Sziasztok Csajok!
Koszi az erdeklodest, fiamnak kutya baja, ugral egesz nap.
Ime a gorbem:
(az utolso ketto azert ures mert alaposan elaludtunk manommal, fel 10 korul keltunk fel)
En szerintem kristalytisztan kiveheto belole, hogy terhes vagyok egy edi-bedi, fekete haju, barna szemu, egeszseges, gyonyoru es okos kislannyal.
Na jo, nem remenykedem!
Timocska:
Nagyon jo hir hogy nem attetes az apukad daganata, remeljuk hogy kiveszik es ennyi az egesz.
Legyetek optimistak!!!
Drukk hogy menjen felfele a gorbe es az azt jelentene hogy a 17.-en volt pe-d.
Tlidi:
Tobbnyire akkor lehet gyerek mellett netezni amikor alszik vagy apujaval van. En fiam most eppen siestazik.
En a cukros kavet nem tudom meginni.
Mindenki mas.
Ne felj az ikrektol egyutt nonenek fel, szerintem olyan szep lehet.
Van segitseged? Anyukad v. rokonok laknak a kozelben?
Ha igen akkor ne aggodj!
Bali:
Miert szivtatok az antibiotikummal?
Pitypalaty:
Olyan boldognak tunsz! Ugy orulok!
Szerintem egyaltalan nem szegyenletes ha valaki tapasszal szokik le es nem gyenge az aki le tud szokni, az eredmeny a lenyeg.
En nagyon tisztelem azokat a kemeny dohanyosokat akik le tudnak szokni mert nagyon nehez lehet, en csak ilyen kocadohanyos voltam, egyaltalan nem hianyzott utana.
En a kavet nem tartom rossznak kis mennyisegben, en megiszok kettot, harmat egy nap es jol esik mert alacsony a vernyomasom.
Amikor terhes voltam akkor is ittam csak koffeinmenteset.
Kivancsi vagyok a hugom dohanyzik-e meg, mert megigerte ha terhes lesz abbahagyja de eddig nem emlitette meg ugyhogy szerintem szivja.
Ha leszokott volna mar eldicsekedett volna vele.
Szerintem ez egy szornyu dolog ha valaki tudva hogy kart okozhat a kis magzatjaban, csinalja.
Felforr az agyvizem amikor kismamakat latok cigizni es sajnos van ilyen boven.
Tucsok:
DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!
Manka:
Sajnalom hogy fekudnod kell de mindent meger az a kicsi akit taplalsz.
Kitartas!!!! Remelem nemsokara megint itt leszel velunk!!!