Nana,
hogy bírtad a fogorvost?
nekem van egy nagyon jó, őt tudom ajánlani, magán.... ha esetleg ez nem jött be.
Ú, nem is meséltem Nektek, hogy mikor kismama voltam, elmentem ehhez a dokihoz, és csak fogkő vésés volt, de én az a 10perc alatt elájultam 3*
, így a 10perces kezelésből 30perc lett, szegény doki
......ott legyeztek, meg vizes ruháztak. A hangja nagyon borzasztó volt (mármint a fogkő vésőnek)....
Dora,
én nagyon szeretm a Büszkeség és balítélet című filmet. Vagyis javítok, könyvben nagyon szeretem.
Így filmen nem olyan izgi, nem olyan megható. De azért jó. Jó már kikapcsolódni végre.
Jó, h. korán elalszik Zsófi, mert akkor jut időm filmet nézni, ha van energiám, meg internetezni is egy kicsit.
Kob,
Nagyon nagyon gratulálok a vizsgádhoz! EZ nem semmi! Két kisgyerek mellett. Le a kalappal.... én is gondolkodtam rajta, de hát nem tudom, h. lenne energiám....
Engem is érdekelne, h. hogyan szoktattad le Emesét az éjszakai szopikról.
Ha lesz időd, leírnád?
Bea,
nahát eddig ezt hogy eltitkoltad!
Nem is gondoltam volna! Komolyan nagyon meglepődtem! És köszönöm a telefont, nagyon örültem neki!
Nagyon aranyos vagy! Olyan jó, h. azért itt K.méten is vannak az embernek olyan jó ismerősei, akik segítenek neki. Jó tudni, jó érzés.
Anyával beszélgettük, h. azért csak Solton nőttem fel. Ott mindenkit ismerek, sokkal személyesebb. De azért ennek is sokszor örülök, h. nem tud rólam nagyon semmit a kutya sem.
A szomszéd bácsi kivétel, aki szeret kukkolni......
Gondolom Bea Te is így vagy ezzel.
Rozi, Seriff,
jók ezek a zsinór bekapós sztorik.....
tetszik. El sem tudom képzelni, h. mi lesz, ha Zsófi mászni fog.....
Állandóan a nyomában kell majd lennem.
Ja, és nekem van ilyen mérgező növényem. Akkor sajnos anyuhoz fog kerülni.....
Ezen a babaszobás babakonyhán már keményen 4hótól adják a babáknak a különféle kajákat.
És van egy jó hírem is, úgy látom, h. azért tudom tartani Zsófi ütemét cicizésben.
Van tejem, hiszen mindig jól lakik, és ráadásul még utána mindig jön is tejcsi.
Köszönöm mégegyszer Nektek sok bátorító írást, szavakat!
Lina,
Ti hogy vagytok?
Cukker,
napotok hogy alakult? Bence örült? Mit vettetek a játékboltban?
Most pedig olvasni fogok a neten....az nlc-s szopis kérdéseket.
Végre.