Új privát üzeneted érkezett!

bölcső: LEGKÖzelebb lehet én is megpróbálom
Sztem tuti ötletKép
Nana írni akartam, én is úgy érzem sose fogom tudni elengedni Benedeket mássalKép

KépKép
KépKép
bepa77

Köszönöm a sok biztatást és az infókat , tanácsokat. Igazából nem vagyok olyan türelmetlen, mint pár hete, mert eszembe jutott, hogy még mennyi mindent meg kell csinálnom. Csak unom, hogy nem férek a hasamtól. Az első terhességem nagyon élveztem, de most rondának találom magam.

Ma ment suliba Bence, úgyhogy még pizsiben vagyok, és csak lustálkodok egyfolytában. Elmúlt dél, de még nem untam meg. Kép

Ezt a műsort én nem nézem többet a Spektrumon, olyan baromság. Én is láttam a verekedős nőt. Bence pont meghallotta, ahogy mondta, hogy megölné a gyerekeit. Úgy ki volt akadva ezen.

Nana

Daninak sok sikert az ovihoz! Szerintem minden anya átéli ezt az állapotot, csak a gyerek ne lássa rajtunk. Olyan fura volt rájönni, hogy ő most már nem csak az én kisbabám.
Nekem volt bölcsőm gyerekkoromban, később is szívesen visszamásztam bele. Én úgy tudom, hogy csak pár hónapig jó. Így aztán pénzkidobás szerintem, de tény, hogy jó.

Lili

Pici Zsófinak jobbulást kívánok. Szegényke. Nagyobb korban már egész más egy betegség lefolyása, legalább meg tudják mondani, hogy mi fáj. Kép
Nekem is az jutott eszembe, amit Syg írt. Valahol hallottam, hogy ki lehet vinni, csak ilyenkor cumi kellene a szájába, hogy az orrán vegye a levegőt. Én ilyenkor inkább nem viszem ki.

Seriff

Hanna micsoda nagy kópé lehet. Elképzelem, hogy mindent megrág. Kép

Bepa

Benedek olyan édi, huncut.

Roz

Nekünk is van kenyérsütő gépünk, nagyon szuper. Friss kenyeret lehet vele készíteni. Majd apától elkérem a receptet. Mi a bioboltban szoktunk venni hozzávalókat, pl tökmagot, azt imádom. Azért használjuk nagyon ritkán, mert nincs fél kilós receptünk, még nem próbáltuk, és így nem fogy el az egy kiló.
Már mindent összapakoltam meg itthon megmutogattam. Már az itthon feladatokat is kiadtam. Polctakarítás a baba ágya felett. Kép

Syg

Szerintem készítsd el azt a bábszínházat. Kép
A héten összehozzuk ezt a talit, ma inkább csak lustizok. Majd rádcsörgök egyet, hogy tudd a számom, és megtalálj. Minótól tudom a tied.

Lina

Amikor apa segített a fürdésben, pont rád gondoltam, hogy te biztos megoldottad egyedül. Kép) Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen esetlen.

Én máskor imádok háton aludni, de most nem merek. Mindenhol azt olvasom, hogy nem jó a babának, és valóban olyankor hatalmosakat kezd el rugdosni. Védőnő meg azt mondta lehet.

Dóra

Katinak is jobbulást kívánok.
Csak egyszer voltam meccsen, de majd szeretnék sűrűbben járni, mert olyan jó hangulata van. Egyszer majd el akarunk menni, egy női kézi válogatott meccsre is, az is nagyon jó lehet.
Apának nagyon tetszenek az A betűs nevek, pl az enyém is, de én az Andreát nem nagyon szeretem.

Erszényes

Hát akkor már te is nagyon közel jársz a végéhez. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Egy csomót írtam és elszállt, a fenébe

Kép

Kép
cukkermáz

roz,
a kockákat nagyon szereti leona, nem is játszik szinte semmi mással. névnapjára is kockákat kapott tőlünk, vmi clementonit. ez olyan, mint a lego, egymásba lehet dugni, csak nagy, puha gumi és illatosított (sztem büdösítettKép). a másik fajtát én is állandóan szagolgatomKép

nana,
van vmi függesztett bölcső, ez állítólag jobb, mint a hagyományos. de sztem az is jó az elején, de akár egy mózeskosár is megteszi. a babának mindegy, csak kényelmes legyen.
már biztos a botond név?

lili,
rögtön augmentinnel bombázni szegény picitKépKép remélem, gyorsan rendbejön!!

cukker,
oké. tel számom a táblázatban is benne van, meg e-mail is.
sztem meglesz az a bábszínház idővel.

calcimuscot lehet egyébként recept nélkül kapni?

lina,
msn címem: sygnum kukac index pont hu

Kép
sygnum

Msn-re én is jelentkeznék mindenkihez, akinek van. Légyszi vegyetek fel.
cukormaz@hotmail.com

Kép

Kép
cukkermáz

Mi pontosan az az MSN? Nekünk van olyan???

KépKép
KépKép
nana09

Syg, Cukker,
felvettelek a msn-be, gondolom láttátok Kép

Kép

Kép
kobudo

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
kobudo

kob,
észrevettemKép
jó sokan vagyunk már.

nana,
az msn-en azonnali üzeneteket lehet írni, olyan, mintha írásban beszélgetnénk, de lehet valóban beszélgetni is, meg látni is, ha van kamera és mikrofon.
le lehet tölteni.

Kép
sygnum

lányok elég ha az msn-es nevemet megadom??

KépKép
erszényes

Erszényes, azt az e-mail címet kell megadnod, amivel az msn-en fent vagy. Kép
Az enyém b.lili kukac freemail.hu
birolili

Lili: köszi Kép
az enyém: almanarancskukac hotmailpont com

akkor felveszlek, cukkert meg syg-et is felvettem. Kép

KépKép
erszényes

Cukker, syg: ananas én vagyok az msn-en. Kép elfelejtettem írni.

KépKép
erszényes

Cukker, syg: ananas én vagyok az msn-en. Kép elfelejtettem írni.

KépKép
erszényes

Mindenki msn-ezik? Kép

Kép
seriff

Hello Kép Látlak titeket.

Seriff nem fogom azért hanyagolni ezt az oldalt.

Tescóban szerdától babanapok vannak. Aminek nagyon örülök, lesz babaforgó ágy fölé. Régi vágyam , csak drágán eddig nem vettem meg. Remélem tényleg lesz minden, ami az újságban van. Nagyon szép a babapihenő is.

Kép

Kép
cukkermáz

sziazstok
nem volt netünk idáig
msn nekem is van az emil cimemmel msot csináltam de em tudtam még megerősiteni

valaki kérdezte ezt kinti sétát én ugy tudom hogy agyon jót tesz a köhögö gyereknek a friss levegő és állítólag legjobb ha avaron sétálsz mert állítólag az avar közöt megbujó gombák sporái ahogy felszabadulnak azokat belélegezve könnyeb lesz a légzés ezt most olvastam valahol meg házidoki s mondta már egyzser

másik kalcium
én sem ismerem igazán hatásait amin viszont ma elgondolkodtam hoy niki anno soha nem kapott tehát ez valami "uj" dolog lehet

seriff
én sem fogom hanyagolni társalgót Kép ( tibor szerint a családom vagytok Kép )

cukker
szrintem mi is kimegyünk még kedden este mert akkor pakolnak ki mltkor is ugyanigy vettünk 3 badyt 300 ft meg polár pulcsikat 299 ért meg pizsiket alsó felsővel 300 ért másnao eből tutinem lett volna

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

De kár, hogy erről a baba napokról nem tudtam, most vásároltam be a Tesco-ban vagy négy rugit, meg body-kat, mert ahogy átnéztem a kapott ruhákat rá kellett jönnöm, hogy 68-as van egy szatyorral, de 62-es egy db sem, viszont az 56-osok kezdenek kicsik lenni. Ugyan még csak 54 cm Lili, de a 4,5 kiló felveszi keresztbenKép

Nem tudjuk, mit csináljunk a picilánnyal, 90 g szopi után még benyomott 80 g tápot, és mikor nem adtunk többet, akkor meg sírt meg tátogott, hogy ő még éhes. Már féltünk, hogy rosszul lesz ennyi kajcsitól. És ez újabban rendszeres, hogy nagyon sokat akar enni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,
egy kép Emese első falatairól hármasban Kép
Kép

Kép

Kép
kobudo

kob

de édes ez kép Kép
hogy állsz a tanulással ??
de vékony az arcod fáradt vagy gondolom tudsza zért pihenni sok tanulás mellet meg gyerköcök mellett sok van még ??

lili

hogy aludtatok zsófi jobban van ?

dora
és kati beteg még ?

cukker
ma hogy aludtál ?

nana
mesélj hogytelt az ovi danus hogy birta ?? és te ????
nagy volt az öröm mikor mentél érte???

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Elkapott v.mi kórság.Egy picit megfáztam.Remélem Lillának nem adom tovább.
Voltam góckutatáson is,és gennyes a mandulám,úgyhogy ki kell venni.KépMi jön még?Ááááááá...
A barátnőmnek vették ki tavaly a manduláját,és azt miondta,hogy piszok kemény volt.A szobában rajta kívül csak gyerekek feküdtek.Õk a műtét után már egy órával rohangásztak,ő meg teljesen kipurcant.Azt mondta,neki nagyon fájt.
Seriff ezt tényleg nem csinálják felnőtteknek altatásban?Miért?

Lili remélem már jobban van Zsófika.

Nana a felfüggesztett bölcsőről láttam egy dok.filmet a Duna tévén.Állítólag rendkívül fejleszti a gyerek agyműködését.Dolgoztatja mindkét agyféltekét.Nagyon dícsérték.Az már más kérdés,hogy a gyerkőcnek tetszik-e.Kép

Most mennem kell Lillához,majd még jövök.

KépKép
KépKép
sbea

bea Kép

sajnálom szegénykém Kép ami igaz nikinek is mikor vették ki manduláját volt ott egy csaj hát ő nem volt toppon niki meg 2-3 óra mulva ugyan olyan volt mint általában azt nem tudom hogy fáj e egyébként az is hasonlóan 3 nap de meg lehet azt is beszélni hogy megcsináltatsz mindn evizsgálatot s csak műtét napjára mész be proáld meg bizti sikerülelintézni sajnálom hogy enniy mindn utolér Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Roz,
pihenésre most nem sok időm van, de már nem sokáig tart a vizsgaidőszak, majd pihenek Kép Vagy nem Kép

Bea,
egy barátnőmnek vették i pár éve a manduláját, sajna Õ is azt mondta, hogy eléggé fájt Kép És Õt sem altatták Kép De ha már egy szülésen túl vagy, ez meg sem fog kottyanni Kép

Nana,
hogy viselte Dani az ovit? Kamilla hosszú idő óta tegnap ment először, el sem akart jönni 1/2 4-kor, még negyed óráig sétálgatnom kellett a folyosón, mire hajlandó volt kijönni. Ma meg a névnapjára sütöttem 3 adag muffint, úgyhogy még ünnepelni is fogják Kép Ma is könnyű volt az indulás?

Szép napot!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Koszonjuk az erdeklodest, Kati mar egesz jol van. Ejszaka nem kellett leszivni az orrat, es ma reggel is csak keves jott. Holnapra bejelentkezem tanacsadasra,ugyis jovo hetre lennenk hivatalosak.

Bepa, kicsi Benedek nagyon edes!Kép Hogy vigyorog!Kép

Kobudo, Emese mar kostolgat? Hogy izlik neki?

Syg, tok jol haladtok az ejszakai alvasokkal!

BeaKép, unokatesomnak (36 eves) altatasban vettek ki a mandulajat. Szerintem meg lehet beszelni az orvossal.
Ket eve engem is "megfenyegettek" mandulamutettel, akkor a neten nagyon utanaolvastam. Az altatas annyival rosszabb, hogy utana nagyon rossz az ebredes, hanyas lephet fel, ami ugye friss sebbel a torokban nem tul kellemes dolog. A felepules idoszaka felnotteknel sokkal hosszabb, mint a gyerekeknel. Az elso egy-ket het brutalis, rengeteg folyadekot kell inni es nem hulyesegbol adnak zsemlet enni a friss betegnek. Ebren 15 perc alatt vegeznek a mutettel. Nem art, ha rutinos orvos vegzi.Kép
Sajnos nekem is vissza kell meg mennem a ful-orr-gegeszetre megnezetni a mandulam, mert az allkapcsom alatt sokszor van gyulladasban a borom, a kozmetikus szerint a mandulamtol. Kivancsi vagyok, mit mond erre egy szakember.

Kobudo, megdicsertelek mar, hogy milyen ugyesen vizsgazgatsz?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

kob

le vagyok maradva vagy csak nem olvastam mi baja volt kamillának hog ynem volt oviban ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Dora,
köszi Kép

Roz,
lehet, hogy a nagy rohanásban nem is írtam: az év első hetében otthon voltunk ugye Szegeden, tanultam, majd csüt-ön lázasan jöttünk haza, egyenesen a dokihoz, torokgyulladás. Mire meggyógyult megint vizsga, így tegnap ment először. Összefolynak néha a napok, lassan vége van a januárnak is Kép

Kép

Kép
kobudo

Kob! szépek a csajszikKép

Segítsetek: írtátok babholmi akciót a tescoban! mi nem kapunk újságot, mi lesz akciózva (honlapon nem találom az akciós babyholmikat)
köszike

KépKép
KépKép
bepa77

bepa ujságot mi sem kaptunk de egyébként is ki kellene mennünk cukker bizti tudja

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa
bébi és gyerek sportcipő 1299
bébijátékok 529
bébijátszószőnyeg 6999
zenélő bébiforgó 2799
vannak babakocsik,bébikomp,babapihenőszék,etetőszék,bébiörző,utazóágy,járóka,előke(99 ft/db.)bili,gyerekkád
kombidresszek 499,699(hosszú,és rövidújju is)
bébi felső,alsó+ szettek
Bébi kantáros nadrág,rugdalózók,hálózsákok,sapkák,mamuszok,zoknik
popsitörlőkTescos,Nivea,Jonsons)
Pelenkák( a tescos most nagyon jó áron.)És mindenféle babaápolási kencefice.Ja és 1-2 bébiétel.Kép
Na most fizethet a Tesco nekem a reklámért!KépKépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

Ja és tegnap volzunk az Auchanban,és ott is nagyon leárazták a bébirucikat.Tündéri rugdalózók vannak.Vettünk is kettőt Lillának,mert már az összes pizsit kinőttük.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Megint el voltam veszve egy kicsit , de azért olvasgattalak benneteket.Megvolt itthon szüliunap Dominikának , nagyon aranyos volt, és jol sikerült.

Lili
Sajnálom szegény Zsofit , remélem hogy minél hamarabb meg fog gyogyulni. Olyan rossz ilyenkor mikor nem tudunk nekik segiteni. Doktornéni mit mondott ki lehet vinni? Én ugy tudom , hogy csak ha lázas akkor nem szabad.

Bepa
Nagyon aranyos kis Benedek a képen kis vigyorka.

Kobudo
Aranyosak nagyon a lányok, csak nem Kamilla etette Emesét? Már én is nagyon várom hogy lehessen adni pár falatot Katának , most szülinapkor remegett a tortáért amikor látta hogy esszük , de azért csak nem avval kéne kezdeni Kép

Bea
Tegnap olyan kedvetlenek voltatok , nem rám haragszotok valamiért ugye , teljesen olyan érzésem volt.

Nekem is van MSN cimem én is csatlakozhatok hozzátok ? kecsferne kukac hotmail.com

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

köszi Bea
valószínű mi is megnézzük...

kiakadtam, mert kinétem egy képzést egyetemit, és kiderült, hogy a drága kormány kimondta, hogy én mint bioszkémiás, nem vagyok oda jó (nem szakiráyn pedig mi ha ez nem az, az élelmiszermérnökihezKépfrancba velük...most vagy Bsc vagy nem végzek el semmit(

KépKép
KépKép
bepa77

Egy gyors kérdés:
Mikor szokott általában egy baba hasra fordulni?
Lili annyira útál háton lenni, hogy két napja csak ezen küzd. Az előbb eljutott addig, hogy már mindene megfordult, csak az alsó kezét nem tudta kivenni, most visszafordítottam, de már az oldalán van újra.

Amúgy vártunk benneteket az msn előtt úgy 11 körül, de senki nem volt online, hogy be tudjunk mutatkozniKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Voltam ctg-én és uh-án, minden oké. Egy hét múlva kell újra mennem.

Roz

Hát jó lenne nekünk is kimenni este, lehet, hogy igazad van és már este meg lehetne venni. Sajna apa focizik ma este.
Ma este óránként ébredtem, mert mindig elfekszem a lábam, derekam. Most jól vagyok, kicsit sétáltam is a városban.

Lina

A hasra fordulás szerintem még elég korai lenne. Kép Nem tudom pontosan mikor, talán 3 hónap?
Ma a ctg-én jobbról az első gépen voltam és jó lett az eredmény. Baba sokat rugdosott, azt hittem, hogy lerúgja majd a szalagot.

Sbea

Nagyon sajnállak. Kép Rosszat hallottam a mandula műtétről, felnőttek rosszul viselik. A munkatársam húgának kivették. Először vígan el volt, hogy milyen jól van, aztán jött a kemény időszak. Csak nehogy utána máshol találjanak még gócot. A hajad hullik emiatt?
Köszi, hogy leírtad az akciót, megkíméltél tőle. Kép

Kob

Nagyon édesek vagytok hármasban. Hogy ízlett Emesének a hami?

Dóra

Örülök, hogy Kati jobban van.

Ja, és lánykám nagyobb az uh szerint, mint Bence ugyanennyi idősen. Na majd meglátjuk. 3221 g.

38 hét

Kép

Kép
cukkermáz

Roz

Most látom, hogy túl sok lett az este szó a szövegemben. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Kecsone, szepek a lanyok! Nagyon guszti csokitortat kapott a nagylany!Kép

Lina, szerintem is korai meg. Kb. ennyi idos volt Kati, amikor o is megfordult parszor. Hogy orultem neki!Kép Aztan tobbet sem csinalta, meg most sem, pedig jovo heten lesz ot honapos.
Hatrol nehezebb atfordulni, kb. 5-6 honaposan csinaljak a babak.

http://www.babaszoba.hu/services/todo?BXID=44FAB766-7B887C31-2DD82669-F4707930
Itt meg tudod nezni, hogy melyik honapban mit "kell" tudnia a babanak.

Most olvastam, hogy osszefugghet a fogzas es az orrfolyas, de nem bizonyitott. Hoppsz! Lehet, hogy csak ezert folyt a lanyom orra? Mert tenyleg semmi mas tunete nem volt es kibujt a fogacska.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést...hát nagy élmény volt a tegnapi nap szerintem mindhármunknak (remélem Botond nem izgult Kép)

Danust apa viszi az oviba, mert neki munkába menet útba esik és engem kimélni akar és ő is megy érte, ezen a héten még 3-ra.

Tegnap (végre Kép) hazaértek, Dani sántikál. Kép focizott a nagyfiúkkal az udvaron és elesett a betonon. Kép Nem panaszkodik hogy fájna neki de kicsit még ma reggel is sántitott ezért a férjem kért neki felmentést a tornaóráról. Kép
Amikor hazaértek Daniból egy szót se lehetett kihuzni annyira éhes volt hogy csak leült az asztalhoz és FALT!!!

Eddig jól megy a dolog, amikor reggel ébresztettem akkor volt pár pillanat nyüszi..."nem akajok menni anya, hiányozni fogsz stb." de aztán ugyanugy mosolyogva válltunk el.

Kiderült ilyen Msn bigyonk nekünk is van, csak azt nem tudom még hogy kell használni. Aki megadta a cimet én felvettem, de gondolom engem is fel kell vennetek ahoz hogy kommunikálhassunk. zsuzsi19@fibermail.hu

Lina,
a te címed nem találtam, pedig én nagyon-nagyon szeretném látni Lili-babát.

Cukker,
Nagyon szorítok neked, sokat gondolok rád. Kép

Bea,
Te szegény. Kép jó sok baj elér mostanában. A mandulamütét felnőtkorban már tényleg sz@r dolog, de kb. 1 hét és vége. Kép Kép

Dora,
Nahát? Eme új elméletet még soha nem hallottam...
És már nem folyik a nozi?

Kob,
Nagyon aranyosak Kamilla és Emese. Kamilla etette? Emesének olyan igazi ki pufi babaarca Képvan, nagyon tündér. Kép

Kecsone,
Nagyon aranyos a 3 testvér igy együtt. Jól látom hogy már a 6. szülinap volt?

KépKép
KépKép
nana09

Kecsoné dehogy haragudtunk,örülünk,hogy gondoltatok ránk,csak én olyan nyúzott voltam.Nem éreztem jól magam,rázott a hideg,fájt a torkom.Ráadásul siettünk,mert zsoltinak még dolga volt.Ne haragudjatok,ha megbántottunk titeket.Kép
Jók a képek a leányzókról,és szép a torta!KépHol csináltattátok?Vagy te készítetted?

Köszi csajok az infókat a mandulaműtétről.Azt hiszem azért még kell egy kis idő,míg ráhangolódok.KépBrrr...
Cukker valszeg a mandulám miatt van az állandó izületi gyulladás a térdemben.
Lina Lillácska olyan 4-5 hósan kezdett forgolódni.(Ha jól emléxem)Kép

Nana Dani nagyon ügyes.Ezek szerint jól érezte magát.

Kob. nagyon szépek vagytok,és Kamilla egy igazi kis pesztonka.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok, este már írtam egyetr, csak elszállt.

Kob, nagyon édesek vagytok így együtt, és micsoda tányér, vmi speckó alakja van, h így középen fogod? Mit evett Mesi? Kamilla segítettKép?

Bea, mandulaműtét Kép, de ha elmúlik az ízületi bajság, akkor Kép. A férjemnek is 21 évesen vették ki-mondjuk ffi-és azért szenvedett vele, kaja előtt Cataflamot evett-előételként.
Sajnálom, h most meg még beteg is vagy.

Cukker, szép nagyra becsülik AdritKép!

Lina,ez vsz véletlen, h megfordult, vagy tényleg annyira nem szeret hanyatt lenni Kép, h mégis Kép. Hanna 3.5 hósan fordult hasra, a fordítottját kb 8-10 hetesen csinálta. Nem tudom, h írtam-e vagy csak akartam, h lehet még a növekedési ugrása tart Lilinek, a 3 hetes, aztán jön a 6 hetes, 3 hós, 6hós-- mellesleg nálunk sose "ugrott" a súlya ilyenkor KépKép.

Nana, beleszoktok hamarKép! Ma pedig várd fincsi meggyszósszal DanitKép! Tényleg a múltkori lábfájása elmúlt, igaz!

Kecsóné, nagyon szépek a csajok így hármasban, én is mindig angyalkát kaptam a tortám közepéreKép.

Roz, Ti használtok Sinlacot igaz? Kevered vmivel( gyümölcs..)?

Kép
seriff

Kecsóné

Szép a családod. Kép

Nana

Aranyos vagy, én is gondolok ám rátok. Azért örülök, hogy én már hamarosan túlleszek rajta.

Seriff

Kicsit aggódok is, hogy óriási lesz. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Kati, Kobudo,
szépek a lányok!

Bea,
én úgy látszik kivétel vagyok mandulaműtéttel kapcsolatbanKép Nekem tavaly vették ki, mert volt rajta egy ciszta és nem akartam kockáztatni, h terhesség alatt legyen vele gond.
Teljesen be voltam tojva tőle, mert mindenki azt mondta, h az borzalmas. Nekem nem volt az.
Megcsinálják altatásban, ha kéred, de sztem nem érdemes. Amíg kikotorják a mandulákat, az kb. 2*2 perc. Nem kellemes, de engem leginkább az öklendezés zavart közbenKép
Én Flector rapidot szedte, kaja előtt, így egyáltalán nem fájt. Aznap megittam még 2 liter vizet, másnap reggeltől meg rendesen ettem mindent. A nyelés lett volna csak szar, de azt meg ,egoldotta a flector. A cataflam szart se ért, pedig uaz a hatóanyaga. Mellesleg a fogfájás is így van (állítólag, nekem még nem fájt).
Elméletileg műtét előtti napon kellene befeküdni (én aznap reggel mentem) és 3 napot kellene bennt lenni. Az 1. kérdésem az volt, mikor mehetek haza. Azt mondták innen a 3. nap előtt még az orvosokat sem engedik el. Mondanom sem kell, h a 2. napon délben itthon voltam, mert semmi bajom nem volt. A köv. héten menni akartam dolgozni, de nem engedtek.
Ha engem kérdezel, akkor nem kell beszarni tőle.
Bocs, h ilyen részletes voltam.

Nana,
hát nem adtak neki enni?Kép

Dóra,
ez nekem is megfordult tegnap a fejemben, h lehet-e a fogtól az orrfolyás, csak nem akartam baromságot mondani. Ezek szerint nem az.

Lina,
Leona is 9 hetesen fordult a hasáról a hátára, de mérgében és utána többet nem.

Seriff,
itt is vagyok, nem csak msn-enKép Tényleg, nektek nincsen?
Bábszínházhoz mit szólsz?
ÚÚÚÚÚgy szeretnék már ott lakni. A ház alatt csinálnak egy üzletet és fúrnak. De természetesen csakis akkor, amikor Leona éppen elalszik vagy alszik. Amikor ébren van, akkor semmi. Azt hittem, megüt a guta. Rezgett a fal.
Mi az a Sinlac?

Kép
sygnum

Lányok akinek megvolt az MSN cime azt felvettem remélem hogy nem haragszotok meg érte .

Roz, Lina, Bea,Mino elkérhetném a ti cimeteket is?

Kép
Kép
Kép
kecsone

Syg, Sinlac az tej és szójamentes pép. Szentjánoskenyérmag és rizs van benne, állítólag imádják a kicsik, hátha nekünk is bejön....
És mikor költöztök? Mellesleg itt is fúrnak nap,mint nap, reggetől estig, de ha nem akkor kalapálnak. Biztos azért, h mire ideköltöztök kész legyen Kép! Bábszínház, okKép! Van is egy kakasunk és egy egerünkKép.
Msn, régen volt, tesmmal úgy beszélgettünk, de nagyon bezavart vmit a gépen, így letöröltük. Yahoonk van.

Kép
seriff

Sziasztok!

Bea, sajnállak. Nekem kamasz koromban vették ki.....hát......de ha Syg-nek ilyen élményei vannak, reméljük, h. Neked is könnyebb lesz, mint nekem volt akkor.

Kecsone, nagyon aranyosak a lányok!Kép És a torta is fininek tűnik. Kép Nem baj, h. felvettél, én örülök.

Cukker, olyan jó lesz Neked hamrosan! Kép

Hát mi nem aludtunk sajnos jól......
Zsófi alig tudott elaludni, 2órán keresztül altattam....ilyen is csak 5hetes korában volt. Annyira szenvedett szegénykém, szerintem most jöhetett ki neki a betegség jobban. Adtam neki egy fél germicid kúpot, és aztán már el tudott aludni. De anniyra sajnáltam, még dajkálásra sem nyugodott meg, egyfolytában cicizett volna, ha adtma neki, akkor meg jött ki belőle, és utána megint kérte a cicit. Ez ment, és a végén a Germiciddel bealudt.

Bepa, Dori, nektek nincsen msn-etek?
birolili

seriff

igen mi esszük sinlacot én nem süritem semmivel nem kell bele gyümi semmi ha csak te vagy baby nem szertné
mi csak este esszük vacsira mert jó tartalmas ( ez most nem tudom hogy összefügge e de azóta alszik éjszaka )
én nem ugy csinlom ahog yle va irva hanem öntök vizet valamenyit amenyit gondolok hogy megeszik és ugy öntöm hozzá port is kicsit áki sürübben szereti

nekem is ba msn

kati probáltalak felvenni de nem skerült jozica @freemail.hu

nana
jobban vagy?? pocak ?

most rohanok mert most értünk haza oviból és niki palcsintát óhajt Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszi Roz,
Jobban, de azért még fájdogál.
Palacsintát én is óhajtanék, de nagyon!!! Kép

Seriff,
Erről a Sinlacról én is tegnap hallottam először. Vmi csodaszer lehet, az én barátnőim rosszul evő babalányaik is csak ezt eszik meg.

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok.

Hát nem győzöm olvasni amit összeírtatok! Kép

kecsone: nagyon édesek a lányok!! Kép

engem mindenki nyugodtan fevehet msn-re aki még nem, láttam meg is történt. Kép

amúgy mi sem kaptunk most tescos újságot, de majd elmegyünk és megnézzük.

KépKép
erszényes

Kecsone, Kob,...
az msn címem, ha jól emlékszem
dunai.melinda kukac axelero.hu

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

etetés: Kamilla néha, ha itthon van, próbálja Mesit etetni, olyan aranyosak Kép Egyébként az almán és a rizsen vagyunk "túl". Az eddigi mennyiség össze 1-3 evőkanál, de nem akarom elsietni...
Seriff,
nagyon jó kis spéci tányérunk van, Apa vette a Tescoba, igen, olyan, mint a festők palettája, csak két kis tányér van a két szélén. Nagyon praktikus, nem tuja kiverni a kezemből a kis gézengúz Kép És rettenetes ára volt: 210 FT!!! Nem hittem el, még veszünk párat a nagyszülőkhöz is Kép
Kecsone,
nagyon édesek a lányok, nemsokára Te is kóstolgattatod Katával a kajcsikat, nem? A szopi ugye jól megy nálatok? Mosat számolom, hogy a "nemsokára" még egy kicsit odébb van, nem? Felvettelek az msn-be is!

Lina,
a forgás szerintem is korai, Kamilla 4 hósan fordult a hasára, Emese csak 5,5 hósan Kép Bár minden lehet, majd értesíts az eredményről!

Dora,
a fogzás-orrfolyást én is hallottam, lehet, hogy ettől. Ha komolyodik, azt úgyis érezni fogod, akkor a doki majd meglátja!

Puszi!

Kép

Kép
kobudo

akkor hallottam már róla. a sinlacról. nem ez az, amit szopi előtt kell adni a bukós babáknak?

seriff,
de ott nem a mi falunkat fúrnák. itt meg igen. tavasszal tervezzük a költözést.
msn-en én is nővéremmel beszélek a legtöbbet. meg mostanában lilivelKép

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?