Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

MelindaKép
Muffin már bent van a sütőbenKép Takarításra viszont nem maradt sem erőm sem időm. Vagyis tisztaság van, csak enyhén szólva is kupi. De legalább hamar otthon fogja magát érezni ViktorKép

JuditKép
Lacika nagyon édes a képeken. Örülünk, hogy nem tünsz el megint. Az a betörésés sztori elég félelmetes volt. Soha többet!

Az éjszakánk elég strapásra sikeredett. Megnéztem szép nyugalomban a filmemet, hímezgettem. Mire végeztem a fürdéssel 11-re, Olivér is felébredt. Ordított mint a sakál (valószínűleg a foga lehetett)úgyhogy barikád építés és oda fektettem magam mellé. Éjjel egyig tuti azt tárgyaltuk, hogy a vonat alszik a végállomáson. Meg a papa, a mama meg mindenki. De még mérges sem lehettem rá, mert mindig megsimogatottKép Éjjel többször is felsírt. Ma délután kettőkor aludt el, de az elöbb annyira sírt, hogy alig tudtam megvigasztalni. Remélem hamarosan sokfogú lesz.

Mentem, jók legyetek!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata!

Igen,kihevertem az "alkoholmámort"KépKépKép
Egy multkori kérdésedre íme hetekkel később a válasz.KépKép
Azért kaptam szteroidkezelést mert porckorongsérvem van és nem akart megműteni a dokim.Ez maradt az egyetlen megoldás,mert lebénult egy időre a jobb lábam.
Bogi akkor 3 hónapos volt, ezért nem akarta az orvos a műtétet,mert úgy sem tudtam volna megállni,hogy nem veszem fel a gyerekemet.
Pedig egy ideig semmit nem szabadott volna emelnem.

Hát nem tudom lányok mi jöhet még,de remélem nem lesz ilyen gázos az egész évünk.
Liliánának megint kijött a sérve.KépKép
Egy hónaposan vettem észre először,de aztán szépen visszahúzódott,és egészen idáig nem volt vele gond.
Most egy pár napja megint kijön,és ha visszamaszírozom nagyon sír,gondolom fáj neki.
Bogit is megműtötték 3 évesen sérvre.
Már beszéltem a sebésszel,hétfőn megnézi.
De azt mondta,hogy nem szeretné ha meg kéne műteni mert még nagyon kicsi és így rizikósabb az altatás.
Más már nem is hiányzott.

Oli és Marcika nagyon cukik,olyan jó lenne ha közelebb laknék,és tudnánk talizni.

Dia,ez a bölcsi is szuper lehet.
Nálunk itt a világ végén még egy nyomorult játszóház sincs.
A játszóteret akkor építették amikor én születtem.
Az meg nem tegnap voltKép,így el tudjátok képzelni,hogy mára milyen állapotban van.
Egyenesen életveszélyes,mindenhol eltört,rozsdás vasak és összetört beton.
Hát ez van.
Inkább abbahagyom mert elég negatív lett ez a levél.

Iszok egy jó zöldteát és igérem csak akkor jövök ha már jobb a hangulatom.Kép

Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

Melinda!

Szerintem a terhesség miatt érzékenyebb a mellbimbód és azért sebesedett ki,én annó a Garmastan kenőcsőt használtam de jó a Bepanthen is.
Annyi még,hogy próbáld meg szopi után a saját tejeddel bekenni,állítólag az a legjobb.

Puszi,Saxi
saxi

Szia Dia!
Hogy vagytok, velem nem sok minden történt, holnap megyünk nőgyógyihoz, találkozunk Gergővel!
Két napja alig mozok, 20. héten vagyok, előtte mozgékonyabb volt, kicsit idegesít, nálad hogy volt, azt mondják a fiúk lustábbak. Felmentem arra a topikra, ahol velem egyidős terhes kismamák vannak, már ők is olyan ismerősként beszélgetnek, tök nehéz bármit is írni, a Rókusos topik belassult kicsit, na mindegy.Ti hol vásároltatok, lassan el akarunk kezdeni nézelődni, azt sem tudom mi kell majd, na majd segítetek! A suliba bolondok háza van, így félév előtt, már alig várom a jövő hét végét, minél kevesebb van annál nehezebb! Mit csináltatok a héten? Na befejezem, puszi a fiúknak, Szilárd is puszil ! Andi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

"Relax"teát benyeltem és itt vagyok.KépKép
De különben is jobb kedvem van mert Liliána annyira édes volt az előbb,hogy majdnem megzabáltam.
Már elég sok mindent mondogat,nagyon édi.
Az előbb Bogi nézte a "sebaj Tóbiást",és Liliána mutogatott a Tv.-re,kérdeztem tőle,hogy mi van ott erre azt mondja nekem fülig érő szájjal,hogy "biás".KépKép
Annyira cuki volt,Bogival itt vigyorogtunk rajta.
Már megy az apa,anya,papa,mama,pá-pá,bigyó,dugó,csiki-csiki(tiki-tiki),tenti(tetti),pancsi(p accsi),tejcsi(teccsi),autó(ato),kutya az vau,ló az nyiha,Bogira csak annyit mond,hogy Bo,és most a"biás",ja és persze a hamma az nem maradhat ki mert egy kis zabagép.
Ha mondom neki,hogy hamizunk,szalad az etetőszékhez és nyújtózkodva kiabál,hogy hamma.
Na most kidicsekedtem magam,de legalább jobb kedvem van.KépKép

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Liliána egy kis Einstein! Mennyi mindent tud már, én az őszieknél csodálok egy babát, aki szintén sok mindent mond már, de eddig titkoltad, hogy Lilike is olyan okoska Kép Marci apázik rendületlenül, ha enni vagy inni akar, akkor a jelzés: "gni", nem tudom honnan vette, de legalább tudjuk mit akar. Egyébként a halandzsa megy Kép Aztán ha beindulnak, majd a füldugó Kép Kép Kép
Nagyon sajnálom, hogy újra kijött Lilike sérve Kép Tudom, hogy nehéz arra gondolnod, hogy Lilikét megműtsék, de mi sajnos ezen már nagyon korán átestünk. Marci még 7 hónapos sem volt, amikor a golyócskáját műtötték és Õt is altatták természetesen, de semmi probléma nem volt. Igazán nem értem, hogy mi lehet a baj, ha 14 hónapos babát altatnak. Ha szükséges a műtét, akkor úgysincs más választás sajnos. A lényeg az, hogy ne félj az altatástól, hisz Marci egész apró volt még és minden rendben volt. Majd írd meg, hogy mit mondott a sebész.
Relax tea nekem is jöhet, mert ma Marci a hiperaktívabbnál is hiperaktívabb volt, egy percre nem nyugodott és mindig a rosszat csinálta. Most a botmixerem a sláger, azzal rohangál a konyhában, vagy egy negyedkilós rizzsel Kép
Biztos, hogy a terhesség is benne lehet, hogy érzékenyebb a mellem, mert már előtte is éreztem. Ez most megint egy kis hólyaggal kezdődött (régen 2-szer is volt ilyenem, de seb nem lett belőle), de sajna eléggé eldurvult. Délben kihagytuk a szopit, inkább álomba ringattam, szerencsére 2 perc elég volt Neki. De az esti szopitól már most rettegek Kép

Gigi!
REmélem jól sikerült a muffin!
Most már Viktorral vagytok, úgyhogy majd holnap írsz, mert nehogy itt töltsd az első közös estéteket Kép Kép Kép Érezzétek jól magatokat és egymást Kép
Éjszaka Kép Hajrá fogacskák! Küldöm a fogmanót, mert szerencsére nálunk nincs különösebb sírás a fognövesztés miatt. (kop-kop!!!)

Andi!
Ha bármi segítség, lista kell vásárlás ügyileg, abban én jó vagyok! Én nagy listamániás vagyok, még a listáról is listát készítek Kép

Én meg lehet, hogy göthös leszek, olyan fura száraz a torkom, meg mintha ráültek volna a tüdőmre. Kép Jókor jön ez a szarság is. Reggel mézes tejet ittam (brrrrrrrr), mert fekete teát nem akartam Ketteske miatt (én már csak ilyen félős vagyok Kép).

No megyek, mindenkinek szép estét!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!Kép
Ide esem végre én is a gép elé.Kép

Andi!Kép
Köszi jól vagyunk,azt leszámítva,hogyDomi most egy kicsit nyűgi és hőemelkedése is van .Úgy látom 2 fogacska készülődik ismét kibújni.KépNyugi,biztos minden rendben lesz Gergővel!Ne izgulj!Hajrá uh!KépÉn a végefelé hetente mentem és nyaggatam a dokimat nézzük már meg jól van e az uraság.KépÉn ha az emlékezetem nem csal,a 18.héttől éreztem Domi mozgását.Õ eleven volt mindig rugdosott most is olyan mint egy sajtkukac.KépViszont Noémi/Andi lánya/lusti volt végig.Szóval a "fiúk lustábbak"teória nem mindig igaz.KépA többi kismamitól ne tars szerintem kapásból be fogsz illeszkedni közéjük és tuti,hogy szivesen látnak!KépMi anno konkrét boltban nem vásároltunk.Ahogy jártam-keltem a városban mindig vettem egy-két dolgot.Én ebben nem voltam babonás.Aztán örököltünk is és kaptunk is sok mindent.De gondolom Ti is fogtok örökölni az ikrektől.KépNagyon sok ruci nem kell elsőre.Ami hirtelen eszembe jut és elsőre kell:Kb:5 rugi,5 bady,1 vékony 1 vastag kissapi,2 hálózsák,2 kifogó,1 bundazsák,5 tetrapelus,1-2 takaró.Háát más most nem jut eszembe.
Lányok!!Esetleg valakinek eszébe jut még valami?KépMit csináltunk a héten?Voltunk játszóházban,Domi nagyon élvezi holnap is megyünk.Muszály lefoglalni,kell a gyerek társaság,főleg amióta már délelőtt nem alszik.Aztán sokat sétáltunk most,hogy szépen sütött a nap naponta 2x is.Kitartás a suliban már nincs sok hátra!KépLégyszi holnap írj,hogy mi volt az uh-on!Én is puszilom Szilárdot,a fiúknak átadva a puszid köszönik!KépDia

Melinda!Kép
Nekem is volt ilyen cicisebesedés mellgyúlladással sékelve.KépSose felejtem el!Domi 2 hetes volt én pedig sebes,gyúlladt cicivel szoptattam 39 fokos lázzal.Az ellenségemnek se kivánom!Én "csak"a tejcsivel borogattam a bimbót és helyre jött tőle.Köszi a képeket,tündériek a fiúk.KépHogy álltok a fogacskákkal?Mi ismét szenvedünk.KépFelül úgy látom kettő jön egyszerre.

Kata!Kép
A bölcsire úgy találtam,hogy a szomszédcsajék járnak rendszeresen és nagyon dicsérte.10 hét van a fia és Domi között,Domi javára.KépDe ma például simán elverte Benedek Domit.KépHolnap is megyünk lehet,hogy Sysék is jönnek.Nagyon örülök,hogy rátaláltunk erre a helyre és a bölcsis dolgozók is nagyon aranyosak.Nem sokára lesz farsangi mulatság is nekik aztán húsvét stb...KépÉn is várom már a talit nagyon!KépEsetleg akkor a csütörtök?Vagy péntek?Nekem mindegy Ti döntsétek el!Hajrá lightos altatás,szorítok Neked!Kép

Saxi!Kép
Ez borzasztó!Nagyon sajnálom!Nem is tudtam,hogy Liliánának sérve van:KépMost mi lesz?Mentek dokihoz?Mit kell csinálni ilyenkor?Majd írj mik a fejlemények!Szorítok,hogy ne legyen baj belőle!Játszótér.Kép

Judit!Kép
Szia,puszi.Kép

Mindenkinek szép estét!Alvásban gazdag éjszakát!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Lányok én tiszta boldog-sírós állapotomba vagyok. Szinte percrQl percre idézem vissza az 1 évvel ezelötti eseményeket. Kb. ilyenkor kérdezte meg a férjem, hogy akkor most mi van megyünk szülni? Aztán kb.10 perc múlva felhívtam anyukámat, hogy jöjjön át vigyázni csajszira, 2 óra múlva elfolyt a magzatvizem és pontosan 3 és 3/4 óra múlva 1 éves lesz a fiam. Olyan hihetetlen! Annyira gyorsan eltelt ez az 1 év.
Na jó most befejezem az érzelgQsséget mert már mindjárt potyognak a könnyeim.

Melinda-Gigi!
Tündériek a srácok! Nagy só lehetett ahogy bébitaxiztak.

Dia!
Sajna úgy néz ki, hogy nem tudunk holnap sem menni, mert GergQ eléggé köhög és így nem akarom gyerekek közé vinni. De jövQ héten remélem már összejön.

Kata!
Milyen ez a lightos altatás. Nekem ugyan hál istennek nincs rá szükségem, de kiváncsi vagyok.
Az én fiam belefúrja a fejét a takarójába, esetleg még beszélget is vele egy pár percig aztán már durmol is.

Saxi!
A barátnQmnek a kislányát annak idején nem egész 1 hónapos korában mqtötték sérvvel és Qt is altatták. Ne aggódj biztos nem lehet semmi baj!

Kedves fiús anyukák! Fütyiznek a fiúk? GergQ ha meztelenül van rögtön elkezdi piszkálni a fütyköst.

Na most megyek mert a lányom még mindig nem alszik. Szóval lehet hogy mégis szükségem lesz arra az altatásra.

Most már csak 3 és 1/2 óra!KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Szilvi!
Épp ma állapítottam meg, hogy Gergő holnap lép a felnőtt férfikorba Kép Annyira jó tényleg ilyenkor visszagondolni, én is egész nap ezen agyaltam Marci szülinapján. Sírjál csak, emlékezz Kép
Marci már vagy 8 hónapos kora óta kukizik Kép Ha jó Neki, hát csinálja! Igazi pasik,nem?! Kép

Dia!
Holnapra is jó bölcsizést Kép
Köszike a cicitanácsokat! Most én is pihentetem, annyira mondjuk nem gyötörte meg most Marci, mert elég sokat benne hagyott Kép Annyi szerencsém van, hogy a mellgyulladás elkerült eddig!
Hajrá fogacskák! Szegény Domi Kép Nektek is küldök egy fogmanót, hogy ne szenvedjen Domi! Nekünk karácsony környékén bújt ki a jobb és bal felső rágókból egy-egy, de szerintem lassan a szemfogak is jönnek, mert fehérednek. Csak ugye életveszélyes a Pöcök szájába nyúlni, így elég nehéz megvizsgálni. De alul is éreztem hátul végig az ínyében a fogakat, annyira furcsa volt.

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!Kép
Szilvi!Kép
Jobbulást kivánok Gergőnek!Majd talizunk jövő héten.Kép
Gergőke!
Istenke éltessen első szülinapodon!Sok puszi.
Kép
Domi is markolássza a fütyköst pelenkázáskor és fürcsi előtt.KépMa például fürcsi előtt úgy bele feledkezett,hogy rendesen állt a dákó.KépKép

Melinda!Kép
Köszi a fogmanót.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nálunk volt délután egy kolléganőm a 11 hónapos kislányával.Patrik gavallér módjára viselkedett,ölelte,puszilta,simogatta és csak kétszer esett rá a kislányra.KépMeg is etette kukival.Nagyon-nagyon aranyosak voltak!Kép
Képzeljétek,holnap megyek tornázni!Kép

Judit!
Jobbulást a férjednek!KépVárunk!Kép

Melinda!
Nyáron nekem volt ilyen cicibimbi-bajom,azt hittem megőrülök."Csak"repedés van,egy helyen?A mellbimbó és környéke milyen?
Ugye nem FOGYÓCSKÁZTATTÁTOK a fiúkat?Korai lenne még!KépÉs fel is venni videóra??Kép
Alvás:pici korában Patrik szopizott,letettem hasra és aludt.Ez volt 100 éve.Mostanában ringatni kellett és énekelni Neki.Ezzel párhuzamosan rosszabbodtak az éjszakák.Tehát először is leteszem az ágyába,elmondom,hogy most már"csicsil"mindenés várom,hogy magától elaludjon.Az első alkalommal sírt,azóta nem.És a tegnapi éjszakánk egy fokkal jobb volt.Folyt.köv.csak még nem dolgoztam ki a részleteket.Nekem az nem megy,hogy kimegyek és ordítson.
Torkodnak jobbulást!

Gigi!
Jó Apázást!Vége a szép szingli napoknak!Kép
Remélem Olit nem kínozzák sokáig a fogak!

Saxi!
Szegény Lilike,úgy sajnálom!KépÍrj le mindent,mit mond a doki!
Borzasztó lehetett a porckorongsérv,főleg pici babával!Most hogy van a térded?
Milyen ügyes Lili,hogy már ilyen sokat beszél!Raul is hamar elkezdett csacsogni,furcsa,hogy Patrik még csak próbálkozik.Vannak érthető szavai,de még nem tiszták,kivéve,hogy Apa.Kép
Pilisen a játszótér szerintem Nagymamám gyerekkorában épült.KépÉletveszélyes volt.Aztán kismamák összefogtak,mindenfélét szerveztek és most van szép új játszóterünk.Két percre tőlünk.Kép

Dia!
Domikának is kívánom,hogy minél hamarabb kibújjanak a fogacskái!
Szerintem a Benedek visszakapja még a lenyomást!Kép
Jövő hét vége felé találkozunk Micával,akkor megbeszéljük mikor mehetnénk Hozzátok.Tudod,Mica általában el van havazódva!Kép

Szilvi!
Gergőnek kívánok nagyon boldog Szülinapot!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Patrik is fügyizik,különösen akkor szerei markolászni,mikor a zacsi és a fütyi is kakisak.Kép

Fiús Anyukák!Hogy álltok a fütyihúzogatással-tisztítással?

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

GergőKép
Nagyon boldog első szülinapot kívánunk nekedKép
Kép

A topik eddigi legfiatalabbika is nagyfiú lett. Aztán meg majd jön Andi Gergője és megint lehet izgulni. Aztán Melinda kiscsaja vagy kukisa... azátn ........aztán.......

Mentünk sétálni.

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gergő!

Első születésnapod alkalmából sok-sok boldogságot kívánunk Neked!

Kép

Puszi: Marci és Melinda

ui: most inkább nem írok, mert Marci most tette tönkre a CD írót a gépben és totál ideg vagyok Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Kata!

A porckorongsérvem a gerincemen van sajna.
De megtanultam élni vele,így csak néha vannak gondjaim.
Mielött megjön,vagy időváltozáskor,vagy ha nagyon sokat hajolgatok stb.
Oké,tudósítok majd,hogy mit mond a sebész.

A többieket is puszilom,de rohanok sütni.
Holnap van a párom szülinapja és készülődök ezerrel.
Ha tudok még jövök.

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Gergot Isten eltesse elso szulinapjan!Kép

Kata-Dia,
Oke, alt. el vagyok havazva, de eddig meg minden talit megoldottamKép Ezt isKép Nekem barmelyik nap jo, Kata, hozzad igazodunkKép Beszeld meg Ruszlannal, aztan hajra, tajekoztassKép

Most rohanok, mert jott a szomszedasszonyomKép

Mica
mica

SziasztokKép

Tegnap végre megjött Viktor. Szerencsére nem sok gép jött, úgyhogy tudtunk kergetőzni a repülőtéren Olikámmal (tényleg milyen szerencseKépKépKép) Apját nem üdvözölte valami kitörő lelkesedéssel, nyugtázta, hogy itt van aztán minden ment a régi kerékvágásban. Viszont baromi féltékeny az apjáraKép Megölelt Viktor, ő meg mint kis dúvad rohant megmenteni az anyját a férfi kezek közűl.Kép Legjobban azt szereti ha hármasba ölelkezünk össze, de csak úgy ha ő nyohatja oda az arcát az enyémhez. Ma meg már dolgozik is Viktor, úgyhogy ennyit a családi életrőlKép

KataKép
Kint volt ma nálunk a védőnő és rákérdeztem az oltásra. Nekem azt mondta, hogy autómatikusan az új szurit kapják október 1 után!!!! Mondtam, hogy én meg készültem felhívni a dokinőt, de nem kell. Mesélte, hogy legközelebb 18 hónaposan kapnak még, viszont a három éves szurit már nem kapják.
Én minden fürdésnél tisztítom Olika kukacát, nekem így mondta a dokinéni. Viszont még így is teljesen le van tapadva. Attól félek, hogy ebből kórház leszKép
Vidámabb téma: altatás. Lehet, hogy emlékszel, hogy régen nagyon szenvedés volt az alvás. Egy ideig csak rajtam aludt, órákig járkálni kellett stbbb.. Most meg!!!! Már az egy perces kis dal végét sem hajlandó megvárni a karomban, mutatja, hogy tegyen be az ágyába. Bevackolja magát aztán alszik. TEgnap este mondtam Viktornak, hogy most én tv-t nézek, ő fektet. De csak hallom, hogy dumálnak meg röhög a gyerek. Bementem, Olikám ki akarta ugrani a kezemből olyan éber volt. Fogtam betettem az ágyba és két perc múlva minden nyüglődés nélkül aludt. HOgy ezt hogyan tanúlta meg, ne kérdezd!!!! Fogalmam sincs. Sírni soha nem hagytam (most is rohanok ha sír), úgyhogy ki tudja???? De örülök neki.

MelindaKép
Muffin jó lett. Csak egy kicsit keményebb lett mint a tiéd, mert amikor lejárt a húsz perc, elzártam én a sütőt de nem tudtam kivenni a sűtit mert Olikám épp műsorozott. De így sem lett rossz, mert törpödör is egyfolytában esziKép

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 20 percet aludt

Mentem

KépKép
gigi28

Na folyt.köv.

Játszottunk, ebédeltünk, hússzor kipakolta a pelusait. Most letettem, kiváncsi vagyok, hogy elalszik-e?! Még az elöbb magyarázott.

SaxiKép
Sajnálom szegény Lilikét! Ez valami örökletes betegség, hogy mind két lánynak van? Műtét után nem jön többet elő? (bocsi, hogy ennyit kérdezek, de nem ismerem ezt a betegséget)Halgass Melindára, Marcikának sem lett semmi baja. Most nagyon összejöttek nektek a betegségek. Hamar túl lesztek rajta és nem lesz semmi baj.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata!
"Csak" a mellbimbó van berepedve, egyéb helyen nincs gáz, mert én is félek, nehogy tovább fertőződjön. Sajna a repedés, seb kicsit gennyes is, de szopi előtt mindig kitisztítom. A déli szopikat már kihagyjuk, így legalább félnapokat pihen a cici, így már szerintem javulgat. Kép
Szorítok, hogy az altatás sikerüljön! Csatlakoznék Gigihez, hogy Marci is tanulófélben van már Kép Ugye nálunk folyamatosan cicin altatás volt délben is és este is. Na esténként gyakran előfordult már az utóbbi időben, hogy bizony nem aludt el rajta, de láttam, hogy kókadt, így kb. fél perces kézben ringatás (büfi ürügyén) után beraktam az ágyba és az esetek 95%-ában magától elaludt. Napközben most a héten próbálom leszoktatni a cicin elalvásról (egyrészt a sebem, másrészt az elkövetkező nem könnyű hónapjaim miatt), és 2 perc ringatás után, még nyitott szemmel berakom az ágyba, elalszik Kép Remélem így is marad. Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy este a sötét segít, nappal pedig, hogy totálisan kipurcantom Kép Azért Õ is engem Kép
Gavallér Patrik Kép
Milyen tornára mész?
Nálunk van fütyihúzogatás Marci 1 éves kora óta. Dokinénivel megnézettem a tanácsadáson (én nem mertem felhúzni, Gábornak meg nem engedtem), és szerencsére simán felhúzta Neki egy darabig. Azóta naponta, kétnaponta Gábor húzigálja, mossa Neki. A dokinéni szerint ez a szint egész jó, majd oldódik még a tapadás. Kép

Gigi!
Örülök, hogy sikerült a muffin Kép
Ilyen féltékenységet még nem vettem észre Marcin, de az már nálunk is előfordult, ha megöleltük egymást, Õ is odajött és kapaszkodott a lábunkba Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gergő!

Szülinapod alkalmábol,nagyon sok boldogságot és minden jót kívánok!

Gigi!

Igazából nem tudom,hogy örökletes-e,de valószínű,mert a páromat két évesen műtötték sérvre.
Azt mondták,hogy lányoknál nagyon ritka,ehez képest mindkét lánykámnak van.Kép
Állítólag nem jön ki többet,ha egyszer megműtik de
gyerekeknek más eljárással csinálják a műtétet mint felnőtt korban így nagyon ritka esetekben visszajöhet,és akkor újra meg kell csinálni.
Remélem nálunk nem lesz ilyesmi.
Bogika egy hónapos volt amikor először észrevettem a puncija mellett egy dió nagyságú dudort,rettenetesen megijedtem és hívtam a védőnőt,azt mondta,hogy tegyem a gyereket melegvízbe és a csomót óvatosan maszírozzam körkörösen akkor vissza lehet nyomni a helyére.
Mondanom sem kell,hogy sírva,remegve
csináltam mire nagy nehezen sikerült.
Normál esetben nem fáj nekik.
Liliánánál két hetesen vettem észre,akkor már tudtam mit kell csinálni de nagyon sajnáltam,hogy ő sem ússza meg a dolgot.
Remélem nem lesz semmi gond mert azt már tényleg nem bírom ki.

Nálunk hétvégén reggelente van ilyen összebújás az ágyban,mert oda mindenki befér és nincs féltékenység.Nagyon szeretem ezeket a reggeleket,csak sajnos kevesebb az ilyen mint a sima hétköznapok amikor mindenki rohan a maga dolgára,és éppen annyi időnk marad,hogy megpusziljuk egymást.
Bogikám lelépett a mamáékhoz így holnap reggel Liliánának marad a puszik java.KépKép
Na megyek mert ma rendesen kiütöttem magam,annyi dolgom volt,hogy azt hittem soha nem érek a végére.

Mindenkit puszilok,jó hétvégét.
Azért ha tudok benézek,de nem hiszem,hogy lesz rá időm.

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés,itt van Öcsém.KépLehet,hogy este tudok jönni.

Addig is puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Tegnap még szerettem volna képeket feltenni de nem sikerült mert behalt a topik.
Most bepótolom,aztán rohanok mert nemsokára megjönnek a vendégek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ennyit rólunk,ha tudok még jövök.

Puszi,Saxi
saxi

Kata!

De jó,most biztosan örülsz.KépKépKép
saxi

Sziasztok!
Újra a fedélzeten!

Először is:
Kedves Gergő! Nagyon boldog születésnapot kívánunk neked! Judit és Lackó

Kép

Hát lányok, nagyon jó volt ez a pár nap együtt. Idejét nem tudom, mikor volt így együtt a kis családunk. A tavalyi évünk az építkezés minden nyűgjével (no meg örömével) telt. És mivel a kőműves munkákon kívül mindent a párom csinált, hát nem sokat láttuk egymást. Nagyon hiányzott már egy kis nyugodt együttlét.

Melinda!
Remélem jól vagytok! Kép
Kérdezted, hogy hol dolgozik a párom. Pékként robotol a madaras multinál Csömörön.

A sebesedésre én is csak azt tudom javasolni, amit Dia. Anno én is tejcivel kenegettem, és az szépen helyrehozta.

Sis!
A "fütyizős" témához kapcsolódoan, Lackó is ahogy kiszabadul a pellusból rögtön markolászik, és persze akkor a legnagyobb élvezettel, amikor nyakig kakis.Kép De fürdéskor is szereti matatni. Kép

Fütyitisztogatás + huzogatást mi is minden este csináljuk, de Lackónak is szinte teljesen le van tapadva. Bár a dokinénink azt mondta, hogy 2 éves koráig nem kell ezzel foglalkozni.

Gigi!
Féltékenység ismerős! Kép Ahogy apához bújnék, másik pasim rögtön ott terem, és tuszkolja tölem el. Persze ez nekem nagyon jól esik! Két lovag is küzd a kegyeimért! Kép
Egyébként olyan aranyos Lackó, pár napja rájött, hogyan kell cuppantani, és azóta egész nap cuppog, és vigyorog ozzá ezerrel. Olyan zabálni való. Kép

Saxi!
Lányok még mindig nagyon szépek! Lackó itt ül az ölembe, és ahogy meglátta Lilikét tiszta extázisba esett, minden áron meg akarta fogni, és vigyorgott hozzá ezerrel. Azt hiszem, egy újabb hódolója akadt. Kép

Hú lányok!
Jó hosszúra sikeredtem, (de hát jó pár napot kellett bepótolnomKép

Puszi

Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok!

Megjöttünk barátnőméktől és Anyuéktól. Látni kellett volna, ahogy Marci odavolt a 6 hónapos Dóriért, ölelte, puszilta, majd elpityeredtem örömömben. Nagyon aranyosak voltak, bár a kisleányzó már egy kicsit zavarónak érezte a fiatalemberkém (lényegében másoduncsitesója) túlzott közeledését Kép Nekünk nem volt gépünk, de barátnőmék csináltak Róluk egy fotósorozatot, úgyhogy majd felteszek ide is.
Anyuékhoz is beugrottunk 1,5 órácskára, mert Marci már élő halott volt a fáradtságtól. Csak Anyunak meséltük el Ketteskét, mert Apum a fél falunak elkürtölné már most és azért azt még nem szeretném, ugye soha nem lehet tudni, hogy minden rendben lesz-e. De Anyukámnak nem tudtam nem elmondani, nézett nagyot és persze örült Kép

Saxi!
Párodnak sok boldogságot kívánok születésnapja alkalmából! De ilyen szép Lánykák mellett nagyobb boldogság nem is lehet.
A Lánykák rendületlenül gyönyörűek. Ilyen fejhallgatós fényképe Boginak is volt anno, ugye?! Mert annyira ismerős. Hány centi Lilike? A fotelos képen olyan nagynak tűnik Kép És az utolsó meztelen képen a pofija, egyszerűen leírhatatlanul édes Kép
Nálunk is a hétvége az összebújások ideje Kép Ja és karácsonyfátok is nagyon szép volt!

Kata!
Érezzétek jól magatokat! Kép És majd várunk Kép

Judit!
Jó volt olvasni, hogy ennyire feltöltődtél ezzel a pár együtt töltött nappal. Tényleg nagyon sokat tud jelenteni az embernek Kép
Hú, akkor Párodnak tényleg nem lehet egyszerű az időbeosztása Kép
Vagyogatok, de nagyon változó. Mindjárt be is számolok...

Tegnap megint olyan, de olyan sz.rul éreztem magam, hogy gondoltam a könnyebség érdekében meglátogatom a mosdót, hátha a rókakoma segítségével jobb lesz. De sajna nem sikeredett. Egyszerűen csak feküdtem az ágyon és sóhajtoztam, mert attól féltem, ha megmozdulok kijön belőlem minden (bocsi). Aztán majszoltam valamit, és kicsit jobb lett. Néha úgy érzem már, hogy kidurranok a sok apró evésektől. De aztán, ahogy este végiggondolom, nem is ettem sokat, mert egyszerűen néha pár falatnál nem megy belém több. Így a röhej az, hogy nem, hogy tartom a súlyomat, de mintha még fogynék is egy kicsit.

Marci is szolidarított velem, mert alig evett ma, most viszont Gábor eteti és számol be róla, hogy ezt is, meg azt, na meg amazt is megette már. Úgyhogy bepótolja a Drágám Kép

Megyek, valamit megint be kéne tuszkolni magamba...

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Csak egy gyors örömhír! GERGÖ ELINDULT!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Majd holnap ha tudok jövQk még csak most egész vendégsereg van nálunk.

Puszi
Szilvi
sys

Szia Szilvi!

Megérezte, hogy mint 1 éves el kell indulnia! Ez volt az Õ ajándéka Nektek! Kép Puszi a kis ügyesnek Kép

Puszi Neked is: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Látom, sehol senki... Kép

Szilvi!
Gratula a kis ügyes legénykének.Kép)
Kicsit irigy is vagyok, mert az én fiamnak nem nagyon akarodzik egyedül elindulni. Bár kapaszkodva azért bejárja a lakást.

Lányok!
Most, hogy a törpék már elmúltak 1 évesek ti még adtok nekik tápszert? Vagy inkább már a babatejet kapnak? És a babatejet is lehet receptre kapni? Mert üzletben néztem már, de elég húzós volt az ára.

Puszi
Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Szia Dia!

Bocs, hogy csak most válaszolok, nagyon el voltunk havazva a hétvégén.
Pénteken végul is nem volt ultrahang, csak megvizsgált a doki, 4.-én voltunk a genetikai kontrollján, és 30.-án megyünk a kontroll, kontrolljára, igy azt mondta doki, hogy most ne zavarjuk őt. Adott papírt, hogy vegyenek fel táppénzre, nincs semmi gond, csak félév után kezd az utódom, így volt régebben megbeszélve a suliba, már csak a jövőhéten dolgozom, alig várom. Bár most félév előtt bolondok háza van. Gergő még most sem viszi tulzásba a mozgást, a doki azt mondta, hogy biztos el van fordulva, meg amugy is csak az erőssebb rugásokat érzem még, olyan kicsi, az meg még kevés. Lassan el kellene kezdeni tornázni, kicsit lusti vagyok, Szilárd azt mondta, hogy ne csodálkozzak, ha nem mozog, anyja fia! Na persze :-)) Jobbulást a fiucskának, elég rossz lehet, ha jönnek a fogacskák. Ja, képzeld el , azt mondta a doki, h márc. közepén elkezdik renoválni a korházban a szülőszobákat, esetlag május közepéig befejezik, remélem kihuzzuk odáig, nem szeretnék a festékes dobozok között szülni, ja és Szilárd az esetleges császárnál is bent lehet, vagy ez most már mindenhol így van? Nem tudom? Na mindegy! Köszi a listát, tegnap láttam egy cukorfalat ingecskét,. majdnem elcsábultam, de Szilárd azt mondta, hogy még ne vegyük meg, lehet, hogy rá se megy egy ujszülötre, nem mindegy mekkora lesz. Szilárd 4,6 Kg volt, én 3,6 Kg, hát nem is tudom, számit ez?
Tegnap szült egy ismerősünk 49 cm-es a kislány, és négy kiló, olyan tundéri, meg kellett a mamát császározni, reggel ötkör elment a magzatvíz, de háromkor még egy centit sem tágult, hiába nyomták bele a gyógyszert, aztán négykor megcsászározták, nagyon leesett a vérnyomása, de hál istennek, mindketten jól vannak.
Na jó, nem tartalak fel, puszi a családnak!
Andi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

SziasztokKép

MelindaKép
Én mindig tudtam, hogy a férfiak sokkal pletykásabbak mint a nőkKép Anno Vikotort is kértem, hogy a harmadik hónap elött senkinek ne beszéljen róla. Gondolod, hogy kibírta????Kép

SzilviKép
Nagy-nagy gratula!Kép Szülinapról tehetnél fel képeket!!

JuditKép
Lackó is el fog indúlni. Aztán majd győzz futni utána!

Épp most megy a Naplóban Rebekáról a film. Õ a májtranszplantált kislány. Annyira megrázott a története! De épp most mondták, hogy beindúlt az új máj amit ma beültettek neki! Csak ezt ne éljük át soha.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Most csak röviden írok,ne haragudjatok!Kép
Nagyon örültem Öcsémnek,jó volt beszélgetni-nem sok ideje marad rám a bulik mellett.Most múlt 18.Kép
Patrik a Kata-módszerrel úgy tűnik jobban alszik.Szóval nincs cicin elalvás,ez bezavar,mert úgy érzi,csak azon aludhat vissza éjjel is.Most ott tartunk,hogy beteszem az ágyába,az összes állatkája elmegy aludni,végül Õ is lefekszik a párnájára.De nem megyek ki,ahhoz nem volt szívem.Ezután 1 óra felé kap cicit,majd reggel 6-fél 7-kor.Ezzel kiegyeznék hosszú távon.Kép
Ja,nappal is többet alszik mostanában.
Kuki téma:kb.8 hós korától minden fürdetésnél picit megmozgatom Neki a bőrt,és amennyire lehet kimosom alatta,mert nagyon bepirosodott egy alkalommal.Azóta nem volt ilyen gond,sőt,elég szépen le lehet már húzni egy-két hete.

Melinda!
Cici-mizériámkor nekem nem használt az anyatej,Garmastan-a végén szteroidos krémet kaptam,Bórax-szal keverve.Ez hatott.Volt Lidocainos Bóraxom is,annyira fájt a szoptatás.

Saxi!
Nagyon aranyosak a csajok!Kép

Judit!
Holnap megyek a doktornőhöz,megkérdezem lehet-e babatejet felíratni.

Szilvi!
Gratulálok a kis járkálódhoz!KépKépKép

Mindenkit puszilok.Most lépek.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Gigi!
Én is nagyon szorítok Rebekának!Dolgoztam majdnem 1 évet a Transzplantációs Klinikán gyakorlaton,nagyon jó szakemberek dolgoznak ott,és tényleg mindenre odafigyelnek.

Puszi.

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Csak gyors bekoszones szinten, mert nem tudom mennyi idom van.
A helyzet ugyanis az, hogy tegnap este fel11kor be kellett vinnem Zolcsit az ugyeletre, mert 9tol kezdve 3x hanyt, es nem maradt meg benne a tea se. Kapott szurit a hanyingerre, meg egy kis laz- es fajdalomcsillapitot, mert elozo ejszaka is volt hoemelkedese, de akkor csak nathanak gondoltam, mert folyt az orra. Ejszaka meg 1x volt egy nagyon pici rosszullet, utana mar csak egyszer probalkozott, de mivel mar gondolom nem volt benne semmi, igy megnyugodott a pocija, nameg talan a gyogyszer is hatott. Mellette van egy kis tuszos mandulagyulladasa, ugyhogy antibiotikumot is kapott, nade ezt hanyagoljuk 2 napig, addig ugyis kijonne belole...
Ma meg nem volt rosszul, reggel kapott egy kis szopit, adtam volna neki kupot, de egy hasmeneses lurkonal ez lehetetlen.. talan azert a ket probalkozasbol felszivodott annyi, hogy tenyleg nyugodtan birjon aludni, mert hullafaradt szegeny. Mondjuk enis, de ez kevesbe erdekel.
Ugyhogy melomat is atadtam a fonoknek 2 napig, mert nem tudom, hogy milyen lesz a helyzet itthon.

Dia-Kata,
A bevezetobol kiderul, hogy a tali halasztodik...

Most rohanok, megcsinalom a pentek esterol maradt melomat, amig alszik picikem.

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Mica!
Zolikának jobbulást! Kép Még olvasni is rossz volt, hogy mi van vele. A hányást anno sajna mi is begyakoroltuk, szörnyű Kép Neked pedig kitartást!

Kata!
Tök jó hallani, hogy így haladtok az alvással és nappal is javult az alvókája PatriknakKép Így tovább! Kép

Gigi!
Pletyis pasik Kép Na de én olyan hülye vagyok, hogy ezt hírdetni kéne! Én rinyálok, hogy valaki idő előtt nehogy megtudja, erre tegnap véletlenül Marci fotókkal együtt az UH-os fotót is beküldtem a volt cégemhez! Még szerencse, hogy Anyum is ott dolgozik, és gyorsan kitöröltettem vele a levelet Kép
Rebekának én is nagyon szurkolok. Szegény szülőket úgy sajnálom, hogy nincs elég bajuk, még a média is ott nyüzsög körülöttük...

Ha már a volt cégemhez majdnem sikerült eljuttatnom az Uh képet, azért ide teljesen is megpróbálom Kép
Ketteske, alias kis kukac Kép Ugye?!

Kép

És már kiskönyvem is van, ma voltam a védőnőcinél! Szerdán már meg is akar látogatni! Ez új hús, lehet, hogy jobb lesz mint az eddigiek Kép

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MelindaKép
Bár már láttam ketteske képét, de még most is jót röhögök rajtaKépKépA kis csalikukacKépKépKépKépKép Nekünk is új védőnénik van, mert a régi nyugdíjba ment. Én őt is szerettem mert nagyon rendes volt. Minap bejött bemutatkozni az új,ő is nagyon szimpi. Olikám két perc vizsgálódás után a nyakába ugrott. Gratula a kiskönyvhöz!! Milyen régen voltak ilyen élményeink!

JuditKép
Én még reggel adok Olivérnek tápot de már nem eszi valami lelekesen. Úgyhogy vettem Parmalat baba tejet. Fél liter 250 Ft körül van. Ivott belőle pár kortyot de nem volt oda érte. Még a Nestlé baba tejet akarom megpróbálni. DM-ben láttam. Pékek élete nem egy leány álom. Az első munkahelyem egy pékség volt (annak könyveltem). Nagyon teherbírónak kell lenniük. Biztos jó kondiban van a férjed!

SOS!! Ti milyen gyümit adtok a törpöknek?? Olikám bolykottálja a vitamindús táplálkozást!Kép

Túrja a virágföldet és közben jajgat!!! ÁÁÁ

Puszi

KépKép
gigi28

Jaj de dühös vagyok! Kilóméteres levelet írtam és elszállt az egész és most nem is tudom újra kezdeni, úgyhogy holnap jövök.

Most mondták a hírekben, hogy meghalt a májátültetéses kislány. Ez olyan szörnyq, ilyenkor hálát adok az égnek, hogy egészséges gyerekeim vannak és kérem az istent, hogy ez így is maradjon, mert belehalnék.

Szilvi
sys

SziasztokKép

Én is hallottam, hogy meghalt RebekaKép NEm tudom, hogy lehet ezt felfogni, túlélni. Pedig már nagyon bízakodóak voltak.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Szilvi!
Sajnálom, hogy kiszúrt Veled a Bnet Kép Holnap gyere ám!
A pici Lánykáért az én szívem is majd megszakad, de érdekes, hogy ahányszor mutatták a tv-ben, mindig sírtam egy jót, de most, hogy a halálhírét mondták, valahogy bennem maradtak a könnyek. Amilyen szörnyű agysérülésről, veseleállásról beszéltek, - szörnyű kimondani - de lehet, hogy jobb így. A szülőknek lehet ilyenkor bármit mondani, úgysem segít semmi.

Gigi!
Gyümit Marci rendesen eszik, én adok Neki rendeset és még üveges bébigyümit is, de ebben a gyümiínséges időben, mit csináljak? Az üvegeset felturbózom tejpéppel (magában nem eszi) vagy 7 gabonás pehellyel. Ma banánt evett, holnap almát párolok Neki. Én még citrusfélét nem mertem adni, az allergiahajlama miatt. Ja és tegnap csináltam gyümölcstortát, így arról is befalja a gyümit. Próbáld "átverni" Olit, mondjuk ilyen tortának álcázott gyümivel, ha nem is sokat eszik róla, de a semminél mégis csak több Kép
Jó, ha a régitek és az új védőnőcit is okés Kép Nem semmi, hogy Oli a nyakába ugrott. Azért én nem hiszem ilyen nálunk előfordul, Fiacskám határozottan tartózkodóbb ennél Kép
Ja és előre félek, mi lesz, ha elfogy a fagyitej a hűtőből. Marcival egyezkedhetek, hogy valamelyik tápit vagy babatejet megigya... Azt hiszem nem lesz könnyű meccs. Kép
Puszilom a jajgató kertészkét Kép

Csajszik!
Valaki tudja, hogyan kell felrakni táblázatot ide a Babanetre? Légyszi írja le valaki, ha tudja. Köszi Kép

Dia, Zsófi!
Merre vagytok?

Ki tud valamit Mártiról és BArbiról? Mindketten jó régen voltak Kép

Ha ma már raktam fel Ketteskéről képet, akkor jön Egyeske! De most aztán reszkessetek, mert sok jön! Kép
Így szeretem a másoduncsitesómat! Kép
Kép Kép
Kép Kép

Tegnap Apával a kertben Kép
Kép Kép
Kép

Így iszok én Kép
Kép Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mica!Kép
Nagyon sajnálom,hogy Zolcsi beteg.KépJobbulást kivánok Neki,Neked pedig kitartás!Remélem minél előbb felgyógyul és tudunk talizni.Kép

Kata!Kép
Bebebe,itt volt édesanya péntektől vasárnapig.KépTök jó volt.Gratula az altatáshoz!KépÜgyi vagy.Szerencsére már nálunk sincs kilométeres futam mire elalszik.Délben kb 10 perc kell az altatáshoz este 2 perc.KépKuki:Mi ujszülött kora óta tisztítjuk fürcsi közben a szerszámot.KépNagyon szépen lehet húzogatni nincs letapadva.Kép

Melinda!Kép
Igazán tündéri ez a kiscsaj a képen.Kép/Ugye nem baj,hogy én mindig kiscsajozom?Kép/ Látom az orrát és a két szemét.Kép Azt hittem már rég tudják anyukádék ketteskét!?Én tuti nem tudnám eddig magamba hordani.KépRosszullét.KépKitarás,majd csak vége lesz már hamarosan!

Saxi!Kép
Szép a fátok és a csajszik is gyönyörűek még mindig!KépJól vagy?Minden rendben lesz nyugi!KépJól emlékszem,hogy 23.án kell menni??

Gigi!Kép
Írtam.Domi eddig elfogadta a banánt montéval,pár napja azt se.Mandarint megeszi,olykor 2-3 is egymás után.Kecskeméti szilva is jöhet de ezzel be is fejezte a vitamindús táplálkozást.KépKépRemélem nyáron javul a helyzet.

Andi!Kép
Nem értem mi az,hogy ne zavard a dokid????Ilyet!!Ez a fogadott dokid????Renoválás.KépBiztos,hogy ott akarsz szülni?KépSzerintem nincs összefüggés abban,hogy a szülők mennyivel születtek és a picur mennyivel jön a világra.KépPl.:Nálunk Tamás 3,40-nel,én 1,50-nel születtünk,Domi pedig 2,92-vel.Kép
Vásárlás:Amint írtam a múltkor,rucikat sorozatosan vettem,de például a kiságyat a 8.hónapban vettük meg.De azt is úgy,hogy már édesanyám szólt ránk,hogy ideje lenne már megvenni az ágyat mert a végén megszülök ágy meg sehol picurnak.KépVan egy bolt a Lehel úton /babadiszkont/ott vettük.Ott jó cuccok vannak olcsón,érdemes megnézni.Szerintem manapság már a legtöbb kórházban bent lehet az apa a császárnál.De kérdezd meg a dokidat náluk lehet e.Miért lesz császár nálatok?Puszi

Picit rólunkKép
Amióta játszóba járunk Domi nagyon jó fiúcska.KépIgaz,ott egy kicsit szokott harcias lenni,de belefér.Én úgy érzem kivirultam tök jó a kedvem,pozitívan látok sok mindent.KépHihetetlen,hogy heti 3x-i kimozdulás,miket művel az ember lelkével.KépPénteken Sysék is eljöttek,hisz az ünnepeltnek jár a játszó a szülinapján.KépGergő nagyon sokat nőtt,és nagyon szép szempillái vannak.KépNa,megyek.Mindenkinek szép estét!Puszi.Dia
GERGÕ Domi+Gergő
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Rebeka Kép.A fél hetes híradóból én még úgy tudtam,hogy javul az állapota.Szegény pici lány.Kép

Raul köhög,tegnap lázas is volt.Elmentünk a dokihoz,de nem fértünk be a váróterembe,annyian voltak.Holnap de.újra próbálkozunk.
Az oviban sok gyerkőc skarlátos-Raul legjobb barátja is.Kép
Remélem holnapra nem leszünk pöttyösek.

Szilvi!
Tényleg nagyon megnőtt Gergő!!!Nagyon édes!Kép

Dia!
De jó,hogy rátaláltál erre a bölcsire!El is hiszem,hogy jó a kimozdulás.Bár itt is lenne ilyesmi!
Éjjel ébred még Domi?
Tali elcsúszik,de már nagyon várom!KépLehet,hogy meg kell várnunk a jobb időt,Raul is egyfolytában hozza haza a bacikat.
Domi milyen szerényen figyel a képen!Kép

Melinda!
Kukackátok nagyon édes!KépAzért jó,hogy Veled kicsit átélhetem újra a babavárást.Már nem szeretnénk tesót.
Marcika és az unokatesója nagyon aranyosak,látom nagy az egyetértés.Kép

Gigi!
Patrik imádja a mandarint.Az almát reszelve kapja,mert amúgy kiköpködi.Kap őszibarack-konzervet is.Szereti a befőtteket.

Mica!
Jobbulást kis barátomnak!!!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mert időm az sajna mostanság nulla.

Melinda
Nagyon aranyos kiskukac. Kép Kép Kicsit irigykedem is, de asszem most megelégszem a te babád várásával. Kép Kép Nagyon édi Marci, ahogy ölelgeti az uncsi tesóját. Kép Kép

Dia
Ahogy már mondtam, irigyellek a bölcsi miatt. Én nem tudok róla, hogy nálunk ilyen lenne, de majd megkérdezem a védőnőt, vagy a bölcsiket. A képeken nagyon aranyosak a fiúk.

Gigi
A narancslével próbálkoztál már? Most elég ronda gyümik voltak itt nálunk a közértben és narancsot vettünk. Ki szoktam facsarni, azt még átszürni (bár ez lehet, hogy már túlzás) és úgy adom neki. Egyszerűen imádja.

Ja és a tej. Bence mostanság (kb. egy hete le lett választva a reggeli cicizésről és én biotejet adok neki. A boltban lehet kapni, én 2,8-at veszek (a védőnő mondta, hogy a kevesebb az nem annyira jó, mert abban kevés a tápanyag), teszek hozzá egy kis kakaót, és csak úgy dönti magába. Kép A babatej, ill. a Nestle-s dolgok egyáltalán nem jöttek be, de egyszer megkóstoltam és szerintem szörnyen mű íze van. Így ő már rendes tejet iszik, nem is kap tápszert...bár soha nem is volt rá szükség szerencsére.

Na mentem, mert kölök már veri a falat. Kép

Puszi
nmzsx

SziasztokKép

MicaKép
Jobbulást a törpének!! Gyógyúljatok meg hamar!

KataKép
Tegnap Olivér is megevett két mandarint. Nekem az a furcsa, hogy egyik nap eszi aztán meg undorodva kiköpi. Az almát előszeretettel rágja és amikor már egy fél bent van az arcában akkor kiköpi. Nektek is jobbúlást kívánok!!

ZsófiKép
Kapott már narancslét, itta is mint az őrült, de azátn másnap olyan szinten foltos lett tőle a bőre, hogy már azt hittem, hogy komoly baja van. De ez még ősszel volt, úgyhogy már én is gondoltam, hogy facsarok neki egy adagot. A parmalat babatejnek is borzasztó íze van! Ezt a bio dolgot kipróbálom én is! Milyen kakaóval adod neki? Cukrozottal (pl nestlé) vagy azzal a simával?? Én is próbáltam egyszer a kakót, de nem jött be. Úgylátom megint elkezdünk próbálkozni.

Vasárnap voltunk vadasparkba meg kajálni egy ismerős házaspárral. Zsuzsi kislányuk másfél éves volt decemberben. Persze Olikám mint grizzli tornyosúlt felette. Zsuzsi olyan kis szépen elvolt, sétálgatott. Mi: síkoltozva rohant én meg utána, hogy elkapjam. Kipécézte a séfet és állandóan oda kellett hozzá menni. Táncolt és integetett neki. Séf bácsit csak a tangoharmónikás tudta felül múlni. Akinek olyan táncot levágott, hogy a röhögéstől majdnem kiesett a hangszer a kezéből. Eközben én természetesen nyugodtan megebédeltem, desszertet fogyasztottam, kávéztam és beszélgettem egy jót!KépKépKép Vagy csak szerettem volna?????KépKépKép

Na megyek ebédet főzni meg mosogatni.
Csók

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Szokás szerint rohanásban vagyok,csak beugrottam elmondani a híreket.
Tegnap voltunk a sebésznél Liliánával,hát nem vagyok oda az örömtől.
Mindenféleképpen meg kell műteni a sérvét,csak az ideje kérdéses.
Azt mondta a doki,hogy azért fáj neki ha visszanyomom mert beszűkült a sérvkapu,ez állítólag normális dolog.
Csak most az a gáz,hogy állandóan figyelnem kell nehogy kizáródjon a sérv.
Úgy hogy a mi választásunk,hogy mikor műttetjük meg.
Az esztergomi kórházban három éves kor alatt nem vállalják el,így marad az 1.-es számú klinika,vagy a Heim Pál kórház.
Olyan nehéz,sehol senkit nem ismerek,nekem mind a kettő a világ végén van,azt sem tudom merre menjek.
Ráadásul nem tudom,hogy most csináltassuk meg vagy később.
Akkora káosz van megint a fejemben,hogy el sem tudom mondani.
Napok óta alig alszom,mert állandóan pörög az agyam.
Na nem sokkolom tovább a hölgyeket,lelépek,ha tudok még később benézek.

Mindenkinek sok puszi,Saxi
saxi

Melinda!

Gratulálok!
Ketteske már most nagyon csini,akár fiú akár kislány.Kép
Egyeske meg egyenesen zabálni való,azok a szemek,mindíg elkábít ez a kisfickó.

Puszi,Saxi
saxi

Szia Dia!
Szerintem félre írtam, nem a dokit, hanem a picit ne zavarjuk, mert negyedikén volt ultrahang, és harmincadikán megint lesz, és az elég a doki szerint. Hülye vagyok, a gépelés még nem az igazi. A korházzal meg mit csináljak, az orvosom ott rendel, majd meglátjuk, mit tanácsolsz?
Reménykedek kész lesz , mire megyek szülni. Hogy vagytok, hány fogacskája van Dominak?
Hogy bírjátok ezt a hideget?
Ja, nem akarok császárt, de ha az lesz, akkor ott lehetz az apuka. Azt olvastam, hogy elég sok császár van mostanában, neked milyen volt? Csak semmi elrettentőt!:-))))
Majd írok még! Puszi Andi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

na megpróbálkozom újra hátha nem szállok el.

Mica!
remélem Zolcsi jobban van már!KépMegy a gyógypuszi!

Kata!
Sajna ezek a közösségi dolgok már csak ilyenek. Reninek mindig a köhögés jön elQ 3 hetente. Viszont bárányhimlQ még nem volt, Ti legalább azon már túl vagytok. Én meg még retteghetek tQle.

Gigi!
GergQ hál istennek eddig minden gyümit megevett. Most a mandarin megy meg tegnap én is facsartam neki narancslevet. Nyelte mint kacsa a nokedlit.

Melinda!
Marci biztos nQbolondító lesz! Ketteske meg mint kiskukac tündéri.

Dia!
Úgy néz ki a héten kihagyjuk a játszót, mert voltunk tegnap GergQvel az orvosnál és tiszta hólyagos a torka meg köhög is eléggé. Remélem jövQ hétre már jobb lesz. Mondtam Anettnek is ezt a bölcsit és lehet hogy Q is fog jönni péntekenként.

Judit!
Én még adom a tápszert GergQnek. Azt mondta a doktornénink, hogy amig elfogadja addig nyugodtan. A lányomnak is csak 1 1/2 éves kora után adtam igazi tejet.

Most egy kicsit a szülinapi buliról: 14-én tartottuk és nagyon jól sikerült, fQleg, hogy GergQ minket is megajándékoztott ezzel az elindulással. Vettünk neki jó kis habostortát tüzijátékkal és nagyon tetszett neki(annak idején a lányom majdnem kiugrott a székbQl rémületében), úgyhogy volt egy kis tapicskolás a tortába. Csak sajna fényképezni elfelejtettünk csak kameráztunk, de majd megkérem a páromat hátha tud belQe kiollózni képeket. Mi felköszöntöttük már 13-án, megvettük neki a sütifaló kincsesbödönt. Tökre örült neki, arról tudok majd képet feltenni.

Kép
Kép

Na most megyek vacsiztatom a családot.

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok! Kép

Kata!
Mikor dolgoztál a Transzplant Klinikán? Mert hogy az én uram is ott dolgozott műtősként 1995-2002-ig. Lehet, hogy ismeritek egymástKép
Raulnak jobbulást! Köszi, hogy megkérdezed a babatejet, aranyos vagyKép

Megint szegény Rebekáról van szó a tévében, annyira borzasztó ez az egész.Kép

Mica!
Szegény Zolikának jobbulást! Kép

Melinda!
Kicsi kukac! Kép Nagyon tetszett.Kép Kép
Tüneményesek a képek!Kép Lackó is imád üvegből inni.

Gigi!
Hát igen. Uram tiszta erő-izom (némi pocakkal)Kép
Gyümi ügyileg: Lackó nagyon szereti majszolni a párolt almát és a banánt is. Tegnap narancsot adtam neki, és eddig nem mutatott alergiát (bár eddig még szerencsére semmi kajára nem lett alergiás. És ha tudná a dokinéni, vagy a védőnő, hogy miket szokott egyébként is enni, biztos kapnánk egy-két irgum-burgumot)Kép

Dia!
Mintha te írtad volna régebben, hogy már nem tápszert adsz Dominak, hanem babatejet. Leírnád, hogy milyet? Ha nem te voltál, akkor bocsi-bocsi-bocsi.Kép
Irigykedem a bölcsibe járás miatt.Kép Tényleg jót tesz az embernek, ha kimozdul otthonról, meghát biztos, hogy Domi is jól érzi magát.
Mivel sajna a közelünkbe nincs hasonló korú baba, mint Lackó, kiváncsi lennék, hogy ő hogyan viselkedne más gyerekekkel.

Köszi mindenkinek a tápszeres tanácsokatKép

Jaj Lányok!
El kell dicsekednem a fiammal. A párom vallásos ember, és evés előtt szokott imát mondani. És a Lackó már harmadik napja olyan édesen összeteszi a kezét, olyan mint egy angyalka. Először azt hittük, hogy véletlen, de tegnap és ma is csinálta, úgyhogy biztos, hogy nem véletlen. Annyira édesKép

Hát, uram elment dolgozni, én is elteszem magamat holnapra.

Puszi!
Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok!

Először is...

Szilvi Kép
Ne haragudj, de a nagy rohanásban nem is köszöntöttem fel Gergőt. Most tényleg szégyenlem magam. Aztán jóvá akartam tenni, de olyan egy óra körül se kép, se hang nem volt, a "Gyermekek és magzatok" címszó alatt, így csak most írok.

Nagyon-nagyon Boldog szülinapot! Látom, Gergőnek is bejött a süti faló. Kép
Kép

Saxi Kép
Téged is kifelejtettelek, pedig nem volt szándékos! Nagyon-nagyon aranyosak a képek, amiket feltettél. Az a fülhallgatós kép, az annyira édes! Szólt is benne valami? Kép
A műtétet sajnálom. Kép Kép Esetleg itt a neten próbálj meg ezeknek a kórházaknak a honlapjára rámenni, vagy akár itt a bbneten körül nézni, biztos tud valaki írni róla neked. A Bethesda kórházban nem műtenek? Arról csak jót hallottam.

Gigi Kép
Én nesquik-et (vagy hogy írják)teszek bele egy kicsit. Bence imádja. Kép

Dia Kép
Tök jó volt nálatok, Rugóláb Serifem egész felpörgött. Még itthon is tisztára hangulatban volt. Turbózott föl és alá, és kergettette magát apjával. Kép A kocsiban aludt egy fél órát, így még kipihent is volt. Kép Ha legközelebb megyünk, akkor azt hiszem nem is jövünk el korábban, mert a forgalom nuku volt haza felé, így tök jól tudtunk jönni.
Domi alszik már, ő is elfáradt? Remélem nem haragszol, hogy néha poénból rászóltam, hogy ne nyikorogjon. Kép De nagyon édi, tényleg tetszik, ahogy megköveteli a figyelmet. Kép Tipikus nyilas. Kép Kép

Puszi
nmzsx

Sziasztok!
Bocsi,most én is rohanásban vagyok.Csak pár képpel ugrottam be,mert ma itt voltak Zsófiék.KépPuszi Mindenkinek!Dia
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Ismét gyorsan,már leragad a szemem.

Dia!
Látom jól sikerült a minitali!KépHolnap írjál ám!

Melinda!
Merre jársz?Remélem nem a nagy fehér kagylóval dumcsizol!

Saxi!
Az altatás miatt nem merik vállalni Lilikét?Úgy sajnálom,hogy műteni kell!Kép

Judit!
Dokinénink azt mondta,hogy a 3-as számú tápszereket írják fel ekkora babáknak.Ezek babatejek.
'98 végétől'voltam gyakorlaton a TP.-on.Nagyon jól éreztem magam,hívtak is oda dolgozni,de nem éreztem magam elég jónak és felkészültnek ahhoz a munkához.

Szilvi!
Rault is kb.3 hetente veszi elő a köhögés.KépMajd csak nyár lesz egyszer.KépSütifaló sláger azóta is?Kép

Többieknek is sok puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Koszi a jokivansagokat meg a gyogypuszikat, ugy latom, hogy hatnakKép

Zolcsika mostmar egesz jol van, hanyas nem volt azota, hasmenes viszont eleg durvan, ugyhogy kapta ra a gyogyszert, es talan tegnap estere hatott is, mert este-ejszaka mar nem kellett pelusozni, csak reggel (elozoleg napkozben kb. 10-20 percenkent, kepzelhetitek, hogy a popsija hogy nez ki szegenynek..). Most viszont gyogyul a bore is, igaz, hogy eleg csunyan nez ki neki, de csak azert, mert hamosodik, de legalabb mar nem faj neki a tisztabatetel..
Kajalni meg nem igazan akar (2 napja), tegnap 3 kiskanal krumpli es ropi ment bele napkozben, este evett kb. 10 kanal krumplit. Szopi az ment reggel-este, es teazik sokat.
Kozben folyik az orra is, de halistennek ejszaka nem dugult el, igy egesz jot aludt, most nem ebredt fel egyszer sem, elozo ejszaka 1x felkelt inni. Most csak kis reklamalas volt 2x, hogy elerte az agy vegetKép Igy vegre en is pihenhettem.

Most gyorsan ennyit, remelem lesz meg idom irni, most viszont almosodik a torpem, ugyhogy viszem pinenni (reggel korabban kelt, gondolom a szomjusag miatt).

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?