye azt belátod,hogy tapasztalat alapján nem választ6ok.Nem feküdhetek be mindegyikhez egy vizsgálatra...
kicsibartos

Liliviki!
Remélem boszi vagy és a jövőt mondod.Én lennék a leg boldogabb,ha minden reggel hányással kezdeném a napot! :-)
kicsibartos

Zsóka!

Elég vicces, amit írtál, de én nem is azt mondtam, hogy tapasztalat alpján válassz, hanem, hogy fontos a szímpátia.

Hiába dicsér valaki egy orvost, ha nekem nem szimpatikus én nem megyek hozzá akár milyen jó doki is.
Nem akarom megnevezni, de itt is van olyan doki aki pl. nekem egyáltalán nem szimpi, és akkor sem mennék hozzá, ha ő lenne a világon a legjobb doki. Szóval nem tudom, hogy érted-e mire gondolok?!

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Kira! Köszke a látogatási időt

Ildimama! Meg fogom kérdezni, hiszen ez tényleg egy nagyszerű lehetőség lenne, ha sikerül bejutni a szülőszoba látogatásra majd beszámolok róla. :D

Sidney! Még nincsen választott orvosom és szintúgy szülésznőm sem. Midez csupán az anyagiakon múlik. Egyenlőre a lehetőséget szeretném feltérképezni, hogy majd ha esetleg tudjak vele élni. :D Különben van egy orvos, akit nagyon megszerettem a Dr. Fejérvári Szabolcsot, már írtam is, hogy egy tünemény. Kezdetektől fogva mellém állt és bátorított.

Már a 35. hétnél tartok. (-tunk) elkezdtem bepakolni a kórházi cuccaimat is.
- Nem tudjátok, hogy eldobható steril bugyit hol lehet kapni?
- Tudtok valami olyan honlapot ahol utána lehet nézni a járó támogatásoknak? (szülési támogatás, gyes....) Eddig csak olyat találtam, ami nem igazán volt naprakész.
Képzeljétek már a taxitársasgok fuvardijait is kiirtam és meg is van tervezve az útvonal. ;D

Samonyo
samony

Szia Samonyo!

Gyógyszertárban vagy bababoltban biztos kapni steril bugyit. Én nem használtam egyik szülés után sem. Rendes bugyi+Tena Lady pelenka betét. Szintén gyógyszertárban kapható. Ilyenkor ezek a normál betétek /éjszakai, extra extra éjszakai/ semmit sem ér legalábbis az első pár napban.
De jó Neked akkor már nagyon a finisben vagy.
Tudod min gondolkoztam? Szerintem azt kérdezd meg a kórházban hogy a CTG eredményt melyik orvos nézi meg? Fejérvári dr a kórházban van vagy valamelyik SZtk-ban? Tőle nem kérdezted hogy mi lenne ha nála szülnél? Egyébként tényleg minden orvosnál jó kezekben leszel. Meg aztán a legtöbb időt úgyis a szülésznő tölti Veletek és Õk is nagyon rendesek és értik a dolgukat. Tudják mire van szüksége a kismamának. Egyébként a CTG-n fogsz majd találkozni szülésznőkkel mert az osztályon is be vannak osztva.
Tök jó hogy már így fel vagy készülve.
Van az egyszeri támogatás szüléstől számított 180 napig veheted igénybe Neked kell utána járni. Aztán a gyermekágyi segély azt hiszem 168 napig kapod és utána van a GYED. Figyelj, ha olyan cégnél dolgozol ami TB kifizetőhely akkor a munkahelyedre kell bemenned és ott kell mindent elintézned. Ez a legegyszerűbb. Ha nem akkor Neked kell mindent intézned és figyelned a napokat.
Próbáld meg a Kismama honlapján utána nézni ezeknek. De az is lehet hogy bent a kórházban is tudnak segíteni, hogy mit hol kell intézni.
Jó készülődést kívánok Nektek. Lehet hogy már írtad csak nem emlékszem tudjátok a baba nemét?
Üdv. Sidney

Kép
Kép
sidney

Samony!
A Vatera aukciós oldalon láttam,asszem 300Ft/csomi.www.vatera.hu
Ha nem ott, akkor www.teszvesz.hu
Sok sikert!
Zsóka
kicsibartos

Tücsi!
Értettem, csak vicces akartam lenni...Hát nem sikerült..
Egyébként hanyag dög vagyok,mert 1,5 éve nem voltam nődokinál.
Nőgyógyászaton dolgoztam,általában megoldom, ha van vmi gáz.Szóval hát ja!...
kicsibartos

Samony!
Megnéztem és a vaterán van.
Azon belül: baba-mama/kismama ruhák. És tényleg 300Ft/csomag.
Üdv:Zsóka
kicsibartos

Zsóka!

Hát akkor bocsi, hogy nem vettem egyből az adást.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Samony

eldobható bugyi: Brendon, Megatoys, Cora 4 db 1000.- Ft körül van.Hálóingből mindenképp vigyél többet, kettő az nem elég.Emlékeim szerint én legalább hatot vittem, pizsi-hálóing vegyesen, mivel én inkább pizsamapárti vagyok.
Szülés után izzad az ember rendesen éjszaka, plusz a gyerekágyon nagyon meleg van.

KépKép
tibicsoki75

Szia Zsóka!
Nahát, kiderült, hogy koleginák vagyunk???
Igaz én nem nőgyógyászaton dolgoztam, hanem a sebészeten!
Nem vagyok boszorkány, egy dolog biztos, nem szabad nagyon görcsösen akarni, mert akkor nem jó. Nekem elment az első terhességem és majdnem belehaltam. Hónapokig depi voltam és egyszer azt mondtam, hogy oké, akkor majd összejön amikor Isten akarja! És szinte abban a pillanatban megfogant a pici lányunk!!!
Szóval lazán... és nem lesz baj!
Ja! Nem biztos, hogy hányni fogsz:-)))
Üdv.Liliviki
liliviki

Lányok, a dokikérdés azért is izgalmas, mert a kórház némely dokija olvassa a fórumotKép)) ami nagyon is érthető! Ezt onnan tudom, hogy feküdtem a kórházi ágyamon szépen a császár után, majd bejött egy dokibá -mindegy, ki - és kedvesen a nickemen szólított, mondván, hogy a hozzászólásaim alapján kíváncsi volt rám... Egy lány a szomszéd kórteremben is tudta, hogy Ildimama néven nyomulok, neki egy másik orvos ajánlott, hogy keressen meg, mert hogy jól ki fogunk jönni egymással.

Mielőtt bárki kiborul ezen, én ezt megértem, mert az Internet hatalom a névtelenségbe burkolózó felhasználók kezében, és mi itt névvel mondunk véleményt orvosról, kórházról, stb. Ez azért kétélű dolog, úgyhogy tökjogos, hogy a kórházból olvassák esetleg ezeket a levelekt, más kérdés, hogy akkor meg mit jelent az anonimitás...

Vélemény?

Bugyiügyhöz: a Megatoysban vettem annó három csomag eldobható papírbugyit, mindenkinek ajánlom!

Ildimama

Ildimama

Kép
ildimama

Én például folyamatosan olvasom.
gyuri
Szeged

Sziasztok! Én is olvasnám a véleményeket, ha ott dolgoznék. Kíváncsi lennék a kismamák véleményére.
Tény hogy 2002 óta a csecsemősök hozzáállása rengeteget változott jó irányba. Én kellemesen csalódtam bennük tavaly februárban. Üdv.Sidney

Kép
Kép
sidney

Kedves Gyuri! Te orvosdoktor vagy?
kicsibartos

Kicsibartos!
Igen KépKépKép
Gyuri nem más, mint Dr. Csákány M. György, a Jáhn Ferenc Kórház szülészeti osztályának vezetője KépKép Õ az, aki elsőkézből hozza az információkat Kép - Ez utóbbi csak vicc volt Kép

De komolyan, bármi van, kérdezz tőle nyugodtan!

Kép Kép
fricky

Ildimama!

Szerintem az lenne az ideális, ha az interneten csak olyan vélemények hangzanának el, amelyket az illető névvel is felvállal. Miért rossz az neked, ha kiderül, hogy milyen nicknéven irogatsz?
Amúgy engem nem ismert fel a doktor úr... Kép

De nem szeretném szétoffolni a topikotKép
Vendég

Akkor elnézést a tegezésért.Mert hát a kor, meg a státusz...Szóval bocs orvosdoktor Úr! :-)
Dehamárígy... Doktor Úr! Van biztos mód a "gyerekgyártásra", ha az embernek(asszonynak) nem rendszeres a menstruációs ciklusa?
Köszi: Zsóka
kicsibartos

Dóri!
Ha ráklikkelsz a Gyuri -ra ott teljes nevet találsz, foglakozást, életkort (persze azt is én írtam, lehet, nem igaz)
Kicsi!
A neten a tegezés a szokásos, nincsnek ilyen "tekintélyek".
Van ilyen módszer: rendszeres hmmm, házasélet. Bár, ha nem igazán rendszeres, érdemes megnézni, hogy van-e peteérés.
Ildi!
Miért kellett volna egyáltalán felismerjelek? Egyébként H.dr-tól minden fontos dolgot tudtam. Merthogy az meg kötelességem.
És semmilyen idetartozó téma nem offolja szét a topikot. (ez igazi újmagyarul volt)
Hogy offoljak:
Londonban tanúja voltam két, itthonról régebben elszármazott idős hölgy beszélgetésének a londoni közlekedésről (fonetikusan írom)
"Mikor az a bladi basz (bloody bus) krosszolja a ródot, olyan ill vagyok!" Ide jutunk?
gyuri
Szeged

Akkor sorban: kedves Dóri, nekem nem rossz, hogy felismertek, mert teljesen azonosítható vagyok, ti. névvel írtam a gyerekekről (leendő nevek), és a nickem sem nagyon titokzatos. Valamit félreértettél abban, amit írtam. Csak érdekességképpen írtam, mivel hogy a chatelés becenéven per funkció névtelenségről szól... Mindegy...

Gyuri: ezt sem értem, mert nem írtam azt, hogy fel kellett volna ismerjen, ezt Dóri írta, na mindegy, te jóég, ilyen értelmetlen volt az a hszem?????Kép))))) ... Felejtse mindenki gyorsan el...

A londoni párbeszéd ismerős, mert már sok szakmában - menedzseréknél - is mitingre mennek és ott facilitálnakKép))

Ildimama

Kép
ildimama

Kedves Gyuri! Rendszeres nemi élet?Hát a férjem már menekül,mert hajtom, mint a lovat.Azt mondja menjek orvoshoz...de én azért szeretném,ha rá hasonlítana! :-)
kicsibartos

Mármint a gyerek!
kicsibartos

Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasni, de nem találtam semmit Dr. Molnár Imréről. Tud valaki valamilyen infot róla?
Ildi
ivildi

Gyuri/Ildimama!

Valószínűleg teljesen félreértettük egymást.
Én azt szerettem volna leírni, hogy az lenne a jó ha mindenki csak olyan véleményének adna hangot a neten, amit máshol akár névvel is vállalna, nem kell hogy mindenki leírja konkrétan ki is ő valójában főleg, ahogy a doktor úr is írta nem ellenőrizhető a dolog.
És Ildi én nem írtam,hogy fel kellett volna téged ismeri, csak azt kérdeztem , hogy miért baj?Kép

Bocsánat a sok sületlenségért, de immár 10 hónapja össze vagyok zárva a gyerekkel, próbálom magam karban tartani, de nehéz, meg fáradt is vagyok.
Amúgy az én nevemet nem nehéz kitalálni, mivel a szomszéd topikban a lányom teljes neve (Mohácsi Ágnes) ki van írva a táblázatban és így könnyen megfejthető, mit takar az M.

A sok angol kifejezés nálam foglalkozási ártalom, angol cégnél dolgozomKép
Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?