Sziasztok!
Seriff, köszi erre nem is gondoltam. Tudod, csak anya már töb hónapja ezt hajtogatja nekem: mi lesz, ha majd nem lesz elég tejed....akkor mást is kell adnod nekik....és én ettől rettegek, hogy nehogy ne legyen elég. Tudom, ő is csak jót akar......
A mai délutánunk szörnyű volt, Zsófi "kicsit" megérezte, h. anya nincs a toppon, nem nevetgél, meg nem énekel, meg nem mondókázik. Erőltettem, de csak attól sírva fakadt. És a délutáni alvása is elmaradt, nem tudott nyugodt maradni....hát megéri????? Miért kellett így kiidegelnem magam.....?
És anyával beszéltem, és még mindig csak azt mondja, hogy kevés a tejem, nem elég.-nem gondolod kislányom? Hát, miért nem azt mondja, hogy szaporíts, ne add fel! Tudom, hogy jót akar mondom.....Nem értem. Azt várja már, hogy mikor lehet Zsófinak mindent adni. Egyébként a gyarapodása majd most 4hós oltásnál kiderül.
A régi védőnőm mondta, h. vszínű ezért ébred Zsófi ilyen sűrűn éjszaka.
De abban igazad van Seriff, h. ha éhes lenne, akkor nem tudna ilyen jókat aludni....
Nem szokot ő sírni kaja után, olyan boldog, elégedett minden szopi után. Na hát akkor rendbe kell tennem magam, elég a tejem. Van mindig kakija is, figyelem direkt, meg pisi is van bőven. Főleg mikor ki van bontva.
Lehet, hogy mérnem kellene?
Rozi, brutális amit írtál! Nem is gonsoltam volna, h. valakinél válthat ki ilyen reakciókat.
És simán árulják. Szerintem úgy kezd a fogyókúrát, hogy eszel mindent, csak felezd meg az adagodat. Kell minden a szervezetnek. És a napi mozgás szerintem megvan 3kicsivel.
Én is beszéltem Minoval. Nem vannak vmi fényesen, Bálcsi is éjfél, 1-től óránként kel.
Remélem javulni fog náluk a helyzet.
Syg?
Balim,