Lili
Hogy a babáknak milyen hatodik érzékük van.
Egyből nyugodtabb, ha te is.
Balim
Köszi, hogy így leírtad a csaszit. Tényleg sokat változott, bár az a kúp sem lesz kellemes.
Tulajdonképpen mit jelent a kötött csípő? Nekem is az lehetett? 1 éves koromig vmi sínben voltam éjjel nappal.
Fogdokinál mi is voltunk, mert fogkövet észleltem Bencénél, de ő azt mondta, hogy ez csak nyálkő és még nem nyúl hozzá, mert még gyenge a fogzománc.
Lina
Köszi a gépet, azt hiszem én a 4-ben voltam. Mi lesz most a hitellel? Lehet még módosítani?
Syg
Most már takaríthatsz akkor, miközben körülötted mászkál. A porszívó hangjától fél? Tuti, hogy minden pöszmötöt megtalálnak. Amikor elkezdett Bence mászni, én minden nap porszívóztam, szerencsére ő nem félt tőle. Aztán, ha talált pöszmötöt, mindig mutatta nekem, mintha kérdőre vonna.
Szeretett is játszani a porszívóval, mert volt kereke, gondolom autónak nézte.
Ágynemű téma nálunk is dettó. Éjjel hálózsák, nappal kis pléd.
SBea
Lilla látom szeret pakolni.
Hogy győzöd?
A rádiónál mit csináltál?
Én azt hiszem, hogy nem tudnék Kecskemétről elköltözni. Egyre inkább ragaszkodok a megszokott dolgokhoz. Itt rögtön tudom, hova menjek, ha valamire szükségem van.
Seriff
Bence hétfőn kezdi a sulit. Szerencsére nem vagyunk lemaradva. Tegnap beszéltünk a tanítónénivel, kiderült, hogy szegény gyereket itthon jobban kínozzuk, mint amekkora a követelmény a suliban.
De tudja ám, csak lusta.
Dehogy nyertünk, akkor nem így írnék. Egyszer már nyertem, nem tudom, hogy ez megadatik -e még egyszer az ember életében. Egyébként szerintem rossz volt a szervezés, mert kihúztak egy akasztói vásárlót, ő persze, hogy nem volt ott, aztán húztak mást helyette. Szóval csak az nyert, aki jelen volt ott a hidegben sötétben.