Sziasztok!
Köszönöm szépen a sok segítséget, amit tőletek kaptam.
Természetesen azóta is megfogalmazódott bennem néhány kérdés, fel is tenném őket:
- Mikor van a látogatási idő a kórházban? Szeretném, ha a rokonoknak egyszerre meg tudnák mutatni a babucit majd. Nem lenne külön turizmus...
-Valaki készített szülési tervet?
-Voltatok szülőszoba látogatáson? Hogyan lehet oda eljutni?
Már többször szerettem volna nektek megmutizni az én pocaklakómat, de a program hibát jelzett. Miszerint a kép túl nagy. (szerintem nem itt lesz a bibi)
Betti2!
Szurkolok és kiváncsi vagyok a majdan készülő ultrahang felvételre, ha tudsz majd töltsd fel ide, ha lehet....
Olyan klassz dolog, amikor kedved tartja megnézheted majd a picurod.... Hihetetlen élmény...
Amikor, keresgettem a neten, h mégis mit kéne vinni a kórházba ezt a segítséget találtam. Remélem valakinek segíthetek vele:
Kismamapakk: , személyes iratok (személyi igazolvány, házasságot igazoló okirat vagy apasági nyilatkozat, a várandós anya gondozási könyve, TB- kártya, vizsgálati leletek) , két elöl nyitható hálóing , köntös, papucs, két pár (vastag) zokni ,eldobható steril bugyi ,két szoptatós melltartó, melltartóbetét ,mellszívó, bimbóvédő , tisztasági- és pipereszerek (2 törölköző, szappan, intim folyékony szappan, fogkefe, fogkrém, vizespohár, WC papír, speciális tisztasági betét, papírzsebkendő, melltörlő, kendő, mellbimbóra krém) , tejserkentő teakeverék , evőeszközök, szalvéta, konzervnyitó ,telefonkártya, olvasnivaló, notesz, toll, rostos üdítő;
Szerintem ez igen kimerítő lista a mamának. Régebbi hozzászólásban pedig olvastam, h popsitörlő és pelus a babának elég.
Mégegyszer mindenkinek köszönöm a segítséget és a megnyugtató sorokat....
Majd jelentkezem, hiszen biztosan akad még kérdésem.
legyetek jók!
Samonyo