Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Üdv.mindenkinek az új esztendőben!
Sajna mi betegesen kezdtük,először Ágota 1 napra rá én,de aztán nagyon,elment a hangom,nem tudtam beszélni.Milyen szerencse,hogy vizsgákat letudtam.
A párom tartja a frontot,szerencsére.Azt hittem,hogy lazíthatok egy pár hétig e helyett göthölök.

Manóka!
Lenne pár kérdésem a sulival kapcsolatban:
A második félév milyen?Azt hallottam,hogy több lesz a beadandó, szoc.munkából pedig a jegy 3 részből fog össze adódni.
Felvehető(ajánlott) tárgyakról tudnál nekem valamit írni?Köszi a választ előre is!

Ducijuci!
Ari a lányod!

Edina!
ÜDv.neked!Sajnos az említett dokikat nem ismerem.
Gyere többször erre!!!

Kép
sapé

Edina 77!

Nagy I.G. a körzeti nőgyógyászom volt, rendes volt, mindig odafigyelt minden leletemre, mindent elmagyarázott, néha még túl szájbarágósnak is találtam (tudta hogy orvos vagyok), de azért még mindig inkább ez mint aki egy szót sem szólKép
A Kórházba Boros főorvoshoz járok ezer éve, nagyon rendes, nála is szültem volna, ha nincs épp külföldönKép, így Kiss Ferencnél szültem, de ő is rendes volt, bár régen ismerjük egymást és jóban vagyunk, nem tudom más kismamákkal milyen.

Orsi!
Jobbulást neked is!

Mindenki!
Bár a gyerekmentes taliból az elkövetkező kb. 18 évben kimaradok, de mit szólnátok egy gyerekeshez nálunk? A hétvége már foglalt, de megbeszélhetnénk egy jövő heti időpontot, amikor mindenkinek jó. Jöhetnek a kismamik is (már úgyis késő elrettenteni őketKép)

Ditke
ditke62

Sziasztok!

akkor gyerkőcmentes tali halasztvaKépKép

Edina,
Nagy I. G. tényleg jó doki, én is mint körzetihez jártam hozzá, de a Kenézyben akartam szülni és ott kerestem dokitKép

Ditke,
Gyerkőcös tali okésKép
mikor gondoltad? a délelőtt jó nektek?

Kiss Ferenc az én szülésemnél is ott voltKép ott asszisztált az egész kenézys vezérkarKép

Mindenkinek jobbulást!KépKép

Krisz

Krisz
krisszie

KÖSZI az infokat. Skapinyecz is a Kenézyben van róla nem tudtok semmit?
Edina
edina77

Sziasztok! Jobbulást a beteg babáknak és anyukáknak!
Sajnos az én kislányom is megvan fázva és köhög, most megyünk a dokinénihez.
A kislányomat Fanninak hívják februárban lesz 1 éves. Mindenkinek szép napot! Móni
ducijuci

sziasztok,

már ezer éve nem jutottam ide, bocsi érteKép

Először is, Bencének szeretnénk NAGYON BOLDOG 2. szülinapot kívánniKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Kép
remélem, sikerül a giffet megjelentetniKép
Betegség Orsi nem jóKép gyógyulj hamar, és egyél fokhagymát,meg mézet!

Szia ducijuci,
üdv ittKép szép a csaj, reméljük, nem lesz semmi komoly a dokinál.

A gyerekmentes taliban én benne lennék, de az kizárt, hogy este el tudnának lenni nélkülemKép még 1-2 évigKép
Nekem most az lenne a legnagyobb vágyam, hogy elmehessek moziba szombaton, vagy vasárnapKép

Láttátok, hogy az ehavi Anita sorsolást én nyertem?

Sapé,
amikor én csináltam az elejét a sulinak, akkor még nem voltak felvehető tárgyak, kicsit másabb volt az egész. Panni néni vizsgái nem olyan könnyűek, de sztem ha figyelsz nála előadáson, akkor úgyis kiderül, hogy mit is szeretne hallani, akkor meg már nem is olyan nehéz. Legfontosabb, soha el nem felejtendő, hogy " a klienset képessé kell tenni arra, hogy maga ismerje fel a problémáját, annak megoldásának módját" persze, ez elméletben jól hangzik, gyakorlatban ez nincs így, de majd megtudod, ha kimész valamelyik családsegítőbe.
Sztem nem kell a sulit nagyon komolyan venni, érdemes összebarátkozni egy felsőbbévesselKép a dolgozatok miatt. Ha van velemi konkrétum, és tudok segíteni, akkor nagyon szeivesen.

Krissz,
mi is oda akartunk menni szilveszterezni, de aztán én lemondtam, így Imi sem ment.Pedig, egy kis tánc nagyon jó lenne már végre!

Ditke,
ne légy ilyen optimista, nem kell a csajoknak 18 év, hogy "leszokjanak" rólad. Sztem sokszor mi jobban aggódunk, mint kellene. Én Imit először akkor engedtem el anyuékhoz aludni, amikor már lassan szülnöm kellett. Meglepően jól elvolt, és elvan mai napig is, minden héten alszik ot 1-2 éjszakát hétvégén. Persze, itthon nem alszik el egyedül, sőt, apával sem, csak úgy, hogy bújik hozzám. de, sztem, ha nem lennék itthon, akkor elaludnának együtt is. persze, a szopóst még nem lehet itthon hagyni, mert csak a cici az, amin elalszikKép

Era,
most is előttem van Anna a sapban, olyan édes, nagyon tetszettKépKép

manni kell, kaka vanKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!
Bencének boldog szülinapot kívánunk mi is!

Manóka!
Köszi a segítséget!Panni néninél már 1 szóbeli vizsgát letudtam,bevallom őszintén elrémisztettek tőle,de szerintem reálisan osztályoz(azokat húzta meg akik egy szót sem szóltak,egyébként segített).Nálunk inkább a buktatás terén a filozófia viszi a pálmátKép (szerencsére én túlvagyok rajta)
Ha lesz tárgyhoz kötödő kérdésem megkereslek vele!
Jan.végén már kezdődik a köv.félév.Tantárgyakat illetően állítólag(az új felvételi rendszer miatt)változás is lesz.

Kép
sapé

Sziasztok!

Berci!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!
Kép

Manóka!
Most hogy írtad, láttam , hogy nyertélKép
Gratulálok!
Mi hétfő estére tervezünk mozit (jön Anyukám). Van most valami jó film?
Anna és a sapiKép...mindenki fiúnak néziKépKépKép

Ditke!
Tali OK.
Nekünk a kedd, csütörtök nem jó.
Nem kell azért 18 évet várniKép Tegnap este Anna elengedett a barátnőmmel forró csokizni, csak egy kicsit hiányoztam neki.
Ahhoz képest, hogy milyen Anyafüggő, meglepően jól meg lehet beszélni vele ezeket a dolgokat. Tehát már csak kb. másfél évet kell kibírnodKépKép

Látszik, hogy itt a jó idő, a motorosok nem bírnak magukkal a Böszörményin.....
Nem bánnám, ha már ilyen enyhe telünk lenne.

Vár a rendrakás.........

Era

Era
Kép
era75

Bercinek nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!Kép

Kép

Krisz és Dorka

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Bármelyik délelőtt jó, ha Erának a kedd-csüt. nem jó, akkor legyen hétfő vagy szerda. Vagy mindenki írja meg neki mi a jó. Reggel fél 9-től mi már készen vagyunk, lehet jönni. Várom a válaszokat, lacím priviben, írjatok a tiedit@freemail.hu-ra.

Ditke
ditke62

Sziasztok!
Lányok tudnátok ajánlani, kozmetikust aki tetoválással foglalkozik.A szemöldökömet szeretném megcsináltatni.Magamnak nem tudom szépen kiszedni,ha lenne egy szép formája könnyebb dolgom lenne.
Kata
jázmin

Hello!

Ditke!
Mail ment.

Kata!
Nem ismerek ilyen kozmetikust. Vagyis egyet Rakamazon, de az kicsit messze vanKépKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

A tali hétfő vagy szerda legyen? Felőlem lehet mindkettőKép

Kata!

Az idejét sem tudom mikor jártam kozmetikusnál...Kép

Ditke
ditke62

Nekünk jó mindkét nap.

Írtam Encinek is, hogy nézzen be....

Reggel még benézek......

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

Először is Berci nagyon sok boldog szülinapot kivánunk mi is neked!!

szerencsére meggyógyultunk és én nem kaptam el, ugyhogy nagyon szívesen benne lennék egy taliba.
nekünk a hétfő délelőtt nem jó, mert a gyerek ma ELÕSZÕR!! nagyiéknál alszik. még nem jött a a telefon ugyhogy remélem elaludt nélkülem. bár ahogy mostanában viselkedik elég hihetetlen. annyira anyás. tegnap este csupán hajnal 4-5-ig ültem az ágyánál, mert nem akart nélkülem aludni a végén csak az ágyunk mellett a matracon aludtKép( de legalább aludtunk utána. ugyhogy ha sikeresen telik az este nagyiéknál, akkor ugy érzem van remény hogy kigyógyulunk ebből a csak anyával alszok betegségbőlKép

ugyhogy nekünk a szerda délelőtt jó.

sziasztok kihasználom a szabad estétKép

enci
renci

Sziasztok!

Én is a szerdára szavazokKép

kozmetikus??? az esküvőmkor láttam utoljáraKép
ez biztos elég ciki, de nagyon nem csípem azt a macerátKép

Enci,
ez szuper!!! remélem nyugodtan telik az este a nagyiéknál.
Ma Dorka megint fél10-ig szórakoztatott, valszeg azért mert délután már nem futtatuk megKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Jázmin!
Ha jól tudom,a Gambrinusz közi kozmetikában csinálnak ilyet.De kérdezd meg telefonon is!

Sajna mi még betegek vagyunk.Kép

Kép
sapé

Sziasztok!
Csak bekkökszönök, nem olvastam át az előzményeket, de remélem már mindenki meggyógyult.
juanne

Ditke,
írd meg légyszi a címed!
ugye holnap tali?

papkriskukactvnetworkponthu

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Mi is megyünk holnapKép
Már meg is csináltam egy joghurttortát, de csak ha finom, akkor viszekKépKép

Itt van Anyukám, ma voltam fodrásznál.
Most Õ altatja Annát, több kevesebb sikerrelKépKép

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

Újra itt.

Látom, hogy ma van a tali, de mi sajnos nem tudtunk menni,mert még kúráljuk magunkat. Nehogy elkapjatok valamit...Nekem sikerült egy arc és homloküreg gyulladást összeszednem, Berci is köhög még egy kicsit. Azért küldjetek pár képet ha lesznek, hogy mi is megnézhessük fájó szívvel, hogy miről maradtunk le. Nektek meg nagyon jó szórakozást a babázáshoz!

Köszönjük a sok sok jókívánságot, Berci oda van a képekért. Mondtam, hogy ezt neki küldtétek:o)Hétvégén lesz a nagy családi buli, szombaton jönnek a szüleim, tesóim és az unokatesók, vasárnap meg Laci szülei és tesója meg az ottani unokatesók. Úgyhogy nagy dáridónak nézünk elébe, dehát egyszer kétéves a trónörökös:o)

Sziasztok!
Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Ditke!
Köszönjük a kedves vendéglátástKép
Nagyon jól éreztük magunkat!

Orsi!
Képek sajnos nem készültek, én itthon hagytam a gépet.
Jó bulizást a hétvégére!
Mit kap a trónörökös?

Anna fél 3-kor aludt elKép
Még olvasott, és mindenkinek elmondta itthon (babák, képzeletbeli barátok), hogy nem adja oda a játékotKépKép
No comment.

Era

Era
Kép
era75

És a lényeg!

Ágota!
Boldog névnapot kívánunk neked!

(képet most nem tudok, mert nem a saját gépemen vagyok)

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Hú nagyon jó voltKépKép
persze én meg az emeleten hagytam a fényképezőt, így nem lettek most képek. Dorka egész úton hajtogatta, hogy:
Anna és Flóra elvette tőle a játékot és Dorka sírtKép majd megettemKépKép

Dorka egyből elaludt ahogy hazaértünk, persze mert reggel 1/26óta fent voltKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Tök jó volt a tali, már várom hogy mikor ismételjük megKép
A csajok is jól aludtak délután. Lehet hogy máskor unatkoznak napközben és azért nem alszanak?!

Ditke
ditke62

Era,
milyen volt az aquaticum?Kép

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

mi is naygon jol éreztükmagunkat a bulin. Flóra többször emlegette a piciket. mondjuk ahhoz képest hogy el se akart menni, a végén egész jól belejött a dologba.mostanában már nagyon határozott öntudatos ki s nőszemély aki kikéri magának, hogy az ő beleegyezése nélkül vigyem valahova, vagy bármimás. ez nagyon jo csak néha rettenetesen fárasztó, meg annyira makacs tud lenni....de majd kinöviKépazt a 10-20 évet meg kibirom valahogyKép

Era!
már én is akartam kérdezni többször, hogy voltatok az élményfürdőbe? Mi Flórának megigértük, he meggyógyul akkor elmegyünk, ha nem voltatok mehetnénk együtt

sziasztok
enci
renci

Sziasztok!

Krisz!
Azért remélem Dorka is jól érezte magát!
Tényleg, ti már választottatok ovit?

Nagyon jó volt az ÉlményfürdőKép
Anna élvezte a nagy vizet, persze a gyerekmedencébe nem ment bele. De legjobban a jakuzzi tetszett neki. Úgy áztatta benne a fenekét, mint egy felnőttKépKépKép
Nem voltak sokan, ezért is választottuk a hétköznap estét.

Enci!
Csütörtök este voltunk, de annyira jól éreztük magunkat, hogy hamaroan ismétlünkKépKép
Ha nem szedtünk össze semmi betegségetKép, akkor mindenkinek tudom ajánlani egy kis családi programnak!

Még akartam valamit, de Anna itt ül az ölemben, és folyamatosan mesél....."egyszer volt egy királylány, annak volt egy férfije"KépKépKép

Még valami!!!!
Van valakinek 5 DM pontja?
Persze én beragasztottam a füzetbe, és még hiányzik, de ez csak jan. 31-ig jó.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok debreceni kismamák!

Egy másik topicból figyeltem fel rátok. Én, ill. abból a topicból még néhányan (szintén db-iek) majd május körül szertnénk kezdeni a projektet, addig pedig gyűjtük az infókat... Felmerült már nálunk is a klasszikus Kenézy vagy Klinika kérdés. Tudnátok ebbe segíteni? tapasztalatok? Dokik?

Előre is köszi!
kacsa

kacsa14

sziasztok!
Kacsa, én a Klinikán szültem, két lányomat,megvoltam elégedve mindennel.(kivéve a takarítónőkKép csináltak érdekes dolgokat.
A szülés után végig velem voltak a lányok,a csecsemősök is segítőkészek voltak.A gyerekorvos is nagyon kedves volt.A Kenézyt nem ismerem személyesen,de vannak ismerőseim akik dicsérik.
Most jó sokat segítettem miKép
Én fontosnak tatrom hogy a baba mindvégig velem legyen ,ha bármi gondom van segitségemre legyenek.
Krissz ha jól emlékszem te kérdezted a Leo-poldit?
Februárban megyek és megnézem a tavaszi kollekciójukat,ezen kívül a Green apple tetszik nagyon.A Pirinyót és Lollipopot most is tartjuk jó választás volt.Cipőben az Asso márkával újitunk remélem beválik.
Lányok ismeritek az Assot?Véleményeket várok.
Bocsi hogy ennyit kérdezzek ,de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kata
jázmin

Kata,

Asso sztem tuti, nyári szandija és a téli bakija is assoKép valszeg idén is azt veszünk olcsóbb mint a siesta és ugyanolyan jóKépKép

Szia KacsaKép
drukk a baba projecthezKépKép

sztem dokit válassz akiben megbízol, odafigyel rád az meg mindegy hogy hol szülsz. Vagyis attól függ van e konkrét kívánságod, elképzelésed és azt hol találod megKép

én a Kenézyben szültem, nagyon meg voltam elégedveKép

EraKép
nekem 2 pontocskám van, szivesen csatlakozom a dm-es vásárláshozKép
gondoltam be fog nektek is válni az élményfürdés, sztem is szupi, mi is tervezzük, hogy megyünk megintKép

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

most fürdenek ugyhogy gyorsanirok.egész nap fáj a fejem ugyhogy már várom, hogy vége legyen a napnak. sztem vmi front, eső vagy hó lesz akkor szokott igy fájni. nekünk öregesen telt a hétvége. egy pár napig nem éreztem jól magam, ugyhogy pihentem de ma már minden rendben volt. tegnap este elmentünk egy vadkakas meccsre.fLÓRA TELJESEN BE VOLT ZSONGVA(VOLT JÁTSZÓHÁZ, MEG UGRÁLDA LEHETETT MOTOROZNI UGYHOGY GYEREKKEL IS LEHET MENNI)alig birta kivárni, hogy bemenjünk, de akkor hirtelen megjelent a vadkakasok kabala állatja. szegény annyira megijedt szinte remegett. hiába próbáltuk eltereleni a figyelmét, meg messze fentre ülni, de amint a kakas megmozdult, attól félt, hogy odajön hozzánk teljes volt a pánik. ugyhogy negyed órát voltunk ott.pedig jó lett volna. mondjuk az a kakas tényleg elég rémisztő. egész este a kakasról beszélt próbálta feldolgozni, de este még az ajtót is megkellett nézni(eddig soha) hogy kulcsra van e zárva, nehogy bejöjjön a kakas.Kép
majd legközelebb

nekem van dm-es kuponom és 2 kell még bele.

Kacsa!

én a klinikán szültem. nekem fontos volt hogy a baba születésétől fogva velem legyen. én ezért választottam a klinikát. utána pedig ott orvost és most hozzá járok, nála akkarok ujra szülni. én nagyon meg voltam mindenkivel elégedve.kedvesek voltak a csecsemősök a szülésznők is.bármikor fordulhattam hozzájuk.

Jázmin!

én nem ismerem az assot a márkát Kép

a héten lesz valahol tali?

na megyek

enci
renci

Szia Kacsa!
Én már szültem mind a két helyen igaz a klinikán 11 éve de az akkori helyzet nem volt valami jó. Most februárban szültem a Kenézyben, volt fogadott orvosom (Boross Miklós)akivel nagyon megvagyok és voltam elégedve. A babákat ott éjszakára elviszik amitől egy kicsit tartottam de legalább addig is tudsz pihenni.A csecsemősnővérek közt van jó és rossz de szerintem ez a Klinikán is így van.Egy-egy kávé ajándékba és már mindenbe segítenek. Szia Móni
ducijuci

Sziasztok,

Üdvözlet MindenkinekKép mostanában sajnos, olyan ritkán bírok, még benézni is, valahogy, nagyon elszalad az idő a kezeim köztKép
Sajnos, a találkozóra nem tudtunk menni, mert Zsigának még az elmarad 5 hónapos oltás járt, meg előző este Imi 3x is hánytKép
Írtam is neked Ditke, de visszajött a levélKép
Szóval, dokinéni azt mondta, hogy ne adjak kakót Iminek, lehet, az az ok. Azóta nem iszik,nem is hány. Egyáltalán nem iszik esténként, még tejet sem. Kérni szokta, de, ha mondom neki, hogy elfogyott, akkor elfogadja.
Ti mit szoktatok este adni? Vagy csak vacsi, és kész?

Ja, és az oltás, Zsigának azt az újjat adattam, amit mostmár minden gyerek kapni fog. És, csak dícsérni tudoom, mert sem a 4, sem az 5 hónapos nem okozott semmilyen panaszt, még csak nyűgös sem volt tőleKép

Szerintetek, az életkori sajátosság, hogy a kúszó fiamat csak az elektropmos vezetékek érdeklik, mikoris tele van a szoba érdekesebbnél érdekesebb játékokkal?Kép

Bölcsibe járunk, persze, minden reggel mondja, hogy nem megy, de közben kérdezgeti, hogy a "bölcsibabák" hol vannak, mit csinálnak. Szépen, megeszik mindent, az ablakból látom, hogy olyan aranyos, amikor kint játszanak az udvaronKép Nem mondom, még nem vagyok 100%-ig nyugodt, de úgy érzem, szeret ott lenni. Olyan hülyeségeket találok ki, hogy pl a ruháit mindig csak aztán pakolom el, ha bekísértem, hogy még kicsit hallgatózhassak, vajon sír, pityereg-e? De nem szoktam semmit hallani. Illetve, délben hamarabb megyek, amikor még esznek, így azt is hallom, de szépen csend van, és Imi folyamatosan kommentálKép

Enci,
ez a kakasKép aranyos, hogy még az ajtót is ellenőríztétekKép Én most olvastam pont Ranschburgot, aki írta, hogy 2 éves korben kezdenek félni a sötéttől. Nyugodan konstatáltam, hogy ez nálunk nincs. Na, attól az estétől mindig mondja, hogy "anya kacsold fel a villanyt, mer nem látok a sötítbe" KépKép Olyan édes, meg kell zabálniKép
Valamelyik nap adtam neki meggyet:
-tessék, kapd be, finom meggy!
-és, hova megy?KépKépKépKépKép

Era,
a fürdő nagyon jól hangzik, de már nem is modnom, miőta is tervezem, hogy elmennékKép
Most a DE Sade Márki pennáját szeretném megnézni.

Kacsa,
én a Klinika felé elfogult vagyok, így nem tudok objektíven nyilatkozniKép De sztem, ha kicsit van időd visszaolvasni, találsz jó pár véleményt, már veséztük a témát párszorKép

Ne haragudjatok, hogy csak így csapongtam össze vissza, mindenkit puszilok, de most menni kell, zsinór helytt van jobb, papírzsebkendőKép Nekem meg vasalnivalóKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Kacsa!
Én a Klinikán szültem, mert ott volt orvos ismerősöm, ill. akkor a Klinikáról jobbakat hallottam.
Kenézyről nem tudok nyilatkozni, de az unokatesóm ott fog szülni márciusban, majd azután tudok véleményt írniKép

Kata!
Annának van egy ASSO félcipője. Én nagyon szerettem, mert jó minőség, és nem annyira drága.

Krisz!
Ha Encit is beszervezem, és neki is jó, akkor ma este lehetne egy DM-es vásárlás?
Elfogyott a pelus és azt muszáj vennem!

Enci!
Ronda kakasKép
Anna is nagyon fél az ilyenektől.

Manóka!
És miért pont a kakaótól hány?Érzékeny a tejre?
Nálunk vacsora és fürdés után még jön a kakaó. Reggel is szokott inni, igaz, ha nem kéri én nem kérdezek ráKép
MeggyKépKépKép
Mi a moziban a Bőrnyakúakat néztük.....nagyon jó film!!!!

Tali:
Mi várunk titeket szeretettel a héten, de csak a csütörtök vagy a péntek jó!
E-mail címem a profilomban.

Era

Era
Kép
era75

Újra én :
Tudtok baba újraélesztő tanfolyamot itt Debrecenben?

Ill. szülésfelkészítő tanfolyamot?

Köszi.

Era

Era
Kép
era75

Era,
jó a ma este, nálunk is fogyóban van már pár dologKép

tali délelőtt? akkor a csüt. nem jó.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Encinek is jó, azt írta, hogy 5 után ír ide pontos időpontot.

Tali:
Nekem inkább a délelőtt lenne jó. Anna elég későn fekszik, mire felébred 4 óra,alig van idő játszaniKép

Akkor péntek délelőtt??

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

Zsolti most jött haza, fél 6- 3/4 6 jó nektek?

Krisz azt a két pontot hozzad már jó?

sziasztok
enci
renci

Nekem jó.

Era

Era
Kép
era75

okésKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Szerencsésen meggyógyultunk, úgyhogy ha lesz pénteken tali, akkor mi is mennénk Bercivel szívesen. Küldök mélt. Utána héten meg lehetne nálunk is tali, ha el tudtok jönni a belvárosba.

Üdv közöttünk Kacsa!
Én a Kenézyben szültem és semmi gondom nem volt. Szerintem az orvos a fontosabb, én is így választottam. Azt a pár napot bárhol ki lehet bírni. Egyébként meg a Kenézyben is vannak olyan szobák, ahol veled lehet a gyerkőc nap közben, csak estére viszik el, de szerintem ez nem olyan nagy gond, mert legalább egy kicsit tudsz pihenni. Nap közben úgyis állandóan a gyereket fogod figyelni meg gyönyörködni benne, meg aggódni ha csak egyet is nyekken...Főleg ha első gyerkőc.

Era!
megvolt a nagy buli, bár a vasárnapi elmaradt, mert az unokatesók nem voltak egészségesek, így nem jöttek el, majd most hétvégén. De a szombat az nagyon jól sikerült, itt voltak anyukámék, meg a tesóim, szóval nagyon jó volt. Berci is élvezte, hogy körülötte nyüzsögtek, meg itt voltak az unokatesói is szóval nagyon élt. Tőlünk egy Lego hidat kapott a vonatpályájához, nagyon klassz lett így már a sinrendszer:o) Ja és Hold alakú tortája volt, hát teljesen odáig volt érte.
Én nem tudok ilyen tanfolyamokat, nekünk a Kenézyben volt automatikusan papafelkészítő tanfolyam, szóval ott elmondtak nekünk mindent, 4 alkalom volt és mindkettőnknek kellett rá menni.

Jázmin!
Húúú, hát én ennyire nem vagyok márkafigyelő...Én inkább a színre és a kinézetre megyek, meg hogy jó legyen a gyerek lábára, szóval most se tudom milyen márkájú a gyerkőc bakancsa vagy szandálja, ezért sajna nem tudok segíteni ebben a kérdésben.

Enci!
Mi rendszeresen jártunk a kakasokra, amíg meg nem született Berci, sőt még nagy hassal is voltam, hagy szokja a hangokat, de nem jött be, mert még most sem bírja a nagy hangzavart. Azóta mióta megszületett még nem voltunk pont e miatt, de mindig mondjuk, hogy el kéne kezdeni, de valahogy mindig megsajnáljuk őt, mert tudjuk, hogy mi lenne vele ott:o)Ti bátrabbak voltatok, hogy elvittétek Flórát, kár a kakasért, mert így nehéz lesz újra elcipelni őt.

Manóka!
Jobbulást Iminek! Ezek szerint javult Zsiga köhögése, hogy be tudtátok oltatni? Hű ez jó hír!
Berci például amióta nem szopik egy korty tejet sem ivott, mert egyszer kipróbáltam a babatejet, de sugárban köpte ki, azóta már a szagától is rosszul van. Csak tejtermékeket eszik, de azt mondta a doki, hogy az elég neki, csak mindig egyen sajtot, meg joghurtot, kefirt, stb. Ezeket szerencsére eszi, úgyhogy én nem is erőltetem a tejet.

Na ez elég hosszúra sikeredett és Berci már a kilincsnél jár:o)
Sziasztok! Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!
Lányok,köszi mindenkinek a hozzászólást a cipőrölKépJanuár végén lehozom a tavaszi -nyári
modelleket .
Ma olvastam az újságba ,nálunk is lesz Norbi konyha,kíváncsi vagyok, jó lenne leadni pár kilót ,ha nem lesz drága lehet kipróbálom.
Lányok ti meg tudjátok állni hogy keveset egyetek?Nekem nagyon nehezen megy ,a környezetemben olyan soknak sikerül a fogyókúra ,életmódváltás, én meg egy hetet alig birok kiKép
Képzeljétek észre vettem ha Sári mesét néz ,aznap teljesen zizi lesz.Hirtelen haragu lesz ,éjszaka felriad,mindenért sír.Eddig is ritkán nézett mesét, de mostanra teljesen beszüntettem,azóta minden OK.Persze Orsi meg fel van háborodva hogy már hétvégén sem tévézhet.
Orsi elkezdett korcsolyázni, nagyon kis ügyi .
Én is megpróbálkoztam mert iskoláskoromban szuperül ment,és azt mondják ez olyan mint a biciklizés nem lehet elfelejteni.Nálam ez az elmélet medőltKépMajdnem végig a palánkba kapaszkodtam.De nem adom felKép
Jó talizást
Kata
jázmin

Sziasztok!

Látom, péntekre szerveződik egy tali. jó lenne, de nálunk egyelőre függőben: Csenge ma tüsszögött, köhögött, nem tudom mi lesz belőle, attól függünkKép
Fáradt vagyok, mára ennyi.

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Orsi!
Írtam mailtKép

Kata!
Én még soha nem fogyóztam, nem is tudnám megállni, hogy ne egyekKép
Jártam tornázni, az is sokat jelentett(csak most az időpont nem jó).Bár utána még többet ettemKépKépKép
Mese:
Nálunk nincs TV-zés.Elég sok rosszat olvastam a TV hatásáról a pici gyerekeknél, ezért még egy darabig mellőzzük. Helyette olvasunk...szinte egész napKépKép
Kori:
Én is így tudokKépKépIgaz nekem soha nem ment.

Ditke!
Hogy vagytok?

Lányok!
Van egy oldal, ahonnan könyveket szeretnénk rendelni. 10 ezer Ft felett ingyenesen szállítják házhoz.Jóval olcsóbb, mint a boltok.
Ha valakit érdekel csatlakozhat hozzánk...(így legalább a postaköltséget megspóroljuk, igaz már 10 ezernél járokKépKép )
http://www.konyvbroker.hu/

Megyek fogdokihoz.....izgulok egy pöttyetKép

Era

Era
Kép
era75

Renci!
Neked ki a klinikai dokid? Éppen választunk, úgyhogy minden vélemány érdekel.Köszi!
pancsika

Era!

Igazából a helyzet változatlan, Csenge reggelente kicsit köhög, de mivel nem taknyosodott be, meg nappal nem nagyon, biztos kicsit száraz a levegő és azért. Szóval ha nem lesz beteg, nekünk jó a péntek délelőtt. Többiekkel mi újság? Jó még valakinek az időpont?

Ditke
ditke62

Sziasztok!
Most próbálgatom, hogy is kell használni ezt a társalgót.
v_iza

Sziasztok!
Megint én vagyok!Végre sikerült írnom!
Egy kis segítségre van szükségem!
Január 27 - én bálba vagyunk hivatalosak.Csak az a problémám, hogy nincs mit felvegyek, mivel kismama vagyok, ezért nem férek bele egyik régi alkalmi ruhámba se.Az lenne a kérdésem felétek, hogy nem - e tudjátok, hogy hol juthatnék hozzá olcsón egy alkalmi kismamaruhához.Én használtra gondoltam.Akár bérelnék is ha lehetne valahol, vagy valakitől.A méretem M - es.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Iza
v_iza

Szia Iza!

Szerintem nézz szét esküvői ruhaszalonokban, ott alkalmi ruhák is szoktak lenni, hátha akad közte kismamáknak való is, végülis esküvői ruhában is láttam már olyatKép

Dit
ditke62

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?