Sziasztok!
Jöttem megtörni a csöndet!
Anyko!
Látom Te sem tétlenkedtél, hihetetlen mennyiséget hoztál nekünk! Összesen hányadik pzstartónál jársz? Már a 100-at túllépte, nemde? Minden elismerésem, mert tudom nem semmi lealapozni, stb., szóval GRATULA! Én is "egyszerű"-nek találtam némelyiket, de mint írtad ez a megrendelő kérése volt, pedig biza tuti megbolondítottad volna egy kis krétával itt-ott!
A tigrincses képek nagyon tetszenek, jó a keretszin, a Noddy-s cerkatartóra már rá is cuppant a legnagyobb lányom
, a napraforgós pzstartóval pedig megihlettél és én is csináltam hasonlót. Ja, és az elől sárgakockás pzstartó első pill. megfogott, pedig nem az én stílusom, de mégis tecc. Egyedül a fánis képeknél csináltam volna kicsit másképp, a keretet feldobtam volna valami mintával vagy más szinnel festettem volna le, de ez nem igazi kritika, csak egyéni dolog.
[size=-1]Szóval, izé...<font size="-2">ez itt nem a reklám helye[/size]..., de nálam lehet ilyen hullámos szélű pzstartókat szerezni.
Az igazat megvallva, valahol láttam hasonlót, itthon fogtam a Férjem különleges vonalzóját(mindenféle íveket, formákat lehet vele rajzolni) és megcsináltam hozzá a sablont, úgy hogy a kispzstartón 1 minta, a nagyon pedig 2 minta férjen el. Szóval, ha kell a sablon átmásolom és postázom!</font>
Era!
Amit anyukádnak készítettél az jóval halványabb árnyalatú és így nekem is jobban tetszik, mint a másik, sötétebb színű pzstartó. Viszont az ajándékba szánt 2. képed kerete nagyon jó lett és a hungarocellek is jól sikerültek. [size=-2]Én anno jól megszenvedtem, mire végre a festék rajtamaradt a hungarocell tojáson.[/size]
Mian!
A citromos óra testhosszal elvitte a pálmát nálam, de az első(barackos?) óra is nagyon tecc. Engem is érdekelne, mivel jelölted a számokat az óráidon? Az a szellemes dobozka pedig nagyon jópofa
És gratulálok az eladásokhoz!
Maci!
Sebaj, nekem sem ment elsőre, se másodikra csak sokadikra!
Sztigris legújabb munkái albumba feltettem néhány új dolgot, amit még jóval kari előtt csináltam, mielőtt 3 hétre le nem betegedtem...hát nem is valami No1-ek
Az első tálcám, ami baromira nem sikerült, ráadásul a kép sem az igazi róla: a szinek nem lettek olyan jók, mint először hittem. Az első dobozkám, ami nekem túl erős lett(bár ez a képen nem látszik), de másoknak tetszik.
Nekem nem igazán ment a bót
,(ami talán most nem is volt annyira nagy baj, mert jócskán lebetegedtem) Még mindig a gipszképek mennek igazán, a facuccok közül is inkább a fényképtartók, így ami megmaradt azt elajándékoztam.
Ezeket pedig a rokonoknak készítettem karácsonyra:
http://babanet.hu/album/main.php?album=5833&page=1&image=184225 lapozgatva a végéig.
[size=-2]Néhány új képet is tettem fel a lányaimról, de a profilomban van a számomra legkedvesebb.[/size]
Sztigris