Új privát üzeneted érkezett!

Orsi,
basszus, basszus, basszus... Kép

Unique,
II. Gyerekklinika. Bár ahogy a barátnőimet hallottam, bármelyik másik gyerekkórház lehetett volna, sajnos. A sebész prof miatt mentünk oda, és ahogy Lujzika is írta, ebben az esetben "a szakértelem fontosabb volt, mint a szimpátia".

Lara

Lara

KépKép
lara77

Orsi Kép Következőre már megtapad, meglátod! Maradt még bőven fagyitok, ugye? Kép

Babás lányok, Lujzi ötletét támogatnám. Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel? Babacucc/ruha/mozgás/nagyság ügyben értekezhetnénk odaát a babás topikban, végülis a vitának ez is egy tanulsága volt. Akit meg érdekel, az legfeljebb átnéz oda is. Nekem is lenne azért kérdeznivalóm.
Kriszta, Reno, Unique, Stella, Almodo, Limbi, öribabára várók, mit szóltok?

Norka (18+1)
s_norka

Ez a 100-om!!! Kép

Icsilya, Mniki Kép
Igyexem megbarátkozni a gondolattal, bár megmondom őszintén nem könnyű!! Kép De nagyon aranyosak vagytok és hiszek nektek, hogy nem fáj! Kép Csak hát a rettegés... Na, majd valahogy csak túlleszek rajta! Kép

Lujzika Kép
Engem nem zavarnak a képek az sem ha beszélnek róla. Mondjuk nem esik túl jól persze, de már megszoktam, mert a boltokban is órákat töltünk a babaosztályon álmodozva, szívfájdítva. Kép Amúgy meg természetes, hogy ilyenkor összeszorul a szívünk. Kép

Na 100. emlékére nektek csajok egy kis kedvesség! Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Ja, és kellemes hétvégét!! Pihenjetek sokat!! Kép

*

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!
Mi január végén megyünk először a férjemmel a Kaáliba az Istenhegyi útra.
Dr. Szmatona Gábort ajánlották, szeretnék róla többet megtudni. A Kaális honlapon azt se tudom melyik. Ha tudtok valamit, hogy milyen meg ilyenek akkor írjatok köszi mindenkinek.
Sziasztok: Süni
titoknyul

Orsi!
EZ szörnyű! Ez még kegyetlenebb érzés lehet, mint az azonnal negatív teszt és vérvétel!
Én sem tudok mást írni, őszintém sajnálom!KépKépKépKépKép

Borsókás

Borsi
borsókás

Orsi! Kép Kép Kép Kép
Ez nagyon szomorú! Kép Kép Azért ezt nem gondoltam volna, hogy vérvételes megerősítés után is előfordulhat ilyen. Akkor lehet mégsem véletlen van "kitalálva" a 13-14. napi vérvétel??

Kagyló!
Még nem tudom mikor kezdtek, de ha ilyenek történnek mint Orsiékkal elbizonytalanodom, nekem mindig olyan sok erőt ad a másik sikere. Kép

Wish!
Na ez kellett már nekem a tőled várt optimizmus alakulnak a dolgok! A melóhelyeden nagyon rendesek voltak igazán dícséretes főnökeid vannak. Akkor most hajrá előre a babóért!!!!!!

Kiscsillag!
Azért az igaz hogy egy vérvételt megérze az ember, de fájdalmasnak nem mondanám és amennyi szurit kapunk azok után már ez a legkevesebb.

Titoknyul!
A Szmatona doki a hátsó sorban aki kitakarja azt a coffos lányt. Kép
Én személyesen egyszer voltam nála egy uh-n és egyszer ő ismerette a negatív eredményt, szimpatikus volt nem túl bűszavú, de ez lehet azért mertnem az ő betege vagyok és hát ugye részeltesen egy egy programot a saját orvosoddal beszélsz meg. Bár én azt mondom a Kaáliban minden orvos kedves szimpatikus. De a döntés a ti kezetekben van.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Norka Kép
nem maradt fagyibabánk, mert mind a 6-t felébresztették, az első 3 nem volt annyira szép, ezért lett a második 3 is felhasználva.

Zsebi Kép
minden előfordulhat... tudod... akár UH után is.
13-14. csak kaális szokás, a bmcben ugya 11. napi van, pont azért, mert ha kétes az eredmény (mondjuk ez pont nem volt az), akkor ott progiszurit szoktak adni.

annyi jó is van, hogy elkezdtem barnázni, bízom benne, hogy megjön rendesen.
Nem tudom, hogyan tovább, nem tudom, mennyit kell várni. Még magamban is kavarognak a "most azonnal kezdjünk" és a "várjunk egy jó időt" érzések. Amíg ez nem tisztul le, nem akarok kezdeni.
Kapcsolatanalízisre ettől függetlenül kedden megyek, mert a lombik előtt úgyis mennék, addig legalább összebarátkozok a csajszival.

puszi Nektek,

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Meg fogod érezni az időt amikor teljesen kész leszel egy következő megméredtetésre. Kedden várunk a beszámolóval milyen volt a kapcsolatanalízis. Egy másik fórumon egy ikres lány járt ilyenre ő is mindig nagyon nagyon érdekeseket írt.

De elvileg nálatok a progiszint is rendben volt nem?
Hát igen sajnos ez igaz hogy bármikor megtörténhetnek a rossz dolgok, de tény és való hogy ezeknél már az is "jobb" ha mindjárt az első vérvétel negatív.

KépEzt neked küldöm. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

LujzikaKép
De jó, hogy errejártál! Úgy tűnik, hogy nem lehetett túlzottan negatív az élmény, még ha hozzászámítjuk a megszépítő messzeséget is.Mi is előtte megcsináltatjuk az EKG-t és vérvételt, mégis műtét előtti este be kell már feküdnie.
Én azt hittem, hogy hosszadalmasabb lesz a lábadozás időszaka, nem csak 1 hét. Ez nagyon jó hír.REmélem nálunk is így lesz.
Volt később valami kontroll-vizsgálat? HOgy derült ki, hogy az első műtét nem volt sikeres?

WishKép
Gratulálok a jutalomhoz és az elismeréshez! JA, és nem utolsó sorban a főnöködhöz, a hozzáállása miatt. Ritka holló!
Jól emlékszem, hogy közös dokink, akinél futottatok megint egy kört? És téged nem akar kezelni? Hogy lehet ez? MIcsoda mulasztás?Kép Egyébként többet én se megyek el hozzá.
Örülök, hogy sikerült döntést hoznod! MIkor indultok?

LAraKép
No comment kórház ügyben! Nekik semmi sem szent.
Sok erőt kívánok a tüdőre gyúró kishapsihoz! Kép

MKaKép
Erre a genetikei problémára nem emlékeztem, bocsi. Akkor még biztos mennetek kell ezen kívül még egyszer. De akkor már a bátyus/nővérke ott lesz veletek. Tényleg, miért lenne másképpen!

TitoknyúlKép
Üdv a fórumon. Én is Szmatona dokihoz járok szeptmber óta. NAgyon korrektnek, emberségesnek ismertük meg az elmúlt hónapokban. Bátran lehet kérdezni tőle, mindent türelmesen elmagyaráz, akár többször is.Kép
Szerintem teljes biztonságban, jó kezekben lesztek ti is nála. Konkrétan nem tudom, hogy mire vagy még kíváncsi. Kérdezz bátran!(Ja, a honlapon a második fotón jobbról a második ő!!!)

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Az a Szmatona jól veszem ki a képből aki kitakarja a coffos csajt nem? Ja igen te a második fotóról beszélsz odáig már nem néztem ott jobban is látszik. Kép
TEgnap nem válaszoltam (bocsi) egy nénihez járok masszírozásra és beszélgetésre nekem jót tett sok jót tanultam tőle. Olyasmi lehet mint ahova Judit is jár.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebiKép
Igen, az első képen kis piros szemű angóranyuszinak látszik a copfos lány előtt.
És milyen hatással van a talpmaszi amellett, hogy sokat lehet a nénitől tanulni? NYugtat, vitalizál...Stb.?

Borsókás

Borsi
borsókás

Zsebi Kép
progiszint teljesen jó volt, a sárgatestem is tökéletes volt a transzferkor.... ilyenkor teszik kvázi szét a kezüket az orvosok.
A kapcsolatanalízis nekem nem zsákbamacska, mert a pasikkal ugye 9 hónapig jártam... vagyis 1 hónapot elöttük és 8at velük. Csak most máshoz megyek, ezért lesz érdeles.

kellemes hétvégét mindenkinek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!

Ez a cikk számomra elég érdekes (arról van benne szó, hogy mi lenne ha csak egy embriót ülteténenek vissza az anyaméhbe)
Ha valakit érdekel olvassa el. Én személy szerint nem támogatnám. Kép

http://www.lombikbaba.com/index.php?option=com_content&task=view&id=746&Itemid=9

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Óriási megkönnyebbülés van rajtam, nagyon köszi, hogy válaszoltatok, egy picurit bevagyok rezelve.
Csalódtam az orvosaimba, de most újabb remény van. Ha gondoljátok elmesélem mi volt eddig.
Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!
És köszi mindenkinek.
titoknyul

ZsebiKép
Én egyetértek ezzel, ha Edwards-módon megy majd a dolog: egy petesejt-egy magzat-egy újszülött.
De amíg ez nem így működik, én kérem vissza a három manócskámat!!Kép

B.

Borsi
borsókás

TitoknyulKép
Szerintem itt a többséget már nem nagyon érheti meglepetés orvos-témában. Meséld el nyugodtan! Szerintem ez a jó ebben a topikban, hogy ezeket a storykat nyugodtan elmesélhetjük egymásnak!

Borsókás

Borsi
borsókás

Unique, Nóri és a többiek, akkor én is elhúzok a másikba, senkit nem szeretnék egy pillanatra sem megbántani. Én annak idején imádtam a Lara dolgait olvasgatni, végigkövetni, de totálisan megértem ha más nem így van ezzel, nem vagyunk egyformák.
De azért jöhetek ide is, ugye?

Babámmal a hasamban szorítunk mindenkiért!!!!
reno
renoka

LányokKép

Tegnap ez történt velem: megvilágosodtam! A gondtalan(!) nyári pihenő után -ami ugye jár nekemKép- belevágok az ötödik lombikba.
Ugyanaznap este: dolgozom, anyuka telefonál, néhány hónapos ikerpár egyik tagja beteg, jöhet-e. Bejönnek, x.-dik lombikból, többszörös fejlődési rendellenességgel, agykárosodott, mama kisírt szemekkel, amúgy gyönyörű baba. Orvos 9 hónapig nem vette észre, ami uh.-n látható. Mit mondjak, én is majdnem bőgtem.
Na, ezek után egy kicsit elgondolkodom a mindenáron lombikon.
Tudom, hogy nem ez az általános, de ilyen is van. Sajna.Kép
Muszáj volt ezt leírnom, annyira felkavart!

Orsi
SajnálomKép

Petyaanya

Kép
petyaanya

Sziasztok!

Még csak 1 hete fedeztem fel ezt a fórum. Eddig csak olvasgattam, de most úgy érzem le kell írnom a tapasztalataimat.
Mi több, mint 2 éve próbálkozunk, sajna eredménytelenül. Kb. 1 éve járunk a Kaáliba, túl vagyunk 6 inszemen. Először a Szmatona dr-hoz jártunk, egészen karácsonyig. Eleinte szimpatikus volt, de aztán úgy éreztem mindig, hogy le akar rázni, tőmondatokban válaszolt a kérdéseimre. Aztán még volt egy beszólása is,ami nekem nagyon rosszul esett. Végülis ezért is, meg azért is, mert nem voltunk a kezeléssel sem megelégedve átmentünk a Kováts Tímea drnőhöz. Szerencsére, mert azóta az első lombik közepén járunk, ill. hétfőn már megvolt a transzfer, most várjuk az eredményt. Tehát semmiképpen nem bántam meg, hogy átmentük, a drnő sokkal kedvesebb, együttérző, megmagyaráz mindent és nem érzem rajta, hogy le akarna rázni.

Jár valaki még a drnőhöz? Mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?

Tiko

tiko

Sziasztok!

Annyit irogattatok, hogy bőven kell idő visszaolvasni.

Ma voltunk a gyámhivatalban. Kb. 10 perc alatt végeztünk. KÜldik a határozatot. A buggyant nő megkérdezte, hogy komolyan gondoljuk-e az örökbefogadást,nem gondoltuk-e meg magunkat.

Ott volt előtte a személyi igazolványunk, ennek ellenére rosszul gépelte le az adatainkat.

Látom, szaporodott a csapat.

Üdv a körünkben Titoknyul.

Zsebi!
Cuki a horgászos kép.

Szép hétvégét mindenkinek.

Timi
latimi

Borsókás!
Engem megnyugtat az egész "szertartás" szeretek járni oda. Kép

Ja hát azzal én is egyetértek hogy egy petesejt egy beültetés egy gyerek! Csak sajnos ez az amit nem garantál senki. Kép Kép Kép

Titoknyul!
Engem érdekel a történetetek írd meg! Kép Kép
Itt biztos nem fogsz csalódni kedves és szakértő mindenki annak ellenére hogy rengeteg munkájuk van sajnos!!!!

Reno!
Szerintem nem úgy gondolta Nóri sem hogy akkor már csak oda írtok, hanem ide is oda is. A kifejezetten babás dolgokat hogy ki milyen ruhát vegyen ott vesézitek ki.
Azért szeritnem Lara helyzeténél az is más volt hogy ő kvázi egyedül volt kismami (sajnos) most szerencsére többen vagytok és így természetes hogy jobban feljönnek ezek a témák mert Titeket már ez érint nap mint nap. Ne hagyjatok el mindket végleg cak elválasztjuk a topikot. Kép

Petyaanya!
Ez szörnyű! De én úgy godnolom hogy spontán babánál is sajnos előfordulhat ilyen nem feltételen a lombik miatt lett beteg. De bárhogy is van ezek nagyon nagyon szomorú történtetek főleg ha az orvos egy kis odafigyeléssel már a mama pocijában ki tuda volna szűrni.

Tiko!
Itt többen járnak a dokinőhöz. Mi volt a beszólás ha nem titok? És hogyan fogadják a Kaáliba ha te ott épületen belül dokit akarsz válatni? Megkérdezik miért vagy hogy van ez?? Utána Tímea érdeklődik hogy miért váltottál dokit?
Nálatok mi a baj?

Timi!
Reméljük mostmár hamar jön a határozat és tényleg nincs már más hátra mint várni a telefont! Kép
KépKép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi

Nem állítom, hogy biztosan a lombik miatt történt így. A "fentieket" szidom, amiért ennyi procedúra, fizikai és lelki kínlódás után ez az eredmény.

Petyaanya

Kép
petyaanya

Zseboroszlán
Én elhiszem, hogy egyből is lehet terhesség. De ha többet helyeznek vissza akkor mégis csak több esély van arra, hogy megtapad valamelyik mintha egyet kapnál vissza. Ez egy nagy hülyeség amit itt írtak, inkább arról beszélnének mikor vezetik be a 6. lombikot is. Mert szerintem annyinak kellene lennie, hiszen nem mindenkinél sikerül sajnos fagyibabákat összehozni, és az őt próbálkozás azoknak kevés. Bocsi, ez kijött belőlem!Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló!
Tök igazad van!!!! Reméljük vagy javítanak a sikerességi rátán vagy legalább emelik a lehetőségek számát jó lenne!

Na elteszem magam megyek tv-t nézni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Orsi!

Hát nagyon elszomorodtam, amikor átnéztem a táblázatot. Nagyon sajnálom.

Timi
latimi

Zsebibaba
Nem is tudom hol kezdjem. Az inszemek után azt mondta a Szmatona, hogy kezdjük a lombikra a felkészülést. Marvelon fogigátlót kellett szednem,aztán menni uh-ra, hogy megnézze, leállt-e a petefészek működése. De sajna nem volt szerencsém, mert fogigátló mellett volt 2 petesejtem. Azt mondta, hogy ez néha előfordul, szedjem még 1 hónapot. Mentem uh-ra, megint volt 2 petesejtem. Fekszem a vizsgálón, vizsgál és mutogatja a monitoron, hogy látom a 2 petesejtet? Mondtam neki, hogy nem, de elhiszem. Én még életemben nem láttam semmit az uh-n. Erre igen durván megszólalt, szinte rámrivallt, hogy nem igaz,hogy nem látom, ő 3 perce azt mutogatja. Az egész vizsgálat nem tartott addig. Utána azt mondta, na akkor szedjem még a fogi gátlót, előbb utóbb használni fog.
Szóval elég érdekes volt a dolog. Utána kb. 1 hétig agyaltam, hogy mit csináljak, mindentől elment a kedvem. Elég kiszolgáltatott ez a dolog amúgy és akkor még az orvos is ilyen. AZtán felhívtam a Kaálit, a recepción megkérdeztem név nélkül, hogy mi van akkor, ha vki orvost akar váltani, mondták, hogy semmi.
Kértem időpontot a drnőhöz, ő nagyon diszkrét volt, annyir mondott, hogy gondolja, hogy volt vmi bajom a dokival, de nem kérdezi mi. És ennyiben maradtunk, nagyon kedves. Ja, és hétfőn, amikor mentünk a transzferre szembe jött a doki, köszöntem neki és simán átnézett rajtam.
Ezt jelzővel inkább nem is illetem.

Nekünk semmi bajunk, ill. nekem ici-picit magas a prolaktinom, arra bromocriptint szedek már elég rég óta.

Veletek mi van?

tiko

Zseboroszlán!

A ZSebibabás neked szól, elírtam a neved, bocsi, még kezdő vagyok. Kép

Mindjárt lenne egy kérdésem is. Olvasgattam a Dévai-s topicot és ott mindenki arról ír, hogy a Dévai dr. azt mondta nekik,hogy iszonyat sok fehérjét kell enniük, naponta 5x és hosszú ideig. Nekem ilyent nem mondtak. Ez most kicsit idegesít, nehogy már ezért ne sikerüljön a lombik. Nekem csak azt mondta a drnő, hogy igyak nagyon sokat, 2-3 l-t naponta. Nektek mit tanácsoltak?

Tiko

tiko

Sziasztok!

Jöttem kicsit újságolni.KépKépKépKép
Tegnap voltunk a Kaáliban,és nagy elhatározásra jutott a doktorunk.
Nem kell több inszeminációt végigcsinálnunk, hanem lombikozunk.Aminek a várható ideje kb.március vége,április közepe.Kép
Nagyon örülök,és végre visszatért a hitem,hogy lehet saját babánk nemsokára.Kicsit több hitem van a lombikhoz mint az inszeminációhoz volt.
Közben próbáltam visszaolvasni,de csak nyomokban sikerült követnem az eseményeket.
Icsilya!
Láttam hogy megtréfált a sors!Ez nagyon borzasztó!Jobbulást!Kép
Latimi!
Ez tök jó akkor nemsokára a kezedben a papírusz,Képde nem semmi ,hogy szinte döntögetni kell rájuk az asztalt.Mi most szépen lassan kivárjuk a sorunkat,mert ha lombikozni tudunk,akkor nem reménytelen számomra a dolog.Persze majd kiderül az első lombiknál,hogy mit tudnak a kémcsövekKépés hogy van-e petesejt,vagy csak céltábla nélkül lődözünk?Mert sajnos én elég esélyesnek tartom a dolgot.Nálam már akkora zizi van a petefészkeimben.... csodálom ha abban még egy ép petike van.
Na de nemsoká megtudjuk.
Üdv az újaknak!Kitartás!(én beszélekKép )
Puszilok mindenkit!Majd jelentkezem újra!
kavicska

Icsilya!
Ez rettenet Kép Kép Kép
leona

Tiko!
Köszönöm hogy megosztottad a történtetedet. Kép
A fehérjedús étkezés "előírt", de azért nem olyan mértkében mint a Dévainál. Szüksége van a szervezetnek, én speiciel (bár soha nem sikerült a lombik) egy nap egyszer mindig igyekeztem húst enni és a reggeli is sokszor tojás volt vagy olyasmi amiben sok a fehérje (túró, sajt). A stimutól kezdtem mert ez mind jót tesz a nyálkahártyának. Szóval szükésg van rá az biztos de szeritnem nem ezen múlik a siker.
A hiperstimu is elkerülhető vele és akinek már a transzfernél látnak a hasában erre utaló jeleket akkor felhívják rá a figyelmét mint nekem a 2. lombiknál.
A folyadék viszont tényleg nagyon fontos!!!!! Szóval csak szorgalmasan!

Kép

Nálunk a párom kiskatonáival vannak gondok. Sajnos nincsenek elegen és rossz a mozgásuk is! De nem ajduk fel nekünk saját gyerek kell szóval megyünk a hosszú rögös úton és csak bízni tudok benne hogy a következő lombik sikeres lesz.

Kavicska! Kép
Ez nagyon jól hangzik! Akkor előre a babárét! Máris javítom a táblában, de csak később teszem fel!

Na megyek lszedem a fenyőfánkat. Kép Ez mindig utálom csinálni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán!

Köszi az infókat. Akkor megint zaklatnálak egy kérdéssel, te már régebbi motoros vagy, mint én, ha jól értem. Mint már írtam, hétfőn volt a transzfer. Nekem azóta folyamatosan fáj a hasam, ill. nem fáj,inkább csak érzem, meg néha picit belenyilal. Neked volt valami hasonló?
Hányadik lombiknál jártok? Meg se tapadt vagy későbbi vetélés volt? Amúgy melyik orvoshoz jársz?
Bocsi,hogy ilyen kíváncsi vagyok, csak próbálok tapasztalatokat gyűjteni.

Tiko

tiko

Tiko Kép
a hasfájás egyáltalán nem baj, teljesen normális. Nekem a terhesség alatt is fáj nagyon sokáig ill. most is.
Javasolni meg azt tudom, hogy ne keresd magadon a tüneteket, mert azzal csak idegesíted magad.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tiko!
Csak Orsit tudom ismételni. Ne foglalkozz azzal, hogy éppen feszül a cici, meg fáj itt fáj ott. Van akinek fájt és terhes volt van akinek nem és tehres volt van akinek feszült a cicije és nem volt terhes, van akinek feszült és mégis az volt. Szóval ez egy kiszámíthatatlan dolgog. Volt hogy nekem is nyilalt itt ott.
Soha nem sikerült a lombik el se indultak az én kis drágáim. Mi három sikertelen próbálkozáson vagyunk túl majd valamikor idén jön a negyedik. Kép
Én Krizsa dokihoz járok.
De fentebb látod azt a színes táblát ott nagyjából mindenkiről képbe helyezheted magad, hogy ki melyik dokihoz jár és hol tart a kezelésekben.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kavicska!

Lesz ott petike bőven. Én amikor tök ideg voltam, mindjárt lett hat tüszőm, pedig én már ekkor nem is kaptam gonalt. Kaptam iszappakolásos kezelést Szoboszlón. Az is hatásos volt.
Nagyon drukkolunk.

Timi
latimi

Icsilya!

Próbálom nem keresni, de sajna elég sokszor érzem és miután nem voltam még ilyen helyzetben persze, hogy megijedek mindentől.
Közben olvasgattam mindenfelé és valóban elég sok mindenki érez ilyeneket. Össze-vissza ijesztgetnek mindenfélével, hogy ilyen meg olyan probléma lehet, hát persze,hogy beparázok.
Azért köszi, kicsit megnyugodtam.

Zsebi!

Most már remélhetőleg sikerülni fog neked is, de én inkább szeretnék úgy járni, mint te, mint a barátnőm, neki megtapadt a háromból kettő, már volt szívhang is,de a köv. uh-n kiderült, hogy már nincs szívhang csak üres petezsák, úgyhogy mehetett eü. kaparásra. Ki is van szegény lelkileg rendesen.
Az mitől függ, hogy idén mikor lesz?

Tiko

tiko

Tiko!
Tőlem függ, hogy mikor megyek a negyedire. Majd ha lelkileg teljesen össze tudom szedni magam és úgy érzem itt az idő! Szerintem ezt nem lehet erőltetni mindenkinek más a leki gyógyulási ideje. Van aki ahogy megélte a kudarcot csak az "vigasztalja" ha mehet a következőre én pont fordítva vagyok. Nekem el kell telnie x időnek ahhoz hogy ismét tudjak hinni a lombikban és bízni, hogy sikerül.

Az biztos hogy az nagyon nagyon rossz ha elindul és valamikor meggondolják magukat a kicsik és mégsincs terhesség.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko!
Elvileg a transzfertől számítva három hónapot kell kötelezően a törvény szeritn kihagyni, de nekem ez már rég lejárt mert szeptemberben volt a transzferem.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Most már értem és megértelek.
Én most még egyenlőre úgy érzem nem fogok elkeseredni, ha nem sikerül, dehát a tesztig van még több, mint 1 hetem. Ill. nem fogok jobban,mint a nemsikerült inszemek után. De majd kiderül. Lehet, hogy nem is lesz alkalmam tesztet csinálni, mert addig +jön.

Ti hány évesek vagytok, ha nem titok?
A párom 27,én pedig 36 leszek tavasszal, úgyhogy eléggé sürget az idő. Kép

Tiko

tiko

Tiko!
Én 28 a párom 30 éves. Kép
Csak hogy feldobjalak általános megfigyelésme hogy akik inszem után lombikoznak azoknak általában az első sikerül. Kép Drukkolok nagyon! És ne is foglalkozz azzal hogy mi lesz ah nem sikerül ráérsz majd akkor agyalni ezen. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó bunkó vagyok szóval fordítva illet volna írnom a páromat előre mostmár mindegy!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
ez a 3 hónap a frigósokra is vonatkozik? meg ugye ezt mi kifizettük... így is?

Tiko Kép
a párom 29 éves, én 26 vagyok.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Sajnálom.

Wish, KavicskaKép
Annyira örültem, amikor olvastam soraitokat!
Nagyon örülök, hogy visszatért a hitetek!
Drukkolunk nagyon! Sikerülni fog! Hamarosan kismamik lesztek!

Petyaanya
Várunk az örökbebabás topikon! Gyere, ha van időd!Kép

Timi
Ez a dolguk, mindenkitől meg kell kérdezniükKép Van aki meggondolja, mire eljutnak a papírjai oda. Most már csak pár nap és hivatalosan is kismami és kispapik lesztek!Kép

Szép vasárnapot mindenkinek!
Üdv Süni
Kép
süni_renóca

Zsebi!

Hát akkor ti még időben vagytok, sajna én már nem annyira. De ezen ugye nem lehet változtatni, úgyhogy nem is idegesítem magam ezen.
Köszi a bíztatást, bárcsak igazad lenne! Még van 1 hetem, kezdek izgulni. Kép
Sajna nekem nem volt annyi petesejtem, hogy lehessen fagyasztani. Érdekes, mert az inszemeknél csak clostylbegitet kaptam és úgy volt 4-5 petesejtem, most a lombiknál gonal-f-t és suprefactot, igaz összesen csak 6 napig, de csak 4 érett petesejtem lett. Abból 3-t ültettek vissza. Nálatok hogy volt?

Icsilya!

Hú, hát akkor ti még naon fiatalok vagytok! Az első baba is lombikos volt? VAn fagyibabád?

Tiko

tiko

Orsi!
Én úgy tudom hogy csak a "rendes" stimura vonatkozik a frigosokra nem. Kép Azért is mert Ti fizettétek meg azért is mert nem volt a szervezeted felstimulálva. Kép

Tiko!
Hiába volt sok petesejtem az embriók nem osztodtak olyan szépen hogy a fagyiba is kerülhettek volna. Kép Szóval nekünk sem volt még soha fagyibabánk. Kép
Az meg jó valamit befolyásol hogy hány éves vagy, de itt a topikon többen vannak voltak 35 felett és sikerült elsőre szóval semmi aggodalom. Kép
Nálunk résztesen úgy volt.
1. lombik 10 petesejt 6 termékenyült meg 2 kaptam vissza
2. lombik 15 petesejt 6 termékenyült meg 3 kapta vissza
3. lombik 8 petesejt 6 termékenyült meg 3 kaptam vissza
Vérvétel lesz vagy tesztelsz?

Renóca!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko Kép
az első babáink lombiks babák, ők 15 hónaposak. fagyibabákat most ébresztették fel, de ez csak félig sikerült.

Zsebi Kép
köszi... akkor lehet, hogy fel kellene hívnom Kr. dokit, mert ma megjött -szerencsére-, hogy akár el is kezdehtném holnap a fogigátlót?

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szevasztok,

Álljunk meg egy szóra!!!

Lujzika!
Hányszor is írsz ide? CSak olvasol?! Nézve a táblázatot már van sikeres terhességed egy gyönyörű babócával! Kérlek, hogy ne ítéld meg az aktív topiklakók által választott témát és az arra adott válaszokat! Én igenis akarok tudni minden pocakmanciról, mert már lassan egy éve együtt nyomulunk! Ha most ezen felkapod a vizet nyugodtan csak tessék, de tele van már a tököm attól, hogy olyanok ítélkeznek feletünk, akik simán babásodnak vagy túl vannak egy asszisztáltan sikeres terhességen.
MEgjegyzem mindannyian vagyunk voltunk abban a helyzetben, hogy sem terhessel sem éppen szült anyával nem szerettünk volna találkozni! Ezen a természetes utálat-perióduson mindenki átesik, és idő kell ahhoz, hogy tudjunk más babájának örülni, de ehhez a pozitív végkifejlethez feltétlenül hozzájárul, hogy vannak babásak a topikon akik időnként minden tudatosság nélkülőzésével rúgnak egyet belénk és felébresztik bennünk a néha-néha csak pislákoló reményt, hogy lesz gyermekünk.

Unique,
Elolvasva kép nélkül a babakocsi anyagodat, először egy fonott mózeskosarat vizuáltam, és ahhoz képest, hogy kételyeid támadtak a kocsi összeszerelésével kapcsolatosan elég jól leírtad. Szerintem szuper a gépjármű, mini-Unique élvezettel fogja vezetni!

Snori, Unique, Renoka, Kriszta, Limbi, Lara, Icsilya, Karmen, Stella, Almodo, LAtimi, Süni, KAvicska!
Ha elmertek húzni a babás topikba nem állok jót magamért! Engem, szerintem Minket igenis érdekel, hogy élitek meg a terhességet, babátok születését, az első hónapokat! TESSÉK ÍRNI IDE!!!!
Kellenek a néha hajmeresztő gondolatok, soha nem lehet tudni ki mire hogyan reagál!Arról már nem is beszélek, hogy nem csak addig szeretnélek ismerni amíg itt topikolunk, hanem meglátogatni benneteket majd babásan és majd együtt családosan közösen tölteni az életünket! Nekem barátaim lettetek és nem biztos hogy nélkületek többször végig tudnám csinálni, és fel tudnék állni a sikertelenség után! Annyi fontos dologra ráébresztettetek és rengeteg tanultam tőletek!

Tiko,
Mi Kováts Timea dr-hez járunk, meg vagyunk vele elégedve!Reméljük sikeresen veszitek az első lombik kanyart! Ha használod a keresőt, akkor sok esetleg felmerülő kérdésedre találsz majd választ, amelyeket korábban esetleg már kitárgyalt a bagázs, de ha nincs hozzá kedved akkor kérdezz és válaszolunk! Több szem többet lát!

Icsilya,
Nem erre számítottam, de ahogy írtad már éreztél valamit! Kár hogy nem maradt további jegesmedve csapat, de nem félek attól, hogy nem tudnád esetleg még egyszer végigcsinálni! Talán egyszer majd megkapod a mostani sikertelenségre a válaszodat.

Hallo Ausztriában shoppingoló Pocakosok!
Na milyen a felhozatal? BEszámolót kérünk!

Almodo!
UTánanéztem ennek a barátcserje dolognak, vettem is 1 doboz Premens tablettát, majd a műtét után bevetem! Minden oldalon csak megerősítik, hogy az agyalapi mirigy reprodukciós tevékenységgel kapcsolatos hormonjainak termelődését pozitívan befolyásolja illetve helyre billenti a ciklust!Sajnos drága Magyarországunkon nem forgalmazzák,csak a PreMens tablettában kapható, azonban Ausztriában gyógynövényboltban beszerezhető, tehát irány Ausztria! Valamikor február március körül mi is kinézünk ezért vagy addig ha valaki jár arra és nem felejti el akkor legyen kedves megérdeklődni, hogy mibe kerül ( Vitex agnus cactus), van belőle tea meg ki tudja még mi, látom Amerikából tudnék neten rendelni, de mégis csak előbb tájékozódnék! Szóval most a pocakosoknak nagy hasznát vesszük!!

Zsebi,
Elolvastam a ezt az Edwards módszeres csatolt cikket (SET), hát mit ne mondjak NEM értek vele egyet! Nem akarom hogy valami hülye tanulmány miatt minimalizálják a beültethető embriók száma! Így sem sikerül! Arról nem beszél senki, hogy akkor mennyivel fogják növelni a támogatott transzfert! Megkérdezném tőlük, hogy hányuknak kellett ezen keresztül menniük, megint csak azt kell megkérdeznem, hogy jön valaki ahhoz, hogy az én lehetőségeimet vagy életemet úgy befolyásolja, hogy engem nem kérdez meg, vagy hogy az eddig is tetű lassan haladó és relatíve nem a legjobb rendszert még nyomorultabbá tegye és vele együtt embereket nyomorítson meg! Kapják be! Ha ezt valaki szeretné akkor menjen más országba ahol még szarabb a helyzet, és ott csináltasson magának gyereket! Nem véletlen, hogy sokan jönnek Mo-ra lombikozni!

Na megyek mert fel kellene már öltöznöm, még mindig pizsiben nyomom!

Puszi FArkasok J

ui: ne izguljatok tegnap megfőztem ma már csak melegíteni kell tehát Krisztián nem veszik élen!

Kép
farkasok

Zsebi!

Tényleg köszi a bíztatást, kicsit nyugodtabb vagyok. Kép)
Tesztelnem kell 23-án ha addig nem jön meg.

Hát neked jó sok petesejted volt! Te mit kaptál és milyen adagban?

Icsilya!

A babáin ikreket jelentenek? Kép
AZ első lombiknál hányat ültettek vissza és hány tapadt meg?Hányadik alkalomra sikerült?

Farkasok!

Végre vki,aki a Kováts drnőhöz jár. Mi is meg vagyunk vele elégedve. Kép Gondolom akkor olvastad, hogy mi nem nála kezdtünk.
Köszi, szerintem ki fogom használni a kérdezés lehetőségét, mert ez így egyszerűbb. Kép)
Nálatok mi a probléma?

Tiko

tiko

Feltámadt a Farkasanyánk és védelmébe vett. Mit ne mondjak, azért jólesik Kép

reno
25+2
renoka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?