Lányok!
Szép nagy volt ma a forgalom!
Tiko
Én a transzfer utáni 11. napon voltam vérvételen.Tehát te is mehetnél már holnap!!!
nekem is csak 14. napi teszt után kellett volna telefonálni, de nem tudtam kivárni. Te türelmesebb vagy?
Nagyon szorítok nektek!Holnap jövök a friss hírekért!
Mka
NAgyon irígy vagyok a szurizás miatt.Lassan egy hónapja, hogy megvolt a transzfer, de már én is úgy kezdenék újra!
Reno
Õszinte részvétem a magas cukor, és a diéta miatt. Én önszántamból diétázom, ma épp gyümölcsnapom van. Nagyon tudom, milyen fájdalmas érzés a csokihiány!!!
Dehát a babáért még ez sem túl nagy áldozat, utánna meg be lehet pótolni a kihagyást!
FAnni
Minden tévedés kizárva, az elmúlt hónapok negatív gondolatai csapdossák ki a biztosítékot. LAssan kisül az összes, hogy helyet kapjanak a pozitívabb gondolatok, amik a felkészüléshez kellenek!!! CSak ez lehet a magyarázat, nem?
LAra
Örülök, hogy jó hírek vannak! Sikerült Andornak visszarázódnia az otthoni életbe? Kajcsi ügyben mi a helyzet? Szerencsére benne nem hagynak olyan mély nyomot a kórházi napok, mint bennetek. Kihevertétek már az egészségügyet?
Titoknyúl
Köszi a mail-t. Hát nem semmi a történeted. Sajnos én már semmin sem tudok meglepődni, ami a magyar egészségügyet, ill. orvosokat illeti.
Én hőmérőzés ügyben nem vagyok túl profi, nem tudok segíteni. De hátha a többiek okosabbak!
Aliz
Üdv a csapatban. Tiko ügyesen összefoglalta a lényeget. HA valamire még kíváncsi vagy, írj ide bátran!
Szerintem sincs mire várnotok!!!
Borsókás