Sziasztok,
Üdvözlet Mindenkinek
mostanában sajnos, olyan ritkán bírok, még benézni is, valahogy, nagyon elszalad az idő a kezeim közt
Sajnos, a találkozóra nem tudtunk menni, mert Zsigának még az elmarad 5 hónapos oltás járt, meg előző este Imi 3x is hányt
Írtam is neked Ditke, de visszajött a levél
Szóval, dokinéni azt mondta, hogy ne adjak kakót Iminek, lehet, az az ok. Azóta nem iszik,nem is hány. Egyáltalán nem iszik esténként, még tejet sem. Kérni szokta, de, ha mondom neki, hogy elfogyott, akkor elfogadja.
Ti mit szoktatok este adni? Vagy csak vacsi, és kész?
Ja, és az oltás, Zsigának azt az újjat adattam, amit mostmár minden gyerek kapni fog. És, csak dícsérni tudoom, mert sem a 4, sem az 5 hónapos nem okozott semmilyen panaszt, még csak nyűgös sem volt tőle
Szerintetek, az életkori sajátosság, hogy a kúszó fiamat csak az elektropmos vezetékek érdeklik, mikoris tele van a szoba érdekesebbnél érdekesebb játékokkal?
Bölcsibe járunk, persze, minden reggel mondja, hogy nem megy, de közben kérdezgeti, hogy a "bölcsibabák" hol vannak, mit csinálnak. Szépen, megeszik mindent, az ablakból látom, hogy olyan aranyos, amikor kint játszanak az udvaron
Nem mondom, még nem vagyok 100%-ig nyugodt, de úgy érzem, szeret ott lenni. Olyan hülyeségeket találok ki, hogy pl a ruháit mindig csak aztán pakolom el, ha bekísértem, hogy még kicsit hallgatózhassak, vajon sír, pityereg-e? De nem szoktam semmit hallani. Illetve, délben hamarabb megyek, amikor még esznek, így azt is hallom, de szépen csend van, és Imi folyamatosan kommentál
Enci,
ez a kakas
aranyos, hogy még az ajtót is ellenőríztétek
Én most olvastam pont Ranschburgot, aki írta, hogy 2 éves korben kezdenek félni a sötéttől. Nyugodan konstatáltam, hogy ez nálunk nincs. Na, attól az estétől mindig mondja, hogy "anya kacsold fel a villanyt, mer nem látok a sötítbe"
Olyan édes, meg kell zabálni
Valamelyik nap adtam neki meggyet:
-tessék, kapd be, finom meggy!
-és, hova megy?
Era,
a fürdő nagyon jól hangzik, de már nem is modnom, miőta is tervezem, hogy elmennék
Most a DE Sade Márki pennáját szeretném megnézni.
Kacsa,
én a Klinika felé elfogult vagyok, így nem tudok objektíven nyilatkozni
De sztem, ha kicsit van időd visszaolvasni, találsz jó pár véleményt, már veséztük a témát párszor
Ne haragudjatok, hogy csak így csapongtam össze vissza, mindenkit puszilok, de most menni kell, zsinór helytt van jobb, papírzsebkendő
Nekem meg vasalnivaló
manóka