Új privát üzeneted érkezett!

Timocska: Kép
Volt mar ilyen hogy nem volt pe-d?

Bali: Kép
Remelem hogy nemsokara felhasznalhatod a tesztedet! Kép

Kriszti: Kép
Amig dolgoztam imadtam a vasarnapot. Kép De most mar sokkal izgalmasabbak a hetkoznapok, akkor legalabb tortenik valami. Kép
Na, elkaptad?

Gorbem a nemet szerint, de tutti volt pe-m mert kulonben nem lenne ilyen magas a hom. Legalabbis szerintem.
Kép

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok!

Lehet, hogy egy kicsit korán, de ma csináltam egy tesztet. Negatív lett Kép Kép Kép

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Mesi!

Persze, hogy korán, de megértelek, én is alig bírok már magammal! Ebből ne vonj le messzemenő kövtekeztetéseket! Majd pár nap múlva jobb lesz!!!!!!!Kép
Drukk!+++++++++++++++++++++++Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Tontica! Kamilla!

Annyit tudok mondani, hogy: Hmmm....érdekes! Kriszta remélhetőleg egy kicsit bővebb lesz!Kép

Livi

bali78

Úgy látszik ez az "érdekes görbék időszaka".

Tücsök. Mennek tovább a drukkok. Át tudom érezni a helyzetet én is mindig nagyon türelmetlen vagyok.

Kép

Kép
kamilla306

...mesusan fáj a hasam Kép Kép

Livi

bali78

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni Kép.
Majd délután fogom.

Nálam minden oké. tanultam, vizsgáztam. Pihenek, este meló.
A baba eléggé leszívja az erőmet, de olyan jó. Szinte érzem, ahogy fejlődik.

puszi mindenkinek
később jövök még
pitypalatty
pitypalatty

Szióka mindenkinek!
Jelentem:elkaptam apátKépKépKépKéptegnap!!

Tontica
A wunschkidert sztem a kiugró értéked zavarta meg,a 15.cn-n.Próbálj meg pár tized fokkal kevesebbett beírni,meglátod rak p.é.-t.Nem keltetek később akkor esetleg?
Egyébként meg volt p.é. sztem!!!!!!!!!!!!KépKépNe izgulj!

Kamilla
Az nem lehet,hogy egy hosszú ciklus közepén vagy??Mert nem jött meg,a hőd kezd megint felmenni,szóval én még várnék azon kijelentéssel,hogy anuvolációs a ciklusod!Inkább kapd el a párod még ma,és durrbele-bumm!!!!!!!!KépKépKépKép

Mesi
KépHányadik cn-n vagy??

Bali
Tessék türelmesnek lenni,és kivárnia megfelelő napot a tesztelésre!Kép

Pitypalatty
Jó munkát!!!Mit dolgozol este?

Én meg tegnap reggel rosszul láttama hőmérőmet,
36.5-t láttam,és 36,2 volt.Erre ma reggel jöttem rá,mikor bekapcsoltamKépKép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Ket erteket kellett megvaltoztatnom Kép
Kép
A 9. napit lejjebb vinni es a 15. napit is. Kép
Kép
Amugy az elozo havi gorbemen is van emelkedes es sulyedes es megsem volt babas. Kép
Kép

Na most aztan az osszes gorbemet felraktam. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Valóban volt!Hmm.
Ha jól számítom még 3 nap ,és kiderül.Ugye?Kép
Én mindenesetre bizakodó vagyok!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kamilla!

Igen, ugyanúgy meg fog jönni, ha anov. akkor is.
Sőt, nekem volt olyan ciklusom, amikor rendesen 28 mapra jött meg anov. ciklussal is, pedig nekem aztán igazán van szórása a ciklushosszoknak.
Egyébként már volt hosszú ciklusod, vagy mindig rendben megjön időre?
Mert ha volt, akkor jogos Kriszti kérdése, hogy esetleg még előtte állsz mindennek.

Tontica!

Szerintem neked volt pé-d. Csak nem egy túl szokványos a görbéd, a programok nem szeretik, ha a ciklus első felében is vannak magas hők. Ha azokat "kiszednéd" vagy átjavítanád, akkor tutira adna mindkettő pé dátumot.
Ja, látom meg is csináltad. Milyen egyforma görbéid vannak!

Mesi!

Te nagyon-nagyon korán teszteltél. Tudom, hogy milyen nehéz kivárni, de érdemes. Én egyszer megfogadtam, hogy a leghosszabb ciklusom előtt soha nem veszek tesztet (az akkor 43 nap volt, azóta megnőzz 54-re). Persze ha esélyes lesz, akkor nem fogom azért ezt megvárni, de a 37-38 napot biztosan, mert az már az átlag ciklushosszomon túl van.
Szóval a mostani - teszted még semmit nem jelent!!!!KépKép

Magamról: én elkönyveltem az anov. ciklusomat. De úgy tűnik mégsem az. Azt ugyan nem tudom, hogyan, lehet, hogy a hosszú ciklus kavart be. DeKép: szombaton olyan nyákom volt, hogy húha. Na mondom, akkor elő az LH teszttel is, meg hőmérőzök szorgalmasan (amit azért biztos anov. ciklusnál nem tennék annyira, mármint nem zavarna, ha kimaradna egy-egy nap). Az LH teszt negatív lett, de nem volt teljesen üres, jelzett LH jelenlétet.
Úgyhogy összebújtunk a párommal, hogy adjunk esélyt. A hőm leesett, de még nem ment fel, szóval még nem biztos, hogy volt pé, de lehet, hogy mégis lesz, mert ma viszont pozitív lett az LH teszt. Ma is összebújunk remélem, aztán meglátjuk a hőt!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Megint csak rossz hírrel tudok jönni: ma reggel váratlanul meghalt a férjem papája! Kép
Totál kivagyunk, nagyon sz.rul kezdődik ez az év! Kiváncsi vagyok mit hoz még! Kép
Majd jövök!
Puszi!

Timi
Kép Kép
timocska

SZiasztok!

Timocska! Nagyon nagyon sajnálom ami veled történik mostanában. Remélem a sok rossz dolog után nemsokára jön valami nagyon-nagyon jó is!

Beszti, Okriszti! Itt többen arra tippeltek, hogy egy nagyon hosszú ciklus közepén lennék, amit egy okból kifolyólag tudok elképzelni. Mégpedig azért, mert ma kifejezetten sok "izé" jön belőlem. De az lehet mástól is, mondjuk valami nemi-baj? Nekem soha életemben nemhogy hosszú nem volt, de még 28 napos se. Max 26. Akkor volt 28 napos mikor fogigátlót szedtem, de az ugyebár nem rendes mensi. Se előtte, se utána nem volt hosszú ciklusom. Persze attól még lehet, hogy most az van, csak fura. Én azért mégis inkább az anovu-ra tippelek és szerintem holnap-holnapután meg is fog jönni. De legyen nektek igazatok, és ma este elkapom az uramat!!!!!! HÛDEJÓLESZ!!!!!

Nagyon kiváncsi vagyok a holnapi hőmre, mert ha megint picit feljebb megy, akkor még van remény egy késői pé-re.

Sziasztok. Léptem.

Kép

Kép
kamilla306

Lányok!

Nem bírtam ki, csináltam egy tesztet, mert a fertilityn láttam, hogy többen pozitívat produkáltak a 11. dpo-n, és......

Lányok, 2 csík van rajta!!!!!!!!! Annyira halvány, hogy alig látszik, de a szomszédasszony és a párrom is azt mondja, hogy ott valóban van csík!!!!!!!!!!
Létezik???????? Álpozitív?

Livi

bali78

Lányok megjöttem síelésből. Nem tudtam vissszaolvasni, csak azt utolsó üzit látom
Bali óvatosan gratulálok, hamarjában reggel csinál még egyet.

A babátszeretnékes topikban olvastam, hogy Keditkének is két csíkja van, remélem nála is minden rendben lesz. Nekem időközben megint megjött, úgyhogy izzítom a hőmérőt a hónapban sztem.

Puszi mindenkinek, nem tom mikor fogok tudni jönni.

junko
Vendég

Timocska!
Nagyon-nagyon sajnálom! Kép

Bali!
Nagy-nagy GRATULA!! Kép

Kriszti!
A 25.cn-on vagyok, és a 7.dpo-n. Lehet, hogy tényleg korai volt tesztelnem.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

SZUUUPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Egyertelmu voltam? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Lívi gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csajok holnap még megyek vizsg. aztán jövök remélem délben és mindent visszaolvasok. És írok nektek sokat!
Junkó! Örülök, h jöttél, biztos jó volt. Én is úgy elmennék síelni. Remélem azért pihentél is. Ha nem akkor kikapcsolódtál a hétköznapokból.

Lívi még egyszer gratula! Mondam én, hogy jön a zebraeső! Mindenkit utólér.. Bizony téged is Tontica.

Bocsi, h ennyit írok! HOlnap jövök és bepótolok mindent.
Vendég

Sziasztok!

Ma olyan pityergos kedvem volt de Bali uzenete teljesen felturbozot! Kép
Ugy utalom ezt az itthon ucsorgest, varom mar hogy mehessen a mano bolcsibe en meg ide-oda. Kép

Lanyok: azon a wunsch izen a sarga csik mit jelent? Es a pe. napja mikor van a nemet szerint, az elso zold csik vagy a kozepso?
Ugy hasonlit Baliera a gorbem Kép na de nem es nem remenykedem! Kép

Beszti: Kép
Mindent bele, Te is tamadd le apat ma is es akar holnap is. Kép

Timocska: Kép
Oszinte reszvetem a ferjed papaja miatt. Kép
Nagyon sajnalom hogy igy indul az evetek!!!

Kamilla: Kép
Nagyon szoritok hogy a sok ize nyak legyen. Kép
HUDEJOLESZNEKED! Mert nekem mostanaban egyaltalan nincs kedvem elkapni az uramat. Kép

Nem tudnad Te is felrakni a tesztedet ide hogy megnezhessuk? Naaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
En azon nyomban felraknam ide, sot Ti lennetek az elsok akik megtudnak mert a paromnak nem tudom mikor elmondani. Kép Lehet hogy kivagna az ablakon. Kép
Mikor csinalsz ujat?
Legyszi aruld el nekem hogy hanyadik probalkozasra jott ossze mert nem emlekszem.

Junko: Kép
Irigy, irigy a sieles miatt. Mizujs? Beszamolo? Kép

Tucsok: Kép
Nagyon korai volt szerintem, ez meg egyaltalan nem mond semmit!!! Folosleges volt. Ha igy halad tovabbra is szepen a gorbed akkor par nap mulva ujra tesztelhetsz! Kép

Ildi: Kép
EGY NAGY KALAPPAL!!!
Edi vagy!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Mizujs? kibujtak a fogacskak?

KépKép
KépKép
tontica

TonticaKép

Nagyon aranyos vagy, de nincs itthon most fényképezőgép, de a következő tesztet a hétvégére tervezem, ha nem lesz semmi gond addig, és gépet is szerzek, ok?
Hogy hányadik? hááát, az az igazság, hogy még csak az első éles próbálkozás volt..., talán meg sem érdemeljük...

Livi

bali78

Hu, Bali az nagyon nagy mazli!!! Kép
Eddig nem akartatok kistesot?

KépKép
KépKép
tontica

én akartam..., de a párom inkább csak beadta a derekát, annyit nyafogtamKép
Azért persze félek, hogy baj lesz.....

Livi

bali78

Sziasztok!

Egy ideje olvasgatlak benneteket, meg szorítok egy-egy teszteredményért, csak még eddig nem volt alkalmam írni.
Konkrét kérdésem lenne, ha tudtok, légysz írjatok. Dokim ma Clostit írt fel, mert egy ideje sikertelenül próbálkozunk babát összehozni. Van már egy kétéves kislányom, szeretnénk kistestvért.
Szóval az lepett meg, hogy semmilyen hormonvizsgálatot nem végzett el, és azt hittem, hogy ilyen, kockázatokkal járó hormongyógyszert legalább egy vérvizsgálatnak meg kell előznie.
KÉrdésem csak annyi lenne, hogy ha vki szedte közületek ezt a gyógyszert,nálatok vizsgáltak-e vmit? Vagy rutinból ezzel próbálkoznak, és ha ez nem sikeres, akkor utána jönnek a meddőségi/hormonvizsgálatok?
Dokinénim különben a hosszú ciklusom "helyrerázására" hivatkozott, hogy így tutibb a peteérés a 14. napon. Most 4 hetem van
eldönteni, hogy beszedjem-e, ezért is fordultam hozzátok.

Kép
Kép
szilvih

Ezek a ferfiak!!!
En is nyafogtam eleget de az enyemet meg nem sikerult betorni, amugy meg megfogadtam hogy nem beszelek errol a temarol igy nyugi van. Kép
Amugy meg van idonk boven a mi fiunk meg csak 16 honapos. Kép
Mitol felsz? Tudja mar, nem? Mit szolt?

Szilvi: Kép
Sajna ebben nem tudok segiteni de majd a lanyok.

KépKép
KépKép
tontica

Bali
Grat!!!!!!!Halkan!!!!KépMég akartam ide neked képet,de nem tölti felKépMajd a következő kétcsíkosnál,jó?Kép
Ja,és ott a kiugrós görbeKépKépKépTermésztetesen megérdemlitek a babát!!!!!!!!!!!

Tontica
Fog még sehol,csak a nyűgi.KépMindegyikkel ez volt,sajnos!
Miért van rossz kedved???

Mesi
ÁÁÁÁÁÁÁ,még nagyon korai volt a teszt.A 5-7.napon ágyazódik be az emrio(zigota),és a tesztek 3 nappal beágyazódás után tudják kimutatni.1 hét múlva majd csinálj másikat,az már jó lesz!!!Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ildi
Egy kalappal!!Kép

Editke írt a másik topikba,olvastátok?
Anyapoc,merre vagy?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Bali

Nagy gratula így halkan!A 2 csík,2 csík,akármilyen halovány is,de reggeli vizelettel ismételd meg!Képvagy mondjuk 2 nap múlva,mert a HCG szint kb 2-3 naponta duplázódik,akkor már erősebb eredményt kapsz!Kép

Szilvi

Én ugyan nem szedtem Clostit,de szt vizsgálat nélkül elég gáz felírni bmilyen hormongyógyszert...Inkább kérdezz meg másik dokit is!Van itt vhol egy Costys topik,ott olvashatsz róla bővebben is!Kép

Kriszta

Megcsináltam a wunschkinderen azt a görbémet,amelyikben Villő összejött és tényleg 3 fázisú...azaz a beágyazódás után lejjebb ment a hőm kicsit...Na csak azért írom,mert nem egészen értettem,hogyan lesz 3 fázisú...és oda jelölte e PÉ-t,ahol én gondoltamKép!De azt nem írta a végére,hogy gratulálunk...KépKépKép

Timocska

SajnálomKép...innen már csak felefelé visz az út biztosanKép!

Többieknek megy a drukk,kismamiknak meg jó pocakosodástKép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Kriszta

látom,pont kerestélKép!

anyapoc

Tücsök

Nagyon korán teszteltél!!!Várj még,türelem,türelemKépKép!

Tontica

Mi az a görbe-kozmetikázás ott feljebb?KépKépÍgy aztán lehet szép görbéket produkálniKép!
És csak ne nyafogj,mert már megbeszéltétek az uraddalKép!

Kriszta

Olvastam Editkét,remélem,nem lesz semmi komoly...Szt később jöhetett össze a babó,ezért lehetett egy kis vérzés.Elég gyakori az ilyesmi,de nagyon drukkolok neki...

Anyapoc

anyapoc

Olyan sokáig írodott a hsz-m,hogy ti addg egy csomót írtatokKépKözbejött vmi ha-ha-haKép

Szilvi
Üdv. itt nálunk!Sztem a closty előtt mindenképp jó egy hormonvizsgálat,és UH-is.
Hőmérőzöl?Volt már tüszőnézős UH-d?Vmi egyéb vizsgálat?Mióta próbálkoztok?
Na,jól letámadtalak ,bocsika!Kép

Bali
Miután ismét működik a feltöltés:Kép

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc!
Hát,kár,hogy nem írnak gratulációt!KépKépPedig aztán néha nem ártana.
Mondjuk,én ha babás leszek egyszer,a ferty kiírja:na végre már,hogy békén hagysz!!!!!KépKépMost 9 ciklusom van rajta,és tekintve,hogy nálam egy ciklus másfél hónapKépKép

Timocska
Jaj,de gyökér vagyok!Nem szándékosan hagytalak ki,sajnálom!!!!!!!!!!!!Kép
Sajnálom,hogy ilyen rossz dolgok történnek veletek !!!!!!!Kitartás,és részvétemKépKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc!

Milyen az a 3 fázisó görbe? Dobnál egy ábrát róla?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!

Bali
Hatalmas gratula!!!!
(Nekem volt egyszer álpozitív, azt leírtam, hogy milyen volt. Az egész tesztablak halvány rózsaszínben úszott, és azt gyanítottam, hogy a kontrollanyag terült szét a tesztfelületen. Úgyhogy sztem a Tied, ha egyértelműen fehér a két rózsaszín csík között, akkor biztosan +. A halvány csík is csík.) Azért csinálj még egyet!
Nekem a lilly - rossmanos vált be. Olcsó, és az embre így nem érzi pénzkidobásnak a tesztelést.

Timocska
Nagyon sajnálom, ami Veletek történt.
Már nálunk is volt ilyen, hogy elindult valami rossz hullám, és egymás után következtek a tragikusnál tragikusabb események. De az ilyet mindig valami nagyon-nagyon jó szakítja félbe.
Kitartás!

Később benézek még
puszi mindenkinek!
pitypalatty
pitypalatty

Sziasztok!

Timocska!
Már többször leültem és írtam neked néhány sort, de végül mindig úgy láttam, hogy ostobaságokat írtam... Kép Nagyon-nagyon sajnálom ami veled történik! Remélem, hogy valahogyan tudunk majd segíteni, várunk vissza!!!!

Tontica!

Jobb nem beszélni róla, hogy hogy reagált! Kép Megbeszéltük hónapokkal ezelőtt, hogy most neki látunk a babagyártásnak, most mégis azt mondta, önző vagyok, és igazából ő nem is akarta, csak engedett az akaratomnak... és csak mondta és mondta és mondta.... én meg sírtam. Aztán elment focizni, és mikor hazajött már nagyon szeretett, és gyengéden érdeklődött a hogylétem felől..., ami nagyon aranyos, de azért most szörnyen utálom Kép Nem hiszek az ilyesmiben, de így képzelem az igazi mérleget! Sosem jönne el az ideje..., legalábbis ő nem tud sziklaszilárdani elhatározni valamit... és a fiam (az elsőKép) már 7 éves!!!!!!! Ááááá, szóra sem érdemes...

Anyapoc!
Felvezettem a teszteredményt a fertilityre és azt írta: "Congratulations!!!" Kép

...majd szombat reggel tesztelek újra.

Livi

bali78

Mesi!

Ugyan nem tőlem kértedKép, de itt van egy:
Kép
A második fázisban van egy leesés (beágyazódáskor), és arra pár nappal emelkedik még egy tizedet a hő és ott is marad.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Pitypalatty!

És az milyen teszt volt? Hááát én ezt nem tudom megállapítani Kép, de majd csinálok másikat! Jó lenne, ha nem feleslegesen borítottam volna ki a drágaságomat!
Gabriel teszt volt egyébként!

Livi

bali78

Jo Reggelt Mindenkinek!

Hat, nalam is igen hamar kiderult mint Balinal csak negem ellenkezo eredmennyel. Kép es Kép
Lecsokkentem ma reggel. Kép
Apuci katonai nem is annyira strapabiroak. Kép
Kép
Jo rovid ciklusom lesz ugy nez ki. Kép

Anyapoc: Kép
Most mar csak Nektek nyafogok neki nem. Kép
Ez olyan mint a szerelem, az erzelmeknek nem lehet parancsolni, a szivem melyen babat szeretnek csak nem mondom ki neki. Kép
Felrakod a Villos gorbedet?

Azert volt/van rossz kedvem mert utalok egyhelyben csucsulni es mar irtora unom hogy be vagyok zarva ide de most hogy mar jobban van a fiam, mehetunk erre-arra. Kép
Minnel elobb hagyd beken a fertyt! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Hat, mostmar mindegy, majd megszokja. Kép
Nyugalom!!! Kép Te elvezd ki minden percet!!!! Kép

Szuper a gorbe!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

Csak sajnos nem a mostani. Ez még a Nátános görbém volt.
Most itt tartok:
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Köszi a görbét!

Én is felteszem az enyémt. Kezdem feladni a reményt, nem értem, miért csökken a hőm ilyen szépen.

Kép

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

sziasztok.
Egy masik topikban vagyok de ertetek is nagyon szoktam drukkolni,izgulni.
Talan egyszer csatlakozom hozzatok.Holnap kezdem a homerozestKép
most gratulalni jottemKép

BALI GRATULALOKKépKépKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Bali
A férfiak lassabann dolgozzák fel a történteket!Minden ok. lesz,ne félj!elvégre ő is ott volt ,az ominozus napon!Kép

Tontica,Tücsök
A frány hőesés!!KépKépKépKépSajnálom!!!!!!!!!!!

Beszti
Úgy látom megvolt a p.é.KépMostmár csak jól kell drukkolni,és újabb zebránk lesz!Igaz?

Pitypalatty
KépÖrülök,hogy jól vagytok!

Monyoka
Írtam neked a babás topikba!

Ja,és a görbém:Kép

KépKép

KépKép
okr

kriszti tudom.
Lenne par kerdesem.
Mik azok a zold betuk?
meg az x ek?
meg a PM AM?
nekem is lesz/van ilyen tablazatom csak nem tudom vezetni megKép

Kép
monyoka

Monyoka
Az enter data -ban tudod beírni majd a hődet,ponttal elválasztva pl. 36.5
Ott van még többféle ablak.
pl. intercurse/inseminacion -ide tudod beírni,mikor voltatok együtt -Am,Pm stb.
cervical fluid-a méhnyaknyák milyenségét írohatod be-a zöld kocka E-Eggwihte-tojásfehérje
A fern résznél pedig a PG 53 páfrányos,ill. nem páfrányos mivoltát lehet jelölni.
A meds-gyógyszert szedek,azt írom ide.

Remélem nem túl zagyva.

KépKép

KépKép
okr

Kosz krisz.ertem.Lirtam a a fuzetemben.Oda szeretnem vezetni a hogorbem,csak az a baj hogy azt nem tom feltenni enmeg nem tudom ertekelni.
ezert akarok valami gorbet amit ide fel tudnek tenni es remelem ti segitenetek majd .
ma majd segit a ferjem es regisztralunk a fertin.En nem tudok semmit angolulKép
ha lesz meg kerdesem akkor majd irok,biztos hogy lesz.
kar hogy nincs ilyen magyar oldalKép

Kép
monyoka

Van német oldal is,ha az jobban megy:
www.wunschkinder.net

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Szégyellem, de egyszerűen nincs időm. Pedig ma egész nap itthon voltam. 11-kor kidőltem, és fél órája ébredtem. Most pedig mehetek is mindjárt tanítani. 5 órát fogok egyben tartani 2 lelkes gimnazistának.
17-20.45-ig. Kíváncsi vagyok, hogy fogom ezt bírni.

Bali
A gabriel jó. Velem a Gravi Hcg nevű csinálta ezt.
Akkor meg is írtam ezt itt.
Naggyon dühös voltam.
De a Gabriel sztem jó. Azzal még sosem volt bajom.

holnap jövök
puszi mindnekinek
pitypalatty
6+4 - a doktor bácsi szerint
pitypalatty

Tudom, tudom, hogy nem a mostani de tenyleg nagyon szep gorbe, mintaszeru!!! Ilyet mindenkinek!!! Kép

Azert mered a hodet? Dobd fel, legyszi! Kép
Mi van a ferjeddel? Jobban van? Kép

Pitypalaty: Kép
Hat igen az almossag engem is vegig elkisert, minden nap delig aludtam terhesen. Kép
Ez sem lesz igy soha tobbe. Kép

Most mar aztan folmehetne az a franya gorbe!!!

Monyoka: Kép
Irsz egy kicsit magadrol?
En Anita vagyok, par honapja irogatok ide, merem a hom de a ferjem meg nem akar babat igy vedekezunk sajnalatomra. Kép
Van egy kicsi fiam, 16 honapos.
Hirtelen ennyi. Kép

Itt egy kep a kis maszatosrol csokieves utan. Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

tontika koszi a kedves fogadtatastKép
Gabi vagyok,22 eves.4 eve vagyok egyutt a parommal,3 eve elunk egyutt ebbol majusban lesz egy eve hogy hazasok vagyunkKép
Majus 21-e (naszejszaka)Képota probalkozunk,de eddig nem nagy sikerrel.
Most szeretnek homerozni en is,hatha kiderul valami.
felteszek magunkrol egy kepetKép

Kép
monyoka

most nem tudok feltenni kepet mert nem mukodik a feltoltes.
A te kisfiad imadnivaloKép
titkon en is kisfiut szeretnekKép

Kép
monyoka

lanyok regisztraltam a nemet homeros oldalra.
hogyan tovabb?
hogy kerhetek homeros tablat.valaki leci irja le mit kell csinalni...Kép

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?