Na helló!
A legfontosabb: a fiam egy hős!!!!
Megkaptuk a szurit és alig sírt! Nagyon tetszett neki a rendelő, a sok kép a falon, a neon, a védőnéni, olyan gagyogást levágott, hogy majd kicsattantam a büszkeségtől!!!
Persze pisilt a mérlegen, pisilt a hossz mérésnél, pisilt bent a doktornéninél, de írtó ari volt.
5540gramm és 60cm. Mostmár tuti, hogy nem 57-tel született.
A szurinál meg mire a szájacskája görbítését befejezte és jött volna a sírás, már fel is vettem és kész is voltunk. Szóval ennyi. Pedig be voltam ám rendesen kakilva.
Apropó kaki: megkérdeztem a zöld kakit (Connie, hiszek ám Neked, csak azért mégis
) és valami oxidációról beszélt, mert mondtam, hogy reggelre mindig sárga a pelusban és napközben lesz zöldes, de nem tudtam megjegyezni mit mond. Még jó hogy megkérdeztem.
A lényeg, hogy tényleg nem gond.
Tejcsi: azt is kérdeztem, hogy miből fogom tudni, ha nem elég a tej, és hát ha egy hét alatt nem hízik majd kb. 10 dekát, majd csak akkor kell nézni, hogy mi lehet.
Szóval nagyon pozitívan jöttünk el és én roppant büszke voltam.
Következő szuri február 16.
Ja és köszönjük a drukkot és gyógypuszikat is, használt!!!
Livike,
Te ünnepelt! A Mama azt mondta, hogy már nem kell sokat aludnunk és itt a jó idő és akkor találkozunk és végre megöleljük egymást!!!
Connie,
most elaludt Beni, ha lesz egy kis időm én is rávetem magam Babafalvára. Hogy vagy?
Évi,
jó pihit, táblát mindjárt frissítem!