Új privát üzeneted érkezett!

Pocis kismamák!
Ezt a képet Nektek teszem fel, hogy - bár őszintén remélem, hogy könnyű szülésetek lesz -, a fájdalmak közepette gondoljatok erre:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek,
na, mi újság tej ügyileg?
Hát a többiek jobban értenek a nyugtatáshoz, de a leírtak alapján nekem sem tűnik úgy, hogy kevés tejcsid lenne. Kép
Ahogy olvasod, azért még nincsen minden rendben nálunk, bár lehet, hogy a teliholdra kéne mindent fogni és holnapra megint szét fognak durrani a melleim. Kép
Csak nem akarom, hogy "éheztessem" a fiamat és ezért azt higgye, hogy nem szeretjük és rosszat akarunk neki!
Holnap meg még ráadásul megyünk szurira is. Kép
Marci nagyon édi! Még mindig. KépKépKép

Gabi,
milyen csini volt ma Livi! Kép Akartam már írni, nagyon aranyos a kis cipőcskéje, volt ilyen Beninek is, csak már kinőtte.
Az alvós kép meg .... tiszta szeretet és harmónia. KépKépKép

Timi,
tök jól vásároltatok, nagyon csini lesz Szilvike! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska,
jaj de jó ez a konyhás kép.Kép

Ilba,
Ha sír és elfordítja a fejét, ne tedd mellre sehogy, próbáld picit később. Ha nem jön a tej, az úgy néz ki, hogy szopik, sír,szopizik, sír, picit rángatja - legalábbis Ákosnál. De olyankor nem is tudsz kinyomni kézzel sem. De ha elfordítja a fejét, akkor vsz. nem kér többet. Másikra sztem csak azért veti rá magát, mert ebben a korban még sokszor rávetik magukat automatikusan.Kép

KépKép
connie

Roli,
igen jóképűek a fiaid.Kép

KépKép
connie

Kedves kis Barátnőm! Kép
Mama és Papa nevében is nagyon-nagyon boldog 5 hónapos szülinapot kívánok!!! KépKépKép
Sok puszi: Benedek
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Köszönöm szépen Benike!
Te vagy a legfigyelmesebb, legdrágább lovag!
Látod, mindjárt kiugrok a gépből, hogy megölelhesselek!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,
Mi is boldog 5. hónapfordulót kívánunk Livinek. (El se hiszem, még csak most születetett.Kép)
Kép

Lányok,
mától működik a honlap, amin eddig dolgozgattam: www.babafalva.hu. Szeretettel várunk mindenkit.

KépKép
connie

Connie,
köszönjük szépen!!!!!!
Hát, én sem nagyon hiszem el...Kép

Megkuksizom a honlapod!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:
Csatlakozom a többiekhez,bár kicsit megkésve,mert ellustiztuk az időt:Nagyon boldog 5 hónapos szülinapot kivánunk!Kép

Ilba:
drukkolok,hogy minden rendben legyen az oltásnál!

Connie:
Ákossal jól telt az éjszaka?

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Mostantól megpróbálok majd többet jönni, mert mától itthon henyélekKép Pénteken volt az utolsó munkanapom, eddig tök jól viselem az itthonlétetKépKépKép
Szombaton megvolt a szülőszoba-látogatás, hát én nem ilyennek képzeltem egy szülőszobát. Nagyon kellemes csalódás volt. Sehol egy rémisztő műszer, vagy egyéb csúnyaság. Megmutatták Dorkának, hogy hol fog először fürcsizni, meg hol fogják lemérni. Állítólag az első fürdetést megcsinálhatja az apuka, ha elég bátor hozzá. Hááááát, kíváncsi leszekKép Egy csomó új infót is megtudtunk, és a szülésznőnk nagyon aranyos volt, szóval teljesen meg vagyok elégedve. Az élmények hatására már szombat este szüléssel álmodtam. (most először) Megérkezett a babaútor is, apa vasárnap össze is szerelte. Szépen alakul a babaszoba. Már alig várom, hogy a lakója is benne legyen!!!

Livike!

Már ilyen nagylány vagy? Boldog 5. hófordulót kívánok!!!

Pusza mindenkinek: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Novum,
köszi, elég tűrhető volt, most is többet ébredt, mint szokott, azt hiszem 4x keltünk. Bújkálhat benne is a betegség. De legalább fél 9-ig aludt reggel.

KépKép
connie

Sziasztok!

Már megint rengeteg archívum keletkezett, ezt nem is bírom most mind elolvasni.
Csak egy gyors kérdést szeretnék feltenni. A gátmasszázzsal kapcsolatban. Már nem tudom, hogy közületek ki ajánlotta(bocsi) a mandulaolajat gátmasszázshoz. A hétvégén sikerült beszerezni Aromaxosat, de az van ráírva, hogy hígitatlanul nem használható. Ti is ilyet használtatok? Lehet ezt hígitás nélkül használni?
Köszi előre is.

Lona
lona

Sziasztok!
Gabuska, köszi a kismamák nevében is a képet! Gratulálunk Livinek!
Connie, egyenlőre csak egy gyors pillantást vetettem a honalpodra, de nagyon jónak találom. Járni fogok még arra!
Lona, nekem van Aromax-os mandulaolajam. Azzal kenem a hasam (mondjuk már repedtem, de csodákat lehetettlen tenni az én ramaty bőrömmel). A gátmasszázshoz viszont orbáncfűolajat használok. Az nem Aromax-os. Azt hiszem itt volt kérdés az orbáncfű, orbáncvirág. Nos, nekem a dúla+ természetgyógyász jógaoktatóm azt mondta, hogy a kettő egy csak a virág olaj piros, mert benne marad a színanyag. Hatásra és hatóanyagra nem különbözik csak más a gyártó. Így én virág olajat kaptam, azt használom.
Apropó, aki csinálta ezt a gátmasszázst, ti oda fértetek????? Én max 1 percig bírom és utánna már kényelmetlen minden testhelyzet Kép Lehet apát is be kellene fognom???
Tehát Lona, a mandulaolaj tuti jó. Az Aromax-os kérdést nem tudom 100% biztonsággal megválaszolni, de én használnám gátra is.
N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Gabuska,
köszi a pocakosoknak szánt együttalvós képet KépKép Ezért (is) tényleg megéri KépKép

Lona, Natasa
én pont most szereztem be gátmasszázs céljából mandulaolajat. Ez nem Aromax, hanem Natural a márkája, és a DM-ben lehet kapni, zöld dobozos. Azt írják a haszn. útmutatóban, hogy masszázsra ajánlott, mert szagtalan, és 100 %-os tisztaságú.
Ezen már én is agyaltam, hogy hogy fogom csinálni, mert nem igen férek már hozzá Kép A tegnapi szőrtelenítés is elég muris volt KépKépKép Szóval valszeg a férjem fogja csinálni, szerencsére nem idegenkedik az ilyenektől (naná!Kép), örül, ha segíthet és kiveheti a részét. Kaptam végre a DM-ben terhességi csíkok elleni olajat és masszázskrémet is, mert sehol nem volt ez a Babylove márkájú, a többi meg jóval drágább.
A neten találtam egy cikket, asszem a szules.lap.hu-n, az a címe, hogy masszázsolajok szüléshez. Ebben a különféle oljaokról, teákról stb.-ről írnak, vmint a gátmasszázs technikáját is kifejtik Kép
Málnalevélteát iszik vki? Azt is vettem, érdekelne a véleményetek Kép

Pénteken megyünk a Brendonba 4D UH-ra KépKép Már nagyon kíváncsi vagyok KépKépKép

Bumpy,
meddig leszel gyakorlaton az Istvánban? Jövőhét szerdán megyünk vizsgálatra, remélem, a szülésznő is bent lesz...

Mancs

Kép
mancs

Gabi:

Mikor mentek oltásra?
A hasmenés rendbe jött már?

Egy kérdés a fénykép felrakással kapcsolatban:vannak olyan képeim/fotók Szilviről/,amiket nem tudok felrakni,mert meg se birom nyitni őket.Mi lehet az oka?Segitsetek,ha tudtok?

Connie:

Megnéztem a honlapod!Nagyon klassz!Még nem mélyedtem el benne,de igyekszem,mert érdekes dolgokkal foglalkozik.Főleg,ha beindul,lehet onnan csemegézni.
Éjszaka sokat forgolódik Ákos?Mert Szilvi különböző tornamutatványokra képes,néha arra ébredek,hogy valahol a lábunknál van.

Évi:
Most már pihenj sokat!Választottál végül szülésznőt?

Kép

Kép
novum

Ja, az olaj márkája nem Natural, hanem Naturol Kép

Kép
mancs

Kedves Mancs!
Nálunk kétemberes a szőrtelenítés de ha a pocaknövés ilyen tempóban halad (még cirka 4 hét van vissza) akkor a sima testápolózás is apát követelKép Ezzel csak az a gond, hogy meg kell várni, hogy hazaérjen és az néha igen későKép
Én iszom a málnalevélteát. Eddig semmi extrát nem tapasztaltam. Arról egyébként az a hír járja, hogy könnyíti a tágulást, de erről csak szubjektív adatok vannak. Tudományosan inkább tisztítókúra részeként isszák. Egy a lényeg, bajt nem csinál! Én napi két csészével kortyolgatok el belőle.

Novum, lehet hülye kérdés, de jó formátumban vannak a képek, amiket nem tudsz megnyitni?

N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok,

Tündér Livikének Boldog 5 hós Szülinapot kívánunk!
Kép

Ilba,
Beninek gyógypuszit küldünk a szuri helyére.
Kép

Bubek,
én még homeopátiás bogyókat is szedtem a tejtermelés serkentésére. A védőnő ajánlotta. Aztán, hogy mennyit használ, azt nem tudom. A sok (vagyis elég)folyadék és a gyakori mellretevés tuti.

Connie,
nagyon tetszik a honlap. Biztos gyakran fogom látogatni.Kép

Évi77,
Nekünk is egy hajszálon múlt, hogy nem Dorkánk lett. Aztán Apa ráírta a 4D UH-s DVD borítójára, hogy "Bogi -1 hónapos", így onnantól már nem változtathattunk rajta.Kép

Jucus
jucus73

Mancs!

Mi is a Brendonban voltunk UH-n és nagyon jó volt! Aranyos a szonográfus néni, és még kaptunk ajándékba egy édi kis zsiráfot is. Illetve Dóri kaptaKép
Novum!

Választottam szülésznőt, a Hajdu Barbara lesz. Nagyon sok jót hallottam róla, és szimpatikus is. Ilba, ha olvasol esetleg, betennéd a táblába a szülésznő nevét? Ha nem gond. Köszi! És nagyon rendes ám tőled, hogy ennyit bajlódsz a kedvünkért a táblával!!! Köszi!!!

Natasa!

A málnalevél teát nekem is javasolták, ha betöltöm a 37. hetet el is kezdem inni.

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Natasa, Mancs

Köszi a választ. Szerintem akkor, amit én vettem az is jó, arra is az van írva, hogy 100%-os tisztaságú.
És Mancs Te is csak úgy önmagában használod, vagy kevered valamivel? Vagyis hígitod vagy sem?
Málnalevél teát én is szeretnék inni, de sajnos eddig nem igazán kaptam, pedig voltam több gyógynövény üzletben is.
lona

Natasa:
Az a baj,hogy a kicsinyitéshez se tudom már megnyitni.De ezt nem minden képnél csinálja,ezért nem értem.Amit nem tud megnyitni,ahhoz kiirja,hogy hibás kép,dehogy mitől?

A kenegetésbe pedig nyugodtan vond be apát!Kép

Kép

Kép
novum

Natasa:
Az a baj,hogy a kicsinyitéshez se tudom már megnyitni.De ezt nem minden képnél csinálja,ezért nem értem.Amit nem tud megnyitni,ahhoz kiirja,hogy hibás kép,dehogy mitől?

A kenegetésbe pedig nyugodtan vond be apát!Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, most csak a málnalevél tea kérdés: én ittam a 36. héttől napi 2 bögrével, az utolsó 5 napban és a szülés alatt homeopátiás bogyót ettem. Eredmény: 4cm-rel mentem be, mire elfolyt a magzatvíz, nem volt méhszáj és Benedek első babaként 2 óra 20 perc alatt született meg. Kép
Persze lehet, hogy nem ettől ... Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, most csak a málnalevél tea kérdés: én ittam a 36. héttől napi 2 bögrével, az utolsó 5 napban és a szülés alatt homeopátiás bogyót ettem. Eredmény: 4cm-rel mentem be, mire elfolyt a magzatvíz, nem volt méhszáj és Benedek első babaként 2 óra 20 perc alatt született meg. Kép
Persze lehet, hogy nem ettől ... Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Látom mindenki nyomatékosítani akar és 2x ír, 2x írKép
Én a málnalevelet a betöltött 35. héttől kezdtem.
Ilba a homeós bogyókat én is beszereztem. Kissé körülményes volt, mert hiány van belőlük. Vmi zűr volt a szállítással a Boiron-tól. Majd meglátjuk kell e és melyiket használnom. Eléggé kiműveltem magam a homeopátiában. Most látom csak mekkor haszon, hogy nem kell munkába mennemKép
Növényekkel vagy nélkülük, de én sem bánnék egy rövid, sima szüléstKép
N

Kép Kép
natasa1975

Na helló!

A legfontosabb: a fiam egy hős!!!! KépKépKép
Megkaptuk a szurit és alig sírt! Nagyon tetszett neki a rendelő, a sok kép a falon, a neon, a védőnéni, olyan gagyogást levágott, hogy majd kicsattantam a büszkeségtől!!! Kép
Persze pisilt a mérlegen, pisilt a hossz mérésnél, pisilt bent a doktornéninél, de írtó ari volt.
5540gramm és 60cm. Mostmár tuti, hogy nem 57-tel született.
A szurinál meg mire a szájacskája görbítését befejezte és jött volna a sírás, már fel is vettem és kész is voltunk. Szóval ennyi. Pedig be voltam ám rendesen kakilva.
Apropó kaki: megkérdeztem a zöld kakit (Connie, hiszek ám Neked, csak azért mégis Kép) és valami oxidációról beszélt, mert mondtam, hogy reggelre mindig sárga a pelusban és napközben lesz zöldes, de nem tudtam megjegyezni mit mond. Még jó hogy megkérdeztem. Kép A lényeg, hogy tényleg nem gond.
Tejcsi: azt is kérdeztem, hogy miből fogom tudni, ha nem elég a tej, és hát ha egy hét alatt nem hízik majd kb. 10 dekát, majd csak akkor kell nézni, hogy mi lehet.
Szóval nagyon pozitívan jöttünk el és én roppant büszke voltam. Kép
Következő szuri február 16. Kép

Ja és köszönjük a drukkot és gyógypuszikat is, használt!!! Kép

Livike,
Te ünnepelt! A Mama azt mondta, hogy már nem kell sokat aludnunk és itt a jó idő és akkor találkozunk és végre megöleljük egymást!!! Kép

Connie,
most elaludt Beni, ha lesz egy kis időm én is rávetem magam Babafalvára. Hogy vagy?

Évi,
jó pihit, táblát mindjárt frissítem!

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Novum,
dehogynem forgolódik, én arra szoktam ébredni, hogy lapockán rúgott.Kép

Ilba,
a fiad egy hős!Kép
Jobban vagyok, köszi, csak elkezdtem köhögni ma, de a közérzetem jobb. És ha nem lennénk bezárva mára, még jobb lenne. Most burkolják a mi szintünket, csak helikopterrel tudnánk lemenni.Kép

Köszönöm mindenkinek a dícséreteket. Igyekeztünk hasznos dolgokat összeszedni, amiket én is nehezen vadásztam össze, mikor kellettek. A külalak meg a páromat dícséri, azt ő tervezte.

KépKép
connie

Halihó!

Az ember csinál egy hosszú hétvégét(szüleimnél aludtunk), aztán fél napig olvashatja az archivumokat.

Connie most néztem meg az internetes lapodat, rettentően tetszett!!! Ott is elidőztem egy kicsit, de lassacskán már semmire sem marad időm az internet miatt.

Gabuska köszi szépen a fotókat Liviről, majd két fájás között ezekre gondolok. Annyira fotogén Livi, mindig minden jól áll neki és ezer arca van Kép.

Ilba minden elismerésem a Tiéd, hogy még a táblázat folytonos aktualizálására is tudsz gondot fordítani. Egyébként az én szülésznőm is a Hajdu Barbi lesz. Jut eszembe rövid u-val írja a nevét. Múltkor pont arról beszéltünk, hogy mindenhol automatikusan elírják a nevünket (ő is rosszul írta az enyémet), mert tök természetesnek vesszük, hogy a Hajdú az hosszú ú, de nála mégsem.
Beninek megszavazok egy érdemrendet, hogy ilyen hősként viselkedett.
Kép

Egyébként én is iszom már egy hete a málnalevél teát, néha 1 liter is lemegy naponta. Hát kíváncsi leszek Kép.

Üdv Mindenkinek
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Köszönjük Nektek a köszöntést!!!KépKépKépKép

Connie, nagyon profi a honlap, hogy volt időd rá Ákos mellett?Kép Nem semmi vagy!Kép

Ilba!
Beni nagyon ügyi volt, Lívi is jól viseli a szurikat, összeillenek!

Reggel, életünkben először arra ébredtem, hogy sír a picúr. Láttam, hogy erőlködik, és mivel tegnap napközben nem kakilt, gondoltam, hogy biztos ez a gond most is. Már készítettem a lázmérőt, kicsomiztam a pelenkából, és láttam, hogy a kis luka ötszörösére van tágulva és látszik a kaka eleje. (Remélem nem vagyok nagyon gusztustalan.) Lázmérőt elraktam izibe és nekiálltam hajrá Lívi kiáltással bíztatni a lánykát. Szegénykém végigsírta, de csak sikerült kikakilni. Megnéztem a termést, csont száraz volt. Azt hiszem, a napi két főzit hanyagoljuk, amíg az ivás nem megy.

Timi,
amint látod, a hasmenés elmúlt. KépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok!

Nem úgy értettem, hogy két fájás között konkrétan Lívire gondoljatok (de azért megengedjükKép), hanem az ilyen szitukra, minthogy összebújva alvás stb.
És azért a fenti kaka-story se vegye el a kedveteket!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

A kaka-storykat is szívesen veszem, most mindenfajta élménybeszámolónak nagyon örülök. Ezek éltetnek és persze kellenek a tapasztalatok már most.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabuska,
Hát egy kicsit keveset aludtam az utóbbi pár hétben.Kép De nem egyedül dolgoztam vele, van egy programozónk, a párom a designer, szóval csapatmunka.Kép

A kaki gondokat nálunk is az ivás oldotta meg, elég sokat iszik Ákos, mióta találtunk egy poharat, amiből tud. De főzit csak egyszer kap, a második kajája gyümölcs.

KépKép
connie

Connie,
a második kaja nálunk is gyümi volt.
Ez az ivás mizéria elkeserítő. Ha üvegből adjuk, ha kiskanállal, rögtön kijön belőle. Mit csináljak, adjak neki Nutriton sűrítőgélt a víz előtt is? Tiszta röhej.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

A fiúk csukják ba a szemüket! (Kivéve persze BenitKép.)
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,
És ha evés után vagy közben itatod? Akkor is kijön?

KépKép
connie

Connie,
aha! És hoz magával kaját is. Lehet, hogy megpróbálom evés előtt, hátha a kaja lenyomja. Habár szinte egyből kiöklendezi, úgyhogy mire a kezembe venném a kanalat, már késő lenne. Azért megpróbálom.
Szerinted hülyeség, hogy adjak neki előtte sűrítőt?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

A málnalevél teáról többfélét olvastam, azt, hogy mikortól lehet/ajánlott inni, mindenhol másképp írják. Van, ahol a 30. héttől, van, ahol a szülés előtt max. 2 hónappal stb. Ti mit tudtok róla?

Novum,
a teát én is sok helyen megnéztem, DM, gyógynövényboltok stb. Aztán az Europarkban a földszinti gyógyszertárban volt, 1 zacsival 204 Ft-ba kerül. Azt hittem, ez vmi különleges dolog, hogy nem lehet sehol kapni, de semmi extra. Asszem Herbária termék. Próbálkozz a gyógyszertárakban, ott ezek szerint jobban hozzá lehet jutni Kép

Ilba,
milyen homeós bogyókat szedtél? Én még sose próbáltam ezt a fajta "gyógyítási" módszert. De itt a topikokban már olvasgattam róla, bár konkrét elképzelésem még nem alakult ki ezzel kapcsolatban. Hol lehet beszerezni ezeket? Ahhoz, hogy én is szedjem, szükséges, hogy a szülészorvos/szülésznő vmilyen szinten tisztában legyen a homeopátiával?

Voltam ma terheléses vérvételen Kép Aki járt már a Kispesti sztk-ban, tudja miről beszélek. 1 órát álltam sorba, mire megkaptam a sorszámot a laborba. Utána jött a többi várakozás, míg be nem szólítottak. Mindez éhgyomorra! Kép Azt hittem, felfordulok az éhségtől Kép Mindenesetre soha nem esett még ilyen jól a csupasz zsömle és a tej, amit meg kellett ennem és innom Kép

Babás lányok!
A kórházban, míg haza nem engednek minket, miben vannak a babák? Nekik is kell vinni a benttartózkodásra ruhácskákat? Vagy ott adnak nekik benti ruhát? Fogalmam sincs...

Kép
mancs

Kép

Connie,
szuper Babafalva, nagyon ügyes vagy. Honnan merítetted az erőt ezt megcsinálni???
Holnap ha kicsit több időm lesz, jobban belemélyedek, de azért már regisztráltam. Kép

Vuka,
köszi az érdemrendet!

Pocakosok! Néha írjátok oda az üzi végére, hogy hol tartotok, ok? Kép

Livi,
ügyi voltál a kakával!!! Kép
És szuperul állnak a hurkácskák!!! KépKépKép

Mancs,
CAULOPH.THALLC. C30-at szedtem, homeós gyógyszertárakban tudod beszerezni. Én tudok egyet a Kolosy téren, de az Neked messze van, tuti van egy pár Bp-en.
Én megbeszéltem a szülésznővel és a doktornővel, mindketten nagyon hisznek benne, sőt úgy is mondhatnám, hogy a szülésznő ajánlotta (csak ezt nem mondhatja, mert nem szabad nekik, azt mondja, hogy "hisz benne" Kép
A baba sajátban van, de nem olyan rég volt erről szó, keress vissza szerintem, elejétől a végéig kitárgyaltuk. A lényeg: ruci csak saját, az ápoláshoz kell vinni popsitörlőt és csak napi 5db pelust adnak, ennyi nem biztos, hogy elég lesz. Mást mindent adnak.

Kép
Kép
Kép
ilba

Szilvike!
BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT!KépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szilvike!
Mi is csatlakozunk és nagyon boldog fél éves szülinapot kívánunk!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Timi,
Köszöntjük mi is a féléves Szilvikét!
Kép

Gabuska,
szerintem próbáld meg a gélt. Aztán majd látod. Mennyit iszik ilyenkor Livi?

Ilba,
Beninek nem volt hőemelkedése az oltás után? Boginak mind a kétszer majdnem 38 fok volt.

Mancs,
már a szülőszobai csomagba készíts be kis rucit, mert már ott rögtön abba öltöztetik a babót.

Jucus
jucus73

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ezek a barátok milyen korán kelnek!Kép
Köszönjük a köszöntéseket!
Ha sikerül teszek fel képet a féléves Szilviről
"spenótbaba",azúj pizsiben
Kép
Kitúrtam anyáékat az ágyból
Kép
Fannival,ébredés után
Kép

Kép

Kép
novum

Gabi:
és milyen gyümiket ezsik Livi?Mert a banán,alma is megfoghatja a székletét.

ilba:
Ti már az új oltást kaptátok?

Kép

Kép
novum

Jucus,
egész jól viselte Beni az oltást, mármint úgy értem, hogy délután 4ig aludt, csak közben felsírt fájdalmasan, de ha simogattam, úgy fel sem ébredt. Aztán jöttek Apuék és megint hozta a gagyogós, mosolygós formáját. Kép
Fürdés után popiban 38 volt, ebből ha levonok 0,5-öt, akkor egy hőemelkedés csak. Adtam neki éjjelre egy kúpot, biztos, ami biztos és minden ok volt. Ma már nyoma sincsen az oltás okozta esetleges fájdalmaknak. Kép

Timi,
Szilvi nagyon édes, kis kopcsák fejecskéje, nagyon puszis!!! Kép
Rövidben alszik? Hány fok van nálatok?
Benire adok bodyt, vékony, pamut hosszú ujjú rugit és hálózsák. És nincsen melege a 23-24 fokban.
Igen, ez már az új oltás volt.

Kép
Kép
Kép
ilba

Szerintetek a nyálkás kaki lehet a tegnapi oltástól? Vagy a kúptól?
Kúpot este kapott, azóta reggel volt kaka a pelusban normális és most volt neki nyálkás.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:

Lehetséges,hogy attól van,ha Beni nem nyügi.
Igen nálunk nagyon meleg van,mivel a 11. emeleten vagyunk a csövek ontják a meleget.Most gundolkodunk,hogy párologtatni kéne valamivel,mert Szilvi lehet,hogy azért kel fel gyakran éjszaka.

Megjöttünk a dokinénitől,Minden rendben van Szilvivel,7740g,69cm,már kaphat csirkehusit a főzijébe,mandarint banánnal,szóval fejlődünk.

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Emlékeztek még az "Enyém az anyám" fotóra? Most itt az "Enyém a nagyanyám":
Kép

Tök jó, hogy Szilvi jól van! Azért mértékkel a mandarinos sült csirkecombbal!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hú, 11.emelet? Te jó ég! Kinézni sem mernék. Kép Mi a 3-dikon lakunk, de ez épp elég.

Na akkor megnyugodtam. Nem nyűgi, sőt, nagyon aranyos, most épp játszik, beszélget a lelógó csörgőkkel. Kép

Gratula Szilvinek, szép nagy baba! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,
nem látom a képet!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak