Új privát üzeneted érkezett!

Dóra,
nálunk az 5 ébredés szinte már jónak mondható, megértelek. Én sem alszok nappal, mert csak akkor tudok bármit is csinálni, ha lszik. Kivéve a takarítás, mert az zajjal jár. Az csak akkor megy, ha itthon van Robi is és lefoglalja Manót. Nincs is gyakran kitakarítva, nem tudom, mi lesz most, h birtokba vette a padlót.
Én is azért adtam mindig cicit, mert az a legegyszerűbb. Én most küzdök vele...hát, nem egyszerű. Álmosan, félkómásan, idegesen megnyugtatni és elaltatni...komoly feladat. De vmit muszáj csinálni, sokáig nem bírnám már a nemalvást.
Most azzal próbálkozok, h csak 3 óránként kaphat cicit, ha előtte felébred, nincs. Akkor sajnos vissza kell altatni. Még ha közben már le is járt a 3 óra, mert akkor megint csak azt tanulná meg, hogy "aha, akkor ha 1 órát hisztizek, nyavajgok, a végén úgyis én nyerek és kapok cicit". Ez megint nem lenne jó.

Kép
sygnum

Syg,
Köszi.KépBár te sem engem kérdeztél,Kép de a Dm-ben, Tescoban, gyógyszertárakban ...szerintem ezeken a helyeken biztos vannak baba fogkefék. Mi is nagyon korán használtuk már őket,

Lassan indulunk a 3 éves oltásra. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
köszi! Ez melyik oltás?

Kép
sygnum

És vannak különböző méretű fogkefék? Vagy van baba, gyerek és a felnőtt? Én ezeket még sosem figyeltem. Naná, mivel nem volt gyerekem.

Bea,
én is csak néhány éve élek Kméten és felnőttként nem olyan könnyű barátokat találni, mert ált az iskolában barátkoznak össze az emberek. Esetleg marad a munkahely. De én se túl sok emberrel kötöttem még barátságot.

Csak itt, ezzel a sok-sok kismamivalKép

Kép
sygnum

Azt hittem mindannyian Kecskemétiek vagytokKép
Syg Te honnan települtál be?
Nekem is fel kéne adnom a jelentkezési lapot, de kicsit félek az egésztől: most tudatosult hogy tanulás is jár vele, nemcsak egy új dipi...lesz erre időm?

Topiktalit mikorra szervez a topic? hozzám lehetne jönni csak Lakitelek lehet nem a legideálisabb (annyi hely van hogy kergetőzni is lehetne)

KépKép
KépKép
bepa77

Dora, miért nem keresztelitek ti is akkor Katit? Nyugodtan! Együtt lenne a csajsziknak. Kép
birolili

Syg nekünk Canpol Babies fogkefénk van.Még Debrecenben vettük a Corában,de szerintem van a Tescoban is.Ebből a fogkeféből 3 van egy csomagban.Az első az ínymaszírozó,mikor még nincsenek kinn a fogak.A második pici szilikonos sörtéjű,az első fogacskáknak.A 3-ik,pedig mikor már kinn van az összes fog.Az is szilikonos,de már nagyobb sörtéjű.
A céklát én csak úgy natúr, víz ban megfőztem,és kész.De a színét nem vesztette el.Főztem hozzá krumplit,és azzal összekevertem.A maradék céklát meg adagonként lefagyasztottam.
Áprilisban lesz 2 éve,hogy itt élek K.méten,és hát az elején nagyon utáltam itt lenni,de mostmár szeretek itt élni.A barátokat volt nagyon nehéz otthagyni.És tényleg nehéz már felnőttként új barátságokat kötni,de azért csak sikerül.Kép

KépKép
KépKép
sbea

egyébként jobban vagyok, ma itt volt anya, teljesen újjá születtem. Kép
birolili

Néhány mai kép:

Kép

Kép

Rájöttem hogyan nyissam ki a szekrényajtót.

Kép

KépKép
KépKép
sbea

na megjöttünk az oviból esküszöm mielőtt legközelebb elindulunk viszek egy sőprüt és felsőpröm az utat ha a vissza felé jövünk ne álljon meg niki minden faágnál bogárnál kavicsnál... eza 1/2 órás út 1 órára sikerült Kép

dora
ha kívülről nézném egy 3 gyerekes anya sorsánén sem érteném hogy csinálja de nem is olyan nehéz egyre inkább rájövök csak ne kelljen sehova elindulni Kép meg ne legyenek betegek mert akokr tényleg nehéz Kép

bepa
hát ezen dilemmázok én is még vanvisszaut bár erre vártam mindig hogy végre tanulhassak holnap lesz a talim vezető ovonénivel adri ügyében kicsit az ois bánt hogy apa nembátorit ( jól esne ) igazán neki ez tök természetes hogy értük élek sés kész na mindegy ezt majd csak elrendezem magamban
tanulás nem is tudom menne e most telepíttem fel egy kkét progit épre és kiirta mit csinljak és mindent 2 szer kellet elolavsnom mert fel sem fogtam Kép Kép

bea
de ügyi lilácska hihetetlen áki ennyire azért nem pakol Kép még !!!
én nem tudnám itthagyni kecsót szrintem nem barátok miatt mert az nemsok van rajatatok kívül persze Kép én iylen földhöz ragadt vagyok mikor nikivel voltam fölnt pesten csakboltig merészkedtemmert féltem hogy eltévedek Kép

nana
szegény danus Kép meg anya Kép ügyessek legyetek

én megint fel hozom akkor ezt chiccos fogkefét Kép mino szerint bunkócskát Kép nálunk nincs külön fogkefe egyenlőre hanem ez és ennek gumi fogkeféje és nemén mosom neki hanem ezt megkapja és ezt rágja olyan fura mert mikor este kimegyünk és látja csajoktól hogy hogy kell és ő is " probálja " bár csak ugy kalimpál szájában de nagyon ügyi Kép

syg
badys karja nem fázikleonak bár náltok gondolom a panelban tök jó meleg van de itt nálunk szerintem fázna most megakarom probálni neki de a takaró és zsákegyütt sok a badybanmeg szerintem fázna karja

valamit még akartam de elfelejttem ( szokás suerint )

Kép

Kép

Kép
roz23

roz,
alig tudunk aludni a melegtől (vagyis engem nem zavarna), úgyhogy a hálóban el van zárva a fűtés. így is 24-25°C van. én azon gondolkoztam, h lehet, h egy rövidujjú is elég lenne neki. rajtam legalábbis semmi nincs, csak a takaró.

Kép
sygnum

bea,
lilla kinyitja a tenyerét, amikor támaszkodik rá? a j kezére gondolok. olyan fura, h nemrég születtek, most meg már pakolnak.

Kép
sygnum

A mi fogkefénk meg Mum,vagy Mam, és kettő van egy csomagban, és ennek az egyik vége ilyen rágogatós" bunkócska", a másik fele kicsi fogkefe, van hozzá egy műanyag "gyűrű", ha egyedül mossa a fogát, ne tolja le a torkán, és mmég egy rendes fogkefe van benne, és Tescos. De az Oral B-k között is van baby, rá van írva, h hány hónapos kortól ajánlott.

Nana, emlékszem ígértem megírom, ha Tücsök felébred, na azért azóta nem alszik, de indjárt dobok egy mailtKépKép!

Lillácska, nagyon édes!Kép

Roz, látnád nálunk is mit rámol a kiscsaj, most épp a videót ütiKép...

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket. Próbálok laza maradni, de azért nem mindig sikerül. Pl. mikor az egész vacsit rámhányja, akkor meg szoktam ijedniKép

Kicsit száműzetésbe vonulunk Lilivel, apa kezd nagyon beteg lenni, úgyhogy vasárnapig beköltözünk anyuhoz. Szegénynek nagyon lelkiismeretfurdalása van, meg dolgozni se tud így.

Seriff,
ti voltatok azok, akik szintén háromasban voltatok, és babakocsiban toltátok Hannát kb a parkolóautomata előtt. És olyan babakocsi volt, hogy felétek nézett Hanna???????

Legyetek jók, vasárnap jövök.
Ja, voltunk a doktorbácsinál, két és fél órát vártunk, picilány meg egy szál pelusban végigaludta az egészet a pelenkázón, teljesen a feje fölé tett kézzel. Kicsit megfázott ő is, kapott orrcsöppet, meg calcimusc-ot, amúgy teljesen rendben van. Ja, és mivel sokat kellett várni, mire hazaértünk olyan 5 órája nem evett, egyből tudott 15 perc alatt 90 g-ot szopizni, nem is kérte a tápit, aludt továbbKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hello!

Igen Syg szerencsére teljesen kinyújtja a kis kezén az ujjakat, sőt elég sok mindent fog is a jobb kezével. Teljes mértékben használja, és ide-oda pakolgatja a kezeiben a dolgokat. Van, hogy a cumi fogantyúját is csak jobb kézzel fogja, de az azért látszik, hogy valszeg balkezes lesz, mert mindenért azzal nyúl szinte mindig először

KépKép
KépKép
sbea

Lili

Hogy a babáknak milyen hatodik érzékük van. Kép Egyből nyugodtabb, ha te is.

Balim

Köszi, hogy így leírtad a csaszit. Tényleg sokat változott, bár az a kúp sem lesz kellemes.
Tulajdonképpen mit jelent a kötött csípő? Nekem is az lehetett? 1 éves koromig vmi sínben voltam éjjel nappal.
Fogdokinál mi is voltunk, mert fogkövet észleltem Bencénél, de ő azt mondta, hogy ez csak nyálkő és még nem nyúl hozzá, mert még gyenge a fogzománc.

Lina

Köszi a gépet, azt hiszem én a 4-ben voltam. Mi lesz most a hitellel? Lehet még módosítani?

Syg

Most már takaríthatsz akkor, miközben körülötted mászkál. A porszívó hangjától fél? Tuti, hogy minden pöszmötöt megtalálnak. Amikor elkezdett Bence mászni, én minden nap porszívóztam, szerencsére ő nem félt tőle. Aztán, ha talált pöszmötöt, mindig mutatta nekem, mintha kérdőre vonna. Kép Szeretett is játszani a porszívóval, mert volt kereke, gondolom autónak nézte.
Ágynemű téma nálunk is dettó. Éjjel hálózsák, nappal kis pléd.

SBea

Lilla látom szeret pakolni. Kép Hogy győzöd?
A rádiónál mit csináltál?

Én azt hiszem, hogy nem tudnék Kecskemétről elköltözni. Egyre inkább ragaszkodok a megszokott dolgokhoz. Itt rögtön tudom, hova menjek, ha valamire szükségem van.

Seriff

Bence hétfőn kezdi a sulit. Szerencsére nem vagyunk lemaradva. Tegnap beszéltünk a tanítónénivel, kiderült, hogy szegény gyereket itthon jobban kínozzuk, mint amekkora a követelmény a suliban. Kép De tudja ám, csak lusta.
Dehogy nyertünk, akkor nem így írnék. Egyszer már nyertem, nem tudom, hogy ez megadatik -e még egyszer az ember életében. Egyébként szerintem rossz volt a szervezés, mert kihúztak egy akasztói vásárlót, ő persze, hogy nem volt ott, aztán húztak mást helyette. Szóval csak az nyert, aki jelen volt ott a hidegben sötétben.

Kép

Kép
cukkermáz

Mikortól lehet vágni az újszülött körmét? Azt hallottam, hogy egy ideig hagyni kell. Ti külön ollót vagy csipszet használtok részükre?

Kép

Kép
cukkermáz

Ti nem szoktatok játszótéren ismerkedni? Itt a Széchenyiben ez olyan könnyű, szinte minden nap tudtam valakivel beszélgetni, ha sétára indultam.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,
gyerek nélkül nem jártunk még játszótérre, bár szeretek hintázniKép
Állítólag 1 hétig nem szabad vágni a körmüket, de van, aki azt mondja, h ez hülyeség, mert nem szakad be. Én bőrvágó ollóval vágom.
Amióta 1* leszívtam a porszívóval az orrát, azóta retteg tőle. De amúgy sem viseli el, ha nem vagyok mellette. Annyira meg még nem gyors, h tudja velem tartani a tempót és nem is jön utánam. Gond lesz ez a takarítás.

Bea,
de jó, h így használja a kezét! Az emberiség 8 %-a balkezes, lehet, h Leona is az lesz, Robi is az.

Legközelebb megnézem ezeket a fogkeféket. Hol vannak ezek egyáltalán? A fogkeféknél v a babacuccoknál?

Nana,
Dani hogy viselte az oltást?
Jó éjt!

Kép
sygnum

SYg, a babacuccoknál, a tescoban, az Oral B meg a fogkeféknél.Kép Én is úgy porszívózok,h Apa addig Tücsökkel foglalkozik, vagy beteszem az ágyába, aztán gyorsan porszívó, ha hallom, h sír, akkor szünet, aztán újra. Kivenni nem lehet,mert rágja a zsinórtKép!

Lina, ahanKép!

Cukker, nem tudom, h miért de ott bent is ez terjengett a kismamák, vagy frissmamák között, h nem lehet vágni a körmüket, ezért volt zokni H kezén, mert kikaparta az arcát mindig. Aztán mikor hazajöttünk,kijött a doki,kérdeztem mikor, azt mondta "ma este":, mi vettünk ilyen babaollót.

Nana, reggel válaszolok majd a malire isKép!

Jó éjt! Rózsás álmokat!

Kép
seriff

sziazstok Kép

seriff

áki is állandóan rágná a zsinort Kép Képmeg sok olyan dologhoz nyúlamihez csajok nemnyultak pl. a konektór egy csajt sem érdekelt de ő éállandó abban turkálna bár biztonsági azért nemengedem neki nem kel megszokni és olyan hunci mondom neki áéki nem szbad tökkomoly hanggal erre ő felnéz rá és teli szájjal röhög Kép ugy imádom Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Aranyosak vagytok hogy kérdezitek az oltást, szerencsére minden ok volt. Kép
Már az új fajtát kapta és a doktornő mondta hogy ez már sokkal jobb, kiméletesebb.

Azért - ahogy a doktornő mondta - apának magához kellett szorítania, ettől el is kezdett sirni, de megszurták és kész. Közölte is rögtön: "nem is fájt anya" (végre anya nem ana) Kép

Ja És persze mondta a dokinő, majd letörtebb lesz, este láz csillapitás stb.

Na most ebből az lett hogy olyan eleven volt egész délután hogy alig bírtuk utolérni. Kép

Láz persze semmi. Amikor baba volt sem viselte meg soha egy oltás sem. Kép

Kicsit hossszú lett, bocsi. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Szaisztok!

Nana mail mentKép!

Roz, amikor még állt a karácsonyfa napokig nem érdekelte Hancit, aztán el kezdte húzogatni, meg iyleneke, egyszer ülök itt, háttal Neki, nagy csend, odanézek, hát már az karácsonyfaégőn matatott Kép!

Kép
seriff

Jó reggelt,

hazaérkeztünk tegnap, sőt a tegnap reggeli vizsgámról is kiderült este, hogy 5-ös lett. Húúú... Már csak egy van hátra Kép

Lili,
a szopiról én is ezeket akartam írni, mint Seriff. Most hogy álltok?
Az LLL Liga honlapját szoktad olvasgatni? Szerintem jó dolgok vannak rajta.

Nana,
jó, hogy nem viselte meg az oltás Danit, Kamillának egész este úgy fájt a lába, hogy még mozgatni sem tudta.

Roz, Mino,
nem volta sajnos pelus, legközelebb 1,5 hét múlva megyek, ha akkor is kell, majd írok, és megbeszéljük.

Ágynemű: mi sem használtunk párnát, paplant, csak plédet egészen 2 éves koráig. Most sem igazán szeret takarózni Kamilla, akkor sem...

Syg,
persze, megyünk hozzátok szívesen! Mi is ORAL B fogkefét használtunk van 6 hóstól való változata is. Emesét ma délben én is megkínálom, kíváncsi vagyok mit szól hozzá, majd írok Kép

Még jövök, Emese vadul ütögeti a billentyűket Kép

Kép

Kép
kobudo

Kob,

Hatalmas gratula a vizsgádhoz! Kép Fantasztikus ügyes vagy hogy 2 pici mellett így meg tudtad csinálni. Kép
Ezt az új oltást karba adták, biztos ezért is nem okozott gondot.

Eszembe jutott párnát tényleg nem használtunk mi sem.

Most írtak anyukámék már ülnek a repülőn. Szegény anyukám nagyon babonás és ma pont péntek 13. van. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
jó, hogy ilyen "vagány" anyukád van Kép
Köszi a gratulát, ezt én sem sejtettem, azt persze éreztem, hogy sikerült..
Az oltásnál megkérdezte a doktorbácsi, hogy hová kéri Kamilla, és Õ a lábát mondta. Én meg nem is gondoltam rá, hogy ez nem a legjobb ötelt, most már mindegy.Egyébkénnt Neki is csak enhye hőemelkedése volt, inkább csak nyűgös volt másnap.

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!
Kob nagy-nagy gratula a vizsgáidhoz!!!!Kép
Emese csak nem informatikusnak készül?Kép

Seriff akkor úgy látom Hanci jelszava is,hogy mindent ami csak mozdítható!Kép
Tegnap apa beszerezte a szúnyoghálót,írtad,hogy egy ismerősöd a virágcserepeket azzal fedte le.Nos nálunk is eljött ez a pillanat.Van ugyanis bazi nagy cserepes virágom,amit nem tudok elrakni,és a leányzó előszeretettel nyúlkál bele.Kép

Syg nem bánom ha bal kezes lesz.Próbálom adni a dolgokat a jobb kezébe is,de tényleg inkább a bal a domináns nála.

Nana ügyes a fiacskád.Bátor legényke.Kép

Roz Áki fiú,a műszaki dolgok érdeklik.Kép

Cukker a rádiónál műsort vezettem,és szerkesztettem.Eredetileg e.ügyben végeztem,és kórházban dolgoztam.Aztán tovább tanultam,és lettem újságíró.Így jött a rádió,ami gyerekkori vágyam volt.Mindíg szerettem volna rádiózni.Aztán ide költöztem,és a Gongnál csak fél állást tudtak volna adni,így Kiskunmajsára kezdtem járni az ottani rádióba.Pár hónap után viszont csak a hétvégét vállaltam,mert messze van,és rossz volt oda a közlekedés.Úgyhogy visszatértem előző munkahelyemhez a kórházhoz,mivel nem volt ezen a téren itt más lehetőségem.De itt meg aztán tényleg kevés ideig dolgoztam,mert jött a baba.Ráadásul most meg már hívtak a Gonghoz,de hát a baba miatt most egyenlőre nem tudnám vállalni a hajnali keléseket.Hú de azt a debreceni rádiót nagyon sajnálom,mert imádtam ott lenni.

Bocs lányok ez most egy hosszú kitérő lett.

Egyébként Lilla körmét én nem vágtam kb. 2 hétig,mert azt mondták,hogy nem szabad.Állítólag érzékeny a körömágyuk,és könnyen megsérül,begyullad.Lillának olyan kis puha körme volt,és magától letört.

KépKép
KépKép
sbea

Ma fogorvoshoz megyünk. Félek!! Nagyon-nagyon! Rettegek a fogorvostól. Kép gyerekkorom óta és sajnos nem tudom legyőzni. Ezt is anyukámnak "köszönhetem", mit az egér-fóbiát is. Szegény 30 éve még nem tudta, milyen óriási jelentősége van annak hogy milyen félelmeket látok tőle.

Ráadásul új fogorvost kellett keresnünk, mert a régihez már nem tudunk járni. És nem ismerem és nem tudom jó-e és egyébként is...

Egyébként a terhesség alatt adható az érzéstelenitő amit használnak? vagy több féle van? Nem fáj ugyan egy fogam sem, de biztos van ami rossz. Kép Kép

a férjem szerint nem is szabadna most mennem, de hát kötelező. és szeretnék is túlesni rajta, de érzéstelenitő nélkül nem bírom. ÁÁÁÁ!

KépKép
KépKép
nana09

Nana bár ez nem vigasztal,de lélekben veled vagyok.Kép
Sz.tem kaphatsz érzéstelenítőt,de ezt Seriff jobban tudja.
Szorítunk!!!!!

KépKép
KépKép
sbea

Kob, szuperügyes vagy! Mivel fogod megkínálni Mesit? Mi lesz az első? (Amúgy én is Tőled tanultam, azért voltam olyan "okos" Lilivel kapcsolatbanKép)

Nana, kaphatsz érzéstelenítőt, ne izgulj, Lidocaint is, de van más is! Ne félj! Gyerekkoromban én is féltem a fogorvostól, de azért szerencsére sokat fejlődött a tudományKép!KépKihez mentek?

Bea, remélem, h beválik a szúnyogháló! Épp az előbb a Gongot hallgattuk, vasalás közben, lehet, h egyszer csak Te fogsz ott csivitelni?Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Lili, kedves vagy, de maradunk mostmar az eredeti datumnal, mert a rokonsag koreben mar ezt hireszteltuk el, nameg elsosorban en is Vendiofaban szeretnem tartani az ebedet, a kulonterem miatt.Kép

Nana, Dani nagyon ugyes, bator kisfiu volt!Kép
En Kecskemeten Berente Tereziahoz jartam, a maganerendeloje a Malom mogotti kis feher epuletben van. Gondolom meg most is. Ot csak ajanlani tudom, ugyes, rendes es sosem volt gondom az o tomeseivel.
8 honapos terhesen voltam fogorvosnal es kaptam erzestelitot.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Tegnap még vmi eszembe jutott...

Bea,
Nem lehetséges hogy találkoztam Zsoltival a már emlegetett jétékboltban, kedden??
nem igazán vagyok biztos benne, mert egy kisgyerekkel volt, aki már igencsak jól tudott járni Kép és aki emiatt biztos nem Lilla volt.Kép

Köszöntem is, bár csak halkan, nagyon elbizonytalanitott hogy lehet hogy idegen pasiknak köszöngetek? Kép Kép
(Lili férjének is majdnem köszöntem a Metroban, de abban még jobban bizonytalan voltam) Kép

KépKép
KépKép
nana09

Köszi Dora!

Hogy-hogy ide jártál fogorvoshoz? Már a terhesség alatt sem itt laktatok, ugye? Kicsi lány?

KépKép
KépKép
nana09

Nem.Kép Szoval Kmeten B.T-hoz jartam, itt Bp-en mashoz. Ot is nagyon tudnam ajanlani.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

nana
aztán apa elnekpjon hogyidegen pasiknak köszöngetsz Kép Kép

kob
hatalams gratula Kép nagyon agyon ügyi vagy pelus nem baj jó lesz akkor is Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Kati koszonjuk szepen jol van, kicsit folyik az orra, de semmi mas tunete nincs. Kicsit tanacstalan vagyok, hogy ezzel dokihoz kellene-e vinni, hivtam mar a vedonot, de meg nincs bent.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
szerintem ha semmi más tünet nincs nem kellene dokihoz menni, ott esetleg még egy csúnya vírust is összeszedne szegény.

KépKép
KépKép
nana09

Seriff,
Megkérdeztem a fogdokit a férjemtől, mivel ő szervezkedett, ez volt a válasz: "Kósa Ferenc vagy ilyesmi." Kép
Jó fej férjem van, mi? Ismered esetleg? Mármint a fogdokit, nem a lüke férjemet. Kép

Izgulok anyáékért. Nem bánnám ha az a fránya gép lassan rendben landolna a bécsi reptéren.

KépKép
KépKép
nana09

Nana őt láttad,a keresztfiunkkal volt,mi meg Lillával épp pasiztunk.Kép (Minoval és Bálcsival sétáltunk)Kép

Seriff jó lenne.Kép A kórházba már nem szeretnék visszamenni.Ha nem kapok majd állást,pl. a Tv-t még nem próbáltam,valszeg tanulni fogok v.mit jövő szeptembertől.

Kati reméljük semmi komoly,de ha te úgy érzed,akkor mutasd meg orvosnak.Hallgass az ösztöneidre.

Roz? Mi újság veletek?

KépKép
KépKép
sbea

BocsiKép Kati helyett Dorát akartam írni.Kép
Bár most látom írt Nana is.Azt hiszem ő okosabbat.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Bea,
Hurrá!!! akkor annyira nem vagyok hülye! Kép és ő "felismert" engem vagy csak illemből köszönt vissza?
És Mino és Bálcsi jól vannak? Bálcsi még mindig rosszul alszik éjszakánként? Ezért nem tud jönni Mino?

Én egyébként biztos túlzásba viszem a dolgot, de tegnap is azon aggodtam a dokinál hogy a Dani mellett köhögö kisfiú meg fogja fertőzni. Ez valószinüleg abnormális!

KépKép
KépKép
nana09

Jó reggelt!

Nana

Nem kötelező a fogorvos terhesség alatt, csak ajánlott. Én kihagytam, majd szülés után megyek.
Egyszer láttam egy újságban olyan szép szobrokat, amik Kenyából valók.

Sbea

Ez fantasztikus. Én sajnos ilyen állást nem tudnék betölteni, mert nagyon izgulós vagyok. Olyan klassz lenne, ha hamarosan lehetne téged hallani a Gongban, én szoktam hallgatni.

Syg

Oké-oké. Kép Régen szerettem hintázni, de ma már elég, ha felfele megyek egy lépcsőn vagy dombon, máris szédülök. És már tériszonyom is van.

Kob

GRATULA neked! Nagyon ügyi vagy.

Csajok ismeritek a Diffenbachia növényt? Azzal nagyon vigyázzatok, mert nagyon mérgező. Szájzárat okoz, és attól meg lehet fulladni.

Azon gondolkodok hány fokra állítsam majd itthon a hőmérsékletet? Mennyi kell alváshoz, nappalhoz és fürdéshez?

Tegnap rámjött a para, meg az elveszettség, csak sírtam és sírtam. Aztán meg rosszat álmodtam. Hiába akarok én olyan erősnek látszani. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,
Ne izgulj! 1-2 hét és olyan, de olyan jó lesz neked és minden ok lesz!!! Hidd el! Kép

Na igen, mi kis önzök, nagyon számitunk szobrokra, előre megbeszéltül anyukámmal.
A keresztanyámék már korábban is voltak Afrikába (már az egész Világot bejárták) nekik van sok szobruk Afrikából és nagyon szépek!!! és állitólag nagyon olcsók, csak hát a szállitási problémák..

KépKép
KépKép
nana09

Ma 7 éves Bence. Megpróbálkozunk a várossal. Kicsit kirúgunk a hámból. Megnézzük a Wesselényi utcai játékboltot, aztán, ha van kedve Mc Donalds. Ha meg nem bírom visszafele apa jön értünk. Holnap lesz egy pici zsúr, vasárnap meg a rokonok. Nem takarítok külön és nem fogok sütögetni.

Kép

Kép
cukkermáz

Jaj cukker annyira...vagyok, pedig annyira koncentráltam rá a héten hogy el ne felejtsem... és tessék, mégis. Kép Ez a terhesség elvette a maradék eszemet is. Kép Na jó. inkább: Kép

Isten éltesse sokáig, füle nőjön bokáig!!! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Cukker, nagyon boldog születésnapot a kis Bencének! Te meg ne izgulj, minden rendben lesz, már csak pár hét vagy csak nap és a kezedben tarthatod a kislányodat. Képzeld a mi Marcink is megy vasárnap focimeccsre Kép. Mi fürdetésnél mindig használunk pluszban hősugárzót, ettől jó meleg (kb. 27-28 fog) van a fürdőben. Egyébként alvásnál nem kell túl meleg 21-22 fok. Hát nálunk ennél mindig több van, a párom nagyon fázós.

Nana, ne félj a fogdokitól. Én is nagyon féltem, gyerekkoromban egy "állat" kezei közé kerültem és ennek eredményeként évekig nem mertem fogdokihoz menni csak akkor ha már nagyon fájt. Szerencsére már leküzdtem ezt a félelmet és nyugodtan ülök be a székbe. Persze ehhez orvos is kell.

Én is balkezes vagyok!

Ja, nem tudom ki mondta a bábszínházat? Szerintem minden oviban az a szokás, hogy bérletet vetetnek a gyerekekkel, meg a műv. házban is vannak tök jó műsorok. Ez egy tanévben kb. 6-8 alkalom. És persze a Planetáriumba is járnak Kép.
balim

Dora, volt már beteg a kicsi? Én az elsőnél-vagyis egy volt eddig- felhívtam a dokit, és el is vittük megmutatni,mondjuk H lázas volt egyéb tünetek nélkül. Sztem szívd ki a nóziját, hívd fel a védőnőt, dokit. Nem megy ki a doki?

Nana, hallottam a nevét, jófej-mondá a férjem, de nem ismerem amúgy.

Cukker, Boldog Szülinapot Bencének!
Nem akarok beleszólni,meg aztán könnyen beszélek, de sztem a terhesség alatt egyszerűbb elmenni és megcsináltatni az ember fogait,mint utána. Amikor hazaviszitek a picit 24 fok az ideális,a fürdőben persze kicsit több, és állandóan ez a hőmérséklet, mert ők még icipicik, és nincs ez a hűvösebb-ben jobbat bír aludni.

Mrege, akartam írni,h ez a tipikus haleteszelordítokdehafelveszelsemmibajom szindróma. Ártalmatlan, és el fog múlni, addig meg élvezd ki, ülj le Vele egy fotelba, nézz tv-t-ő úgyis alszik-vagy olvassKép!

Kép
seriff

Kob, gratula vaizsgádhoz! Nagyon ügyes vagy!

Bea, nagyon érdekes lehetett a munkád, elhiszem, hogy hiányzik.

Cukker, tényleg ti már részesültök babakötvényben. Gondolkodtatok rajta, hogy ki fogjátok-e egészíteni? Egyébként szerintem ezen megint a bankok kaszálják a legnagyobbat. Nekünk életbiztosításunk van, ami akkor jár le, ha a fiúk 18 évesek lesznek. Lassan Esztire is kellene valamit kötni, de még nem tudom mit?
balim

cukker
ez ilynekor természetes a hangulat változás Kép hőfok hát ez jó kérdés nálunk ez azért "könyű megoldani mert nagyon izzadékonyok agyerekeugyhogy napközben 20 fok van fürdénáél van melegebb de akkor sem sokkal max 2 fokkal az oviban niki majd meg örül 25 fok van az ovonőkelőször szoltak hogy ne köüldjem be polóban hrisnáynban és szokányában mert fázni fog de mikor ők felőltöztették azt mondták hogy szó szerint folyt a homlokán viz alvás után meg meg kellet száritani haját szóval mi ebben más tészta vagyunk

bea

itt vagyunk csak pakolászom van mit Kép adri ááki reggel az összes játékot kiöntötték a nagyszoba közepére mire zt szétválogatjuk ... Kép : (
amit vettem tárolót azóta már 5 van belőle és mind dugig van plüssökkel már el sem féünk kisszobában töle Kép reggelmior áki felébred adri bemnet hozzáés tök jólelvoltak mikor bementem láttam hogy az összes tárolóból belöntöte akiságyba plüssöket ugy kb 3/4 ig volt ők meg bennae-rajta ültek és játszottak Kép tiborral olyan jót röhögtünk rajtuk Kép
ugy látszik ezek a kupiba érzik jól magukat
tegnap meg mikor hazértünk az ovibólmig megettem ákit niki és adri valhogy levették ahajsampont és kikenték vele fürdőt meg egy nagy tálat telnyomtakvel és kenték fejükre Kép szóval ma takaritunk Kép de estére ujra kezdhetem előrő szerintem

nana
ne félj a fogdoktólKép szerintem is kaphatsz érzéstelenitést Kép és anyudat sem félts miden rendben lest hidd el várjuk majd bizti tart élménybeszámolót Kép

dora
miért nem probáltok előszőr homoesot vay vidd el dokihoz és modt hogy probáljátok meg előszőr c-vitamminnal kalcimuskal orcseppel köptetővel kikurálni háztha megusszátok az antibiutikumot

megyek ebédelteti bandát aztán folytatom taaritást

Kép

Kép

Kép
roz23

ezt men modjátok komolyan hogy amig beirok egy üzit irtok 6 másikat Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: