Syg, Leona nagyon édes ezeken a képeken! Nem vagyok kreatív, de szerencsére Anyukám annál inkább, és bár autodidakta módon tanulta, de varrni is egész jól tud, úgyhogy ne félj, majd megoldjuk a jelmezeket
! Még azért teszetlem a Sinlacot pár napig
! Ja igen, fel kell írtani, de én külön kedvence vagyok itt a patikusoknak ezzel a receptírással
! Sztem el nem tudják találni, h miért bénázok ennyire ezekkel a vacak felírásokkal-nyilván soha semmit nem kell amúgy írnom, mert kontrasztanyagot nem szokás. A tablettákban, meg kenőcsökben jó vagyok, de ezek... gáz. Na mindegy, mindig jót mosolygunk
! Viszont szépen írok, ami ugye orvoséknál nem szokás, mert mindig rohannak
! Kis kosaras mellé lesz egy rögbis csaj is, mert Hanci csomó mindent visszakézből fog
...
Bepa, kattog, vagy kattan mikor tornáztatod? Amikor behajlított zárt lábát szétterpeszted akkor ugrik a helyére a combcsont feje, és mikor visszazárod vissza, ez az Ortolani tünet a csípőficamnál-amikor combcsont feje nem centralisan helyezkedik el, de ezt inkább érezni, mint hallani. Az ízületek azért is szoktak kattogni, mert kicsit kevesebb az iz. nedv. Nem hiszem, h csípőficam lenne Nálatok, mert akkor már csak elküldött volna a háziorvos UH-ra vagy Rtg-re és kezelnék is Benedeket...
Cukker, sajna a mentősök csomószor ilyenek, és mindig arra fogják, h más beteget is visznek, rohannak, most szóltak nekik stb. Az a baj, h ők a fehér taxi. Arról meg, h miért nem segítettek, hmmm, már beszéltük, h ott mennyire kedvesek, nálunk ilyen nem fordul elő.
Lina, mi nem is használunk fésűt-mondjuk mire is tennénk
!
Nem tudom, nekünk is van egy ismerősünk, akinek többet kívánt a babája,mint amit "kellett" volna, de hiába, ha nem adtak eleget, ordított. Sztem ezért is kár mérni
...
Bezzeg Mesi végigaludta a vásárlást a Tescoban, a mi Hancink mindig a pénztárnál zendít rá, amikor pont mindeketten kellenénk pakolni
!
Lili, ez egy tejpép, csak nincs benne tej, na ezt jól megmondtam.
Ez is egyfajta kaja. Nem sűrítésre, hanem magában-vagyis vízzel használjuk. Ha vki tudná, írja már le értelmesen, mert amint látjátok ez nekem most nem nagyon megy
!
Erszényes mekkora ötletet adtál, brassói, holnap ez lesz az ebéd, úgyis kifogytam az ötletekből. Mi sem használtunk légzésfigyelőt, kb 2x volt bekapcsolva. Bébiőr meg nem kell ebben a "hatalmas" lakásban.
Ja, mi rucit nem vettünk,(Anyukám múlt héten lepett meg egy csomó bodyval), csak pelenkát, popsitörlőt, banánt , körtét, bébikaját.
Mindenkinek köszi a bíztatást, és a kedves szavakat!