Új privát üzeneted érkezett!

Bumpy,
mi ott leszünk 21-22-én Kecskeméten, de Te hol vagy???? Tanulsz, vizsgázol?
Szeretném elkérni a telcsi számod, remélem jössz péntekig! ilba76@freemail.hu
Itt fogok Benivel lakni, míg a férjem egy tanyán bulizik.
http://www.avendio.hu/magunk-h.htm

Pocakosok! Kinek adta meg Ági a számát? Vuka, nem Neked? Megírnád a freemailre?

Kép
Kép
Kép
ilba

Connie, Bumpy!

Köszi a válaszokat. Kb. havonta 1x elromlik a netünk (szerviz ki 2-3 nap múlva, net vissza, kezdődik előlről), most is ez történt és mire olvasom a választ, addigra újabb kérdések merülnek fel bennem. Pl. az, hogy már alig tudunk 8x enni napközben, tudom, hogy igény szerint, de mi van, ha csak 6-7 x akar, akkor jól telekajálja magát (már több mint 4,5 kg, tehát gyarapszik folyamatosan) megy a pocifájós téma szokás szerint. Nem lesz kevesebb a tejem? Mikortól esznek kevesebbszer, létezik, hogy 4 hetesen nem igényel annyi szopit, mint hetesen? Mondjuk Gergő soha nem tudott 12x enni, ahogy az újságok írják. És még valami. Van olyan könyv ami pontosan leírja a babák fejlődését újszülöttkortól mondjuk 1 évesig, de részletesen, hogy mit csinálnak, mennyit alszanak stb...? sziasztok
Vendég

Tücsökmami:
minél nagyobb Gergő annál többet tud szopizni egyszerre,tehát jobban jólakik,igy kevesebbszer kér enni.Ne félj a tejed nem fog elapadni,főleg,ha még ilyen sűrűn szoptatsz.
Ne ragaszkodj annyira a könyvszerinti doldokhoz,mert minden kisbaba más.
Nekem Penelope Learch:Picik kicsik könyve van meg.Elég jó ,több problémára ad tanácsot.

Ilba:
nagyon szép helyen leszel!Látom olyat választottatok,ahol net is vanKép.
Tényleg te vettél valamilyen könyvet magadnak a csecsemőgondozásról?

Gabi:
még adós vagy a fagyireceptelKép!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Nem tudok már sűrűn jönni, mert Beni egyre érdeklődőbb és jobban igényli a játékot. Nem tudom, emlékeztek-e, hogy panaszkodtam a dokinéninkre. Hát odáig jutottam, hogy orvost váltunk. Orvosi hibákat is hallottam, úgyhogy nem várok tovább.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Timi,
hát remélem jó lesz és Beni is bírni fogja. Telefonon nagyon szimpi volt, fiatal lány, rögtön tegeződtünk, kiságyat nem tudnak adni (a hotelben lett volna, de az több, mint 4ezerrel drágább lett volna), de mondta, hogy összetolják az ágyat. Kérdeztem, hogy mikor mehetünk, meg kell eljönni a szopi miatt fontos, mondta, hogy amikor akarunk és nagyon vár és főleg a babát. Hát remélem tényleg jó lesz. Főleg, ha Bumpyval is tudnánk talizni.

Vettem könyvet, Elizabeth Fenwick: Kismamák nagykönyve, a fogamzástól a gyermek 3 éves koráig. 264 oldal, 4990Ft volt. Nagyon szép könyv, párszor már használtam.

Kép
Kép
Kép
ilba

Novum!
Köszi a választ, én is remélem,hogy nem két hónapig lesz elég a tejci. Egy párral feljebb olvastam, hogy meleg van a lakásotokban nagyon. Nálunk is, pedig nem panel, csak központi fűtés. A radiátorok mindenhol el vannak zárva a fürdőt kivéve, de a csöveken akkor is ömlik a meleg. Még így is 24-25 fok van. Mi párologtatunk is ezerrel, mégis felébred :-) Kérdés, ha ilyen meleg van, Ti mibe öltöztetitek a bébit? Mi hosszú ujjú body, hosszú ujjú pamut rugi, + még zokni (ezt a védőnéni mondta) néha úgy érzem melege lehet. Az arcán a kis pörsenések az melegkiütés, vagy a tejcitől lehet?
Vendég

Megpróbálom mégegyszer:
Kép

Fagyirecept? Nem olyan egyszerű az kérem! Ahány fagyifajta, annyi féle a recept. Valami olyasmi dereng, hogy van amelyik tejjel készül, van amelyik speckó fagyiporból, tojással, gyümölcsdarabokkal. És egy akkora fagyifőzőbe kellett önteni, hogy székre kellett állni.
Szerintem otthon csak porból lehet csinálni, habverővel, mélyhűtéssel.
De már nagyon rég volt, 11 éve. Az viszont tisztán az emlékezetemben van, hogy "nyersen" is baromi finomak, nem győztem inni!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Meggyőztetek és felfogom veteni az ultrahangot, egyébként 30.-ra kaptam 10.40-re időpontot, írtátok, hogy 10.-tól van akkor remélem nem kell sokat várni majd,azért menjek oda hamarább? Még azt sem tudom hová kell menni, még a kórházban sem voltam, így mindenképp hamarábbmegyünk,mert a nő, akivel bezséltem mondta, hogy a legutolsó épület és a laboratóriumba kell menni.
Nemtudom kifogja csinálni, de már most megbírják állípítani a 13.héten a pici nemét? Nem korai ez még?
Főiskolára járok és egyik barátnőm mondta, hogy ne tanuljak,mert árt a picinek az idegesség, de én igyekszek nem húzni magam és szép lassan tanulok és akkor megyek csak vizsgázni, ha biztosan megtanultam az anyagot, szerintem az, hogy éppen vizsgázok elkerülhetetlen a stressz, de ez nem állandó és szerintem ez nem is árt,nem?
zsooka

Halihó!

Végre hazaérkeztem mai körutamról, voltam ctg-n is, hát Petra nem sokat produkált. Még nagyon nyugodtan elvan ott belül, végülis még van egy hete.

Ilba elküldtem Neked a freemailes címedre Bumpy mobilszámát.

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Zsooka!
"N" épület, a legutolsó az összes közül. Bemész az épületbe, picit balra lesz lépcső lefelé. Azon lemész és szemben az első ajtó a labor és az ultrahang.
Mi a 18. héten tudtuk meg, hogy nem Petink lesz, hanem Líviánk.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsökmami:
Ha megnézed a képeket amit felraktam egy kicsit elöbb láthatod,hogy Szilvi rövidujjú és nadrágú pizsiben alszik,de amig ilyen kicsi volt ,mint Gergő zokni is volt a lábán.
ÉN úgy láttam,ha felöltöztettem melege volt,izzadt a nyaka.
A kiütések lehetnek a tejtől.

Gabi:
Ez a fagyi recept ugrott!Kép

Ilba:
Te nem mész bulizni a pároddal egy kicsit?

Kép

Kép
novum

Tücsökmami, Timi!
Ezen a fázik/nemfázik dolgon mi is sokat agyalunk. Mi pulcsiban is néha fázunk, de Lívike mindig izzad. Õ hosszú ujjú bodyban és ujjatlan rugiban szokott lenni. Legszívesebben én is lengébben öltöztetném, de abból kiindulva, hogy mi fázunk, nem merem. Pedig lehet, hogy sokkal jobban érezné magát. Én egyébként nagyot néztem (jó értelemben), amikor Timiék nálunk voltak, mert Szilvike rövidújjúban volt az overál alatt, én meg szegény lányomat még két pulcsival is megtoldom.Kép
A fenti képen látszik, hogy mezítláb van, hát ez volt az első alkalom, de csak azért, mert meguntam, hogy kettőt pislogok és már lent van a zokni a lábáról. Lehet, hogy mégis megpróbáljuk a rövidujjúzást, ha netán megfázik, majd meggyógyul:Kép (Gondos anyuka, hi-hi.)

Timi,
kárpótlásul nyáron meghívlak fagyizni!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
jó nagyon a kép, nagyon édi Livi meztelen lába! Kép
Én inkább enni szeretem a fagyit, mint csinálni. Kép Kedvencem a szőlős Macao. Nyami!!! Most jól meg is kívántam. KépKépKép

Vuka,
köszi, megkaptam.

Zsooka,
Gabi tökéletesen leírta (Kép), mi is ott a 18.héten tudtuk meg, hogy kis kukacosunk lesz! Kép

Timi,
ottani barátoknak 8 napja született babája, kibérelt a büszke Apuka egy tanyát és mennek "beszélgetni és főzni". Kép Õk András egyetemi társai, én annyira nem is bírom őket, meg hát mindig előjönnek a régi sztorik, amihez nem tudok hozzászolni, nem érzem jól magam. (Remélem egyikük sem olvassa ezt a topikot Kép) Persze azért kimegyünk a tanyára, eldicsekszünk Benivel, de aztán mi visszamegyünk a panzióba.

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,
jó nagyon a kép, nagyon édi Livi meztelen lába! Kép
Én inkább enni szeretem a fagyit, mint csinálni. Kép Kedvencem a szőlős Macao. Nyami!!! Most jól meg is kívántam. KépKépKép

Vuka,
köszi, megkaptam.

Zsooka,
Gabi tökéletesen leírta (Kép), mi is ott a 18.héten tudtuk meg, hogy kis kukacosunk lesz! Kép

Timi,
ottani barátoknak 8 napja született babája, kibérelt a büszke Apuka egy tanyát és mennek "beszélgetni és főzni". Kép Ők András egyetemi társai, én annyira nem is bírom őket, meg hát mindig előjönnek a régi sztorik, amihez nem tudok hozzászolni, nem érzem jól magam. (Remélem egyikük sem olvassa ezt a topikot Kép) Persze azért kimegyünk a tanyára, eldicsekszünk Benivel, de aztán mi visszamegyünk a panzióba.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ez most mi????

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Kérünk egy kis kollektív drukkolást, lemegyünk a dokibácsihoz tanácsadásra. Este olyan fuldoklást mutatott be Lívi (amit eddig a refluxra fogtunk, de egyre inkább az az érzésünk, hogy nem attól van), hogy azt mondtunk, ez már nem vicc. (Eddig se volt az persze.) Én annak "örülnék" a legjobban, ha kivizsgálnák tetőtől talpig. Szóval meglátjuk, délután írok, hogy mi volt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!

Drukk-hegyek mennek felétek!

Évi
33+1

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép

Gabi,
Livinek ezerrel küldjük a drukkot!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska mi is drukkolunk 1000-rel!!!

Évi jösssz ma az előadásra is?

Mi van már ezzel a babanettel? Nálatok jól működik?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabuska,
Drukkolunk Nektek!!!Kép

Jucus
jucus73

Vuka!

Jövök az előadásra meg tornázni is. Bocs, hogy pénteken nem voltam, pedig megígértem, de sajnos máshogy alakultak a dolgok, mint gondoltam.
Te ott leszel?
Nálam jól működik a babanet, bár kicsit csiga...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Gabuska, drukkolunk nektek!!!! KépKépKép

Ritkábban tudok csak jönni, mert már készülődünk a síelésre. Pénteken indulunk a nagymamához, aki Ausztriában lakik és onnan utazunk tovább másnap. És annyi mindent kell elintézni. Még jó, hogy az útlevél időben meglett. Kép
Andris ma két hónapos, kéne oltást kapjon ő is, de elhalasztottuk a doktornővel síelés utánra, mert jobb, ha utazás előtt nem lázasodik be. Kép
Ilba, nektek gratulálok, igazi hős a fiad! Kép

Gabuska és Livi, Novum és Szilvi így utólag is boldog 5. és 6. hónapos szülinapot!!!

Mi is a 18. héten tudtuk meg, hogy Andrisunk lesz. A férjem az első öt percben közölte a dokinkkal, hogy látja a fütyijét. Erre ő elviccelődött, hogy persze, a kedves apuka azt akarja látni. Én meg annyira nevettem, hogy hullámzott a hasam és az Uh-fej. Kép Aztán a végén célirányosan rákeresett és megerősítette.

Azutóbbi két nap nagy nyűglődéssel telt, Andris minden du. és este hasfájós volt. Kép És tegnap rendkívül sokat kakilt. Remélem, nem probléma...

Szép havas napot mindenkinek!
W.

Mamacka: Gondoltam. Kép Az én férjem is iparművész (kerámia-üveg szakon végzett), de persze nem ebből élünk sajnos.

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!
Köszönjük a drukkokat! Hát nem is tudom, hogy mit gondoljak. Dokibácsi szerint ez simán lehet a refluxtól, megnézte, azt mondja nem lát semmi más okot. Meg szerinte kivizsgálásra sincs szükség. Én csak azt nem értem, hogy anno a Heim Pálban, amikor diagnosztizálták a betegségét, mi a ....ért nem közölték, hogy számítsunk ilyenre?! És más refluxos babák anyukáitól sem hallottam, hogy ilyesmit csinálna a gyerek. Ugye Jucus? Te is írtad, hogy egyszer volt Boginál, de azóta nem. És sajnos egyre intenzívebbek ezek a légzéskihagyásai, jobban megviselik, mint eddig.
Jobb lett volna, ha kivizsgálják, inkább feleslegesen, mint későn...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

ANDRISKA! BOLDOG 2 HÓS SZÜLINAPOT ÉS JÓ SÍELÉST!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ha valakit érdekel, a Tescoban 7 ezerért van pihenőszék.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:
Már reggel kültem egy üzit neked,de úgy látszik nemküldte el!
Szerintem is jobb lett volna egy kivizsgálás már csak megnyugtatás céljából.
Nem kellett volna győzködni egy kicsit a dokibácsit?

Most hogy van Livi?

Wolga:
Andrisnak boldog 2 hónapos szülinapot!Kép
Jó sielést és sok havat!

Kép

Kép
novum

Timi!
Most alszik 10 óra óta. Azért nem győzködtem, mert nagyon biztos volt magában. De ha nem változik a helyzet, akkor kihisztizek egy kivizsgálást, még ha 1 hétig is bent kell lenni a kórházban.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Tücsökmami,
a kereslet-kínálat egyensúlya dinamikus egyensúly, vagyok folyamatosan változik, a keresletnek megfelelően. Egy időben Ákos is csak 6-7x szopizott, aztán megint 8-10x, mióta kap szilárdat, megint kevesebbszer...de eddig enm volt gond a tejcivel, pont annyi volt, amennyi kellett.

Lányok,
ne haragudjatok, nem nagyon fogok tudni jönni egy darabig, eléggé lefoglala a weblap. Ha nagyon kellenék, akkor vagy priviben, vagy a babafalván a szopis topikban (is) megtaláltok.

KépKép
connie

Köszönjük.

Gabuska, sajnálom Livit, remélem, minden rendben lesz nálatok!

Lányok, egy kérdés: szerintetek most már a szaunával nem lehet gond? Mert terhesen tilos volt. A házban, ahova megyünk, lesz szauna és nem szeretném kihagyni... Kép
Lécci, válaszoljatok, ha tudtok!

P. Wolga

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Zsooka,
örülök, hogy úgy döntöttetek, hogy felvetetitek a pindurit videóra Kép Nem szabad kihagyni. Nekünk a genetikai UH-n derült ki, hogy kisfiú lesz, tökéletesen alá lehetett látni Kép

Vvolga,
de jó lesz Nektek, síelés... KépKépKép Én is imádom, csakhát pocakkal sajna nem lehet Kép Pedig úgy mennék! Komolyan mondom, úgy vagyok vele, mint a kajákkal, megkívánom Kép Főleg most, hogy esett a hó Kép Jó síelést, fincsi porhót és jó pihenést Nektek KépKépKépKép Szerintem a szauna nem lehet gond, csak a terhesség alatt tilos, utána nem. Én legalábbis ezt hallottam róla. A szoláriumról Ti mit hallottatok? Nekem a doki kifejezetten javasolja. Bár nagyon ritkán járok, hetente vagy 2hetente 1-szer.

Mancs

Kép
mancs

Gabuska,
Nálunk nem volt jellemző a fuldoklás, egy-két ilyen ijesztőbb esetre emlékszem, de csak egész pici (1-2 hónap közötti) korából. De szerintem is a legtöbb doki igyekszik alapból elbagatelizálni a dolgokat. Nekünk kell a sarkunkra állnunk és kihisztiznünk a nagyobb körültekintést.Kép Szegény kis Livike. Sok-sok gyógypuszit küldünk neki!
Kép

Wolga,
Andrisnak Boldog 2.hós Szülinapot Kívánunk!
Kép

Nektek pedig kéz és lábtörés nélküli jó síelést!!!Kép
Kép

Mancs,
Engem tiltottak terhesen a szolitól. Mit mond a dokid, miért javallja?

Jucus
jucus73

Jucus!
Alapjáraton nagyon lelkiismeretes dokinak ismerem a gyerekorvosunkat, meg is bízom benne, csak nagyon félek. Lehet, hogy felhívom a Heim Palis doktornőt, aki a kórházban kezelte Lívit, hogy nézze meg. (Bár feláll a hátamon a szőr még a kórház gondolatától is. Brrrrrrrr!)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Évi77,

Már itthon vagy? Ha van kedved velünk sétálni jönni, akkor holnap felcsöngetünk hozzátok. 2028 a csengőtök? 11 körül szoktunk menni.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Wolga,
Andrisnak boldog két hónapos szülinapot!
Kép
OKép

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok!
Jár valaki az Istvánba terhestornára? 16 hetes vagyok, és talán már mehetnék én is. (?)
Ja, és milyen napokon van, mennyibe kerül, stb?
Köszi: Veraa
veraa

Veraa,
ingyenes, szerda 17 ó, péntek 15 ó. Lehet menni már az első pillanatól.Kép B épület (égési és plasztikai sebészet), alagsor.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szilvi ma először próbálta ki az etetőszékét:Kép

Kép

Kép
novum

Szilvi a járókában:Kép
Gabi!Ez aza nadrág amit tőletek hoztam el!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Mancs!

Jövőhéten szerdán és csütörtökön leszek.

Ilba!

Ment a mail!

Puszi!
bumpy

Sziasztok!

Andriska!
Boldog 2 hónapos szülinapot!!!
Kép

Wolga,
nagyon jó síelést Nektek, vigyázzatok magatokra!
A szauna szerintem már mehet. De inkább hívd fel az orvosod. Illetve a 6 hetes kontrollon nem mondta, hogy mindent szabad? Mert akkor miért ne lehetne???

Livike! Kép
Nagyon sok gyógypuszit küldünk, gyógyulj meg!!!
Kép

Gabi,
ha megnyugtat Benneteket, akkor szerintem is menjetek el a kórházba és vizsgáltassátok ki Livikét. De úgysincsen semmi komoly!!!!

Connie,
az mitől lehet, hogy sokszor nem nyílnak meg az oldalak a Babafalván? Nálam van a hiba?

Mancs,
én nem szoliznék.

Szorsi,
hogy van Beni? Dobjál fel légyszi egy-két képet! Kép

Timi,
Szilvi gyönyörű és szupcsi az új gatyó!!!! KépKépKép

Ági,
ok, mindenre nyitottak vagyunk, két programunk van, elmegyek én is a tanyára, de csak Benit megmutatni, ez szombaton, különben úgyis egyedül leszek Benivel, vasárnap meg babanézőbe megyünk.
Szerintem 11 körül indulunk le, ha már ott vagyunk és tudom, mikor mi van, akkor felhívlak, ok?
Én is küldöm a számom.

Ezeket ma csináltam, azon ritka pillanatok alatt, mikor aludt. Ugyanis ma extra nyűgi Beni, kézben ragyogóan alszik, ahogy lerakom kipattan a szeme.
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Ezt pedig most kaptuk a Sejtbanktól. Nagyon komoly:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Lehet a képeket látni?

Kép
Kép
Kép
ilba

Bocsi, mindjárt abbahagyom, de kár, hogy nem hangos a kép, annnnyira arin dumál a kedvenc állatkáihoz! KépKépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska! Köszi a gyors választ. Bíztam benne, hogy péntek délután is van, mert az az egy szabad délutánom. Akkor megyek, muszáj mozognom valamit, érzem, hogy jól esne!
Jó estét minden kismamának, kisbabának (tündériek a képeken, nem is tudom, hogy lesz türelmem kivárni a júniust!Kép
Veraa
veraa

Egy pár kép, hogy nehogy elfeljtsetek minket:

Jaj de unom ezt az állandó fényképezgetést:Kép

Anyu nem jól fényképez, de így vizsgálgatom a kezem:
Kép

Érdekes ez a sok boci a takarón:
Kép

Mondtam már anyu, hogy nem szeretem a vakut?
Kép

O Kép

Kép

Kép
szorsi

Orsi!

Itthon vagyok, és ráérek 11 körülKépKép Én kb. fél-egy óra séta után kidőlök, de ha Ti tovább maradnátok, akkor én legfeljebb elköszönök tőletek. Oké? És Hegedűs Attila néven van a csengőnk, én így számmal nem tudom, még nem próbáltam... Juj, de jó lesz, megismerem ezt a jó pasitKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Oké, akkor felcsöngetek holnap. Jön a Jakab Kriszti is, ők a ti lépcsőházatokban a 4-en laknak. Mi kb 2 órát szoktuk nyomni a sétát, de majd úgy alakítjuk, hogy neked is jó legyen.
Akkor holnap!
OKép

Kép

Kép
szorsi

Szia Mindenki!

Háááát, nem semmi mit alakítunk mostanában Marcival. Látjátok, már nem is tudom mikor írtam ide utoljára. Marci olyan nyűgi, hogy nem nagyon aludt ma fél óráknál többet, azt is a karomban. Pocakfájás, meg egyszerű unatkozás, aztán már olyan fáradt volt, hogy azért sírt, szóval az elmúlt 2-3 napunk nem volt valami felemelő.

Köszi mindenkinek a tejcis vígaszt, megnyugtatást. Most lehet, hogy tényleg beállt a kereslet kínálat, mert sokat nem tudok már fejni. Marci most két ciciből szopizza a 100 grammokat, de az általában megvan. És mindig váltva cicizünk. Szóval szerintem most rendben van a tejci. Mégegyszer köszi a megnyugtatásokat.

Volt a dokinénink hétfőn, minden okés Marcival, majd kell mennünk nekünk is orthopedia szűrésre, meg ultrahangra. Oda már anya viszi egyedül Marcust! Bizony, az lesz az első autós utunk. Mármint ahol anya fog vezetni.Kép

Jesszumpepi! Holnap 19-e van, hinnétek, hogy eltelt egy hónap???!!!
Kedves Gergő, boldog egyhónapos szülinapot kívánunk!!!
Kép

Gabi, remélem Livi mostmár nem fog benneteket ijesztgetni a légzéskihagyásokkal. Én is javaslom inkább a kivizsgálást. Inkább nyugtassanak meg benneteket, minthogy bármi legyen.
Mddig szokták ezt a refluxot kinőni a gyerekek. Le a kalappal előttetek, minden elismerésem, mert ez nem egy könnyű betegség. Bár Livi olyan édesen mosolygós, vidám, szépszemű kiegyensúlyozott kislány! Imádnivaló!!! KépKépKép

Wolga, Ilba, jó pihit nektek, Andrisnak, Beninek mi is boldog szülinapot kívánunk így egy kicsit megkésve - de törve nem!!!KépKép - és vigyázzatok magatokra a síelésnél is, meg Ilba, Kecskeméten is. Állítólag -25 fok lesz vasárnap. Anyósom hallotta a TV-ben mondták. Vigyetek sok-sok meleg holmit.

Lehet, hogy emiatt nyűgösek a babák??? A hideg miatt?

Pocakos kismamák, üdv nektek is, valamit akartam írni a gátmasszázs olajra, de már nem kell, mert megírta valaki előttem. Ami patikában vagy gyógynövényboltban kapható mandulaolaj, az mind használható. Én is higítatlanul használtam. Kép

Na jó, búcsúzom, mert már megint kezdődik a nyekergés, bár Apánál van a kis gézengúz, de Apa holnap dolgozik, és át kellene vennem tőle. Mindenkinek jó éjt, és szép álmokat.
Tegnap így szundizott még félálomban MArci fürcsi előtt...KépKép
Kép
Ti is aludjatok ilyen jól!!!Így kinyúltam az egyik szopi után....Kép (ez anya kedvenc rugija)
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Szorsi,
köszi a képeket, nagyon nagy fiú már Beni, tök jó a farmer ruci (mi is kaptunk ám, hétvégén rá is adom!Kép), olyan csíkos felsője neki is van, csak kékben.

Szorsi, Évi,
jó sétát Nektek!!! KépKépKép

Bubek,
köszöntés majd holnap Kép, most csak annyit, hogy Marci nagggggyyyyon aranyos, ez a kipurcanós kép szenzációs!!! KépKépKép

És akkor a mi napunk: Beni aludt 2x15 percet és a séta alatt 40 percet. Mostanra gondolhatjátok milyen nyűgi volt. Ennyire még talán soha.
Enni meg nem akar. Én nem értem, miből van energiája??? Éjjel és reggel még úgy ahogy, de aztán sehogyse. 30-50eket kb. óránként, másfél óránként. Szépen rákap a cicire, megindul a tejcsi és mikor a legjobban jön, elkezdi a fejét elforgatni. Persze spriccolok az arcába, ruhájába, elkezd köhögni, abba kell hagyni, hogy a vállamra tegyem. Újra szopi, de akkor már azt játszuk, hogy kéri a cicit, szív kettőt, fej elfordít. Újra cici, szív kettőt, elfordít ....
Nem tudom mi lehet.
Az öklét meg tuszkolja a szájába, cuppog, rá szeretném tenni a cicire, ahogy vízszintbe rakom, keservesen sír. A hasa szerintem nem fáj.
Lehet, hogy a hétfői oltás miatt van? Attól étvágytalan? Bár már előtte is csinálta, de nem ennyire.
Most fürcsi után kín keservesen evett meg 50et, most már mértem, de kár volt, mert most csak idegeskedek, bár anélkül is tudnám, hogy keveset evett. Most persze alszik végre.
Pisije, kakija rendben (sőt, ma csak sárga kaki volt Kép), amúgy jó kedéjű, nem úgy néz ki mintha éhezne, igaz, hogy cuppog, de hát nagyon nem eszik.
Holnap jön szerencsére a védőnéni (előkerült Kép), majd megkérdem szerinte mi lehet.

Most elrakom magam holnapra!
Jó éjt mindenkinek!

Livike hogy van???

Kép
Kép
Kép
ilba

Volga
Az Iparművészeti Egyetemen végzett?
Mikor? Én is kerámia szakra jártam! Kép

Gyönyörűek a gyerkőcök! Kép

Mi tegnapelőtt voltunk UH-on

halántékcsonttáv.BPD: 76mm
fejkörfogat HC: 268mm
haskörfogat AC: 238mm
combcsont FL: 52mm

...és fejvégű bár eddig minden UH-on az volt... ma reggel viszont szerintem keresztbefordult mert egyszerre rugdosott és boxolt mindkét oldalon.
Olyan kis aranyos bár egyre kevésbé kivehető a képen...

Mondtam a dokinak, hogy mindenki beparáztatott ( apósnál vendégség volt tele gyerekorvossal és mindenki nagyon okos volt), hogy ez a baba óriási és biztos nem húzza ki áprilisig (nekünk a gyed miatt sem szabad, hogy korábban jöjjön)
Azt válaszolta ő csak azt szokta kérdezni a kismamáktól, hogy mondta már önnek valaki, hogy pont jó a pocakja, akkora miont kell lenni, mindenki csak azt mondja, hogy túl nagy vagy túl kicsi... nem kell ezzel foglalkozni.
Minden adatom jó lett, cukor, vizelet, vér... kérdeztem, hogy szedjem -e még az Elevitet (hátha attól nagyobb a gyerek) azt mondta, hogy attól biztos nem nagyobb (a magyas cukortól szokott nagyobb lenni, akkor diétázni kell)és mivel minden értékem jó, ő nemjavasol semmilyen változtatást. Kérdeztem, hogy ugye április 10 körül rá fog érni, hogy velünk szüljön... hát nem mondta, hogy igen persze... (ettől kicsit betojtam) reméli, hogy nem kell elutaznia... no ez nem valami bíztató. Én vele akarok szülni, félek ha nem lesz ott az engem annyira leblokkol, hogy az a szülés folyamatának is ártana....

Ja és tutira fiú!!! Akkora bizonyítéka van, hogy csak na!

Már csak egyszer megyünk a magánba egy hónap múlva( este fél kilencre lettünk behívva )
Utánna már kezdődik a kórházban az nst!
Elég gyorsan repülnek ezek a hetek.... egyre izgibb...

Mamacka és Áron
28+6

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt mindenkinek!

Köszönjük a jókívánságokat! Kép
Hurrá, ma szép idő lesz és megyünk végre sétálni!

Marci, boldog 1 hónapos szülinapot! KépKépKép Milyen hamar eltelt az az egy hónap. Meglásd, a második is gyorsan megy. Kép

Ilba, nektek is jó utat Kecskemétre, klasz helyre mentek, meglestem. Kép
Lányok, nagyon jók a képek Szilviről (Milyen nagy lány már, etetőszék...), mindkét Benedekről és Marciról! Kép
Én sajna nem tudok újat feltenni, mert még nem tudom letölteni őket az új gépről. Valamiért nem sikerül. Kép

Na megyek, pakolok, mosok, stb. Így reggel van időm igazán.

Kép Kép
Kép
vvolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?