Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bence: boldog szülinapot!!!

Kob! milyen ügyi és okos vagyKép

Mi ma nagyon jól aludtunk 10-kor elaludt 1-kor, 5-kor kajcsi és 8.25 kor ébredés és 9 kajcsiKépTiszta pihent vagyok (bocsi de most olyan jó volt aludni normálisan)

Lili! hogy van Zsófika? Tejcsi?

Melissza, Liolga hová tüntetek?

Cuki! sztem normális ha sírsz, tuti izguélsz: de itt van egy csomó jó feh csajszi aki állandó tanácsadást tartKép

nana! dani ügyes pasi (csajok bomlanak utána??)

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Cukker
Sok boldog szülinapot kivánok Bencének.

Kobudo
Gratula a vizsgádhoz.

Domikával ma megyünk a 6 éves oltásra.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Bepa, kedden, szerdán lesz a nyílt nap a suliban mindkét nap két óra. Párom elsorolta a neveket, hát csak a H.M. maradt a fejemben, meg valami Katalin és Erzsébet. Későn volt (fél 9 Kép), már nem is fogtam fel Kép.
Lehet, hogy Esztinek megint jön a foga, éjszaka alig aludt. A végén már a babakocsiban kötött ki. Most délelőtt is extra nyügi volt Kép. Adtam neki egy kúpot, nagy nehezen egy órája elaludt. Benedek nagyon jó fiú, hogy így hagyott aludni.
balim

Hát igen Dora, én is már csak ilyen nagy tapasztaltan Kép mondom azt hogy ha csak a nozija folyik és nincs hőemelkedés, láz, hasmenés, letörtség... akkor nem vinném orvoshoz, de az elsőnél még én is kihivtam volna.

csináltam tejbegrizt (tudom NAGY kaja) Kép, de most tuti finom lett. Valamelyik nap csináltam tejszínes-krémsajtos-gombás makaronit és hétvégén túrógombocot is. Kép Nagyon büszke vagyok magamra, azt hiszem a fejlődés útjára léptem. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Igen Bepa! Kép Szerintem jóképű is, nagyon. Kép
Tegnap a boltban annyira nézett egy kb. 4-5 éves kislányt hogy neki ment az oszlopnak. Kép Persze nem sírt mert a kiscsaj is látta őt, csak összeszoritotta a fogait. Kép

Te kispasid jól van? éjszaka ügyi volt nagyon. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Bence BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Nana azt nem tudom,hogy ő felismert-e,de mindjárt itthon lesz,és megkérdezem.Kép
Minoék jól vannak,de az alvás az változó,bár mikor legutóbb beszéltünk akkor nem volt olyan rossz.Kép
Hhhmmmmm...Ez a makaróni jól hangzik!Képnyam-nyam

Cukker na én ezt a virágot,most megnéztem magamnak a szobanövényes könyvemben.Van nekem egy nagy virágom,és arra anyósom azt mondta,hogy mérgező.De ez a virág nem úgy néz ki mint a könyvben a Diffenbachia,bár kicsit hasonlítanak,de a színük más.Tiszta rejtély!!!!Kép

Roz na ez a nem semmi! tároló tele.KépAzt elhiszem,hogy a gyerkőcöket a játékok alól kellett kiásni.Kép
Tényleg vicces lehetett.

Bepa ez igen!Kép

Balim sajnálom Esztit!Kép

KépKép
KépKép
sbea

cukker boldog szülinapot bencének : )

lesz nagy torta buli vagy ő má rnem nagyon igényli ??

bepa
szuper lehett ez nagy alvás Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa, írigyellek, bár annyira ma mi sem aludtunk rosszul.Kép

Bea, Ti már adtatok meggyet Lillácskának? Hogyan, h ne legyen annyira savanyú? És joghurtot?
A diffenbacchia nagy levelű, és nem nagyon sötétzöld, és fehér/krémszínű foltjai vannak, és tényleg mérgező.

Nana, ügyes vagy, meg is kívántam a tejbegrízt, de addigra már főtt a meggyszósz. Dani-oszlop Kép!Kép

Roz, hát Nálatok aztán lehetnek játékok dögivel! Nagyon édesek lehettek a játékok alattKép!

Balim, végig bírtad nézni Darcyt? Én is imádom amúgy, és mindig megnézem, ha megy, ezt most kihagytam, és felvenni is elfelejtettemKép.

Kép
seriff

Seriff,
Én imádom a meggyszószt, de fogalmam sincs hogy kell megcsinálni. Vettem szakácskönyvet, de persze ilyen "alap" receptek nincsenek benne.

KépKép
KépKép
nana09

Seriff meggyet még nem adtam neki,épp ezen okból.Joghurtot viszont adtam.Gyümivel és 7 gabonás pehellyel eggyütt.Ez nagyon ízlik neki.Kapott már túrót is.Azt pedig aszalt sárgabarackkal és banánnal.A babaszobáról szedtem le recepteket.

KépKép
KépKép
sbea

Nana, vedd meg a Horváth Ilona szakácskönyvét, abban minden alap recept benne van. Én abból főzök. Kép

Ja, sziasztok! Kép

Most már egy fokkal jobban aludtunk.....12-kor, 3-kor, meg 7-kor kelt Zsófi baba. De 12-3-ig "nyökögött"n nem tudom, h. mi volt a baja, mertr evett, pelusban nem volt kaki....de aztán 3-kor megint kapott enni, meg simit is kapott....Kép és tisztába is tettem, mondtam neki, h. itt vagyunk, megpuszikáztam, visszatettem, eléggé éber volt, de aztán elaludt magától. Kép
Mostanában meg a délelőtti alvásai változóak. Nem olyanok, mint eddig, de tudom, nem kell mindenen "parázni"........

Nem tudtam még visszaolvasni, majd este, ha Zsófi elaludt, olvasok vissza, és akkor írok többet.

Syg, leszel este????
birolili

Cukker, Mi is Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Bencének! Kép Kép Kép
Hogy sikerült a napotok?
birolili

Lili azt vettem meg, mert az régen is megvolt, csak elveszett, de amit most lehet kapni vmi. extrásitott változat, nem ugyanaz mint a régi. Kép

Anyukámék még nem jelentkeztek, pedig már elméletileg 1-2 körül le kellett volna szállniuk. Úgyhogy mostmár az unokatesommal kezdünk idegesek lenni! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Bencenek boldog szulinapot!Kép

Nana, ne idegeskedj, biztos minden rendben van! Tesomek gepe is kesett, sogora tobb orat vart rajuk a repteren!

Koszonom a tanacsokat! Vegul biztos, ami biztos alapon felhivtam a vedonot, aki ugyanazt tanacsolta, mint ti, meg amit tettem is. Orrszivas, C-vit. cseppek, homeo, este pedig homeo helyett Baby Luuf balzsam.

Babanak a meggyet krumplival szoktak keverni, ugy nem olyan savanyu.

Anyoseknal van diffenbachia, de o is hallotta valahol, hogy mergezo, legkozelebb mar nem volt bent abban a szobaban, ahol aludni szoktunk naluk.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana, majd mindjárt megírom mailben a receptet, okés?

Bea, köszi, egyszer már olvasgattam ott, de persze most nem jutott eszembeKép.

Dora, jobbulást! Van itt még 2 -3 eladó ház, írjam fel, és küldjem el a telefonszámokat?

Kép
seriff

seriff
hát igen rengeteg játékunk van és most még több mert még lehoztam ami nyár óta fent voltak meg karira szülinmapra rengeteget kaptak meg ost jön niki és áki szülinapjais és nálunk valki elinditotta za a lavinát hogy mikor szülinapja van valemelyik gyerköcnek vagy névapja a másik kettő is kap valami játékot hiába mondom hogy nem kell( csak csörgön egy összecsukhatós rekesszel van ) ne hozzanak mindneki azt hoz az a baj hogy nem mindig hasznos játékokat kapunk pl soha nem kapunk kirakót vagy amit már niki is élvezne azt birom hogy mindneki meg kérdei mit szertnék és tuti hogy nemazt kapjuk kivétel anyumék meg dédi most is mondtam hogy karira harisnyákl kellenének nagyon mind a 3 gyerköcnek gondolod kaptunk egyet is Kép nem baj a mult7 végén aapa át ment félegyházára és ezt a jóminőségű tip-topp harisnyákat vett 20 darabot külömböző méretben de ha ezt lesztod a 3 gyerekre még ez sem sok itt 1100 veszem ezt fajtát kétteplom közti harisnyásnál ott 500-600 ft vesszük szerintem nagyon jó ár

Kép

Kép

Kép
roz23

Itt nagyon jo kis babareceptek vannak:
http://www.babaszoba.hu/services/recipe?BXID=267DB11A-52C42C69-3F16E9C4-84F07418

Seriff, koszonom, ha megtenned! zdora @ externet.hu , egy probat minden elado haz meger.Kép

Roz, ez tenyleg jo ar a harisnyakert. Katinak 1900Ft-ert vettem harisnyat, mintha a fogamat huztak volna. Raadasul nem is valami vastag...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Alvásnál mi most azzal próbálkozunk, h amikor nem kaphat még cicit, akkor Robi altatja vissza. Tegnap éjjel bejött.

Cukker,
Bencének boldog szülinapot! Hogy sikerült a nap?

Dóra,
cseppencs anyatejet a nózijába. Leonának az segített és van homeos orrcsepp is.

Nana,
sztem nem abnormális, h félted Danit. Én a kilincset sem a kezemmel fogom meg az orvosnál.
Aranyos lehetett az oszlopos sztoriKép
Anyukádék megjöttek már?
Érdekes ez a fogorvos dolog. Annyian félnek tőle. Hogy szoktam én szegény Robin röhögni...Csúnya dolog, de olyan vicces, amikor egy ekkora ember fél.
Nekem is egy barom volt gyerekkoromban a fogorvosom, valahogy mégsem félek. Csak szurit ne adjon, nem is kaptam még sosem.

Kob,
gratulálok a vizsgáidhoz! Nagyon ügyes vagy! Én bele se mernék most vágni az egyetembe, még el se döntöttem, melyiket csináljam.
Kamilla elfelejtette már az oltást?
A múltkor írtad, h leszoktattad őt az éjjeli szopikról. Ha lesz időd, megírnád hogy csináltad?
Emese mit szólt a kajcsihoz? Mit kapott?

Bea,
remélem sikerülni fognak a terveid a médiában! Gongnál van ismerősünk.
Tegyél fel képet a virágról, megmondjuk, mi az. Ha tudjuk persze. A ficusok is mérgezők, meg a ciklámenek is, liliom se a legjobb, meg a gyöngyvirág is mérgező. Meg biztos van még egy csomó, de nem tudok többet. Szúnyoghálót hogy rakjátok rá a cserépre? Van vagy 30 cserép virágom és nem tudom őket elpakolni.
Balkezességgel sztem semmi gond, de azért gyakorolgassatok a jobbal is. Sztem is balkezes lesz egyébként Lilla.

Seriff,
meggy banánnal és rizzsel? Mindkettő édeskés.
Leona is zsinórrágó kisegér lesz. Már most is próbálkozik.

Jut eszembe! Múltkor beszélgettünk a biokajákról. A Vágó utcán a Vitaminportában lehet vegyszermentes cuccokat venni. Állítólag azok.

Lili,
örülök, h aludtatok! Megpróbálok lenni este.

Áruljátok már el, mi az v ki az a Darcy?

Kati,
reméljük, nálatok se lesz gond az oltás.

Kép
sygnum

Syg, nem ismered Mr. Darcyt?Kép
O Jane Austin egyik regenyenek (Buszkeseg es balitelet) fohose, akik ratarti, buszke, de irto jokepu es szellemes pasi. Feldolgoztak a regenyt, tevefilm lett belole, es a szerepet Colin Firth kapta. Kesobb a Brigid Jones naplojaban ujra feltunik egy Mr. Darcy es a filmben, nocsak ki jatsza?Kép Colin Firth.Kép
De nekem maga Mr. Darcy tetszik, nem Colin.

Es azert ulok itt a net elott megint, mert szegeny lanykamat joval kesobb tudtam elaltatni, mint szokasos es errol en tehetek. Lelkifurdalok is miatta.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Es koszonom a tippet! Kiprobalom!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
nem tudtam, ki azKép Nem ismerem a regényt sem. De nem ezt a filmet újították fel és idén lesz a bemutatója a moziban?

Kép
sygnum

Syg, ezt en nem tudom.Kép Tevefilmen eleg hosszu, hat reszes. Eleg sokat jatszottak mar.
Ha szereted az angol romantikus regenyeket, akkor ne hagyd ki!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
szeretem, de mostanában nem lesz időm olvasni, sajnos. Már annyi könyv felhalmozódott, amit el szeretnék olvasni, de még filmet, tv-t is csak 1-2 hónapja tudok nézni. Az is túl hosszú idő Leonának.

Tényleg, Lányok! Mennyi ideig tart ez a szeparációs szorongás? Nagyon idegesítő. Még wc-re se mehetek, a szobából se mehetk ki, sőt, sokszor csak akkor játszik, ha az ölemben ülhet, nem elég, ha mellette vagyok.

Kép
sygnum

Köszönöm mindenkinek Bence nevében a köszöntéseket.

Végülis elmentünk hármasban pizzázni, aztán meg elnéztünk a játék nagykerbe. Jóval olcsóbbak ott a játékok. A Baumaxban is voltunk, nézelődtünk. Most meg legóznak a fiúk, mert az volt a meglepi ajándék.
Holnap jön két kis barátja zsúrozni, a 3. sajnos beteg lett.

Balim

Apa már most parázik, mert a 22 fokban meg akar gyulladni, pedig az fürdéshez kevés lesz. Este alvásnál 20 fok van, ami jó, ha a takaró alatt vagyunk.
Babakötvény. Hm. Nem sok bizodalmunk van benne, vagy inkább ebben a kormányban, aki nem a szavahihetőségéről híres. Lásd kedvezményes lakáshitel, és adójóváírás utána. Attól tartunk a bank majd felszámít vmi számlavezetési díjat, és szívunk akkor is. Egyébként röhej, mert évi max 6 ezret tesznek hozzá, ehhez pedig, ha jól emlékszem havi 10 ezret kell nekem betenni. Lehet, hogy jobban járnak a gyerekek vmiféle életbiztosítással.
Marci csak nem a Tóth Lászlóba megy a Torbavecz Józsival? Nem mehetünk még focizni a tüdőgyuszi miatt sajnos, pedig akkor klassz lett volna találkozni.

Roz

Holnap lesz torta, oroszkrém, Bence habosat kért, remélem ízleni fog neki, mert ez az én kedvencem. Kép
Játéktéma. Hát én mindig mindent megveszek, apa pedig folyton piszkál, hogy így nem tudnak mit ajándékba venni. Pedig tényleg úgy van, hogy ajándékba sokszor nem a legjobb, praktikus dolgokat kapják. Drága apósomék (nagyon szeretem őket) olyan gagyikat vesznek mindig. 70 évesek és hát az ő korukban még ez sem volt.

Látom most adjátok be sokan a jelentkezési lapokat suliba, lehet, hogy nekem is kellene? Utánanézek. Eddig a Pesti Egyetem valamelyik államigazgatási szakán gondolkodtam. Volt 2 éves, de most felemlték 3 évre. Most mondta a férjem, hogy van valami Nagykőrösön, megy két munkatársa. Igazából engem nem nagyon érdekel, csak hát óriási a különbség fizetésben köztisztviselőnek. Meg úgy lenézik az ügykezelői beosztást, nem akarom, hogy egész életemben csicskáztassanak.

Kép

Kép
cukkermáz

Nana,
hogy bírtad a fogorvost? Kép nekem van egy nagyon jó, őt tudom ajánlani, magán.... ha esetleg ez nem jött be.
Ú, nem is meséltem Nektek, hogy mikor kismama voltam, elmentem ehhez a dokihoz, és csak fogkő vésés volt, de én az a 10perc alatt elájultam 3* Kép, így a 10perces kezelésből 30perc lett, szegény doki Kép......ott legyeztek, meg vizes ruháztak. A hangja nagyon borzasztó volt (mármint a fogkő vésőnek)....

Dora,
én nagyon szeretm a Büszkeség és balítélet című filmet. Vagyis javítok, könyvben nagyon szeretem. Kép Így filmen nem olyan izgi, nem olyan megható. De azért jó. Jó már kikapcsolódni végre. Kép Jó, h. korán elalszik Zsófi, mert akkor jut időm filmet nézni, ha van energiám, meg internetezni is egy kicsit. Kép

Kob,
Nagyon nagyon gratulálok a vizsgádhoz! EZ nem semmi! Két kisgyerek mellett. Le a kalappal.... én is gondolkodtam rajta, de hát nem tudom, h. lenne energiám....
Engem is érdekelne, h. hogyan szoktattad le Emesét az éjszakai szopikról. Kép Ha lesz időd, leírnád?

Bea,
nahát eddig ezt hogy eltitkoltad! KépKép Nem is gondoltam volna! Komolyan nagyon meglepődtem! És köszönöm a telefont, nagyon örültem neki! Kép Nagyon aranyos vagy! Olyan jó, h. azért itt K.méten is vannak az embernek olyan jó ismerősei, akik segítenek neki. Jó tudni, jó érzés. Kép
Anyával beszélgettük, h. azért csak Solton nőttem fel. Ott mindenkit ismerek, sokkal személyesebb. De azért ennek is sokszor örülök, h. nem tud rólam nagyon semmit a kutya sem. Kép A szomszéd bácsi kivétel, aki szeret kukkolni......Kép Kép
Gondolom Bea Te is így vagy ezzel.

Rozi, Seriff,
jók ezek a zsinór bekapós sztorik..... Kép tetszik. El sem tudom képzelni, h. mi lesz, ha Zsófi mászni fog..... Kép Állandóan a nyomában kell majd lennem.

Ja, és nekem van ilyen mérgező növényem. Akkor sajnos anyuhoz fog kerülni.....
Ezen a babaszobás babakonyhán már keményen 4hótól adják a babáknak a különféle kajákat.

És van egy jó hírem is, úgy látom, h. azért tudom tartani Zsófi ütemét cicizésben. Kép Kép Kép Van tejem, hiszen mindig jól lakik, és ráadásul még utána mindig jön is tejcsi.

Köszönöm mégegyszer Nektek sok bátorító írást, szavakat! Kép

Lina,
Ti hogy vagytok?

Cukker,
napotok hogy alakult? Bence örült? Mit vettetek a játékboltban?

Most pedig olvasni fogok a neten....az nlc-s szopis kérdéseket. Kép Végre.
birolili

Aranyosak vagytok, hogy így nyugtattok. Nappal, ahogy kinyitom a szemem, rögtön elszáll minden depim, de este olyan nehéz. Na megyek, eszek még egy narancsot. Állandóan gyümit kívánok.

Nana

Nagyon várok történeteket Afrikáról. És izgatnak a szobrok, hogy milyet kapsz. Kép Ma vettünk egy fejet az Ifjúsági ház melletti bódéban horribilis áron-1900 ft-ért. Kép Én nagyon szeretem a füstölőket is, de nem túl egészséges, most nem nagyon lehet terhesen, és Bencére sem eresztgetem.

Kép

Kép
cukkermáz

Lili ez igazán jó hír. Kép Van tejcsi.

Bence műanyag állatokat választott és egy pókember álarcot, utóbbinak nagyon örült apa. Kép) Azzal járkált a Baumaxban is.

Kép

Kép
cukkermáz

cukker

melyik nagykerben voltaok ?? az oroszkrém kedvemncem hol szoktatok rendlni mi minidg a tednika háza melleti udvarban szerintem legfinommabb
torbavecz józsi hihtetlne még az én tesi taárom is volt általánosban ide jártam tóth lászlóba na gyerekeim nem mennek oda szerintem már anno sem szerremsem é sema szüleim nem tudom most milyen de akkor... hát nem részletezném

mennem kell ma változatosság kedvéért egyedül vagyunkl de fejetetjén ház csajok kszortak 2 csomag pelust meg az összes összehajtogatott ruhákat mig altatm ákit

Kép

Kép

Kép
roz23

cukker ja és álunkis van én mindnet megvezsk csajokank msot kaptamis fejmosást apától azt mondta nem szabad pénzt adni a kezembe de ugy szerette volna niki azokat az ujságokat és szerintem a micimackós kifejezettem fejleszető Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili, azok a 4 hos kajcsik 6 hosan is finomak lesznek.;) Ugy tudom a tapszeres babaknal mar 4 hosan el lehet kezdeni a hozzataplalast. Orulok, hogy van tejcsid!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, holnap nem leszünk, de vasárnap, vagy hétfőn írokKép

Kép
seriff

sziasztok Kép

mindneki pihen még

syg
hogy haladtok az alvással

dora
kicsi lány jobba van ?ez harisnya amit mi veszünk ez a hagyományos bordás harisznya én igazán ezt szetem persze vannak csini harisnyáink is de ez legparktikusabb és leg tarósabb szerintem ezek a vékonyakat a nagyobbak már ugy kikoptatják a lábujhegynél hogy kb 5-6 alkalmat birnak

nana
fogorvos hogy sikerült ???

cukker
buliznak már fiúk ?

seriff
bár ma nemvagy én is kruplival adtam meggyet és ugy hogy a meggyet külön leturmixoltam a kruplit megcsak összetörtem ugyan igy csinálom borsóval is ma

Kép

Kép

Kép
roz23

Szép napot!
Köszi a gratulációkat, tegnap már 1-ig matekoztunk, remélem ez is sikerül legalább 2-re Kép

Lili, Syg,
hát, az éjszakai cicről leszoktatás nálunk azért nem túl hamar volt, erről ne vegyetek rólunk példát Kép Kép Két éves elmúlt Kamilla, és este szépen lefekvés előtt mondtam Neki, hogy legközelebb akkor van cici, ha felkelt a nap, és világos van. Volt 2 kemény éjszaka, akkor már beszélt, mondogatta, követelte a cicit, próbált kigombolni Kép, de egyre csak mondogattam neki, mellé feküdtem, összebújtunk. 2. éjszaka már csak 5 percig tartott a cirkusz, nem oltottam villanyt, nem vettem ki az ágyból. Harmadig nap úgy emlékszem már nem kérte. Mellénkfeküdt az ágyba, és aludt tovább. Nem tudom, mikor akarjátok leszoktatni, és azt láttam, hogy akkor ez egyedül az én elhatározásomtól függött, hogy mikor történik ez meg, de eztmár írtam, hogy nekem egyáltalán nem zavaró a sokáig tartó szopi. Ebben gondolom mások lehetünk, nem tudom.

Roz,
nálunk pont fordítva, a bordás harisnya kopott ki leghamarabb, én meg azt nem szeretem Kép
Jól vannak a gyereke, Niki bírja az ovit? Hétfőn Kamilla is megy, lesz egy kis időm tanulni.

Cukker,
boldog szülinapot Bencének!

Dora,
Kati jobban van? Az alvás hogy megy ilyenkor?

Még jövök!

Kép

Kép
kobudo

Ja, még:
Emese tegnap reszelt almát kapott anyatejjel, ma is azt kap, a tegnapi eléggé tetszett Neki, szépen szopogatta a kanalat, de még csak 3 kanállal adtam Neki.

Lili,
naggggyon ügyes vagy! Csak így tovább!

Kép

Kép
kobudo

Roz

Azt hiszem a Zsinór utcában van a bolt. Ott voltunk. Van másik is Kecskeméten?
A tortákat mi is mindig onnan az udvarból rendeljük, még nem volt rá panasz. De most az oroszkrém a fiúknak nem jött be, vagy csak jobban érdekli őket a játék. Most legóznak, ez az első ilyen szolid zsúrunk, de nem is hiányzik nagyobb. Olyan szépen elvannak.

Nem tudod a szekrényt valahogy lezárni, hogy ne rámoljanak ki? Õrület lehet újra hajtogatni.
Bencének a Tappancs újságot szoktam megvenni.
Akkor vagy te vagy nagyon fiatal, vagy a Torbavecsz J ilyen öreg. Kép 40 körül saccolom, szimpi hapsi, jól bánik a gyerekekkel.

Kép

Kép
cukkermáz

cukker
aha mi is odajárunk nagykerbe Kép nem tudom hogy van e másik kecsón
én 24 vagyok de szerintem torbavecz sem olyan túl öreg szerintem is ilyen 40-45 közöt mozoghat

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Leona továbbra is ki nem állhatja az autózástKép Megint ki kellett őt venni az üléséből. Mi lesz itt Egerig...

Kobudo,
teljesen éne sem akarom leszoktatni az éjjeli cicizésről, csak azt szeretném elérni, h aludjon legalább 6 órát egyben. A többi szopival nincs bajom.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Vannak újabb képek a Lilibabáról a kep.tar.hu/mmester oldalon. Lina és a baba egész jól vannak, szerencsére nem kaptak el tőlem semmit. A kis pici állitólag olyannyira jól van, hogy tegnap este 9-től, ma hajnal 3-ig aludt.Kép

További kellemes hétvégét mindenkinek
liliapukája

Sziasztok!
Na jelentem, a szúnyogháló a virágcserepekre felszerelve!He-he... Kép
Syg úgy csináltuk,hogy vágtunk egy kör alakot,azt a "Kör sugara mentén" a középpontig bevágtuk.(Tyű a mindenit.Remélem most nem sültem fel:Én meg a mértan!Kép )Befedtük vele a cserepet,aztán ahol elvágtuk,ott tűzőgéppel összetűztük,aztán a cserép pereme alatt meg megkötöttük egy madzaggal.Huh.Remélem érted.Kép

Lili a mi szomszédaink nem kukkolnak,csak veszekednek,de azt állandóan.Kép Elég hangosak néha.Az meg tényleg olyan jó érzés,-főleg nekünk,akik nem régóta élünk itt-,hogy van kikre számítani.Meg olyan jó,hogy itt van ez a topik.Kép Kép Kép

Ser ettetek meggyet?

Nana voltatok Ikeában?Ha nem az sem baj!Kép
Anyukád hazaért épségben?Biztos nagyon jó lesz hallgatni az élménybeszámolót!

KépKép
KépKép
sbea

szláva
hol vannak képek ? bocsi de nem vágom vagy csak vegyek ki egy m -et ?a cimből amit beirtál ?

bea Kép

lilácska garázdálkodotKép

cukker
nelőszőr beraasztotam az ajtókat vastag barna ragszalaggal azt levakarták Kép aztán egy fűzővel összekötöttema kilincset azt meg elvágták Kép szóval reménytelen mindne pedig ilyet még nem nagyon csináltakmost pénteken voltittegy ismerős kisfiú és ő mtatott egy két butaságot azóta csajok kezelhetetlek Kép

megyek llefkszem és iithagyok mindsen kupit mig fürödtemcsajok megint alkottak meg a mosogatni való is megmarad be az elmult éljell összesn 2 órát aludtam egymást sirták fel mert nem volt apa és amig én ákit viiszalattam adri felsirta nikit aztán ebből egy szép kis folyamat lett hajnali 1/2 4 ig akkor feküdtem le akkor jött meg tibor mondtam hogy mostantól az ö gyerekei Kép de csak reggel 1/2 6 ig birta áki "nélkülem "

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz

Inkább így írom és így talán egyszerűbb lesz:

http://kep.tar.hu/mmester

most már elég ha csak ráklikkelsz erre a címre és találsz ott három galériát a kis Liliről.
liliapukája

szláva

aranyos vagy de közben már megoldottam Kép rosszul irtam be cimet és azért nem nyitotta meg yKép nagyon szépek vagytok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!
Na itt a kép a virágomról.Ez sz.tetek mi?Ez a mérgező?
A szobanövényes könyvemben nem találtam róla képet.

Kép

Lina és Liliapukája gyönyörű a leányzó.Kép
Roz te pedig ha tudsz,pihenj.Igenis az Õ gyerekei is!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Lina, Szlava, Lili lanyotok gyonyoruseges!Kép Mennyi haja van!Kép Latom furdozni szeret, Kati csak joval kesobb baratkozott meg a furdessel - mostmar vigan csapkod, kalimpal a vizben.Kép

Roz, tegnap voltunk vasarolni egy bababoltban, ahol lattam ilyen tiptopp harisnyat, 660-ert arultak, gyorsan hoztam is belole egyet kiprobalasra. Jo nagy lett, de feltem 00-ast venni.Kép

Sbea, szerintem ez diffenbachia!

Czukker raksz fel kepet?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Bea,
Ezer bocs, nem mentünk, jövő hétvégén megyünk. Kép Tegnap is egésznap anyukámnál, keresztanyámnál stb. voltunk és ma is mennünk kell.

Hazaértek szerencsésen. Anyukámat sikerült jól meglepnünk mert kimentünk elé a buszhoz és nem számitott ránk mert már 8 óra elmult. Annyira örült Daninak, azt mondja gyönyörű ajándék volt neki és nagyon meghatodott.

Sajnos azonban még nem 100 %-os, hasmenése van Kép és nagyon fáradt, ami nem csoda mert pénteken éjjel 1-kor indultak és este 10-re ért haza. Kép

Nagyon sok mindent hozott nekünk, csak még nem hoztuk haza, de 2 maszály szobor már beköltözött a nappalinkba. Kép A férjem oda van értük, nekem még kicsit ijesztők, de majd megszokom. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Dora,akkor valszeg ez a mérgező.Kép
Nem baj végül is nincs a gyerek közelében.Ugyan a hálónkban van,de most azt olvastam róla a könyvben,hogy csak a nedve mérgező.Mi meg nem nyúlunk hozzá,Lilla meg szinte nem is jár a hálóba.

Nana de jó,szerencsésen hazaértek,rengeteg élménnyel és ajándékkal,amik biztosan nagyon gyönyörűek.Kép
Az Ikea mondom nekünk ráér,már annak is örülök,hogy gondoltál ránk,ha majd mentek.Kép
Anyukád meg gyógyuljon,bár sz.tem ez a fantasztikus út,ennyi kis "kellemetlenséget" megért.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Jó reggelt!

Nagyon jól sikerült a zsúr. Olyan jóízűt ettek, ki lett számolva. Apa ma elszaladt a tortával, vitt a beteg kisfiúnak, legalább ez jusson a zsúrból neki.

Dóra

Képet csak akkor tudok feltenni, ha apa bescaneli, mert mi hagyományos gépet használunk. Volna digi gép is, csak a számítógépnek van vmi baja, és nem ismeri fel a lemezt, én meg szeretem a képeket a kezemben tartani. Remélem, ha baba megszületik, apa szán időt erre is. Kép Arról aztán már tényleg kellene képet feltenni.

Roz

Majd csak leszoknak erről a pakolósdiról. Éppen nézegettem a lakást, hogy Bencéhez képest most mennyivel több cuccunk és dísztárgyunk van, amit majd el kell pakolnom a pici lány elől.

Sbea

Igen, ez a mérgező növény. Látom, ti is szeretitek a fenyő bútort.

Tegnap elraktam a fogkefémet is már. Kép Apa kérdezte is, hogy tán szülünk? Görcsölt egész este, szúrt, fájt a derekam a görcsöknél. Most még a 38. hetet nagyon szeretném elérni.

Azt szeretném kérdezni, hogy ctg után rögtön mehetek -e uh-ra? Árt a babának?
37+5

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker, megvarjuk mig a parod beszkenneli a kepeket.Kép
Biztos volt mar tema, de szegyenlem, nem emlekszem, hogy mi lesz a neve a kicsinek...
Nem sok idod van mar hatra.Kép
Szerintem nem art a babanak az uh, de az kerdes, hogy nem lesz-e sok neki egymas utan a ctg es uh. Miert akarsz menni?

Nana, orulok, hogy renben hazaertek a szulok.Kép

Sbea, mar korabban is fel akartam ajanlani, hogy utananezek ennek a halos jatektartonak es ha megyunk Kmetre levisszuk. Az a baj csak, hogy tolunk messze van az IKEA - mindketto, de szetnezek a kornyeken hatha talalunk. Elotte irok neked.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

hu ez az a virág Kép adédéinl csak ilyen van vagy 15 caradb végig a folyosón Kép akkor nagyon vigyáézunk pont most akart ilyet adni nekem mert már nembirja nézni virágtalanságot nálunk Kép

cukker
ezzel én is ugyan igy vagyok ugy szertem a fényképeket nézegetni Kép

nana
nagyon örülök hogy anyukád hazaért reméljük semmi komolyat nem kapott el Kép

bea
már anyiszor akartam kérdezni ez a szekrénysor amit peste nvettetek akcióban ? hol is vettétek ? meg tudnád nekem mondnai milyen széles ?

Kép

Kép

Kép
roz23

nem sokat irtak Kép

dora
az nagyo jó ár kíváncsi leszek nektek bevállik e a harisnya Kép

syg
egyszer kérdezted céklát hogy lehet hog y megmaradjon a színe s pektrumon pont most láttam hogy a csaj nem főzte hanem főliába sütötte igy álítólag az ize is finomabb és a szine is megmarad

az előbb volt a spektrumon ez babás műsor
ahol egy doki azt mondta hogy hasfájásnak semmi köze ahoz hog yjól meg van e baba büfizetetva vagy hogy túl ette megát csak a stressznek van köze a hasfájáshoz hogy túl sok indgert kap baba... hát nem tudom

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?