Lujzika
De jó, hogy errejártál! Úgy tűnik, hogy nem lehetett túlzottan negatív az élmény, még ha hozzászámítjuk a megszépítő messzeséget is.Mi is előtte megcsináltatjuk az EKG-t és vérvételt, mégis műtét előtti este be kell már feküdnie.
Én azt hittem, hogy hosszadalmasabb lesz a lábadozás időszaka, nem csak 1 hét. Ez nagyon jó hír.REmélem nálunk is így lesz.
Volt később valami kontroll-vizsgálat? HOgy derült ki, hogy az első műtét nem volt sikeres?
Wish
Gratulálok a jutalomhoz és az elismeréshez! JA, és nem utolsó sorban a főnöködhöz, a hozzáállása miatt. Ritka holló!
Jól emlékszem, hogy közös dokink, akinél futottatok megint egy kört? És téged nem akar kezelni? Hogy lehet ez? MIcsoda mulasztás?
Egyébként többet én se megyek el hozzá.
Örülök, hogy sikerült döntést hoznod! MIkor indultok?
LAra
No comment kórház ügyben! Nekik semmi sem szent.
Sok erőt kívánok a tüdőre gyúró kishapsihoz!
MKa
Erre a genetikei problémára nem emlékeztem, bocsi. Akkor még biztos mennetek kell ezen kívül még egyszer. De akkor már a bátyus/nővérke ott lesz veletek. Tényleg, miért lenne másképpen!
Titoknyúl
Üdv a fórumon. Én is Szmatona dokihoz járok szeptmber óta. NAgyon korrektnek, emberségesnek ismertük meg az elmúlt hónapokban. Bátran lehet kérdezni tőle, mindent türelmesen elmagyaráz, akár többször is.
Szerintem teljes biztonságban, jó kezekben lesztek ti is nála. Konkrétan nem tudom, hogy mire vagy még kíváncsi. Kérdezz bátran!(Ja, a honlapon a második fotón jobbról a második ő!!!)
Borsókás