Új privát üzeneted érkezett!

Nozika mar alig folyik.Kép Legalabbis az orrszivo mar csak a Fluimart hozza vissza.Kép
Az orrfolyast + fogzast a babaszoban olvastam a fejlodeskovetoben. Ugyhogy Syg, nem gondoltal hulyeseget!Kép

Lili, szegeny Zsofi!Kép Jobbulast!!!
MSN regen volt, most nem tudom. Skype biztos van, de en nem hasznalom.

Nem tudom mit akartam meg...

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana,én is tegnap halottam, sőt olyat, h valósággal remegtek érte a gyerekekKép, úgyhogy most én is remélekKép!

Roz,köszi, igen gondoltam, h vhogy így csinálom én is, mert ezekből még sose evett Hanci egy teljes adagot. Még egy ostobának tűnő kérdés. Mennyivel előtte forralod fel a vizet? Én amit eddig adtam,azt sima szobahőmérsékletű ásványvízzel csináltam. KösziKép És remélem az éjszakát is!Kép Ma kicsit lefáradtam reggelre,igaz,h 7 órát aludtam, de azt 5 részletben Kép.

Lili, remélem Zsófi meggyógyul hamar. Láza van?

Tesco: ahogy látom az újságban, ezek a jó minőségű Items márkájú rucik, és nem a béna, erre-arra nyúló saxoni vagy mik.

Erszényes:pedig mióta beindult a msn, azóta ide alig jön vkiKép!

Kép
seriff

msn nincs, de majd lehet lesz..nekük is behalt tőle a gép
lili:mi is rosszul alszunk most Kép
zsófika bennt elaludt napközben vagy kivitted?

KépKép
KépKép
bepa77

Syg a bukós babáknak Nutritont adnak.

Seriff lehet hülye kérdés,de az ásványvizet azt nem forraltad fel ugye?Milyen fajta?Ez a babavíz?

Zsolti kérdezi holnap Tesco a program mindenhol?KEBAT a babaruháknál.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Ja a mi nevünk az Msn-en: Tonioo
Cím:toniookukacfreemail.hu

KépKép
KépKép
sbea

Bea,
akkor kevertem.

Seriff,
nem is igaz. Jövünk. Én legalábbis. Nekem mindig megy ez is, az is. A kettőt egyszerre is lehet olvasni.
De az igaz, hogy ha elkezdek vkivek beszélgetni, az teljesen más, mint itt. Mert ott rögtön jön a válasz.
Mi történt Hancival?Kép Már ti sem alszotok?
Éppen ma volt itt a védőnő és azt mondta, h nagyon sok baba van mostanában, aki nem alszik ill. rosszul, gyakran ébred. Mi lehet az oka...
A hízást is kérdeztem tőle, mert Leona se nagyon hízogat, de azt mondta, ha a mozgás-, értelmi fejlődés rendben van, akkor fél éves kortól annyi a fontos, h ne fogyjon és ne stagnáljon a súlya, hanem vmennyit hízzon.

Kép
sygnum

Bea, nem hülye kérdés, és nem forraltam fel az ásványvizet. Szentkirályi,amúgy. A doki szerint 3 jó a babáknak, a Szentkirályi, az Óbudai gyémánt babavíz, és Humana babavíz. Na de ez utóbbi irgalmatlanul drága, aranyáron mérik vagy mi. Vmi 300 ft/l, és ez nagyon sokára fogyna el, és elvileg 24óránál nem régebben felbontott vizet jó nekik adni.

Sinlac-ot is adhatnak bukós babáknak, de ezt főleg a tejérzékenyek kapják, meg az ilyen lassan hízó manók. Hű, de bizakodó vagyok, remélem tényleg fog ízleni. Ja és azért is fontos,mert 6.24 kg még mindig csak. Jó tudom, h mászik,áll, stb, de azért pici.

Kép
seriff

Syg,most olvaslak. Szóval hízott( 26 dkg/hó), de attól még pici.

Kép
seriff

A nyáriban nem épp a Johanna babája ilyen kicsi?

Kép
seriff

Sygnum,
azt nem írtam, hogy karácsony óta Emese alvása is teljsen tönkre ment, én az ünnepi felhajtásra fogom, mert másra nem tudom. Volt, hogy az elalvás utáni fél órában 2x kelt Kép És akkor gőzerővel kellett(volna) tanulnom.
Érdekes, akkor, amit a védőnőd mondott!

Seriff,
ide mindig jönni fogunk msn-től függetlenül Kép

Holnap akkor KEBAT? Kép Mi is akarunk menni!

Emese mai súlya 7800 g, 66 centi. Az elmúlt hónapban 350 gramm körüli...

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Lili,
Megvan a légzésfigyelőnk, de nem tudom, azért hogy lesz a ma éjszaka, visszarakom-e az ágyba. Tudom, hogy kellene, de ma délután is olyan jót aludtaunk együtt. Három órán keresztül a pocakomon, így én is kénytelen voltam pihenniKép

Na meg kapott Seriff féle járókát is, hátha ellesz benne kicsit tovább napközben. És apa mondta, hogy annyira élvezte, hogy végre költekezhetettKép

Én le fogok maradni a holnapi Kebatról, nincs autó, hogy bemenjek tescozni, pedig nagymama is itt lesz bébicsősznekKép Bár tegnap szerintem mi már a babanapos készletből vásároltunk, nagyon sok cucc volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff,
Leona nov-ben még 330 g-ot hízott, dec már csak 170-et. Mondom én, h be akarja várni Hancit. Most akkor én is mit csináljak? Tömjem meg? De hát zabál. Állandóan cicizik, már jön vissza belőle, mégsem hízik. Olyan, mint én. Zabálok és fogyok.
És hidd el, meg fog nőni Hanci is. Különben is. Tornászoknak pont a pici lányokat keresik.
De Johanna Fannija kicsi. És Johannának van egy honlapja, biobabakaják, pépek...is.

Kobudo,
szerintem is érdekes. Nem lehet ez az igény szerinti szopi miatt, meg hogy egy szobában alszunk, meg hordozókendő...Furcsa. Vagy csak rossz a bolygóállás mostanában?
Húha! Emese is lehagyta LeonátKépKép De Manóm meg hosszabb. BibibííííKép

Ki tudja...lehet, h mi is megyünk Tescoba.

Képzeljétek! Manó több, mint 1,5 órája elaludt és még nem ébredt fel. Ilyen se volt még mostanában. Az első 2 órában mindig felébredt legalább egyszer.

Jó éjt!

Kép
sygnum

Ez a mostani kedvencem:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Tegnap este írtam egy hosszút, de elszállt az egész, olyan mérges lettem. Olvastalak benneteket, csak nem tudtam írni, de hamarosan jövök. Ma kicsit zsúfolt napunk lesz (nyílt nap, kontroll, fülszúrás). Addig is egy kép, ami a hétvégén készült a két kisebbről, most ez a kedvencem:

Kép
balim

Jó reggelt!

Azt hittem reggelre nagy hó lesz de szépen elolvadt.

Seriff: az msn nem pótolja ezt a fórumot!! Kép

Lina: nagyon szép ez a kép Lilibabáról. !!! És mekkora hajacskája van! Kép

Balim: nekem is soxor elszáll amit írok, nagyon bosszantó. Kép
Nagyon édi a fotó!! Kép

Tegnap voltunk nézni babahordozót meg légzésfigyelőt, hát nem semmi áruk van! Nem tudtok valahol olcsón? Interneten is próbáltam nézni de nem merünk úgy rendelni hogy nem látjuk élőben is. Kép

Megyek eszek valamit mejd még jövök.

Szép napot!!!!

KépKép
erszényes

sziasztok Kép

mi végül nemvolunk tescoban

seriff
én szentkirályival csinálom sinlacot és tápszert is éa csak megmelegitem olyan melegre ami ehető a sinleciot viszont csak ezzel hagyományos drótos habverővel tudod simára keverni
ja és szerintem azért szeretik babák mert édekés ize van mikor adri kapta annó ő utálta viszonnt nálunk doki is azt mondja hogy az ő páciensei mind utálják hát nem tudom áki becsap belőle egy jó nagy adagot elalvás előtt fényesra nyalja tányért utánna Kép és ő szerti és jó tartalmas hízlaló az bizti Kép reméljük használ hancinak is Kép

balim
nagyon édessek gyereköcök Kép milyen nagy már eszti

egy körkérdés csajok niki lepke szertne lenni arsangkor én már kitaláltam hogy drótból hajtok szárnyakat és arra húzok jó feszessen fehér nylon harisnyát és befestem csilláporozom ... szerintetek mivel fessem hiogy " szálak " között ne álljon meg a festék a tempera kilőve az sz @r valami spéci fújos festékkel talán ???

oldjátok már meg a gondom Kép mert nekem már semmi ötletem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

erszényes a multkor tescoban meg szerintem most is ezek az egyszerű hordozók 5000 voltak miért nem nézed meg ott bár nem tudom milyet szertnétek töréstesztnek ez nem tudommenniyre felel meg légzésfigyelőt passzolom mi anno kölcsönöztük nikinél de utálta és folyton lemászott róla hiába párnáztu körbe

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Roz,
textilfesték, vagy eleve színes harisnya? Milyen színűt szeretne? Kamilla természetese királylány, vagy menyasszony szeretne lenni, a mama már varrja neki a szőrmés palástot, és a földig érő szoknyát Kép Kép

Balim,
tényleg nagyon édes ez a kép Kép

Kép

Kép
kobudo

kob
eze én is agyaltam hogy modjuk piros vagy kék neylon harisnya és arra megy csillámpor és az már elég lenne esetleg még azrcát kifesteném pillangóra ha sikerülne nem túl drágáarcfestőt vennem már vettem fekte harisnyát meg egy fekte pólót kell még vennem ez lesz lepke teste meg van ilyen fejre rakható hajpántos két kis csörgös " szavracska azt bevonom feketére az lesz az "antenája" igazán szint még nem talált ki még csiga volt lehetőség hogy az lesz ahoz mindne lenne itthon de most bonyolítja Kép nálunk is gyerekek vagyis csajok 70 % az oviban ilyen hercegnő királylány hastáncos.... lesz

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa,
fent vannak az internetet a tesco akciók!

Akkor ma ott talizunk Kép

Szép napot!

Kép

Kép
kobudo

Roz,
most néztem, a tescoban az arcfesték 419 Ft, szerintem jó ár, én is veszek párat! Kamillát egyszer kifestették pillangónak, jó voltKép

Kép

Kép
kobudo

Roz: ilyenkor mindeni annak öltözik be aminek akar vagy meg van adva egy téma?

KépKép
erszényes

Balim, nagyon szépek a kicsik a képen!

Lina Lili is nagyon édes, tényleg jó nagy haja van, kis PumukliKép!Na hogy sikerült? Letetted az ágyába, vagy a hasadon aludt? Sztem nem baj ám, ha most ezt kihasználod, később majd lehet, h nem akar már ott aludni, nálunk már ritkaságszámba megy, ha nyugton van a fotelban az ölünkben.Kép Seriff féle járóka tetszik, de nem az én ötletem, én is úgy hallottamKép!

Syg, ha Hanci is 7 kg lenne mondjuk, nem izgatna, h mennyit hízik, így se nagyon, csak kicsit.Kép

Na egyébként eggyel kevesebbszer ébredt Hanci, én hülye azt hittem egyszer sem fog, na de ne elégedetlenkedjek, ha mindennap eggyel kevesebbszer kel, hétvégére eljutunk a 0-hoz Kép!

Roz, én nem kevertem teljesen simára, csak kanállal, de ette, ízlett, és tényleg édes íze van Kép Felforraltam a vizet 7kor, és fél 8 körül ette, így pont jó lett a hőmérséklete is. Most ezt adom amíg van, aztán megmérem, h használ-e, vagyis hízlal-e.
Lepkeügyileg passz, nem vagyok túl kreatív.
Ja, kenyeret kérdeztem ám tesómtól, de nem tud olyan jó receptet,amibe nem kell joghurt vagy tejföl, de azt mondja az interneten sok recept van, csak most kicsit el van havazva a kisfiával.

Különben meg, kértem, h lőjetek le, ha a súlyáról paráznék!Kép

Kob, királylány Kép!

Kép
seriff

erszényes nem mindnei annak öltözik amit szertne de kislányokáltalában királyláyok akarnak lenni niki még soha nem akart az lenni bizti gén hibás Kép Kép mert itthon meg minidg heregnőset játszik Kép

seriff
menniyt evett meg belőlle hanci ?

kob
ez kréta vagy por vagy ilyen az az arcfestő fent van oldalukon ???

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ez a farsang annyira aranyos dolog, már annyira várom hogy Dani is beöltözzön vminek. Tényleg, nem is tudom hogy nekik lesz-e? Eddig senki nem mondta.
Tegnap azt közölték a férjemmel hogy jövő pénteken az ovónők előadnak vmit. Szegény férjem mondta, hogy jó majd megbeszéli a feleségével és meglátjuk el tudunk-e menni. erre aztán nagyon felháborodott az ovivezető, hogy mi az hogy... Szóval ez nem kérdés akart lenni.
Én nem értem az ilyesmit, soha nem gondoltam volna hogy majd ilyen elvárásoknak kell megfelelnünk.

A férjem tegnap teljesen megzuhant. Nagyon rossz kedvű volt, kérdezgettem mi a baj. Kiderült nehéz neki megemészteni hogy Danus oviba jár.

Azt hittem ez engem és Danit fog leginkább megviselni. Mi egész jól elvagyunk az új helyzettel erre tessék apa "kiborul"

Kob, Roz,
Aztán pillangóról, királylányról képeket felrakni ám!

Lina,
nagyon szép Lili-baba!
Meg tudom ma nézni ezen az Msn-en?

KépKép
KépKép
nana09

Roz, hát 3 púpos evőkanálnyit kevertem el vízzel, olyan kp. sűrű volt.

Kép
seriff

Roz,
nem tudom milyen állagú a festék, de ennyi pénzért kipróbálom Kép Vegyek Nektek is, vagy ki tudsz menni?

Serif,
inkább ezt, mint lövést, jó? Kép
Kép

Nana,
aranyos a férjed Kép Azért ez a véglet inkább jobb, nem? Mármint a teljesen közömbösnél Kép
A mi óvodákban is vannak ilyen programok, de azok mindig délelőtt, így nem kérdés, hogy ott vagyunk-e, vagy sem. Bábozni szoktak az óvónénik, meg karácsonykor énekelenek, ilyenek. De volt decemberben óvodai bál, a jegy 3000 Ft volt, és még vinni kellett sütit. Érdeklődés hiányában elmaradt Kép

Lina,
aranyos Lili, nagyon érdeklődő, és jó volt tegnap az msn Kép

Kép

Kép
kobudo

Roz,
délután írok tej és joghurt mentes kenyérreceptet, nekem az nagyon bevált!

Kép

Kép
kobudo

seriff az tök jó ÉS NEM PARÁZNI SÚLY MIATT Kép

kob
köszi igen ha tudsz hozzál már mert én nem fogok kijutni arecikért meg pussz Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziazstok!

Leona meg 1-el többször kelt maKép Remélem visszaáll majd.

Seriff,
kicsit se parázz. Nem lövünk le, az se jó, ha agyalsz rajta és magadban tartod.
Én se vagyok kreatív. Reménykedtem, h legalább te...Mit fogunk csinálni a lányinkkal majd? A kész jelmezek nem olyan klasszakKép
Ha beválik Hancinál a Sinlac, kipróbálom én is. Ezt fel kell íratni?

Lina,
rád is hasonlít ám Lili! Csak még nem jöttem rá, h mije. De valami nagyon. Talán a szája?

Balim,
nagyon szépek! Nagyon szeretik egymást, ugye?
Fülszúrás? Kontroll?

Roz,
sztem ez a festék krém vagy por. Legalábbis a képen annak látszik.

Nana,
szegény apaKép De majdcsak megszokja ő is.

Kob,
érdeklődés hiányában elmaradtKépKépKép Ez tetszik.

Kép
sygnum

Amit meg akartam, azt elfelejtem. Képzeljétek, Manónak van egy kicsi, gumilabdája. De rendesen kemény. És megfogja 1 kézzel. Ez olyan kb. mintha én a kosárlabdát fognám 1 kézzel. Lefényképeztem, de nem tudom, mennyire látszik. Mindjárt megnézem és teszek fel képet.

Kép
sygnum

Kob,
ez nekem is nagyon tetszett. Kép

Lina,
már én is akartam írni, korábban is, én is látom Liliben hogy rád is hasonlít.Kép

Kreativitásban én is nulla vagyok. Mármint ami a kézügyességet illeti, egy nagy semmi. Még szerencse hogy elméleti síkon jól megy, különben nem tudom miből élnénk meg. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Itt már a szájánál van a labda, de 1 kézzel vitte oda
Kép

itt meg a kis kábelevő
Kép

Kép
sygnum

Syg,
Ez azért arányaiban lehet hogy még nagyobb is mint mondjuk neked egy kosárlabda. Kép
Nagyon édes ezeken a képeken (IS), és erős ha egy kézzel így bírja fogni ezt a nagy labdát. Gyönyörű "nagylány" lesz ezekkel a kék szemekkel. Kép

KépKép
KépKép
nana09

na az előbb irtam egy jó hosszút és nem tte fel Kép

syg naggyon édes leo olyan huncut ezen kábeles képen Kép
nem semmi milyen ügyi a lasztivalKép a varrógépet rossmanban vetted ??milyen vagy egyáltalánnem probáltad még ?

megnézem a tescos oldalt azt hiszem

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff!
miért kattoghat Benedek combcsont-medencecsont találkozása(csípőficam vizsg. ezt fejletlenebbnek mondta dokibácsi)

Kob!TESCOOLDALT nem nyitja megKépde lehet nem megyek, mert valami hasmars elkapott

Lina!szép Lilike és ügyike hogy rajtad alszik (beni 2x csinált ilyet )tápi????

Syg!most nézem Leona nagyon hasonlít rád.kis szépség

nekem sincs kézügyességemKépvagy csak türelmetlen vagyok

KépKép
KépKép
bepa77

Jó reggelt!

Lina, Balim

Nagyon édesek a képek. Kép

Roz

Én még idáig sem jutottam volna el ötletben. Nem vagyok valami kreatív. Nekem könnyű dolgom van. Bence még lavírozik, hogy lovag legyen vagy focista. Utóbbinak ügye van jelmez. Kép Olyan aranyos volt, azt mondta, hogy anya elég lesz egy törülközőt összecsíptetni a nyakamon. Na ezt azért mégsem.

Sbea

Kebatban benne vagyok. Mi dél körül megyünk, majd figyellek benneteket. Kép

Syg

Akkor majd megyünk hozzád, és csörgök.

Erszényes

Roz írt neked hordozót a Tescóban. Jól nézd meg, nehogy olyan párnázatlan legyen. Múltkor láttunk olyat, hogy csak egy huzat volt a műanyagon. Meg arra figyelj, hogy ne legyen nagyon műszálas, mert nagyon beleizzad a baba. Amúgy is bele fog, de ebbe még jobban.

Elmesélem tegnap mi nem tetszett a kórházban

Az uh-ra hoztak egy idősebb nőt ágyon a mentősök. Mivel nem voltak még ott a dolgozoók, hát magára hagyták előttünk. Annyira sajnáltam, hát micsoda dolog ez? Amikor elkezdődött a rendelés akkor is csak negyed óra múlva tolták be. Addig szerencsétlen ott feküdt előttünk azon az ágyon. Baromi kiszolgáltatott helyzet ez.

Aztán, hogy micsoda kemény kényelmetlen bent a vizsgáló ágy. Bencével ez fel sem tűnt. Alig tudtam ráfeküdni, felkelni meg egyenesen szenvedés volt. Semmi kapaszkodó, a kezét meg véletlenül sem nyújtja segítségnek a csaj. Hogy kell fel mondjuk onnan egy ikres kismama? Legközelebb viszek párnát magammal (de már nem lesz legközelebb) Kép Az sem tetszett, hogy nem nyomtak rögtön papírt a kezembe, mire kimentem öltözni, sikerült összekennem a ruhám. Viszont a ctg-és csaj annyira normális és aranyos volt.

Most, hogy sűrűn kellek annyi baromságot öszeálmodok. Azt álmodtam, hogy Syg nagyfia volt nálunk zsúrban. Kép Na mit szólsz ehhez Syg?

Kép

Kép
cukkermáz

Syg

Nagyon jó ez a kép! Kis kézilabdás. És látom a zsinórok sincsenek nálatok biztonságban. Kép

Megyek összekapom magam, hamarosan indulunk a "Kebatra".

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!
Syg milyen ügyi Leo.Erős kis kezecskéi vannak.Kép

Ser a súly miatt nem aggódni!!!Nézz a gyönyörű lányodra,milyen aktív,okos és szép!!Kép
Amúgy én is nagyon sovány voltam,és nem igazán tudtam hízni.Mikor idekerültem Kecskemétre,45 kg voltam,és 165 cm.Mondjuk azóta feljött egy tizes.KépDe a húgom pl. 26 éves,és nincs 45 kiló.Nagyon vékony.Ilyen anya is,és ilyen volt szegény apukám is.Pedig esznek.Alkati dolog.És egészségesek.

Nana ez olyan aranyos,ahogy a férjed aggódik.Kép

Kob Kamillát el sem tudnám másnak képzelni a farsangon.Kép

Balim szépek a gyerekeid.Kinek kell a fülét felszúrni?

Lina Lili kis hajasbaba!Nemsoká már lehet kis masnit rakni bele.Kép

Roz hát én sem vagyok valami kreatív emberke,úgyhogy az ötletgyártást meghagyom másoknak.De bizti szép lesz a jelmez,mert ügyi vagy.Kép

Erszényes a légzésfigyelőt a mérleggel eggyütt mi kölcsönöztük,de nem is nagyon használtuk.A légzésfigyelő már az első éjjel felidegesített minket,mert sípolt ha kellett,ha nem.Ezért kb.1 hét után ki is tettük a szűrét.A mérlegen meg tényleg csak stresszeled magad.Mondjuk a légzésf. nem árt ha van,de sz.tem nem érdemes megvenni,csak ha kölcsönöztök,akkor valami újabb fajtát,mert a mienk,egy régebbi modell volt.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Seriff,
fogalmazzunk úgy, hogy az ágyában is aludt. 10-1-ig, aztán evett, nagyon ügyi volt most, egykor kelt, tisztába raktam, szopizott 110 g-ot, meg benyomott 50 tápit, de fél kettőkor már aludtunk. Akkor a hasamon, mert nem akart büfizni, úgy meg nem akartam letenni, persze elaludtam én is, úgyhogy hajnal 3-kor tettem le. Négykor ébredt, szopizott egy kicsit, elaludt a hasamon, de fél ötkor még szopizott hozzá egy kicsit, de akkor meg csak magam mellé tettem, és így aludtunk 7-ig. Most meg fél 10 óta nyomja úgy, hogy 7-kor evett. Mekkora ordítás lesz ebbőlKép

Syg,
a füle az teljesen olyan, mint az enyém, de szerintem nem erre gondoltálKép Meg a gesztusai. Külsőre inkább apa, belsőre én.

Nana,
vegyél fel msn-be partnernek, és ha együtt online vagyunk, meg Lili is ébren, akkor meg tudom mutatni. Vagy felveszlek én, ha megírod az msn-es e-mail címedet, amivel regisztráltál.

Bea,
tegnap megfésültük Lilit, olyan jókislányosra, szépen előre a haját, de botrányosan nézett ki, úgyhogy marad a vagány csajszis hátrafésült. A masnin még nem gondolkodtunk, de jó ötletKép

Erszényes,
mi tegnap vettük a légzésfigyelőt, nem volt olcsó, de jónak tűnik. Nem sípol feleslegesen, és a nappaliba hallom, ha ébredezik, vagy nyösszen egyet. Így nem kell TV-t halkítani...

Bepa,
tápiügyileg úgy érzem, hogy az éjszakait el fogjuk tudni hagyni, a nappali még kérdéses. Valahogy éjszaka rengeteg tejem van, legalábbis elég, nappal meg nincs. Miért van ez??????
Amúgy most találkoztam a védőnénivel, és azt mondta, hogy legyünk erősek, és 110 g után már csak vizet adjunk neki, ha éhes. Nem kegyetlen ez egy kicsit?

Ja, én ha hosszabbat írok, már mindig a küldés előtt kijelölöm, és Ctrl+C-vel megjegyeztetem, és ha elszáll, akkor nem kell újraírni, csak Ctrl+V-vel bemásolom újra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina
uazt mondom mint védőnő (sztem nem kell mondjuk a víz)110g elég kell hogy legyen neki...éjjel nekem is több a tejem (pihi miatt)És nem kegyetlen mert sztm a Te lányod is olyan minr benőke, annyit eszik amennyi kap...én fiam is esténként a 6 órás szopi után simán beküld 130 tápit (sajna ez most kell) és még 9-10 kor szopin alszik elKépkis beles és ezek után 1kor eszik újra (mondjuk ma 3kor evett)

Képzeljétek lehet beni nem szereti a hálózsákot, ma nem abba altattam és sokat aludt nyugisan...lehet ez?

Syg! Te ne tudod a kattogás okát esetleg?

KépKép
KépKép
bepa77

Lina,
nem babaőrt vettetek? A légzésfigyelő az, amelyik akkor sípol, ha nem vsz levegőt. Ezt azért csak nem hallod, ha nem megy a tv Kép Nos?

Jelentem túl vagyunk a Tescon, Seriffel együttKép Velük találkoztunk, és ugyan kit vettem észre először? Hát aki ki akart mászni az ülésből Kép Persze, Hancit Kép Nem is Õ lett volna...

Kép

Kép
kobudo

NANA,
pont ezért lepődtem meg. az ő kezéhez nagy és kemény ez a labda. egyébként tényleg erős, a 1,5 l-es vizes palackot simán földhöz vágja.

roz,
igen, ott vettem. kipróbáltam már, kisebb dolgokat meg lehet vele varrni, de nekem még gyakorolnom ke ll.

bepa,
kiköpött én a kis bestia.

cukker,
oké, itthon vagyunk.
2 hónapja még azt mondtam volna, hogy jaj de jó. mindig fiút akartam. de a múlt héten azon gondolkoztam, h lehet, h jobb lenne, ha a 2. is lány lenne, mert jobban tudnának egymással játszani.

ki bélpoklosom szopizott, rögtön utána megevett 60 g rizs-répa-barackot, aztán meg megint szopizott egy kicsit. mégsem hízik.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Kob, Lináék bébiőrös légzésfigyelőt vettek. nekün k is olyan van. Én nagyon szeretem. Nem aggódtam feleslegesen. Az elejétől kezdve be an kapcsolva éjszkánként. Mondjuk mióta ilyen sűrűn kel, azóta nincs bekapcsolva, én szinte mindig ébren vagyok. Most viszont jól aludtunk. fél1-kor, aztán fél4-kor meg fél5-kor kelt, de utána csak 8-kor. Kép Jól esett végre. lehet, h. a betegség miatt volt a sűrűn kelés? Most már jobban van a drágánk. Tegnap olyan üvegesek voltak a szemei. ma már huncutkodott. Kép Reggel szokott meztelenkedni, és dobálja magát, kúszik felfelé. annyira édes, megzabálom. És sikongat is hozzá. Milyen nygaon gyorsan fejlődnek. Kép

Nagyon szépek a képek Syg, Balim, Lina!

Lina, kis Lili élőben is csoda aranyos. Tényleg nemsokára már copfot is köthettek neki. Kép Mi még soká fogunk tudni tenni Zsófinak. Én 5éves koromig kopasz voltam. De utána aztán lett hajam. Kép Remélem nem ezt örökli Zsófi.

Jó cuccok vannak Tescbóban? Lányok, akik voltatok?
birolili

Lili,
kösszKép Tényleg van olyan Kép

Kép

Kép
kobudo

A múltkor, amikor paráztam, h. tápszert adott a doktornéni, hát az sinlac volt....
Azért írhatta fel, mert hogy sokat büfizik vissza? Vagy miért?
Ti most mire is használjátok? Az étel sűrítésére?
birolili

Sziasztok !

Láttam a farsang is téma innen lehet ötleteket lekoppintani , ha valakit érdekel.
http://www.startlap.hu/farsang/lista.php?order=2

http://www.buycostumes.com/

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok

cukker: sajnálom a rossz élményt a kórházban. Kép

már néztük a tescoban a hordozókat de nem voltak szimpik tényleg. Kép

Bea: mérlegünk az van, a légzésfigyelőt meg 3-4 ezer Ft/hó áron lehet bérelni. Az meg ha fél évre nézi az ember 20 E Ft az újak meg 25-től vannak már ahogy láttam. Azt meg utána esetleg eladja az ember ha nem kell. Úgyhogy azt mindenképp veszünk magunknak, mert majdnem ugyanannyit ad ki rá az ember és akkor az a mienk. Meg félnék hogy vmi baja lesz aztán a bérleti díjon felül még ki is kéne fizetni az durva lenne. Kép

Lina: hol vettétek a légzésfigyelőt?

Most beszéltem egy nővel babahordozó ügyben 10 E Ft-ért árulja az övét szép, meg jó, ráadásul kék (fius) szóval nagyon jó csak Dunavecsén. Azt se tudom az milyen messze van. Majd ki kell számolni hogy megéri e elmenni oda mert 21 E-ért láttunk tegnap vadi újat.

Syg: nagyon cuki a lánykád. Kép olyan kis fotogén, mindig a lencsébe néz. Kép
És milyen szép játékbirodalma van!!!! Kép

Amilyen aktív voltam tegnap olyan lusta vagyok ma.Kép Pedig csinálni kéne brassóit. Meg akarom lepni apát vele. Az a kedvence!! Kép

KépKép
erszényes

Hát így nem lehet vásárolni. Rohanni kellett, mert férjem ebédidőben szaladt el velem. Nekem a bodik nem tetszettek. Majd vásárolok inkább Kecsónétól, azok olyan szépek és jó minőségűek.

Kissé kiakadtam, mert a forgóért bejártuk a babarészleget, aztán vissza az elejére hátha ott van, de nem volt sehol. Közben 3 eladót is megkérdeztünk, dunsztjuk nem volt mit akarok és hol van (kicsit be is szóltam, amire mosoly volt a válasz-gondolta biztos, hogy hisztis kismama), végül megtaláltam a játékosztályon. Ez még nem volt elég, mert persze, hogy a leolvasó más árat mutatott. Utána az információnál visszakaptuk a különbözetet, így ez az egész potom + fél óránkban volt.
+ napok óta kívánom a tökmagos bucit, az sem volt! De summa summárum, van csodaszép forgó, amire régóta vágytam.

Syg

Leona nagyon aranyos volt. Nagyon tetszett, amint érdeklődve kukucskált ki a takaróból, hogy most hova megyünk, ki jött hozzánk? Kép Te pedig eszméletlen vékony vagy.

Kép

Kép
cukkermáz

Tényleg Syg!

Mostmár - hogy így Danus nélkül vagyok - nem látogathatlak meg én is vmikor benneteket? Ezen a héten is a babás barátnőimet látogattam. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?