Köszönöm a sok biztatást és az infókat , tanácsokat. Igazából nem vagyok olyan türelmetlen, mint pár hete, mert eszembe jutott, hogy még mennyi mindent meg kell csinálnom. Csak unom, hogy nem férek a hasamtól. Az első terhességem nagyon élveztem, de most rondának találom magam.
Ma ment suliba Bence, úgyhogy még pizsiben vagyok, és csak lustálkodok egyfolytában. Elmúlt dél, de még nem untam meg.
Ezt a műsort én nem nézem többet a Spektrumon, olyan baromság. Én is láttam a verekedős nőt. Bence pont meghallotta, ahogy mondta, hogy megölné a gyerekeit. Úgy ki volt akadva ezen.
Nana
Daninak sok sikert az ovihoz! Szerintem minden anya átéli ezt az állapotot, csak a gyerek ne lássa rajtunk. Olyan fura volt rájönni, hogy ő most már nem csak az én kisbabám.
Nekem volt bölcsőm gyerekkoromban, később is szívesen visszamásztam bele. Én úgy tudom, hogy csak pár hónapig jó. Így aztán pénzkidobás szerintem, de tény, hogy jó.
Lili
Pici Zsófinak jobbulást kívánok. Szegényke. Nagyobb korban már egész más egy betegség lefolyása, legalább meg tudják mondani, hogy mi fáj.
Nekem is az jutott eszembe, amit Syg írt. Valahol hallottam, hogy ki lehet vinni, csak ilyenkor cumi kellene a szájába, hogy az orrán vegye a levegőt. Én ilyenkor inkább nem viszem ki.
Seriff
Hanna micsoda nagy kópé lehet. Elképzelem, hogy mindent megrág.
Bepa
Benedek olyan édi, huncut.
Roz
Nekünk is van kenyérsütő gépünk, nagyon szuper. Friss kenyeret lehet vele készíteni. Majd apától elkérem a receptet. Mi a bioboltban szoktunk venni hozzávalókat, pl tökmagot, azt imádom. Azért használjuk nagyon ritkán, mert nincs fél kilós receptünk, még nem próbáltuk, és így nem fogy el az egy kiló.
Már mindent összapakoltam meg itthon megmutogattam. Már az itthon feladatokat is kiadtam. Polctakarítás a baba ágya felett.
Syg
Szerintem készítsd el azt a bábszínházat.
A héten összehozzuk ezt a talit, ma inkább csak lustizok. Majd rádcsörgök egyet, hogy tudd a számom, és megtalálj. Minótól tudom a tied.
Lina
Amikor apa segített a fürdésben, pont rád gondoltam, hogy te biztos megoldottad egyedül.
) Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen esetlen.
Én máskor imádok háton aludni, de most nem merek. Mindenhol azt olvasom, hogy nem jó a babának, és valóban olyankor hatalmosakat kezd el rugdosni. Védőnő meg azt mondta lehet.
Dóra
Katinak is jobbulást kívánok.
Csak egyszer voltam meccsen, de majd szeretnék sűrűbben járni, mert olyan jó hangulata van. Egyszer majd el akarunk menni, egy női kézi válogatott meccsre is, az is nagyon jó lehet.
Apának nagyon tetszenek az A betűs nevek, pl az enyém is, de én az Andreát nem nagyon szeretem.
Erszényes
Hát akkor már te is nagyon közel jársz a végéhez.