Új privát üzeneted érkezett!

Monyo Kép
Természetes, hogy beszámolok mindenről. Kép Már nagyon ideges vagyok és rettenetesen izgulok (a férjem is)! Kép Akkor ti nem vagytok házasok? Ezért kérdezted? Én le se tagadhatnám, mert felvettem a teljes nevét és né lettem. Kép

Mka Kép
Mi az a Superfact???

Mniki Kép
Akkor miért öregíted itt magad? Kép Sebaj, tedd el, de azért majd akkor is kapsz egy adaggal! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag
nem vagyunk házasok, no ez az xyné megszólítás az ami a legkevésbé hiányzik.
monyo

Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy a HCG szint a vérben hogyan nő a napok múlásával? Arra gondolok, hogy olvastam valahol korábban, hogy x naponta megduplázódik, arra lennék kiváncsi, hogy hány naponta?

Köszi, Almodo Kép

Kép
almodo

Na sziasztok, végre itt és itthon! Kép

Ez a kórházasdi elég húzós volt, az egészségügy tragikus, inkább le se írom, mik történtek velünk, mert jópáran vagytok most épp szülés előtt. Bár szerencsére szülészetet, orvost, szülésznőt maga választhat az ember lánya, mi most sajna nem válogathattunk. De szerencsére túléltük, Andort csak 1* kellett műteni, a csöveket egymás utáni napokon a varrat mellett ki tudták húzni. Brrrr.... Szóval Manó jól van, kicsit össze van zavarodva, éjjel többször is kelt és nem igazán akar enni. Jó idő lesz még, míg sikerül végre visszaállni a régi kerékvágásba, de remélem azért előb-utóbb skerülni fog.

Orsi,
gratula a fagyibabás babásodáshoz, most megmutattad az utat Kép

Nem tudtam visszaolvasni, de mostantól igyekszem újra aktív lenni, amennyire Andor és a meló engedi Kép

Pusza:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara : sok-sok buksisimi és puszi Andornak, kívánom, hogy mielőbb testileg-lelkileg rendbe jöjjön a kismanó ! Mikor kell ellenőrzésre mennetek ?

Tényleg szörnyű, ha valaki bekerül a kórházba, tudna mesélni... KépKép

mniki

Almodo Kép
2-3 naponta duplázódik, de ez eléggé változó egyénenként.
Van, akinek 1.5 naponta, van, akinek 3 naponta.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Monyo Kép
élettársi kapcsolatnál én is úgy tudom, hogy ez a nyilatkozat kell. de ez tényleg csak elmélet, mert tőlünk a házassági kivonatot sosem kérték.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

köszi, Orsi!

Akkor ebből nem fogok tudni következtetni arra, hogy ikrek-e Kép

Kép
almodo

Szia Niki,
Ma vagyok a 6.napon. Egy fagyim van, de ez bőven elég lenne egyenlőre ha megtapadna.
Neked volt már fagyis beültetésed? Hányadik napon adják vissza? Csak az utrot kell dugdosni? Nem tudja valaki véletlenül?
Köszi a drukkot.

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

NikiKép
Én is ismerek két megbízható dokit, tehát a te kettőddel együtt ez már 4. Remélem azért nem ez az összlétszám.Kép
Sokat töprengtünk, hogy ezzel a dokival csináltassuk-e meg a műtétet, vagy már előtte váltsunk. Õt ajánlotta Szmatona doki, meg másoktól is azt az infót kaptuk, hogy szakmailag az egyik legjobb. Hát emberileg nem az.Kép
HA most keresünk mást, csak a stílusa miatt tennénk. Valószínűleg hónapokat csúszna a műtét, és ki tudja szimpatikusabb lenne-e az új doki amellett, hogy szakmailag is megfelelő. Nem nagyon vannak rózsaszín ábrándjaim e téren.
Tehát megcsináltatjuk a műtétet a Szabolcsban, aztán megyünk más orvoshoz.
A párom egyelőre nem aggódik, szerencsére. Én jobban tartok most az egésztől.

MonyoKép
A konzin nem kérnek papírokat. Csak a lombik megkezdésekor kell nyilatkozni, hogy házas-, vagy élettársak vagytok. Én nem hinném, hogy közjegyzői papír kéne, házasságlevelet se kértek.

MkaKép
Febr. 13.? Az mindjárt itt van!! NAgyon jó, hogy újra lendületbe jöttök. Drukkolok, hogy ez legyen az utolsó nekifutás (persze csak a kistesókig, ha nem jönnének spontán módon)!

LaraKép
NAgyon sajnálom, hogy nagyon negatív élményekben volt részetek. Nem írtad részletesen, de szerintem itt mi mindannyian el tudjuk képzelni.
Sok-sok gyógypuszi a pici hősnek.

KiscsillagKép
Teljesen egyetértek azzal, amit az orvos-beteg viszonyról írtál. De néha keménynek kell lenni, és előtérbe kell helyezni a szakmai hozzáértést a szimpatikus stílussal szemben. Ezért nem volt könnyű a döntés. A műtétig már nem megyünk hozzá, tehát nem kell élveznünk a stílusát. Utánna pedig keresünk mást.
Bízom benne, hogy később sem fogjuk megbánni ezt a döntésünket.

ZsebiKép
Hol és milyen talpmasszázst kapsz? Milyen hatása van?Mire ajánlják?

LányokKép
Szertenék kérni infókat varicokele-műtét ügyben.
Lujzika!!!Nem jársz erre véletlenül?? MInden infó jól jönne a műtét körülményairől, fájdalomról...stb.-ről. KÖszi!!!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Viki ! Nekem novemberben lett volna fagyis, de sajnos nem ébredtek fel a drágák Kép Ha van spontán pé-d akkor a tüszőrepesztő szuri után kb 5-6 nappal kapod vissza őket. A szuri 3. napjától kell az utro, semmi mást nem szoktak adni Kép

Ha valami másképp is működik, majd Orsi kijavít, neki most volt nemrég a sikeres fagyibabás akció Kép

mniki

Almondo Kép
spontán babánál a HCG alapján semmire sem tudsz következtetni, mert nincs támpont arra vonatkozóan mikor volt a megtermékenyítés.
Én sacc/kb. nem mondanám, hogy ikrek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Viki Kép
Nikihez képest semmi plusz infóm nincs. Ha van spontán pé, akkor UH a 12-13. napon, akkor meghatározzák a repesztés időpontját, ahhoz képest kiiszámolják, hogy mikor reped, és + annyi nappal később adják ahány naposan az embriók le lettek fagyasztva.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kiscsillag!
Köszönöm kérdésed, megvagyok. A lelkem most úgy elvan se így se úgy. Még nem tudom mikor kezdünk legközelebb, most jó hogy nem kell semmilyen dokihoz menni.

Niki!
Akkor még az odébb van, de én kijavítom neked, de remélem addirga már sok minden mást is kell rajtad javítanom pl. jó lenne ha feljebb mennél már a másik szekcióba! Kép Kép Kép

Monyo!
Tőlünk soha senki nem kérte a házassági anyakönyvi kivonatot együtt mentünk odatuk a személyit és a lakcímkártyát TB kártyát és kész. Azóta mindig csak az én TB kártyámat kérik. Én is úgy tudom akik nincsenek összeházasodva azoknak kell valamilyen papír, de hogy ez elég-e két tanúval aláírattatni vagy közejgyzők kell-e azt nem tudom. De ha Nóri benéz megírja mert neki egy lombik úgy volt hogy még nem voltak házasok. Kép

Viki!
ÍGy is kell ezt csinálni fő az optimizmus mutasd meg TE is hogy hogy vannak ezek a dolgok!!!!!!!!! Árgus szemekkel figyellek!!!!!!!!!!!

Mka!
Király!!!!!!! Akkor a drukkok mennek nagyon nagyon nagyon!!!!! Akkor ez long protokoll lesz!!!

Lara!
Olyan jó hogy tudtál végre írni. Nagyon sok erőt kívánok és sok sok mosolygós napot. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Niki! Kép
Írtam a Családinetre a PCOS-ba, nézd meg!

Monyo! Kép
Én akár vihettem volna oda Krizsa dokinkhoz Jon Bon Jovit is az utcáról, hogy tőle akarok egy jóseggű gyereket, megcsinálták volna! Szóval nem kértek semmit...
s_norka

Wish!
Döntöttél már hogy kezdesz vagy nem???? Én nagyon fogok neked durkkolni!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara

Örülök, hogy otthon vagytok.
Andorkának mielőbbi gyógyulást és visszarázódást a dokimentes, boldog családi életbe.
Kép

Süni
süni_renóca

LaraKép
De jó, hogy végre otthon vagytok! Kép Pihenjetek rá egy kicsit az izgalmakra! Kép

KrisztaKép
Gyönyörű Máté! Én (tapasztalt versenyző) jól látom a vonásait. Mit számít a gyakorlat Kép
És szép súlya is van! Az én kicsi Laurám most, 28 hetesen (tegmap) volt 1.130 g. Nem lesz nagy baba Kép Nem bánom, megyünk a spontán szülésért! Kép
Egyébként nem Máté az egyedüli, aki szuperaktív voltát nem hajlandó az UH-n megmutatni Kép Laurán ugyanezt csinálja pepitában Kép Állandóan rugdos, majd jün az UH, és mint a kisangyal, úgy húzza a lóbőrt... Kép Szerintem jól ki fognak jönni Mátéval a kis gézengúzok Kép

Te dolgozol még (lehet hogy már írtad, akkor bocsánat érte, az utóbbi időben nem minden üzenetet tudok végigolvasni, ami részben a kicsit türelmetlenebb voltomnak köszönhető Kép).

Puszi

Unique
29+0

KépKép
unique

RenokaKép
Szombaton megyünk Bécsbe, vasárnap vagy hétfőn referálok! Kép A babakocsi már megvan Kép Gyönyörű és mindent tud Kép

NorkaKép
Hogy álltok a beszerzésekkel?

Unique

KépKép
unique

Kiscsillag,
A Suprefact egy hormon, ami a petefészek működést gátolja. Le kell szoritani az LH szintet a szervezetben, mert az a stimunál galibát okozhat. Fontos, hogy a stimus ciklusban együtt nőjenek a tüszők.

Zsebi, bizony long protokoll lesz. Izgalmas lesz az időzítés, mert nem eshet hétvégére a punkció, a friss mintavétel miatt.

Borsókás, nekünk a kistesóért is a vissza kell majd mennünk, a spontán baba egy genetikai probléma miatt kizárt. Szó ami szó én azt remélem ez a kör sikerrel zárul. Miért is ne?
Mka
Vendég

Kavicska!
Mi volt ma a konzultáción? Mikor indul a következő inszem?????

Kagyló!
Mikor mész uh-ra????

Mka!
Így is van miért is ne sikelne ez az év szuper lesz mindenkienk én ezt már eldöntöttem, úgyhogy Jó Istenke odafent tessék átírni az ütemtervet aki már sokat várt babára most vedd őket előre! Kép Kép Kép Kép
Neked a múltkor is long volt?

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Edina!
Hova tűntél???? Mi van veled???? Tessék jelentkezni!!!!!!

Karmen!
Mikor mentek vissza az andrológushoz (spermavizsgálatra( kíváncsi vagyok hogy nektek hogy befolyásolta a dolgokat a homeo.

Timi!
Kép

Jó éjszakát!

Kép
megyek mert reggel megint ilyen leszek Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Monyo,
Mi sem vagyunk házasok és tőlünk kérték a közjegyzői papírt. Nem kell az első konzira-nekünk is ott mondták el-csak az a lényeg hogy az első beavatkozásra meglegyen. Nem is értem hogy Krizsa hogy nem kérte Norkáéktól. Nekem azt mondta a doktornő, hogy ez kötelező.....de nem nagy cucc, a közjegyző fél óra alatt megcsinálja, csak újabb tíz rugó Kép És csak a Kaálira jó, legalábbis nekünk szerepelt benne, hogy a reprodukciós eljáráshoz készült, vagy valami ilyesmi....

Unique,

Sejtettem hogy nem csak mi voltunk kevéssé szerencsések az UH-n, a doki mondta is hogy aznap szinte minden baba ilyen nyugis volt KépKép
A méret meg még úgyis százszor változik, egyszer nagyobb a koránál, egyszer meg pont jó, de Laurával biztos jól ellesznek KépKépKép
Kíváncsi vagyok milyen lesz nektek Bécsben KépKép
Ma voltam az Árkádban, de persze a bébicuccokra nincs leárazás, gondolom úgy is tudják hogy azt mindig megveszi az ember KépKép
Mi megyünk február elején Sopronba 3 napra, remélem akkor mi is át tudunk ruccanni Bécsbe vagy valahova egy kis shoppingra Kép
Még dolgozom, most úgy tűnik mégiscsak február 1-től fogom kiiratni magam - nincs semmi panaszom és lelkiismeretfurdalásom lenne otthagyni a kollegaimat a sz...ban, még akkor is ha az új főnököt ki nem állhatom...heti 2 telefont kibirok vele...de már csak két hét és mindenképp vége KépKép
Milyen babakocsit vettetek , Gyereküléssel együtt vagy anélkül?

Niki,
Az hogy egy baba nagyobb/idősebb a koránál, mindig az aktuálisan mért adatokból számolják ki (fejkörfogat, meg mindenféle csontok hosszúsága, van vagy 6-7 féle adat) de mivel ez mindig változik, meg különben is egyéni, csak viszonyítási alapnak jó. Persze ha valamilyen értéke kórosan eltérő az átlagtól bármilyen irányba, abból a dokik le tudnak vonni következményeket esetleges gubancokra....szóval nem sok köze van a pé-hez (nálam ugye elég jól lehet tudni a megtermékenyülés dátumát KépKépKép )
Te meg ne öregítsd magad, csak júliusban leszel 30, addig a napig 29 vagy KépKép

Mka,
Hajrá, hajrá, olyan jó hogy megint lesz kinek drukkolni KépKép

Viki,
Orsinak olyan jól sikerült a fagyis akció, reméljük te is követed a példát KépKépKép

Kriszta
26+5

Kép

KépKép
kriszta71

SziasztokKép Itt az éjszaki műszak Kép

MonyoKép
Én ugyan a Dévaiba járok, de nekünk nem kellett közjegyzős papír, elég volt egy két tanúval aláíratott nyilatkozat, hogy élettársak vagyunk. Szerintem majd kérdezz rá, az a legtisztább.

KrisztaKép
Ma voltam a melóhelyemen, gondoltam is vajon otthon vagy-e Kép De ezek szerint csak februártól.. Azt már fél lábon is nemigaz? Kép

BorsókásKép
Drukkolok, hogy minden rendben menjen majd a műtétnél. Nekünk is most megint volt egy körünk az andrológusnál, de már csak egy bacit talált, bár nagyon igyekezett Kép
Én azt a megoldást választottam, hogy a páromra hagyom a dolgot én nem megyek vele, így engem nem zavar a stílusa, a párom meg elég türelmes emberKép

LaraKép
Sok puszi a kis hősnek, remélem hamar felépül és semmi más komoly betegsége nem lesz ebben az életben. Néha egy kis nátha maximumKép
Nektek meg nagy adag nyugi-relax-pihi, az egészségüggyel legközelebb úgyis csak akkor találkoztok, amikor a tesó miatt jársz majd terhesgondozásra.

ZsebiKép
Sikerült eldönteni a kezdéstKép Azt hittem, hogy majd csak ha megjön a mensim, akkor fogom tudni, hogy készenállok-e rá, de tegnap voltam Dévainál kenetvételen és ott egyértelműen megéreztem, hogy igen, folytatni akarom. Mikor megkérdezte mikor akarok kezdeni, már elég biztosan tudam Kép
Nem tudom, biztos a hely szelleme tette Kép
Szóval már biztosan tudom, hogy szeretnék korán kelni, hogy reggel időben odaérjek, órákig várni, szurikat kapni, hasat fájlalni és minden egyéb nyalánkságot, bár igazán azt remélem, hogy most legalább egy gyerek is becsúszik majd a végén valahogyKép
És ma az is nagyon jó volt, hogy voltam éves minősítő megbeszélésen az egyik fő-főnökömnél, és biztosított róla, hogy tudják, hogy nekem most ez az első nem baj, ha hiányzom miatta és támogatnak abban is, hogy olyan munkát választhatok magamnak az esetleges lombik szünetekben (bár ez reméljük tárgytalan leszKép), amilyet szeretnék és ami nekem a legjobban belefér az időmbe (plusz előrébb léptettek és jutalmat is kaptam, szóval nagyon örülök Kép)

Puszi mindenkinek:
Wish

wish

Niki,Orsi,Kriszta,Zsebi

Köszönöm, igyekszem megszolgálni a durkkokat!

Orsi,
Neked meg GRATULÁLOK! Akkor te most hányan vagy?

Képzeljétek el!!!!!!!!!!!!!!!!! hogy tegnap beszéltem egy csajszival, akivel az első beültetésemen egy szobában voltam, akkor neki az volt a negyedik lombikja és már az öribabás listán is rajta voltak.
Ezek után augusztusban spontán terhes lett, októbertől táppénzen van és nagyon-nagyon boldog.
VANNAK MÉG CSODÁK!!!!!!!!!!!!!
Csak azért írtam, mert annyira jó volt ezt hallani.

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Lányok,
köszi mindenkinek a jókívánságokat, remélem kiscsávóhoz is eljutnak, mert nagyon nagy csibész lett. Semmi se jó neki, megtanult sikongatni és a nem-tetszésének így már elég fülsértő módon tud hangot adni Kép A kórházban meg éjszaka folyton felverték (injekció, csőcsere, takarítás, stb) és minden egyes alkalommal cumisüveget erőltettek a szájába. Most ha meglátja az üveget, sikítófrászt kap. Király, mert már alig van tejem. Kép A másik, hogy hiába hagytam ott több liter fagyasztott tejet, tömték a gyerekbe a tápszert a megkérdezésem és tudtom nélkül. Mindig kérdeztem, hogy miért neon-citromsárga a kakija. Azt mondták, hogy "jó az, anyuka". Aztán itthon csak tejet kapott, egyből visszajött a rendes színe. Aztán tegnap megkóstoltuk itthon is a tápit és pikk-pakk megint citrom lett. Szóval még itthon is őrjöngtem egy sort. Hihetetlen Kép

Jövő héten még vissza kell mennünk kontrollra a sebészhez, a továbbiakat akkor tudjuk meg. Viszont öröm az ürömben, emelt díjas családi pótlékra és közgyógyra is jogosultak vagyunk, mert még elég sokáig kell gyógyszert szednie.

Tegnap megkóstoltuk az alma-körtét, nagyon cuki képeket vágott hozzá. Ma folytatjuk, remélem bejön neki.

Kriszta,
most néztem, hogy mindjárt szülni fogsz. Basszus, de izgi!!! Mekkora már a pocid????

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok Lányok
köszönöm a válaszokat a közjegyzős papírral kapcsolatban. Érdekes, hogy nem egyforma az eljárás még ua. intézeten belül sem. Megkérdezem a dokit, hogy mi legyen ezzel a nyilatkozattal, vagy lehet hogy addig megfűzöm a páromat, hogy a leendő :-) gyerek kedvéért házasodjunk össze :-))
monyo

KrisztaKép
Örülök neki, hogy hamarosan vége a munkának. Majd meglátod, mennyivel nyugisabb lesz úgy. Én is szeretek dolgozni, de azokon a napokon, amikor nem megyek be a városba csak itthon vagyok, nap végére egész jól, vidáman érzem magam és kipihent vagyok. Szóval számít.
Babakocsi: olasz, márka: Zeta 8 tris (Neonato) vagy mi. Benne van a mózeskosár, a kocsiülés, a kiskocsi , lábzsák is (későbbre, amikor már ülve lehet szállítani). Van benne napellenző, esővédő, fel lehet a mózeskosár hátsó részét húzni és akkor áttörten besüt a napocska. Kétféleképpen is fel lehet tenni rá a mózeskosarat is meg az autósülést is: elölről és hátulról is. Van hozzá pelenkatartó táska, amit rá lehet csatolni a kocsira a karfánál. Alul tartó része is van. Színe: szürke és halvány narancssárga kombinációja. Ha érdekel, beszkennelem a képét és felteszem. Kép

Puszi

Unique
29+1

KépKép
unique

LaraKép
Örülök, hogy otthon vagytok végre, bár elég furán hangzik, amit írtál a kórházi etetésről... Bele is borzongtam. Van pofájuk még hazudni is Neked. Melyik kórház volt ez? És ha szabad érdeklődni, mit csináltak azzal a tejcsivel, amit leadtál nekik??? Kép

Kitartást a kissrác fülsüketítő attrakcióihoz!

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok Kép
sajna én nem tudok jó hírekkel jönni. A ma reggeli vérvétel megerősítette, ami kb. 2 napja már sejthető volt. Kép csak egy biokémiai terhességet sikerült összehozni, mára már negatív lett a hcg Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, basszus, erre nem számítottam. Csak ülök és nézek magam elé, hogy mi van?

Unique, tedd fel a képet, légysziKép Amúgy jól vagy???
reno
25+0
renoka

Icsilya
Ajaj! Kép Nagyon sajnálom! Kép Ezt nem értem, miért lett magas a Hcg???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag Kép
biokémiai terhessgé, vagy beágyazódási probléma. Valami elindult, de nem fejeződött be.
A HCG a magzati chorion termeli, tehát ha elkezdődik a beágyazódás, akkor elindul a HCG szint növekedése a szervezetben, ha itt hiba csúszik be, akkor leáll, majd a HCG kezd kiürülni.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, tényleg olyan szomorú ez az egész Kép
Miből érezted, hogy tesztelned kell ??

mniki

Orsi Kép Kép Kép

Zsebi, Az előző short volt fogigátlóval. Az őszi lapar endo gyanus eredménye miatt lesz most long protokoll. Már csak a progeszteron injekciókat kell beszereznem, minden egyéb megvan.

Mka
Vendég

Icsilya
:-(
monyo

Niki Kép
teszteltem a pasikkal is, csak megerősítésnek... meg amit itt is írtam, hogy féltem ez UHtól, mert nem voltam biztos abban, hogy minden OK.
aztán mikor + / - tesztek váltakoztak, onnatól már azért sok jóra nem lehetett számítani.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nekem még soha nem volt két csíkos tesztem. Kép Nem is tudom milyen az! Kép Pedig a 4 év alatt volt időm ilyenekre. Már név szerint ismerem mindet, (első, nem első, csurgatós, belerakós) és mindig meglepődtem mikor felment az ára. Legutobb dec. 24 teszteltem és maradt még egy. Megfogadtam, hogy azt csak akkor használom el, ha a doki mondja, hogy lehet. De már nagyon megutáltam mindet!!! Útálatos egy dolog!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Mikor érem el, hogy ne legyek már Kezdő felhasználó??!! Ez milyen már!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Hát, vagyunk egy páran, akik rosszban vagyunk a tesztekkel, főleg a negatívakkal!
Akko rsem lehetünk biztosak az eredményben, ha kétcsíkos!
Ezért jobb a vérvétel!

Azt hiszem a 100. üzenet után Haladóvá válsz Kép!
Stella

Kép
stella9

OrsiKép Annyira de annyira... Nagyon örültem, amikor írtad, hogy +, szinte röpködni tudtam volna... Most meg ez... Kép Nem tudom, mit írjak... Kép

KépKép
unique

VKOrsi
Hát erre nem számítottam, hogy ez milyen ... nem is tudom mit mondhatnék. Nagyon sajnálom!!Kép
Zseboroszlán
Jövőhéttől már indul az ennyém is, és 20 után megyek Uh-ra. Veled mi van, mikor kezdődik?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

RenokaKép
Jól vagyok, köszönöm. Laurám teljesen hozza a korát, a BPD-je 7,3 lett (tankönyvszagú Kép) Kép

Itt a kép, annyi hozzá, hogy a színek kicsit élénkebbek a képen, mint a valóságban (valóságban a narancssárga rész pasztellebb, a szürke is világosabb, halványabb Kép:
Látszik, hogy hogyan alakítható át, miket lehet vele művelni Kép Jó kis legó lesz Kép

Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

StellaKép
Köszi szépen! Nagyon reménykedem és már csak kettő kell. Na, kíváncsi leszek. Kép Pezsgőt bontok a 100-nál. Kép
A vérvétel biztos jobb, csak fájdalmasabb. Kép Amúgy bárcsak már ott tartanék én is!!!!!!! Oh!!!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag Kép
nem fáj, hidd el. A stimu szurijai után az a +1 a vérvétel miatt már tényleg semmiség Kép
lassan már lehet, hogy magamnak is menne Kép Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Unique : nekem nagyon bejön a babakocsitok. Mind fazonban Kép mind színben Kép

Kiscsillag : akkor barátkozz meg gyorsan a szurival, mert bizony bőven lesz a stimu alatt. Viszont jó hír, hogy TÉNYLEG nem fáj KépKépKép

Emlékszem, még a kezdet kezdetén a párom döfködte belém az izomba való cuccost, na, az nem volt leányálom, de a bőr alatti szurit szinte meg sem érezni Kép

mniki

NikiKép
Köszi, remélem a kiscsaj is élvezni fogja a benne töltött időt Kép

KépKép
unique

Bocsi Orsi,
Sajnálom.....

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Borsókás!Kép
Tegnap kerestél Kép Kifaggattam a párom (bár már elég régi az "élmény", '98 nem most volt, és valamennyit már biztos "szépült" Kép), és azt mondta, hogy csak az első szuri (az érzéstelenítő) volt kellemetlen, aztán utána már nem érzett semmit. Õ a műtét napján feküdt be, az előzetes vizsgálatokat (vérvétel, EKG stb.) ambulánsan csinálták meg nála. A műtét után 2 nappal engedték haza, ha jól emlékszünk, 1 hétig volt otthon, de akkor már nem érzett igazán kellemetlen dolgokat Kép.
Amúgy szerintem is a szakértelem fontosabb, mint a szimpátia. Azt még nem is írtam, hogy a prof. által végzett műtét már a 2. volt, mert az első (hiába volt szimpi a doki, akit egy rokonunk ajánlott) nem sikerült Kép!

Lányok! Kép
Lehet, hogy most nagyon le fogtok torkollni, és elhihetitek, nem akarok senkit megbántani, de szerintem (ismétlem: szerintem!!!) a babacuccos dolgokat már tényleg inkább a Kaális babás topikba kéne feltenni! Én emlékszem még a csalódásokkal teli korszakomra (pedig nem most volt), főleg amikor éppen friss volt a fájdalom Kép Szinte az összes barátnőm akkor várta a babákat és hiába örültem nekik, a babacuccokat látva mindig összeszorult a szívem! Lehet, hogy csak én voltam ilyen, cáfoljátok meg nyugodtan Kép

Kriszta/L.

Kép
lujzika

Jajj, a lényeg lemaradt!

Orsi! Kép
Tudom, hogy nagyon banális, de jobb szó nem jut eszembe: sajnálom KépKépKép, de ahogy a szavaidból kiveszem, ezt már hamarabb megérezted Kép

Kriszta/L.

Kép
lujzika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?