Új privát üzeneted érkezett!

Syg, Leona nagyon édes ezeken a képeken! Nem vagyok kreatív, de szerencsére Anyukám annál inkább, és bár autodidakta módon tanulta, de varrni is egész jól tud, úgyhogy ne félj, majd megoldjuk a jelmezeketKép! Még azért teszetlem a Sinlacot pár napigKép! Ja igen, fel kell írtani, de én külön kedvence vagyok itt a patikusoknak ezzel a receptírássalKép! Sztem el nem tudják találni, h miért bénázok ennyire ezekkel a vacak felírásokkal-nyilván soha semmit nem kell amúgy írnom, mert kontrasztanyagot nem szokás. A tablettákban, meg kenőcsökben jó vagyok, de ezek... gáz. Na mindegy, mindig jót mosolygunkKép! Viszont szépen írok, ami ugye orvoséknál nem szokás, mert mindig rohannakKép! Kis kosaras mellé lesz egy rögbis csaj is, mert Hanci csomó mindent visszakézből fogKép...

Bepa, kattog, vagy kattan mikor tornáztatod? Amikor behajlított zárt lábát szétterpeszted akkor ugrik a helyére a combcsont feje, és mikor visszazárod vissza, ez az Ortolani tünet a csípőficamnál-amikor combcsont feje nem centralisan helyezkedik el, de ezt inkább érezni, mint hallani. Az ízületek azért is szoktak kattogni, mert kicsit kevesebb az iz. nedv. Nem hiszem, h csípőficam lenne Nálatok, mert akkor már csak elküldött volna a háziorvos UH-ra vagy Rtg-re és kezelnék is Benedeket...

Cukker, sajna a mentősök csomószor ilyenek, és mindig arra fogják, h más beteget is visznek, rohannak, most szóltak nekik stb. Az a baj, h ők a fehér taxi. Arról meg, h miért nem segítettek, hmmm, már beszéltük, h ott mennyire kedvesek, nálunk ilyen nem fordul elő.

Lina, mi nem is használunk fésűt-mondjuk mire is tennénk KépKépKép!Kép Nem tudom, nekünk is van egy ismerősünk, akinek többet kívánt a babája,mint amit "kellett" volna, de hiába, ha nem adtak eleget, ordított. Sztem ezért is kár mérniKép...

Bezzeg Mesi végigaludta a vásárlást a Tescoban, a mi Hancink mindig a pénztárnál zendít rá, amikor pont mindeketten kellenénk pakolniKépKép!

Lili, ez egy tejpép, csak nincs benne tej, na ezt jól megmondtam.Kép Ez is egyfajta kaja. Nem sűrítésre, hanem magában-vagyis vízzel használjuk. Ha vki tudná, írja már le értelmesen, mert amint látjátok ez nekem most nem nagyon megyKép!

Erszényes mekkora ötletet adtál, brassói, holnap ez lesz az ebéd, úgyis kifogytam az ötletekből. Mi sem használtunk légzésfigyelőt, kb 2x volt bekapcsolva. Bébiőr meg nem kell ebben a "hatalmas" lakásban.

Ja, mi rucit nem vettünk,(Anyukám múlt héten lepett meg egy csomó bodyval), csak pelenkát, popsitörlőt, banánt , körtét, bébikaját.

Mindenkinek köszi a bíztatást, és a kedves szavakat!KépKépKép

Kép
seriff

Nana, mi is várunk bármikorKép!

És nem is medséltem a balesetünket. Apa elment dolgozni, mi kint a konyhában, Mini a székében, telefon csörög, berohanok , lemerül, be a hálóba, fel a töltőre, Apa volt, itthon hagyott egy szatyrot, oké, vissza a konyhába, a tányér Hanci ölében, a kaja a mancsain, ruháján és a széken.KépKépKépNem tudom, hogy érte el a tányértKép

Kép
seriff

Erszényes,
a légzésfigyelőt a Média Marktban vettük a Soroksári úton Pesten. Amúgy 4000 Ft/hó a bérlése, de 25000 Ft a kaució, amit mondjuk fél év múlva visszakapsz, de addig nélkülözni kell. Ja és nem volt, mert aznap kikölcsönözték.
Ez 35000 Ft volt, légzésfigyelő+bébiőr. Olyan édes a hangja benneKép

Seriff,
elviszem holnap Lilit a tanácsadásra leméretni, aztán ha nem hízott többet a kelleténél (szerintem nem), akkor hagy egyen. Amúgy szerintem napi adagját nem lépi nagyon túl, csak van, hogy 170-et eszik, aztán meg 50-et és bealszik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

hát persze, hogy most aludt el Mesi, amikor mennem kellene Kamilláért az oviba Kép Nemsokára kelthetem fel, de mi lesz akkor Kép Kép

Seriff,
nagyon fifikásak a kis hamisok Kép Emese kedvence is a távirányító, telefon és számológép. Addig lökdösi magát, amíg el nem éri Kép
Egyébként Emese csak itthon ébredt fel, úgy fél 12 körül. Igaz, így csak most aludt el.

Kecsone,
tök jók ezek a linkek! Jó kis ötletek vannak benne!

Roz,
a kenyérrecept:
Francia kenyér
Hozzávalók 70 dkg/ 1 kg-hoz
275 ml/350 ml víz
300 g/400 g fehér búzaliszt
150 g/225 g rétesliszt
7,50ml/10 ml só
7,5 ml/10 ml cukor
2,5 ml/5 ml száritott élesztő

Sorba belerakni, nekünk van francia kenyér program, kb 3,5 óra az ideje, azzal megsütni, finom, sokáig eláll, de löttyedt, de nem kőkemény. Ha kipróbáltad, írd meg, milyen lett!

Kép

Kép
kobudo

kobKép

pont ezt csináltam meg most : vagyos tegnap előt nagyon jó lett most is sül már ttem bele most napraforgó magot meg szezámmagot ( ez volt itthon ) de majdnem elcsesztem mert viszont vizet nem ugy adtam hozzá hogy kiegyenlitsem hu aztán már majdnem dagadt mikor láttamhogy el sem keverte felét gyorsan kivettem és összekvertem fakanállal ttem hozzá viszet és ugyabb dagasztát programoztam most nagyon szépen kel remélem nem cseszetm ki vele ha meg igen ez volt a tanuló pénz most kaptam nagyon jó sajtosrecit is meg apais szedet le a netről
de ezeket csak akkkor csinálom ha gyerekeknek van itthon sima kenyér

ja és ez amit te is irtál nagyon finom szerintem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Óh, eddig sosem akartam kenyérsütőgépet, de most összefutott a nyál a számbanKép...

Lina, a babák is csak olyanok,mint mi, hol ennyit-hol annyit esznekKép! De Ti nem méritek otthon, h el kell vinned tanácsadásra? Ne felejtsd el megkérdezni,h mlyen gyakran kell vinni. Nem tudom a Ti dokitok mit mond, a miénk szerint heti 15-20 dkg az ideális az elejénKép.

Megint msn-eztek, mi?!KépKépKép

Kép
seriff

köszi seriff...kattan ez a pontos...jövőhéten megyek oltásra és kérek rtg beutalót(remélem nem kell majd kengyel)és a térdecskéje is kattanhat?
most megijedtem,lehet nenm várok szerdáig holnap megnézetem...
Hanciról kérhetek képet?
samről, minóról mit tudtok?

KépKép
KépKép
bepa77

Seriff,
mérjük itthon, de ez a digitális mérleg, mutat, amit akar. Azon akarom leméretni, amin múlt héten mérték, az a jó öreg húzogatható súlyos. Nekem is 15-20 dekát mondtak. Múlt héten 4500 volt, most a digitálison ruhában szokott 4680 körül lenni, de kajcsi után 4780 körül.

Bepa,
Lili térde is kattog, meg mindene, de azt mondta az ortopédus, hogy nem baj, lazábbak az izületeik, hogy kiférjenek a szülőcsatornán, de majd megerősödik. Majd négy hónaposan kell megnézetni.
Amúgy az enyém is kattog, főleg a bokám, aztán már 29. éves vagyokKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Képén is kattogok

msn-ért kell fiizetni?

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa, a jel,amit írtam inkább mondom érezhető, és bepattan-ez a legjobb szó rá- a helyére. De biztosan vizsgálta a gyerekorvos! Meg ha voltatok ortopédusnál, ha kellett volna adott volna beutalót. Feleslegesen nem kell ám röntgensugarakkal bombázniKép! Ha meg a térde is katta,akkor ez nem az! KépNyugi!KépMennyi idős is most Õ?

Lina,értem Kép...Kép

Kép
seriff

annyira huncutKépimádom hancidatKépkiskobak
voltunk ortopédián, gyerekorvos is nézte elején(UH szerint minden ok, de lehet beírom neked mit írtak, ha nem fárasztalak vele)
orton mondták 4hósan legyen rtg

KépKép
KépKép
bepa77

ja értem
írd csak, de mailben is küldheted, cím a táblázatbanKép

Kép
seriff

okx, majd írok csak manó felébredt

msn vegyetek fel, mert nekem még nem megy
beepaaa@hotmailpontcom

KépKép
KépKép
bepa77

Seriff,
Köszi a meghívást! Szegény Syg-re meg csak itt pofátlanul ráerőltetem magam. Kép Dehát olyan édesek ezek a manók, az egyik legédesebb korban vannak és bennem újra nagyon felerősodött a babázhatnék. Kép

Voltam a védőnőnél. Híztam 5 hét alatt 3 kg-ot. Kép Tudom hogy ez itt az elején sok, de mit csináljak mivel nem merek mozogni, nem eszek többet mint elötte mégis hízok. Az anyagcserém gyatra és sajnos már kicsit dagad a lábam. Kép
A mozgás nagyon hiányzik. Egyébként meg óriási a pocakom, de komolyan, lazán min. 7 hónapos kismama.
De remélem azért ez a +6 kg azért még nem olyan sok, gondolom normális ha egy 180 cm-es nő nem annyit hizik mint aki 160 cm. VAGY NEM??? Hát nem tudom. A védőnő előírt gyümölcsnapokat. Kép Hát az az ami nekem nem fog menni. Ha nem eszek "rendes" kaját nagyon hányingerem lesz, ráadásul szédülök. Kép

Bocsi a sok panaszért.

Cukker,
Hogy vagy??? Kipihented a Tescot?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

A parom tescozik, a lanyom beajult, en meg netezek.Kép Kivancsi vagyok apa hogy boldogul majd a babaruhak kozott.Kép

Linacska, tenyleg nagyon jo kep lett Lilirol!Kép
A tobbiek kepei is nagyon tetszenek, edesek ezek a lurkok!Kép

Na felebredt, mennem kell!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

„Muzsikával az újszülöttekért!”

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek…

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért…
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

„A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!”

A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép
KépKép
kelimoni

Seriff,
úgy sajnálom, hogy múltkor nem vettük jobban észre egymást, ezt a kis huncut csajszit úgy megnézném élőben is. Hát még a férjem, nagyon oda van érte, hogy milyen kis édi.

Dóra,
ez tényleg nagyon jól sikerült kép, alig látszanak a foltjai az arcán.
Van egy antikedvenc képem is, de azt fel sem merem rakni. Úgy betojt hétfőn, hogy azt már le kellett fényképezniKép

Cukker,
vártunk msn-en, de pont nem voltál online, aztán picilány beludt Kecsone Kati szeme láttáraKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bepa,
tényleg sok játéka van (neki is), de nem játszik velük. Csak a kockákkal és a labdákkal. Kosaras építészKép

Cukker,
nem tudom, mi lett vele, de néhány napja mindenkire vigyorog és sikít, ha már nyitom az ajtót. ddig meg sírt az idegenektől. Fordítva működik, mint kelleneKép
Én egyébként már megint fogytam. Pedig eszek.

Nana,
hát hogyne jöhetnél! A gerincedet is meg akartad mutatni.
Van egy terhestorna videókazim, szívesen kölcsönadom. Sok keringésjavító gyakorlat van benne, az ödémának biztos jót tenne.

Seriff,
persze, nyilván megoldjuk majd a jelmezeket, mint minden mást isKép Addigra lehet, h én is megtanulok varrni. Szeretnék, de legalábbis próbálkozok.
Hanci is naggggyon huncutKép Ahogy kidugja a nyelvét...KépKép

Jó éjt!

Kép
sygnum

Seriff,
hát hogy tudja ilyen édesen kidugni a nyelvétKép Tüneményes!

Mostanra raktam ágyba minden gyereket, egyedül vagyok, de már nem tudok tanulni, majd holnap...

Bepa,
láttam az msn-t, de sajna csak mostanra szabadultam fel, majd talán holnap próbálkozunk, jó?

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Mindjárt kezdődik az angol órám. Nagyon nincs kedvem, de muszály! Kép Kép

Képzeljétek ma vagyok 30 Kép éves és az anyukámnak is ma van a szülinapja.Kép Jó kis szülinapi ajándék lehettem 30 évvel ezelött.Kép

Biztos kapok Apától tortát, mert kedden amikor hazajöttek,Danus belépett az ajtón az volt az első kérdése: "mit is nem kell mondanom apa?" aztán közölte velem "boldog szülinapot anya" Kép Ja és hoztak sütiket, mondván Dani éhes volt. Kép

Szép napot Mindenkinek! Bár napsütés nélkül...

KépKép
KépKép
nana09

nana

nagyon -nagyon sok boldog szülinapot Kép
édes dani nagyon ezzel dumákkal Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,
este már nem volt erőm jönni, annyira elfáradtam, hogy fél kilenckor kidőltem. Lehet, hogy érzem közelgő hideget Kép. Nem akarom a -25 fokot!

Pontatlanul fogalmaztam, nem a fülét szúrták Esztinek, hanem a fülcimpáját. Még a Jézuska hozott neki fülbevalót, majd készítek róla képet és felteszem, olyan kis nőcis lett vele Kép.

Ser, ne lepődj meg ha legközelebb mégy dokihoz, mert már valszeg nem ott lesznek ahol eddig voltak. Tegnap már nagyban folyt a költözködés az új szárnyba. Másik ajtón is kell majd bemenni. Kicsit megjártam a rtg-nel. Először is múlt csütörtökön mentem, akkor még nem töltötte be a 4 hót, nam csinálták meg. Aztán kedden mentünk, akkor már megcsinálták, csak nem volt orvos, aki kiértékelje. Mondták, hogy majd a másik kórházból jön át valaki. Nem vártuk meg, Eszter már nagyon nyügi volt. Így tegnap mentem az eredményért és még egyszer mennem kell, hogy visszavigyem a képet. De a lényeg, hogy minden rendben van Kép. Nem kell kengyel, semmi, csak próóbáljam minél többet terpesztetni a lábát és kenguruban hordani.

Bepa, voltam a suliban mindkét nap. Érdekes volt. Már tudom kihez szeretném adni, remélem sikerül Kép. Remélem, hogy Beninek sem lesz baj a csípőjével.

Nekem olyan szerencsém van, mert anyósom szeret és tud varrni, így a jelmezkészítés terhét leveszi a vállamról Kép.

Lina, Ser, Syg nagyon édesek a csajok. Leo azon a képen, ahol rágni készül a madzagot annyira huncut képet vág, mint aki tudja, hogy valami rosszra készül, amire anya ugrik. Hanci meg úgy nyalja a szája szélét, mint aki jól végezte dolgát.

Eszternek elég zizis napjai voltak, kijövőben a második fog, nagyon kínozza, csak félórákat bír aludni napközben.
balim

Nana, nagyon boldog születésnapot kívánok! Ne keseredj el, van élet 30 után is Kép. Én már csak tudom Kép. Nagyon örülhetett annak idején neked a mamád Kép. Nálunk is van ilyen egybeesés: anyum és az anyukája is Luca napon szüettek, persze 20 év különbséggel Kép.

Még egyszer boldog szülinapot! Annyira édesek ezek a beszólások, ők még nem tudnak hazudni és dolgokat eltitkolni Kép.
balim

csajok nincs mesengeremKép Kép apa letörölte pedig már majden mind fent voltataok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nekem is van msn-em: r.kovacs kukac pannongsm.hu

Megpróbálom visszakeresni a címeket.
balim

Köszönöm Roz! Köszönöm Balim!

Szegény kis Eszter ha tudná hogy "zizisnek" nevezed a napjait? Kép

Nekem az anyukám apukája, azaz az én drága nagypapim is jan.19.-én született.Kép Imádtuk rgymást, de sajna ő már nem tud velünk ünnepelni. Kép

Jók az ilyen egybeesések! Ráadásul ha Dani kicsit vár volna még lehet hogy ő is, de ő jan.9.-én kibujt. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, a párom nagypapija is ezen a napon született, de már ő sincs velünk. Az én kis Milánom meg 29-én született. És Dani időre jött? Mikorra voltál kiírva vele?
balim

Jan.8-ra. Tehát azért jobb hogy nem várt 19-ig. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana , Boldog Szülinapot! És itt süt a Nap!Kép
Én meg a Nagymamámmal születtem egy napon, csak Õ már egy éve nem ünnepli velemKép.
A kilók miatt meg ne aggódj! Egy nő életében legalább van 1-2-3-4x 9 hónap, amikor nem kell fogyózniaKép!Kép

Balim, nekünk van egy kengurunk, igaz semmi extra, mert az Auchanban vettük, de talán ha 2 x volt rajtam itthon és benne Hanci, nagyon szívesen odaadom Neked, csak csengess be, ha errejártok!
Voltunk kedden P-nál, de nem is mondták, h kész az újrész és mennek át. A lábam majd lesült, mert pont a vizsgálóasztal alatt van a +fűtőberendezés. Ott hátul vhol kell majd bemenni? NA mindegy, majd a férjem megnézi, 28-án, úgyis megy szűrni. Zizi Esztert hogy így megkínozzák a fogacskák, sajnálom! Sajnálom, h így "megszívattak" a RTg-ben, biztosan már nem volt hajlandó kimenni az aznapi leletező orvos, és megvárták az ügyeletest. Komolyan mondom, a főnök, ha tudna ezekről, akkora balhét csapna, na mindegy, nem mérgelődöm...

Dora, hogy sikerült Férjednek eligazodni a babaruhák között?Kép

Képzeljétek, ma mégeggyel kevesebbszer keltünk, vagyis 2x, és abból az egyik csak kicsi ringatás, dajkálás volt!Kép

Kép
seriff

Sziasztok,

Balim,
felvettelek az msn-be, így Neked nem kell keresgélned Kép
Szegény Eszti Kép Lassan csak kiheveri ezeket a megpróbáltatásokat! Csak elég lassan, nem?

Nana,
boldog szülinapot! Kamillával is megjártam, amikor Apa szülinapi tortáját vittük haza Kép :D

Kép

Kép
kobudo

Nana: Boldog szülinapot!!! Kép

Roz: az msn-t újra le tudod tölteni a www.letoltes.com oldalról. Ott van magyar nyelven.

Nekem pocsék éjszakám volt és a reggel is rosszul indult. Most fejeztem be a bőgést. Kép

Asszem megreggelizek aztán jövök, nem akarok hangulatromboló lenni.

Nana: ez a tied.
Kép

KépKép
erszényes

erszényes szerintem valamit bekavarhatott apának gépen azért szedte ugyhogy nem telpitem ujra marad skype
miért van rosz kedved ne legyen Kép nem sokára babázhatsz Kép

kob
náltok mikor alszik el kami hogyha az oviban alszik ez már örület nálunk mert niki egyszerűen nem tud ellaludni este 1/2 11 is van sokszor hogy ellaszik az oviban persze alszik 2,5 -3 órát Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Bea, Kecsoné, Lina felvettelek Benneteket az msn-be. Többiek címét nem tudom Kép. Illetve Bepát és Nanát valamiért nem sikerült.

Roz, lehet, hogy az oviban nem kellene engedni, hogy annyit aludjon. Vagy akkor nagyon nyügi? Tényleg nehéz dolog ez. Az enyémek már nem nagyon alszanak az oviban, így este nyolckor mindig takarodó van Kép.
balim

balim
hiába mondom hogy ne altasák anniyt pedig ő még nem is az a "rossz " gyerek mert ha felébred csak fekszik vagy ül az ágybananno a böliben könyvet nézegetet csendben egyhelyben na mindegy mártojok bele már nem vitázom velük
most van egy uj ovonénink és az meg hát... nem tudom nem egy nagyszám a daduskák nagyon haragszank rá mert pl . a folyosón szaldgála gyerek és dadus rászol hogy nem szadad rászol daduskákra szó szerint igy ogy nincs diplomája és joga hogy rászoljon gyerekre .. amig a régi ovonéni volt addig anyu bement és max 1 óra alvás után felkelttet nikit de most nem engedi neki az ovonő

syg
már annyiszor akartam kérdezni
szóval te láttad már ugye hogy áki hogy "mászik " ezt lilike mondt jól mint egy kis kommandós teganp észre vttem hogy fel áll 4 kéz lábra de szinte kicsúszik keze -lába gyenge lenne ?? vagy miért de hát már áll meg a széket tolja maga előtt és megy vagy csak nem akar rendessen mászni ?? mikor "kúszik " azt mindig halljuk mrt ahogy a csipője fordul a lábujjait hozzá üti földhöz és mindig kopogva kúszik ezen szoktunk nevetni hogy már messziről hallatszik hogy jön Kép szóval szerinted csak lust i de ez nem baj ugye ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nana, Boldog Születésnapot Kívánunk Neked! Kép

Balim, én is felvettelek az msn-be. Kép

Erszényes ne legyen rossz kedved! Kép Süt a nap, meg nemsokára meg fog születni Minijanika! Kép
birolili

Roz,
Kamilla alszik kb. 2 órát az oviban, Õk ált. el tudják altatni. De így is 1/2 9-9-re már alszik itthon is. Szeritnem szüksége van a délutáni alvásra, és én rontottam el valamit, hogy itthon nem alszik délután. Így nekem ezzel nincs gondom.
Az óvónéni meg elég gáz... Kamilla a dajka néniket is óvónéninek hívja, ezen ők jót derülnek, pedig náluk egyformén bánnak a dajka nénik és az óvónők velük.

Kép

Kép
kobudo

kob
nálunk már adri sem alszik itthon délben ezzelmost két szék között vagyok nagyon mert igazán addig alszik mig babakosival bemegyünk nikiért az oviba de ez max 15 perc tegnap hagytam itthon aludni 1 órát hát este 10 kor még az ágyon ugrált és megint 2 szer ébredt enni meg sokat nyafizott ugyhogy ma megint csak addig hagyomaludni mig bemegyünk

Kép

Kép

Kép
roz23

boldog szülinapot nana

KépKép
KépKép
bepa77

Jo "reggelt!"

Kép

Tegnap este mar nem tudtam folytatni, pedig a lany csak 10-kor volt hajlando elaludni.Kép Ilyen mar reg volt. Raadasul szelesen vigyorgott es nagyokat kurjongatott.Kép

Seriff, apa nagyon ugyi volt!Kép Majdnem mindent hozott, amit kertem.Kép

Ha valakinek nincs otlete farsangra, tudok segiteni. Az elmult harom evben vegigfenykepeztem a farsangolo osztalyomat, ill. a tobbi oszalyokbol is az otletesebb jelmezeket.
Ugy lattam a Rossmannban most lehet kapni kislanynak valo jelmezt, azt hiszem pillangos, 1699.- .

Nem latom a tobbi hozzaszolast, kesobb folytatom.
D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Erszenyes, feszultsegoldasra a legjobb a siras. Aztan egyel egy kis csokit, hatha jobb kedved lesz.

Kati 9-kor is hunyt fel orat, most is beszunyalt. Reszletekben ataludja a nappalt, hogy ejjel ne kelljen?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nagyon Aranyosak Vagytok! KÖSZÖNÖM MINDENKINEK! Kép Kép Kép

Vége az angolnak Kép már csak a fodrászon kell túlesnem.

nekünk is pocsék éjszakánk volt. Dani is és is nagyon rosszul aludtunk. Kép

Hát ez az ovis alvás érdekes egy dolog. Dani itthon mindig 1-1,5 órát aludt. Tegnap a férjem ment érte - ahogy az ovónénik kérték - 3-ra és még aludtak!!! Aztán kb. 6-ig nagyon nyügi volt Danus, ugymond "túlaludta" magát. (hihetetlen, de van ilyen) Aztán felébredt és a szokásos nyolc helyett csak 3/4 9-kor aludt el. Reggel meg persze így fáradt. Kép

Danus szereti nagyon a dadus nénit. Első nap csak róla beszélt, hogy Icuka néni simizte a fejét hogy elaludjon. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Erszényes,
Csoki jó ötlet!!! Kép Én tudod mit szoktam? Az Alföldnél ami van P&P pékség beülök egy forrócsokira! Hú nagyon szeretem! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
Először is BOLDOG SZÜLINAPOT NANA!
Tegnap este épp eszembe jutottál.Ha jól emlékszem,te írtad,hogy már dagad a bokád.Nálam is ez volt a helyzet,és én találtam egy szupi gélt.A Tescoban vettem,gyógynövényes sósborszesz gél.Átlátszó műanyag flakonban,átlátszó gél.Zsolti minden este megmasszírozta vele a lábszáram,a bokám és a lábfejem.Nagyon kellemes,enyhén kámforos,igazán jót tesz a fáradt,dagadt bokának.Kép(ja és persze apa keze is aranyat érKép )

Erszényes fel a fejjel!KépBár ha úgy könnyebb,akkor írd ki nyugodtan,magadból,hogy mi bánt.Szívesen meghallgatjuk.(pontosabban olvassuk.Kép )

Dora ha nem is aludt a picurkád,de legalább jókedve volt.Kép

Roz,Kob lehet,hogy buta vagyok,de mi a különbség a dajka és az ovónő között?Csak az iskolai végzettség?

Balim láttam,hogy felvettél köszi.Kép
Biztos nagyon édes Eszter a fülbevalóval.KépHogy viselte a belövést?A fogacskát sajnálom.KépMost nekünk is előtört a 4-ik.

Seriff szombatra csak meg lesz a nulla.Kép (remélem nem kiabáltam el )

KépKép
KépKép
sbea

Látjátok a szülinapom tiszteletére még a nap is kisütött!!! Kép

Köszönöm Bea! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Bea,
az óvónő tartja a foglalkozásokat, a dajka néni ált. csak a gondozási részt végzi: pisilés, öltöztetés, ágyazás, ebéd osztás. De nálunk is a dajka néni segít az elalvásban, vigyáz a gyerekekre, ha pl. óvónéni wc-re megy.
Persze a végzettségben is, én anno óvónői szakközépben végeztem, amivel akkor dolgozhattam volna óvónőként, ma már csak dadusként, az óvónőknek főiskola kell. Ja, de van óvónénink, Lili Kép

Dora,
nálunk is 10-re aludtak el a gyerkőcök Kép Kép

Erszényes,
a csoki tényleg jó :I

Nana,
akartam írni tegnap, hogy az elején én is sokat híztam, a doki meg is rótt érte, de mondtam, hogy ez majd lasulni fog, a hányingert viszont csak ezzel tudom megszüntetni. Emesénél 2 hó alatt kb. 7 kiló csusszant rám, de nem érdekelt.
Az angoltanár magán? Vagy csoportos? Nyelvvizsgára készít fel? Vagy inkább msn-en beszéljük meg? LAssan nekem is fel kellene frissíteni a tudésom, a diplomához még nincs nyelvvizsgám...

Kép

Kép
kobudo

Most gyorsan ide megírom KOB!

Házhoz jön, egyéni angolórákat veszek. És a munkahelyem segítségével szakképzési hozzájárulás keretében. Nekem is pont a diplomám miatt kell, szaknyelvi nyelvvizsga.

KépKép
KépKép
nana09

Lányok: köszi a vidítást. Asszem tényleg csoki lesz belőle. Kép
De csak ebéd után, most megyek főzni.

Majd később jövök elmesélem miért voltam lekonyulva. Kép

KépKép
erszényes

Kob,
Emlékszem egy képre, milyen szép kismama voltál! Kép
Jó nagy pocid volt, de minndenhol máshol vékony maradtál. Kép

Syg pocakos képe ugyszintén és Beá is. rá is emlékszem. Kép (kész csoda...amilyen lyukas az agyam mostanában Kép )

KépKép
KépKép
nana09

én beás pocakos képre nem emlékszem mikro volt az ???

bea
tegyél már fel egyett légyszí Képkössszi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nana,
boldog szülinapot kívánok én is neked!

Ma nagyon kivagyok én is, süt a nap, erre én meg lebetegedtem. Nagyon náthás vagyok, csak elkaptam a Szlávától. Szerencsére picilánynak még semmi baja.

Meg jól ki is tolt velem. Este 8-12-ig aludt, úgy, hogy előtte csak 5-kor evett, én meg vártam, hogy most már úgyis felébred. Evett 12-kor, majd vigyorgott hajnal 3-ig, hogy ő tulajdonképpen nem álmos. El is hiszem, de nekem nagyon rossz volt. Aztán fél hétig aludt és utána megint csak 11-kor tudtam letenni. Normális az, hogy 11 óra alatt csak 3,5-et alszik. Most persze durmol, mikor a védőnénihez kellene menni mázsálásraKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?