Sziasztok!
Seriff,
fogalmazzunk úgy, hogy az ágyában is aludt. 10-1-ig, aztán evett, nagyon ügyi volt most, egykor kelt, tisztába raktam, szopizott 110 g-ot, meg benyomott 50 tápit, de fél kettőkor már aludtunk. Akkor a hasamon, mert nem akart büfizni, úgy meg nem akartam letenni, persze elaludtam én is, úgyhogy hajnal 3-kor tettem le. Négykor ébredt, szopizott egy kicsit, elaludt a hasamon, de fél ötkor még szopizott hozzá egy kicsit, de akkor meg csak magam mellé tettem, és így aludtunk 7-ig. Most meg fél 10 óta nyomja úgy, hogy 7-kor evett. Mekkora ordítás lesz ebből
Syg,
a füle az teljesen olyan, mint az enyém, de szerintem nem erre gondoltál
Meg a gesztusai. Külsőre inkább apa, belsőre én.
Nana,
vegyél fel msn-be partnernek, és ha együtt online vagyunk, meg Lili is ébren, akkor meg tudom mutatni. Vagy felveszlek én, ha megírod az msn-es e-mail címedet, amivel regisztráltál.
Bea,
tegnap megfésültük Lilit, olyan jókislányosra, szépen előre a haját, de botrányosan nézett ki, úgyhogy marad a vagány csajszis hátrafésült. A masnin még nem gondolkodtunk, de jó ötlet
Erszényes,
mi tegnap vettük a légzésfigyelőt, nem volt olcsó, de jónak tűnik. Nem sípol feleslegesen, és a nappaliba hallom, ha ébredezik, vagy nyösszen egyet. Így nem kell TV-t halkítani...
Bepa,
tápiügyileg úgy érzem, hogy az éjszakait el fogjuk tudni hagyni, a nappali még kérdéses. Valahogy éjszaka rengeteg tejem van, legalábbis elég, nappal meg nincs. Miért van ez??????
Amúgy most találkoztam a védőnénivel, és azt mondta, hogy legyünk erősek, és 110 g után már csak vizet adjunk neki, ha éhes. Nem kegyetlen ez egy kicsit?
Ja, én ha hosszabbat írok, már mindig a küldés előtt kijelölöm, és Ctrl+C-vel megjegyeztetem, és ha elszáll, akkor nem kell újraírni, csak Ctrl+V-vel bemásolom újra.