Melltartó téma!
Én ugyanazokat a melltartókat hordom mint a terhesség elõtt. Kb. 2 hete viszont már 1-el arréb kellett bekapcsolni. Szóval én a mostani méretemhez vettem 1 db szoptatós melltartót, + 2 simát, de azok is olyanok, hogy könnyû kiemelni belõle a cicit. Azokat csak azért mert ugye jön a nyár, vékony blúzok, amikben szebben mutat egy csipkés vagy egy szilikonpántos melltartó. Azért mert szoptatni fogok még divatolhatok, nem?
Annyi különbséggel, hogy a simából most C kosarasat vettem, hiába B-set hordtam eddig. Ici-picit bõ a kosara most, de a tejcsi és melltartóbetét majd kitölti...
Szoptatósból csak azért vettem egyet, hogy az elsõ napokban még könnyebb legyen a szoptatás.
Nekem ez a tapasztalatom a két lány után.
Norci!
Én 2 naponta járok NST-re. UH-on két hete voltam, és majd pénteken megyek. Vagyis remélem már nem megyek. Egész nap fájásaim vannak, ráadásul a férjem ma azzal fogadott amikor hazajött, hogy jaj de csúnya az arcom. Igaz szegénykém utána nem tudta, hogy kérjen bocsánatot, de hát csak õszinte volt. Nem is vettem zokon tõle, sõt örültem neki!
Ez már kell, hogy jelentsen valamit, és most még jobban várom a holnapi NST-t.
Bringa!
NST = CTG, ki hogy hívja. Nálunk NST, Gyõrben szintén Sheilánál, akik Pesten laknak CTG-nek mondják.
Az NST (Non Stressz Teszt) a vizsgálat, a CTG maga a gép.
A magnéziumot én akkor kezdtem el szedni amikor keményedni kezdett a pocakom. Akkor sem rendszeresen, csak ha fárasztóbb napnak néztem elébe, vagy egy fárasztóbb nap után. Viszont amikor kinyílt a külsõ méhszájam a 25. héten, akkor állandóan szednem kellett, hiszen a keményedéstõl mégjobban kinyílhatott volna.
Kata (38.)