Sziasztok,
megint félkezűen
de legalább most itt vagyok, és nem ringatásban ordítás miatt... Tiszta csoda, hogy nem megint egy hét múlva
Cinderella,
Szegény, Te is totál le vagy foglalva, ugye? Én már odajutottam, hogy fürdést, hajmosást magamnak csak a hajnali 2-6 intervallumban tudok megejteni... Különben el kellene néznem, hogy Lilla ordít (a hasifájás miatt iszonyúan anyás lett, azt szeretné, ha állandóan a kezemben tartanám), ez meg nem megy...
Nem tudom, hogy sokat eszem-iszom e - 3x étkezem, és kb 4 liter folyadékot megiszok. Azt hiszem, a tejcsicsökkenés a mellgyulladások miatt következhetett be, meg talán a gyógyszerek miatt is.
Midenesetre most annyi változás már van, hogy legalább a mellbimbóm "beedződött", és nem fáj a szoptatás...
Csajok, most hogy már nem fáj szoptatni, most érzem csak milyen jó lenne, ha lenne tejem elég! Ráadásul Lilla imádja a cicit.
Hiába zavartam be a cumisüveggel, annyira ügyesen szopizik...
Edina, drukkolok, hogy Lillánál is ez legyen a helyzet, és kinőjje minél hamarabb... Megpróbáljuk a gripe watert is, hátha..
Anide,
igen, urtica urens ch5öt keresek, és nem lehet kapni... Nagyon aranyos lennél, ha megnéznéd, hoy van e nálatok
Előre is köszönöm. Ha ez van neked otthon "talonban", akkor szivesen átvenném...
Bence gyönyörű, édes babus!
Tünde,
sajnos van székrekedése, már 2x is hőmérőzésre tudtunk csak kakilni
És ez is biztosan bántja a kis pociját
Most a héten kicsit javult a helyzet, már minden nap magunktól sikerült, igaz jó nagy hasifájással együtt
Ezért is nagyon jó lenne, ha helyreállna a tejcsiügy, az szerintem megoldaná ezt is.
Adri, Andi, igyekszem válaszolni a mailetekre...
Nem felejtettelek el Benneteket, csak az időhiány...
puszi
Kata