Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, látom nálatok is nagy kérdés a hiúság Kép Pár kiló plusz, és az ember máris elégedetlen. De hozzáteszem, biztos nektek is sokan mondják, hoyg megszépültetek anyakánt. Ez kárpótol a kinőtt nadrágokért Kép

Tünde

Ui, jár valamelyikőtök babúszásra? És hova?

mtunde

Sziasztok!

Most sajna csak 1 percem van Kép

Fruzsi! Örülök hogy itt vagy megint! Kép www.babazene.hu , de megrendeltem mind a hármat, majd átírom és elküldöm postán.

Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok!
Adrikám, hú ne is kérdezd, semmi napirend. Áronnak és Csabinak is külön menetrendje van, nem tudom összehangolni. Ma is kiborultam rendesen, Áron nem akart enni, Csabi üvöltött a kezemben kb. 4 órán keresztül, közben a két nagymama egyszerre befutott. Én üvöltöttem Áronnal, erre jöttek anyósom bölcs beszólásai és anyám is csak azt hajtogatta, hogy én sosem beszéltem így veletek....Erre rendesen leoltottam mind a kettőt, persze üvöltve. Csabinak két napja fáj a hasa, nagyon nehéz minden, magamra semmi időm sincs. Persze én választottam, majd megszokom.Tök depi vagyok megint, de kaptam rá homeót a védőnőtől.
Köszi jó volt a szülinap, jól bekajáltam és legalább nem voltam itthon.
Na már mennem is kell, Csaba üvölt.
Puszi
Később folytatom.
andry

Andry, mi van akkor, ha Áron nem eszik?
Mennyi idős??
Az én nagyobbikam tök sokszor nem akart enni, már gyomorgörcsöm volt ebédidő előtt. Egyszer baromira kiborultam és eldöntöttem, lesz@rom, hogy megeszi-e. (Bocs).
Még most sem mondom, hogy nem érdekel, de azért eszik és nekem is jobb.
Na. Marha érthető voltam.

Egyébként nekem is olyan hagulatingadozásaim vannak.. rossz a kedvem, ha felkelek, hogy.. na hogy sül el ez a nap.. hülyeség de ez van. Szerintem a tél is. Napelemmel működünk.
cinderella

Na újra itt!
Szia Fruzsi!
Semmi nincs akkor, ha nem eszik, csak pont indulás előtt volt, nagymama már itt toporgott, ő pedig nem volt hajlandó enni, csak egyedül szeretett volna és sietni kellett, mert ment a sógorom repülője. Mostanra én is eljutottam oda, hogy nem érdekel, ha sokat vacakol, elveszem előle az ételt és kész. Különben 2 éves lesz márciusban.Ez a napelemes dolog tuti így van, tavasszal nem szoktam depis lenni. Alig várom, hogy kimehessek mindkét gyerekkel egyszerre és nem kellene folyton bébicsősznek kuncsorognom, ha pl. OTP-be szeretnék menni.
Andi
andry

Sziasztok LÁnyok!
Nyugi, nyugi, nyigu. Szoptatós anyukáknak a citromfű és levendula teát tudom ajánlani depire Kép És a jó hírt hozom, hogy 2 hónap és itt is a tavasz!!!
Én is rosszul viseltem a múlt heti rossz időt és a veel járó bezártságot. Pedig nekem nem 2 gyerek üvölt a karomban Kép
Minden szépet és jót nektek. És igazatok van. Sz@rjátok le, ki mit mond, stb... Nem ő csinálja. És tuti máshogyan emlékszik arra, mi volt régen...
Tünde

mtunde

Tünde, köszi.
andry

Szia Andi!
Tudom, tudom.. Kép Gondolom, közben a kicsi is rázendített.. néha olyan, mintha csak egy hajszál tartaná az idegeidet össze, nem? Kép
Miért kell bébicsősznek könyörögni? A nagymamik dolgoznak?
Hála Istennek, tőlem szinte rabolni akarják a dedeket.

Tündi, ez valóban így van. És tudod, miért? Mert idővel tényleg megszépül még a "rossz" is, képtelenek objektívek lenni.

Azért szép napot!
Legalább süt!

Fruzsi
cinderella

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 08:31-kor.
Vendég

Sziasztok!

Már én is ezer éve nem jártam felétek, de most gondoltam hozzá kell szólnom a dolgokhoz. Nekem is mindenki azt mondja hogy milyen türelmes vagyok a gyerekekhez, de én ezt sokszor nem érzem Gergő febr-ban lesz 3éves Dorka pedig márciusban 1. Az eleje nagyon nehéz , de most már kezdenek összehangolódni, játszanak együtt.
Andry ! Eleinte és sem tudtam összehangolni őket , de most pár hete van hogy a délutáni alvás együtt van, igy legalább 1 óra nyugalmam van.Gergő megy majd oviba már én is alig várom mert nem tud magával mit kezdeni, egyedül nem játszik el, olyanokat kiatalál hogy a hajam az égnek áll.Vettél végül testvérkocsit, tudsz a gyerekekkel igy sétálni ?
Valaki kérdezte a babaúszást ! Én Dorkával szerdánként aPólus Hotelbe járok, és hétvégente a családi úszás van Csömörön egy magánusziban. (www. delfinuszoda.hu)Ha érdekel tudok tel. számokat adni. Nagyon élvezik a gyerekek, minkettő 3 hónapos kora óta jár, és soha nem voltak betegesek, nem szedtek össze semmit.
Rakjatok fel képeket a gyerekekről, olyan jó lenne látni is őket .

Üdv: Edina
antaledi

<!--attachment: IMG_2795-332562.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*90.1**IMG_2795%2ebmp --><center><pre>
Kép
IMG_2795.bmp (90.1 k)</pre></center><!--/attachment--><!--attachment: IMG_2797-332563.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*159.7**IMG_2797%2ebmp --><center><pre>
Kép
IMG_2797.bmp (159.7 k)</pre></center><!--/attachment-->A gyerekek karácsonykor
antaledi

Sziasztok,
Fruzsi, nekem már az a bizonyos hajszál elszakadt.Állandóan egyszerre sír mind a kettő, vagy felváltva. A nagymamik nálunk is szétkapják a nagyot, de nem mindíg érnek rá, az egyik még dolgozik.

Lilluska, akkor jó, ha más is kiabál, csak valóban egy két évessel még nem kellene, de sokszor kiakaszt és akkor így tudom levezetni. Most hála a Magasságosnak, alszik a drága.Na igen utólag majd én is szépnek látom ezt az időszakot, csak ez nem jelenti azt, hogy nem fogom megérteni pl. a húgom ,ha esetleg így kiborul.Igen csak annak lenne oka vagy joga beleszólni, aki éppen ugyanilyen cipőben jár, mert aki nincs benne, az nem érzi át. Felesleges volt anyósomnak is beleszólnia. Csak megbántott.Köszi a bátorítást.

Szia Edina, rég voltál itt. Sikerüle eladni a babakocsit?
Nem vettem kocsit, hanem kaptam egy tuti tesófelállót. Hát igen áron ma csinálta eddig a legdurvábbat: kis műanyag pohárral belemert a budiba és ...... belekortyolt. Én meg végignéztem, mert Csabi éppen csatlakozott a cickómhoz.Bruhhhhh
andry

jaj elfelejtettem vmit:hol is kell beutalót kérni a baba uh-ra?
köszi
Andi
Egykezes gépelés.......
andry

egykezes gépelés..............házidokinál 6 hetes korban csípőszüréssel együttKépKépKép

Egyébként 1:0...Lilla alszik,Bencus feszít a kezemben,mert böfi ohne....Kép
lillaadri

Sziasztok!

Szintén egykezes gépelés... elég nehéz. De legalább most alszik Lilluci és nem fáj a pocija Kép Lányok, visszavonhatatlanul hasfájósak lettünk Kép Szörnyű! Szegénykém annyit szenved KépKép Pedig már mindent bevetünk: járkálás, pelus levétel, hassimi, infacol csepp...
Volt valamelyikőtöknek hasfájós a kicsi? Mit csináltatok? Nem bírom elnézni, ahogy húzgálja a kis lábát, közben meg keseresen sír KépKépKép

Adrikám, Mildibé Ha-t eszünk. Sajna még mindig... a jobb cici még hagyján, de a bal az szinte semmit sem ad Kép Isszuk mi is a teát, de semmi Kép Szegény Apa próbálta felhajtani a homeóbogyót, de nem járt sikerrel. Állítólag a szállítónak csomagolási problémái vannak... szerintem csak árat akar emelni... mindenesetre gáz, hogy nem kapható, már csak ebben bízom Kép

Lányok, hogy csináljátok, hogy ennyit tudtok babanetezni? Én mire megfőzök, rendetrakok, elintézek néhán fontos dolgot, meg rendberakom magamat is, már ismét este 8 van, indulhat a fürdetés... Õszintén csodállak benneteket!

Na, vége az egykezesnek is, Lilla beindult...

puszi Mindenkinek,
Kata
bóbi

Sziasztok Lányok!Kép
Átolvastam,mit írtatok és én is nagyon sokszor érzem azt mintha nem lenne egyik gyerekhez sem kellő türelmem!Ha visszagondolok,h. anno Lilla fürdetése mekkora szent dolog volt,mostmeg gyorsan fürdik Bencus,aztán meg Lilla,vagyis Apukájuk fürdeti mindkettőt!Lillával meg sokkal többet foglalkoztam,szegényke csak hozza játékait mikor szoptatok és szomorú,nagy szemekkel néz,h. miért nem játszok vele!Olyan borzasztó!Kép
Viszont egyre jobban érzem,h. kezdek fáradni!Ma is 7kor keltünk,ugy hogy éjjel 3x volt fent Bencus,aztán vittem Lillust bölcsibe,mikor hazaértem elkezdtem lebontani a 2m.es karácsonyfánkat,persze mikor cincáltam ki az ajtóig az összes tűlevél lehullt,amikor meg akartam takarítani,a porszívót eldugaszolta a sok fenyőfamaradvány,piszkálhattam ki a csőből,közben szoptattam Bencét is!Mikor végre minden ragyogott,gondoltam bekapok pár falatot...erre felébredt Bence és hívtak Lilla bölcsijéből,h. menjek be érte,mert fáj a füle...persze Férjem dolgozik,én egyedül Bencussal...szóltam Budaörsön Anyukámnak jöjjön,mire beértünk Lillusért már nem fáj semmije,de elvittem dokinénihez,érdekes,mert ott már a könyöke fájt!Szóval elvileg semmi baja nem volt,csak szimulált a drága rafkós kiscsajom!!!Aztán hazajöttünk,végre ettem,aztán ugy 3felé elkezdtem altatni őket,Lilla kb. 4kor aludt el,Bence 10perce,mikor elkezdtem írni Nektek!!!Hát ennyit a napomról!!!Kép
Mentek!!!!
lillaadri

Na,szóval így zajlanak a napjaink!!!Kép
Egyébként tényleg ahogy írta Fruzsi a 2.gyerekkel már sokkal lazább az ember!Ha csak Bencussal lennék,hát habzsi-dözsi lenne az idővel,pedig anno Lilla emlékszem nekem is minden időmet elvette!Nemhiába,változunk!!!!Kép
Pedig olyan sokat segít Férjem!!!Este is mindkét Picurt megfürdette,leápolta és felöltöztette!!!!Kép
Kati,olyan homeós bogyót mi sem kapunk,azt igérték h. hónap vége felé lesz már!Nekem szállítási problémákra hívatkoztak!KépSzopiztatsd nagyon sokat Lillust,hátha be tudod még indítani a tejcsit!!!KépSok-sok kitartás kell hozzá,de megéri!!!
Szerencsére a nagyszülős jótanácsok elkerültek eddig!!!Csak arra volt példa múlt hét pénteken,h.:
Szerdán volt itt Anyukám és észrevette,h. koszos a teraszunk,vagyis poros...mert minek járkálnék ki a mínuszban...és közölte,h. le kéne söpörni...persze ő volt kint,mert cigizett,szóval megtehette volna...aztán jött pénteken és megint ki akart menni rágyujtani,erre megkérdezte:Hogyhogy még nincs letörölve a terasz...és ekkor elszakadt az az általatok is említett cérna....gondolhatjátok...elmagyaráztam Neki!De amúgy imádom őt,csak néha nehéz vele!Azért ez is felért egy "jótanáccsal"nem, Lányok!?Kép
Andi,beszéltük múltkor a fellépőt!Tudnál esetleg,majd küldeni róla képet,ha felszereltétek a babkocsitokra?Nem kell most,ráér teljesen!Meg akarom nézni milyen életben!köszike!!!
Milyen homeot szedsz a depire?Szerintem jól jön Nekem is!!!Megadod a nevét?
Kati,sajnálom,h. pocakfájós Lillus,remélem hamarosan múlik!Elvileg 6hetet jósoltak Nekem,bár lekopogom eddig no promlem!Hétvégén volt csak baj,de utólag tudom,h. azért mert sok szart összeettem!Kép
mennem kell,sírnak!!!
puszika
lillaadri

kedves bóbi,

én 2 hónapig nem jöttem. és lehet, most sem fogok , mert egy pár napig egyedül leszek.. Kép
szopi: sokat eszel-iszol??

mennem kell ezt nem hiszem el....
cinderella

Hali lányok!!!!
Akkorákat nevettem magunkon.Ez a sok félkarú anyuka......

Kata, nem vagy egyedül. Csabi is hasfájós lett, 3 napja görcsöl a hasa. Megyek infacolért.Sokszor bekapcsolom a gépet és ezért még ha picit sír is írok, mert megnyugtat,most pl.alszik ezért két kézzel gépelek.

Adri, ne haragudj, de olyan jókat nevettem azon, amiket írtál. Férjemnek is felolvastam. Mintha én írtam volna magunkról. Legalább neked "csak" szomorú Lilla, amikor szoptatsz, nekem Áron tombol és lefejeli Csabit, ha nem vagyok résen.Ma teával akarta itatni és kiflicskével etetni.Lilla nem semmi. Lehet, hogy így jön ki rajta a kistesó-féltékenység? A tesófellépőt megnézheted a www.litaf.com címen. Safari-típus.
De majd küldök a kocsiról, ha felszereltük.
Depibogyó: PULSATILLA PRATENSIS 15CH, 1*5/NAP

Na csók, mennem kell aludni, mert szét vagyok esve,jó éjt!!!
Andi
andry

Sziasztok!

Mire visszaolvastam, már bömbi van... Kép

Csajok! Véletlen nem urtica urenst kerestek? Van itthon egy doboz boiron-os, szives nektek adom mert nekem nem kellett. De megkérdezem, hátha itt az isten háta mögött Bián van a gyógyszertárban. Kép De ha nem ezt keresitek akkor is írjátok meg hogy mit, szívesen megkérdzem h van e itt.

Szép estét mindenkinek

Anide

Ja, Bencus képek: www.szalaibence.shp.hu Kép Apa minden héten tesz fel újakat.

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

andi!
ez 15.e. ft.?Tök jó ár!!!
egykezes gépelés,böfiztetés folyik!Ahogy tudok jövök!Kép
Fruzsi azért ne hagyj itt minket!kellenek a tapsztalataidKép))
mennem kell,nyügi lett bencuska
lillaadri

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 08:31-kor.
Vendég

szia adri, igen ünnepek előtt egy e-mail-ben írták,elküldöm az e-mail címedre azt a levelet. Az Elefániban érdeklődtem és onnan írtak.
Ismét egykezes.
Lilluska, az a Sedatif szopinál is szedhető? Tényleg használ?
Andi
andry

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 08:32-kor.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Remélem, a depitek nem lesz súlyosab és elég a homeo bogyó. ja múltkor nem írtam, még az illóolajok is sokat segítenek. Csak úgy mécsessel melegíteni, és párolog. ha mentek valami gyógynövény boltba, érdeklődjetek, mi a jó, én a levendulát szerettem. De azért hozzá kell tennem, hogy volt eg yszint, amikor ezek már nem segítettek!
Antaledi! Igen, énkérdezetm az úszást, és én is a PólusHOtelt néztem ki. Most még nem ott lakunk, d eoda fogunk költözni, és gondoltam, jobb ott kezdeni akkor már. Mennyibe kerül,és mikor vannak foglalkozások? Bene 4 hónapos, most már el szeretném kezdeni. tegnap lebegtettük anagy kádban, és nagyon élvezte, igaz, jól ki is fáradt.

Lányok, nagyon felnézek rátok, hoyg ilyen nehézségekkel is itt vagytok, és végigcsináltok egy napot! Komolyan, az amit csináltok, egy embernek bőven sok feladat! Elismerésem!
Ja, hasfájósság. Picit Benének is fájt a hasa, és az Infacol és a GripeWater jött be neki. De ez utóbbit csak 1 hónapos kortól lehet hazsnálni.
Bóbi kitartást szopi ügyben! A Mildibétől nincs Lillának székrekedése?
Tünde

mtunde

Sziasztok !

Dorka nekem is nagyon hasfájós volt, nálunk az infacol nem jött be a gripe water segitett, de 3 hós korára szerencsére kinőtte. Azóta nagyon vidám kislány, ügyesen eljátszik mindig mosolyog. 6 hónaposan felült egyedült, két hét múlva felállt, és karácsony hetében 9 hónaposan és pár naposan pedig elindult. Most már egyedül közlekedik nem is engedi hogy fogjam a kezét, olyan cuki mint egy kis pingvin.
Tegnap nem sikerült felrakni a képeket , majd újra próbálkozom.
Tünde ! Hétfőn , szerdán és pénteken van úszás, korcsoprt szerint vannak beosztva a babák. 3/4 óra , előtte torna, utána az úszás. 8000 ft egy hónapra. Mit mondjak nem olcsó, de hiába nagyon szertik .Szokott fotós is jönni és csinál víz alatti képet a babákról.
Adri! Ez a wc-s sztory nem semmi. Ma nekem két könyves polcot rámolt le Gergő és kijelentette hogy nem pakol vissza. Már hiába zsarolom nem segít. Megoldásként neki kellett adogatnia a könyveket, én meg pakoltam.
Ha jön a jó idő azért mindenkinek jobb kedve lesz, jobban tudunk mozogni a gyerekekkel, mert én mire felöltöztetem őket , már idegbajos vagyok.

antaledi

Sziasztok!

7 hónap próbálkozás után ma reggel végre produkáltam egy két csíkos tesztet, mely remélem nem egy ciszta miatt színeződött be (ugyanis, bár alig érezhetően, de kb. 3 napja szúrkál a bal oldalamon, a teszt útmutatójában pedig szerepelt, hogy petefészek ciszta miatt is lehet két csík, a hipochonderségemnek pedig más sem kellett).
Mivel eddig nem volt állandó nőgyógyászom, néhány hónapja ezt a fórumot (is) olvasva döntöttem, hogy megpróbálom a Kútvölgyit, azon belül pedig Dr. Mészáros Gábort, hátha nekem is bejön.
Néhány infóra lenne szükségem ezzel kapcsolatban, mivel első terhesség (legalábbis remélem, hogy az), így eléggé tapasztalatlan vagyok.
1. Újpesten lakunk, nincs autónk (és nem is tervezünk venni), megoldható-e így, hogy a Kútvölgyiben szüljek? Azt hallottam, a taxisok nem igazán szeretik az éppen szülni készülő nőket.
2. Mikor érdemes először felkeresni az orvost?
3. Pontosan hogyan lehet eljutni a rendelésre mondjuk a Moszkva tértől, kórházon belüli eligazítást is szeretnék kérni, ha lehetJ
Azt tudom, hogy csütörtökönként 2-6-ig rendel, mikorra érdemes odamenni, be kell-e jelentkezni?

Bocsi a sok kérdésért!

Lili
klili

Sziasztok!
Edina, tudsz tel számot adni? Az ár olyan, mint máshol Kép ez van... De ez legalább jó program. Ugye nem reggel vannak az órák? Bene egész 10-11-ig alszik a kajálást kivéve.

Lili: Nekünk sem volt kocsink, és eredetileg Zuglóból mentem volna szülni. Mi arra jutottunk, ha ot az idő, hívjuk a taxit, és nem mondjuk, hogy szülök. Amúgy is sokat mentem rendelésre taxival, mert nem bírtam a tömegközlekedést, és soha nem kérdezősködtek, még a nagy pocakommal sem. A mentőt is hívhatod amúgy, mert szülés esetén oda köteles vinni, ezt direkt megkérdeztem! Kép
Moszkva térről: a 156-os buszra kell szállni, asszem 3 megálló: Ha a kórházba mész, akkor a Pető Intézeti megállónál érdemes leszállni, ha a rendeőintézetbe, eggyel hamarabb, Kútvölgyi Rendelőintézet a megálló neve.
Kórházban az 5-re kell menni, ott a pultnál segítenek. Ha a rendelőbe kell menned, a 3. emeleten van a nőgyógyászati onkológia, ott szoktak egy-egy nap rendelni a dokik. De Mészáros, ha jól tudom, az Istenhegyi úti magánrendelőjébe szokott hívni kismamákat, nem?
A pozitív a teszt, érdemes elmenni a dokihoz, mert ő állapítja meg a terhességet. Vérvétel, vizelet, vizsgálat, ultrahang.

Tünde

mtunde

Tünde!

Nagyon köszönöm a gyors választ. Azt gondoltam, hogy 6-7. hétig fölösleges menni, mert addig nem sokat látni, de akkor talán mégis elmegyek a jövő héten.

Korábban mintha azt írta volna valaki, hogy lehet menni hozzá a rendelőbe is. Tudja valamelyikőtök, hogy mennyibe kerül a magánrendelőjében egy alkalom?

Lili
klili

Tünde!

Köszönöm a gyors választ!

Korábban valaki azt írta, hogy Mészároshoz lehet menni a rendelőbe is. Azt tudja esetleg valamelyikőtök, hogy mennyibe kerül a magánrendelésén egy alkalom?

Lili
klili

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 08:33-kor.
Vendég

Sziasztok sorstársak!

Most csak röviden annyit, hogy mi ma gyurmát ettünk és leestünk hanyatt-fejjel előre az ágyról. Szerencsére semmi baj nem lett. Épp Csabit akarta ismét lefejelni Áron szopi közben és harmincadszor szóltam és a harmincegyedik lett volna az igazi lefejelés, akkor meglöktem Áront, Csabit ledobtam az ágyra, a másik kezemben volt a mellszívó, mert fejtem az is repült.Csabit védtem Árontól, utána Áront akartam elkapni,erre repült a Csabi. Hú, utána ne tudjátok meg mit éreztem......
Viszont voltunk sétálni 2 órát.

Lili, gratulálok. Ne izgulj nem ciszta lesz, hanem baba.A petefészkem az első és az utolsó három hónapban nekem is szúrkált.Szerintem természetes.

Lilluska, köszi ha nem segít a mostani kipróbálom ezt is.

Üdv mindenkinek
Andi
andry

Sziasztok,

megint félkezűen Kép de legalább most itt vagyok, és nem ringatásban ordítás miatt... Tiszta csoda, hogy nem megint egy hét múlva Kép

Cinderella,
Szegény, Te is totál le vagy foglalva, ugye? Én már odajutottam, hogy fürdést, hajmosást magamnak csak a hajnali 2-6 intervallumban tudok megejteni... Különben el kellene néznem, hogy Lilla ordít (a hasifájás miatt iszonyúan anyás lett, azt szeretné, ha állandóan a kezemben tartanám), ez meg nem megy...

Nem tudom, hogy sokat eszem-iszom e - 3x étkezem, és kb 4 liter folyadékot megiszok. Azt hiszem, a tejcsicsökkenés a mellgyulladások miatt következhetett be, meg talán a gyógyszerek miatt is.

Midenesetre most annyi változás már van, hogy legalább a mellbimbóm "beedződött", és nem fáj a szoptatás...

Csajok, most hogy már nem fáj szoptatni, most érzem csak milyen jó lenne, ha lenne tejem elég! Ráadásul Lilla imádja a cicit.
Hiába zavartam be a cumisüveggel, annyira ügyesen szopizik... Kép

Edina, drukkolok, hogy Lillánál is ez legyen a helyzet, és kinőjje minél hamarabb... Megpróbáljuk a gripe watert is, hátha..

Anide,
igen, urtica urens ch5öt keresek, és nem lehet kapni... Nagyon aranyos lennél, ha megnéznéd, hoy van e nálatok Kép Előre is köszönöm. Ha ez van neked otthon "talonban", akkor szivesen átvenném...
Bence gyönyörű, édes babus! Kép

Tünde,
sajnos van székrekedése, már 2x is hőmérőzésre tudtunk csak kakilni Kép És ez is biztosan bántja a kis pociját KépKép Most a héten kicsit javult a helyzet, már minden nap magunktól sikerült, igaz jó nagy hasifájással együtt Kép Ezért is nagyon jó lenne, ha helyreállna a tejcsiügy, az szerintem megoldaná ezt is.

Adri, Andi, igyekszem válaszolni a mailetekre... Kép Nem felejtettelek el Benneteket, csak az időhiány... Kép

puszi
Kata
bóbi

Kedves Rita,

én is gondolkodtam már a lll-n. Igazából azt nem tudom, hogy a felsorolt tanácsadókból bárkit hívhatok? Nincs "körzetezedés"?

szia,

Kata
bóbi

Szia Lili!

Üdv a Csapatban! Kép Gratu a teszthez, és ne izgulj: anya leszel tuti! KépKép
Tök jó Lányok, hogy egyre többen vagyunk! Jó Benneteket olvasni, beszélgetni veletek... Kép

puszi
Kata
bóbi

Sziasztok!
Hát nem semmi, hogy 2gyerekkel mit tudtok művelni.. teljesen bepánikolnék, ha nem 5en lennénk testvérek, és nem én lennék a legídősebbKép Tehát a gyerekek oldaláról már van tapasztalatom.. kitartás.. Rólam csak annyit, hogy mikor 11 hónapos (!) voltam, akkor született a legidősebb hugom-.. hááát nem semmi lehetett az sem. Anyumat kérdeztem, mondta, hogy már nem emlékszik semmi rosszra, pedig én is kitettem vagy 8 rosszcsontotKép. Ja, és bizti velem is ingerültebbek voltak- de senki se aggódjon, nem kellett pszihológushoz járnom, max. annyira vagyok ütődött, mint az egykékKép
Azért nagyon együtt érzek veletek... Egyszercsak vége lesz, kialakul a menetrend.. (szintén Anyumtól tanács)
Puszi mindenkinek!
Satuk

satuk

Kata, az lll-es tanácsadók bármelyikét hívhatod szopis problémával! Mindegyikük nagyon segítőkész, kedves, és hihetetlen nagy ismeretanyaggal, tudással, empátiával rendelkezik.

Liv

Kép

Kép
liv

Szia Bóbi!
azért kérdeztem, mert előszőr mi is Mildibét kaptunk, és Nestle Bebára váltottunk a kaikprobléma miatt, ha még kel a táp egy darabig, érdemes váltani legalább a kaki ne zavarja, ha már fáj a pocija Kép

mtunde

Helló lányok,
Satuk, nagyon aranyosakat írtál és valóban vígasztaló is volt. Hát anyukád előtt le a kalappal, 5 gyerek, az azért szép.

Ma volt eddig az egyik legrosszabb éjszakánk, 2-5-ig üvöltéssel telt és nem tudtam mi volt a baj. Csabi azonnal sír, ha leteszem és lekapcsolom a villanyt.Ringatnom kellene hajnalban? Ha éhes lenne és azért sírna, utána nem tudna aludni 3 órát, igaz? Van vmi ötletetek?

Kata, kitartás, ha ennyire akarsz szoptatni, szerintem nem lesz gond a tejci mennyiségével.

Üdv
Andi
andry

Sziasztok!

Le a kalappal, minden anyuka előtt!!! Nem semmi egy-egy nap és éjszaka a gyerkőcökkel. Kitartás Mindenkinek!!!
Kép

Kép
zsu11

Köszi lányok a gratulációt, remélem nem túl korai.

Nincs köztetek senki aki Mészároshoz nem a magánrendelésére jár? Valamint továbbra is szeretnék magánrendelős kb. árakat is tudni, valamint, hogy pontosan hol van, és milyen számon lehet bejelentkezni.
k.lili@freemail.hu -ra is jöhet az infó.

Köszi,
Lili
klili

Lili! Küldtem mailt!

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok !

Tünde ! A Pólus uszi tel száma 06/20-9169221.Én szerdán 10-re járok Dorkával, de korcsoportonként más -más időpontok vannak. Egyébként ő is ekkor szokott itthon aludni, de ott nem láton rajta hogy fáradt lenne. Örül a gyerekeknek, a vizben pedig nagyon jól érzi magát.
Jókat mosolygunk igy a lurkók csínytevésein, de amikor ez ember maga kerül ebbe a szituációba nagyon idegtépő.Én még a mai napig sem tudom Dorkát nyugodtan szoptatni, mindig ott van ő is, és ahogy egyre nagyobb a Dorka inkább már Gergőre figyel.Már volt ciciharapás is emiatt. A szomszédban lakik a Gergő kisbarátja szinte egyidősek, és ő is igy viselkedik mint ő, igy egy kicsit nyugodtabb vagyok hogy nem mi rontottuk el. Együtt mennek az oviba is kiváncsi vagyok ott mit alakitanak majd.
Andi ! Lehet hogy a pocija fájt, nekünk akkor még az jött be ha hassal lefelé hurcolásztuk az alkarunkon. Emlékszem volt olyan hogy este 10-kor már az erkélyen hurcolásztam, háha a hűvös levegőn megnyugszik, és onnan néztem-hallgattam a Megasztárt.

Kitartás, itt a hétvége apukák otthon lesz egy kis segitség !

ui: nekem is van itthon Urtica Urens és nem hiszem hogy szükségenm lesz rá, melyik kerületben laktok ? Ha nem messze szivesen átviszem.
antaledi

Szia Lili!
Üdv a kismamák között,meglátod jó kis csapat vagyunk!
Én a 17.hetet töltöttem be,és szintén Mészároshoz járok.Látom a lányok már megelőztek és válaszoltak a kérdéseidre,de ha tudok Én is szívesen segítek.
Sok szerencsét!

Lányok!
Mi ez a depis hangulat!? Tessék a szépet és a jót látni!Tudom,könnyű mondani.
Kitartás,már nem sok van hátra a télből,jön a szép napos tavasz,és egyből elműlik a rossz kedvetek.
Természetes,hogy nem megy minden gördülékenyen,bele kell rázódni.Szerintem mindenki kiborul az elején,aki nem az hazudik!Bocs,ha valakit megsértettem,de nem tudom elképzelni,hogy van olyan ember a földön,akinél előbb vagy utóbb nem szakad el a cérna.
Nálam is volt ilyen,de tényleg könyebb lesz ha "összeszokik" a család.
Mindenkinek szép hétvégét!
Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

szia Bóbi-Kata

Jó lenne tudni, merre laksz, mennyire vagy mobilk, mert van szoptatási ambulancia, ahova be lehet menni, személyesen kérdezni, az az István Kórházban van, ha érdekel, megkeresem az időpontot.
Egyébként pedig a Szoptatásért egyesület szaktanácsadói között keresgethetsz, és szívesen ajánlom a Sződi Juditot, neki van e-mail címe is a honlapon, vagy a W. Ubgvári Renátát is, aneki mobilja van megadva. Mindenképpen szólj, ha kell még segítség. Szeretettel: Rita
nováky_rita

Sziasztok

Most volt csak idom visszaolvasni, es latom senkinek sem egyszeru...Kép

2 gyerekes anyukak minden tiszteletem a tietek, mert en az egyke torpemmel alig birok neha.Kép

Latom tobben irtatok a hasfajastKép Kép szar dolog nagyon foleg ha mar oylan hulla vagy, hogy a gyereket nem tudod tartani... szoval nekunk az infacol nem valt be sajnos csak ideig oraig,/3 napig konkretan/, edeskomenytea sem mecsek tea sem, csakis a pocakmasszazs+ gripewater, ez saccra 4 nap utan kezdte rendezni a helyzetet, elvileg ami csomagot kaptatok a korhazban van egy johnson-os fuzetke abban benne vannak az alapfogasok hogyan is kell de erdemes elmenni egy tanfolyamra osszesen kb egy oras altalaban vedonok tartjak.
Tapszer allitolag a H.A-s tapik jobban megtekerik a torpek pocakjat, ezelott kb 2-3 honappal irt valaki egy jo tapirol azt hiszem Milupa Aptamil???? de nem vagyok benne biztos, es a hasfajas ugy igazan 3 honapos koruli korban kezd elmulni sztem amikor tudjak mar hova kell nyomniKép Kép
Jo hetveget mindenkinek, remelem tudtam valakinek segiteniKép
Reka

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek, már jó rég jártam erre, de azért olvasgatlak benneteket mindig. Most viszont a hasfájásra és a kakiprobémára szeretném a mi tapasztalatunkat megosztani, hátha nektek is segít: én is próbáltam a masszázst és a Gripe Water-t, de nem volt az igazi és sajna kaksi sem sikerült, csak hőmérővel. Mi kb. 2 hónaposan kezdtünk Protexin Restore-t szedni, ami kb. 1 hét alatt rendet tett a pocakban és a kaki is nagyon jól beállt tőle. Én csak egy fél tasakot adtam minden reggel tejbe keverve, evés előtt és egészen 4 hónapos koráig, ameddig gyümit nem kezdett enni Kristóf. Hála Istennek azóta semmi probléma ezzel a témával, de mindig változik ez is az idő múlásával, mert a főzelék bevezetésekor szinte minden pelusban volt "meglepi". Amióta husit is eszik, azóta csak napi 2x. Szóval, ne izguljatok, kialakul majd! Ja, és ez kifejezetten kisbabáknak kifejlesztett dolog, ami abban segít, hogy gyorsabban kialakuljon a bélflórája és csak jó baktériumokat tartalmaz.
Elvileg a gyógynövényboltokban és a patikákban lehet kapni.

Remélem, segít majd valakinek...
Sziasztok,
Dóri
kiskacsa

Sziasztok Lányok!
Gyors leszek,mert Apa van a gyerekekkel és etetnem kell Lillust!
Lilluska,vettem Sedatif Pc.t és nagyon bejött nekem is,mintha teljesen kicseréltek volna!A betegtájékoztatóban 2x3 van irva,ehhez képest én 1x1et vettem be és használt az is!A Pulsattila hiánycikk,ugyanugy mint az Urtica!Andim,szerintem Te is próbáld ki,egy alkalmat megér!Kép
Klili,ha bármi kérdésed lenne Hozzám is bizalommal fordulhatsz,Nekünk már 2 babót segített világra Mészáros doktor bácsi!KépEgyébként üdvözlünk köztünk!Kép
A Protexin Restoret mi is hónapokig szedtük,Nekünk is segített kaki ügyben,Lillának is szorulása volt,de aztán kiderült,h. tejcukorérzékeny,amit hála Istennek mostmár kinőtt!Kép
Puszi,ahogy tudok jövök!
adriKép
lillaadri

Sziasztok!!

Szeretnék érdeklődni, hogy milyen tapasztalataitok vannak a Kútvölgyiben?? Melyik dokiról, mi a vélemény?? Szülésznőt tudtok ajánlani? Én júniusban fogok szülni, és nagyon kíváncsi lennék mások véleményére is!!

Előre is köszönöm!!! :-)

Kép
nagydora

Szia Dora!Kép
Konkrétan kire lennél kiváncsi?
Eddig kihez jártál terhesgondozásra?
A kórházról ,orvosokról,szülésznőkről csak csupa jót tudok mondani!!!Kép
Ha esetleg konkrétabban kérsz infókat szerintem jobban tudunk segíteni...mindenkinek más a dokija,szülésznője!
Egyébként sok szeretettel üdvözlünk köztünk!Kép
Jó pocakosodást!!!
puszi,
adri
lillaadri

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?