Jó reggelt!
Lina
Lili szerintem is tiszta apukája. Bence is nagyon imádott a hasunkon aludni, főleg apáén.
Nagyon aranyos Lili.
Útálom már ezt az időszakot. Nagyon lent van a hasam, kőkemény sokszor, fürdésnél egyszerűen nem érem el a lábam, ha bekeményedik. Múltkor apa segített fürdeni. Aztán álmatlanság gyötör pár napja. Álmos vagyok nagyon és fáradt, de 1-2-ig nem tudok elaludni, aztán meg 6-kor újra ébredek. Múltkor aszt hiszem már jósló fájásaim voltak.
Dóra
Adriennek fogják hívni a babát. Most már mennem kell hetente ctg-re, és esedékes a 38 hetes uh is. Csak nem akarok kétszer kimenni a kórházba, ezért gondoltam, hogy egymás után lerendezem. Syg azt írja nem gond a babónak.
Roz
Nagyon szépek lesztek már. Egyre szebbek. Annyira szeretnék én is egy-két új dolgot, de most reméljük, hogy sikerül nagyobba költözni és addig nem vásárolgatunk. Ez az állapot azért rossz, mert nem festünk, nem újítunk fel semmit, aztán meg lehet, hogy mégsem tudunk költözni. Én amúgy szeretem ezt a lakást, csak nagyon hiányzik + egy szoba. Folyton pakolászok, hogy mit lehet kiselejtezni, hogy férjünk.
Syg
Nagyon csini Leona. Kiszúrtam én is rögtön a menő cuccokat.
Hol van Pandorf? Ez valami bevásárlóhely?
Minótól kaptam receptfüzeteket még múltkor, de férjemnek soha nincs ideje lemásolni. Mino mondta, hogy utána neked adjam. Még szülés előtt odaadnám, mert utána szerintem eltűnök.
Kob
Én is néztem fél szemmel a műsort. Engem nagyon felháborított, hogy gyerekeken kísérleteznek. Arra gondolok, hogy egy nő felvett egy maszkot és ijesztgette a gyerekeket. Na aztán, aki sírt, azt félénknek mondták, aki nem, azt meg nyugodtnak. Szerintem ez undorító. Néha az emberek már túl komplikálják a dolgokat, meg belemagyaráznak mindent a személyiség fejlődésbe. Szeretni kell, ennyi az egész.
Bea
Á, nem járok én már meccsre. Már múltkor is alig tudtam felmászni a lelátóra. Gondolhatod, hogy néztem ki akkor is olyan terpesztett mászásban.
) Fú, én már szégyellem is magam, nem szívesen járok emberek közé. Nektek nem volt ilyen érzéseteke a végén?
Múltkor találkoztam a szomszédasszonyommal. Kérdi mennyi van még hátra. Mondom két hét. Erre ő, hú akkor még sok van. Nem is! Csak pár nap, most mé mondja?