Sziasztok!
Mica!
Nagyon sajnálom,hogy Zolcsi beteg.
Jobbulást kivánok Neki,Neked pedig kitartás!Remélem minél előbb felgyógyul és tudunk talizni.
Kata!
Bebebe,itt volt édesanya péntektől vasárnapig.
Tök jó volt.Gratula az altatáshoz!
Ügyi vagy.Szerencsére már nálunk sincs kilométeres futam mire elalszik.Délben kb 10 perc kell az altatáshoz este 2 perc.
Kuki:Mi ujszülött kora óta tisztítjuk fürcsi közben a szerszámot.
Nagyon szépen lehet húzogatni nincs letapadva.
Melinda!
Igazán tündéri ez a kiscsaj a képen.
/Ugye nem baj,hogy én mindig kiscsajozom?
/ Látom az orrát és a két szemét.
Azt hittem már rég tudják anyukádék ketteskét!?Én tuti nem tudnám eddig magamba hordani.
Rosszullét.
Kitarás,majd csak vége lesz már hamarosan!
Saxi!
Szép a fátok és a csajszik is gyönyörűek még mindig!
Jól vagy?Minden rendben lesz nyugi!
Jól emlékszem,hogy 23.án kell menni??
Gigi!
Írtam.Domi eddig elfogadta a banánt montéval,pár napja azt se.Mandarint megeszi,olykor 2-3 is egymás után.Kecskeméti szilva is jöhet de ezzel be is fejezte a vitamindús táplálkozást.
Remélem nyáron javul a helyzet.
Andi!
Nem értem mi az,hogy ne zavard a dokid????Ilyet!!Ez a fogadott dokid????Renoválás.
Biztos,hogy ott akarsz szülni?
Szerintem nincs összefüggés abban,hogy a szülők mennyivel születtek és a picur mennyivel jön a világra.
Pl.:Nálunk Tamás 3,40-nel,én 1,50-nel születtünk,Domi pedig 2,92-vel.
Vásárlás:Amint írtam a múltkor,rucikat sorozatosan vettem,de például a kiságyat a 8.hónapban vettük meg.De azt is úgy,hogy már édesanyám szólt ránk,hogy ideje lenne már megvenni az ágyat mert a végén megszülök ágy meg sehol picurnak.
Van egy bolt a Lehel úton /babadiszkont/ott vettük.Ott jó cuccok vannak olcsón,érdemes megnézni.Szerintem manapság már a legtöbb kórházban bent lehet az apa a császárnál.De kérdezd meg a dokidat náluk lehet e.Miért lesz császár nálatok?Puszi
Picit rólunk
Amióta játszóba járunk Domi nagyon jó fiúcska.
Igaz,ott egy kicsit szokott harcias lenni,de belefér.Én úgy érzem kivirultam tök jó a kedvem,pozitívan látok sok mindent.
Hihetetlen,hogy heti 3x-i kimozdulás,miket művel az ember lelkével.
Pénteken Sysék is eljöttek,hisz az ünnepeltnek jár a játszó a szülinapján.
Gergő nagyon sokat nőtt,és nagyon szép szempillái vannak.
Na,megyek.Mindenkinek szép estét!Puszi.Dia
GERGÕ Domi+Gergő