Új privát üzeneted érkezett!

Syg,
Én mondtam anyukámnak az oltásokat, de a nagyvagány keresztanyám lebeszélte róla. De vannak vmi pirulák is amit pár héten keresztül kell szedni és védettséget ad (azt hiszem malária ellen)na azt szedték(szedik)

KépKép
KépKép
nana09

Na megjöttem, de nem találtam a Metróban olyat. Kép

KépKép
erszényes

Erszényes,
Sajnálom. Kép Bár azt most már nem értem te milyet keresel? Kép

Cukker,
Sokat gondolok rád, hogy már ott vagy a célegyenesbe. Kép
Pontosan mikorra is vagy kiirva?

Szegény Roz és szegény kis Niki meg bent abban a csúnya korházban. Kép

Reggel megyek Uh-ra, egész családostól. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
sztem is a malária az, az ellen szoktak bogyókat szedni.
Leona visszafordultKép
Én is erre értettem, h az apát engedjék be, de a 25. rokon maradjon kint.

Erszényes,
le vannak takarva és azért nem fogdossa őket mindenki, csak a csecsemősök meg az orvosok. De az is éppen elég. Szerintem legalábbis. Meg eleve az, h kórházban van.
Robi egyetlenegy dolgot nem csinál. A körmét nem vágja le. Kaki ellen nincs kifogása.

Seriff,
még mindig nem eszi a zöldségetKép? Leona gyümik közül még csak almát kapott. De azt tényleg nagyon szereti. De eddig még mindent megevett.

Kép
sygnum

Nana: holnap mesélj mi volt az UH-n! Kép
Képet is fogtok kérni róla??

KépKép
erszényes

Egy ma esti kép

Kép

Kép
sygnum

Erszényes,
egész jó volt a mai nap, néha voltak apróbb gondok, hogy hopp, jön a szájból a tejcsi, és kellene a pelus, na nem baj, az meg a szobában van. Nem tudtam senkit megkérni, hogy hozza.
Úgy ebédeltem, hogy beletettem a gyerekülésbe, a lábommal ringattam, a kezeimmel ettem.
Levegőzni még csak az udvaron szoktunk, elvileg egy hónaposan lehet kivinni rendesen majd. Azért próbálom szoktatni, de még nagyon nagy a hideg.
Ma betettem a babakocsiba, és abba toltam ki, egy darabig tetszett is neki, aztán kézben volt. Ha sír, behozom, hogy ne nyeljen sok hideg levegőt.

Nálunk apa mindent csinál. Sőt, eleinte nekem jelentett gondot a kakis pelus, és mindig ő szedte ki a nagyobb adagokból. Éjszaka, mikor ébred Lili, kel ő is, és még mi szopizunk, ő csinál tápszert. Együtt fürdetünk, mert Lili kezét valakinek fogni kell, úgy érzi magát biztonságban. Sőt, én mindig kapok teát, hogy igyak eleget. Altatásban is profi, kitartóan fogja a cumit Lili szájában, mert egyedül még nem tartja meg igazán, viszont elég jól lenyugszik tőleKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szisztok Kép

syg
leoka nagggyon ügyi ésolyan szép Kép

nem tuddtam még visszaolvasni csak annyit akartam irni

nana
drága vagy hogy aggódsz Képde nem most kell mennünk majd februárban akkora kaptünk időpontot de akkor mind a két gyerköccel megyünk adrival és nikivel egyszerre megprobálom megbeszélni a dokival hogy hazajárhassunk adrival is igy volt bár akkor terhes voltam ákival hogy délután 2 kor eljöhettünk nem kellet ott alaudni csak reggel a vizsgálatopknál kellet jelen lenni remélem most is sikerül

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Jó reggelt! Kép

Syg, milyen ügyes Leo! Kép Nagyon jó ez a kép.

Erszényes, nálunk is mindent megcsinál apa, az elején sokat segített abban, h. ő hozta nekem éjszaka ágyba szopizni, és böfiztette, meg vissza is tette. Alig tudtam mozogni a friss sebbel. Trisztába is tette sokszor, meg öltöztette. Most már csak hétvégén csinál ilyen dolgokat, de hétközben fürdetni is segít, meg babusgatásban. Kép Imádja dajkálni. Kép

Nana, ő volt ott, megkérdeztem. Kép Jól láttad.

Roz, én nem is olvastam, milyen figyelmetlenül olvasok, h. mennetek kell korházba... Kép Sajnálom szegénykét.

Nana, írj majd az uh-ról, jó? Kép Kíváncsi vagyok. Én mindig olyan lázban voltam előtte, imádtam látni, és mindig olyan felfoghatatlan volt számomra. Kép Még most is! Kép

Cukker, Te most a hanyadik hétnél jársz? Hogy álltok a baba kelengyével? Gondolom várod már nagyon. Biztos, hogy császáros lesz ez a babód is?

Lina, nagyon jól "működtök", és milyen rendes apucitok van. Kép

Seriff, ti mikor kezdtétek a hozzátáplálást? Most már mindent eszik Hanna?

Sbeáék, hány órakor van az úszás?

Mrege, örülök a jó alvásotoknak Kép, Zsófi egyre csak romlik, romlik, ahogy Seriff írta egyszer....

Ha valakit kihagytam, bocsánat érte.
birolili

nem is írtam, h. Zsófi baba már a nagykádban fürdik. Nagyon élvezi. Kép

Teszek róla képet. Kép

Kép

Na, megyek reggelizni, és aztán sétálunk. Intézzük a keresztelői ebédjét babucinak apával.

Kob, téged hagytalak ki! Gratulálok a sikeres vizsgáidhoz! Kép Nagyon ügyes vagy!

Seriff, Te hova felvételizel? Bocs, ha már írtad, nem olvastam.
birolili

Roz, igen ezt akartam is kérdezni, h nem lehet-e ambulánsan megoldaniKép!

Syg, nagyon kis ügyes Leo, és hihetetlen tempóba halad, nem aprózza el, 3 hét alatt mindent csinálKép. Ül is már? Zöldség: répa-krumpli-paradicsom-csirkehusi egyben az megy egyedül. Külön-külön egyik sem. Mindegy, ahogy olvasgatok a neten, nem egyedi eset, úgyhogy nem izgat annyira, mert a gyümölcsöt meg szereti, hát édesszájú a lelkemKép!

Körömvágás nálunk eleinte csak Apa, mostmár csak énKép.

Nana, BI-hez mentek? Mesélj mi volt!

Lina, belejöttök majd ebbe is, nálunk eleinte minden szobában volt pelenka, mindenesetre, ma már csak a kisszobában van, de megnem tudom mondani, h mikor használtam utoljára, azért hetente kicserélem, ne porosodjonKép! Ügyes vagy az ebéddel, sztem is lehet így, de a kendőt is kipróbálhatod.

Kép
seriff

Syg, Leírnád nekem, hogy Neked mit kellett helyre tenned agyban annak érdekében, hogy legyen újra tejcsi elég? ha gondolod, írd meg az e-mail címemre. Nagyon kíváncsi vagyok. Előre is köszönöm! Kép b.lili kukac citromail.hu a címem.
birolili

Jó reggelt!

Dóra

Kati baba gyönyörű kis mosolygós.

Lili

Zsófi milyen édes abban a fürdetőben. Már mindenünk meg van, még ezen a fürdetőn gondolkodok, hogy vegyek -e. Bencével kibírtuk nélküle, de most többször kell majd egyedül fürdetnem a fiúk esti focija miatt szerintem és hasznos lenne. 37+1 napos vagyok most és kitűnően érzem magam.

Nana

Én is mindig Linára gondoltam a szülése előtt. Kép Izgultam érte. Hihetetlen számomra, eddig minden eredményem olyan jó, pedig a közérzetem sokáig rossz volt, és végigmentem az összes kínon, amit a terhesség okoz. De a baba úgy néz ki, hogy jól van. Tegnap a ctg-én is örültem, hogy annyit mocorgott, legalább jó lett az eredmény, hasam is keményedett, így aztán rá került a papírra minden. Elég vacak állapotban vannak azok a gépek, a szalag már rongyos, a nő alig tudta bekötni. Volt, akinek szét is ugrott, ha a baba nagyobbat rúgott. Kép Te, ti hogy vagytok? Dani mit kapott a szülinapjára? Bencének képzeld most pénteken lesz, 7 éves lesz a drágám.

Syg

Leona, hogy milyen nagy. Így állva már egész más szögből látják ők is a világot. Kép Imádom azt a kis húsos karpereces kezüket.

Bencénél apa mindent megcsinált. Annyira, hogy apás is lett rendesen. Most gondolom, hogy sokban más lesz, mert több a teendő. De én ezt nem bánom, szeretném sokat-sokat csakis én babusgatni. Legalább a lány legyen már anyás. Egyébként most már Bence jobban húz hozzám, mert én engedékenyebb vagyok, de régen sokat sírtam, annyira apás volt Bence és mindig hozzá bújt. Na és erre még jöttek anyósom kedves beszólásai, hogy ez a gyerek az apját szereti. Kép Most a körömvágás az, amit apa csinál, mert ő csipesszel olyan szépen le tudja vágni.

37+1 Most már akkor írni fogom időnként a korom.

Kép

Kép
cukkermáz

nana
mi volt az uh-n ??????

seriff
egyébként én is kérdetem a dokitól hogy magán uton nem lehet e megoldani mert ez a terheléses vizsgálat nagyonn gáz mert meg kell inni 1/2 liter tejet ( amit adri tuti nem fog megini ) és utánna óránként szurják és tudodadri milyen meséltem már hogy ő mélg a fehér köpeny látványától is órditva menekul ki nem tudom majd hogy fogom lefogni föleg a sokadiknál

lili
ez a kép csodaszép !!!!!!!!!!!!!
Kép én meg az sms -re nem válaszolt Kép most jutott eszembe Kép ne haragudj
egyébként valszeg hibás agép most van oda szervízzben bár ezen ösze is kaptunk a tiborral mert én ugy tudom ha 72 órán belül kiderül egy műsuzaki cikről hogy hibás nem szervizelik ... hanem egyből cserélik nem tudom miért nem áll sarkára és nyitja ki száját nem szokott ő ilyen lenni sőt ő ilyen tipikus panszköny elkérős kiabálós vevő nem értem most miért nem nem 2fillér volt ez vacak deegyébként most rájöttünk hoy nekünk semmivel nincs szerncsénk tavaly vettünk teljesen uj csaptelepeket a fürdőbe ezt spéc olsz csillagfogantyús mérgdrága sz@rt és már 3 szor cserélték ki és most is elromlott kádtölt akkor most a villany hálózat ment tönkre 2 éve volt az egélsz ház ujra vezetékelve minden lecserére ... és most ki kell hívni dmászt mert akkor baj hogy ő mint villanyszerelő sme tudja megcsinálni jól kezdődik az évünk

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj d tuskó vagyok Kép

dora kis kata is csudaszép az íves szemöldöke meg szemei Kép hát valami tündér Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili, azt hiszem, h 4.5 hónapos korában próbáltunk ilyen tejpépet, de nem mindennap, aztán alma, alma leve, de ezeket igazából az 5hós oltás után, 5.5 hónaposan kezdte enni. Nem eszik mindent,mert a zöldségeket nem csippantja annyira. Eszik üvegeset is, Hipp-et,az cukormentes, de a kedvence a reszelt alma+banán öszemixelve, az üveges vilmoskörte és az alma-áfonya. Először kicsi üvegeset vegyél, ha veszel egyáltalán. Ja és már egyáltalán nincs tejpép, csak a Gabonapelyhek A-Z-ig, és a 7gabonás, de ezek csak 6hós kor után!Eü közgazdász, vagy eü menedzsment szakra.

Kép

Kép
seriff

Sziasztok,

Seriff, szurkolok, hogy felvegyenek! Hová fogsz járni ha sikerül, úgy értem melyik város? Hanna nagyon aranyos, szuper ez a sárga ruci. Pipicomb csak vicc volt, egyelőre én eszem csak Kép. 6 hóig csak tejci, remélem bírom addig.

Roz, mi is voltunk ilyen tejterheléses vackon, de csak figyelték a reakciót, nem szuriztak. Mi is ambulánsan voltunk. Két kicsivel... bizti nem lesz könnyű Kép.

Dóra, gyönyörű a kicsi lányod! Milyen szépen üldögél. Forog már?

Lili, babaúszáson mi is gondolkodunk, csak nem tudom addig hová teszem a másik kettőt?

Syg, Leo is milyen ügyes, hogy áll. Nagyon szalad az idő.

Mrege, igen mi is 7-én megyünk, lehet, hogy megint összefutunk. Kicsi Rege, nagyon megijedt Kép. Jól láttam, hogy van fülbevalója? Ki szúrta ki neki?

Bepa, Eszti alvása is elromlott, hulla vagyok. Sajna napközben is csak félórákat alszik Kép. Jövő héten megyünk nyílt napra a suliba. Kivánsi vagyok.

Cukker, jobbulást Bencének! Már tényéeg itt a vége lassan, nagyon izgi! -Mit mond a doki, mennyi az esély a normál szülésre?

Mi ma délután megyünk csípő kontrollra meg Milán kukacát is rendezni kell. Szegény biztos fájni fog neki Kép.
balim

Betegelégedettségi kérdőívet én sem töltöttem egyszer sem. Egyébként (összehasonlítva a három csaszit) rengeteg fejlődött a gyógyítási folyamat és a nővérkék hozzáállása(kivéve a csecsemősöket, persze ott is van azért kivétel) 99 óta. Az én Marcim akkor született, hát ég és föld a mostani és az akkori csaszim. Pedig most már nagyon féltem!
balim

Sziasztok!

Roz
Nagyon sajnálom hogy mennetek kell megint korházba, honnan a francból jön ez a tej allergia , nálunk is két szomszéd gyereknél is kijött.Tényleg jo lenne , ha nem kéne befeküdnötök ezért és csak be kéne járni inkább.

Dora
Gyönyörü a kicsi Kati, és nagyon ügyes. Nálunk is állandóan emelgeti igy a fejecskéjét kicsi Kata, és állandóan állni szeretne.Mekkorák vagytok most sulyra és hosszra? Anyukám is árul házat a petőfiben , ha érdekel akkor emilen beszélhetünk rola.

Sygnum Seriff Lili
Nagyon édesek a babák a képeken.

Cukker
Jaj, de jo megint lehet izgulni egy kismamának , ez olyan nagyon jo , mindig van kiért.Mi is szülinapozunk januárban , nálunk Domika ma tölti a 6 évet 10:55-kor /azaz mindjárt/.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok,

csodásak a babafotók, lassan ülhetjük az első szülinapokat Kép

Balim,
babaúszás van csütörtökön is, mi azon gondolkodunk, Kamillát mi sem tudnánk hová rakni szombaton, és Õ azt hiszem nem jöhet be.

Lili,
egészen pontosan miért akarsz hozzátáplálni? Mert nem hízik Zsófi? Vagy a doktornő mondott valamit?
Szép a fürdős képetek, Nekünk is van ilyen ülésünk, de nem használjuk, rakok fel én is fürdős képet Kép
Kép

Syg,
nem tudom, olvasod-e, de Lackó megy a pelusokkal, most mentek el a dokihoz, utána mennek hozzátok, jó?

Cukker,
de jó érted izgulni Kép
Ha levizsgázok holnap, felrakok egy úja táblázatot!

Roz,
hát erre már nem tudok semmit mondani... Ennyi szerencsétlenség egyszerre, és még Niki allergiája is.. Szegény! Mostmár mindenkinek tejnélkülit főzöl addig is ? Kép

Tegnap végre tudtam egy kicsit többet tanulni, Emese az apja hasán aludt, így hagytak hajnal 1-ig tanulni, nagyjából a végére értem az anyagnak. 300 oldal, tömény képlet...

Erszényes,
ha már egyszer befordult Janika, a végére is csak úgy marad Kép

Nana,
uh? Utólag is boldog szülinapot Daninak, akkor nem volt rá időm Kép

Még egy kép, a nagyon-szeretem-a-tesóm-térdét...
Kép

Kép

Kép
kobudo

Boldog szülinapot Dominak, és nemsokára Bencének is!
Kép

Kép

Kép
kobudo

SZIASZTOK!

Syg,
ki ez a nagylány a képen? Meg sem ismertem. Kép Vmi időalagutba kerültetek? Kép Nagyon ügyi!!!

Lili,
Zsófi még mindig gyönyörüséges!!! Örülök, hogy nem vagyok annyira dinka és ezek szerint a férjedet ismertem fel. Kép Egyébként egy másodpercre ő is rám nézett ("ki ez a lüke pocakos nő ezzel a kisgyerekkel?"), de ő biztos nem ismert fel.

Seriff,
Végre Huncut Hannát is láthatjuk. Kép Nagyon csini! Kép De komolyan mondod hogy ezek az édes rucik abból a turkiból valók?

Kob,
Köszönöm a képet. Annyira édesek a "tesók" a képeken. Remélem az én Fiaim is ilyenek lesznek! Kép

Balim,
Nagyon sajnálom Milánt. Kép Hát sajna tényleg bizti nem lesz épp kellemes neki. Kép

Roz,
Ne haragudj, figyelmetlenül olvastam. Kép

...

KépKép
KépKép
nana09

Kecsone,
Én is, én is BOLDOG SZÜLINAPOT DOMINIKÁNAK!

(megint figyelmetlenül olvastam. Kép)

KépKép
KépKép
nana09

Kecsoné, Nagyon boldog szülinapot Dominak! Lesz tortája a nagylánynak? Mi lesz az ajándék? Sulit eldöntöttétek már, hová megy? Kicsi Kata mekkora most? Még csak cicizik vagy már kap mást is?

Kob, a hétköznap tényleg jó megoldásnak tűnik, nem tudom, hogy olyankor mennyien vannak. Csak szeretném ha apa is jönne, és ez kicsit nehezen oldható meg Kép. 300 oldal képlet Kép, hát nem lehet könnyű.
balim

Sziasztok!

Balim, hova mész csípő kontrollra? Mi is ma délután visszük Lilit vizsgálatra.

Cukker,
követeld ki a CTG-n a jó gépet, ami szép szalagot csinál. Nekem egyszer azért kellett másnap is mennem, mert a doki szerint értékelhetetlen volt a lelet az öt percnyi fehér foltok miatt. Lili előszeretettel lerúgta magáról az érzékelőt, meg teljes testében kifordult alóla. Aztán onnantól inkább vártam 10 percet, hogy a jó gépre kerülhessek.

Kati,
sok boldog szülinapot Dominikának!!!

Képzeljétek, olyan büszke vagyok az én picilányomra, reggel nem tudom, mikor ébredt, mert mire én 8-kor felkeltem, ő már ébren volt, és nézelődött hang nélkül.
Éjszaka sem voltak három órás ébrenlétek, kelt egykor, meg négykor, aztán a hasamon elaludt, én is vele, mikor fél óra múlva ébredtem, csak be kellett tenni az ágyba.

Valószínű napközben is ez a hason alvás fog bejönni, ha a hátára teszem le, nagyon nyűglődök, szerintem fáj a hasa, ha meg a hasára, akkor órákat képes aludni mozdulatlanul. Én meg egyre kevésbé nézem, hogy vesz-e levegőtKép

Lili,
nagyon aranyos az a fürdős kép, jó látni, hogy már csak néhány hónap és ilyen tuti dolgokat fog Lili is csinálni, hogy pl. fogja a kacsát, egyenlőre ez olyan elképzelhetetlen.

Na azt hiszem eddig tartott az alvás, bár tulajdonképpen már 3,5 órája nem evett.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Balim,

hát igen, több gyerekkel már jó kis szervezési feladat... Nálunk Lackó eléggé összevissza dolgozik, ezért talán meg tudnánk oldani. Ha mást nem, hozd el a fiaidat, szívesen vigyázok rájuk addigKép

Nana,
hidd el, ilyenek lesznek nálatok is! Annyira jó ilyenkor nézni őket Kép Kép

Kép

Kép
kobudo

Nana, sajna nagyon szűk neki és le is van tapadva Kép, ezért megyünk.
Voltál már uh-on, mi újság? Nagyon klassz lesz a két fiúval, majd meglátod. Mindenki beléd lesz szerelmes Kép.
balim

Ja, most értünk haza az Uh-ról.

Minden ok! Kép Pocakbaby teljesen össze van gabalyodva.
Sajnos a méhlepény még mindig hátul és jó mélyen.Kép

A baba még mindig ÓRIÁSI. Kép
Ma vagyok 18 hét 6 napos, de az ő kis méretei már 19+6 nak felelnek meg. Egyedül a fejecskéje "normál" méretű.

Danus is bent volt velem. Végig be nem állt a szája. elmesélte a doktornéninek hogy mi már voltunk olyan állatkertben is ahol Dinok is voltak. Kép
A férjem persze elkésett. Kép Kép
Aztán amikor megérkezett Dani nagy örömmel újságolta neki "nézd apa, ott a hajacskája" Ennyit látott ő az uh-ból. Kép

KépKép
KépKép
nana09

hali

Milyen szépek vagytok:Zsófi,Kata,Hanci,Leo...és persze ügyik is

Lili:mióta fürcsiztek együtt:nagyon tuti lehet én viszont nem mernémKép
hozzátápizni szeretnél?
én tuti elkezdem jövőhéten megpróbálni:eddig is szenvedtem a tejcsivel és félek mi lesz ha nem leszKéptegnap megint kellett egy tápiKépde utána béke volt...

én is megosztok egy képet most küldte tesóm:feb 6-án lesz elméletileg a csaszijaKép

Kép

KépKép
KépKép
bepa77

Lina, Bagoly utcára megyünk gyermeksebészhez, ti? Ha hason jó neki, akkor altasd úgy. Eszti is kb. ennyi idős volt mikor rájöttem, hogy hason szeret aludni. Nem lesz semmi gond. Csak az a baj, hogy a babakocsiban is csak hason hajlandó. Ez most kicsit nehézkes a sok ruha miatt.

Kob, köszi a felajánlást. Nem tudod mire vállalkozol Kép. Még azt találtam ki, hogy kimegyünk Lakitelekre, ott mindenki bemehet a vízbe (legalább is régebben úgy volt). A fiúkkal odajártunk, máshol akkor még nem volt.
balim

Segitsetek!
Butorszövetböl toll firkát mivel tudom kiszedni.Fürdöszobát takaritottam és addig Enikö remekelt. Még soha nem csinált ilyet!!!!!!

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kecsone,

ecetes olló Kép Csak vicc volt, nem tudom sajnos én sem!!

Kép

Kép
kobudo

Kecsone, nekem is az jutott eszembe amit Kob írt. Sajna én sem tudom!
balim

Kecsone,

esetleg itt van a megoldás (nem olvastam végig):
http://www.otthonunk.hu/utility.php?cikk=h-2002161051113-187&utility=print
balim

Sziasztok!

Hát most megosztom veletek, h. mi is van velünk.

Alig van tejcsi, ezért kel Zsófi 2-3 óránként éjszaka. Nappal el van az ingerekkel, meg mindennel ezért eszik csak 4óránként....éjszaka ugye pihenek, és érzi, h. több van, ezért kel olyan sűrűn..... szóval most 2hétig aktívan 1,5-2óránként szopiztatom, hátha jól beinduél a tejcsi.
A szervezetem ezek szerint nem nagyon tudja követni Zsófi megnőtt igényeit. Kép De én teljesen kudarcként élem meg, h. nincs elég tejem, és fizikailag kicsit ki vagyok, meg lelkileg is... nem a legjobban érzem magam.... Kép Tegnap is és ma is már bőgtem pár sort, persze apa nem érti....pihennem kellene többet, meg inni, meg... de pihenni? amikor egyedül vagyok itt vele???? na mindegy, majd csak feldolgozom.... és akkor ha ez a 2hét nem jön be, akkor vmit kezdeni kell.....Kép
olyan labilis lelkiállapotban vagyok...és csak ti vagytok, meg anyukám, akiknek el tudom mondani, és meg is értetek.
De nem is ragozom tovább.
birolili

Balim,
mi a Győzelem utcára, úgyhogy ezek szerint nem fogunk találkozniKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kob, édesek a lányok. Kép
birolili

Lili,

Szerintem az a legfontosabb hogy elfogadd és megértsd NINCS ITT A VILÁGVÉGE ha esetleg nem lesz több tejcsi. Zsófi akkor is felfog nőni éppen és egészségesen. Kép

Zsófi most ugye 4 hónapos, egyrészt élete legfontasabb periodusábban anyatejet kapot. HURRÁ! Kép
Másrészt a 4. hónap táján ugy tünhet (sokaknál) jelentősen lecsökkent a tejcsi mennyisége.
Nekem a Danus 4 hónapos koráig szopizott, mert akkor vhogy eltünt az rengeteg tejcsi a cicimből. Most már tudom -a mostani védőnőm is lemondta- lehet hogy lehetet volna még segíteni a dolgon, mégha nem is lett volna elég az én "óriásétkű" kisfiamnak.

De Daninak sem lett semmi baja, még beteg sem volt 1,5 éves koráig.

Szóval pihenj, igyál sokat és főleg ne parázz (utálom ezt a szót) és fogadd el - bár nagyon fontos a szoptatás - nem lesz tragédia ha mégsem. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Lili,
ne aggódj, nekem kezdetektől nem elég a tejcsi, igazság szerint nagyon hamar elfogadtam, végigkérdeztem a családot, talán eddig nekem van a legtöbb, én is csak 3 hetes koromig tudtam szopni, a tesómék egyátalán nem.
Úgy vagyok vele, hogy végül is szopizik, az ellenanyagok 70 g tejcsiben is benne vannak, hát de ez sajnos nem elég, kell némi tápi mellé. Sajnos nem tudom megcsinálni, hogy mondjuk nem adok neki, és egy óra múlva ciciztetem újra, mert addig üvölt, még nem kap több kajcsit.
Szerencsére fintorog a tápszernek, látom rajta, hogy a cicit jobban élvezi, így nem aggódok, hogy esetleg leszokik róla.
Védőnéninek mondtam, hogy legfeljebb amikor már lehet, nem tápit kap pluszba, hanem mondjuk banánt (most csak mondtam valamit, azt nem tudom mikortól lehet)
Nyugi, tényleg!!!!

Kérdés: mivel lehet lekötni egy 3 hetes baba figyelmét, ha nem alszik? Eddig a zenélő forgó, meg a macinézegetés jött be egyedül, de azok is csak nagyon rövid ideig.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili! ne butulj, semmi baj nincs.Semmi mással ne foglalkozz most csak magatokkal: és igenis hagyd a fenébe a takarítást mosogatást stb. Inni meg kell tényleg: de ez nem olyan nehéz sztem.
És 4 hónaptól amúgy is sokmindent lehet adni, ha baj van akkor kezd el. Benedek is szépen nőtt, pedig Õ szinte első perctől kapott kiegészítsét...én is útáltam magam emiatt, de lépj ezen túl, ha kell neki más akkor kell és nem Te tehetsz róla. Inkább annak kell örülni, hogy már elég jó pótlékok vannak nem úgy mint rélgen amikor a tehéntejet hígítottákKép

KépKép
KépKép
bepa77

Lina !
MagaddalKép a legjobban a Te arcod tetszik nekiKép

KépKép
KépKép
bepa77

Köszi lányok. Kép Már kicsit jobban vagyok, sokkal másabb, ha apa itthon van. most haza jött ebédelni, és olyan jó volt. Megnyugodtam. Bárcsak többet itthon tudna lenni.

Nana, hogyan lehetett volna megmenteni a tejcsidet? nekem is eddig rengeteg volt, alig bírta nyelni Zsófi, most meg mintha tényleg köddé vált volna.... fejnem kellett volna, vagy sűrűn ciciztessem, az is olyan jó, nem?
Én szeretném, hogy újra meginduljon.
birolili

hu hiehetetlen mennyit tudok irni Kép

erőszr is szülinapos nak hatalmas gatula Kép

a babák még mindig csodaszépek Kép

tollfolt
én ugy szokatam az ilyeneket hogy egy kicsit nedves szivacsra töméy mosogatószert teszek és azzal dörzölöm meg és utánna egyí másik szivaccsal vizet és utánna amennyire csak tudom száraz törölközvel hogy ne maradjon folt remélem ez bejön

és most

lilike
ne aggódj olyan sokat anniyra ügyesek voltatok idáig os olyan szépen nől zsófi probáld sok cicit és pihenj probáld meg azt hogy bebujtok együtt az ágyba és pihetek amikor sak akar had cicizzen te meg aludj közben lazits készits oda mindint enni inni ....
de attól se ess kétségbe ha esetleg mégis tápihoz kell nyulnod nem döl ösze világ én is tudom hogy a szopi nagyon -nagyon fontos de nem ér annyit hogy depi zuhany és vádold magad mert az csak rossz zsófinak egy jókedvű szerető anyucira van szüksége nem egy kis pityergőre ne aggódj mindne renben lesz és ne deppizz ezen nikivel én ugyaneen keresztül mentem és tdom hogy kárvolt én akkor tudtam magam azzal vigasztalni hogy 1 hós volt mikor elősször mellre került és már az is nagy szó volt 4 hós koráig egyáltalán valamenniyre elfogadta cicit nem könnyű tudom de ha magadat em nyugtatot meg akkor az csak mind a kettőtőknek rossz lesz ha nem indul be 1 hét alatt igy tejcsid akkor probáld meg tápit de akkor sem vádold magad ügyes vagytok ti Kép

bepa
de jó ez kép : kár hogy nekünk egy gyerköcröl sincs ilyen Kép

mennem kell mert beég sütim majd még jövöl Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili
Nyugi elsősorban.Ne idegeskedj a tejcsi miatt és tényleg probálj meg a lehető legtöbbet pihenni, ha ideges vagy azt Zsofi meg fogja nagyon érezni.Tudom könnyü ezt mondani elsö babánál , én is idegbajos voltam mindig , most nyugodtabb vagyok sokkal , már nem görcsölök mindenen.Ha megy a doktornéni akkor kérdezz rá tejpépre Milupa az is laktató és ha már egy kajcsit azzal kiváltassz akkor addig is tud termelödni. Ha van időd és kedved akkor nyugodtan át jöhetsz ám hozzánk, nem lakunk messze. Én mindig kerestem annak idején a társaságot ha egyedül voltam itthon , néha már kezdtem begolyozni.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Szaisztok! Kob, csajok csodaszépek, és hogy hasonlítanak egymásra!Kép

Kati, Boldog Szülinapot Dominak! Tollfolttal elbántál? azt hiszem én is úgy csinálnám,mint Roz!

De ha már a foltoknál tartunk, légyszi áruljátok el, hogy melyik az a DM-s folttosztító,ami kiveszi a gyümölcsfoltot! Mert Hannácska rucijaiból kijött, de nekem is almás lett egy pólóm, már próbáltam a golyóssal, és a dm-es szappannal , de bennemaradt! Köszi előre is!

Lili, légyszi ne éld meg kudarcnak! És egyáltalán nem biztos, h nincs elég tejcsid! Pont estére szokott kevesebb lenni, ámde zsírosabb. Nem biztos, h azért ébred olyan gyakran Zsófi! Próbáld meg-bár én nem vagyok mérlegpárti-hogy megméred mennyit eszik egy nap. Sír evés után nappal? Azt írod, h olyankor elvan 4 órát is evés nélkül, mert leköti minden. Lehet, h pont ezért ébred éjjel többször, mert nappal nem ér rá enni, de ha éjjel van mit, hát éjjel eszi tele magát. Egy éhező gyerek nem alszik ennyit egy nap,mint Zsófi-ahogy a múlt héten írtad. ahogy meg a telefonban is mondtam, nálunk tejpép/ vagy bármi ide vagy oda, meg evés fürdés előtt félórával, utána félórával cici, mégis kelünk 2-3x enni.
De tudom min mész keresztül, ,mert 5 hónapja ugyanez éltem át, megspékelve egy rosszul gyarapodó csajszival, aki azóta se lett hurkabajnok, viszont teljesen jól van, eszik amennyi jólesik neki. Úgyhogy kérlek ne ess kétségbe! És, sztem ha van időd kedved olvass bele a nők lapja cafén a szakértők között a szoptatási tanácsadóhoz írt kérdésekbe, válaszokba!Kép

Nana, pedig szinte minden rucija onnan van!Kép
Dani édes lehetett az UH-n!Kép

Balim, köszi Kép, ja és Szegedre.

Lina, én ilyen pici korábn sokat cipeltem magamon, meg úgy ültem, h a hasamon volt, még nagyon nem tudod mivel szórakoztatni, és még csak elég közelre, úgy 30 cm-nyire látKép!

Kép
seriff

hu csajok jól kitoltam magammal Kép Kép vettem ezt bio krom bio rost nyavaját hogy hátha segíta fogyásban na olyan allergiás reakcióm lett hogy azt hittem itt vége mindnenk jól megijesztet többet nem veszek bei ilyen vacakokat gyorsan felhívtam házidokim és kijött kaoptam calcimuskot meg majd kel s még szedni nagyon durva volt Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

De Roz, hát mi történt?

Kép
seriff

Megjöttünk a csípő kontrollról. Csak egy órát vártunk Kép. Sajnos még mindig kötött Eszti bal csípője. Mennünk kell röntgenre. Segítenétek, hogy pontosan hová kell menni, hányra érdemes és kell-e időpontot kérni?
Milán nagyon ügyi volt, csak egy picit sírt, mikor kijöttünk már nem volt gond. Olyan büszke voltam rá!
Most visszaolvasok.
balim

seriff
hatalmas vörös kiszkető égő foltok lettem mindnehol és alig kaptam levegőt doki modnta hogy el kéne menni kórházba de mondtam hogy arról szó sem lehet de persze jól összeis szidott ilyen hülye vagyok látod Kép

balim
én nem tudm mi nem jártunk de mino vagy syg bizti tudják

Kép

Kép

Kép
roz23

Balim, van beutalótok? Ha igen, akkor sztem olyan 10-11 felé menjetek, a sárga kórház épületében a 2. emeletre.A lépcsőtől balra, ki lesz írva, h Rtg, lesznek ilyen narancsos székek az UH előtt, ott elfordultok jobbra,majd balra, és egy rácsos abalakon kell beadni a kérőt, Eszterrel nyugodtan maradjatok a narancssárga székeknél, és majd szólítanak. Sajna nem tudsz időpontot kérni. De majd ha visszamegyek dolgozni egyszer, mindenkinek soron kívül intézek Rtg-tKép!Kép

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?