Sziasztok
Itt az éjszaki műszak
Monyo
Én ugyan a Dévaiba járok, de nekünk nem kellett közjegyzős papír, elég volt egy két tanúval aláíratott nyilatkozat, hogy élettársak vagyunk. Szerintem majd kérdezz rá, az a legtisztább.
Kriszta
Ma voltam a melóhelyemen, gondoltam is vajon otthon vagy-e
De ezek szerint csak februártól.. Azt már fél lábon is nemigaz?
Borsókás
Drukkolok, hogy minden rendben menjen majd a műtétnél. Nekünk is most megint volt egy körünk az andrológusnál, de már csak egy bacit talált, bár nagyon igyekezett
Én azt a megoldást választottam, hogy a páromra hagyom a dolgot én nem megyek vele, így engem nem zavar a stílusa, a párom meg elég türelmes ember
Lara
Sok puszi a kis hősnek, remélem hamar felépül és semmi más komoly betegsége nem lesz ebben az életben. Néha egy kis nátha maximum
Nektek meg nagy adag nyugi-relax-pihi, az egészségüggyel legközelebb úgyis csak akkor találkoztok, amikor a tesó miatt jársz majd terhesgondozásra.
Zsebi
Sikerült eldönteni a kezdést
Azt hittem, hogy majd csak ha megjön a mensim, akkor fogom tudni, hogy készenállok-e rá, de tegnap voltam Dévainál kenetvételen és ott egyértelműen megéreztem, hogy igen, folytatni akarom. Mikor megkérdezte mikor akarok kezdeni, már elég biztosan tudam
Nem tudom, biztos a hely szelleme tette
Szóval már biztosan tudom, hogy szeretnék korán kelni, hogy reggel időben odaérjek, órákig várni, szurikat kapni, hasat fájlalni és minden egyéb nyalánkságot, bár igazán azt remélem, hogy most legalább egy gyerek is becsúszik majd a végén valahogy
És ma az is nagyon jó volt, hogy voltam éves minősítő megbeszélésen az egyik fő-főnökömnél, és biztosított róla, hogy tudják, hogy nekem most ez az első nem baj, ha hiányzom miatta és támogatnak abban is, hogy olyan munkát választhatok magamnak az esetleges lombik szünetekben (bár ez reméljük tárgytalan lesz
), amilyet szeretnék és ami nekem a legjobban belefér az időmbe (plusz előrébb léptettek és jutalmat is kaptam, szóval nagyon örülök
)
Puszi mindenkinek:
Wish