Kamilla!
Igen, ugyanúgy meg fog jönni, ha anov. akkor is.
Sőt, nekem volt olyan ciklusom, amikor rendesen 28 mapra jött meg anov. ciklussal is, pedig nekem aztán igazán van szórása a ciklushosszoknak.
Egyébként már volt hosszú ciklusod, vagy mindig rendben megjön időre?
Mert ha volt, akkor jogos Kriszti kérdése, hogy esetleg még előtte állsz mindennek.
Tontica!
Szerintem neked volt pé-d. Csak nem egy túl szokványos a görbéd, a programok nem szeretik, ha a ciklus első felében is vannak magas hők. Ha azokat "kiszednéd" vagy átjavítanád, akkor tutira adna mindkettő pé dátumot.
Ja, látom meg is csináltad. Milyen egyforma görbéid vannak!
Mesi!
Te nagyon-nagyon korán teszteltél. Tudom, hogy milyen nehéz kivárni, de érdemes. Én egyszer megfogadtam, hogy a leghosszabb ciklusom előtt soha nem veszek tesztet (az akkor 43 nap volt, azóta megnőzz 54-re). Persze ha esélyes lesz, akkor nem fogom azért ezt megvárni, de a 37-38 napot biztosan, mert az már az átlag ciklushosszomon túl van.
Szóval a mostani - teszted még semmit nem jelent!!!!
Magamról: én elkönyveltem az anov. ciklusomat. De úgy tűnik mégsem az. Azt ugyan nem tudom, hogyan, lehet, hogy a hosszú ciklus kavart be. De
: szombaton olyan nyákom volt, hogy húha. Na mondom, akkor elő az LH teszttel is, meg hőmérőzök szorgalmasan (amit azért biztos anov. ciklusnál nem tennék annyira, mármint nem zavarna, ha kimaradna egy-egy nap). Az LH teszt negatív lett, de nem volt teljesen üres, jelzett LH jelenlétet.
Úgyhogy összebújtunk a párommal, hogy adjunk esélyt. A hőm leesett, de még nem ment fel, szóval még nem biztos, hogy volt pé, de lehet, hogy mégis lesz, mert ma viszont pozitív lett az LH teszt. Ma is összebújunk remélem, aztán meglátjuk a hőt!
Beszti