Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

<center></font></center>

SztigrisKép
sztigris

Sziasztok!Kép

Jöttem megtörni a csöndet!Kép

Anyko!
Látom Te sem tétlenkedtél, hihetetlen mennyiséget hoztál nekünk! Összesen hányadik pzstartónál jársz? Már a 100-at túllépte, nemde? Minden elismerésem, mert tudom nem semmi lealapozni, stb., szóval GRATULA! Én is "egyszerű"-nek találtam némelyiket, de mint írtad ez a megrendelő kérése volt, pedig biza tuti megbolondítottad volna egy kis krétával itt-ott!Kép A tigrincses képek nagyon tetszenek, jó a keretszin, a Noddy-s cerkatartóra már rá is cuppant a legnagyobb lányomKép, a napraforgós pzstartóval pedig megihlettél és én is csináltam hasonlót. Ja, és az elől sárgakockás pzstartó első pill. megfogott, pedig nem az én stílusom, de mégis tecc. Egyedül a fánis képeknél csináltam volna kicsit másképp, a keretet feldobtam volna valami mintával vagy más szinnel festettem volna le, de ez nem igazi kritika, csak egyéni dolog.
[size=-1]Szóval, izé...<font size="-2">ez itt nem a reklám helye[/size]..., de nálam lehet ilyen hullámos szélű pzstartókat szerezni.Kép Az igazat megvallva, valahol láttam hasonlót, itthon fogtam a Férjem különleges vonalzóját(mindenféle íveket, formákat lehet vele rajzolni) és megcsináltam hozzá a sablont, úgy hogy a kispzstartón 1 minta, a nagyon pedig 2 minta férjen el. Szóval, ha kell a sablon átmásolom és postázom!</font>Kép

Era!
Amit anyukádnak készítettél az jóval halványabb árnyalatú és így nekem is jobban tetszik, mint a másik, sötétebb színű pzstartó. Viszont az ajándékba szánt 2. képed kerete nagyon jó lett és a hungarocellek is jól sikerültek. [size=-2]Én anno jól megszenvedtem, mire végre a festék rajtamaradt a hungarocell tojáson.[/size]

Mian!
A citromos óra testhosszal elvitte a pálmát nálam, de az első(barackos?) óra is nagyon tecc. Engem is érdekelne, mivel jelölted a számokat az óráidon? Az a szellemes dobozka pedig nagyon jópofaKép És gratulálok az eladásokhoz!

Maci!
Sebaj, nekem sem ment elsőre, se másodikra csak sokadikra!Kép

Sztigris legújabb munkái albumba feltettem néhány új dolgot, amit még jóval kari előtt csináltam, mielőtt 3 hétre le nem betegedtem...hát nem is valami No1-ekKép
Az első tálcám, ami baromira nem sikerült, ráadásul a kép sem az igazi róla: a szinek nem lettek olyan jók, mint először hittem. Az első dobozkám, ami nekem túl erős lett(bár ez a képen nem látszik), de másoknak tetszik.
Nekem nem igazán ment a bótKép,(ami talán most nem is volt annyira nagy baj, mert jócskán lebetegedtem) Még mindig a gipszképek mennek igazán, a facuccok közül is inkább a fényképtartók, így ami megmaradt azt elajándékoztam.
Ezeket pedig a rokonoknak készítettem karácsonyra:
http://babanet.hu/album/main.php?album=5833&page=1&image=184225 lapozgatva a végéig.
[size=-2]Néhány új képet is tettem fel a lányaimról, de a profilomban van a számomra legkedvesebb.[/size]Kép
Sztigris
sztigris

Tajgerkám! Lámpáid elbűvölőek, de az angyalkás doboz birizgálja a csőröm, mert nem látom rendesen, írnál v. mutatnál róla közelebbit? Kép
Most csak a profilba néztem meg a lányokat, de azt hiszem nagyon kell majd rájuk vigyáznotok, ha felnőnek! Kép Már most bombázók!!!!! Kép
szorgosstuci

Tigrincske! Kép
Valakivel keversz engem, mert én az utóbbi idöben az árva fa böröndkémen kívül nem igazán csináltam semmit! Kép De a dícséret jól esett!! Kép
Engem is, - mint Stucit - a lámpák büvöltek el, no, meg az angyalkás doboz. Nekem úgy tünik, jobb a szemem mint a Stuccnak, mert én látom, amit látni kell!

(Stuckó! látom már Neked karácsonyra nem krétát fog hozni a Jézuska, hanem szemügét!! Kép )

Tigriske! A csajszik gyönyörüek!!! Valamelyiket stoppolom majd a fiamnak!!! Kép
mian

Sziasztok!
Nem tudom ,hogy itt olvastam-e hogy valaki gipszet szeretne önteni maci alakú méztartóba akinek kell szóljon nekem most ürült ki kettő macika szivesen ellüldöm.
Ivett
zlotika

Ne mááá Miján! Látom, hogy nagyon szép, csak a kép kicsi és azokat a pöttyöket nemtom kivenni, hogy az mivel van odacsinálva.Kép Hiába a szemüveg, meg a nagyító is. Kép

Zlotika, én biztos nem kértem. KépDe jó őtlet, csak én mondjuk inkább gyertyát öntenék bele. Kép
szorgosstuci

Sziasztok!

Tigriske!
Mian vagy Mohi egyre megy? Én voltam az elkövető (én olvasom az írásokat, nem csak látom Kép - rossz vicc volt?-bocsi), de köszi a dícséreteket! És még nem láttál, láttatok (már aki megnézte Kép) mindent! Anykó olyan jó pályázatokat tervezett, hogy eltettem rájuk egy-két képet Kép, mert ugye volt olyan megjegyzés, hogy ez vagy az nem is a pályázatra készült, itt-ott látták már.
Jövő héten megint munka ezerrel: muffinkönyv, 2 pzs tartó, micimacis óra, és egy babakönyv a havi felvett rendelés.
A lámpáid tökéletesek! Hogy-hogy IKEA? A doboz is tökéletes, a naprásról nem is beszélve.
A lánykáidról nem vagyok képes dicshimnuszokat zengeni, csak irigyelni a fiúkat, az enyémet meg sajnálni, hogy túlkoros.

Puszi Kriszta

mohácska

Köszi a lányok nevében a bókokat, hát az udvarlóknak meg nem lesz könnyű dolguk, mert [size=-2]Tomi elkezdett gyűjteni egy hazugságvizsgálóra...Kép[/size]!

Stucika!
Ja, pöttyök akkor gondolom a 2. dobozka...[size=-2]pedig már azt hittem, hogy a dobozról fotózáskor még épp hiányzó 1db csavart szúrtad ki[/size] De be kell vallanom a pöttyök biza nem az én ügyességem, hanem szalviminta, teljes 1/4 szalvi van a doboz tetején.Kép

Mian!
Jól öszzekutyulódtam, bocsiKép,[size=-2]pedig láttam a bőröndödet és le is akartam írni, hogy milyen klassz lett csak épp a hozzászólásban kevertem össze a dolgokat.[/size]... DE a dicséret Neked is jár!

Mohi-Kriszta!
Szóval ez igazából neked szólt, mostmár tudom.Kép Tényleg baromira tetszettek, ezért is dícsértelek meg, de eltévesztettem a nevet, ne haragudj!Kép [size=-2]Mivel több részletben tudok csak visszaolvasni, alkotásokat megnézegetni így a hrsz-eimet is csak többszöri nekirugaszkodásra tudom megírni. Igyekszem odafigyelni, de most mégsem sikerült. Bocs.[/size]
A lámpa IKEA-s sima üveglámpa(ez a méret pl. 900 Ft körül volt), ami stamperia-val van bevonva.

Na, megyek aludni még mielőtt megint jól összekutyulok valamit...Kép

Sztigris
sztigris

Szóval egy csavar is hiányzik! na majd most jól meglesem és lesz neked irgum meg burgum. Kép A pöttyök meg nekem úgy látszódtak, mintha kiállnának a térből. Kép
szorgosstuci

Hát, bevallom erősen gondolkoztam rajta, hogy 3D lakkal kiemeljem a pöttyöketKép és kicsit bánom is, hogy nem tettem meg.
sztigris

Sziasztok!

Sztigris!
Nagyon szépeket csináltál!
Az adventi naptár is nagyon ötletes. Jövőre meg is csinálom. Bonyolult nagyon?
Háát igen, a lámpák...nagyon csinikKép
Meg a lányaid. Megértem a hazugságvizsgálótKépKépKépKép

Én most nem csináltam semmit....vagyis de! Egy képet ajándékba, de elfelejtettem lefotózni, és azóta már Dánia felé repülKépKép

Most egy tálcát szeretnék még csinálni magamnak (kávézáshoz), de még nem sikerült szalvétát találnom....
Majd átkuksizom az albumaitokat, biztos találok jó ötletet!!!

Era

Era
Kép
era75

Tigrike! Mi tart vissza? Talán már nincs a kezedügyében? Kép
szorgosstuci

Sziasztok!

Stucika!
Lehet, hogy nincs is neki Kép, vegyünk egyet, jó KépKépKép!
Nálam a csillagok is kiállni látszanak Kép.

Tigriske!
Mi az a stamperia? Mert nálam szalvinak látszik Kép!

Jó lenne már arra a szintre eljutni, ahol Ti vagytok! Nekem is sok mindenem van, de sok mindenről gőzöm sincs. Pedig atájban kezdtem én is, amikor ez a topik létrejött.

Babi!
Merre vagy? Hiányzol!
Biztos itthon vagy...

Ánizs!
Bejelentkeztél, azt eltüntél... ez nem éééééééééééér!

Puszi Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Stucika!
Karácsonyra készítettem Tomi anyukájának a dobozt, így már nincs nálam.

Era!
KösziKép Az adventi naptár ötletét a netről szedtem innen: Szerintem korántsem bonyolult csak oda kell figyelni, hogy mit, mivel ragasztasz össze.[size=-2]én majdnem a hátlaphoz ragasztottam az egyik fiókot, miközben csak a keretet akartam odaraginyózni.Kép[/size]

Kriszta!
A stamperia egy papírmárka(http://www.stamperia.com), elég vékony, első tapintásra pauszhoz hasonlítanám leginkább.
[size=-2]Ja, és azt az 1 csavart valahol a lakásban szórhattam el, így egy másik dobozból helyettesítettem.[/size]Kép

Na, most rohannom kell...

Sztigris
sztigris

De nagy a csönd! Kép
Mindenki alkotói válságban van? vagy hagyjuk "kihalni" a topikot? Kép Szomorú lennék!
Én most alkotok ezerrel (mindenféléket); amint kész lesz mutizok; - már, ha lesz kinek!

Puszi (annak, aki erre jár!)
mian

Sziasztok! Most kaptam meg végre a nethez a jelszavamat, rögtön jöttem bekopogni hozzátok! Rengeteget kell visszaolvasnom, az oldalamat rendbe kell tennem, de itt vagyok újra és ez engem nagyon feldob! Nagyon hiányoztatok! Puszi mindenkinek! Edit
anizs007

Mian!
Puszi neked is!Kép Várom az alkotásaidat!Kép

Ánizs!
Üvd ismét nálunk!Kép Örülök, hogy ismét itt vagy!

Többiek, hol vagytok???

Most én is csinálok ezt-azt csak a fotózásra kell még várnom.

Sztigris
sztigris

Szia újra itt Ánizs/Edit! Kép
Örülök, hogy visszatértél és erösíted ismét a csapatot!
Pozitívum, hogy nem csak mennek, jönnek is! Kép

Tigrincském!
az a helyzet, hogy kész lett egy órám, de pechemre túl vastag a falemez, amire csináltam, ezért a meglévö óraszerkezetem nem éri át! Kép
Most elrobogtam egy újat venni, az átmegy ugyan a lyukon, viszont túl szük! Meg kell várni a hétvégét, s akkor az Urram besegít.

Viszont ami újság! Rengeteg az új szalvéta motívum ismét, ebben az évben is. Sikerült lapos bukszával hazajönnöm! De nem bánom! Kép

Jaj! Stucek!
Nem csuklottál este? Imába foglaltam a neved; a vágókészletért! Dekup-papírt vágtam vele; - valami csoda!!!!! Köszi!!!!!!
mian

Sziasztok!
Előkerültem a kiküldetésből.Kép
Mian, a Te kezed nem lett fekete tőle? Kép Én betekertem szig.szalaggal, mert úgy nézett ki a kezem tőle mintha a bányában lettem volna. Az a hülye aluminium nyél!!!Egyébként valóban kiváló kis szerszám. Kép
Minek a Zúr, Te nem tudod megfúrni???

Tigrincs, jó kis ötlet ez a gyufásdoboz, nem csak karácsonyra jó, akár kis ékszeres doboznak, vagy bármilyen apróságtartónak is meglehet csinálni.KépA link mentve, köszi!!! Kép
szorgosstuci

Stucikám;
az én kezem nem lett fekete töle! Kép Persze, lehet, hogy már elötte fekete volt, azért nem tünt fel! Kép
Meg tudnám én is fúrni, de most meg az a bajom vele, hogy az új szerkezetre, amit tennap vettem, egyik mutatót sem tudom feltenni. Már kezdem azt hinni, hogy teljesen béna vagyok.
Végül is az óra szép lett! - lehet, hogy mutatók nélkül fogom feltenni a falra????
Most robogok, mert csoda szép képet alkotok épp, s be vagyok sózva, hogy mielöbb kész legyen!
Aztán majd dicsekszem!
mian

Na, itt nem tolongtok, csak a csevegöben!? Kép

Úgy látszik, csak velem lesz tele ez a topik!
Azt gondoltam, megmutatom mutatók nélkül az órát; nem csigázlak tovább benneteket!
Tehát, az elsö kép az óra, a 2.,3., és 4. pedig az a bizonyos kép, amit 2 napig csináltam.
Festövászonra készült, sokat festettem rajta szabadkézzel is. Lehet, hogy némelyeknek giccsesnek fog tünni, de nekem tetszik!:
http://gportal.hu/picview.php?prt=85660&gid=414102&index=63
mian

Mian!
Mennnnnnnyen maga tudja hova a giccses vackával! Grrrrr de mérges vagyok! Nem csodálom, hogy 2 napig tartott, ez valami álom szép!!!!Kép gúvad a szemem! Látom megint használtad azt a jóféle kis pasztát is.Hogy van az, hogy csak az oszlopnál repedt a kerítésen nem? Vagy oda mást kentél?
Az óra finom darab, remélem valami szép egyszerű mutatók lesznek rajta nem az az átört mintájú, vagy nem is tudom, hogy mondjam.

nekem biztos azért lett fekete a kezem, mert egyébként is allergiás vagyok a fehérfémekre, meg nem egy helyről lett véve. Az enyém biztos selejtes. Kép
szorgosstuci

Stucc!
Sajnos, csak a szemed látom, s Téged nem! Kép Hova vagyon kiskegyed tünve???
Örülök, hogy tecc a "Giccsem"! Kép Jól látod, csak az oszlopra ment a repedös paszta. Tudod, spórolni kell vele! A kerítés többi részére sima modellmassza. S mitszósz a téglácskákhoz? Azokat is én csináltam ám! Az nincs a szalvétán. Meg a kapu alja, kb. 2-2,5 cm az is sk.!
Meg van az óra is mutatózva, s jelentem nem giccses, majd mutizom!
Csak épp tegnap Valcsi leszúrt, hogy miért olyan nagyok mindíg a fotóim!? Sajnos, csak ilyentet tudok!
Na, dugulok! Pusssz
mian

Mian!
Hát nem jutok szóhoz, micsoda gyönyörűségeket alkottál megint! Nagyon egyedi az óra minden szempontból, a kép meg valami FANTASZTIKUS!!! Elmondanád, hogy is készült ez a kép, érdekelne. Nekem se vásznam, se semilyen pasztám, de szivesen kipróbálnám ezt is.
Végignéztem ismét az összes eddigi művedet és csak tátottam a számat...és még mindig csak tátom. Micsoda dolgokat tudsz te alkotni, máshol még nem is láttam hasonlót sem. Nagyon kreatív vagy!Kép
[size=-2]A képeid bmp-k ezért is olyan nagyméretűek, mármint kilóbanKép Ha kell küldök neked egy egyszerű, ingyenes progit, amivel csökkentheted a képek méretét én is ezt használom.[/size]

Stuci&Mian!Kép
Milyen csoda vágókészletetek van? Légyszi, áruljátok el nekem. Épp most ment ki teljesen az éle a szalvivágó ollócskámnak, amivel a legapróbb részletességig tudtam eddig nyirbálni.Kép

Sztigris
sztigris

Tigriske!
A teszveszen vettem. Most csak ilyen van: http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=80851953
de a miénk ilyen:
Kép most nem látok annál az eladónál akitől vettem, de ha érdekel utána járok a dolognak. Ez a nagyobb méret 700 ft.
szorgosstuci

Mindent látok Miankám azért is írtam, hogy nem csoda, h.2 napod ment rá! A Muternak is nagyon tetszett. KépVárom az óra képét! Kép
és akkor mutizok én is amik a közelmúltban készültek, nem tudom melyiket láttátok már.
innen dobozok:http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74422&index=70
Üvegek:http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74424&index=26
ezek meg tányérok, de lehet, hogy van amit már láttatok :http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74430&index=41
szorgosstuci

Tigrincske,
szívesen elmondom: a vászon 40x40-es, tehát nagyobb, mint a teljes szali. Elöször felragasztottam a szalvétát, aztán modellmasszával megcsináltam a 2 téglafoltot. Míg száradt, addig megpacsmagoltam a felhöket. A megszáradt téglafoltokat lefestettem, patináztam. Utána megfestettem a kapu alját, mert az alsó rész az szabadkézi. "Bevakoltam" modellmasszával a kerítést, hagytam száradni, majd erre is patina került. A kép széleit, ill. alul a füvet szintén sk. festettem (mert ott már nincs szali!) végül pedig ragasztópisztollyal feltettem a zödeket. Kész! Kép
Megköszönném, ha elküldenéd azt a progit. Email címem a profilban megtalálod. Elöre is köszi!

Stucc!
az új madaras dobozka Csúúúúúcs! Hogy a fészkesbe lettek ilyen nagyok a repedések???
Változatlanul nagyon tetszik a tojáslikörös üvegcse!
A tányérok közül pedig még mindíg a röt színü rózsás, meg az aranyszálas borostyános a kedvenc!
A többit most nem dícsérem, mert már megtettem! Kép

és akkor itt következik a már "mutatós" óra és 3 kép az úk kávés dobozomról. (azért ilyen a doboz és nem henger alakú, mert kávékorongok vannak benne):
http://gportal.hu/picview.php?prt=85660&gid=414102&index=67

További szép vasárnap estét mindenkinek, ki erre jár, s olvas minket! Kép
mian

Stuci!
Látom te is szorgoskodtál mostanábanKép
Azok a teller-ekKép Ezek mind sima üvegtányérok(nem füstszínű) és könnyen lehet dolgozni velük, pacsmagolni vagy valami spéci fösték kell? (pl.: annál a zöldes-kéknél) Csatlakozom Mianhoz a rózsás tányér No1!Kép Cérnaszállal díszítés ez saját ötlet? A legújabb madaras dobozkád repedéseit én is megcsodáltam ám, a velúrral való kibéleléssel pedig jó kis ötletet adtál nekem.Kép A tigrincses alkotásaiddal ismét megdobogtattad a szivemet, én még kerülgetem a szalvit [size=-2](mint macska a forró kását)[/size], de majdcsak rászánom magamat, hogy felhasználjam.Kép
Köszi az infót a vágókészletről, írtam ezügyben neked!

Mian!
A kávés dobozka klassz lett. Az órán ismét gyöngyök vannak ugyi? Nagyon mutatós kis darabka lett!Kép
Köszi a részletes leírást a képről. Ilyen modellmasszát hol szerezhetek? Itt nálunk a hobbiboltban még a pasztellkrétáról sem hallottak...Kép Esetleg művészellátóban, ott gondolom vászon is van?
Elküldtem a progit, remélem tudod fogadni!

Jóéjt!

Sztigris
sztigris

Mian!
Nekem is tetszik a giccsed Kép Bár nem az én világom, de attól még értékelem benne a sok munkát és kreativitást! ....és egyébként sem mindig csak az tecccik, ami az én világom Kép
Az óra is szép, én esetleg a szélét lilásra festettem volna...
A kávésdobozon szalvéta van? Ilyet még nem is láttam... Ez teljesen az én világom! Kép

Stuci!
Nekem a kettő madaras közül azt tecc jobban, amelyiken csak szólóban van a madár...annak olyan gyönyörű a repesztése! Az üvegek egyszerűen fenomenálisak!!! Nekem eszembe sem jutnak ilyenek Kép A tányérok közül pedig az a vöröses árnyalatú-aranyos tecc a legjobban!
Pussz: Jubi

Most próbálok én is nyomtatott képet dekupálni...hátha...de ha nem sikerült az sem ronthatja el a napomat, hiszen ma először nem volt reggel hányingerem!!!

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok Lányok!

Hát én is előkeveredtem, de ezerrel leskelődtem a topicon és teljese megijedtem, hogy abba marad a dolog, olya kevesen vagytok mostanában itt. De látom azért vannak még kitartó csajok (HAJRÁ!!!) és olyanok, akik gyönyörű dolgokat alkotnak. Hát szóval én ilyen szépeket nem tudok készíteni, de az elmúlt időszakban azért én is csináltam egy pár dolgot. Viszont az a helyzet, hogy egyenlőre nem tudom feltenni (a fene tudja, hogy miért), de próbálkozom.
Szeretném azért veletek megosztani nagy bánatomat (a betegségeim mellett), hogy a gyermekünkként szeretett Szundi nevű 12 éves cicánkat ma kellett elaltatni. Isten bizony olyan, mintha a gyermekemet vesztettem volna el.

Na szóval nem ontom itt magamból a keserűséget, mindenkit szeretnék megdicsérni a gyönyörű alkotásokért és remélem, hogy előbb-utóbb én is fel tudom tenni a dolgaimat.

Puszi mindenkinek: Vali
váradi_vali

Szia Vali!

Tudom mit érzel Kép Mi a kutyánkat altattuk el 12 éves korában, mert már nagyon öreg és beteg volt szegény, de utána egy hétig sírtam Kép Ilyen hosszú együttélés után már szó szerint családtagokká válnak a háziállatok...

Megcsináltam az első nyomtatott képemet. Nem vacakoltam vele sokat, egyszerűen kinyomtattam egy normál papírra, aztán meg felnyaltam. Azért megmutizom: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1137408091.JPG
lesz majd egy párja ebből a képből: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1137416247.jpg csak még öntenem kell keretet neki, ahhoz meg naggggyon nem fűlik a fogam...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Tigrincske,
köszi az emilt; megkaptam! Még nem tudtam benne elmélyedni; egyenlöre kínaiul hangzik! Kép Ha valami nem megy, majd sikítok!
Azt nem tudom, hogy otthon hol lehet modell masszát kapni! Kérdezd inkább a csajokat.

Jubi-kismamácska! Kép
Jó, hogy itt vagy!
Igen, a kávés dobozon az szalvéta; - új szerzemény. Említettem már a napokban, hogy nagyon sok szép új motívum jött ki idén is!
Az óra készítésekor én is sokáig tipródtam a szélével kapcsolatban, aztán a rózsa színe miatt a narancs mellett döntöttem.
Nagyon szép lett a nyomtatott képed! Megintcsak olyan Jubisak a színek. Elmondanád, hogy Te hogyan nyomtatsz?

Valikám!
Már beszéltünk; s nagyon sajnálom Szundit!
Mindenképp szerezzetek hamar egy másik cicust; már Mamsi miatt is!!! Puszillak

Mutizok megest, de elöre elnézést a képek minöségéért. (valamiért vacakol a gépem; lehet be fog dögleni?? Kép )
az elsö egy tányér, a második, harmadik pedig a fürdöszobába fülpiszka tartó:
http://gportal.hu/picview.php?prt=85660&gid=414102&index=71
mian

Sziasztok!
Bejelentkezem! Lesz mit visszaolvasnom és néznem!
Illetve ma lefotózom a nemrég készülteket! Végre mindent megcsináltam, amit rendeltek, így ha lesz egy kis erőm, a magamét is csinálhatom. Ott nem lesz határidő. Kép

Mian!
Én úgy nyomtatok szalvétára, hogy:

egy nyomtatópapírra ráragasztok fehér szalvétát. Ez legtöbbször a sok sok szalvéta 3. rétege. Nem szabad a szalvinak meggyűrődnie. Majd a nyomtatón beállítom, hogy gyors normál. Ez azt jelenti, hogy kevsebb festékkel dolgozik. Így nem ázik el a szalvéta. hagyom megszáradni, majd a papírral együtt körbevágom a mintát. Van, aki alapozza lakkal, én nem szoktam. Eddig egy szalvétám sem maszatolódott el a ragasztótól. A többit már úgy kell csinálni,mint a rendes szalvétával.
Én most sok spongyabobos micsodát csináltam íg megrendelésre. Nagyon szuper, mert kitárul a világ! Kép

Puszi!
majd írok is, mert van mit. Tudod ma voltunk a bölcsibe Gabival!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Mian!
Nekem nagyon tetszik a "giccsesed", irigyellek amiért ilyen klassz ötleteid vannak!

Stuci!
Fantasztikusan néznek ki az üvegeid, nagyon el tudnám őket képzelni nálam. Annyira szépek lettek, hogy szerintem vigyázz, nehogy valakinek nagyon fájjon rá a foga!

Jubi!
A képednek a kerete nagyon egyedi, és nagyon illik is a képhez szerintem.
Ja és az tök jó, hogy nincs émelygésed és akkor csak élvezni kell minden pillanatot!

Ha valakit kifelejtettem akkor ezer bocs, de nem biztos, hogy teljesen visszaolvastam.

Szerintem én a Ti szintetekre soha nem jutok el....

Jó alkotást mindenkinek!
Sziasztok
Nolo
nolo

Mian!

Nekünk tintasugaras nyomtatónk van, és a következőképpen nyomtattam vele. A képet beszúrtam a Word-be, aztán beállítottam a méretét (most 12,5x12,5 cm volt), és sima nyomtatópapírra kinyomtattam. Azután pedig pálmatex faragasztóval felragasztottam a gipsz alapra. Felülre nem kentem semmit...szóval a legegyszerűbb módszert választottam így elsőre...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Drága Stucek!
Névnapod alkalmából kívánok Néked minden szépet és jót, amit csak kívanni lehet!
Millió puszi!!!

Kép

Nolo,
köszi a dícséretet! De kérlek, ne légy kishitü!!!
Amikor én kezdö voltam, én is csak alap dolgokat tudtam megcsinálni. Hidd el, az idö és a gyakorlás meghozza az eredményt! Kép
mian

Stuci!

Isten éltessen sokáig! Kép
Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

BOLDOG STUCI NAPOT!!! Kép
Kép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Szép napot Hölgyek!

Nagyon szépen köszönöm a virágokat, aranyosak vagytok! Kép
Aztán a dicséreteket is köszönöm! Kép

Mindkét doboz a Senta repesztővel lett csinálva, csak a bélelt dobozt nem hagytam az ablak alatt és így nem kellett fagyoskodnia ezért szép nagyok lettek a repedések.
Az aranycérna ötlete onnan jött, hogy vettem egy szép rostpapírt és abban is aranyszálak voltak, amik hullottak le róla, Gondoltam ne vesszen kárb és elkezdtem felragasztani a tányérra, de annyira vékony volt, hogy nemigazán látszott és akkor jutott eszembe, hogy van nekem ilyen cérnám is. Húztam a tányéron egy vékony csíkot Pritt ragasztó stift-el és arra nyomtam a cérnát. Így egyszerübb volt, minnt a dec.rag-al, mert rögtön odaragadt, nem csúszkált el.
Tigriske, semmi különös festéket nem használok, kiöntöttem egy papírtányérra a színeket és szivaccsal nyomkdtam ide-oda, majd a tányérra.

Mian, Szép az óra, csak én a helyedben megpróbálnám a mp. mutatót a keret színével lefesteni,mert az a piros már sok rajta. Egyébként érdekes, hogy nem otthon vagyok és ezen a gépen nem úgy látom a színeket, mint az én monitoromon.Kávásdobozka nagyon pöpec lett!!! A tányérod, meg egyenesen irígy vagyok. Te mindig olyan bátran nyúlsz a színekhez, de most legalább kaptam ihletet és ötletet!KépPiros dobozt inkább most "agyon hallgatom" lehet, hogy csak a rossz fotó, de valahogy ez most men annyira.. Kép

Jubika,Nagyon hangulatos a kép és szépen is van elkészítve, persze ez nem csoda, hiszen mindig olyan szépeket csinálsz!Kép az üvegek a szalvi fehér részének a felhasználásával készültek. /nehogy már a pocsékba menjen. Kép /

Noló én is csak Ancsát tudom ismételni, ne légy kishitű, gyakorolgassál csak és kapsz itt annyi ötletet, ha mellé teszed a magadét is te is tudsz csodákat művelni. Kép

Valcsikám! Nagyon sajnálom Szundikát, mélyen együtt érzek veletek!
szorgosstuci

Ja és elfelejtettem mondani, hogy ha kell még valakinek olyan vágó készlet az szóljon, mert akkor annyit rendelek. Már felvettem a kapcsolatot az eladóval, de Õ is külföldről hozatja.
szorgosstuci

Most nagyon élvezem a nyomtatást! Ahogy Anyko is mondta, kitágult a világ! Kép

Ezek a fürdőszobában lesznek, ez a tükör felett:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1137493529.JPG

Ez pedig a kád mellett:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1137502569.JPG
Nem tér el egymástól a színűk, csak az egyiket délelőtt fotóztam le, a másikat pedig délután, és nem tudtam ugyanolyan fényviszonyokat teremteni...

Ez még nem tudom hol lesz, de teccccik:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1137502593.JPG Ez már le is van lakkozva (a fürdőszobaiak még nem), és fixálás nélkül sem maszatolódott el rajta a festék!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az együttérző szavakat, mindenki azt mondta, hogy egy új cicát kell a helyébe szerezni. Hát én bevállaltam mindjárt kettőt! Sima mezei cirmos cicák, 3 hónaposak és tündériek, de egyenlőre csak kerülgetjük őket, meg próbálunk velük játszani, hátha feledteti kedvencünket (gyerekünket!) Azért választottuk ezt a fajtát, mert sokkal ellenállóbbak, mint a fajtiszta perzsák. Hát ennyit erről....

Jubikám! Lehet, hogy csak felnyaltad azt a képet, de nekem akkor is nagyon tecc, irány a gipszöntéshez, látni szeretném a párját keretben, mert nagyon jók a képek.
Milyen a fürdőszobád? Jó lenne látni, hogy mutatnak a képek, mert nagyon jól néznek ki!

Mian! Hát besz.....ás, hogy Te miket tudsz alkotni. Most éppen a "keleti korszakodat" éled?
Tetszik!!!

Nolo! Rúgd el a bánatba a kishitűségedet, csak csatlakozni tudok Mianhoz és Stucihoz.

És nem utolsó sorban NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk (az egész család) a mi Stucekunknak.

Na pusszantás, majd ha lesz ihletésem, igérem mutizok én is.

Vali
váradi_vali

Jubci!
Nagyon ízlésesek a képek! Tényleg, mutizd már meg, hogy áll a fürdöszoba! (ha van kedved!)

én nem tudom, hogy jön Nektek ilyen szépen össze a nyomtatás!? én egyszer próbáltam meg, de valami nagyon durva dolog sült ki belöle! Igaz, ami igaz én egy dekoup-papírt akartam "lopizni". Nagyon csúnya lett, ezért azóta inkább nem próbálkoztam!

Stucek!
Igazad van a mutatóval kapcsolatban, én is fekete m.mutatósat szerettem volna venni, de csak piros volt. Lehet, hogy le kéne valamivel pacsmagizni, csak mi van, ha nem tudok ilyen színt kikeverni!? Mert a széle az krétázott, azzal meg ugyi a fémet nem igazán..... Kép

Valcsi!
örülök Misunak és Petinek! Akkor a Peti cicának most én vagyok a keresztanyukája? Kép
Azt gondolom 6 hónaposan kell a mütétet megcsinálni; tehát mindenképp tavasszal!
És most már légyszíves mutogass is, ne csak csigázz minket!

Képzeljétek! reggel óta szakad a hó!!!! Tegnap még -12 volt napközben, ma már csak 0 fok! Ha ez így esik holnapig, ki sem fogunk látszani! Kép
Kép

Most robogok, mert megint kaptam jó ötletet, s meg kell hamar valósítani, mielött elszáll az ihlet! Kép
mian

Szia Stuci!
Nagyon boldog névnapot!

Nolo

Ja és köszi a biztatásokat, pénteken még lesz egy szigorlatom, de utána belevetem magam az alkotásba, mert már annyi ötletet loptam tőletek, hogy el kell kezdenem.
nolo

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Stucika!
A Jóisten éltessen sokáig és hagyjon meg alkotó kedvedben Kép.Kép
A dobozaid csodálatosak, a tányérjaid is tecc, de csinálni nem fogok, nem leszek konkurenciaKép.
Én is vettem felülrepit, egyszer kipróbáltam,nem sikerült, most ott áll, azóta nem próbáltam újra.

Mennyibe kerül az a csodakészlet?

Mian!
Nekem tényleg giccs, de nagyon ötletes vagy! Viszont az órád így tetszik, piros mutatóval!
A dobozod is tökéletes, de mi az, hogy kávékorong és akkor miért szögletes a dobozKépKép?
A tányérod is jó.

Jubika!
Gyönyörűek... Sőt, a széles keretes virágos úgy néz ki, mint, ha a virágok kidomborodnának!!

Én is úgy nyomtatok szalvira, mint Anykó. Nekem is készült több cucc (Garfield óra, a könyvek feliratai) amikor nem várom meg a teljes száradást, vagy vastagon ragasztózom, akkor elmosódhat. De ez függ attól is, milyen a szalvi minősége.

Én lusta vagyok, pedig kellene dolgoznom Kép. Nincs ihletem sem. Pedig januári megrendelések Kép. Meg bevallom őszintén, most más izgatja a fantáziámat...Kép

Megyek, puszi mindenkinek

Kriszta

mohácska

Jubci!
Alakul!! Kép De nem túl üres még a fal??? Kép

Kriszta!
mi is izgatja pontosan a fantáziádat??? Mesélsz?

Anyko,
hová tüntél??? Megígérted, hogy mesélsz a Csevegöben is! Tudom, hogy Geri beteg; de valamikor csak alszik....! Kép

Tigrincske,
asszem ez a dolog nekem ne fog menni! Kép Még a tömörítös progit sem tudom kinyitni! Azt elfelejtettem mondani, hogy én nem értek ám a géphez!! Kép

Puszi
mian

Szia Lányok!
haza gyüttem végre. KépMost nézem, hogy mennyi hibát vétetettem az írásban, de mentségemre szóljon, hogy az a klavi. olyan kemény, hogy nem győztem a betüket külön beprütykölni. Elnézést mindenkitől.
Jubika, irtó klasszak a képek!Mind nagyon szép, de én is a széleskeretűt favorizálom. Kép Sokat bogarásztál értük a neten? Nekem már annyi van elmentve, hogy alig férek a gépbe, csak éppen a fekete festékpatronom száradt v. fogyott be-ki.(?)

Nolo és Mohácska, Valcsi! Köszönöm szépen a köszöntést és a virágot! Kép
Moha a kés 700.- Ft.

Ancsa, elküldöm az IrfanWiev magyar válatozatának a letöltési helyét és azzal is lehet konvertálni. Kép
És most a 48 levelemet is átkéne böngészni, csók Nektek!
szorgosstuci

sziasztok!

Jól eltűntem, erre teleírtatok negyven oldalt!
Így kell ezt csinálni! Kép
csináltam egy dobozkát, megmutizom.
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=734748&index=1
inenn 3 kép, lehet hogy az egész tetejét be kellet volna kennem inkább felülrepesztővel. No de mostmár késő bánat Kép
Ezt meg a párom csinálta Kép
http://www.noklapja.hu/modules/tarskereso/fotomegnez.php?kepuserid=221656&kepid= 136527
ezért vagyok ilyen ritkásan...

Kép
krimo

Krimo!

Szép a dobozod, de a pocakod az gyönyörűűűűűűűűűűű!!!!! GRATULÁLOK! Mit tudni? Mikor jön a babóca? Fiú lesz vagy lány? Jól viseled? Húha, lehet, hogy ennyi kérdéssel már a csevegőbe kellett volna mennem? Nem baj!
Gratulálok mégegyszer, és minden jót Nektek!
Szia
Nolo
nolo

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?