Szia Mindenki!
Háááát, nem semmi mit alakítunk mostanában Marcival. Látjátok, már nem is tudom mikor írtam ide utoljára. Marci olyan nyűgi, hogy nem nagyon aludt ma fél óráknál többet, azt is a karomban. Pocakfájás, meg egyszerű unatkozás, aztán már olyan fáradt volt, hogy azért sírt, szóval az elmúlt 2-3 napunk nem volt valami felemelő.
Köszi mindenkinek a tejcis vígaszt, megnyugtatást. Most lehet, hogy tényleg beállt a kereslet kínálat, mert sokat nem tudok már fejni. Marci most két ciciből szopizza a 100 grammokat, de az általában megvan. És mindig váltva cicizünk. Szóval szerintem most rendben van a tejci. Mégegyszer köszi a megnyugtatásokat.
Volt a dokinénink hétfőn, minden okés Marcival, majd kell mennünk nekünk is orthopedia szűrésre, meg ultrahangra. Oda már anya viszi egyedül Marcust! Bizony, az lesz az első autós utunk. Mármint ahol anya fog vezetni.
Jesszumpepi! Holnap 19-e van, hinnétek, hogy eltelt egy hónap???!!!
Kedves Gergő, boldog egyhónapos szülinapot kívánunk!!!
Gabi, remélem Livi mostmár nem fog benneteket ijesztgetni a légzéskihagyásokkal. Én is javaslom inkább a kivizsgálást. Inkább nyugtassanak meg benneteket, minthogy bármi legyen.
Mddig szokták ezt a refluxot kinőni a gyerekek. Le a kalappal előttetek, minden elismerésem, mert ez nem egy könnyű betegség. Bár Livi olyan édesen mosolygós, vidám, szépszemű kiegyensúlyozott kislány! Imádnivaló!!!
Wolga, Ilba, jó pihit nektek, Andrisnak, Beninek mi is boldog szülinapot kívánunk így egy kicsit megkésve - de törve nem!!!
- és vigyázzatok magatokra a síelésnél is, meg Ilba, Kecskeméten is. Állítólag -25 fok lesz vasárnap. Anyósom hallotta a TV-ben mondták. Vigyetek sok-sok meleg holmit.
Lehet, hogy emiatt nyűgösek a babák??? A hideg miatt?
Pocakos kismamák, üdv nektek is, valamit akartam írni a gátmasszázs olajra, de már nem kell, mert megírta valaki előttem. Ami patikában vagy gyógynövényboltban kapható mandulaolaj, az mind használható. Én is higítatlanul használtam.
Na jó, búcsúzom, mert már megint kezdődik a nyekergés, bár Apánál van a kis gézengúz, de Apa holnap dolgozik, és át kellene vennem tőle. Mindenkinek jó éjt, és szép álmokat.
Tegnap így szundizott még félálomban MArci fürcsi előtt...
Ti is aludjatok ilyen jól!!!Így kinyúltam az egyik szopi után....
(ez anya kedvenc rugija)