Új privát üzeneted érkezett!

Pittypalatty Kép
ezt tudtam Kép csak ennél kevésbé irodalmibb dolgora gondoltam pl. vállon átdobás, fülmeghúzás! Kép

Ancsa,
Van bizony! Kép Nem is kevés! Kép

Timocska,
szia! Kép
örülök, hogy apukáddal kapcsolatban kedvező hírek vannak! jobbulást neki, és kitartást! (nektek is, a családnak!)
igen, van egy rakat vizsgálat ilyenkor, gondolom specifikusak is, meg ami szokásos egy nagyműtét előtt...
bár sok lényeges vizsgálat már megvolt, ami kimutatta, hogy nincs áttét! a műtét utáni követés is nagyon fontos, de ezt biztos elmondták/elmondják! Kép

angel37

Editke!
Ne szórakozz már!!!! Tünés az orvoshoz. vagy legalább hívd fel!! Bár biztos látni akar majd!
Ne játszadozz már. Annyit küzdöttetek érte és ilyen lengén veszed??!!

Nem tudom ti hogy tudtok írni gyerek mellett, de én nem nagyon tudok elszakadni mert vagy barbiznom kell vagy a kajára ránézni. De most leültettem a tv elé. Amit egyébként nem szeretek de már olyan fáradt vagyok.
Vendég

Lassan lépek! Szerdán leszek legközelebb!

Addig is a legjobbakat Mindenkinek! Kép

angel37

Ancsa! A duphaston progi eredetű meddőségre van. Vagyis alacsony progi-ra szokták írni. Pl.: ha barnázgatsz meg vérzel a cikluson belül. Ez a gyogyi progit tartalmaz ami mesterségesen emeli és amikor abbahagyod lemegy a progid és megjön. Ez nem gond, h ezt kaptad. Sőt én ha a magam orvosa lennék. Úgy csinálnám, h adnék Clostit aztán figyelném a tüszőt, ha reped akkor utána rögtön duhastont adnék, h nehogy barnizás v. vérezés legyen és elmenjen. Ha nem reped akkor repi szuri és úgy duph. az ilyen progi gyenge egyéneknek, mint én tuti kelleni fog. Úgyhogy én a köv. clostis cikl. tuti szólók a dokinak,h így gondolom.
Vendég

Tlidi!
Koszonom a valaszod,megnyugodtamKép!!!
Majd nekem is kell mennem Uh-ra tuszo nezobe!Remelem fog talalni egy mereteset,mert eddig 12mm volt a legnagyobbKép!3.naptol kell majd szednem 3x1 Clostyt!
Megkerdezhetem hogy te orvosnak tanulsz???Nem nagyon tudtam eddig vissza olvasni!Regota szeretnetek babat?Miota szeded a Clostyt?
Remelem sikeres lesz a kovetkezo ciklusod!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok lányok!

Csak egy napot hagytam ki,mégis elképzelhetelennek tűnik ennyi mindenre reagálni...

Nahááát, azt hittem, hogy a cigi már sosem kerül szóba, és akkor én nem mondhatom el, hogy milyen fasza csaj vagyok!!!! 3 és fél hónapja nem dohányzom (13 év után, a gimi,igen)Kép Kép

Más:az egyik ismerősömnek (szakápoló egyébként)korábban vissza-visszatért a cisztája és ő a fürdővizébe öntötte a cickafarkteát...egy-másfél hónapos úra volt éveel ezelőtt és azóta sincs semmi probléma...
Gondoltam, talán hasznos lehet...

Editke!

Természetesen el kell menni dokihoz, de nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! ezer oka lehet a vérzésnek...lehet, hogy olyan mint amilyen nekem volt anno...múlandó! Kép

Tontica!

Mi az antibiotikummal is sokat szívtunk, így áttértünka homeopátiára... Imádom! A fiamat egyébként Gergőnek hívják, 7 éves, most választunk sulit... rémesKép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

nem úra, hanem kúra, csak nem jó a "K" betű Kép

Livi

bali78

Szépjóreggelt!
Megpróbáltam követni az eseményeket!
Editke!
Nagyon szép a "zebrád", gratulálok hozzá! Sztem is tényleg menj el a dokihoz, inkább feleslegesen, mint később nehogy baj legyen belőle!
Pitypalatty!
Jó, hogy minden rendben van veled és a bébivel! Jól vagy?
Bali!
Én a cigihez nem igazán tudok hozzászólni, ugyanis soha nem dohányoztam! Viszont baromira idegesít, ha anyósom kérdezés nélkül rágyújt a lakásunkban vagy a kocsinkban! Kép Egy ideig tűrtük, aztán szóltunk neki, hogy inákbb ne tegye! Kép Kicsit felhúzta az orrát, de azóta nem!
Szia Ancsa!
Veled még itt nem találkoztam, de rémelem majd összefutunk még! Kép
Angyal!
Jó hétvégét neked, úgy látom elég hosszú lesz! Kép
Olvastátok Mankát? A bébi jól van, de találtak egy vérömlenyt a méhében! Remélem nem haragszik meg, amiért leírtam neketek! Druokkolok, hogy minden rendben legyen!
Bocs, ha valakinek nem írtam, igyekszem pótolni!
Ja, teszek fel egy görbét, pé se közel, se távol! Kép
Puszi!Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!
Húúú,mennyit írtatok!Ez igen!Fellendült a topik rendesenKépKépKép

Timocska
Örülök,hogy apuknál nincs áttét,és remélem hamar meggyógyul!
A görbéd nem rossz,ne izgulj!Biztosan hosszabb ciklusod lesz,azért nincs még p.é.-dKépAzért akciózzatok,nehogy lemaradjatok a nagy napról véletlenülKép

Manka
Sajnálom!KépDe azért nem izgulj,mert az esetek nagy százalékában van ilyen,és fel szokott szívódni,ill. kiirülni a haematoma.Kép

Editke
Sokadszorra:menj el dokihoz!Drukk,hogy semmi gond ne legyen!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++

Lányok:később majd folytatm,de a gyerek ennyit engedett egyenlőre írniKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok! Kép
Nem tudtam jönni két napig.. és nem győzök visszaolvasni. Így tovább! Kép

Editke!
Gratulálok! És jobb az óvatosság.Menj el a biztonság kedvéért orvoshoz!

Én beszedtem az utolsó Closty-t tegnap.
A hőm fenn van folyamatosan, de - úgy tudom - ez lehet a Closty-től.
Jövő héten megyek tüszőnézőbe.

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Bali
Hogy milyen ügyi vagy! Csak így tovább. Én is addig cigiztem kb mint Te. Én 1,5 éve hagytam abba. Mostmár undorodom tőle. De tudom, hogy nagyon nehéz volt. 10 év dohányos múlttal az ember mögött már van néhány sikertelen leszokási kísérlet, ami még csak jobban elveszi az önbizalmát. 3,5 hónappal szerintem már túl vagy a nehezén. Kép Kép
Hiányzik még?
Hogy csináltad?
Nekem csak tapasszal sikerült. Tudom, hoyg ez a gyengék fegyvere, de az "ez volt életem utolsó szálja, és soha többé nikotin" - nekem sosem jött be.

A másik, amiről nehéz volt leszokni, a kávé.
Én éltem Milánóban is, és ott az ember akarva akaratlanul min. 6 espresso-t nyom le ag nap alatt, aztán itthon ugyanúgy folytattam. Hát, nehéz volt lejönni róla. Kép
(Pedig nagyon rontja a teherbe esés valószínűségét.)

Timocska
Köszönöm. A bébi biztos jól van. Onnan tudom, hoyg átvette az uralmat a testem felett. Kép
Rosszul lét reggel este. Kép
Lányok, én hónapok óta erre vártam. Kép

Zsazsóka
Írd majd meg mi volt!

Editke
Mi van Veletek?

puszi mindenkinek
pitypalatty
pitypalatty

Editke!
GRATULÁLOK!

Manka!
A vérömleny miatt ne aggódj, Zsoltival nekem is volt, és szépen felszívódott a terhesség során. Én is nagyon megrémültem, mikor mondták UH-on, hogy van, de a dokim megnyugtatott, és tényleg nem lett semmi baj.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!

Timocska, miért mondod, h pé. se közel se távol. Lehet, h a 17. cn.-en volt. És ha nem akkor még bármikor lehet. Nálam a legváratlanabb időkben jön, úgyhogy akciózni kell minnél többet, mert különben már csak a magas hőre leszek figyelmes és ugye az már lehet, h késő.(Főleg nekem, aki mostanában hetente egyszer mér csak)

Bali!
Köszi, megosztottad velünk a cisztás infót! Nálad mi újság?

Zsazsóka! Igen a magasabb hő lehet a clostitól. Én is asszem a köv. hónaptól szedem, már itt figyel a fiókban csak nem mertem ebben a ciklusban bevenni. De következőtől asszem beveszem.

Pitypalatty! Én utálom a kávét. Olyan keserű. Hogy lehet azt meginni? A capuccinót is ha néha iszok telerakom cukorral, nyáron meg kérek bele egy gombóc vaníliafagyit. Ti hogy vagytok? HOgy érzed magad?

Kriszti! remélem kihasználtátok tegnap a párod szabadidejét mert tudod közeledünk. Mi igen Kép

Ancsa! Nem vagyok orvos, csak sokat olvastam utána. Én is kezdem a clostit a köv hónapban. Ha eddig nem nagyon növesztett tüszőt a closti, akkor gondolom emelik az adagod!? Jó gyogyi ez csak el kell találni az adagját. Meg kéne hormonvizsgálat is mert van akinek pl bromóval adják, akinek magas a prolakitnja meg ilyenek. De ha a progid alacsony akkor szupi lesz a hatása. Én félek egy picit az ikrektől. Egyébként van mellékhatása? Mert én most a vizsgaidőszak miatt attól is tartottam, h a mellékhatásoktól nem tudok tanulni.

Mesi! Gyere csak hozzánk! Veled mi van?

14/31-70
Vendég

Tlidi!

Én most kivárok. Elvileg (az LH teszt szerint) 9-én volt pé-m. A hőm azóta fent van, és csak reménykedni tudok, hogy ott is marad. ma vagyok a 23.napon.

Mesi
23/30-32

Mesi

Kép
tücsök13

Zsóka
Hajrá-hajráKépKép Drukkolok++++++++++++++++++++++++
Van vmi mellékhatása a clostynak nálad?Remélem nincs!
Akkor a jövő hétre nagy tüszőket kívánunk neked!Kép

Mesi
Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++
Akkor lassan tesztelhetsz is,mert ma 14. nap p.é. után.Mikorra tervezed a dolgot?

Ildi
KihasználtukKépKépKép
Igencsak közeledik a 18-a.Persze akkor ketten leszünk a gyerekkel,úgyhogy kilőve!!Kép
Majd talán február,vagy március,vagy kitudja??...

Angyal
Akkor szerdán várunk!Kép

Pitypalatty
Én kávézom,igen erőssen.Édesítővel ,és kávéporral iszom,és nagyon finomKépMióta Ada megvan ez tart ébren,és életben is sztemKép

Kriszti:14/30-50

Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Beolvastam Mankának az üziket. Köszöni szépen és mindenkit üdvözöl.
Manka üzeni, hogy jól van, nem görcsöl és pihen ezerrel.
Valamiben szeretnénk segítséget kérni.
Van valakinek tapasztalata a Duphaston nevű szerrel kapcsolatban?
Mankának felírta a dokija, de a tájékoztatóban az áll, hogy ismeretlen eredetű méhvérzésre nem alkalmazható. Így Manka nem szedte be. Meg még Utrogestant is kap.
Végül is ha azt vesszük a méhvérzést arra értheti amikor hüvelyen keresztül vérzik, nem?
Sziasztok

lanett

Kriszti!

Sajnos nem a 9.cn-on, hanem január 9-én volt pé-m, azaz még csak 5 napja. Úgy gondoltam január 26-ig várok a teszttel, ha addig nem jön meg.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Lanett! A Duphaston a terhesség megtartásáért van vagyis hogy a progi jó legyen ugyanerre van az Utro is. A 12. hétig nagyon fontos a progi. Addig kell alkalmazni ezeket. Én mindenképpen bevenném. Sőt kérném is az orvostól ha Manka helyében lennék.

Kriszti! Azért előtte utána akció. Gonolom olyan sok időre csak nem meg távol a párod. Még 16 vagy 17 is jó.

Mesi! Akkor én jól értelmeztem. Hajrá. Mennyi az a megemelkedett hő?
Vendég

Sziasztok!

Tildi, Kriszti
A kávé nagyon finom sztem is. Persze mióta már abszolút nem iszom, a férjem kizárólag Lavazzat v. Segafredot, v. Dallmayr Prodomo-t vesz.
Persze amíg én is ittam mindig omnia v. karaván volt.
Hát, ilyen az élet. MEgszívtam. Mondjuk most émelygek, ha már csak rágondolok akkor is.
Úgyhogy a reggeli konyhatündérkedésemnek kávéfőzésügyben annyi. Nincs többé ágybakávé.
Ildi
Hogy állsz a vizsgákkal? Idegörlő, hogy ennek a vizsgaidőszaknak nem tud végelenni!!! Nem?

Mesi, Zsazsóka drukkolok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

puszi mindenkinek!
p
pitypalatty

Pitypalatty!

Ne is mondd! Most is a könyv fölött görnyedek. Kész felüdülés benézni hozzátok.

Nekem nem kell kismamának lenni ahhoz, h ne szeressem a kávé ízét. Kép

Te is vizsgázol? Ha igen akkor, hogy bírod így babával? Ha hangosan tanulsz,akkor ő is okosodik. Vagy súghat neked a vizsgán. Kép
Vendég

Szia Tildi!

Én itt tarok, de bizti, meg fog jönni, mert olyan idegbeteg vagyok, hogy már senki sem szól hozzám...Kép
...és jól teszikKép
Kép

Pitypalaty!
Én szopogató tabiztam, egyszerűen csodálatos! nem éreztem, hogy szégyenkeznem kell a gyengeségem miatt, pláne, hogy a baráti társaságban többen próbálkoztak (biorezonancia, tapasz...), és nem tartortt nekik 3 napnál tovább... Viszont én is kávézom, ha a nescafét annak lehet nevezni. Elromlott a kávéfőzőnk kb. fél éve és még valahogy nem sikerült pótolni Kép, ne kérdezd, miért? X Most komolyan modjátok, hogy a kávéról is le kellene mondanom? Kép Ne mááááá

Zsóka, Mesi!

Én is szorítok!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

Livi

bali78

Lívi!

Sztm szupi a görbéd. Biztos hogy ovulációs volt és action is volt, mostmár reméljük, hogy fürgélkedtek a katonák. Már csak pár nap és kiderül minden. Szorítok nagyon. Ugyan már a kávé nem olyan káros szerintem majd elég akkor lemondani, ha már bent lesz v.ki aki utálja. Mi ez a szopogató tabis dolog? Kifejtenéd nekem részletesebben, és ez mire vonatkozi a cigire?
Vendég

Ja igen, a cigire! Most, hogy mondod, tényleg hülyén hangzik így magában. Kép

Egy évvel ezelőtt már volt egy szánalmas kísérletünk, 2 hétig tartott azt hiszem... Akkor kipróbáltuk a tapaszt, ami egyébként szintén megdöbbentően sokat segít. Na de azért a tabletta mégis csak jobb, mert jobban tudod igazítani az igényeidhez... Csodálatos találmány! ...persze nem szokik le helyettem...
Húúú, de hosszú voltam, bocsi!

Livi

bali78

Sziasztok Csajok! Kép

Koszi az erdeklodest, fiamnak kutya baja, ugral egesz nap. Kép

Ime a gorbem:
(az utolso ketto azert ures mert alaposan elaludtunk manommal, fel 10 korul keltunk fel) Kép
Kép
En szerintem kristalytisztan kiveheto belole, hogy terhes vagyok egy edi-bedi, fekete haju, barna szemu, egeszseges, gyonyoru es okos kislannyal. Kép Kép Kép
Na jo, nem remenykedem! Kép

Timocska: Kép
Nagyon jo hir hogy nem attetes az apukad daganata, remeljuk hogy kiveszik es ennyi az egesz. Kép
Legyetek optimistak!!! Kép
Drukk hogy menjen felfele a gorbe es az azt jelentene hogy a 17.-en volt pe-d. Kép

Tlidi: Kép
Tobbnyire akkor lehet gyerek mellett netezni amikor alszik vagy apujaval van. En fiam most eppen siestazik. Kép
En a cukros kavet nem tudom meginni. Kép Mindenki mas. Kép
Ne felj az ikrektol egyutt nonenek fel, szerintem olyan szep lehet. Kép
Van segitseged? Anyukad v. rokonok laknak a kozelben?
Ha igen akkor ne aggodj!

Bali: Kép
Miert szivtatok az antibiotikummal?

Pitypalaty: Kép
Olyan boldognak tunsz! Ugy orulok! Kép

Szerintem egyaltalan nem szegyenletes ha valaki tapasszal szokik le es nem gyenge az aki le tud szokni, az eredmeny a lenyeg.
En nagyon tisztelem azokat a kemeny dohanyosokat akik le tudnak szokni mert nagyon nehez lehet, en csak ilyen kocadohanyos voltam, egyaltalan nem hianyzott utana.
En a kavet nem tartom rossznak kis mennyisegben, en megiszok kettot, harmat egy nap es jol esik mert alacsony a vernyomasom.
Amikor terhes voltam akkor is ittam csak koffeinmenteset.
Kivancsi vagyok a hugom dohanyzik-e meg, mert megigerte ha terhes lesz abbahagyja de eddig nem emlitette meg ugyhogy szerintem szivja. Kép
Ha leszokott volna mar eldicsekedett volna vele.
Szerintem ez egy szornyu dolog ha valaki tudva hogy kart okozhat a kis magzatjaban, csinalja. Kép
Felforr az agyvizem amikor kismamakat latok cigizni es sajnos van ilyen boven.

Tucsok: Kép
DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!

Manka: Kép
Sajnalom hogy fekudnod kell de mindent meger az a kicsi akit taplalsz. Kép
Kitartas!!!! Remelem nemsokara megint itt leszel velunk!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tlidi!KépKriszti!Kép
Én is féltem az elején a mellékhatásoktól. De nem volt semmi.
Bár hol jobbról, hol balról érzem a szurkálásokat. De ez nem kellemetlen.
Biztos dolgozik a Closty...

Kép
Kép
zsazsóka73

Szia Tontica!

Feltűnt, hogy hasonló tempóban haladunk? Jaajjj, de izgi!!!! Talán túlságosan is!

Antibiotikum: Amikor ovi kerültünk, Gergő (természetesen) egyfolytában beteg volt, mindig mandula, torok problémája volt. 2 hetente(!!!!) az orvosnál kötöttünk ki, ez tartott kb. fél évig, amikor is az összes létező antibiotikumot beleöntöttük a doki utasításásra, amitől teljesen tönkremet a gyomra, és annyira vékony és gyenge lett, hogy egy fél év volt ismét rendbehozni... A lényeg, hogy csak elnyomták a tüneteket a különböző gyógyszerek. Azóta homeopátiás dokihoz járunk, aki szintén felírja az antibiotikumot, ha nagy gáz van, de nem ezzel kezd. Nagyon klassz! Illetve felírná, de odáig még sosem jutottunk! Kép

Mikor teszteljünk? bár én nem vagyok olyan optimista magamat illetően...

Livi

bali78

Tontica! Azért figyeld nagyon a manót! Ígyatok sok teát citrommal meg mézzel.
Hát igen a görbédből egyértelműen kivehető egy gyönyörű kislány Kép

Zsazsóka te mióta szeded a clostit? És most hanyadik cn-en vagy? Én azért féltem tőle mert látás meg koncentrációzavart okoz. Legalábbis ez van a tájékoztatóján.

Az ikrek meg persze jó az nagyon mert támogatni tudják egymást, meg van játszópajti. De az első idők nem könnyűek szerintem. Meg a szülés sem lehet egy egyszerű dolog. És persze nem egy gyereket akarunk. Dehát én többször szeretném átélni a kismamaságot.

Lívi!
A homeós bogyókban én is hiszek. De ahhoz egy hozzáértő orvos is kell. Én egyszer szedtem a folliculinumot de elég gyengét. Igazából azon is gondolkodom, hogy mielőtt elkezdem szedni a clostit egy ciklust végig kéne csinálni a homeopátiás szerekkel, amiket természetesen egy hozzáértő írna fel. Szerintem egy-két próbálkozást megér, mielőtt komoly gyogyikhoz nyúl az ember. Úgyhogy ha vége lesz a vizsgaidőmnek lehet, h fel is kersek egy ilyen orvost.

A tesztelés én mindíg olyan türelmetlen vagyok Kép. De szerintem még a 9 napot várd ki. az már nem olyan nagy idő. Persze te tudod. Előbb is lehet Kép. De ne sokkal. Ez Tontica rád is vonatkozik. Vigyázzatok mert elindult a zebraeső!!!!!!!!!
Vendég

...még 9 nap??????? Kizárt! javasolj mást!Kép

Livi

bali78

Nyugi!!!!!!!!!!!
Nekem lehet, hogy csak akkor lesz pé.-m. Nálam minden előfordulhat. Úgyhogy örülj ennek.
Vendég

Tildi!

Én megpróbálnám a homeopátiát, de nálunk is (Nyíregyháza) egyetlen homeopátiás orvos van. Az igaz, hogy benne még nem kellett csalódnunk... Azért nem lenne rossz, ha ettől nagyobb városban élnél...Kép Ismersz ilyen dokikat?

Livi

bali78

Gyors bekukk!

Tontica
Örülök,hogy a kicsi fiú rendbejöttKép
Hát nekem ez a görbe nagyon gyanús,akár volt gumi,akár nem.A hőkiugrás,aztán egy kis esés!!!Kíváncsi vagyok,nagyon!!!!KépKép
Drukk,drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manka
Tessék mindent beszedni,amit írt a doki,és gyógyulj,pihizz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKép

Bali
Nálad is látom a hőkiugrás!!!!!!Tényleg zebraesőnk lesz a végén!!!!!!!!!Nagyon izgi,és drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ildi
De sajan távol lesz!!KépHétfőn megy,és pénteken jön haza.tehát 16-20 Ez vanKépPersze még kitelik tőle ,hogy hazaugrik!
Aztán,lehet beszedet velem is ilyen clostí féleséget,Mert IKREKET akar.Normális?????????????

Zsóka
Nagyon örülök,és remélem babás leszel hóvégére!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKép

Bali
Én most kaptam meg egy homeos doki címét.Nekünk a fogzás miatt kelleneKép
Egyébként jó az antibioticum,de csak akkor szabad adni,ha lázas a gyerek.Sajnos a dokik adják néha feleslegesen is(pl. nálatok),és néha akkor sem ,ha kellene(pl.Tontica)

Pitypalatty
Én a karavánt szeretemKép

Mesi
Bocsi,akkor,én értettem félre!

Csajok,két napja megint tojásfehérjézem.Hihetetlen.A bromo csinálhatja velem ezt,mert ez volt múlt ciklusban is KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Bali
Nálam meg közeleg az ovuláció!Én olyankor vagyok idegbetegKépMár tegnap mondta is a párom,hogy na,érik a pete,mert tök hülye vagyok!Kép

Ez lemaradt az előbb.

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszta!

Húú a barátnőm épp most használ golyócskákat, jön a kislányának a foga... mindjárt megkérdezem, mi az...

Hőkiugrás? Látok én is emelkedést, de az jelent valamit? Mit? Miért? Kép

én olyankor szuperkívánós vagyokKép

Livi

bali78

Sziasztok!

Tlidi!
Nekem semmi mellekhatasa nincs!Sot meg hatasa sem volt!A regi orvosom ossze-vissza szedette velem,es nem tortent semmi!Most uj orvosom van,aki csinaltatott hormon vizsgalatot,ami erdekes modon rendben van,pedig nincs PE-m!Novemberben kezdtem el szedni a Clostyt,3.cn-tol 5napig 1!Most azota nem volt verzesem,de majd ha megjon vegre akkor a 3.naptol 3x1!En meg az ikreknek is orulnek!Kép
Egy kalappal a vizsgaidhoz!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Bali: Kép
Tenyleg neked is van hokiugrasod meg csokkenesed utana, hasonlitanak a gorbeink. Kép Tok jo! Kép
Mi eddig egyszer sem kaptunk antibiotikumot, ez az elso eset hogy ennyire beteg volt lazzal meg etvagytalansaggal. Remeljuk most mar meggyogyul vegre, ez a het a legszornyusegesebb hetunk volt amiota megszuletett. Kép
En egyaltalan nem remenykedem, de tenyleg, de Neked nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En javaslom a 29. napot tesztelesre. Kép

Ildi: Kép
Te gorbed? Hol tartasz?

Kriszti: Kép
Bar tenyleg nem hiszem hogy lenne valami de latnod kellett volna mikozben olvastam a hozzaszolasodat, fulig ert a szam. Kép
Tenyleg mit jelent ez a novekves meg csokkenes dolog? Mitol jo ez?
Olyan edi a ferjed! Tenyleg lehet kerni a dokitol Clostyt csak azert mert ikreket akarunk?
Nekunk mar 14 fogunk van be-be-be Kép es remelem mostanaban nem is novesztunk tobbet. Kép
Mit dolgozik a parod?

Szuperkivanossagrol: en eszrevettem magamon hogy a menzitol a ciklus kozepig vagyok oda meg vissza aztan csokken az etvagyam. Kép

Lanyok, akkor: Balinak kislanyt a kisfia melle!? Krisztinek ikreket es legyen benne egy kisfiu, ugye!? Ancsanak is ikreket? Nekem kislanyt! Tobbiek?

KépKép
KépKép
tontica

Kedves éreklődők:
Vhol olvastam,hogy amelyik görbén van olyan hőkiugrás,mint itt a tiéteken,azoknak csak kb. 5%-a nem babás görbe.
A hőesés,beágyazódáskor van,ettől lesz a babás,3 fázisú görbe.Ezt meg A ferty írta itt vkinek a múltkor.Talán Mankának Kép

Tontica
Nekem ,tudod háziorvosom vanKépKépKépKép,aki januárban gyakorlatait tölti.Kép
A clostyt sztem kérni ikresítés céljából nem lehet,de nekem ígérte már régen a dokim.Csak amíg a potenciális apa távol van,nemérdemes beszedniKépKépKép
Fogjelentés:12,és kettő már sejthető,hogy jön

Ancsa
Hát,megjöhetne már az a fránya mensi neked! Akkor legalább kezdhetnéd az ikresítő kúrátKép

Ildi
Tényleg,hol a görbéd????????????Fogadjunk,hogy nem is hőmérőzöl!

Bali
Én Chamomilla ch 15 -ről olvastam egy fórumon,hogy jó.Méhg nem próbáltam,és áll. hiánycikk is.Kép

Azt hiszem,megrepedhetett a tüszőm este,mert olyan nyugodság szállt meg,hogy csoda.Az hét idegbeteg napjaihoz képest egy angyal lettem.Naná,hogy a drágám ma is dolgozikKépHolnap vajon már lecsúsztunk a dologról????
Tök lassú a babanetKépKép

KépKép

KépKép
okr

Kedves éreklődők:
Vhol olvastam,hogy amelyik görbén van olyan hőkiugrás,mint itt a tiéteken,azoknak csak kb. 5%-a nem babás görbe.
A hőesés,beágyazódáskor van,ettől lesz a babás,3 fázisú görbe.Ezt meg A ferty írta itt vkinek a múltkor.Talán Mankának Kép

Tontica
Nekem ,tudod háziorvosom vanKépKépKépKép,aki januárban gyakorlatait tölti.Kép
A clostyt sztem kérni ikresítés céljából nem lehet,de nekem ígérte már régen a dokim.Csak amíg a potenciális apa távol van,nemérdemes beszedniKépKépKép
Fogjelentés:12,és kettő már sejthető,hogy jön

Ancsa
Hát,megjöhetne már az a fránya mensi neked! Akkor legalább kezdhetnéd az ikresítő kúrátKép

Ildi
Tényleg,hol a görbéd????????????Fogadjunk,hogy nem is hőmérőzöl!

Bali
Én Chamomilla ch 15 -ről olvastam egy fórumon,hogy jó.Méhg nem próbáltam,és áll. hiánycikk is.Kép

Azt hiszem,megrepedhetett a tüszőm este,mert olyan nyugodság szállt meg,hogy csoda.Az hét idegbeteg napjaihoz képest egy angyal lettem.Naná,hogy a drágám ma is dolgozikKépHolnap vajon már lecsúsztunk a dologról????
Tök lassú a babanetKépKép

KépKép

KépKép
okr

Bali!

Ez egy nagyon szép kis görbe. Én is olvastam, hogy 7-10 nappal az ov. után lehet beágyazódási leesés. És neked mintha lenne ilyened (persze hozzá kell tenni, hogy írták, hogy az se jelent bajt, ha nincs, de az se biztos terhesség, ha vanKép).
Mindenesetre nekem a középsővel mintaszerű görbém volt leeséssel és 3. fázissal.
Drukkolok!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Tontica,Kriszti!
Koszonom aranyosak vagytok!!!Kép
En beernem eggyel is,csak jonne mar!KépKépA kisfiam is Closty utan lett(bar nem biztos hogy attol)de nem is indult ikernek!Kivancsi leszek hogy ez a nagy adag mit produkal majd!
Remelem ez a honap mindenkinek hoz legalabb egy babat!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Dobok egy görbét! A jan.1-i alacsony értékemet töröltem, mert akkor a 10.cn-ra teszi az ovulációt. Biztos igazatok van, és akkor tól korán keltem.

A progi gyengeséget hogyan mutatják ki?

Mesi

Kép

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!
Csajok! A fertility, ha nem vagy vip státuszú, akkor azt sem mutatja, hogy mikor lesz pé? Vagy csak tényleg azért nem, mert olyan sz.r a görbém? Kép
Mesi! A tiéd jól alakul, nemsokára kiderül! Kép
Bali és Tontica!
A tiétek is igéretes és Tontica kívánom, hogy igazad legyen és egy édi-bédi kislány lakjon a pocidban! Bali! neked is hasonlókat, bár nem tudom, hogy te inkább kislányt vagy kisfiút szeretnél-e! Kép
Kriszti!
Sztem holnap még jók vagytok, de akkor tessék letámadni apát! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska
A ferty a görbéset vezeti,és beírja a p.é. dátumot,akkor is,ha nem vagy VIP.
Nem rakott p.é.-t?????Tedd már légyszi' a görbédet,hagy nézzük meg!
A wunschkinder rakott???

Most olvasom,hogy mikor lesz,nem pedig mikor volt!Bocsika!KépJa,a kalendárium,ami előre jelez,csak a VIP-nak van.

Tücsök
Progigyengeséget sztem vérvétel mutatja meg.Persze,ha nem pecsételgetsz a ciklus második felében,akkor nem hiszem,hogy lenne nálad ilyesmiKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Ma regisztráltam magam a wunschkinder-en, de az sem mutatott.
De azért itt a görbém..Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska
Lehet a 17. napon volt,csak ezek a programok napokkal később írják be.
Hány napos szokott lenni a ciklusod?
Azért kérdem,mert nekem a 34-es átlag hosszból ,úgy a 21. napon szokott p.é.-m lenni.

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Ne haragudj, de még nem tudtam megkérdezni a barátnémet, mit használ..., de nekem is az rélmik, amit írtál... De később még megpróbálom, bocsi!

Livi

bali78

Sziasztok!

Mizujs? Nagyon kihalt a topik.
Nagyon nem szeretem a vasarnapot, nalunk ez a doglodes napja, dog unalom! Kép

Kriszti: Kép
Hivd haza a dokidal holnapra vizsgaljon meg! Kép

Tucsok: Kép
Igy szupi a gorbed! Kép

Timocska: Kép
Remelem most mar folfele megy a gorbed!

En is szeretnem regisztralni magam azon a wunschkinder-en, hogyan kell?

KépKép
KépKép
tontica

Regisztraltam magam es a nemet szerint nem volt pe-m. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Bali
Semmi gond!Majd ,ha lesz rá alkalom,megkérdezed!Kép

Tontica
Pedig volt p.é.-d.Az tuti.Ezek csak programok(tudod MATRIX)Az én hőimáltalában taccsra is vágják őketKépKépKépKép
Pl. elmúlt ciklus:A ferty jóformán két helyre is rakott p.é.-t a wunsch meg egyre semKépKép

Ja,a vasárnapot és utálom!Mondjuk ma legalább aludtam délután kicsit.Sütöttem egy csomó palacsintát,hortobágyit,meg túrósat ,és teljesen elfáradtam beleKépKép
Mindjárt elkapom a drágámat!!!!KépKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Ööööö.... vettem egy tesztet.Nem csináltam meg, csak azért vettem, hogy történjen valami....Kép
Egyszer majd biztos szükség lesz rá, nem igaz?

Livi

bali78

Sziasztok!
Mennyit írtatok! Csak átfutni volt időm. Akkor most Balinak kell drukkolni?
Én felrakom a görbém, ha már arról szól a topic, de mára már a piros vonalat is kivette a fertility, mert ő is rájött, amit én már régen tudtam, hogy nem volt PÉ-m. Elméletileg ma vagy holnap kéne megjönnie, de nem tudom, hogy ilyenkor mi van. Akkor is megjön, ha nincs pé? Bocs a hülye kérdésért.
Kép

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?